www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
''Ο σωστός ηγέτης πρέπει να ξέρει πότε αποχωρεί''
15:18 | Πεμ 8 Απρ, 2021
Εκτύπωση θέματος 168 αναγνώσεις

''Ο σωστός ηγέτης πρέπει να ξέρει πότε αποχωρεί''

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα ''Πρώτα το μπάσκετ'', ζητώντας την άρση αναστολής λειτουργίας των ακαδημιών. Αναλυτικά: ''Η πρωτοβουλία ''Πρώτα το μπάσκετ με τον Παναγιώτη Φασούλα'' ενόψει του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας 5 Απριλίου για την ανάδειξη της συγκρότησης σε σώμα προσωρινού ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θεωρεί ως προτεραιότητα τη λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος προς την Πολιτεία, με σκοπό την άρση της αναστολής λειτουργίας των Ακαδημιών των αθλητικών σωματείων, σε άμεση συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς. Η διαφαινόμενη απόφαση επαναλειτουργίας των σχολείων με χρήση υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη χρήση των rapid test, δε μπορεί πλέον να μην εφαρμόζεται αντίστοιχα σε συνειδητοποιημένες και πειθαρχημένες κοινωνικές ομάδες όπως οι Ακαδημίες των αθλητικών σωματείων. Η πρωτοβουλία μας, σε κάθε περίπτωση θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα την απόφαση της προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου, όπως ορίζεται περί διενέργειας αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας και της διαχείρισης των τρεχουσών και επειγουσών υποθέσεων''.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ.

Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης”
– Με την αλήθεια όλα τα δεδομένα βρίσκονται σε αρμονική συμφωνία, ενώ με το ψεύδος, γρήγορα έρχεται σε διαφωνία και σύγκρουση, το αληθές.
Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., (Ηθικά Νικομάχεια Α’)
Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία του μπάσκετ και κυρίως τα ερασιτεχνικά σωματεία βρίσκονται σε σύγχυση και απογοήτευση με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.  Για την αποκατάσταση της αλήθειας, έχουμε χρέος να ενημερώσουμε τον κόσμο του μπάσκετ, αλλά και όσους φιλάθλους αισθάνονται την ανάγκη να λάμψει η αλήθεια. Η συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη προσπάθεια των μελών της έκπτωτης διοίκησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου και των συνεργατών του, στις 31 Μαρτίου 2021 κατεργάζεται όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής διαδικασίας μεθόδους ώστε να δημιουργεί συνεχώς εμπόδια, προβλήματα και να θέτει παρανόμως όλες τις διαδικασίες τέλεσης των εκλογών σε αναστολή.
Το μέγα ερώτημα που ευθέως τίθεται είναι το εξής:
-Τι θέλει να πετύχει ο κύριος Βασιλακόπουλος?  
-Ποιος είναι ο τελικός σκοπός και η τακτική του σε όλες αυτές τις παράνομες, καταχρηστικές και εκτός κάθε λογικής ενέργειες?
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Στις 31 Μαρτίου 2021 η επί δεκαετιών διοίκηση Βασιλακόπουλου είναι πλέον έκπτωτη, καθώς δεν όρισε την εκλογική διαδικασία ως όφειλε σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, όπως έπραξαν οι υπόλοιπες Αθλητικές Ομοσπονδίες.
Η έκπτωτη διοίκηση Βασιλακόπουλου οδήγησε συνειδητά το άθλημα σε ακυβερνησία μεταθέτοντας παράνομα το χρόνο τέλεσης των εκλογών, σε χρόνο κατά τον οποίο το μπάσκετ θα ήταν ακυβέρνητο, οδηγώντας το συνειδητά στον ευτελισμό.  
Την 1η Απριλίου το Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφαση του όρισε τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, με σκοπό να συγκροτηθούν σε σώμα και να εκλέξουν τις ανάλογες  εκτελεστικές θέσεις που ορίζονται στο καταστατικό. Δεδομένου του ότι η απόφαση του Δικαστηρίου δεν όριζε σε ποιον θα άνηκε η πρωτοβουλία για σύγκλιση της συνεδρίασης του Δ.Σ. ζητήσαμε εγγράφως τον ορισμό «προεδρεύοντος της διαδικασίας συγκρότησης σε σώμα» καθώς και τον ορισμό «εκτελούντος χρέη γραμματέα» προκειμένου να τηρηθούν σχετικά πρακτικά αυτής.
Την ίδια ημέρα έλαβαν όλα τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ, τακτικά και αναπληρωματικά,  ανώνυμη πρόσκληση από την ηλεκτρονική διεύθυνση της Ομοσπονδίας, για συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης για την Δευτέρα 5 Απριλίου και ώρα 13:00. Είχαν προηγηθεί οι παραιτήσεις κατά σειρά του κου Κουλοσούσα (τον οποίο αντικατέστησε ο κος Βακαλόπουλος) και του κου Φιλίππου (τον οποίο αντικατέστησε ο κος Καλαϊτζάκης.)
Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Απριλίου, η πλειονότητα των μελών  εισήλθε από τους προσωπικούς τους υπολογιστές. Όμως, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη του προσωρινού ΔΣ, ο κος Βασιλακόπουλος, ο κος Γολέμης, ο κος Τσαγκρώνης, ο κος Μπάκουλας, ο υποψήφιος πρόεδρος κύριος Παπανικολάου και κάποιοι ακόμη, βρίσκονταν χωρίς καμιά πλέον επίσημη ιδιότητα και με φυσική παρουσία, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας παράτυπα και χωρίς καμία προηγούμενη συνεννόηση, ανέλαβαν την πρωτοβουλία διεξαγωγής της διαδικασίας.
Η πλευρά μας ζήτησε να ψηφιστεί «προεδρεύων» της συζήτησης, αλλά απο αστική ευγένεια και μόνο και για κανένα άλλο λόγο, επιτρέψαμε εφόσον το απαίτησαν να ξεκινήσουν την «συζήτηση», στους κ Βασιλακόπουλο και Γολέμη. 
Ενώ η ψηφοφορία ήταν σε εξέλιξη, αποφάσισαν μια σύντομη διακοπή για διάλειμμα, χωρίς να ερωτηθεί κανείς, με προφανή αιτία τo σχεδιασμό της τακτικής τους.
Στην πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της προσωρινής Διοίκησης ΔΣ και ενώ κατά την διαδικασία της καταμέτρησης, οι ψήφοι ήταν 9 υπέρ του υποψήφιου Προέδρου κου Φάνη Χριστοδούλου (ένα πρόσωπο που ενώνει αντί να διχάζει και χωρίς περαιτέρω ανάγκη έκθεσης του βιογραφικού του) και 9 υπέρ του κου Βασιλακόπουλου (ο υπαίτιος δηλαδή για το ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει αυτή τη στιγμή διοίκηση ορισθείσα από το Πρωτοδικείο),  επικράτησε χαοτική κατάσταση από την πλευρά Βασιλακόπουλου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα συνεδριάσεων, ότι δήθεν ο κος Καλαϊτζάκης (μολονότι είχε κληθεί νόμιμα και παρευρίσκετο στη συνάντηση) δεν είχε δικαίωμα να ψηφίσει!!! 
Επικράτησε πανικός και φωνές από την πλευρά Βασιλακόπουλου, όπως έχει ξανασυμβεί άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν, όταν οι εξελίξεις δεν είναι κατά τα γούστα της πρώην ηγετικής ομάδας της ΕΟΚ.
Στην προσπάθεια να αποκατασταθεί η τάξη ακούστηκε επανειλημμένα η έκφραση από τα υπόλοιπα μέλη «όλοι είμαστε ίσοι στο συμβούλιο» αλλά οι φωνές αυτές έπεσαν στο κενό…
Τότε ακούστηκε επαναλαμβανόμενα και με ένταση «Τελειώσαμε…»,  δίνοντας ταυτόχρονα εντολή στον τεχνικό διαχειριστή της τηλεδιάσκεψης «Κλείστο..» και χρησιμοποιώντας πρακτικές που δεν αρμόζουν σε ευνομούμενη χώρα, ως «δια μαγείας» έπεσε το «σύστημα» όπως έχει ξανασυμβεί άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν… 
Όμως παρά τα όσα συνέβησαν και τις αντίξοες συνθήκες της συνεδρίασης του προσωρινού ΔΣ της ΕΟΚ, η πλευρά των υπόλοιπων συμβούλων προσπάθησε και συνέχισε τη συνεδρίαση του Δ.Σ., ξεπερνώντας τις όποιες «πτώσεις» του συστήματος τηλεδιάσκεψης και εξέλεξε μέλη του Συμβουλίου καλύπτοντας όλες τις εκτελεστικές θέσεις, με Πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης το κο Φάνη Χριστοδούλου.
Προφανώς η Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, δεν ήταν μια καλή ημέρα για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο όποιος έβλεπε το δεκαετιών καθεστώς του, να συνθλίβεται μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας. 
Η συνέχεια πλέον είναι λίγο πολύ γνωστή. Η προσπάθεια του κου Βασιλακόπουλου και των συνεργατών του να οδηγήσουν το Ελληνικό μπάσκετ σε αχαρτογράφητα νερά συνεχίζεται.
Η επιθυμία τους για μόνιμη εγκατάσταση στα γραφεία της ΕΟΚ, ωθεί δυστυχώς το Ελληνικό μπάσκετ στις αίθουσες δικαστηρίου…
Αύριο Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, το αποτέλεσμα της απόφασης του Πρωτοδικείου, θα πιστοποιήσει το κατά πόσον οι εκλογές που προγραμματίζονται μέχρι τέλος Μαΐου σύμφωνα με τους νόμους του κράτους, θα γίνουν πραγματικότητα ή θα ζήσουμε στιγμές επαναλαμβανόμενων εκλογικών διαδικασιών…
Είναι πραγματικά λυπηρό για αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται επί δεκαετίες στη διοίκηση της ΕΟΚ, τη στιγμή που η ελληνική καλαθοσφαίριση πρέπει να αναγεννηθεί και να περάσει σε μια νέα εποχή, να οδηγούν το αγαπημένο μας εθνικό άθλημα στον γκρεμό και όχι στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο σωστός ηγέτης πρέπει να ξέρει πότε θα μπει μπροστά, πότε θα κάνει πίσω και πότε θα αποχωρήσει με αξιοπρέπεια.

 

Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Ο Διαγόρας συγχαίρει Μανωλόπουλο

Ο Διαγόρας συγχαίρει Μανωλόπουλο

Πριν από 2 ώρες 12:31 | Πεμ 22 Απρ, 2021

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Διαγόρα, ωστόσο λόγω της διακοπής της Γ' Εθνικής, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Α.Ε.Κ. Λάρνακας. Με ανακοίνωση του,...

 103 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών
  Ο Φάκαρος στη Νέα Ερυθραία

Ο Φάκαρος στη Νέα Ερυθραία

Πριν από 3 ώρες 10:47 | Πεμ 22 Απρ, 2021

Στη Νέα Ερυθραία θα βρίσκεται το προσεχές Σάββατο (17:00) ο Άρης Φάκαρος… Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. θα ταξιδέψει στην Αθήνα και θα «σφυρίξει» το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανερυθραϊκό και την...

 128 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Αλλαγή παρκέ και οροφής στην Κρεμαστή!

Αλλαγή παρκέ και οροφής στην Κρεμαστή!

Πριν από 5 ώρες 09:27 | Πεμ 22 Απρ, 2021

Τα ευχάριστα νέα για το μπάσκετ ση Ρόδο δεν αφορούν μόνο το ανοιχτό και ιστορικό γήπεδο του Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς, αλλά και το κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής. Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ....

 114 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Πρωταθλητής Κύπρου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος!

Πρωταθλητής Κύπρου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος!

Πριν από 17 ώρες 21:20 | Τετ 21 Απρ, 2021

Πρωταθλητής Κύπρου με την Α.Ε.Κ. Λάρνακας είναι από σήμερα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Διαγόρα πήρε τον τίτλο στη Basket League της Κύπρου, αφού η Α.Ε.Κ. Λάρνακας κέρδισε...

 576 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Στις 20:00 Ιωνικός Νικαίας- Κολοσσός!

Στις 20:00 Ιωνικός Νικαίας- Κολοσσός!

Πριν από 19 ώρες 18:55 | Τετ 21 Απρ, 2021

Τη Μεγάλη Τετάρτη στις 20:00 θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής στη Basket League, μεταξύ των οποίων και η αναμέτρηση Ιωνικός Νικαίας- Κολοσσός Ρόδου. Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν...

 424 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Τη Μ. Τρίτη για τα πανελλήνια!

Τη Μ. Τρίτη για τα πανελλήνια!

Πριν από 22 ώρες 15:55 | Τετ 21 Απρ, 2021

Τη Μεγάλη Τρίτη θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην Ε.Ο.Κ. και θα συζητηθεί το θέμα των πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Αν παρθεί η απόφαση ότι θα διεξαχθούν έστω και κατά τη διάρκεια...

 274 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Υποψήφιες ''θαλασσί'' πρωτιές!

Υποψήφιες ''θαλασσί'' πρωτιές!

Πριν από 1 ημέρα 09:10 | Τετ 21 Απρ, 2021

Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στις λίστες των στατιστικών, μετά και το χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό (66-100). Ο Κερέμ Καντέρ του Κολοσσού θα είναι πρώτος...

 444 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Εκλογές με 512 σωματεία!

Εκλογές με 512 σωματεία!

Πριν από 2 ημέρες 16:40 | Τρι 20 Απρ, 2021

Με 512 σωματεία θα γίνουν οριστικά οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Η ΓΓΑ έδωσε στη δημοσιότητα την έγκριση της στον εκλογικό κατάλογο και έτσι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις...

 620 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο ΑΣΚ Αρχάγγελος ευχαριστεί Μανέττα

Ο ΑΣΚ Αρχάγγελος ευχαριστεί Μανέττα

Πριν από 2 ημέρες 12:31 | Τρι 20 Απρ, 2021

Ο Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Βασίλη Μανέττα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Η διοίκηση του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει και δημόσια τις ευχαριστίες της στον πρόεδρο...

 227 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Πρωταθλήτρια Πολωνίας η Σπανού!

Πρωταθλήτρια Πολωνίας η Σπανού!

Πριν από 2 ημέρες 10:13 | Τρι 20 Απρ, 2021

Τα κατάφερε... Η Άρτεμις Σπανού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πολωνίας με την Arka Gdynia και μάλιστα ήταν ένας καταλυτικός παράγοντας για το επίτευγμα αυτό της ομάδας της. Στον τελικό του Πρωταθλήματος Πολωνίας,...

 188 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Εξ αναβολής στο Ιβανώφειο!

Εξ αναβολής στο Ιβανώφειο!

Πριν από 2 ημέρες 09:18 | Τρι 20 Απρ, 2021

Στο Ιβανώφειο με αντίπαλο τον Ηρακλή δοκιμάζεται σήμερα (15:00) ο Παναθηναϊκός, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής. Με νίκη οι «πράσινοι» θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση στην...

 81 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  M.V.P. ο Άλφα Ντιαλό!

M.V.P. ο Άλφα Ντιαλό!

Πριν από 3 ημέρες 16:06 | Δευ 19 Απρ, 2021

Ο Άλφα Ντιαλό για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week! O 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ συγκέντρωσε 34 βαθμούς (22 πόντοι με 6/6 βολές, 8/11 δίποντα, 0/2...

 676 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος

Πριν από 3 ημέρες 11:29 | Δευ 19 Απρ, 2021

Το περασμένο Σάββατο έγιναν οι εκλογές στις τάξεις του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος, με τον Στέφανο Καραολάνη να παραμένει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου. Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Σε σώμα συγκροτήθηκε το...

 501 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Τα TOP-5 στη Basket League!

Τα TOP-5 στη Basket League!

Πριν από 3 ημέρες 08:58 | Δευ 19 Απρ, 2021

Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα στα ΤΟΡ-5 των στατιστικών κατηγοριών της Basket League, μετά και το χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι Π.Α.Ο.Κ.- Παναθηναϊκός 68-74, ενώ αύριο οι ''πράσινοι'' θα παίξουν στο...

 545 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

In ο Σπάισερ, out ο Ντράγκοβιτς!

  In ο Σπάισερ, out ο Ντράγκοβιτς!
Πριν από 3 ώρες
10:57 | Πεμ 22 Απρ, 2021

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν σήμερα οι παίκτες του Κολοσσού… Ο Ηλίας Καντζούρης προτίμησε να ξεκουράσει τους αθλητές του, οι οποίοι έκαναν διπλές προπονήσεις και είναι αρκετά κουρασμένοι, λόγω...

 109 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Αρχίζουν οι εργασίες στο ιστορικό γήπεδο του Δωριέα!

  Αρχίζουν οι εργασίες στο ιστορικό γήπεδο του Δωριέα!
Πριν από 5 ώρες
09:02 | Πεμ 22 Απρ, 2021

Αυτά τα νέα είναι πραγματικά ευχάριστα… Όπως αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αλέξανδρος Κολιάδης στην εκπομπή του Μάκη Δούβαλη («Χάσαμε τη μπάλα») στον ΤΟΡ FM, προσεχώς θα ξεκινήσουν οι...

 130 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Επανάληψη στο Περιστέρι- Λάρισα

  Επανάληψη στο Περιστέρι- Λάρισα
Πριν από 1 ημέρα
13:06 | Τετ 21 Απρ, 2021

Τέσσερις ολόκληροι μήνες χρειάστηκαν για να βγάλει απόφαση το ΑΣΕΑΔ σχετικά με την προσφυγή της Λάρισας για το ματς με το Περιστέρι, που έγινε στις 19 Δεκεμβρίου. Το Αθλητικό Δικαστήριο...

 198 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Νέοι με το...σταγονόμετρο!

  Νέοι με το...σταγονόμετρο!
Πριν από 1 ημέρα
10:05 | Τετ 21 Απρ, 2021

Στην… προαιώνια συζήτηση για το αν οι ομάδες της Basket League θα έπρεπε να δίνουν περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες ή ευκαιρίες σε περισσότερους νεαρούς παίκτες, ήρθε η δύσκολη πραγματικότητα...

 144 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Μακρής στο Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Α.!

  Ο Μακρής στο Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Α.!
Πριν από 1 ημέρα
09:03 | Τετ 21 Απρ, 2021

Μια εμβληματική φυσιογνωμία και μια ιδιαιτέρως συμβολική ενέργεια, έρχεται για να ολοκληρώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Ο αθλητής του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Γιώργος Μακρής, ορίστηκε ως εκπρόσωπος των αθλητών στο...

 80 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Η 7η θέση πλησίασε πιο πολύ...

  Η 7η θέση πλησίασε πιο πολύ...
Πριν από 2 ημέρες
16:51 | Τρι 20 Απρ, 2021

Ο δρόμος για την 7η θέση άνοιξε πλέον οριστικά για τον Κολοσσό, αφού ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 100-66(!) τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, στο προτελευταίο εξ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος. Οι...

 585 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Τέλος οι Ηλιαχτίδες Λέρου!

  Τέλος οι Ηλιαχτίδες Λέρου!
Πριν από 2 ημέρες
13:15 | Τρι 20 Απρ, 2021

Οι Ηλιαχτίδες Λέρου δεν υπάρχουν πια… Ο Γιώργος Τσιότσιος αποφάσισε να διαλύσει την ομάδα, που έγινε πριν από λίγα χρόνια, αλλά δεν συμμετείχε στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο ίδιος αποφάσισε να...

 245 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι εκτός έδρας επιδόσεις στη B.L.!

  Οι εκτός έδρας επιδόσεις στη B.L.!
Πριν από 2 ημέρες
10:10 | Τρι 20 Απρ, 2021

Μία νίκη σε 10 εκτός έδρας παιχνίδια μετράει ο Κολοσσός (ρεκόρ 1-9) στα παιχνίδια του στη Basket League και εκκρεμεί η αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης (28 Απριλίου) κόντρα στον Ιωνικό...

 189 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο έλεγχος των διαιτητών του Κολοσσου!

  Ο έλεγχος των διαιτητών του Κολοσσου!
Πριν από 2 ημέρες
09:00 | Τρι 20 Απρ, 2021

Συνολικά 30 διαιτητές έχουν «σφυρίξει» τα παιχνίδια του Κολοσσού στη Basket League, μετά και το τέλος της 21ης αγωνιστικής, Τις περισσότερες παρουσίες στα παιχνίδια των «θαλασσί» έχει ο Πατρινός Χρήστος...

 122 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Συνεχίζεται η δοκιμή του Φρύδα!

  Συνεχίζεται η δοκιμή του Φρύδα!
Πριν από 3 ημέρες
08:54 | Δευ 19 Απρ, 2021

O Kολοσσός Ρόδου «κοιτάει» το μέλλον και αυτή την περίοδο «τσεκάρει» την περίπτωση του νεαρού, Λάμπρου Φρύδα, ο οποίος είναι γιος του πρώην προέδρου των Τρικάλων και παλιού προπονητή των...

 181 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Δυνατά για Καντέρ ο Παναθηναϊκός!

  Δυνατά για Καντέρ ο Παναθηναϊκός!
Πριν από 3 ημέρες
08:38 | Δευ 19 Απρ, 2021

Από τις 26 Φεβρουαρίου (Οι… Καντέρ για τον Παναθηναϊκό) το 12sports σε πανελλήνια αποκλειστικότητα, είχε γράψει πρώτο ότι ο Παναθηναϊκός είχε πλησιάσει ήδη τον Κερέμ Καντέρ για να...

 220 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ρεπό και από αύριο...Ιωνικός!

  Ρεπό και από αύριο...Ιωνικός!
Πριν από 4 ημέρες
11:00 | Κυρ 18 Απρ, 2021

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 28ης Απριλίου κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας, συνεχίζει ο Κολοσσός. Οι «θαλασσί» κάνουν και αγώνα δρόμου μήπως προλάβει το παιχνίδι ο Νίκολα Ντράγκοβιτς, ο...

 357 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Τρίτος το 1984 στο τουρνουά Χριστουγέννων της Ε.Ο.Κ.

  Ο Τρίτος το 1984 στο τουρνουά Χριστουγέννων της Ε.Ο.Κ.
Πριν από 4 ημέρες
10:45 | Κυρ 18 Απρ, 2021

Ήταν το μακρινό 1984, όταν ο Κώστας Τρίτος σε ηλικία 16 ετών κλήθηκε να πάρει μέρος στο τουρνουά Χριστουγέννων της Ε.Ο.Κ. Ως νεαρός αθλητής της Ρόδου ξεχώρισε γρήγορα και μάλιστα...

 269 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Σήμερα το Π.Α.Ο.Κ.- Παναθηναϊκός

  Σήμερα το Π.Α.Ο.Κ.- Παναθηναϊκός
Πριν από 4 ημέρες
10:42 | Κυρ 18 Απρ, 2021

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα (17:00) στην Πυλαία. Ο «δικέφαλος» του βορρά ότι και να γίνει στο...

 73 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Χαμός στην Κύπρο, κινδύνευσε ο Κουνελλές!

  Χαμός στην Κύπρο, κινδύνευσε ο Κουνελλές!
Πριν από 4 ημέρες
08:34 | Κυρ 18 Απρ, 2021

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Α.Ε.Κ. Λάρνακας και τον Κεραυνό Στροβόλου, στον οποίο κέρδισαν με 75-72 οι φιλοξενούμενοι και ισοφάρισαν σε 2-2 τις νίκες....

 492 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Υποψήφια η Ρόδος για το πανευρωπαϊκό των νεανίδων!

  Υποψήφια η Ρόδος για το πανευρωπαϊκό των νεανίδων!
Πριν από 5 ημέρες
17:47 | Σαβ 17 Απρ, 2021

Αρνητικά είναι πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Νεανίδων στο Ηράκλειο της Κρήτης. Και το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου μέχρι...

 375 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Έτοιμος για... άθλο ο Τσικούρης!

  Έτοιμος για... άθλο ο Τσικούρης!
09:57 | Πεμ 22 Απρ, 2021

Το Σάββατο 8 Μαΐου στο νησί μας θα διεξαχθεί η εκδήλωση Everesting Challenge Rhodes 2021 που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς...

 34 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στη Ρόδο ο νέος πρόεδρος της Κ.Ο.Ε.!

  Στη Ρόδο ο νέος πρόεδρος της Κ.Ο.Ε.!
18:00 | Τετ 21 Απρ, 2021

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 12sports, στη Ρόδο θα βρίσκεται από αύριο ο νέος πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκος...

 258 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ανοίγουν οι εγγραφές στο μητρώο!

  Ανοίγουν οι εγγραφές στο μητρώο!
13:44 | Τετ 21 Απρ, 2021

Από σήμερα δέχεται νέες αιτήσεις το Μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης....

 126 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Δεύτερη η Πισσαδάκη του Ιππότη

  Δεύτερη η Πισσαδάκη του Ιππότη
20:08 | Τρι 20 Απρ, 2021

Ο σκακιστικός όμιλος ''Ιππότης'' εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την επιτυχία της Δέσποινας Πισσαδάκη. Αναλυτικά: ''Εξαιρετική επιτυχία για την αθλήτρια...

 94 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο επίλογος των διεθνών ποδηλατικών αγώνων (video)

  Ο επίλογος των διεθνών ποδηλατικών αγώνων (video)
19:41 | Δευ 19 Απρ, 2021

Οι Νορβηγοί ήταν οι θριαμβευτές του 5ου διεθνούς ποδηλατικού γύρου Ρόδου. Ο Tord Gudmestad κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Rhodes...

 325 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πίστα ποδηλασίας θέλουν στα Κοσκινού

  Πίστα ποδηλασίας θέλουν στα Κοσκινού
09:32 | Δευ 19 Απρ, 2021

Ένα οραματικό έργο, το οποίο φιλοδοξεί να αναδείξει τη Ρόδο σε επίκεντρο της ποδηλασίας και ταυτόχρονα να ενισχύσει τον αθλητικό...

 700 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρώτη η Μαγκούλια!

  Πρώτη η Μαγκούλια!
18:28 | Σαβ 17 Απρ, 2021

Εξαιρετική παρουσία από την Καλυμνιά Μαρία Μαγκούλια, η οποία ''σάρωσε'' στο 6ο κύπελλο Ρίψεων, που διεξήχθη στο ''Καυταντζόγλειο''. Η νεαρή...

 117 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)