www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
''Κέρδισα το χρυσό, γιατί είχα πάθος''
11:44 | Παρ 5 Μαρ, 2021
Εκτύπωση θέματος 119 αναγνώσεις

''Κέρδισα το χρυσό, γιατί είχα πάθος''

Ήταν δύσκολο, πραγματικά δύσκολο να συγκεντρωθείς στο άλμα, στην τεχνική, στην επίδοση. Ως θεατής, ως τηλεθεατής δεν μπορούσες να μην εντυπωσιαστείς από άλλα, την εικόνα της, την φυσική ομορφιά της… Ωστόσο η Νίκη Ξάνθου, το πανέμορφο κορίτσι του στίβου, ήταν πάντα σεμνή, απλή, ίσως και ντροπαλή, καθώς ποτέ, μα ποτέ δεν έδωσε έμφαση σε τίποτ΄ άλλο παρά μόνο σ΄ αυτό που αγαπούσε και υπηρετούσε πιστά: Τον στίβο και το μήκος. 

Η Νίκη Ξάνθου στην πραγματικότητα είναι η κορυφαία μας αθλήτρια του μήκους, αυτή που ανέβηκε στη δεύτερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 1997, αυτή που έφτασε στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου το 2002, αυτή που για μια λεπτομέρεια έμεινε εκτός μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Η αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, αποσύρθηκε, συνέχισε τη ζωή της, τράβηξε προ δεκαετίας και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας στο «Dancing with the stars» και μόνο επιλεκτικά-πολύ επιλεκτικά εμφανίζεται και μιλά. Δεν μπορούσε όμως να μη μιλήσει για τη μεγάλη της αγάπη: Το μήκος και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο  Τόρουν της Πολωνίας…

Νίκη, παρακολουθείς καθόλου αγώνες στίβου; Γνωρίζεις τους εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριές μας; 
«Τους περισσότερους αθλητές και αθλήτριες του μήκους τους γνωρίζω. Παρακολουθώ και διαβάζω αλλά ξέρεις… αλλάζουν οι γενιές και με πολύ γρήγορους ρυθμούς μάλιστα. Κάποιοι τα παρατάνε γρήγορα, κάποιοι είναι «στάνταρ», κάποιοι αλλάζουν. Δεν τους παρακολουθώ όλους και σπάνια παρακολουθώ τα άλλα αγωνίσματα. Βλέπω γενικά, αλλά όχι με φανατισμό… έτσι όπως το κάναμε τότε».

Θα ανοίξεις τηλεόραση να δεις τους ευρωπαϊκούς αγώνες κλειστού στίβου; 
«Ναι, εννοείται θα δω».  

Η Σπυριδούλα Καρύδη μετέχει, μια αθλήτρια που κατέρριψε το δικό σου πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων. Υπάρχει λοιπόν η συνέχεια της Νίκης Ξάνθου; 
«Εξαιρετική η Σπυριδούλα, που έκανε μεγάλο ρεκόρ το κορίτσι! Σκέφτομαι, «α, μπράβο, βγήκε και μια αθλήτρια η οποία επιτέλους μπορεί να κάνει πράγματα.» Παρακολουθώ με ενδιαφέρον ανά τις εποχές τους αθλητές που δοκιμάζονται. Παρακολουθώ, ας πούμε, τον Τεντόγλου. Με ενδιαφέρει να τον βλέπω, γιατί θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο». 

Τα επόμενα χρόνια, μετά το δικό σου χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού το 2002, ως σήμερα, θεωρείς ότι ο ελληνικός στίβος ακολούθησε ανοδική πορεία; 
«Η δική μου η «φουρνιά», έζησε την καλύτερη εποχή του στίβου, που ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και η πολιτεία και ο ΣΕΓΑΣ και οι χορηγοί, πάνω απ΄ όλα, στήριζαν. Ο ΣΕΓΑΣ όχι ιδιαίτερα, έπρεπε να είσαι φτασμένος για να μπορέσει να σε στηρίξει. Και η Πολιτεία μας στήριζε πάρα πολύ και είχαμε σπόνσορες. Από κει και πέρα, από το 2004 και μετά και με αφορμή και τις οικονομικές κρίσεις που προέκυψαν, κάπου νομίζω ότι ο στίβος βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα. Δεν δόθηκε η σωστή βάση που έπρεπε να δοθεί και να στηριχτούν οι αθλητές και τα καινούργια ταλέντα- γι’ αυτό και πολλά ταλέντα χάθηκαν έτσι. Την περίπτωση της Στεφανίδη δεν τη μετράω διότι ζει στο εξωτερικό και έχει ανθρώπους που τη στηρίζουν και είναι δίπλα της χορηγοί κλπ και βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο το κορίτσι-την θεωρώ την καλύτερη αθλήτρια που είχαμε ποτέ στον στίβο. Η Κατερίνα είναι λοιπόν εκτός συναγωνισμού. Τα παιδιά που μείνανε εδώ, δεν έχουν πλέον καλή «μοίρα», όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύουν τα πράγματα, για να μπεις σε μια κατηγορία και για να κάνεις πρωταθλητισμό. Στην ουσία, όταν είσαι ταλέντο χρειάζεσαι τη στήριξη, τη χρειάζεσαι τότε, όχι όταν φτάσεις στις επιτυχές. Και λόγω της κρίσης δυστυχώς  τα παιδιά δεν έχουν ούτε χορηγούς και οι περισσότεροι  γονείς  δεν μπορούν να τα στηρίξουν. Ο στίβος δεν είναι από τα αθλήματα, όπως το τένις λχ, που πρέπει εκ των πραγμάτων να υπάρχει ένα οικονομικό υπόβαθρο. Στο στίβο, σε πολλές περιπτώσεις, οι γονείς είναι βιοπαλαιστές και δεν μπορούν να στηρίξουν τα παιδιά τους. Και τα παιδιά εγκαταλείπουν πριν ακόμη ξεκινήσει η καριέρα τους».

Η στόφα της Νίκης Ξάνθου μπορεί να ξαναϋπάρξει στα άλματα; 
«Ήδη η Σπυριδούλα, όπως είπα, έχει δώσει φοβερά δείγματα για την ηλικία της. Μου έχει πάρει το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων, το οποίο ήταν πολύ μεγάλο. Οπότε δείχνει ότι το κορίτσι αυτό έχει τη στόφα. Δεν γνωρίζω κάποια άλλη νεαρή αθλήτρια που να έχει φανερώσει ανάλογα δείγματα. Παλιότερα υπήρχαν κάποια ταλέντα τα οποία στην πορεία… Ξέρεις, στην εφηβεία υπάρχει κάποια αλλαγή, είτε σωματικά, διαφοροποιούνται και οι προτεραιότητες, ζούμε και σε μια διαφορετική κοινωνία με άλλες παραστάσεις και άλλα ερεθίσματα. Μπορεί τα παιδιά να ξεφύγουν και σε συνδυασμό με το ότι δεν στηρίζονται όπως πρέπει εγκαταλείπουν. Βέβαια δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τις μικρές κατηγορίες ώστε να πω αν υπάρχει ένα κορίτσι που ακολουθεί, ίσως να υπάρχουν παιδιά σε διασυλλογικό επίπεδο, τα οποία να μη γνωρίζω εγώ». 

Εκφράστηκες με θαυμασμό για τον Τεντόγλου ωστόσο...
«Τον παρακολουθώ, ενημερώνομαι, βλέπω τα άλματά του και θεωρώ ότι είναι μεγάλο ταλέντο και έχει πολύ χρόνο μπροστά του να δείξει και να πετύχει πολλά πράγματα. Έχει τη στόφα. Ανά καιρούς βρίσκομαι και με τον Πομάσκι και τα συζητάμε… είναι και δουλευταράς, δουλεύει πολύ ο Μίλτος. Γιατί δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, όπως ξέρεις, πρέπει και να το θέλεις πολύ και να δουλεύεις πολύ. Αυτός τα έχει όλα, έχει και το ταλέντο και τη θέληση, οπότε νομίζω ότι θα πετύχει σπουδαία πράγματα αυτό το παιδί». 

Η σημαντικότερη ανάμνησή σου από το ευρωπαϊκό της Βιέννης το 2002 και το χρυσό μετάλλιο;  
«Αναμνήσεις… κοίτα η καλύτερη ανάμνηση που μπορεί να έχει ένας αθλητής από έναν μεγάλο αγώνα είναι ένα μετάλλιο. Το μετάλλιο και η στιγμή που ανεβαίνεις στο βάθρο και ακούς τον εθνικό ύμνο είναι το καλύτερο. Θυμάμαι, αυτό που μου έχει μείνει από τον αγώνα είναι … αν θυμάμαι καλά, στο πέμπτο άλμα μια αθλήτρια -και ενώ ήμουν στην πρώτη θέση- έκανε μεγαλύτερο άλμα, οπότε βρέθηκε εκείνη να προηγείται και εγώ ήμουν δεύτερη. Και εκεί βρήκα τη δύναμη, βρήκα και το πάθος και είπα, «όχι δεν θα το χάσω αυτό το χρυσό μετάλλιο.» Και στο έκτο άλμα, ήμουν καλύτερη και κέρδισα το χρυσό. Θυμάμαι αυτή τη μάχη την εσωτερική και την απόφαση, «όχι δεν θα το χάσω!» 

Πρωτοφανείς καταστάσεις ζούμε με την πανδημία και στον αθλητισμό. Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα… χωρίς θεατές! 
«Εμένα, πάντα ο κόσμος μου προσέθετε πάρα πολύ στην ψυχολογία μου. Νομίζω βέβαια ότι υπάρχουν κάποιοι αθλητές που δεν θέλουν το χειροκρότημα στο άλμα- αυτό που ο κόσμος σου δίνει το ρυθμό. Εκείνους νομίζω ότι δεν θα τους επηρεάσει ιδιαίτερα, γιατί θέλουν λίγο ησυχία για να  αυτοσυγκεντρωθούν. Εμένα με βοηθούσε ο κόσμος. Κέρδιζα από τον κόσμο και νομίζω ότι, αν αγωνιζόμουν σήμερα θα μου στοίχιζε το ότι δεν υπάρχουν θεατές. Αλλά δυστυχώς οι συνθήκες είναι τέτοιες που πρέπει να το σεβαστούμε. Είναι καλό το ότι τουλάχιστο γίνεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, γιατί όπως ξέρουμε, μεγάλες διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί δεν έγιναν καν πέρυσι. Τουλάχιστον τώρα, επί ίσοις όροις θα αγωνιστούν οι αθλητές, χωρίς κόσμο, οπότε πάλι ο καλύτερος θα κερδίσει».

Για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ, υποστηρίζεις Τασούλα Κελεσίδου ή Σοφία Σακοράφα; 
«Εμένα η Τασούλα είναι και πολύ φίλη μου και την αγαπάω πολύ σαν άνθρωπο. Στηρίζω την Τασούλα γιατί είναι ένα άτομο που έχει φέρει τεράστιες επιτυχίες, είναι άτομο με ήθος, με σοβαρότητα, χωρίς έπαρση και τη σέβομαι σαν άνθρωπο και σαν αθλήτρια. Την γνωρίζω προσωπικά και το ήθος της δεν υπάρχει εύκολα στο χώρο. Γενικά ο στίβος είναι ένας χώρος με ήθος, αλλά η Τασούλα ξεχώριζε και ξεχωρίζει ακόμη, δεν έχει αλλάξει κάτι στο χαρακτήρα της. Κάτι πράγματα  που συζητιούνται από δω κι από κει, “απ το ένα αυτί μπαίνουν απ΄ το άλλο βγαίνουν” γιατί ξέρω την Τασούλα. Και θα ήθελα πάρα πολύ να την δω πρόεδρο, νομίζω ότι το αξίζει, καθώς έχει δείξει πάρα πολύ ωραία δείγματα, όταν δουλεύει πετυχαίνει τους στόχους της. Ο ΣΕΓΑΣ δεν επέτρεπε στους πρωταθλητές να αναλάβουν πόστα, ενώ θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα βρίσκονταν μέσα σε μια ομοσπονδία στίβου. Δεν άφηναν κανένα να μπει σ΄ αυτό το χώρο, εκτός και αν εξυπηρετούσε κάποια δικά τους κριτήρια. Αυτό είναι καιρός να αλλάξει και να μπουν άτομα που γνωρίζουν και όχι άτομα τα οποία δεν έχουν περάσει από τον πρωταθλητισμό. Πάνω απ΄ όλα είναι ο αθλητής που θα φέρει τις επιτυχίες και όχι ο αθλητής να έρχεται σε δεύτερη μοίρα πάντα. Είτε αφορά την οικονομική στήριξη, είτε το οτιδήποτε. Ευτυχώς παρατηρώ ότι από πλευράς Πολιτείας γίνονται προσπάθειες να αλλάξει όλο αυτό το τοπίο, με την ψήφιση του νόμου για τις θητείες και τους «ισόβιους» παράγοντες, όπως και άλλες  προσπάθειες, που θα μπορέσουν να φέρουν ένα καλύτερο αύριο στον αθλητισμό».  

Θα σε ενδιάφερε να αναλάβεις κάποιο πόστο, εφόσον σου ζητηθεί, μετά τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ; 
«Όχι, όχι, δεν θα΄ θελα να ασχοληθώ, είναι ένας χώρος που τον υπηρετούσα με όλη μου την ψυχή, το έκανα από την πλευρά της αθλήτριας και δεν θα με ενδιάφερε να ασχοληθώ από άλλη θέση. Έφυγα και χορτασμένη από το χώρο. Υπήρξε ένας κύκλος ο οποίος έκλεισε… με ενδιαφέρει όμως το μέλλον του αθλήματος που έκανα και που  με ανέδειξε. Με ενδιαφέρει να υπάρχει συνέχεια και να υπάρχουν καινούργια ταλέντα και καινούργιες επιτυχίες. Αυτός ο χώρος μου προσέφερε πάρα πολλά και επιθυμία μου είναι να υπάρξουν και άλλα ποδιά τα οποία θα προσφέρουν στην πατρίδα μας επιτυχίες».

ΠΗΓΗ: SPORTS3.GR

Άλλα σπορ |
  Τηλεδιάσκεψη για το γκολφ!

Τηλεδιάσκεψη για το γκολφ!

Πριν από 2 ώρες 09:36 | Παρ 16 Απρ, 2021

Έγινε η πρώτη τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ (μέλος είναι και ο Ροδίτης Βάιος Γαμβρούδης) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στα πλαίσια της ενημέρωσης της...

 30 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Τα μπράβο του Χατζημάρκου!

Τα μπράβο του Χατζημάρκου!

Πριν από 23 ώρες 11:54 | Πεμ 15 Απρ, 2021

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρθηκε στους διεθνείς αγώνες ποδηλασίας αλλά και αυτούς που έρχονται για το τένις. Αναλυτικά: ''Οι διεθνείς αγώνες ποδηλασίας της Ρόδου, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία....

 410 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Παίρνουν ''φωτιά'' στη Ρόδο οι... ρακέτες!

Παίρνουν ''φωτιά'' στη Ρόδο οι... ρακέτες!

Πριν από 2 ημέρες 10:40 | Τετ 14 Απρ, 2021

Μετά τους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες, σειρά παίρνουν τρεις πολύ μεγάλες διοργανώσεις από τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης. Η αρχή θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο, με το παγκόσμιο τουρνουά βετεράνων, που θα...

 1048 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο Διαγόρας ιδρύει τμήμα τένις!

Ο Διαγόρας ιδρύει τμήμα τένις!

Πριν από 3 ημέρες 16:03 | Τρι 13 Απρ, 2021

Ευχάριστα νέα για το τένις της Ρόδου! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 12sports, ο Γ.Σ. Διαγόρας ιδρύει και τμήμα αντισφαίρισης και μάλιστα έχει κάνει ήδη όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Στους...

 524 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Άκυροι οι Μεσογειακοί U23!

Άκυροι οι Μεσογειακοί U23!

Πριν από 3 ημέρες 11:02 | Τρι 13 Απρ, 2021

Οι επιπτώσεις της πανδημίας του ιού Covid-19 συνεχίζουν να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας σε χώρες όλες του κόσμου. Η Μεσογειακή Ένωση αποφάσισε να ακυρώσει τη διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων Κ23,...

 147 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Προπονητικό πρόγραμμα «Young Athletes» στην Κω!

Προπονητικό πρόγραμμα «Young Athletes» στην Κω!

Πριν από 3 ημέρες 10:21 | Τρι 13 Απρ, 2021

Με ανακοίνωσή του ο οργανισμός Special Olympics Hellas γνωστοποίησε την έναρξη του προπονητικού προγράμματος «Young Athletes» στην Κω. Αναλυτικά: Τα Special Olympics Hellas και το Τοπικό Πρόγραμμα Special Οlympics Κω,...

 43 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  15 χρόνια χωρίς τον Τσαμπίκο!

15 χρόνια χωρίς τον Τσαμπίκο!

Πριν από 4 ημέρες 15:51 | Δευ 12 Απρ, 2021

Πέρασαν κιόλας 15 χρόνια χωρίς τον Τσαμπίκο Χατζηνικολάου... Ο ημιμαραθώνιος φέτος δεν θα γινει στη μνήμη του λόγω κορωνοϊού και ο αδερφός του Σάββας φυσικά και δεν τον ξέχασε, γράφοντας...

 274 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στη θέση του γ' αντιπροέδρου ο Πανάγος!

Στη θέση του γ' αντιπροέδρου ο Πανάγος!

Πριν από 5 ημέρες 23:19 | Σαβ 10 Απρ, 2021

Τη θέση του γ' αντιπροέδρου θα έχει ο πρόεδρος του Ρ.Ο.Α. Μιχάλης Πανάγος στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. Συγκεκριμένα, συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, στη...

 648 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Μπράβο'' από Νικολή για τους ποδηλατικούς αγώνες!

''Μπράβο'' από Νικολή για τους ποδηλατικούς αγώνες!

Πριν από 6 ημέρες 21:12 | Σαβ 10 Απρ, 2021

Ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Νίκος Νικολής συνεχάρη όλους αυτούς που εργάζονται στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες. Αναλυτικά, όσα αναφέρει: ''Για πέμπτη συνεχή χρονιά οι υπέροχες εικόνες της Ρόδου,...

 331 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πρώτος και στο 2ο ετάπ ο Koch!

Πρώτος και στο 2ο ετάπ ο Koch!

Πριν από 6 ημέρες 19:47 | Σαβ 10 Απρ, 2021

Ο τερματισμός του 2ου ετάπ στο International Tour of Rhodes βρήκε τον Γερμανό Christian Maximilian Koch της Team Lotto- Kern Haus να κερδίζει και πάλι το σπριντ, αλλά και την...

 220 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πρώτος ο Γερμανός Christian Koch!

Πρώτος ο Γερμανός Christian Koch!

Πριν από 7 ημέρες 17:25 | Παρ 9 Απρ, 2021

O Γερμανός Christian Maximilian Koch της Team Lotto Kern-Haus είναι ο νικητής του τελικού σπριντ και του 1ου ετάπ του International Tour of Rhodes! Η κίτρινη φανέλα του πρωτοπόρου της...

 461 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πένθος παντού για τον Σεβαστή!

Πένθος παντού για τον Σεβαστή!

Πριν από 7 ημέρες 10:50 | Παρ 9 Απρ, 2021

Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Παρασκευή  9 Απριλίου 2021, λόγω της απώλειας του επί σειρά ετών προέδρου και Γενικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, που μεγάλωσε στην...

 143 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο χάρτης του 1ου ετάπ στο Tour of Rhodes!

Ο χάρτης του 1ου ετάπ στο Tour of Rhodes!

Πριν από 8 ημέρες 11:07 | Πεμ 8 Απρ, 2021

Αύριο θα διεξαχθεί το πρώτο ετάπ του Tour of Rhodes συνολικής απόστασης 138,5 χιλιομέτρων, με τη συμμετοχή των ποδηλατών των 25 ομάδων, που βρίσκονται στη Ρόδο. Μπορείτε να δείτε και...

 578 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το μήνυμα της Εθνικής Κύπρου στη Ρόδο!

Το μήνυμα της Εθνικής Κύπρου στη Ρόδο!

Πριν από 8 ημέρες 11:00 | Πεμ 8 Απρ, 2021

Στη Ρόδο και δίπλα στους διοργανωτές βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος και παρακολουθεί τους αγώνες μαζί με τους διεθνείς αθλητές,...

 130 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Εκλογές στον Σ.Μ.Α. Κω!

  Εκλογές στον Σ.Μ.Α. Κω!
Πριν από 1 ημέρα
11:15 | Πεμ 15 Απρ, 2021

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΚΩ (Σ.Μ.Α. Κω) ενημερώνει τον κωακό λαό για την διενέργεια των εκλογών του συλλόγου και την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα...

 37 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Συρόπουλος αποχαιρετά τον Σεβαστή

  Ο Συρόπουλος αποχαιρετά τον Σεβαστή
Πριν από 2 ημέρες
18:01 | Τετ 14 Απρ, 2021

Το δικό του αποχαιρετισμό στον Βασίλη Σεβαστή θέλησε να... γράψει ο Δανιήλ Συρόπουλος. Ιδού τα όσα αναφέρει: ''Υπάρχουν  κάποιοι άνθρωποι που έρχονται στον κόσμο για να χαράξουν ανεξίτηλο το στίγμα τους...

 92 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι πρεσβευτές του Μαραθωνίου

  Οι πρεσβευτές του Μαραθωνίου
Πριν από 2 ημέρες
12:57 | Τετ 14 Απρ, 2021

Εκπρόσωποι από τους χώρους του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάτρου στηρίζουν τον 1ο Rhodes Virtual Marathon που ξεκίνησε την Παρασκευή 9 Απριλίου μέχρι και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 9 Μαΐου, συμπεριλαμβάνοντας...

 111 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σπουδαίο πανευρωπαϊκό τουρνουά τένις στην Κάλυμνο!

  Σπουδαίο πανευρωπαϊκό τουρνουά τένις στην Κάλυμνο!
Πριν από 2 ημέρες
10:33 | Τετ 14 Απρ, 2021

Το 12sports αποκαλύπτει σήμερα ότι η Κάλυμνος θα διοργανώσει ένα πολύ σημαντικό πανευρωπαϊκό τουρνουά τένις! Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες, στο νησί των «σφουγγαράδων» θα διεξαχθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα...

 113 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το ''δίδυμο'' της επιτυχίας!

  Το ''δίδυμο'' της επιτυχίας!
Πριν από 3 ημέρες
16:50 | Τρι 13 Απρ, 2021

Το δίδυμο της επιτυχίας... Ο Γιώργος Λεβεντάκης (αριστερά) και ο Γιάννης Παπασταματάκης ήταν οι ''ψυχές'' των διεθνών ποδηλατικών αγώνων που διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία στη Ρόδο. Ο πρώτος έγραψε χαρακτηριστικά:...

 201 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Παπανικολάου για το Brazilian Jiu-Jitsu!

  Ο Παπανικολάου για το Brazilian Jiu-Jitsu!
Πριν από 3 ημέρες
11:31 | Τρι 13 Απρ, 2021

Ο προπονητής του Α.Π.Σ. Αετού Κω Αποστόλης Παπανικολάου μας απέστειλε το παρακάτω άρθρο για τον Brazilian Jiu- Jitsu. Αναλυτικά: Η σχέση μας με τους ανθρώπους είναι κινητήρια δύναμη, χρησιμοποιώντας ως...

 144 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σε δύο επιτροπές ο Σαλονικιός!

  Σε δύο επιτροπές ο Σαλονικιός!
Πριν από 4 ημέρες
11:52 | Δευ 12 Απρ, 2021

Ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ιππασίας Ρόδου Παντελής Σαλονικιός συμμετέχει σε δύο επιτροπές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Συγκεκριμένα επιλέχθηκε ως μέλος στην Τεχνική Επιτροπή Ιππικής Αντοχής και στην Τεχνική Επιτροπή...

 92 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νικητής ο Νορβηγός Dversnes στο Tour of Rhodes!

  Νικητής ο Νορβηγός Dversnes στο Tour of Rhodes!
Πριν από 5 ημέρες
17:57 | Κυρ 11 Απρ, 2021

Ο Νορβηγός Fredrik Dversnes της Team Coop είναι ο μεγάλος νικητής στο International Tour of Rhodes, κερδίζοντας συνολικά για τέσσερα… δευτερόλεπτα τον Γερμανό Christian Coch, που είχε κερδίσει στα δύο...

 247 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Παρών'' ο Αμυράς στις απονομές!

  ''Παρών'' ο Αμυράς στις απονομές!
Πριν από 6 ημέρες
21:50 | Σαβ 10 Απρ, 2021

Με την παρουσία του υφυπουργού περιβάλλοντος και ενέργειας κ. Γιώργου Αμυρά, έγιναν οι απονομές στο σημερινό 2ο ετάπ του Internatioan Tour of Rhodes. Ο κ. Αμυράς είναι λάτρης της ποδηλασίας...

 302 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σήμερα το 2ο ετάπ, ανακοίνωση για τους οδηγούς!

  Σήμερα το 2ο ετάπ, ανακοίνωση για τους οδηγούς!
Πριν από 6 ημέρες
08:02 | Σαβ 10 Απρ, 2021

Με το 2ο ετάπ συνεχίζεται σήμερα ο αγώνας International Tour of Rhodes, στον οποίο θα δοθεί εκκίνηση στις 12:00. Στο χθεσινό 1ο ετάπ νικητής αναδείχθηκε ο Γερμανός Christian Maximilian Koch...

 130 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το αντίο του Γ.Σ. Νέων Λέρου στον Βασίλη Σεβαστή!

  Το αντίο του Γ.Σ. Νέων Λέρου στον Βασίλη Σεβαστή!
Πριν από 6 ημέρες
08:00 | Σαβ 10 Απρ, 2021

Ο Γ.Σ. Νέων Λέρου αποχαιρετά με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τον Βασίλη Σεβαστή, ο οποίος αποτέλεσε τη ψυχή του στίβου στην Ελλάδα. Αναλυτικά, όσα αναφέρει το σωματείο της Λέρου....

 264 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας''

  ''Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας''
Πριν από 7 ημέρες
14:23 | Παρ 9 Απρ, 2021

Ο Φιλαθλητικός Καλύμνου πενθεί για την απώλεια του Βασίλη Σεβαστή, ο οποίος ήταν και εκπρόσωπος της ομάδας στην κολυμβητική Ομοσπονδία. Η ανακοίνωση: ''Απέραντη θλίψη προκάλεσε σε όλους μας ο θάνατος του...

 101 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στον πρόλογο του Tour of Rhodes!

  Τα αποτελέσματα στον πρόλογο του Tour of Rhodes!
Πριν από 8 ημέρες
18:43 | Πεμ 8 Απρ, 2021

Με τον... πρόλογο άνοιξε σήμερα η αυλαία στο Tour of Rhodes, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρία ετάπ από 9 έως 11 Απριλίου στη Ρόδο... Στον πρόλογο συμμετείχαν 162 ποδηλάτες....

 411 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

ΣΟΚ! ''Εφυγε'' ο Βασίλης Σεβαστής!

  ΣΟΚ! ''Εφυγε'' ο Βασίλης Σεβαστής!
Πριν από 8 ημέρες
16:57 | Πεμ 8 Απρ, 2021

Σε ηλικία 72 ετών ''έφυγε'' από τη ζωή πριν από λίγη ώρα, ο Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την ανάπτυξη του στίβου και μεγάλωσε στη Ρόδο...

 216 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αρχίζει αύριο ο Rhodes Virtual Marathon

  Αρχίζει αύριο ο Rhodes Virtual Marathon
Πριν από 8 ημέρες
15:22 | Πεμ 8 Απρ, 2021

Αρχίζει αύριο ο πρώτος Rhodes Virtual Marathon που θα διαρκέσει μέχρι και τις 9 Μαΐου 2021. Περισσότεροι από 850 δρομείς από 33 χώρες του κόσμου, από το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο,...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Covid free οι διεθνείς αγώνες!

  Covid free οι διεθνείς αγώνες!
Πριν από 8 ημέρες
11:04 | Πεμ 8 Απρ, 2021

Η επιτυχία του Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels, επισφραγίστηκε με την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και όλων των κορυφαίων παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου. Σήμερα...

 140 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΔΟΣ

Μάκη βλέπεις να κερδίζουμε το Αιγάλεω την Κυριακή??

Deal

Αλλα πρέπει να λέγονται και τα σωστα

Vober

Για παιδες έφηβους

Deal

Καμια άλλη φορά το θεμα με το κλειστο δεν νειχε προχωρήσει τοσο, ας ειμαστε ειλικρινείς οτι το θεμα προχώραει σωστα...

ΛΑΥΡΙΟ

Πιστεύω ότι μπορεί

ΛΑΥΡΙΟ

Μάκη, μπορεί ο Κολοσσός να αποκλείσει το Λαύριο. Τι λες;

ΓΗΡΑΙΟΣ

να κερδίσουμε και στα δυο τελευταία ματς για να πάμε ΠΛΕΙΟΦ. Μπορούμε ολοι μαζι για το 2 στα 2

Θαλασσι

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙΟΦ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Πάλι τάζουν στην Κάλυμνο νέο κλειστό γηπεδο. Νέος ημουν και γέρασα

Πυλί

Σούπερ ο Χατζηφούντας χατ-τρικ με το καλημέρα.