www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Η προκήρυξη του ανοιχτού τουρνουά!
08:58 | Τρι 20 Οκτ, 2020
Εκτύπωση θέματος 330 αναγνώσεις

Η προκήρυξη του ανοιχτού τουρνουά!

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε την προκήρυξη του 1ο παρροδιακού ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, που θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει την προκήρυξη του ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, που θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 19 ή 20 ομάδες, που θα χωριστούν σε δύο ομίλους, ενώ η κλήρωση έχει οριστεί για τις 27 του μήνα στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ., χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων. Αναλυτικά, η προκήρυξη του τουρνουά:

1.Η δήλωση συμμετοχής των ομάδων θα γίνει έως την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής Μπάσκετ Δωδεκανήσου (δίπλα από το κλειστό γήπεδο του Βενετοκλείου) με λίστα ονομάτων (έως 25 αθλητές, μαζί με φωτοτυπίες ταυτοτήτων όλων των μελών του ρόστερ)

2.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές (έτος γέννησης μέχρι 1990) και 2 αθλητές, γεννηθέντες το 1991 ή 1992.

3.Μαζί με τη δήλωση συμμετοχής κάθε ομάδα θα πρέπει να δώσει το ποσό των 120 ευρώ ως εγγύηση συμμετοχής, ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από τους δύο  τελευταίους αγώνες της φάσης των ομίλων.

4.Κόστος συμμετοχής κάθε ομάδας θα είναι 60 ευρώ ανά αγώνα (ανεξαρτήτως αριθμού αθλητών, με μέγιστο αριθμό τα 12 άτομα) ,τα οποία θα καταβάλλονται πριν την έναρξη του αγώνα στη γραμματεία του αγώνα.

5.Με δεδομένο ότι οι ομάδες θα είναι 19 ή 20,θα χωριστούν σε 2 ομίλους των 10 με κλήρωση που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 καθώς και θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μέχρι τη λήξη του! Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινώνεται στα mail των εκπροσώπων των ομάδων κάθε Τρίτη!

6.Οι αγώνες θα γίνονται στο γήπεδο του Κολλεγίου κάθε Σάββατο (δύο αγώνες:18:30 κ´21:00) και κάθε Κυριακή (τρεiς αγώνες:16:00-18:30 και 21:00).

7.Οι αγώνες θα γίνονται κάθε εβδομάδα: Το Σάββατο 31/10 η έναρξη του Α ομίλου και το Σάββατο 7/11 η έναρξη του Β ομίλου!

8.Αλλαγή ημέρας ή/και ώρας του αγώνα μπορεί να γίνει μετά από αίτημα της ομάδας στην ομαδική των εκπροσώπων του τουρνουά, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή, και μετά από την σύμφωνη γνώμη της αντίπαλης ομάδας.

9.Τις ημέρες των Χριστουγέννων δε θα διεξαχθούν αγώνες στο χρονικό διάστημα 20/12.....8/1/2021.Το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει το Σάββατο 9/1/2021.

10.Σκοπός της επιτροπής πρωταθλήματος είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα την Κυριακή 14/3/2021(φάση ομίλων). Στη συνέχεια θα περάσουν από κάθε όμιλο οι 4 πρώτες ομάδες οι οποίες θα διασταυρωθούν στα προημιτελικά (Σάββατο κ´ Κυριακή 27-28/3/2021)ως εξής:
α)Α1-Β4
β)Α2-Β3
γ)Α3-Β2
δ)Α4-Β1
Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή σε final four που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κολλεγίου στο χρονικό διάστημα 10-11/4/2021 ως εξής:
Σάββατο 10/4/2021:Νικητής α-Νικητής γ
                                 Νικητής β-Νικητής δ
Κυριακή 11/4/2021:Μικρός τελικός
                                Μεγάλος τελικός

11.Η συμμετοχή του κάθε αθλητή στον αγώνα θα γίνεται με τη φωτοτυπία ταυτότητας (σφραγισμένη από την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου) και υποχρεωτικά με κάρτα υγείας αθλητή, σφραγισμένη αποκλειστικά από γιατρό καρδιολόγο, η οποία θα φέρει σφραγίδα και πάνω στη φωτογραφία και θα είναι συμπληρωμένα υποχρεωτικά όλα τα πεδία. Χωρίς την κάρτα υγείας δε θα επιτραπεί η συμμετοχή στον εκάστοτε αγώνα!

12.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όλοι οι αθλητές που μέχρι πέρσι αγωνίζονταν στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά τη φετινή χρονιά δε θα αγωνιστούν σε αυτά, επειδή αποσύρονται από την ενεργό δράση. Σε περίπτωση που ο αθλητής αυτός αγωνιστεί σε αγώνα του επίσημου τοπικού πρωταθλήματος-παράλληλα με την συμμετοχή του στο ανοικτό τουρνουά-η ομάδα του αυτομάτως θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα και θα χάσει την αρχική προκαταβολή των 120 ευρώ.

13.Οι κανονισμοί των αγώνων είναι οι ίδιοι που ισχύουν και στα  επίσημα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ.

14.Σε κάθε αγώνα θα υπάρχουν 2 επίσημοι διαιτητές, 2 επίσημοι κριτές στη γραμματεία και υποχρεωτικά γιατρός αγώνα. Η αμοιβή τους ορίζεται ως εξής: κάθε διαιτητής 20 ευρώ, κάθε κριτής 15 ευρώ και ο γιατρός αγώνα 20 ευρώ.

15.Πριν την έναρξη του αγώνα θα δίνονται στις ομάδες μπάλες για ζέσταμα (Molten: Μέγεθος 7).Στις ομάδες, τους διαιτητές, τους κριτές και τον γιατρό δε θα δίνονται νερά-βάσει του νέου πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων. Οπότε, κάθε άτομο που θα βρίσκεται στο χώρο του γηπέδου θα πρέπει να φροντίζει να έχει νερό μαζί του! Για τη δική σας εξυπηρέτηση στο κλειστό του Κολλεγίου λειτουργεί αυτόματος πωλητής με όλα τα απαραίτητα προιόντα (νερά-ισοτονικά), αφού η λειτουργία των κυλικείων εν ώρα αγώνα απαγορεύεται! Απαγορεύεται, επίσης, ρητά και κατηγορηματικά η χρήση των αποδυτηρίων!

16.Οι ομάδες υποχρεούνται να έχουν αριθμημένες εμφανίσεις και αθλητικά παπούτσια μόνο για τον αγωνιστικό χώρο.

17.Ενστάσεις για την αντικανονική συμμετοχή αθλητών θα δέχεται η γραμματεία μόνο στο τέλος του αγώνα η οποία θα αναγράφεται στο φύλλο αγώνα και θα εξετάζεται εντός τριών ημερών από την επιτροπή.

18.Οι διαιτητές θα έχουν το δικαίωμα να κρατήσουν δελτίο αθλητή για αντικανονική συμμετοχή ή ακραία συμπεριφορά. Η ποινή που θα επιβληθεί στον συγκεκριμένο αθλητή θα αποφασίζεται και θα ανακοινώνεται από την επιτροπή του πρωταθλήματος εντός τριών ημερών. Την επιτροπή του πρωταθλήματος απαρτίζουν η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου-ο πρόεδρος των διαιτητών-η πρόεδρος των κριτών.

19.Οποιαδήποτε εσκεμμένη φθορά ή καταστροφή στο χώρο του γηπέδου και των αποδυτηρίων επιβαρύνουν τον αθλητή ή τον αρχηγό της κάθε ομάδας.

20.Όλοι όσοι εισέρχονται στο γήπεδο διεξαγωγής των αγώνων θα θερμομετρώνται! Αν κάποιος εμφανίσει θερμοκρασία σώματος μεγαλύτερη από το επιτρεπτό, δε θα εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και θα απομακρύνεται από τους χώρους εντός και εκτός των εγκαταστάσεων.

21.Δικαίωμα εισόδου στο χώρο του γηπέδου έχουν 35 και μόνο άτομα σε κάθε αγώνα:
-Κάθε ομάδα:14 άτομα(12 παίκτες-προπονητής-βοηθός)
-2 διαιτητές
-2 κριτές
-1 γιατρός
-Ο φύλακας ή ο υπεύθυνος του γηπέδου
-1 εκπρόσωπος της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου
Οι αγώνες φυσικά θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών!

22.Στο γήπεδο του Κολλεγίου, που θα ακολουθεί δεύτερος ή τρίτος αγώνας την ίδια ημέρα ,πρώτα θα φεύγουν από το γήπεδο οι αποστολές των 2 ομάδων του πρώτου αγώνα και μετά θα εισέρχονται εντός των εγκαταστάσεων του εκπαιδευτηρίου οι 2 επόμενες ομάδες. Για το σκοπό αυτό όλοι θα σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους έξω από τις εγκαταστάσεις του σχολείου και δε θα επιτρέπεται σε κανένα αυτοκίνητο να εισέρχεται εντός αυτού. Στην είσοδο του εκπαιδευτηρίου θα γίνεται και η θερμομέτρηση όλων όσων εισέρχονται εντός αυτού!

23.Αναβολή αγώνα-επικαλούμενη κρούσμα κορωνοιού στην ομάδα-θα γίνεται μόνο με την προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης του δημόσιου ή ιδιωτικού νοσοκομείου για τη θετικότητα του δείγματος!

24.Σε περίπτωση αποδεδειγμένου κρούσματος κορωνοιού έστω σε έναν αθλητή μιας ομάδας, ακόμα και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο αγώνας θα αναβάλλεται, η ομάδα του αθλητή θα ξαναπαίξει μετά από 14 ημέρες και ο αθλητής-κρούσμα κορωνοιού-θα επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του μόνο με την προσκόμιση αρνητικού τεστ κορωνοιού από επίσημο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα υγείας.

25.Τέλος,οι αρχηγοί των ομάδων θα πρέπει, πριν την έναρξη των αγώνων, να συμπληρώνουν και να παραδίδουν στον υπεύθυνο γηπέδου την ειδική λίστα εισόδου των μελών της ομάδας σε αγωνιστικό χώρο για τη διευκόλυνση τυχόν ιχνηλάτησης από τον ΕΟΔΥ.

26.Στο site athlitikiakadimia.gr θα δημιουργηθεί ενότητα με τίτλο «Ανοικτό τουρνουά μπάσκετ», όπου και θα πληροφορείστε τα πάντα σχετικά με τη διεξαγωγή του τουρνουά.

Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Οι αριθμοί στο Κολοσσός- Λάρισα!

Οι αριθμοί στο Κολοσσός- Λάρισα!

Πριν από 7 ώρες 17:47 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Μετά από δύο διαδοχικά εκτός έδρας εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι στον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό, ο Κολοσσός επιστρέφει στη Ρόδο με την πίεση των τεσσάρων ηττών στα πέντε πρώτα παιχνίδια...

 424 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Να γυρίσουμε σελίδα και να κερδίσουμε''!

''Να γυρίσουμε σελίδα και να κερδίσουμε''!

Πριν από 12 ώρες 12:41 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Για την αναμέτρηση του Κολοσσού κόντρα στη Λάρισα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League (5/12, 17:00), αναφέρθηκε ο Κέβιν Τούμπα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής Βέλγος σέντερ: ''Είναι...

 346 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Υπάρχει ανάγκη, να βρεθεί λύση''!

''Υπάρχει ανάγκη, να βρεθεί λύση''!

Πριν από 16 ώρες 09:03 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Ο αρχηγός και «ψυχή» του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Μιχάλης Χατζηδημητρίου μίλησε στο 12sports και καταθέτει τους προβληματισμούς του σχετικά με τη διακοπή των αθλητικών δράσεων και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Έχοντας τεράστια...

 491 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. τιμά την 3η Δεκεμβρίου!

Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. τιμά την 3η Δεκεμβρίου!

Πριν από 16 ώρες 08:55 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. τιμά τη σημερινή παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, τηρώντας πιστά τα μέτρα ασφαλείας και ακολουθώντας τις περιοριστικές διατάξεις. Φέτος όμως δεν μπορεί να διοργανώσει το Hope Streetball, μια...

 39 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Έβγαλε δελτίο ο Χαρίσης αλλά...

Έβγαλε δελτίο ο Χαρίσης αλλά...

Πριν από 1 ημέρα 14:47 | Τετ 2 Δεκ, 2020

Ο Κώστας Χαρίσης όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη του, έβγαλε κανονικά δελτίο με την Α.Ε. Δικαίου και έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της κωακής ομάδας. Ο ίδιος πάντως το σκέφτεται σοβαρά...

 1071 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Η κατάθεση ψυχής του Χαρίση!

Η κατάθεση ψυχής του Χαρίση!

Πριν από 2 ημέρες 10:47 | Τετ 2 Δεκ, 2020

Για τον Κώστα Χαρίση δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις... Έχοντας μεγάλη καριέρα στην Α1 και παίζοντας σε κορυφαίες ελληνικές ομάδες, έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία, κλείνοντας ουσιαστικά την καριέρα...

 597 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η επανεκκίνηση''

''Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η επανεκκίνηση''

Πριν από 3 ημέρες 09:29 | Τρι 1 Δεκ, 2020

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε ότι δεν υπάρχει εικόνα ακόμα για το πότε θα ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ενώ τόνισε ότι αν όλα πάνε καλά...

 1165 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Ο Κολοσσός πρέπει να παίξει στην Ευρώπη''!

''Ο Κολοσσός πρέπει να παίξει στην Ευρώπη''!

Πριν από 3 ημέρες 09:20 | Τρι 1 Δεκ, 2020

Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Κολοσσός Θεόδωρος Καρατζάς μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να παίξει...

 637 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Αυτή είναι η Λάρισα!

Αυτή είναι η Λάρισα!

Πριν από 3 ημέρες 09:13 | Τρι 1 Δεκ, 2020

Μόλις δύο παιχνίδια έχει δώσει η Λάρισα μέχρι στιγμής στη Basket League λόγω Covid-19. Οι Θεσσαλοί έχουν ηττηθεί με 69-60 στο Ο.Α.Κ.Α. από τον Παναθηναϊκό και με 87-68 στο ίδιο...

 162 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Φιλική ήττα στο Σ.Ε.Φ. για Κολοσσό!

Φιλική ήττα στο Σ.Ε.Φ. για Κολοσσό!

Πριν από 3 ημέρες 22:10 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Τη φιλική ήττα με σκορ 95-73 γνώρισε ο Κολοσσός στο Σ.Ε.Φ. από τον Ολυμπιακό! Σε φιλικό παιχνίδι για ιερό σκοπό (οι «ερυθρόλευκοι» παρέδωσαν και 10.000 γάντια στο νοσοκομείο Ρόδου), η ομάδα...

 560 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά στο Σ.Ε.Φ.''

''Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά στο Σ.Ε.Φ.''

Πριν από 3 ημέρες 21:35 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη, Γιώργος Σιγάλας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για όλα, νιώθοντας ιδιαίτερα περίεργα, αφού επέστρεψε ως αντίπαλος στο Σ.Ε.Φ. για πρώτη φορά μετά το 2007....

 188 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Οι ''σφυρίχτρες'' της Basket League!

Οι ''σφυρίχτρες'' της Basket League!

Πριν από 3 ημέρες 15:16 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Ο διεθνής Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), ο Πατρινός Χρήστος Παναγιώτου (για τρίτη φορά φέτος) και ο Αθηναίος Στέφανος Μαγκλογιάννης, θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) ανάμεσα στον Κολοσσό και...

 606 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Στο Ηράκλειο το παγκόσμιο κωφών το 2023!

Στο Ηράκλειο το παγκόσμιο κωφών το 2023!

Πριν από 4 ημέρες 12:56 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών και γυναικών το 2023, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Στην Εθνική ομάδα κωφών γυναικών συμμετέχει και η Ροδίτισσα Δήμητρα Μελλίνη. Αναλυτικά, η...

 390 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Το ζητούμενο είναι η πειθαρχεία''!

''Το ζητούμενο είναι η πειθαρχεία''!

Πριν από 4 ημέρες 09:20 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Η Ελένη Κυπραίου αποτελεί «γέννημα-θρέμμα» του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος… Με διπλή ιδιότητα (προπονήτρια στις υποδομές και αθλήτρια στη γυναικεία ομάδα), η Κυπραίου έχει προσφέρει πολλά στους «ερυθροκίτρινους» και μίλησε στο 12sports...

 635 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της B.L.!

  Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της B.L.!
Πριν από 7 ώρες
18:03 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 6ης, της 7ης αγωνιστικής, καθώς και τριών εξ αναβολής αγώνων. Το παιχνίδι Κολοσσός- Λάρισα (Σάββατο 17:00) θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Flix, όπως...

 196 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τέλος ο Μπρέι από Μπάγερν!

  Τέλος ο Μπρέι από Μπάγερν!
Πριν από 11 ώρες
13:54 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Παρελθόν αποτελεί από τη Μπάγερν Μονάχου, ο πρώην αθλητής του Κολοσσού Τι Τζέι Μπρέι... Συγκεκριμένα, δύο προσθήκες και δύο αποχωρήσεις για την Μπάγερν, η οποία κινήθηκε άμεσα στο μεταγραφικό παζάρι,...

 189 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο Ντέβιον Μπέρι στη Λάρισα!

  Ο Ντέβιον Μπέρι στη Λάρισα!
Πριν από 12 ώρες
13:15 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Μπορεί ο κορωνοιός να έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αμφιβολίας, ωστόσο οι ομάδες της Basket League δεν σταματούν να ενισχύονται, προκειμένου να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Μια από τις ομάδες που...

 178 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Ο Κώστας ζητάει μεταγραφικό ''παράθυρο''!

  Ο Κώστας ζητάει μεταγραφικό ''παράθυρο''!
Πριν από 16 ώρες
09:00 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Πέντε παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Ροδίτης Χρήστος Κώστας (έκανε προπονήσεις με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος), δεν είχαν βρει ομάδα και με ανακοίνωση τους, ζητούν από την Ε.Ο.Κ.  και τον Πανελλήνιο...

 244 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

''Σφύριξε'' στην Ευρώπη ο Κουνελλές!

  ''Σφύριξε'' στην Ευρώπη ο Κουνελλές!
Πριν από 1 ημέρα
16:59 | Τετ 2 Δεκ, 2020

Η ανοδική πορεία του Ηλία Κουνελλέ στο χώρο της διαιτησίας συνεχίζεται και στην Ευρώπη… Ο Ροδίτης διαιτητής κλήθηκε να αποτελέσει μέρος της τριπλέτας διαιτησίας (μαζί με τον Λετονό Μάρτιν Κοζλόβσκις...

 537 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Με το...αριστερό η Σπανού!

  Με το...αριστερό η Σπανού!
Πριν από 1 ημέρα
13:11 | Τετ 2 Δεκ, 2020

Ξεκίνησε και η Ευρωλίγκα γυναικών, στις δικές της ''φούσκες''. Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην Γκντίνια, η οποία ηττήθηκε με 89-57 από τη Βιλερμπάν. Η Λεριά Άρτεμις Σπανού είχε εξαιρετικά μέτρια...

 131 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Αύριο στη Ρόδο ο Χάνας!

  Αύριο στη Ρόδο ο Χάνας!
Πριν από 2 ημέρες
10:02 | Τετ 2 Δεκ, 2020

Αύριο το πρωί θα βρίσκεται τελικά στη Ρόδο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Κολοσσού, ο Αμερικανός Ντάστι Χάνας. Ο 27χρονος αθλητής έχασε την «ανταπόκριση» από τη Γερμανία, από την οποία...

 363 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Θα δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο''!

  ''Θα δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο''!
Πριν από 2 ημέρες
09:09 | Τετ 2 Δεκ, 2020

Δεν το γνωρίζουν πολλοί, ωστόσο ένας από τους πιο μπασκετικούς ανθρώπους στην Κω είναι ο αθλητής του τοπικού Φοίβου, Γιάννης Τρουμούσης. Ο 36χρονος παίκτης και αρχηγός του Φοίβου κάλλιστα θα...

 489 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Ευχές Διαγόρα σε Μανωλόπουλο!

  Ευχές Διαγόρα σε Μανωλόπουλο!
Πριν από 3 ημέρες
11:41 | Τρι 1 Δεκ, 2020

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έγινε... πατέρας, όπως έγραψε από χθες το 12sports και σήμερα ο Γ.Σ. Διαγόρας εύχεται στον αθλητή του. Αναλυτικά: '' Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας και γενικότερα, όλη...

 459 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Επιστρέφει με τον...Χάνας!

  Επιστρέφει με τον...Χάνας!
Πριν από 3 ημέρες
08:58 | Τρι 1 Δεκ, 2020

Με τον Ντάστι Χάνας θα επιστρέψει σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο ο Κολοσσός… Ο 27χρονος Αμερικανός «κόμπο-γκαρντ» θα αφιχθεί σήμερα στην Αθήνα και θα επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή...

 164 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Μας λείπουν τα φιλικά παιχνίδια''

  ''Μας λείπουν τα φιλικά παιχνίδια''
Πριν από 3 ημέρες
22:18 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Σ.Ε.Φ., ο προπονητής του Κολοσσού Ηλίας Καντζούρης είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθαμε στο Σ.Ε.Φ. και συνδυάσαμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αφενός για να διατηρηθούμε...

 330 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο ΟΣΦΠ παρέδωσε 10.000 γάντια στο νοσοκομείο Ρόδου!

  Ο ΟΣΦΠ παρέδωσε 10.000 γάντια στο νοσοκομείο Ρόδου!
Πριν από 3 ημέρες
20:48 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός παρέδωσε 10.000 γάντια στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου «Α. Παπανδρέου». Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό, πριν λήξει...

 316 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

''Χαζομπαμπάς'' ο Μανωλόπουλος!

  ''Χαζομπαμπάς'' ο Μανωλόπουλος!
Πριν από 4 ημέρες
12:32 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Ένας ευτυχισμένος «χαζομπαμπάς» είναι από σήμερα το πρωί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος... Η σύζυγος του 33χρονου αθλητή του Διαγόρα, Μαρία Συμεωνίδη, έφερε στον κόσμο μία πανέμορφη και υγιέστατη μπέμπα, που έκανε...

 211 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τα φιλικά για ιερό σκοπό!

  Τα φιλικά για ιερό σκοπό!
Πριν από 4 ημέρες
12:00 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Τη δική του μάχη κατά του κορωνοϊού ξεκινάει σήμερα ο Ολυμπιακός. Κι αυτό γιατί θα πραγματοποιηθεί το τζάμπολ στο πρόγραμμα «Monday’s Game Night against COVID-19», με τους Πειραιώτες να φιλοξενούν...

 103 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τεστάρει τις δυνάμεις του στο Σ.Ε.Φ.!

  Τεστάρει τις δυνάμεις του στο Σ.Ε.Φ.!
Πριν από 4 ημέρες
09:23 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Σήμερα στις 20:30 (ΕΡΤ3) θα διεξαχθεί στο Σ.Ε.Φ. το φιλικό παιχνίδι του Κολοσσού κόντρα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στη Μπασκόνια...

 199 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Στο Ευρωμπάσκετ η Εθνική μας!

  Στο Ευρωμπάσκετ η Εθνική μας!
Πριν από 4 ημέρες
09:00 | Δευ 30 Νοεμ, 2020

Η νίκη επί της Βουλγαρίας και η νίκη της Βοσνίας Ερζεγοβίνης επί της Λετονίας έδωσαν στην Εθνική Ανδρών την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ 2022! Οι Βόσνιοι επικράτησαν των Λετονών 79-73 με...

 175 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Στον Π.Ο. Βόλου Μπέντα-Τριομμάτης!

  Στον Π.Ο. Βόλου Μπέντα-Τριομμάτης!
10:44 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Σε σύλλογο εκτός της Δωδεκανήσου θα συνεχίσουν την αθλητική του πορεία ο Μιχάλης Τριομμάτης και η Παναγιώτα Μπέντα. Ο 20χρονος...

 54 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αυτοί θα πάρουν το δίπλωμα!

  Αυτοί θα πάρουν το δίπλωμα!
10:33 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Σχολή Προπονητών ποδηλασίας Γ’ Κατηγορίας, που η Ομοσπονδία δρομολόγησε μετά από συντονισμένες προσπάθειες, μετά...

 40 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αναβολή στις εκλογές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ

  Αναβολή στις εκλογές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ
09:27 | Πεμ 3 Δεκ, 2020

Θέμα ωρών είναι, πλέον, η ανακοίνωση για την αναβολή των εκλογών του ΣΕΓΑΣ, οι οποίες είχαν προκηρυχθεί για τις 11...

 34 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Συνέργεια και αναπηρία''

  ''Συνέργεια και αναπηρία''
11:12 | Τετ 2 Δεκ, 2020

Αύριο στις 18.00, στο πλαίσιο της ''Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία'',  το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας - «Sports Excellence» που λειτουργεί...

 385 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στη Γαλλία ο Φάρελ τον Φεβρουάριο!

  Στη Γαλλία ο Φάρελ τον Φεβρουάριο!
09:20 | Τετ 2 Δεκ, 2020

Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2021 θα δούμε τελικά την παρουσία του Άλεξ Φάρελ στην μεγάλη πυγμαχική κάρτα που θα λάβει...

 68 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το Ροδίων Άθλησις στο αθλητικό μητρώο!

  Το Ροδίων Άθλησις στο αθλητικό μητρώο!
16:19 | Τρι 1 Δεκ, 2020

Το Ροδίων Άθλησις είναι το 31ο σωματείο της Δωδεκανήσου, που προστίθεται στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ο ροδίτικος...

 171 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Κολοσσός των...Ιωαννίνων!

  Ο Κολοσσός των...Ιωαννίνων!
15:05 | Τρι 1 Δεκ, 2020

Μπορεί ο Κολοσσός να ήταν στη Ρόδο και να «κοσμούσε» τα αρχαία χρόνια το λιμάνι του νησιού και φυσικά να...

 246 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)