Νέος αντιπρόεδρος ο Τσοπανάκης!
Με πλήρη απαρτία συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας (30-06-2020) το διοικητικού συμβούλιο του Γ.Σ. Διαγόρας, υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Στεφανίδη. Μετά από ενημέρωση του προέδρου και διαλογική συζήτηση σε διάφορα θέματα, αποφασίστηκαν τα εξής:
1.Νέος Αντιπρόεδρος τη Διοίκησης ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Τσοπανάκης, που θα ασχοληθεί περισσότερο με το σοβαρό θέμα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του «Γηραιού».
2.Η ίδρυση Τμήματος Αντισφαίρισης (τένις) και η δημιουργία πέντε γηπέδων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο Καρακόνερο, σε έκταση που παραχωρήθηκε στο Διαγόρα από το ΔΟΠΑΡ, τον οποίο ευχαριστεί θερμά η Διοίκηση του ιστορικού σωματείου. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή τους, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της νέας Ακαδημίας.
3.Να συγχαρεί το Τμήμα Μπάσκετ για την επιτυχημένη χρονιά 2019-2020, που στο τέλος της απέφερε κέρδος την άνοδο της ομάδας γυναικών στην Α2 Κατηγορία και των ανδρών στη Γ΄ Εθνική. Επίσης, να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν να επιτευχθεί αυτή η διπλή επιτυχία.




































