www.12sports.gr

Καλυμνιακός

Ποδόσφαιρο
''Θέλουμε πρωτάθλημα με ίσους όρους''!
08:05 | Τετ 5 Ιουν, 2024
Εκτύπωση θέματος 3123 αναγνώσεις

''Θέλουμε πρωτάθλημα με ίσους όρους''!

Με επιστολή του ο πρόεδρος του Καλυμνιακού, Θανάσης Μαργαρίτης αναφέρεται στους προβληματισμούς του συλλόγου για τη νέα χρονιά και για τα μεγάλα ποσά που θα χρειαστεί η ομάδα του για ταξίδια κάνοντας παράλληλα και αναφορά για τα εντός έδρας παιχνίδια τα οποία ορίζονταν καθημερινές (συνήθως Δευτέρα) με τον Καλυμνιακό να μην έχει έσοδα και κόσμο στο γήπεδο. Αναλυτικά: Η ιστορική μας ομάδα του Νησιού μας ο Α.Ο.Κ.Καλυμνιακού κατέκτησε φέτος την σεζόν 2023-2024 το 2ο πρωτάθλημα τα τελευταία 3 χρόνια στη Β΄κατηγορία νήσων.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία αν αναλογιστούμε τα αρκετά χρόνια που η ομάδα απείχε από τους τίτλους και τις επιτυχίες. Η διοίκηση ,το έμψυχο δυναμικό και οι αθλητές του συλλόγου σήκωσαν στις πλάτες ένα ολόκληρο νησί και το ξανακάναμε περήφανο. Η ομάδα μας λοιπόν επιστρέφει και φέτος εκεί που ανήκει…στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας. Ένα πρωτάθλημα όμως αφιλόξενο για τις ομάδες των νησιών του βορείου συγκροτήματος…ένα πρωτάθλημα που πρέπει να αγκαλιάσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με την ίδια στοργή για όλες τις ομάδες … ένα πρωτάθλημα που πρέπει να αμβλύνει τις ανισότητες.. τις τεράστιες ανισότητες μεταξύ των ομάδων της Ρόδου και τις ομάδες του βορείου συγκροτήματος και πιο συγκεκριμένα των νησιών Κάλυμνο , Λέρο Πάτμο , που δεν έχουν καθημερινά πλοίο της γραμμής για Ρόδο , δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις των ομάδων αυτών, αναγκάζοντας να κάνουν διανυκτερεύσεις στην Ρόδο , που σημαίνει πολλά περισσότερα έξοδα (διαμονή ,διατροφή), που δεν έχουν οι ομάδες της Ρόδου, κάτι που κάνει ακόμα περισσότερο δυσκολότερη την ύπαρξη μας σε αυτήν την κατηγορία.

Οι ομάδα μας κύριοι έχει βρεθεί σε αυτήν την κατηγορία πάρα πολλές φορές! Εκεί ανήκουμε …εκεί ανήκαμε και εκεί θα ανήκουμε διαχρονικά αν αμβλύνεται τις τόσο σημαντικές ανισότητες. Εκτός αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο και προτιμάτε να μείνετε μια κλειστή λίγκα αφιλόξενη ψυχρή και περίεργη για όλες τις ομάδες εκτός Ρόδου. Για τις ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ομάδες.

Συγκεκριμένα
Μια ομάδα όπως οι δική μας αναγκάζεται σε 15 παιχνίδια εκτός έδρας ταξιδεύοντας στην Ρόδο με τεράστια έξοδα ανά παιχνίδι, περίπου 1700 ευρώ ανά παιχνίδι , και οι αντίστοιχες αντίπαλες ομάδες μας κάνουν 1 μόνο ταξίδι στο νησί μας, ένα ταξίδι που συνήθως το κάνουν Δευτέρα ορίζοντας το παιχνίδι Δευτέρα 11 η ώρα το πρωί , δημιουργώντας ακόμα περισσότερα οικονομικά προβλήματα σε εμάς , γιατί ένα παιχνίδι Δευτέρα 11 η ώρα το πρωί γίνεται πάντα σε άδειο γήπεδο , που σημαίνει άδειο από φιλάθλους δηλαδή χωρίς έσοδα, (συνήθως 5-10 φίλοι της ομάδας και με έξοδα 470 ευρώ για διαιτησία ανά αγώνα, και δεν μιλάμε για δυνατότητα μεροκάματου σε παίκτες που αφήνουν την δουλειά τους για να έρθουν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας για μια αξιοπρεπή παρουσία), και να αντιμετωπίσουμε ομάδες που όχι μόνο δεν έχουν τα δικά μας 15 πανάκριβα ταξίδια που στοιχίζουν περίπου 25.000 ευρώ την σεζόν, αλλά ακόμα και τα εντός έδρας παιχνίδια που παίζουν κάνουν μετακινήσεις μεταξύ τους στην Ρόδο με τα δικά τους μέσα και τα παιχνίδια γίνονται σαββατοκύριακα που σημαίνει ότι έχουν την δυνατότητα εσόδων από φιλάθλους ,και έτσι δεν έχουν ούτε και τα έξοδα διαιτησίας όπως εμείς με τα παιχνίδια της Δευτέρας έξοδα περίπου 7000 ευρώ την σεζόν.

Ακόμα θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι με τα παιχνίδια της Δευτέρας απομακρυνόμαστε ακόμα περισσότερο από τον βασικό μας λόγο υπάρξεις των ερασιτεχνικών σωματείων που είναι η παρουσία του αθλητικού ιδεώδες και να φέρουμε τα μικρά παιδιά κοντά στο αθλητισμό ,δηλαδή αυτό που αντιπροσωπεύουμε. Για το λόγο αυτό ζητάμε από τους υπεύθυνους , ΕΠΣ Δωδεκανήσου , Περιφέρεια , Δήμος και κάθε αρμόδιο που θέλει να βλέπει ένα πρωτάθλημα στα Δωδεκάνησα να εξελίσσεται με σχεδόν ίσους όρους μεταξύ των ομάδων και να φέρει και τα δικά μας παιδιά της απόμακρης Καλύμνου κοντά στον αθλητισμό να επέμβει σε κάποια πράγματα και για εμάς όπως τα παρακάτω:
Α) Για να μπορέσουμε να καλύψουμε αυτό το χάσμα οικονομικό και αγωνιστικό της ανισότητες με της 15 ομάδες της Ρόδου θα πρέπει , όταν μια ομάδα από το νησί της Ρόδου έχει μόνο ΈΝΑ ταξίδι όλοι την σεζόν στην Κάλυμνο, να υποχρεώνεται να το κάνει Σαββατοκύριακο, και όχι καθημερινή.
Β) Ομάδες από τα απόμακρα νησιά όπως το δικό μας θα πρέπει να λαμβάνουν κάποια μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια από Γ.Γ.Α. , Περιφέρεια , η ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Καταλαβαίνουμε το γεγονός και την ανάγκη ότι ΠΡΈΠΕΙ να γίνουν αυτά τα 15 ταξίδια αλλά ζητάμε πλέον την βοήθεια όλων των φορέων προκείμενου το πρωτάθλημα να παίζεται στα ίσια και να μην είναι 2 ταχυτήτων ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ! Στην Κάλυμνο κύριοι το ταλέντο η θέληση είναι τεράστια…αλλά δυστυχώς όχι τόσο ώστε να υπερκεράσουν τις ανισότητες. Τι μπορούμε να πούμε σε αυτά τα παιδιά που ματώνουν την φανέλα όλο το χρόνο για να πάρουν ένα πρωτάθλημα; Ότι μετά θα τους συμπεριφερθούν σαν παρίες….γιατί κύριοι πέρα από τα έξοδα που δεν τα έχουν οι ομάδες της Ρόδου πλέον γίνεται και το εξής αστείο:

Στα εντός παιχνίδια με τις ομάδες τις Ρόδου αγωνιζόμαστε καθημερινές πρωί κατόπιν αιτήματος των φιλοξενούμενων. Πολλοί παίκτες αδυνατούν να παίξουν εξαιτίας του τιμημένου και αξιοπρεπούς μεροκάματου, που εμείς μετά από όλα τα έξοδα που προ είπαμε παραπάνω δεν έχουμε την δυνατότητα αυτή. !Οι ίδιοι παίκτες που μάτωσαν όλη την χρονιά την φανέλα για να φτάσουν εκεί !! Στους ίδιους παίκτες
στερεί τη δυνατότητα να παλέψουν για αυτό που κατάφεραν με τόσο κόπο!! Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη όταν κλέβουμε όνειρα και θυσίες παιδιών!!

Δεν γνωρίζουμε τα οικονομικά στοιχεία της Ρόδου αλλά εδώ κύριοι παραμένουμε βιοπαλαιστές, τίμιοι βιοπαλαιστές, που παλεύουμε με το να ανέβουμε κατηγορία να δώσουμε και ένα κίνητρο στα παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να φύγουν από της κακοτοπιές που μας μαστίζουν! Ποιο ΠΑΙΔΙ που αγαπάει το άθλημα θα παρακάμψει το σχολείο για να βρεθεί στο γήπεδο να παρακολουθήσει από κοντά τους τοπικούς του ποδοσφαιρικούς ήρωες. Δεν είμαστε ζητιάνοι κύριοι αλλά ούτε σωματείο κατώτερης τάξης αλλά ζητάμε τα προφανή!!!
-Οικονομική ενίσχυση για τις μετακινήσεις των ομάδων όλου του βορείου συγκροτήματος.
-Διεξαγωγή των αγώνων αποκλειστικά Κυριακή προκειμένου να φέρουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Πράγμα αυτονόητο, αυτόν τον σκοπό επιτελείται…να φέρετε τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό!
Τα αιτήματα μας είναι δίκαια και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα ασπάζονται και οι υπόλοιπες ομάδες!!
Θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί… θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτήν την γιορτή του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας αλλά πλέον με ίσους όρους.

Πιστεύω με την συμβολή όλων των φορέων μπορούμε να τα καταφέρουμε! Μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναέρθει η ανταγωνιστικότητα και κατ’ επέκταση αξιοπιστία στο πρωτάθλημα της Α'Αλλιώς κύριοι πολύ φοβόμαστε ότι θα παίζεται μόνοι σας εκεί στο πανέμορφο νησί της Ρόδου . Ελπίζουμε πως δεν είναι αυτός ο στόχος σας! Το ποδόσφαιρο μας ενώνει… ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

🔀ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  Στις 12 Αυγούστου ξεκινάει ο Καλυμνιακός!
13:15 | Τετ 24 Ιουλ, 2024

Στις 12 Αυγούστου ξεκινάει ο Καλυμνιακός!

Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ''νεοφώτιστου'' Καλυμνιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο! Μέχρι τότε μάλιστα θα είναι έτοιμο και το νέο ρόστερ της ομάδας. Η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου αρχίζει ο Καλυμνιακός την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά στην Α' Κατηγορία. Τις επόμενες ημέρες...

153 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε στον Καλυμνιακό ο Γιακούμαρος!
19:32 | Δευ 22 Ιουλ, 2024

Παρέμεινε στον Καλυμνιακό ο Γιακούμαρος!

Σημαντική παρουσία για τον Καλυμνιακό στην Α’ κατηγορία αφού ο Γιάννης Γιακούμαρος θα παραμείνει τελικά στον σύλλογο ανανεώνοντας την συνεργασία του με την ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων με τον Καλυμνιακό και έχει αγωνιστεί ξανά με τον σύλλογο στην...

350 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Λελέκης στον Καλυμνιακό!
08:28 | Κυρ 21 Ιουλ, 2024

Ο Λελέκης στον Καλυμνιακό!

Στον Καλυμνιακό επέστρεψε ο Νικόλας Λελέκης, ο οποίος γύρισε στο νησί και θα βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Οι ''σφουγγαράδες'' ενισχύουν το ρόστερ τους και ανακοίνωσαν τα εξής: ''Μία σημαντική επιστροφή ανακοινώνει η ομάδα μας, αφού μετά από δύο χρόνια απουσίας εκτός Καλύμνου, ο Νικόλας Λελέκης θα είναι...

249 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με την ''Minerva Marine ΙΝC'' ο Καλυμνιακός!
09:05 | Σαβ 20 Ιουλ, 2024

Με την ''Minerva Marine ΙΝC'' ο Καλυμνιακός!

Για μία ακόμη χρονιά η Minerva Marine INC θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Καλυμνιακού, με την ομάδα να ανακοινώνει τα εξής: ''Ο Α.Ο. Καλυμνιακός  με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το μέγα χορηγό της ομάδας MINERVA MARINE INC. Η MINERVA MARINE INC αποτελεί έναν...

2897 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συνεχίζει ο Μουσσάς στον Καλυμνιακό!
13:54 | Παρ 28 Ιουν, 2024

Συνεχίζει ο Μουσσάς στον Καλυμνιακό!

Στην ομάδα του Καλυμνιακού στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα συνεχίσει την πορεία του ο Νικόλας Μουσσάς. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε μια γεμάτη σεζόν με την φανέλα του Α.Ο Βαθύ πετυχαίνοντας δέκα τέρματα και αναμένεται με την ποιότητα του να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη. Η ανακοίνωση:...

1389 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε στον Καλυμνιακό και ο Κανέλλης!
20:10 | Παρ 21 Ιουν, 2024

Παρέμεινε στον Καλυμνιακό και ο Κανέλλης!

Μία ακόμη ανανέωση στον Καλυμνιακό, αφού στην ομάδα θα συνεχίσει και ο Γιώργος Κανέλλης. Η ανακοίνωση των ''σφουγγαράδων'': ''Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής πιστός στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια που ξεχωρίζει για το ήθος του και τη μαχητικότητα του, ο Γιώργος Κανέλλης θα είναι κι εκείνος μαζί μας στην προσπάθεια,...

3511 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε ο Κάννης στον Καλυμνιακό!
13:48 | Πεμ 20 Ιουν, 2024

Παρέμεινε ο Κάννης στον Καλυμνιακό!

Στον Καλυμνιακό θα παίξει και τη νέα χρονιά ο Σταμάτης Κάννης, με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασία. Ιδού και η ανακοίνωση των ''σφουγγαράδων''. ''Ο Καλυμνιακός ανακοινώνει την παραμονή του Σταμάτη Κάννη για ακόμη μία σεζόν. Ευχόμαστε στον Σταμάτη μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε...

1279 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παραμένει στον Καλυμνιακό ο Ηλιάδης!
09:42 | Τετ 19 Ιουν, 2024

Παραμένει στον Καλυμνιακό ο Ηλιάδης!

Στον Καλυμνιακό θα συνεχίσει ο Γρηγόρης Ηλιάδης και τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσουμε την επεκταση της συνεργασιας μας με τον Γρηγόρη Ηλιαδη.Ο Γρηγορης ηταν ακρογωνιαιος λιθος της ομαδας μας για την κατακτηση του πρωταθληματος την περσινη χρονια και θα ειναι εκτων αρχηγων...

1635 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Υποστολή σημαίας'' στον Καλυμνιακό!
19:12 | Τρι 18 Ιουν, 2024

''Υποστολή σημαίας'' στον Καλυμνιακό!

«Υποστολή σημαίας» στον Καλυμνιακό αφού φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά στην αγωνιστική δράση για το Νικόλα Φράγκο. Ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας που την υπηρετεί απ’ το 1999 θα αγωνιστεί για τη νέα σεζόν στην Α’ κατηγορία με τον Καλυμνιακό και στην συνέχεια θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια....

3235 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βάρος στην ανάπτυξη, αλλά χωρίς U16 ο Καλυμνιακός!
11:17 | Τρι 18 Ιουν, 2024

Βάρος στην ανάπτυξη, αλλά χωρίς U16 ο Καλυμνιακός!

Με αρκετά αναπτυξιακά τμήματα αλλά χωρίς εφηβικό θα παρουσιαστεί ο Καλυμνιακός τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Ο Α.Ο.Κ. Καλυμνιακος ανακοινώνει,μετά από εισήγηση του προπονητή μας κ. Βολονακη,πως για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά 2024-25 θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικιακές ομάδες των ακαδημιών του. Επισημαίνεται δε πως Κ16...

1181 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Βολονάκης στον Καλυμνιακό!
22:04 | Δευ 10 Ιουν, 2024

Ο Βολονάκης στον Καλυμνιακό!

Με τον Δημήτρη Βολονάκη θα πορευθεί στον πάγκο του ο Καλυμνιακός στην Α' Κατηγορία. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Καλυμνιακος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου και κάτοχο διπλώματος UEFA A και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Βολονακη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο...

1289 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος ο Γιακούμαρος από τον Καλυμνιακό!
12:16 | Πεμ 23 Μαϊ, 2024

Τέλος ο Γιακούμαρος από τον Καλυμνιακό!

Παρελθόν απ’ την ομάδα του Καλυμνιακού αποτελεί μετά από τρία χρόνια ο Γιάννης Γιακούμαρος με τον έμπειρο τερματοφύλακα μέσα σε αυτήν την τριετία να έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στην Β’ κατηγορία και να έχει αγωνιστεί με τον σύλλογο και στην Α’ για μια σεζόν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο giafkasports.gr:...

1185 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιστροφή Μαγκούλια και ανανέωση Στόϊκου στον Καλυμνιακό!
10:43 | Τετ 15 Μαϊ, 2024

Επιστροφή Μαγκούλια και ανανέωση Στόϊκου στον Καλυμνιακό!

Για τη νέα χρονιά στην Α’ κατηγορία προετοιμάζεται η ομάδα του Καλυμνιακού που θα έχει στην διάθεση της την φετινή χρονιά τον Νικόλα Μαγκούλια ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του θα επιστρέψει στην Κάλυμνο και θα βοηθήσει τον σύλλογο στα «σαλόνια» του τοπικού πρωταθλήματος. Παράλληλα οι πρωταθλητές της Β’...

1271 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε ο Παπαδόπουλος στον Καλυμνιακό!
19:34 | Τρι 7 Μαϊ, 2024

Παρέμεινε ο Παπαδόπουλος στον Καλυμνιακό!

Στον Καλυμνιακό θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Η ανακοίνωση: ''Ο Καλυμνιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδόπουλο για έναν ακόμη χρόνο. Ο έμπειρος μέσος θα είναι κάτοικος Καλύμνου για ακόμη μία σεζόν και θα ενισχύσει την ομάδα μας στην Α' κατηγορία. Ο ίδιος...

1239 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το Βαθύ συγχαίρει τον Καλυμνιακό!
12:41 | Πεμ 4 Απρ, 2024

Το Βαθύ συγχαίρει τον Καλυμνιακό!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Α.Ο Βαθύ μέσω της οποίας συνεχάρη την ομάδα του Καλυμνιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την άνοδο στην Α' Kατηγορία. Η ανακοίνωση: ''Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Α.Ο Βαθύ νιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν και δημόσια την ομάδα του Καλυμνιακού...

6507 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εκεί εκεί στην... Α' Κατηγορία!
15:32 | Σαβ 30 Μαρ, 2024

Εκεί εκεί στην... Α' Κατηγορία!

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα ο Καλυμνιακός αφού για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας του ομίλου νήσων επικράτησε με 3-1 της Α.Ε Κω. Οι Καλύμνιοι είναι και επίσημα πρωταθλητές και παίρνουν το εισιτήριο της επιστροφής στην Α’ κατηγορία ενώ το επόμενο διάστημα θα προγραμματίσουν την...

5277 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρωταθλητής ο Καλυμνιακός μέσω... Κεφάλου!
16:55 | Πεμ 28 Μαρ, 2024

Πρωταθλητής ο Καλυμνιακός μέσω... Κεφάλου!

Ο Καλυμνιακός είναι από σήμερα και επίσημα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στον όμιλο νήσων της Β' Κατηγορίας! Η ομάδα από το νησί των ''σφουγγαράδων'' ανέβηκε και μαθηματικά στα ''μεγάλα σαλόνια'' του τοπικού μας ποδοσφαίρου, αφού η Α.Ε. Λέρου έχασε από τον Νικαγόρα Κεφάλου με 3-1, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής. Αυτό...

942 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Καλυμνιακός ''κλείδωσε'' την άνοδο!
14:23 | Σαβ 23 Μαρ, 2024

Ο Καλυμνιακός ''κλείδωσε'' την άνοδο!

Ο Καλυμνιακός επιστρέφει…Οι «σφουγγαράδες» κέρδισαν στην Κέφαλο τον τοπικό Νικαγόρα με 2-1 και με νίκη επί της Α.Ε. Κω θα επιστρέψουν στην Α’ Κατηγορία, ότι και να κάνει η Α.Ε.Λ. στο φινάλε του πρωταθλήματος. Ο Κλειδαράς… «ξεκλείδωσε» με το καλημέρα την άμυνα του Νικαγόρα και τα πάντα έγιναν εύκολα στη συνέχεια για...

3288 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Κέφαλο ''πέφτουν'' οι προβολείς!
08:05 | Σαβ 23 Μαρ, 2024

Στην Κέφαλο ''πέφτουν'' οι προβολείς!

Στην Κέφαλο θα διεξαχθεί σήμερα (12:30) το πιο σημαντικό ματς της Β’ Κατηγορίας… Ο Καλυμνιακός είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη κόντρα στον τοπικό Νικαγόρα και με νίκη θα «αγκαλιάσει» την άνοδο του στην Α’ Κατηγορία. Την ίδια ώρα, η Α.Ε. Λέρου αναμένεται να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στον...

3025 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Καλυμνιακός στο 3ο Kos Youth Festival!
12:30 | Τετ 13 Μαρ, 2024

Ο Καλυμνιακός στο 3ο Kos Youth Festival!

Δυναμικό θα είναι το ''παρών'' και απ' τις ομάδες του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου στο φετινό 3ο Kos Youth Festival αφού στο νησί του Ιπποκράτη θα βρεθούν σωματεία και απ' τα γύρω νησιά πέρα απ' τις ομάδες της Ρόδου αλλά και τις μεγάλες ΠΑΕ. Στο Kos Youth Festival θα δώσει το...

684 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)