www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
''Όσο υπάρχει στοίχημα, μακριά από το ανδρικό''
10:33 | Κυρ 28 Ιουν, 2020
Εκτύπωση θέματος 719 αναγνώσεις

''Όσο υπάρχει στοίχημα, μακριά από το ανδρικό''

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος συνέδεσε το όνομά του με τον ΑΡΗ, με δύο διαφορετικές θητείες στην ομάδα (στη δεύτερη, μάλιστα, ως αρχηγός) και έξι χρόνια μετά, επέστρεψε για να προσφέρει από άλλο μετερίζι: Τη θέση του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Ο άλλοτε «κάπτεν» του ΑΡΗ αναλύει στο www.arisac.gr τους στόχους του για το αναπτυξιακό κομμάτι και δίνει τις κατευθύνσεις του για το πώς πρέπει να προχωρήσει η κατάσταση.

-Ποια είναι τα συναισθήματά σου επιστρέφοντας στον ΑΡΗ;   
Όταν γίνεσαι μέλος αυτής της ομάδας, πάντα υπάρχει η επιθυμία να γυρίσεις. Εγώ νομίζω ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί κατάφερα να γυρίσω στην ομάδα μου. Κατάφερα να τερματίσω την μπασκετική μου καριέρα και χωρίς να περάσει πολύς καιρός να μη φύγω από το γήπεδο, γιατί… απλά δεν μπορώ να φύγω από το γήπεδο. Είναι κάτι που κάνω από 8 χρονών, είμαι επαγγελματίας από το 1997, άρα όλη η ζωή μου είναι συνυφασμένη με το κομμάτι του αθλητή.
Το κομμάτι των Ακαδημιών, των παιδιών, είναι κάτι το οποίο με μαγεύει. Είναι η δημιουργία, η μεταλαμπάδευση των γνώσεων, η κατάρτιση που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά, το αποτέλεσμα που μπορείς να βγάλεις και πόσο καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι δουλεύοντας μ’ αυτά. Τα παιδιά είναι η βάσης της κοινωνίας και η κοινωνία είναι σκάρτη. Το απάγκιο για έναν αθλητή που τερματίζει την καριέρα του είναι να προσφέρει πίσω στο άθλημα ό,τι αυτό του χάρισε. Είναι σειρά μου να προσφέρω στη μεγάλη μου αγάπη ό,τι πρόσφερε εκείνη σε μένα και με έκανε τον άνθρωπο, τον οικογενειάρχη, τον πατέρα που είμαι».

-Δε σκέφτηκες να ακολουθήσεις την προπονητική σε ανδρικό επίπεδο;

«Όσο υπάρχουν κρούσματα στοιχηματισμού, εγώ δεν έχω θέση στο ανδρικό μπάσκετ. Προτιμώ να είμαι με τα παιδιά μου, εννοώντας τους αθλητές των Ακαδημιών, και να δουλεύω πιο αγνά. Αν τα πράγματα αλλάξουν και το μπάσκετ στην Ελλάδα υποστηριχτεί όπως πρέπει, ως ένα προϊόν το οποίο εξάγει παίκτες, ελληνική λεβεντιά, επιτυχίες και μας έχει κάνει γνωστή ως χώρα σε όλο τον κόσμο, τότε μπορώ να το ξανασυζητήσω. Μέχρι τότε, αφήστε με να δουλεύω με τα παιδιά».

-Έχεις την εμπειρία στο σχετικό πόστο, από τον Ιπποκράτη Κω…
«Ήμουν προπονητής σε αρκετά τμήματα διάφορων ηλικιών στον Ιπποκράτη Κω. Στην Ακαδημία είχα όλο το κομμάτι και την οργάνωση με εξαιρετικά αποτελέσματα και έχω την εμπειρία να το κάνω. Το ότι το κάνω για τον ΑΡΗ, είναι πολύ μεγάλη τιμή και πρόκληση για μένα».

-Υπάρχει η πεποίθηση ότι τα τελευταία χρόνια το κομμάτι των υποδομών περνά μία κάμψη.
«Οι υποδομές περνούν κάμψη γιατί περνά και η ελληνική οικογένεια. Η οικονομική κρίση δε μας έκανε κακό μόνο στην τσέπη, αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις. Στους στόχους που βάζουμε και το πώς βλέπουμε τη ζωή μας γενικότερα. Η εισροή της τεχνολογίας στα σπίτια έχει κάνει τα παιδιά λίγο πιο μαλθακά. Έχουν αδειάσει τα γήπεδα μπάσκετ και οι χώροι παιχνιδιού. Υπάρχει μεγάλη πίεση στο κομμάτι των μαθημάτων, να γίνουν όλα γρήγορα, να πάρουμε δίπλωμα στις ξένες γλώσσες πριν τελειώσουμε το Γυμνάσιο. Όλα αυτά δείχνουν μία πίεση στα παιδιά, τα οποία έχουν ξεχάσει να παίζουν και το παιχνίδι το έχουν συνυφασμένο με τον καναπέ και την οθόνη.
Από την άλλη, όσα παιδιά αποφασίζουν να παίξουν, έχουν το βάρος να ξεκολλήσουν την οικογένεια από το οικονομικό τέλμα που έφερε η οικονομική κρίση. Αποτέλεσμα, οι γονείς να βλέπουν τα παιδιά σαν το δεκανίκι που θα μπορέσει να φέρει λεφτά στο σπίτι παίζοντας μπάσκετ, ή με το να γίνουν σεφ, ή κάποιοι από τους ήρωες του Survivor, ή μοντέλα. Όλα αυτά είναι δυστυχώς περασμένα μέσα στην κουλτούρα των Ελλήνων γιατί αυτό μας πασάρει η τηλεόραση. Έτσι, βλέπουμε τις Ακαδημίες να φθίνουν και σε ποιότητα και σε αριθμό.
Ακόμα κι αν ένα παιδί μπορεί να ανταποκριθεί στο κομμάτι του αθλητισμού και δη σ’ αυτό του πρωταθλητισμού, δεν υπάρχουν ομάδες που να μπορούν να υποστηρίξουν έναν σούπερ σταρ για να μείνει στην ομάδα. Ειδικά όταν βλέπουμε ιστορικές ομάδες να παίζουν με τον κίνδυνο του υποβιβασμού και ακόμα και της ύπαρξης του ίδιου του σωματείου. Όταν ένα προϊόν είναι κατακρεουργημένο και ένας αθλητής αντιμετωπίζεται με πολύ αστείο τρόπο όσον αφορά στην υγεία του, στις οικονομικές απολαβές και στη συνέπεια, για τι επάγγελμα μιλάμε; Ο αθλητής του μπάσκετ έχει διάρκεια 10 με 12 χρόνια αν είναι τυχερός. Οι απαιτήσεις όμως είναι εκεί, για να ανταποκρίνονται όλοι ως επαγγελματίες. Ή θα πρέπει οι αθλητές να κάνουν πρωινή δουλειά και το απόγευμα να παίζουν μπάσκετ, ή οι ομάδες να βάλουν το κεφάλι μέσα και να αντιμετωπίζουν σωστά τους παίκτες».

-Τον τελευταίο καιρό μετά την πανδημία και τις επιπτώσεις της, έχει γίνει «μότο» ότι είναι μονόδρομος η ανάδειξη νέων παικτών…
«Πρέπει να βαλτώσουμε ακόμα περισσότερο, να καταστραφεί εντελώς το προϊόν και τότε να κοιτάξουμε τους Έλληνες παίκτες. Μέχρι τότε, θα θυμόμαστε τα παλιά μεγαλεία με τους πολύ καλούς Αμερικανούς και κοινοτικούς, σε ένα προϊόν που ήταν σε διαφορετική υπόσταση σε σχέση με το τώρα. Φτάσαμε στα πρόθυρα του να τερματίσει το μπάσκετ για να δούμε και τους Έλληνες παίκτες. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; Το ένα φέρνει το άλλο. Όταν οι Έλληνες δεν είναι σωστά πληρωμένοι, αποτέλεσμα είναι να αυξάνονται τα κρούσματα στοιχηματισμού και να μην ξέρουμε ποιο αποτέλεσμα είναι αληθινό και ποιο όχι. Να κοιτιόμαστε μεταξύ μας, να πανηγυρίσουμε ή όχι;».

-Πώς μπορούν να μπουν οι βάσεις για σωστή δουλειά από τις μικρές ηλικίες;
«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να εκπαιδευτούν σωστά οι γονείς και μετά τα παιδιά. Συνήθως καλούμε παίκτες και προπονητές να μιλήσουν σε αθλητές Ακαδημιών. Πόσες φορές τους καλούμε να μιλήσουν σε γονείς; Βλέπουμε κάθε χρόνο κρούσματα χουλιγκανισμού να αυξάνονται σε παιχνίδια Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων. Να μεταφέρουν κάποιοι την πίεση που μπορεί να έχουν στις δουλειές τους ή στο σπίτι τους στην κερκίδα, τη στιγμή που πρέπει να πάνε στο γήπεδο για να χαλαρώσουν και να αφήσουν στα παιδιά ένα πεδίο έκφρασης μέσα από το μπάσκετ. Τα παιδιά είναι μια χαρά, μπορούν να μάθουν εύκολα πώς να ξεκινούν, να σταματούν, να τρέχουν, να πασάρουν, να σουτάρουν. Οι γονείς πότε θα μάθουν να αποδέχονται ότι αυτός ο χώρος είναι ιερός και να αφήσουν τα παιδιά να εκφραστούν μέσα από το δικό τους τρόπο; Να συμφιλιωθούν με την αδυναμία του παιδιού τους, ότι δεν έβαλε το καλάθι, με την ιδέα ότι κάποιο παιδί είναι καλύτερο από το δικό τους. Όσοι ξεκινήσαμε το μπάσκετ ήμασταν οι καλύτεροι στα τμήματά μας; Δε νομίζω. Εγώ δεν ήμουν και έφτασα να πίζω στην Α1 20 χρόνια. Για να πάμε στο υψηλότατο επίπεδο, ο Μάικλ Τζόρνταν είχε απορριφθεί από το γυμνάσιό του και έγινε αυτός που έγινε. Έπρεπε να πάρει ο μπαμπάς του το πιστόλι και να σκοτώσει τον προπονητή του;».

-Ποιος είναι ο βασικός στόχος σου στην Ακαδημία του ΑΡΗ;
«Ο βασικός στόχος για τα επόμενα χρόνια, όσο θα είμαι εγώ υπεύθυνος Ακαδημιών και μετά φεύγοντας να έρθει ο επόμενος, είναι η δέσμευση ότι τα παιδιά πρέπει να έρχονται και να φεύγουν χαρούμενα από το γήπεδο. Να φεύγουν με προσμονή για την επόμενη προπόνηση. Να είναι χαρούμενα που είναι μέλη μιας Ακαδημίας που δουλεύει με γερές βάσεις ανθρωπιάς και μπασκετικής κουλτούρας, φορώντας τη φόρμα του ΑΡΗ. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Να μάθουν τα παιδιά πώς να συμπεριφέρονται πρώτα ως άνθρωποι και δεύτερον ως αθλητές. Έχουμε κάνει τα παιδιά να μην έχουν προσμονή να έρθουν στην επόμενη προπόνηση, αλλά να έρθουν για να μην απογοητεύσουν το γονέα τους. Κι αυτό είναι μεγάλο λάθος. Τα παιδιά πρέπει να έχουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό σαν ένα καταφύγιο, σαν μία φυγή από την καθημερινότητα. Για λόγους υγείας και πνευματικής καλλιέργειας. Τα παιδιά φοβούνται να έρθουν στο γήπεδο για να μην κάνουν λάθος. Και για ποιο λάθος μιλάμε; Σε ένα ασφαλή χώρΟ, σε τέσσερις γραμμές όπου το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να του φύγει η μπάλα από τα χέρια και να μη βάλει το καλάθι».

-Ποιος πρέπει να είναι ο γενικότερος στόχος των Ακαδημιών Μπάσκετ;
«Μεγαλώνοντας το όνομα μιας ομάδας, γίνεται αυτοσκοπός να φέρνει τίτλους η Ακαδημία της για να φαίνεται επιτυχημένη. Εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι οικτρό λάθος. Η επιτυχία μιας Ακαδημίας είναι να μπορεί να ταΐζει την ανδρική ομάδα με δικά της παιδιά. Αυτό δεν είναι κάτι που λέω εγώ, είναι κάτι που έχουν πετύχει μεγαλύτερες Ακαδημίες στον κόσμο. Η επιτυχία είναι να μπορεί να εξάγει παιδιά στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχοντας μια ταυτότητα την οποία θα έχουν διδαχτεί μέσα από την Ακαδημία του ΑΡΗ. Αν τα τρόπαια έρθουν ή δεν έρθουν, είναι δευτερεύον. Η επιτυχία θα είναι να μπορούμε να δούμε 3-4 εφήβους όταν τους ζητήσει ο Σάββας Καμπερίδης στην προπόνηση ή στο παιχνίδι των Ανδρών, χωρίς η ομάδα να κάνει κοιλιά. Τα παιδιά να είναι γνώριμα με τον τρόπο παιχνιδιού της ανδρικής ομάδας, με βάση αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής. Έτσι ώστε τα παιδιά, όποτε έχουν την ευκαιρία να μπουν στην ανδρική ομάδα, να μην αισθάνονται ξένα. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να βάζει μέσα στο παιχνίδι κάποια παιδιά, ενώ το ματς έχει κριθεί, για 15-20 λεπτά και παίζουν κανονικά. Τους είναι κάτι γνώριμο, το έχουν διδαχτεί. Αυτός είναι ο στόχος και το όραμά μου για την Ακαδημία του ΑΡΗ».

-Πώς σκέφτεσαι την πρώτη σου χρονιά χωρίς… παρκέ;
«Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπω στο γήπεδο με τους εφήβους μας (γέλια). Δε νομίζω ότι θα αντέξω πολύ. Θα βγάζω την ενέργειά μου περνώντας από τα γήπεδα για να δω πώς είναι τα παιδιά αλλά θα πρέπει να κοντραριστώ σίγουρα, να πάρω κι εγώ μια δόση».

Το μήνυμα που θέλεις να στείλεις;
«Προς τους γονείς, να σεβαστούν την ώρα παιχνιδιού των παιδιών τους, την Ακαδημία του ΑΡΗ. Εδώ δε χωράνε ούτε τραμπουκισμοί ούτε παρεμβάσεις για τον τρόπο που πρέπει να παίζει το παιδί. Θα πρέπει να έχουν υποστηρικτικό ρόλο στα παιδιά και να τους δείχνουν αγάπη, κυρίως όταν κάτι δεν πάει καλά. Το να κρίνουν από την κερκίδα ή στο δρόμο της επιστροφής προς στο σπίτι και να βγάζουν μία – μία τις φάσεις που το παιδί υπέπεσε σε λάθος, είναι εγκληματική συμπεριφορά. Και στην Ακαδημία του ΑΡΗ αυτό δεν έχει θέση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που ο χεντ κόουτς της ανδρικής ομάδας, Σάββας Καμπερίδης, παρόλο το φόρτο εργασίας που έχει με τα θέματα που τρέχουν, θέλει να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις που υπάρχουν στην Ακαδημία, δείχνοντας πόσο ευαισθητοποιημένος είναι για το αναπτυξιακό κομμάτι του ΑΡΗ».

Μπάσκετ | Τοπικό
  Πρεμιέρα με Φανάρια ο Κολοσσός!

Πρεμιέρα με Φανάρια ο Κολοσσός!

Πριν από 29 λεπτά 21:04 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Τα Φανάρια Νάξου θα είναι ο αντίπαλος των παίδων του Κολοσσού στην πρεμιέρα του γ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Αθήνα. Στον συγκλονιστικό τελικό της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων...

 75 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Τώρα ή ποτέ για τον Διαγόρα!

Τώρα ή ποτέ για τον Διαγόρα!

Πριν από 3 ώρες 18:42 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες του 12sports, η Ε.Ο.Κ. θα τοποθετήσει τον Διαγόρα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μαζί με τις ομάδες της Πελοποννήσου και της Κρήτης.  Και μπορεί αγωνιστικά ο...

 408 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Δεν κατεβαίνει και η Αναγέννηση!

Δεν κατεβαίνει και η Αναγέννηση!

Πριν από 6 ώρες 15:16 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Αλλαγή δεδομένων στο γ' όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος... Μετά τον Παλλεσβιακό, ούτε η Αναγέννηση Σάμου θα πάρει μέρος στα παιχνίδια και ήδη η Ε.Ο.Κ. ενημέρωσε τον Κολοσσό,...

 433 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Α.Ο. Κολοσσός διευκρινίζει

Ο Α.Ο. Κολοσσός διευκρινίζει

Πριν από 7 ώρες 14:24 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Ο Α.Ο. Κολοσσός ενημερώνει αθλητές και γονείς ότι δεν έχει  καμία σχέση η συνεργασία με το τουρνουά 3on3 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα μας από 10 έως 12 Ιουλίου. Ο σύλλογος...

 282 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε''

''Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε''

Πριν από 13 ώρες 08:55 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Το δικό του μήνυμα περνάει ο Φοίβος Κω, μέσω των t-shirt που ετοίμασε για το τουρνουά 3on3, που θα διοργανώσει στην πλατεία ''Ανταγόρας''. Η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Έτοιμα και τα...

 569 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το πρόγραμμα στο 3on3 των GPS Trainers!

Το πρόγραμμα στο 3on3 των GPS Trainers!

Πριν από 13 ώρες 08:07 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Στο πλαίσιο της εναλλακτικής πρότασης των GPS Trainers (Κατερίνα Σπαθάρου, Ανθή Παπαηλία, Πέγκυ Γρίβα), για τους λάτρεις του μπάσκετ, στο «σμαραγδένιο» νησί ενσωματώνεται και το 1ο 3on3 Basketball Tournament με...

 335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Η Ακαδημία σας προσκαλεί στο 3on3!

Η Ακαδημία σας προσκαλεί στο 3on3!

Πριν από 13 ώρες 08:05 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Η Ακαδημία Καλύμνου (CBA) διοργανώνει το τετραήμερο από 23 έως 26 Ιουλίου 2020 το πρώτο της 3οn3  τουρνουά πίσω από το Λιμεναρχείου Καλύμνου, σ’ ένα πρωτοποριακό γήπεδο για 3οn3  με...

 625 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Άρης...Σύρου- Κηφισιάς!

Άρης...Σύρου- Κηφισιάς!

Πριν από 1 ημέρα 20:54 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Εκεί στις Κυκλάδες κάτι γίνεται… Ο Α.Ο. Μυκόνου (με Τσιάρα γενικό αρχηγό) «ψάχνεται» για την Α1 (μέσω ΑΦΜ), αλλά έτσι ή αλλιώς έχει βάλει πλώρη για πολύ ψηλά. Τα Φανάρια...

 575 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο απολογισμός και τα πλάνα!

Ο απολογισμός και τα πλάνα!

Πριν από 1 ημέρα 20:28 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Ένα νέο μίνι απολογισμό έκανε ο Έσπερος Κω, για το τέλος της φετινής σεζόν. ''Φτάσαμε στο τέλος μιας πετυχημένης χρονιάς, μιας χρονιάς που ήταν η πρώτη μας... Παρ’ ολα αυτά...

 154 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Τουρνουά 3on3 από την GPS Trainers!

Τουρνουά 3on3 από την GPS Trainers!

Πριν από 1 ημέρα 19:24 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά 3on3 θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 10 έως 12 Ιουλίου και αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών, καθώς και κατηγορία Open. Το διοργανώνει η αθλητική...

 500 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Στο Χολαργό οι παίδες του Κολοσσού!

Στο Χολαργό οι παίδες του Κολοσσού!

Πριν από 1 ημέρα 15:21 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού θα παίξουν από 15 έως 19 Ιουλίου οι παίδες του Κολοσσού. Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ε.Ο.Κ. στους «θαλασσί» αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες....

 531 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Φουλ ετοιμασίες για το 3on3 του Φοίβου!

Φουλ ετοιμασίες για το 3on3 του Φοίβου!

Πριν από 1 ημέρα 12:01 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Από 30 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου, η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στην Κω και συγκεκριμένα στην πλατεία ''Ανταγόρας''. Ο Α.Σ. Φοίβος Κω διοργανώνει το 3ο τουρνουά 3on3, στο οποίο...

 547 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Στεφαδούρος στον Έσπερο Κω!

Ο Στεφαδούρος στον Έσπερο Κω!

Πριν από 2 ημέρες 08:36 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Ο Σάκης Στεφαδούρος είναι το νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο του Εσπέρου Κω, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το σωματείο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Ο Α.Σ. Έσπερος Κω ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας...

 1691 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Φουλ για την πρόκριση ο Κολοσσός!

Φουλ για την πρόκριση ο Κολοσσός!

Πριν από 2 ημέρες 12:53 | Κυρ 5 Ιουλ, 2020

Τον ορισμό του γηπέδου των αγώνων περιμένει ο Κολοσσός για να κλείσει το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμείνει η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα. Οι «θαλασσί» θα ταξιδέψουν αυθημερόν (15...

 1585 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ραντεβού με Μπίλια το Ροδίνι!

  Ραντεβού με Μπίλια το Ροδίνι!
Πριν από 1 ώρα
20:21 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Ραντεβού με τον προπονητή Χρήστο Μπίλια θα έχει αύριο το νεοσύστατο Ροδίνι, προκειμένου να κλείσει τον άνθρωπο με τον οποίο θα πορευτεί τη νέα χρονιά στο ανδρικό πρωτάθλημα. Όπως έχουμε...

 64 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ανανέωσαν Τσακαλίδης και Χατζηδαυίδ!

  Ανανέωσαν Τσακαλίδης και Χατζηδαυίδ!
Πριν από 7 ώρες
14:57 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Στις υποδομές και ακαδημίες του Ιπποκράτη Κω θα παραμείνουν τη νέα χρονιά ο Σωτήρης Τσακαλίδης και ο Πάρης Χατζηδαυίδ, οι οποίοι ανανέωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους με την ομάδα.  Αναλυτικά,...

 187 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Αναγέννηση στο δρόμο του Κολοσσού

  Η Αναγέννηση στο δρόμο του Κολοσσού
Πριν από 13 ώρες
09:03 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Η Αναγέννηση Σάμου θα βρεθεί στο δρόμο των παίδων του Κολοσσού από 15 έως 19 Ιουλίου στην Αθήνα. Οι Σαμιώτες κατέκτησαν τον τίτλο των παίδων στα χαρτιά, αφού ο Πράμνος...

 771 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Παίζει η Αθανασοπούλου στην Αθήνα

  Παίζει η Αθανασοπούλου στην Αθήνα
Πριν από 13 ώρες
08:51 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Από αύριο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις των κορασίδων του Ιπποκράτη η Βάσω Αθανασοπούλου. Η νεαρή διεθνής αθλήτρια του κωακού συλλόγου είχε υποστεί κάκωση συνδέσμων και έχασε κάποιες προπονήσεις, ωστόσο...

 167 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Χωρίς κομισάριο η Γ' Εθνική!

  Χωρίς κομισάριο η Γ' Εθνική!
Πριν από 14 ώρες
08:02 | Τρι 7 Ιουλ, 2020

Είναι οριστικό και αμετάκλητο σύμφωνα με την ιστοσελίδα grizoilikoi.blogspot.com. Καταργείται ο κομισάριος στους αγώνες της Γ' εθνικής για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια του Δ.Σ....

 73 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Με Νάξο ή Πάρο ο Κολοσσός!

  Με Νάξο ή Πάρο ο Κολοσσός!
Πριν από 1 ημέρα
21:28 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Τα Φανάρια Νάξου ή τον Α.Ο. Πάρου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του γ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος των παίδων, ο Κολοσσός. Σήμερα στις Κυκλάδες διεξήχθησαν οι ημιτελικοί...

 253 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στο Μετς οι έφηβοι του Ιπποκράτη!

  Στο Μετς οι έφηβοι του Ιπποκράτη!
Πριν από 1 ημέρα
15:06 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς θα παίξουν σίγουρα οι έφηβοι του Ιπποκράτη Κω, τα παιχνίδια του γ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Η Ε.Ο.Κ. ενημέρωσε ότι οι αγώνες...

 154 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Επέστρεψαν Κιοσέογλου και Κόλιας!

  Επέστρεψαν Κιοσέογλου και Κόλιας!
Πριν από 2 ημέρες
11:45 | Κυρ 5 Ιουλ, 2020

Επέστρεψαν στον Ιπποκράτη Κω, ο 28χρονος Μεχμέτ Κιοσέογλου και ο 17χρονος Παντελής Κόλιας, που ξεκίνησαν από την ομάδα και τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο Φοίβο Κω. Αμφότεροι επέστρεψαν στα παλιά...

 414 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Συγκινεί ο Τσιγκόλης!

  Συγκινεί ο Τσιγκόλης!
Πριν από 4 ημέρες
08:45 | Σαβ 4 Ιουλ, 2020

Ο Μιχάλης Τσιγκόλης ήταν ένας από τους αθλητές στο ξεκίνημα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και μάλιστα η φανέλα του «κρέμεται» πλέον στη βιτρίνα της ομάδας. Ο ίδιος μάλιστα έγραψε τα παρακάτω...

 290 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Λώλος στον Ιπποκράτη Κω!

  Ο Λώλος στον Ιπποκράτη Κω!
Πριν από 4 ημέρες
08:42 | Σαβ 4 Ιουλ, 2020

Τον 22χρονο Στέργιο Λώλο (με ύψος 1.92) απέκτησε ο Ιπποκράτης Κω. Ο πρώην αθλητής του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, της Α.Ε. Δικαίου και του Αττάλου Καματερού, έδωσε τα χέρια με το κωακό...

 429 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στο φινάλε με Ηρόδοτο ο Ιπποκράτης!

  Στο φινάλε με Ηρόδοτο ο Ιπποκράτης!
Πριν από 4 ημέρες
14:01 | Παρ 3 Ιουλ, 2020

Την τελευταία αγωνιστική (19 Ιουλίου) θα διεξαχθεί το ντέρμπι πρόκρισης των κορασίδων ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω και τον Ηρόδοτο, στο πλαίσιο του γ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος....

 390 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πρεμιέρα με Κυκλάδες για Κολοσσό!

  Πρεμιέρα με Κυκλάδες για Κολοσσό!
Πριν από 4 ημέρες
13:42 | Παρ 3 Ιουλ, 2020

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του γ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος, στο οποίο θα συμμετέχει ο Κολοσσός. Το ντέρμπι πρόκρισης με τον Εργοτέλη θα διεξαχθεί τη 2η αγωνιστική, με...

 400 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Ο Διαγόρας θέλει τον Φράγκο!

  Ο Διαγόρας θέλει τον Φράγκο!
Πριν από 4 ημέρες
12:23 | Παρ 3 Ιουλ, 2020

«Κρούση» στο Νίκο Φράγκο έκανε ο Γ.Σ. Διαγόρας… Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι «κυανέρυθροι» έχουν πλησιάσει τον 33χρονο φόργουορντ και του έκαναν πρόταση για συνεργασία τη νέα χρονιά....

 594 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Με επιτυχία το Esperos League Pro

  Με επιτυχία το Esperos League Pro
Πριν από 4 ημέρες
11:55 | Παρ 3 Ιουλ, 2020

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Esperos League Pro με τη συμμετοχή  πάνω από 120 αθλητών του Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ ηλικίας από 6 έως 15 ετών, το οποίο πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη...

 1146 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Στο summer camp της Λεμεσού ο Σαρίκας!

  Στο summer camp της Λεμεσού ο Σαρίκας!
Πριν από 4 ημέρες
09:35 | Παρ 3 Ιουλ, 2020

Ο προπονητής της Α.Ε. Λεμεσού, ο Ροδίτης Δημήτρης Σαρίκας θα συμμετέχει στο summer camp της ομάδας, που θα διεξαχθεί σε λίγο καιρό στην Κύπρο. Ο ίδιος μάλιστα με δηλώσεις του,...

 124 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Επτά ανανεώσεις στο Φοίβο Κω!

  Επτά ανανεώσεις στο Φοίβο Κω!
Πριν από 5 ημέρες
08:43 | Παρ 3 Ιουλ, 2020

Επτά αθλητές του περσινού βασικού κορμού του Φοίβου Κω θα συνεχίσουν στην ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο Μιχάλης Καπλανίδης ζήτησε την παραμονή των παικτών που στήριξαν...

 356 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Η γενική προκήρυξη για τα διασυλλογικά

  Η γενική προκήρυξη για τα διασυλλογικά
17:07 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Η Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου διοργανώνει με βάση τη Γενική Προκήρυξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. όλων των Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2020, το...

 84 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Συλλυπητήρια της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ

  Συλλυπητήρια της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ
11:56 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα ήθελαν να εκφράσουν, στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής...

 109 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το μήνυμα ασφαλείας του Ρ.Σ.Α.

  Το μήνυμα ασφαλείας του Ρ.Σ.Α.
08:28 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Εξαιρετική πρωτοβουλία του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης, ο οποίος «κυκλοφόρησε» φυλλάδια με μηνύματα ζωής ότι οι δρόμοι είναι δεν πίστες. Αναλυτικά,...

 557 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στο διασυλλογικό

  Τα αποτελέσματα στο διασυλλογικό
08:07 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στο Ε.Α.Κ. Ρόδου το διασυλλογικό πρωτάθλημα U18, που διοργάνωσε η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, με την παρουσία...

 71 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το πρώτο μετάλλιο του Κ.Ο.Π.

  Το πρώτο μετάλλιο του Κ.Ο.Π.
08:05 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας πήρε μέρος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες, αφού συμμετείχε στη διοργάνωση του Ροδήλιου, Το κωακό...

 763 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ροδίτες σκακιστές στην Ικαρία

  Ροδίτες σκακιστές στην Ικαρία
12:29 | Κυρ 5 Ιουλ, 2020

Τα Ατομικά Πρωταθλήματα Αιγαίου στις ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών 8, 10, 12, 14, 16, 18 και 20 ετών ενσωματώνονται...

 62 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι νικητές στο πανελλήνιο Masters

  Οι νικητές στο πανελλήνιο Masters
12:13 | Κυρ 5 Ιουλ, 2020

Ο Σταύρος Κανελλόπουλος του ΠΟ Καλαμάτας, ο Ιωάννης Ζεντέλης του ΠΟΧ Τάλως και ο Λουκάς Κατοπόδης του ΑΟ Πήγασος, ήταν...

 196 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)