Σε δύσκολη θέση παραμένει η Ε.Α.ΚΑ., όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται από την 7η έως την 12η θέση στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αν εξαιρέσει κανείς τον εξαιρετικά αδύναμο Μανδραικό, που δεν έχει ελπίδες παραμονής, ακόμη πέντε ομάδες θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα, με την Ε.Α.ΚΑ. να παλεύει για τη σωτηρία της. Αν δεν υπήρχαν τα πλέι-άουτ, οι Καλύμνιοι θα είχαν ήδη υποβιβαστεί, ωστόσο υπάρχει ακόμη μία ελπίδα και θα την κυνηγήσουν. Αυτή λέγεται… Α.Ε. Πικερμίου. Η Ε.Α.ΚΑ. επιθυμεί να διασταυρωθεί στην 1η φάση των πλέι-άουτ με τους Αθηναίους, τους οποίους είχε κερδίσει στο παιχνίδι του α’ γύρου και στη χειρότερη περίπτωση (αν χάσει στη Διώνη), η σειρά θα ξεκινήσει το 1-1.
Μετά τη διακοπή, η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη θα παίξει με την Α.Ε. Πικερμίου εκτός έδρας και θα κυνηγήσει τη νίκη για να έχει προβάδισμα με 2-0! Αυτό είναι και το τελευταίο χαρτί της Ε.Α.ΚΑ., η «διασταύρωση» με την Α.Ε. Πικερμίου. Ακόμη και να ηττηθεί η σειρά θα πάει στο 1-1, οπότε θα υπάρχουν ελπίδες παραμονής, αρκεί βέβαια η Ε.Α.ΚΑ. να κερδίσει εκτός έδρας στα πλέι-άουτ. Βέβαια ακόμη κι αν συμβεί το καλύτερο δυνατό σενάριο και η Ε.Α.ΚΑ. παίξει με την Α.Ε. Πικερμίου και την αποκλείσει είναι πιθανό να βρει στη β’ φάση των πλέι-άουτ τον Αιολικό ή τον Φ.Ο. Βροντάδου Χίου, με τους οποίους είναι στο 0-2 και θα πρέπει να τους κερδίσει τρεις φορές για να σωθεί, εκ των οποίων τις δύο φορές εκτός έδρας. Όπως καταλαβαίνει κανείς η πιθανή διασταύρωση με τη Νίκη Αμαρουσίου θα είναι καταστροφική, αφού η ομάδα των βορείων προαστίων έχει κερδίσει δύο φορές την Ε.Α.ΚΑ., που θα πρέπει να κάνει ένα μικρό θαύμα με τρεις συνεχόμενες νίκες (οι δύο εκτός έδρας) για την ρίξει.
ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙ-ΑΟΥΤ
2-0 Νίκη Αμαρουσίου- Ε.Α.ΚΑ.
2-0 Φ.Ο. Βροντάδου Χίου- Ε.Α.ΚΑ.
2-0 Αιολικός- Ε.Α.ΚΑ.
1-1 Φοίνικας Πειραιά- Ε.Α.ΚΑ.
0-1 Α.Ε. Πικερμίου- Ε.Α.ΚΑ.
1-0 Ποσειδών Νέου Ψυχικού- Ε.Α.ΚΑ.
ΤΑ «ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ» ΣΤΑ ΠΛΕΪ-ΑΟΥΤ
5-12 (1)
6-11 (2)
7-10 (3)
8-9 (4)
*Οι αγώνες κρίνονται στις τρεις νίκες, με τις ομάδες να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου. Πλεονέκτημα έδρας έχει η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική περίοδο. Οι τέσσερις ηττημένες ομάδες της σειράς υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.
*Οι νικητές παίζουν ως εξής
1-4
2-3




































