www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
''Να γίνουν νέες αθλητικές υποδομές στ' Αφάντου''
11:29 | Τετ 30 Δεκ, 2020
Εκτύπωση θέματος 101 αναγνώσεις

''Να γίνουν νέες αθλητικές υποδομές στ' Αφάντου''

Την ανάγκη να δημιουργηθούν νέες αθλητικές υποδομές στην ευρύτερη περιοχή Αφάντου, υπογραμμίζει μέσα από τη μακροσκελή επιστολή του ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας, Γιώργος Μπακίρης. Αναλυτικά, όσα αναφέρει: ''Όλοι εμείς οι εκλεγμένοι αιρετοί, αντιλαμβανόμενοι το χρέος μας απέναντι στην τοπική κοινωνία και σε όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, καλούμαστε με τις αποφάσεις μας να φανούμε εμπράκτως αντάξιοι συνεχιστές της κοινωνικής προσφοράς και της υπευθυνότητας του πολυδιάστατου έργου του θεσμού του τοπικής αυτοδιοίκησης, θέτοντας ως προτεραιότητα την υλοποίηση παρελθοντικών αλλά και νέων πρωτοβουλιών για έργα πνοής και ανάπτυξης που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας αλλά και να θέσουν τις βάσεις για μελλοντικά συνεχιζόμενα έργα υποδομών, αποτελώντας παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές.
Στην Κοινότητα μας με πληθυσμό πάνω από 8.000 κατοίκους, τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μεγάλη ανάγκη από τη νεολαία να ασχοληθεί με τον αθλητισμό με πολλά παιδιά να έχουν εγγραφεί στους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους ποδοσφαίρου και στίβου. Επίσης είναι γεγονός ότι η δόμηση της σημερινής καθημερινής ζωής και ιδιαίτερα της αστικής, καθιστά τον αθλητισμό ως ίσως την κυρίαρχη ηθελημένη δραστηριότητα στις σύγχρονες κοινωνίες μας.

Οι υπάρχουσες όμως αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επαρκούν και δεν μπορούν να ικανοποιήσουν και να καλύψουν την ολοένα αυξανόμενη αυτή ανάγκη. Οι αθλητικές υποδομές που έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν στην κοινότητά μας αθλήματα σάλας, όπως καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, ενόργανη γυμναστική κ.ά. είναι ελλιπείς, δυσλειτουργικές και περιορίζονται μόνο σε ανοιχτούς προαύλιους χώρους σχολικών μονάδων.

Ένα σημαντικό ζήτημα που ανακύπτει εξαιτίας της έλλειψης αθλητικών υποδομών είναι η παράλληλη αθλητική δραστηριότητα πολλών σωματείων και συλλόγων της κοινότητας μας διαφορετικών αθλημάτων και ηλικιών στον ίδιο χώρο, που περιορίζεται στις υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Αφάντου, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολες της συνθήκες για τους αθλητές. Για τον λόγο αυτό πολλά παιδιά αναγκάζονται να μεταβαίνουν καθημερινά στις ασφυκτικά γεμάτες από αθλούμενους αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Καλλιπάτειρα» στην περιοχή Καρακόνερο της Ρόδου για να προπονηθούν.

Η νεολαία μας αποτελεί το πιο ζωντανό και δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας. Με τη δημιουργία νέων ελκυστικών χώρων αθλητισμού και άθλησης επενδύουμε στη νεολαία και δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους να βρίσκουν διέξοδο σε υγιή πρότυπα ζωής ξεφεύγοντας από επικίνδυνες καταστάσεις και συνήθειες. Οι νέοι πρέπει να αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην προσπάθειά μας για τη δημιουργία μιας νέας και καλύτερης πραγματικότητας για τον τόπο μας, συστατικά απαραίτητα για την πρόοδο και την εξέλιξη της κοινωνίας μας. Οφείλουμε ως πολιτεία να αντιμετωπίζουμε έμπρακτα τη νεολαία ως τον σημαντικότερο εταίρο στη διαμόρφωση της κοινωνικής και οικονομικής αναπτυξιακής πορείας του νησιού μας.

Επιπλέον στη δύσκολη μετα- covid εποχή, η κοινωνία μας για να μπορέσει να σταθεί χρειάζεται αλληλεγγύη, πρόνοια, συνεργασία και ανταγωνισμό προσφοράς. Μπορούμε να δομήσουμε μία καλύτερη κοινωνία μέσω του αθλητισμού, γιατί εμπεριέχει στο DNA του και εκπροσωπεί με ιδανικό τρόπο όλες τις διαχρονικές ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά που έχει ανάγκη η νέα εποχή. Ως τοπικό συμβούλιο θέλοντας να στηρίξουμε ενεργά και εμπράκτως τον αθλητισμό στην περιοχή μας, ενθαρρύνοντας όλο και περισσότερα παιδιά, νέους και νέες να ασχοληθούν με αυτόν και με την άθληση γενικότερα και αναγνωρίζοντας ότι η κατασκευή νέων και η αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών θα συμβάλλει καθοριστικά σε αυτό, προχωράμε στη δημιουργία σύγχρονων χώρων αθλητισμού και άθλησης που έχει ανάγκη η Κοινότητά μας, προσπαθώντας να καλύψουμε κενά πολλών δεκαετιών.

Οι ανάγκες για άθληση στην Κοινότητά μας, μας οδήγησαν να θέσουμε ως προτεραιότητα τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.
Στις προσεχείς και τελευταίες για το 2020 συνεδριάσεις της Τρίτης 29/12/2020 και της Τετάρτης 30/12/2020 καλούμαστε ως εκλεγμένο θεσμικό όργανο της πολιτείας, εκπροσωπώντας την κοινότητά μας να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τα παρακάτω μεγάλα και σημαντικά έργα πνοής και ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Συνεδρίαση 29/12/2020

ΘΕΜΑ 1
Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Συντήρηση και Λειτουργία νέου Αθλητικού Γυμνασίου – Λυκείου Αφάντου μαζί με Κλειστό Γυμναστήριο στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Ροδιακής Κεραμικής Α.Ε. (Τουβλάδικο) μέσω Σ.Δ.Ι.Τ. στο πλαίσιο της απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Σ.Δ.Ι.Τ. (38/25.10.2018) (Α.Δ.Α.:Ω1ΤΟ465ΧΙ8-Ε1Μ).
Συνεδρίαση 30/12/2020

ΘΕΜΑ 2.
Κατασκευή νέου σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου «ΒΙΤΣΑ» στον Οικισμό Κολυμπίων της Κοινότητας Αφάντου.

ΘΕΜΑ 3.
Κατασκευή νέων σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και προπονητικού κέντρου στίβου στην περιοχή (Παλαιό Λατομείο) στον Οικισμό Κολυμπίων της Κοινότητας Αφάντου.
Η αξιοποίηση ενός χρόνια εγκαταλελειμμένου περιουσιακού στοιχείου ακίνητης περιουσίας της κοινότητάς μας, στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Ροδιακής Κεραμικής Α.Ε. (Τουβλάδικο), με την ανέγερση και κατασκευή ενός σύγχρονου Βιοκλιματικού Αθλητικού Γυμνασίου-Λυκείου μαζί με κλειστό γυμναστήριο, είναι ένα έργο πνοής και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή το οποίο σε ότι αφορά το κλειστό γυμναστήριο αποτελεί διακαή πόθο, ανάγκη και απαίτηση της τοπικής μας κοινωνίας και ιδιαίτερα της νεολαίας μας εδώ και πολλά χρόνια, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί προπονήσεις σωματείων, αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων, μαζικό αθλητισμό και διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις.

Η κατασκευή των παραπάνω αθλητικών εγκαταστάσεων πέραν από το ότι θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού, θα αναβαθμίσει και θα ενισχύσει το τουριστικό προϊόν, αναδεικνύοντας την περιοχή μας σε πιθανό προορισμό αθλητικού τουρισμού και επιπλέον θα αναπτυχθεί η ευρύτερη περιοχή ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, δημιουργώντας μια θετική ενέργεια και προσθέτοντας αξία στην τοπική κοινωνία. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι είναι μείζονος σημασίας να αναζητήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες δυνατότητες υπάρχουν για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της Κοινότητάς μας προς τον σκοπό αυτό, με τη δημιουργία προϋποθέσεων για την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η χρηματοδότηση για την κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών δύναται να προέλθει από διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης που απευθύνονται σε δήμους. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”, το οποίο παρέχει χρηματοδότηση έως 600.000 ευρώ για κατασκευή αθλητικών υποδομών. Εν κατακλείδι στην κοινότητά μας υπάρχει η δυνατότητα και η προοπτική δημιουργίας αθλητικών υποδομών και αναβάθμισης των χώρων άθλησης, αρκεί η δημοτική αρχή να αφουγκραστεί την αναγκαιότητα του εγχειρήματος και να κατατάξει τον αθλητισμό σε περίοπτη θέση στην ατζέντα των προτεραιοτήτων της''.

Άλλα σπορ |
  Αναχωρεί για Τορούν η Σπανουδάκη!

Αναχωρεί για Τορούν η Σπανουδάκη!

Πριν από 3 ημέρες 09:27 | Παρ 26 Φεβ, 2021

Συνολικά 15 αθλητές και αθλήτριες (μεταξύ των οποίων και η Ραφαέλα Σπανουδάκη), αποτελούν την Εθνική μας Ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το...

 643 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Υποψήφιος στην ΕΟΠ ο Πριστούρης

Υποψήφιος στην ΕΟΠ ο Πριστούρης

Πριν από 4 ημέρες 16:52 | Πεμ 25 Φεβ, 2021

Ο Παναγιώτης Πριστούρης, που πρόσφατα επισκέφτηκε ιδιωτικά τη Ρόδο, θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ο.Π. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας...

 189 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Με ραντεβού και μάσκες στο Κ.Ε.Ι.Ρ.!

Με ραντεβού και μάσκες στο Κ.Ε.Ι.Ρ.!

Πριν από 4 ημέρες 09:15 | Πεμ 25 Φεβ, 2021

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας Ρόδου δείχνοντας γι’ ακόμα μία φορά την υπευθυνότητά του, εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας τα μέλη του, ότι πλέον τα μαθήματα θα γίνονται με ραντεβού, ενώ θα τηρούνται...

 135 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Αυτοί έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν!

Αυτοί έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν!

Πριν από 6 ημέρες 10:57 | Τρι 23 Φεβ, 2021

Έγιναν γνωστοί οι εκπρόσωποι των σωματείων του ΣΕΓΑΣ με δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 ή 21 Μαρτίου του 2021. Μεταξύ αυτών...

 501 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Επίσκεψη του Γ.Γ. της Ε.Ο.Π. στη Ρόδο χωρίς ενημέρωση!

Επίσκεψη του Γ.Γ. της Ε.Ο.Π. στη Ρόδο χωρίς ενημέρωση!

Πριν από 8 ημέρες 15:54 | Κυρ 21 Φεβ, 2021

Η Τ.Ε. Ποδηλασίας εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Πριστούρη στη Ρόδο, ο οποίος όμως δεν ενημέρωσε καν τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής. Ιδού και...

 473 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Διάταξη ανάσα για αθλητές- φοιτητές!

Διάταξη ανάσα για αθλητές- φοιτητές!

Πριν από 8 ημέρες 11:22 | Κυρ 21 Φεβ, 2021

Με το άρθρο 34 παρ. 3 του νόμου 4777/2021 (ΦΕΚ Α’ 25, 17/02/2021) του υπουργείου Παιδείας, που ψηφίστηκε πρόσφατα, διευκολύνονται οι αθλητές – φοιτητές για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους,...

 136 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Αρχίζουν τα έργα στο ''Έλλη''!

Αρχίζουν τα έργα στο ''Έλλη''!

Πριν από 9 ημέρες 18:36 | Σαβ 20 Φεβ, 2021

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των βελτιωτικών έργων στο «Έλλη», που είχε προκηρύξει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχει ξεκινήσει. Ο πρόεδρος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης Μιχάλης Πανάγος με ανάρτηση...

 137 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Συλλυπητήρια του Α.Ο. Σταματίου

Συλλυπητήρια του Α.Ο. Σταματίου

Πριν από 9 ημέρες 11:05 | Σαβ 20 Φεβ, 2021

Ο πρόεδρος Μάνος Κόκκινος και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου  εκφράζουμε την θλίψη μας για την απώλεια του πατέρα της αγαπημένης μας...

 151 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η Αλάνα Μπερν στην ''Πολη''

Η Αλάνα Μπερν στην ''Πολη''

Πριν από 10 ημέρες 12:21 | Παρ 19 Φεβ, 2021

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα γίνει το Σάββατο (20/2) στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμμετοχή δέκα αθλητών και αθλητριών μας. Τα μέλη της ομάδας θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία...

 302 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Παρέλαβε 73 δελτία ο Ροδήλιος!

Παρέλαβε 73 δελτία ο Ροδήλιος!

Πριν από 12 ημέρες 17:53 | Τετ 17 Φεβ, 2021

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι παρέλαβε 73 δελτία εξέδωσε ο Ροδήλιος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: ''Με τη χώρα να βρίσκεται στην δίνη του κορωνοϊού, παραλάβαμε τα πρώτα 73 δελτία για το 2021...

 317 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Κριτές για τη ναυαγοσωστική στον Πρωτέα Καλύμνου!

Κριτές για τη ναυαγοσωστική στον Πρωτέα Καλύμνου!

Πριν από 12 ημέρες 09:54 | Τετ 17 Φεβ, 2021

Ο Πρωτέας Καλύμνου μέσω του προπονητή του Μιχάλη Γλυνάτση εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αθλητική ναυαγοσωστική. Αναλυτικά: ''Ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος Διδάκτωρ του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής...

 178 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Εκλογές και από...μακριά!

Εκλογές και από...μακριά!

Πριν από 13 ημέρες 14:42 | Τρι 16 Φεβ, 2021

Την εισαγωγή της χρήσης ψηφιακών μέσων στις αρχαιρεσίες των αθλητικών ενώσεων, με σκοπό την απομακρυσμένη συμμετοχή των μελών τους, προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο...

 259 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι επιδόσεις των ''παιδιών μας''!

Οι επιδόσεις των ''παιδιών μας''!

Πριν από 14 ημέρες 09:32 | Δευ 15 Φεβ, 2021

Μεγάλες επιδόσεις και πολύ καλές θέσεις πήραν οι Δωδεκανήσιοι αθλητές και αθλήτριες στους πανελλήνιους αγώνες κλειστού στίβου που που διεξήχθησαν το διήμερο 12 και 13 Φεβρουαρίου 2021 στο Στάδιο Ειρήνης και...

 331 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ικανοποίηση στον Α.Ο. Σταματίου

Ικανοποίηση στον Α.Ο. Σταματίου

Πριν από 14 ημέρες 09:20 | Δευ 15 Φεβ, 2021

Στο κορυφαίο γεγονός της χειμερινής περιόδου του στίβου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 12 και 13 Φεβρουαρίου 2021, ο Αθλητικός Όμιλος Σταματίου...

 143 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Είμαι πανέτοιμη για τους αγώνες''

  ''Είμαι πανέτοιμη για τους αγώνες''
Πριν από 2 ημέρες
10:43 | Σαβ 27 Φεβ, 2021

Δηλώσεις στο sportsfeed έκανε η Ραφαέλα Σπανουδάκη, για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Τορούν. Αναλυτικά: ''Η προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου πηγαίνει αρκετά καλά. Είμαι έτοιμη και ανυπομονώ να...

 108 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Έτσι θα γίνουν οι εκλογές!

  Έτσι θα γίνουν οι εκλογές!
Πριν από 4 ημέρες
09:11 | Πεμ 25 Φεβ, 2021

Υπογράφτηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη η απόφαση για τη «Διαδικασία διεξαγωγής Γενικών Συνελεύσεων με ψηφιακά μέσα και διενέργειας...

 51 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Υποψήφιος στην ΕΦΟΑ ο Σταματιάδης

  Υποψήφιος στην ΕΦΟΑ ο Σταματιάδης
Πριν από 5 ημέρες
15:53 | Τετ 24 Φεβ, 2021

Ο Δημήτρης Σταματιάδης είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Φ.Ο.Α. Αναλυτικά, όσα ανέφερε: ''Με ιδιαίτερη τιμή αλλά και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση της «Ομάδας Σταθερότητας & Ανάπτυξης του Τένις» να...

 80 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το επόμενο σεμινάριο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

  Το επόμενο σεμινάριο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Πριν από 5 ημέρες
09:12 | Τετ 24 Φεβ, 2021

Στην προπονητική διαδικασία του άλματος επί κοντώ στις αναπτυξιακές ηλικίες, αφορά το 4ο διαδικτυακό σεμινάριο της χρονιάς, το οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ την Δευτέρα 1η Μαρτίου από τις 21:00 έως...

 51 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Ήδη μου λείπει η Ρόδος''!

  ''Ήδη μου λείπει η Ρόδος''!
Πριν από 6 ημέρες
10:54 | Τρι 23 Φεβ, 2021

Στο προηγούμενο χρονικό διάστημα βρέθηκε στη Ρόδο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, η επαγγελματίας τενίστρια  (Νο 2 στην Ελλάδα) Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία πραγματοποίησε μέρος της προετοιμασίας...

 56 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι εμπειρίες της Ουζουνίδου από το Πέζαρο

  Οι εμπειρίες της Ουζουνίδου από το Πέζαρο
Πριν από 7 ημέρες
11:50 | Δευ 22 Φεβ, 2021

Η προπονήτρια του τμήματος ρυθμικης γυμναστικης του Ροδίων Άθλησις Χρύσα Ουζουνίδου μιλάει στο GYMNAST.GR για την εμπειρία της ως εθελόντρια στο 35ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικης γυμναστικής που διεξήχθει το 2017...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην 6η θέση η Αλάνα Μπερν!

  Στην 6η θέση η Αλάνα Μπερν!
Πριν από 8 ημέρες
11:25 | Κυρ 21 Φεβ, 2021

Δύο μετάλλια κατέκτησε η εθνική μας ομάδα, που συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού, στην Κωνσταντινούπολη. Ο Νίκος Ανδρικοπούλος και ο Δημήτρης Τσιάμης ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στο τριπλούν, με...

 94 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι αποφάσεις του Ο.Α. Καλύμνου!

  Οι αποφάσεις του Ο.Α. Καλύμνου!
Πριν από 8 ημέρες
11:01 | Κυρ 21 Φεβ, 2021

Από την Παρασκευή η Κάλυμνος βρίσκεται σε νέα αυστηρό lokdown, με τον τοπικό Όμιλο Αντισφαίρισης να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Παναγιώτης Ράγκος, προκειμένου να ενημερώσει...

 67 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αναβολή σε αγώνες του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

  Αναβολή σε αγώνες του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Πριν από 9 ημέρες
08:08 | Σαβ 20 Φεβ, 2021

Στην τελευταία του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε και ανακοινώνει τα εξής: Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενέκρινε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, που αφορά...

 55 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αυτά τα πρωταθλήματα αρχίζουν!

  Αυτά τα πρωταθλήματα αρχίζουν!
Πριν από 10 ημέρες
19:42 | Παρ 19 Φεβ, 2021

Με απόφαση της Πολιτείας το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αρχίζει εκ νέου, τη στιγμή που οι ομάδες της Α2 Ανδρών επιστρέφουν στις προπονήσεις. Σε ποιά αθλήματα άναψε πράσινο φως η...

 179 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Γκρίνια ΣΕΓΑΣ για Αυγενάκη

  Γκρίνια ΣΕΓΑΣ για Αυγενάκη
Πριν από 11 ημέρες
20:38 | Πεμ 18 Φεβ, 2021

Με ανακοίνωσή του την Πέμπτη, ο ΣΕΓΑΣ διαμαρτύρεται για την επιχορήγηση της Πολιτείας προς την ομοσπονδία στίβου και εκφράζει την απορία του για τα τεκταινόμενα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό τους τελευταίους...

 138 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η Νικόλ δεν πάει στο Τορούν!

  Η Νικόλ δεν πάει στο Τορούν!
Πριν από 11 ημέρες
11:41 | Πεμ 18 Φεβ, 2021

Την απόφαση να μην πάρει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν πήρε η Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος, που επέλεξε να στρέψει εξ ολοκλήρου την προσοχή της στους Ολυμπιακούς...

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Μέχρι πότε θα αντέξουμε'';

  ''Μέχρι πότε θα αντέξουμε'';
Πριν από 12 ημέρες
10:00 | Τετ 17 Φεβ, 2021

Στην Κω, ο προπονητής του Α.Π.Σ. Αετός Απόστολος Παπανικολάου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις σχολές και τους συλλόγους μαχητικών αθλημάτων από το υποχρεωτικό πολύμηνο λουκέτο που τους έχουν...

 78 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Virtual ο διεθνής Μαραθώνιος 2021

  Virtual ο διεθνής Μαραθώνιος 2021
Πριν από 13 ημέρες
15:23 | Τρι 16 Φεβ, 2021

Ψηφιακός (virtual) θα είναι ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου το 2021. H Οργανωτική Επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, αποφάσισε...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην 4η θέση ο Διακοστεφανής!

  Στην 4η θέση ο Διακοστεφανής!
Πριν από 14 ημέρες
09:27 | Δευ 15 Φεβ, 2021

Καλή παρουσία είχε ο Κώος Σέργιος Διακοστεφανής που αγωνίζεται με τα χρήματα της Γ.Σ Αμαρουσίου και κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση στα 1500 μέτρα. Ο 20χρονος έκανε χρόνο 3:58.36...

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σύσκεψη Παππά με Ίκαρο!

  Σύσκεψη Παππά με Ίκαρο!
Πριν από 15 ημέρες
20:46 | Κυρ 14 Φεβ, 2021

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον πρόεδρο της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου "Ίκαρος", κ Τάσο Γαλατά, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τη δράση και τις ανάγκες της...

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Εργασιακό

Γελάσαμε πάλι!!!! Μεγάλε Ιούνιο θα ξεκινήσει και εμείς θα παίξουμε μπασκετακι! Εσείς μπορείτε να παίξετε ότι θέλετε! Ούτως ή άλλως...

harry potter

μάκη ισχύει ότι αν δηλώσεις παίχτης εργασιακού μπαίνεις σε προτεραιότητα για το εμβόλιο έτσι ώστε να ξεκινήσει Μάιο?

λεωνιδας

μάκη με το κλειστό της καλύμνου τι θα γίνει? θα δώσει κανένα κονδύλι η περιφέρεια? Μόνο με τα γήπεδα ποδοσφαίρου...

Δημιουργός

Οι κάντερ στον παναθηναϊκό. Ανανέωσαν παρδακας Βογιατζής..λογικά θα ξέρετε που θα παίζει και ο μαντζαρης το 2025. ε ρε τι...

Κόλλημα

Δύσκολη η καραντίνα όντως,αλλά μερικοί χρειάζονται ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ..... λυπηθητε μας ρε παιδιά! Προσέχετε τι γράφετε.Ολοι τα έχουμε παίξει αλλά κρατάτε και...

Μπάσκετ

Ισχυει αυτο;

basketofilos

Mάκη, τι Εuroleague, τι NBA, τι Κολσσός, ΕΣΑΚΕ και ακαδημίες; Το πιο σημαντικό είναι να μη χαθεί...

Κόλλημα

Ρε σκαλομα που τρώνε μερικοί! Άντε και τους μάθαμε! Καί? Τουλάχιστον οι παίχτες είναι ελεγχόμενοι από την ίδια την ομάδα...

Πανθηρας

Εργασιακό ποτε με το καλό; έχουμε νέα; σίγουρα πάντως η σεζόν δεν θα χαθεί

Γιατρός

Τοπικά μπάσκετ