
Ιδανικό φινάλε για Διγενή Κοσκινού!
Ιδανικό φινάλε για τη φετινή σεζόν έκανε ο Διγενής Κοσκινού, ο οποίος κέρδισε με 2-1 την Αναγέννηση Ασφενδιού και τερμάτισε στην 4η θέση, στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Οι Κοσκινιάτες έκλεισαν με «τρίποντο» τη χρονιά και πανηγύρισαν τη νίκη, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων για φέτος. Με τη σημερινή αναμέτρηση, «έπεσε» η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Το σκορ άνοιξε για τους Κοσκινιάτες ο Πατσιαούρας στο 38’, για να ισοφαρίσει στο 51’ ο Κουρζής (1-1). Τη νίκη χάρισε στο Διγενή ο Κυριάκος Μαριάς, με γκολ που πέτυχε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ (Φιλήμων Μιχαλάκης): Βασιλειάδης, Σταυλάς, Κυρίτσης, Μαριάς, Λαδάς (63’ Κιλασίν), Μοσκιού (85’ Ντανούσι), Πατρού, Τσερκέζης (63’ Χατζηνικόλας), Πατσιαούρας, Διακάκης (63’ Φτάκλας), Λόης (72’ Κατσούλης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ (Κώστας Παπαχαραλάμπους): Σκούφης, Γεροβασίλης, Κεφαλιανός, Θεοδώρου, Τράκας (90’ Τυράς), Πης, Κουρζής, Θωνιάτης, Σπύρου, Φονσέκα, Κόκκαλης.