www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
''Όσο υπάρχει στοίχημα, μακριά από το ανδρικό''
10:33 | Κυρ 28 Ιουν, 2020
Εκτύπωση θέματος 796 αναγνώσεις

''Όσο υπάρχει στοίχημα, μακριά από το ανδρικό''

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος συνέδεσε το όνομά του με τον ΑΡΗ, με δύο διαφορετικές θητείες στην ομάδα (στη δεύτερη, μάλιστα, ως αρχηγός) και έξι χρόνια μετά, επέστρεψε για να προσφέρει από άλλο μετερίζι: Τη θέση του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Ο άλλοτε «κάπτεν» του ΑΡΗ αναλύει στο www.arisac.gr τους στόχους του για το αναπτυξιακό κομμάτι και δίνει τις κατευθύνσεις του για το πώς πρέπει να προχωρήσει η κατάσταση.

-Ποια είναι τα συναισθήματά σου επιστρέφοντας στον ΑΡΗ;   
Όταν γίνεσαι μέλος αυτής της ομάδας, πάντα υπάρχει η επιθυμία να γυρίσεις. Εγώ νομίζω ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί κατάφερα να γυρίσω στην ομάδα μου. Κατάφερα να τερματίσω την μπασκετική μου καριέρα και χωρίς να περάσει πολύς καιρός να μη φύγω από το γήπεδο, γιατί… απλά δεν μπορώ να φύγω από το γήπεδο. Είναι κάτι που κάνω από 8 χρονών, είμαι επαγγελματίας από το 1997, άρα όλη η ζωή μου είναι συνυφασμένη με το κομμάτι του αθλητή.
Το κομμάτι των Ακαδημιών, των παιδιών, είναι κάτι το οποίο με μαγεύει. Είναι η δημιουργία, η μεταλαμπάδευση των γνώσεων, η κατάρτιση που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά, το αποτέλεσμα που μπορείς να βγάλεις και πόσο καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι δουλεύοντας μ’ αυτά. Τα παιδιά είναι η βάσης της κοινωνίας και η κοινωνία είναι σκάρτη. Το απάγκιο για έναν αθλητή που τερματίζει την καριέρα του είναι να προσφέρει πίσω στο άθλημα ό,τι αυτό του χάρισε. Είναι σειρά μου να προσφέρω στη μεγάλη μου αγάπη ό,τι πρόσφερε εκείνη σε μένα και με έκανε τον άνθρωπο, τον οικογενειάρχη, τον πατέρα που είμαι».

-Δε σκέφτηκες να ακολουθήσεις την προπονητική σε ανδρικό επίπεδο;

«Όσο υπάρχουν κρούσματα στοιχηματισμού, εγώ δεν έχω θέση στο ανδρικό μπάσκετ. Προτιμώ να είμαι με τα παιδιά μου, εννοώντας τους αθλητές των Ακαδημιών, και να δουλεύω πιο αγνά. Αν τα πράγματα αλλάξουν και το μπάσκετ στην Ελλάδα υποστηριχτεί όπως πρέπει, ως ένα προϊόν το οποίο εξάγει παίκτες, ελληνική λεβεντιά, επιτυχίες και μας έχει κάνει γνωστή ως χώρα σε όλο τον κόσμο, τότε μπορώ να το ξανασυζητήσω. Μέχρι τότε, αφήστε με να δουλεύω με τα παιδιά».

-Έχεις την εμπειρία στο σχετικό πόστο, από τον Ιπποκράτη Κω…
«Ήμουν προπονητής σε αρκετά τμήματα διάφορων ηλικιών στον Ιπποκράτη Κω. Στην Ακαδημία είχα όλο το κομμάτι και την οργάνωση με εξαιρετικά αποτελέσματα και έχω την εμπειρία να το κάνω. Το ότι το κάνω για τον ΑΡΗ, είναι πολύ μεγάλη τιμή και πρόκληση για μένα».

-Υπάρχει η πεποίθηση ότι τα τελευταία χρόνια το κομμάτι των υποδομών περνά μία κάμψη.
«Οι υποδομές περνούν κάμψη γιατί περνά και η ελληνική οικογένεια. Η οικονομική κρίση δε μας έκανε κακό μόνο στην τσέπη, αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις. Στους στόχους που βάζουμε και το πώς βλέπουμε τη ζωή μας γενικότερα. Η εισροή της τεχνολογίας στα σπίτια έχει κάνει τα παιδιά λίγο πιο μαλθακά. Έχουν αδειάσει τα γήπεδα μπάσκετ και οι χώροι παιχνιδιού. Υπάρχει μεγάλη πίεση στο κομμάτι των μαθημάτων, να γίνουν όλα γρήγορα, να πάρουμε δίπλωμα στις ξένες γλώσσες πριν τελειώσουμε το Γυμνάσιο. Όλα αυτά δείχνουν μία πίεση στα παιδιά, τα οποία έχουν ξεχάσει να παίζουν και το παιχνίδι το έχουν συνυφασμένο με τον καναπέ και την οθόνη.
Από την άλλη, όσα παιδιά αποφασίζουν να παίξουν, έχουν το βάρος να ξεκολλήσουν την οικογένεια από το οικονομικό τέλμα που έφερε η οικονομική κρίση. Αποτέλεσμα, οι γονείς να βλέπουν τα παιδιά σαν το δεκανίκι που θα μπορέσει να φέρει λεφτά στο σπίτι παίζοντας μπάσκετ, ή με το να γίνουν σεφ, ή κάποιοι από τους ήρωες του Survivor, ή μοντέλα. Όλα αυτά είναι δυστυχώς περασμένα μέσα στην κουλτούρα των Ελλήνων γιατί αυτό μας πασάρει η τηλεόραση. Έτσι, βλέπουμε τις Ακαδημίες να φθίνουν και σε ποιότητα και σε αριθμό.
Ακόμα κι αν ένα παιδί μπορεί να ανταποκριθεί στο κομμάτι του αθλητισμού και δη σ’ αυτό του πρωταθλητισμού, δεν υπάρχουν ομάδες που να μπορούν να υποστηρίξουν έναν σούπερ σταρ για να μείνει στην ομάδα. Ειδικά όταν βλέπουμε ιστορικές ομάδες να παίζουν με τον κίνδυνο του υποβιβασμού και ακόμα και της ύπαρξης του ίδιου του σωματείου. Όταν ένα προϊόν είναι κατακρεουργημένο και ένας αθλητής αντιμετωπίζεται με πολύ αστείο τρόπο όσον αφορά στην υγεία του, στις οικονομικές απολαβές και στη συνέπεια, για τι επάγγελμα μιλάμε; Ο αθλητής του μπάσκετ έχει διάρκεια 10 με 12 χρόνια αν είναι τυχερός. Οι απαιτήσεις όμως είναι εκεί, για να ανταποκρίνονται όλοι ως επαγγελματίες. Ή θα πρέπει οι αθλητές να κάνουν πρωινή δουλειά και το απόγευμα να παίζουν μπάσκετ, ή οι ομάδες να βάλουν το κεφάλι μέσα και να αντιμετωπίζουν σωστά τους παίκτες».

-Τον τελευταίο καιρό μετά την πανδημία και τις επιπτώσεις της, έχει γίνει «μότο» ότι είναι μονόδρομος η ανάδειξη νέων παικτών…
«Πρέπει να βαλτώσουμε ακόμα περισσότερο, να καταστραφεί εντελώς το προϊόν και τότε να κοιτάξουμε τους Έλληνες παίκτες. Μέχρι τότε, θα θυμόμαστε τα παλιά μεγαλεία με τους πολύ καλούς Αμερικανούς και κοινοτικούς, σε ένα προϊόν που ήταν σε διαφορετική υπόσταση σε σχέση με το τώρα. Φτάσαμε στα πρόθυρα του να τερματίσει το μπάσκετ για να δούμε και τους Έλληνες παίκτες. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; Το ένα φέρνει το άλλο. Όταν οι Έλληνες δεν είναι σωστά πληρωμένοι, αποτέλεσμα είναι να αυξάνονται τα κρούσματα στοιχηματισμού και να μην ξέρουμε ποιο αποτέλεσμα είναι αληθινό και ποιο όχι. Να κοιτιόμαστε μεταξύ μας, να πανηγυρίσουμε ή όχι;».

-Πώς μπορούν να μπουν οι βάσεις για σωστή δουλειά από τις μικρές ηλικίες;
«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να εκπαιδευτούν σωστά οι γονείς και μετά τα παιδιά. Συνήθως καλούμε παίκτες και προπονητές να μιλήσουν σε αθλητές Ακαδημιών. Πόσες φορές τους καλούμε να μιλήσουν σε γονείς; Βλέπουμε κάθε χρόνο κρούσματα χουλιγκανισμού να αυξάνονται σε παιχνίδια Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων. Να μεταφέρουν κάποιοι την πίεση που μπορεί να έχουν στις δουλειές τους ή στο σπίτι τους στην κερκίδα, τη στιγμή που πρέπει να πάνε στο γήπεδο για να χαλαρώσουν και να αφήσουν στα παιδιά ένα πεδίο έκφρασης μέσα από το μπάσκετ. Τα παιδιά είναι μια χαρά, μπορούν να μάθουν εύκολα πώς να ξεκινούν, να σταματούν, να τρέχουν, να πασάρουν, να σουτάρουν. Οι γονείς πότε θα μάθουν να αποδέχονται ότι αυτός ο χώρος είναι ιερός και να αφήσουν τα παιδιά να εκφραστούν μέσα από το δικό τους τρόπο; Να συμφιλιωθούν με την αδυναμία του παιδιού τους, ότι δεν έβαλε το καλάθι, με την ιδέα ότι κάποιο παιδί είναι καλύτερο από το δικό τους. Όσοι ξεκινήσαμε το μπάσκετ ήμασταν οι καλύτεροι στα τμήματά μας; Δε νομίζω. Εγώ δεν ήμουν και έφτασα να πίζω στην Α1 20 χρόνια. Για να πάμε στο υψηλότατο επίπεδο, ο Μάικλ Τζόρνταν είχε απορριφθεί από το γυμνάσιό του και έγινε αυτός που έγινε. Έπρεπε να πάρει ο μπαμπάς του το πιστόλι και να σκοτώσει τον προπονητή του;».

-Ποιος είναι ο βασικός στόχος σου στην Ακαδημία του ΑΡΗ;
«Ο βασικός στόχος για τα επόμενα χρόνια, όσο θα είμαι εγώ υπεύθυνος Ακαδημιών και μετά φεύγοντας να έρθει ο επόμενος, είναι η δέσμευση ότι τα παιδιά πρέπει να έρχονται και να φεύγουν χαρούμενα από το γήπεδο. Να φεύγουν με προσμονή για την επόμενη προπόνηση. Να είναι χαρούμενα που είναι μέλη μιας Ακαδημίας που δουλεύει με γερές βάσεις ανθρωπιάς και μπασκετικής κουλτούρας, φορώντας τη φόρμα του ΑΡΗ. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Να μάθουν τα παιδιά πώς να συμπεριφέρονται πρώτα ως άνθρωποι και δεύτερον ως αθλητές. Έχουμε κάνει τα παιδιά να μην έχουν προσμονή να έρθουν στην επόμενη προπόνηση, αλλά να έρθουν για να μην απογοητεύσουν το γονέα τους. Κι αυτό είναι μεγάλο λάθος. Τα παιδιά πρέπει να έχουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό σαν ένα καταφύγιο, σαν μία φυγή από την καθημερινότητα. Για λόγους υγείας και πνευματικής καλλιέργειας. Τα παιδιά φοβούνται να έρθουν στο γήπεδο για να μην κάνουν λάθος. Και για ποιο λάθος μιλάμε; Σε ένα ασφαλή χώρΟ, σε τέσσερις γραμμές όπου το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να του φύγει η μπάλα από τα χέρια και να μη βάλει το καλάθι».

-Ποιος πρέπει να είναι ο γενικότερος στόχος των Ακαδημιών Μπάσκετ;
«Μεγαλώνοντας το όνομα μιας ομάδας, γίνεται αυτοσκοπός να φέρνει τίτλους η Ακαδημία της για να φαίνεται επιτυχημένη. Εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι οικτρό λάθος. Η επιτυχία μιας Ακαδημίας είναι να μπορεί να ταΐζει την ανδρική ομάδα με δικά της παιδιά. Αυτό δεν είναι κάτι που λέω εγώ, είναι κάτι που έχουν πετύχει μεγαλύτερες Ακαδημίες στον κόσμο. Η επιτυχία είναι να μπορεί να εξάγει παιδιά στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχοντας μια ταυτότητα την οποία θα έχουν διδαχτεί μέσα από την Ακαδημία του ΑΡΗ. Αν τα τρόπαια έρθουν ή δεν έρθουν, είναι δευτερεύον. Η επιτυχία θα είναι να μπορούμε να δούμε 3-4 εφήβους όταν τους ζητήσει ο Σάββας Καμπερίδης στην προπόνηση ή στο παιχνίδι των Ανδρών, χωρίς η ομάδα να κάνει κοιλιά. Τα παιδιά να είναι γνώριμα με τον τρόπο παιχνιδιού της ανδρικής ομάδας, με βάση αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής. Έτσι ώστε τα παιδιά, όποτε έχουν την ευκαιρία να μπουν στην ανδρική ομάδα, να μην αισθάνονται ξένα. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να βάζει μέσα στο παιχνίδι κάποια παιδιά, ενώ το ματς έχει κριθεί, για 15-20 λεπτά και παίζουν κανονικά. Τους είναι κάτι γνώριμο, το έχουν διδαχτεί. Αυτός είναι ο στόχος και το όραμά μου για την Ακαδημία του ΑΡΗ».

-Πώς σκέφτεσαι την πρώτη σου χρονιά χωρίς… παρκέ;
«Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπω στο γήπεδο με τους εφήβους μας (γέλια). Δε νομίζω ότι θα αντέξω πολύ. Θα βγάζω την ενέργειά μου περνώντας από τα γήπεδα για να δω πώς είναι τα παιδιά αλλά θα πρέπει να κοντραριστώ σίγουρα, να πάρω κι εγώ μια δόση».

Το μήνυμα που θέλεις να στείλεις;
«Προς τους γονείς, να σεβαστούν την ώρα παιχνιδιού των παιδιών τους, την Ακαδημία του ΑΡΗ. Εδώ δε χωράνε ούτε τραμπουκισμοί ούτε παρεμβάσεις για τον τρόπο που πρέπει να παίζει το παιδί. Θα πρέπει να έχουν υποστηρικτικό ρόλο στα παιδιά και να τους δείχνουν αγάπη, κυρίως όταν κάτι δεν πάει καλά. Το να κρίνουν από την κερκίδα ή στο δρόμο της επιστροφής προς στο σπίτι και να βγάζουν μία – μία τις φάσεις που το παιδί υπέπεσε σε λάθος, είναι εγκληματική συμπεριφορά. Και στην Ακαδημία του ΑΡΗ αυτό δεν έχει θέση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που ο χεντ κόουτς της ανδρικής ομάδας, Σάββας Καμπερίδης, παρόλο το φόρτο εργασίας που έχει με τα θέματα που τρέχουν, θέλει να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις που υπάρχουν στην Ακαδημία, δείχνοντας πόσο ευαισθητοποιημένος είναι για το αναπτυξιακό κομμάτι του ΑΡΗ».

Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Οι αριθμοί στο Κολοσσός-Περιστέρι

Οι αριθμοί στο Κολοσσός-Περιστέρι

Πριν από 1 ώρα 11:36 | Πεμ 21 Ιαν, 2021

Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. παρουσίασε χρήσιμα στατιστικά στοιχεία εν όψει της αναμέτρησης του Κολοσσού με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 12ης αγωνστικής. Αναλυτικά, όλοι οι αριθμοί για το σημαντικό παιχνίδι της Basket...

 122 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Σενάριο για τις εθνικές κατηγορίες!

Σενάριο για τις εθνικές κατηγορίες!

Πριν από 2 ώρες 11:22 | Πεμ 21 Ιαν, 2021

Αέρα αισιοδοξίας αποπνέει το τελευταίο διάστημα η σταδιακή άρση των περιορισμών στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Μάλιστα, οι φιλολογικές συζητήσεις που αφορούν και το περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς, ενισχύουν την εν...

 61 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Λαύριο για τετράδα!

Λαύριο για τετράδα!

Πριν από 19 ώρες 17:48 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Απίστευτα πράγματα από τον Γ.Σ. Λαυρίου… Το «τρένο» του Χρήστου Σερέλη κέρδισε με 75-72 και τον Προμηθέα Πάτρας και πέτυχε την 8η(!!!) συνεχόμενη νίκη του, που το φέρνει στην κορυφή...

 814 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Συνάντηση Ε.Ο.Κ. με Π.Σ.Α.Κ.

Συνάντηση Ε.Ο.Κ. με Π.Σ.Α.Κ.

Πριν από 21 ώρες 15:54 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ, με την παρουσία του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου, του β' αντιπρόεδρου Αριστείδη Γολέμη και του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, είχε σήμερα μία ακόμα συνάντηση με αντιπροσωπεία του...

 224 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Ιπποκράτης στο αθλητικό μητρώο

Ο Ιπποκράτης στο αθλητικό μητρώο

Πριν από 22 ώρες 14:47 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Ο Ιπποκράτης Κω είναι το 77ο σωματείο της Δωδεκανήσου, που προστέθηκε στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Παράλληλα είναι το 11ο σωματείο της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. που πήρε το «πράσινο...

 221 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Αναλαμβάνει δράση ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε.!

Αναλαμβάνει δράση ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε.!

Πριν από 1 ημέρα 12:07 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Το δεύτερο πιο σημαντικό βήμα προς τη ριζική αλλαγή του τρόπου στελέχωσης της Basket League ετοιμάζεται να κάνει σήμερα ο ΕΣΑΚΕ. Μετά το πρώτο που ήταν και το… θεμέλιο, με τη...

 220 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Η ανακοίνωση της Α.Ε.Κ. Λάρνακας για Μανωλόπουλο!

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Κ. Λάρνακας για Μανωλόπουλο!

Πριν από 1 ημέρα 11:39 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Η Α.Ε.Κ. Λάρνακας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου από τον Διαγόρα. Αναλυτικά: ''Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον...

 183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  ''Δρομολογούμε τις εξελίξεις''

''Δρομολογούμε τις εξελίξεις''

Πριν από 2 ημέρες 20:57 | Τρι 19 Ιαν, 2021

H E.O.K. εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας. Αναλυτικά: ''Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει την αποστροφή του προς τη συνεχιζόμενη, χυδαία και εμφανώς κατευθυνόμενη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και παρέμβασης...

 829 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Ο.Σ.Ε.Κ.Α. καλεί... Αυγενάκη!

Ο.Σ.Ε.Κ.Α. καλεί... Αυγενάκη!

Πριν από 2 ημέρες 10:19 | Τρι 19 Ιαν, 2021

Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. με επιστολή του προέδρου Τάκη Καλούδη στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ζητάει να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. παραμένει σταθερή στο αίτημα να ξεκινήσουν...

 588 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Η επόμενη μέρα χωρίς τον Μανωλόπουλο!

Η επόμενη μέρα χωρίς τον Μανωλόπουλο!

Πριν από 2 ημέρες 09:41 | Τρι 19 Ιαν, 2021

H επόμενη μέρα χωρίς τον Σωτήρη Μανωλόπουλο ξεκίνησε για τον Διαγόρα, ο οποίος έχασε τον καλύτερο του παίκτη και τον αθλητή πάνω στον οποίο στηρίχθηκε για να πετύχει μεγάλα πράγματα...

 353 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Ο Κολοσσός παίρνει Καλίκ Σπάισερ!

Ο Κολοσσός παίρνει Καλίκ Σπάισερ!

Πριν από 3 ημέρες 16:03 | Δευ 18 Ιαν, 2021

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Καλίκ Σπάισερ, βρίσκεται ο Κολοσσός. Πρόκειται για 26χρονο σέντερ με ύψος 2.06, ο οποίος έπαιζε στη Φινλανδία για λογαριασμό της ΝΟΚΙΑ.Ο Σπάισερ είχε μέσο...

 1476 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Στις 25/1 η κλήρωση των ημιτελικών

Στις 25/1 η κλήρωση των ημιτελικών

Πριν από 3 ημέρες 13:45 | Δευ 18 Ιαν, 2021

H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία ειδική προκήρυξη. Η κλήρωση της...

 379 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Περιμένουν τα...ευχάριστα νέα!

Περιμένουν τα...ευχάριστα νέα!

Πριν από 3 ημέρες 11:18 | Δευ 18 Ιαν, 2021

Αναγκαστική στάση αναμονής και στην Α.Ε. Δικαίου… Η κωακή ομάδα περιμένει στο ακουστικό της, τις εξελίξεις για τη Γ’ Εθνική. Οι περσινοί πρωταθλητές Δωδεκανήσου στάθηκαν άτυχοι, καθώς στην πρώτη τους...

 447 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Άνετη νίκη και κορυφή για ΠΑΟ!

Άνετη νίκη και κορυφή για ΠΑΟ!

Πριν από 4 ημέρες 21:19 | Κυρ 17 Ιαν, 2021

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τον Άρη με 93-75, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην κορυφή της Basket League. Με εξαίρεση το α’...

 858 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Απόλυτη ισορροπία στην παράδοση!

  Απόλυτη ισορροπία στην παράδοση!
Πριν από 1 ώρα
11:29 | Πεμ 21 Ιαν, 2021

Στη Ρόδο θα ανοίξει το Σάββατο (23/1, 16:00) η αυλαία του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου της Basket League με τον Κολοσσό να υποδέχεται το Περιστέρι. Οι Ροδίτες έκλεισαν τον...

 34 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Φουλάρει εν όψει Περιστερίου!

  Φουλάρει εν όψει Περιστερίου!
Πριν από 2 ώρες
10:58 | Πεμ 21 Ιαν, 2021

Με το μυαλό στο Περιστέρι, ο Κολοσσός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας. Ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Καντζούρης έχει στη διάθεσή του από χθες και...

 62 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι ''σφυρίχτρες'' της Basket League!

  Οι ''σφυρίχτρες'' της Basket League!
Πριν από 21 ώρες
16:21 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Οι Αθηναίοι Τάσος Μάνος και Αλέξανδρος Ψαριανός, καθώς και ο Κυριάκος Παντελίδης από το σύνδεσμο Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι ανάμεσα στον Κολοσσό και το Περιστέρι (Σάββατο...

 291 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Και επίσημα ο Σπάισερ στον Κολοσσό!

  Και επίσημα ο Σπάισερ στον Κολοσσό!
Πριν από 22 ώρες
14:35 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού Καλίκ Σπάισερ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα που είχε με το ΒΑΝ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας για...

 171 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ήρθε στη Ρόδο ο Σπάισερ!

  Ήρθε στη Ρόδο ο Σπάισερ!
Πριν από 1 ημέρα
10:26 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Καλίκ Σπάισερ, ο οποίος από σήμερα μάλιστα θα τεθεί στη διάθεσή του Ηλία Καντζούρη για το παιχνίδι με το Περιστέρι. Ο 26χρονος...

 204 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Εξ αναβολής ντέρμπι στο Λαύριο!

  Εξ αναβολής ντέρμπι στο Λαύριο!
Πριν από 1 ημέρα
09:37 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Με το ντέρμπι ανάμεσα στις πιο φορμαρισμένες ομάδες, τον Γ.Σ. Λαυρίου και τον Προμηθέα Πάτρας, συνεχίζεται σήμερα (17:00) η δράση στη Basket League. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση...

 58 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Απορρίφθηκε η ένσταση του Κολοσσού!

  Απορρίφθηκε η ένσταση του Κολοσσού!
Πριν από 2 ημέρες
11:10 | Τρι 19 Ιαν, 2021

Άσχημα και… άδικα νέα! Κι αυτό γιατί απορρίφθηκε ως εκπρόθεσμη η ένσταση που έκανε ο Κολοσσός για την ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. Οι «θαλασσί» ζήτησαν την...

 949 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Χωρίς Λόσον και με Περιστέρι!

  Χωρίς Λόσον και με Περιστέρι!
Πριν από 2 ημέρες
11:01 | Τρι 19 Ιαν, 2021

Χωρίς τον Τάι Λόσον θα παίξει και κόντρα στο Περιστέρι ο Κολοσσός… Ο Αμερικανός παραμένει καθηλωμένος στην Κίνα και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης»....

 387 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Σήμερα στη Ρόδο ο Σπάισερ!

  Σήμερα στη Ρόδο ο Σπάισερ!
Πριν από 2 ημέρες
10:43 | Τρι 19 Ιαν, 2021

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να έρθει στη Ρόδο ο Καλίκ Σπάισερ, ο οποίος θα ανακοινωθεί και επίσημα από την Κ.Α.Ε. Κολοσσός. Όπως γράψαμε από χθες ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ είναι...

 238 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

''Τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως θέλουμε''

  ''Τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως θέλουμε''
Πριν από 3 ημέρες
16:00 | Δευ 18 Ιαν, 2021

Όπως έγραψε το 12sports, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Διαγόρα και θα συνεχίσει στην Α.Ε.Κ. Λάρνακας. Ο έμπειρος παίκτης μετά την απόφαση του να μετακομίσει στην Κύπρο έκανε τις...

 505 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Ο Μανωλόπουλος στην ΑΕΚ Λάρνακας!

  Ο Μανωλόπουλος στην ΑΕΚ Λάρνακας!
Πριν από 3 ημέρες
13:53 | Δευ 18 Ιαν, 2021

Η βόμβα έσκασε, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Διαγόρα. Ο 34χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Λάρνακας και πλέον εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής,...

 546 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Κατάθεση ψυχής από την Σπανού!

  Κατάθεση ψυχής από την Σπανού!
Πριν από 3 ημέρες
11:45 | Δευ 18 Ιαν, 2021

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε στο «ΦΩΣ» για όλα: Για τον πρώτο της έρωτα το ...ποδόσφαιρο, τη σπουδαία καριέρα της στο εξωτερικό, την προσπάθεια της Εθνικής να περάσει στο Ευρωμπάσκετ, τις...

 145 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Με τη γλώσσα των αριθμών!

  Με τη γλώσσα των αριθμών!
Πριν από 3 ημέρες
11:29 | Δευ 18 Ιαν, 2021

Μετά τη διεξαγωγή των δύο εξ αναβολής αγώνων (Άρης- Παναθηναϊκός και Α.Ε.Κ.- Προμηθέας Πάτρας), υπήρξαν διαφοροποιήσεις στις στατιστικές κατηγορίες. Σας παρουσιάζουμε την παρουσία των παικτών του Κολοσσού στα ΤΟΡ 5...

 214 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Όλα ρευστά με τις μεταγραφές!

  Όλα ρευστά με τις μεταγραφές!
Πριν από 3 ημέρες
10:43 | Δευ 18 Ιαν, 2021

Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Ηλίας Καντζούρης, η προετοιμασία του Κολοσσού εν όψει Περιστερίου (Σάββατο 16:00) μπαίνει στην τελική της ευθεία. Οι «θαλασσί» θα φιλοξενήσουν...

 238 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Το Περιστέρι και τα ''ερωτηματικά''!

  Το Περιστέρι και τα ''ερωτηματικά''!
Πριν από 4 ημέρες
10:26 | Κυρ 17 Ιαν, 2021

Σε αγωνιστική εβδομάδα μπαίνει από αύριο ο Κολοσσός, ο οποίος το προσεχές Σάββατο (16:00) θα υποδεχθεί το Περιστέρι, στην πρεμιέρα του β’ γύρου (12η αγωνιστική). Οι «θαλασσί» θα υποδεχθούν μία...

 234 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Παίζουν στο ''Αλεξάνδρειο''!

  Παίζουν στο ''Αλεξάνδρειο''!
Πριν από 4 ημέρες
09:28 | Κυρ 17 Ιαν, 2021

Με το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Basket League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 στο «Αλεάνδρειο» με...

 95 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Αίτημα να ξεκινήσει η ποδηλασία!

  Αίτημα να ξεκινήσει η ποδηλασία!
10:41 | Πεμ 21 Ιαν, 2021

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με επιστολή της στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη και τον γ.γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά ζήτησε την επανεκκίνηση των...

 39 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ζητούν την παραίτηση της Ε.Ι.Ο.

  Ζητούν την παραίτηση της Ε.Ι.Ο.
10:33 | Πεμ 21 Ιαν, 2021

Ναυταθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα ζητάνε την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με αφορμή τις καταγγελίες...

 18 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Ο.Α. Αγίου Σουλά στο μητρώο!

  Ο Ο.Α. Αγίου Σουλά στο μητρώο!
15:24 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά είναι το 78ο σωματείο της Δωδεκανήσου, που προστέθηκε σήμερα στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας...

 101 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η Άρτεμις Κω στο αθλητικό μητρώο!

  Η Άρτεμις Κω στο αθλητικό μητρώο!
11:46 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Ο Σκοπευτικός Αθλητικός Σύλλογος Κω «Η Άρτεμις» είναι το 75ο σωματείο της Δωδεκανήσου, που προστέθηκε στο αθλητικό μητρώο της Γενικής...

 82 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Ν.Ο.Ρ. στηρίζει την Μπεκατώρου!

  Ο Ν.Ο.Ρ. στηρίζει την Μπεκατώρου!
11:34 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστοδούλου και ο γενικός γραμματέας Αντώνης Γκίκας, με την οποία εκφράζει την συμπαράστασή...

 33 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Υ.Σ. Ρόδου στηρίζει την επιστροφή

  Ο Υ.Σ. Ρόδου στηρίζει την επιστροφή
11:27 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδών Ιλισίων πήρε την πρωτοβουλία, και η φωνή του βρήκε τεράστια ανταπόκριση και ενώθηκε με αυτή πολλών...

 257 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Γ.Α.Σ. Υγεία στο αθλητικό μητρώο!

  Ο Γ.Α.Σ. Υγεία στο αθλητικό μητρώο!
10:04 | Τετ 20 Ιαν, 2021

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ρόδου «Η Υγεία» είναι το 74ο σωματείο της Δωδεκανήσου, που προστέθηκε σήμερα στο αθλητικό μητρώο της...

 105 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)