www.12sports.gr

Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
''Θέλουμε πρωτάθλημα με ίσους όρους''!
08:05 | Τετ 5 Ιουν, 2024
Εκτύπωση θέματος 3115 αναγνώσεις

''Θέλουμε πρωτάθλημα με ίσους όρους''!

Με επιστολή του ο πρόεδρος του Καλυμνιακού, Θανάσης Μαργαρίτης αναφέρεται στους προβληματισμούς του συλλόγου για τη νέα χρονιά και για τα μεγάλα ποσά που θα χρειαστεί η ομάδα του για ταξίδια κάνοντας παράλληλα και αναφορά για τα εντός έδρας παιχνίδια τα οποία ορίζονταν καθημερινές (συνήθως Δευτέρα) με τον Καλυμνιακό να μην έχει έσοδα και κόσμο στο γήπεδο. Αναλυτικά: Η ιστορική μας ομάδα του Νησιού μας ο Α.Ο.Κ.Καλυμνιακού κατέκτησε φέτος την σεζόν 2023-2024 το 2ο πρωτάθλημα τα τελευταία 3 χρόνια στη Β΄κατηγορία νήσων.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία αν αναλογιστούμε τα αρκετά χρόνια που η ομάδα απείχε από τους τίτλους και τις επιτυχίες. Η διοίκηση ,το έμψυχο δυναμικό και οι αθλητές του συλλόγου σήκωσαν στις πλάτες ένα ολόκληρο νησί και το ξανακάναμε περήφανο. Η ομάδα μας λοιπόν επιστρέφει και φέτος εκεί που ανήκει…στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας. Ένα πρωτάθλημα όμως αφιλόξενο για τις ομάδες των νησιών του βορείου συγκροτήματος…ένα πρωτάθλημα που πρέπει να αγκαλιάσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με την ίδια στοργή για όλες τις ομάδες … ένα πρωτάθλημα που πρέπει να αμβλύνει τις ανισότητες.. τις τεράστιες ανισότητες μεταξύ των ομάδων της Ρόδου και τις ομάδες του βορείου συγκροτήματος και πιο συγκεκριμένα των νησιών Κάλυμνο , Λέρο Πάτμο , που δεν έχουν καθημερινά πλοίο της γραμμής για Ρόδο , δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις των ομάδων αυτών, αναγκάζοντας να κάνουν διανυκτερεύσεις στην Ρόδο , που σημαίνει πολλά περισσότερα έξοδα (διαμονή ,διατροφή), που δεν έχουν οι ομάδες της Ρόδου, κάτι που κάνει ακόμα περισσότερο δυσκολότερη την ύπαρξη μας σε αυτήν την κατηγορία.

Οι ομάδα μας κύριοι έχει βρεθεί σε αυτήν την κατηγορία πάρα πολλές φορές! Εκεί ανήκουμε …εκεί ανήκαμε και εκεί θα ανήκουμε διαχρονικά αν αμβλύνεται τις τόσο σημαντικές ανισότητες. Εκτός αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο και προτιμάτε να μείνετε μια κλειστή λίγκα αφιλόξενη ψυχρή και περίεργη για όλες τις ομάδες εκτός Ρόδου. Για τις ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ομάδες.

Συγκεκριμένα
Μια ομάδα όπως οι δική μας αναγκάζεται σε 15 παιχνίδια εκτός έδρας ταξιδεύοντας στην Ρόδο με τεράστια έξοδα ανά παιχνίδι, περίπου 1700 ευρώ ανά παιχνίδι , και οι αντίστοιχες αντίπαλες ομάδες μας κάνουν 1 μόνο ταξίδι στο νησί μας, ένα ταξίδι που συνήθως το κάνουν Δευτέρα ορίζοντας το παιχνίδι Δευτέρα 11 η ώρα το πρωί , δημιουργώντας ακόμα περισσότερα οικονομικά προβλήματα σε εμάς , γιατί ένα παιχνίδι Δευτέρα 11 η ώρα το πρωί γίνεται πάντα σε άδειο γήπεδο , που σημαίνει άδειο από φιλάθλους δηλαδή χωρίς έσοδα, (συνήθως 5-10 φίλοι της ομάδας και με έξοδα 470 ευρώ για διαιτησία ανά αγώνα, και δεν μιλάμε για δυνατότητα μεροκάματου σε παίκτες που αφήνουν την δουλειά τους για να έρθουν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας για μια αξιοπρεπή παρουσία), και να αντιμετωπίσουμε ομάδες που όχι μόνο δεν έχουν τα δικά μας 15 πανάκριβα ταξίδια που στοιχίζουν περίπου 25.000 ευρώ την σεζόν, αλλά ακόμα και τα εντός έδρας παιχνίδια που παίζουν κάνουν μετακινήσεις μεταξύ τους στην Ρόδο με τα δικά τους μέσα και τα παιχνίδια γίνονται σαββατοκύριακα που σημαίνει ότι έχουν την δυνατότητα εσόδων από φιλάθλους ,και έτσι δεν έχουν ούτε και τα έξοδα διαιτησίας όπως εμείς με τα παιχνίδια της Δευτέρας έξοδα περίπου 7000 ευρώ την σεζόν.

Ακόμα θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι με τα παιχνίδια της Δευτέρας απομακρυνόμαστε ακόμα περισσότερο από τον βασικό μας λόγο υπάρξεις των ερασιτεχνικών σωματείων που είναι η παρουσία του αθλητικού ιδεώδες και να φέρουμε τα μικρά παιδιά κοντά στο αθλητισμό ,δηλαδή αυτό που αντιπροσωπεύουμε. Για το λόγο αυτό ζητάμε από τους υπεύθυνους , ΕΠΣ Δωδεκανήσου , Περιφέρεια , Δήμος και κάθε αρμόδιο που θέλει να βλέπει ένα πρωτάθλημα στα Δωδεκάνησα να εξελίσσεται με σχεδόν ίσους όρους μεταξύ των ομάδων και να φέρει και τα δικά μας παιδιά της απόμακρης Καλύμνου κοντά στον αθλητισμό να επέμβει σε κάποια πράγματα και για εμάς όπως τα παρακάτω:
Α) Για να μπορέσουμε να καλύψουμε αυτό το χάσμα οικονομικό και αγωνιστικό της ανισότητες με της 15 ομάδες της Ρόδου θα πρέπει , όταν μια ομάδα από το νησί της Ρόδου έχει μόνο ΈΝΑ ταξίδι όλοι την σεζόν στην Κάλυμνο, να υποχρεώνεται να το κάνει Σαββατοκύριακο, και όχι καθημερινή.
Β) Ομάδες από τα απόμακρα νησιά όπως το δικό μας θα πρέπει να λαμβάνουν κάποια μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια από Γ.Γ.Α. , Περιφέρεια , η ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Καταλαβαίνουμε το γεγονός και την ανάγκη ότι ΠΡΈΠΕΙ να γίνουν αυτά τα 15 ταξίδια αλλά ζητάμε πλέον την βοήθεια όλων των φορέων προκείμενου το πρωτάθλημα να παίζεται στα ίσια και να μην είναι 2 ταχυτήτων ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ! Στην Κάλυμνο κύριοι το ταλέντο η θέληση είναι τεράστια…αλλά δυστυχώς όχι τόσο ώστε να υπερκεράσουν τις ανισότητες. Τι μπορούμε να πούμε σε αυτά τα παιδιά που ματώνουν την φανέλα όλο το χρόνο για να πάρουν ένα πρωτάθλημα; Ότι μετά θα τους συμπεριφερθούν σαν παρίες….γιατί κύριοι πέρα από τα έξοδα που δεν τα έχουν οι ομάδες της Ρόδου πλέον γίνεται και το εξής αστείο:

Στα εντός παιχνίδια με τις ομάδες τις Ρόδου αγωνιζόμαστε καθημερινές πρωί κατόπιν αιτήματος των φιλοξενούμενων. Πολλοί παίκτες αδυνατούν να παίξουν εξαιτίας του τιμημένου και αξιοπρεπούς μεροκάματου, που εμείς μετά από όλα τα έξοδα που προ είπαμε παραπάνω δεν έχουμε την δυνατότητα αυτή. !Οι ίδιοι παίκτες που μάτωσαν όλη την χρονιά την φανέλα για να φτάσουν εκεί !! Στους ίδιους παίκτες
στερεί τη δυνατότητα να παλέψουν για αυτό που κατάφεραν με τόσο κόπο!! Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη όταν κλέβουμε όνειρα και θυσίες παιδιών!!

Δεν γνωρίζουμε τα οικονομικά στοιχεία της Ρόδου αλλά εδώ κύριοι παραμένουμε βιοπαλαιστές, τίμιοι βιοπαλαιστές, που παλεύουμε με το να ανέβουμε κατηγορία να δώσουμε και ένα κίνητρο στα παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να φύγουν από της κακοτοπιές που μας μαστίζουν! Ποιο ΠΑΙΔΙ που αγαπάει το άθλημα θα παρακάμψει το σχολείο για να βρεθεί στο γήπεδο να παρακολουθήσει από κοντά τους τοπικούς του ποδοσφαιρικούς ήρωες. Δεν είμαστε ζητιάνοι κύριοι αλλά ούτε σωματείο κατώτερης τάξης αλλά ζητάμε τα προφανή!!!
-Οικονομική ενίσχυση για τις μετακινήσεις των ομάδων όλου του βορείου συγκροτήματος.
-Διεξαγωγή των αγώνων αποκλειστικά Κυριακή προκειμένου να φέρουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Πράγμα αυτονόητο, αυτόν τον σκοπό επιτελείται…να φέρετε τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό!
Τα αιτήματα μας είναι δίκαια και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα ασπάζονται και οι υπόλοιπες ομάδες!!
Θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί… θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτήν την γιορτή του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας αλλά πλέον με ίσους όρους.

Πιστεύω με την συμβολή όλων των φορέων μπορούμε να τα καταφέρουμε! Μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναέρθει η ανταγωνιστικότητα και κατ’ επέκταση αξιοπιστία στο πρωτάθλημα της Α'Αλλιώς κύριοι πολύ φοβόμαστε ότι θα παίζεται μόνοι σας εκεί στο πανέμορφο νησί της Ρόδου . Ελπίζουμε πως δεν είναι αυτός ο στόχος σας! Το ποδόσφαιρο μας ενώνει… ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Με την ''Minerva Marine ΙΝC'' ο Καλυμνιακός!

Με την ''Minerva Marine ΙΝC'' ο Καλυμνιακός!

Πριν από 2 ημέρες 09:05 | Σαβ 20 Ιουλ, 2024

Για μία ακόμη χρονιά η Minerva Marine INC θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Καλυμνιακού, με την ομάδα να ανακοινώνει τα εξής: ''Ο Α.Ο. Καλυμνιακός  με μεγάλη χαρά και τιμή...

 2777 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Ο Σουλκόκα στον Αντίμαχο Κω!

Ο Σουλκόκα στον Αντίμαχο Κω!

Πριν από 9 ημέρες 22:20 | Σαβ 13 Ιουλ, 2024

Στην ομάδα του Αντίμαχου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Σέρτζιο Σουλκόκα αφού ο 24χρονος αμυντικός που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο Νικαγόρα συμφώνησε με τους “κόκκινους”. Η ανακοίνωση: ''Ο...

 2832 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Πήρε Τάλια ο Α.Ο. Βαθύ!

Πήρε Τάλια ο Α.Ο. Βαθύ!

Πριν από 13 ημέρες 20:30 | Τρι 9 Ιουλ, 2024

Ο Α.Ο. Βαθύ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιππα Τάλια από τους Αργοναύτες Καλύμνου. Η επίσημη ανακοίνωση του καλυμνιακού συλλόγου: ''Η ομαδα μας ανακοινώνει την αποκτηση του νεαρού ταλαντούχου Φιλιππα Ταλια...

 1560 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Ανανέωσε στον Αντίμαχο ο Τσαραπατσάνης!

Ανανέωσε στον Αντίμαχο ο Τσαραπατσάνης!

Πριν από 13 ημέρες 08:34 | Τρι 9 Ιουλ, 2024

Στον Αντίμαχο Κω θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Κώστας Τσαραπατσάνης ο οποίος πέρα απ’ την ανδρική ομάδα θα είναι και προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του συλλόγου. Η ανακοίνωση: ''O A.Σ....

 908 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Στον Αντίμαχο ο Βησσαρίων Πης!

Στον Αντίμαχο ο Βησσαρίων Πης!

Πριν από 14 ημέρες 08:00 | Δευ 8 Ιουλ, 2024

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για τον Αντίμαχο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων αφού ο 22χρονος μέσος, Βησσαρίων Πης θα φορέσει την φανέλα των «κόκκινων» παίρνοντας μεταγραφή απ’ την...

 1399 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Τεχνικός διευθυντής του Αντίμαχου ο Σκαλέρης!

Τεχνικός διευθυντής του Αντίμαχου ο Σκαλέρης!

Πριν από 16 ημέρες 11:50 | Σαβ 6 Ιουλ, 2024

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει απόλυτα το όνομα του με την δημιουργία των ακαδημιών του Αντίμαχου, και την συνέπεια που δείχνει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια θα είναι ο...

 868 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Συνεχίζουν Παπανικολάου- Σκούπας!

Συνεχίζουν Παπανικολάου- Σκούπας!

Πριν από 24 ημέρες 12:54 | Παρ 28 Ιουν, 2024

Τις πρώτες της ανανεώσεις για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η Α.Ε Κως αφού στο σύλλογο και τη νέα χρονιά θα παραμείνουν ο Βαγγέλης Παπανικολάου και ο πρώτος σκόρερ της περσινής...

 2080 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Παρέμεινε στον Καλυμνιακό και ο Κανέλλης!

Παρέμεινε στον Καλυμνιακό και ο Κανέλλης!

Πριν από 1 μήνα 20:10 | Παρ 21 Ιουν, 2024

Μία ακόμη ανανέωση στον Καλυμνιακό, αφού στην ομάδα θα συνεχίσει και ο Γιώργος Κανέλλης. Η ανακοίνωση των ''σφουγγαράδων'': ''Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής πιστός στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια που...

 3509 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Παρέμεινε ο Κάννης στον Καλυμνιακό!

Παρέμεινε ο Κάννης στον Καλυμνιακό!

Πριν από 1 μήνα 13:48 | Πεμ 20 Ιουν, 2024

Στον Καλυμνιακό θα παίξει και τη νέα χρονιά ο Σταμάτης Κάννης, με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασία. Ιδού και η ανακοίνωση των ''σφουγγαράδων''. ''Ο Καλυμνιακός ανακοινώνει την παραμονή του Σταμάτη...

 1276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Παραμένει στον Καλυμνιακό ο Ηλιάδης!

Παραμένει στον Καλυμνιακό ο Ηλιάδης!

Πριν από 1 μήνα 09:42 | Τετ 19 Ιουν, 2024

Στον Καλυμνιακό θα συνεχίσει ο Γρηγόρης Ηλιάδης και τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσουμε την επεκταση της συνεργασιας μας με τον Γρηγόρη Ηλιαδη.Ο...

 1634 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  ''Υποστολή σημαίας'' στον Καλυμνιακό!

''Υποστολή σημαίας'' στον Καλυμνιακό!

Πριν από 1 μήνα 19:12 | Τρι 18 Ιουν, 2024

«Υποστολή σημαίας» στον Καλυμνιακό αφού φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά στην αγωνιστική δράση για το Νικόλα Φράγκο. Ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας που την υπηρετεί απ’ το 1999 θα...

 3233 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων
  Η τελετή λήξης στις ακαδημίες του Νικαγόρα!

Η τελετή λήξης στις ακαδημίες του Νικαγόρα!

Πριν από 1 μήνα 11:15 | Τρι 18 Ιουν, 2024

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό κέντρο Κεφάλου έπεσε η αυλαία για τις ακαδημίες του Νικαγόρα στην τελετή λήξης του συλλόγου με την παρουσία των παιδιών, των γονέων και των...

 1223 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Κω!

  Το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Κω!
Πριν από 21 ώρες
14:48 | Κυρ 21 Ιουλ, 2024

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην ομάδα της Α.Ε Κω με σκοπό την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου για τα επόμενα δύο...

 389 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Ο Λελέκης στον Καλυμνιακό!

  Ο Λελέκης στον Καλυμνιακό!
Πριν από 1 ημέρα
08:28 | Κυρ 21 Ιουλ, 2024

Στον Καλυμνιακό επέστρεψε ο Νικόλας Λελέκης, ο οποίος γύρισε στο νησί και θα βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Οι ''σφουγγαράδες'' ενισχύουν το ρόστερ...

 215 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Την Κυριακή οι εκλογές της Α.Ε. Κω!

  Την Κυριακή οι εκλογές της Α.Ε. Κω!
Πριν από 5 ημέρες
10:29 | Τετ 17 Ιουλ, 2024

Την Κυριακή 21 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές της Α.Ε Κω με σκοπό την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα οδηγήσει την ομάδα τα επόμενα...

 489 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Πέντε χρόνια χωρίς τον Μιχάλη Πέρο!

  Πέντε χρόνια χωρίς τον Μιχάλη Πέρο!
Πριν από 8 ημέρες
11:06 | Κυρ 14 Ιουλ, 2024

Πέντε χρόνια πέρασαν κιόλας απ’ την μαύρη εκείνη ημέρα για το κωακό αλλά και για το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο όταν ο 18χρονος τότε Μιχάλης Πέρος σε...

 632 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Επέστρεψε στον Αντίμαχο ο Κόμπος!

  Επέστρεψε στον Αντίμαχο ο Κόμπος!
Πριν από 9 ημέρες
09:03 | Σαβ 13 Ιουλ, 2024

Την ενίσχυση της για τη νέα σεζόν προχωράει ο Αντίμαχος, που ανακοίνωσε την επιστροφή του Στέργου Κόμπου στην ομάδα μετά από ένα εξάμηνο στο οποίο...

 437 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Επιστροφή Τσατσακλά στον Αντίμαχο!

  Επιστροφή Τσατσακλά στον Αντίμαχο!
Πριν από 11 ημέρες
14:47 | Πεμ 11 Ιουλ, 2024

Στην ομάδα του Αντίμαχου επέστρεψε ο Δαυίδ Τσατσακλάς που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Α.Ο Πυλίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο...

 1016 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Ανανέωσε με τον Αντίμαχο ο Κατσαρός!

  Ανανέωσε με τον Αντίμαχο ο Κατσαρός!
Πριν από 12 ημέρες
10:00 | Τετ 10 Ιουλ, 2024

Στον Αντίμαχο Κω θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ως προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου ο Δαυίδ Κατσαρός. Ο νεαρός προπονητής την φετινή σεζόν πήρε το...

 929 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Παρέμεινε στον Αντίμαχο ο Κατσούλης!

  Παρέμεινε στον Αντίμαχο ο Κατσούλης!
Πριν από 13 ημέρες
16:35 | Τρι 9 Ιουλ, 2024

Στην ομάδα του Αντίμαχου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Κατσούλης τόσο ως προπονητής στην Κ-12 την φετινή χρονιά αλλά και σαν ποδοσφαιριστής...

 500 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Ο Γκουντελίτσας στον Αντίμαχο!

  Ο Γκουντελίτσας στον Αντίμαχο!
Πριν από 18 ημέρες
21:31 | Πεμ 4 Ιουλ, 2024

Ο Στάθης Γκουντελίτσας θα είναι ο νέος προπονητής του Αντίμαχου για τη νέα σεζόν στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων στην προσπάθεια του συλλόγου να...

 1039 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Παραιτήθηκε ο Φραγκονικόλας!

  Παραιτήθηκε ο Φραγκονικόλας!
Πριν από 21 ημέρες
10:46 | Δευ 1 Ιουλ, 2024

Παραιτήθηκε από τον προεδρικό θώκο των Αργοναυτών Καλύμνου ο Σταμάτης Φραγκονικόλας και πλέον η ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του. Ο ίδιος έκανε και μια σχετική δήλωσε επικαλούμενος...

 1047 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Συνεχίζει ο Μουσσάς στον Καλυμνιακό!

  Συνεχίζει ο Μουσσάς στον Καλυμνιακό!
Πριν από 24 ημέρες
13:54 | Παρ 28 Ιουν, 2024

Στην ομάδα του Καλυμνιακού στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα συνεχίσει την πορεία του ο Νικόλας Μουσσάς. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε μια γεμάτη σεζόν με...

 1386 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Βάρος στην ανάπτυξη, αλλά χωρίς U16 ο Καλυμνιακός!

  Βάρος στην ανάπτυξη, αλλά χωρίς U16 ο Καλυμνιακός!
Πριν από 1 μήνα
11:17 | Τρι 18 Ιουν, 2024

Με αρκετά αναπτυξιακά τμήματα αλλά χωρίς εφηβικό θα παρουσιαστεί ο Καλυμνιακός τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Ο Α.Ο.Κ. Καλυμνιακος ανακοινώνει,μετά από εισήγηση του...

 1179 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Ο Βολονάκης στον Καλυμνιακό!

  Ο Βολονάκης στον Καλυμνιακό!
Πριν από 1 μήνα
22:04 | Δευ 10 Ιουν, 2024

Με τον Δημήτρη Βολονάκη θα πορευθεί στον πάγκο του ο Καλυμνιακός στην Α' Κατηγορία. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Καλυμνιακος ανακοινώνει...

 1286 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Τέλος ο Γιακούμαρος από τον Καλυμνιακό!

  Τέλος ο Γιακούμαρος από τον Καλυμνιακό!
Πριν από 2 μήνες
12:16 | Πεμ 23 Μαϊ, 2024

Παρελθόν απ’ την ομάδα του Καλυμνιακού αποτελεί μετά από τρία χρόνια ο Γιάννης Γιακούμαρος με τον έμπειρο τερματοφύλακα μέσα σε αυτήν την τριετία να έχει...

 1183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Παρέμεινε ο Παπαδόπουλος στον Καλυμνιακό!

  Παρέμεινε ο Παπαδόπουλος στον Καλυμνιακό!
Πριν από 3 μήνες
19:34 | Τρι 7 Μαϊ, 2024

Στον Καλυμνιακό θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Η ανακοίνωση: ''Ο Καλυμνιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδόπουλο...

 1235 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Πέρου!

  Τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Πέρου!
Πριν από 3 μήνες
08:06 | Δευ 15 Απρ, 2024

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με μεγάλη επιτυχία ο Νικαγόρας Κεφάλου διοργάνωσε αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κέφαλο, στη μνήμη του Μιχάλη Πέρου! Το τουρνουά ποδοσφαίρου...

 2398 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Εκεί εκεί στην... Α' Κατηγορία!

  Εκεί εκεί στην... Α' Κατηγορία!
Πριν από 4 μήνες
15:32 | Σαβ 30 Μαρ, 2024

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα ο Καλυμνιακός αφού για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας του ομίλου νήσων επικράτησε με 3-1...

 5276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Πρωταθλητής ο Καλυμνιακός μέσω... Κεφάλου!

  Πρωταθλητής ο Καλυμνιακός μέσω... Κεφάλου!
Πριν από 4 μήνες
16:55 | Πεμ 28 Μαρ, 2024

Ο Καλυμνιακός είναι από σήμερα και επίσημα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στον όμιλο νήσων της Β' Κατηγορίας! Η ομάδα από το νησί των ''σφουγγαράδων'' ανέβηκε και μαθηματικά στα...

 939 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Στην Κέφαλο παίζει η Α.Ε. Λέρου!

  Στην Κέφαλο παίζει η Α.Ε. Λέρου!
Πριν από 4 μήνες
08:14 | Πεμ 28 Μαρ, 2024

Στην Κέφαλο δοκιμάζεται σήμερα (15:00) η Α.Ε. Λέρου, στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον όμιλο νήσων της Β’ Κατηγορίας. Η Α.Ε.Λ. ψάχνει...

 2994 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο: Β' Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων

Ο Καλυμνιακός ''κλείδωσε'' την άνοδο!

  Ο Καλυμνιακός ''κλείδωσε'' την άνοδο!
Πριν από 4 μήνες
14:23 | Σαβ 23 Μαρ, 2024

Ο Καλυμνιακός επιστρέφει…Οι «σφουγγαράδες» κέρδισαν στην Κέφαλο τον τοπικό Νικαγόρα με 2-1 και με νίκη επί της Α.Ε. Κω θα επιστρέψουν στην Α’ Κατηγορία, ότι και να...

 3287 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)