
Ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας διοργανώνει φιλικό παιχνίδι σήμερα (12:00), στο οποίο θα ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Μ' ένα φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων με το οποίο θα ξυπνήσουν... μνήμες του ενδόξου παρελθόντος θα πέσει η αυλαία του 2023 στο γήπεδο Μαλώνας. Οι παλαίμαχοι της νήσου Ρόδου, προπονητής των οποίων είναι ο Αντώνης Ρήγας μαζί με τον Γιάννη Χαλκιά θα φιλοξενηθούν από τους παλαίμαχους του Αγίου Γεωργίου και το ματς θα είναι εις μνήμην αρκετών εκλιπόντων Μαλωνιτών που δυστυχώς έφυγαν από κοντά μας την τελευταία 4ετία και ήταν πάντοτε στο πλάι της ομάδας από διάφορα πόστα. Παράλληλα θα τιμηθεί από τον σύλλογο μας ο κ. Αντώνης Ρήγας για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο ως προπονητής και ποδοσφαιριστής.
Στην φιλική αναμέτρηση θα... παρελάσουν μεγάλα ονόματα του Δωδεκανήσου ποδοσφαίρου, ενώ με τους κιτρινόμαυρους θα αγωνιστούν πολλοί παίκτες που αποτέλεσαν μέλη των "χρυσών" χρόνων του Αγίου που έφτασε στην κατάκτηση δύο κυπέλλων Δωδεκανήσου. Θα υπάρξει μπουφές με ροφήματα, ποτά, κεράσματα και γλυκά από τις οικογένειες των εκλιπόντων, στην μνήμη των όποιον γίνεται το συγκεκριμένο παιχνίδι και πρόκειται για τους:
Μιχάλη Χατζημανώλη
Νίκολα Σκυλλαράκη
Γιώργο Καλαμπίχη
Γιώργο Ριζόπουλο
Γιάννη Σαρούκο
Μιχάλη Σαρούκο
Παναγιώτη Χατζηζαχαρία
Μάνο Ορφανίδη
Γιώργο Πέτρου (Γιωργκούνι)
Γιάννη Βρούλλη (Πλακωτός)
Σας περιμένουμε όλους για να τιμήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους όπως τους αρμόζει και να δούμε ένα παιχνίδι με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία τους στα γήπεδα του νομού μας και όχι μόνο. Στο ημίχρονο θα βραβευτεί ο κ. Ρήγας. Μη λείψει κανείς!