www.12sports.gr

www.12sports.gr: Ποδόσφαιρο
Διακοφώτης εφ' όλης της ύλης!
08:28 | Παρ 22 Μαϊ, 2020
Εκτύπωση θέματος 213 αναγνώσεις

Διακοφώτης εφ' όλης της ύλης!

Για όλους και για όλα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ. και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Διακοφώτης!

Εφ΄ όλης της ύλης μίλησε στην ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή ‘Εl Clasico” στο ραδιόφωνο του “Ερμή” στη Ζάκυνθο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκαννήσου και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης. Ο έμπειρος παράγοντας άφησε το “στίγμα του” και μίλησε με τους παραγωγούς της εκπομπής Δημ. Πέττα και Σωκράτη Λειβαδά για όλα τΑ φλέγοντα θέματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Μίλησε για την δική του ΕΠΣ (Δωδεκανήσου) και την αυτοχρηματοδότηση την οποία πετυχαίνει με διάφορους τρόπους. Απευθύνθηκε στις Ενώσεις λέγοντας ότι για τα επόμενα 2-3 να δημιουργήσουν μικρά πρωταθλήματα έτσι ώστε να είναι σε ρυθμούς αγωνιστικούς μέχρι να ξεπεραστεί το πρόβλημα της πανδημίας. Αναφέρθηκε στην επικύρωση των βαθμολογιών τονίζοντας ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί από επάνω προς τα κάτω στις κατηγορίες. Για την επικύρωση των τοπικών πρωταθλημάτων δήλωσε ότι η ΕΠΟ έχει δώσει την ευελιξία αυτό να γίνει από τις Ενώσεις . Για τα παράτυπα δελτία της ΕΠΣ Ζακύνθου αναφέρθηκε και δήλωσε ότι είναι μια δύσκολη υπόθεση και για αυτό πήγε στην Δεοντολογίας. Για την υπόθεση του ΑΟ Τσιλιβή είπε ότι και οι 4 υποθέσεις είναι σοβαρές και αυτός που θα κρίνει αν υπάρχει εμπλοκή ή δόλος είναι ο δικαστής. Τάχτηκε υπέρ της αναδιάρθρωσης μιας ενιαίας Β΄ Εθνικής των 32 ομάδων των δύο ομίλων. Τέλος μίλησε για τις εκλογές της ΕΠΟ και δήλωσε ότι θα πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να μην διαταραχτεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου: ” Όταν αναλάβαμε το τιμόνι της Ένωσης το 2013 όλες οι ιστορικές ομάδες της Ρόδου ήταν στο τοπικό πρωτάθλημα. Μάλιστα τότε ήταν χρυσές οι εποχές για την Ένωση με πολλά χρήματα για να καταλάβετε το εύρος των χρημάτων, τότε είχαν έρθει από την ομοσπονδία γύρω στο 1.000.000 ευρώ με μορφή επιχορηγήσεων, τότε που υπήρχαν τα χρήματα στην ΕΠΟ λόγω της συμμετοχής της Εθνικής στο Μουντιάλ. Η τότε διοίκηση της Ένωσης μας είχε φέρει το ποδόσφαιρο στο ναδίρ. Για αυτό λοιπόν οι ομάδες έκριναν τότε, ότι πρέπει να μπουν στο περιθώριο οι άνθρωποι που διοικούσαν, γιατί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάποια ουσιώδης προσφορά. Σήμερα λοιπόν, είμαστε στο άλλο άκρο της υπόθεσης και το λέω αυτό διότι ήρθε ένα παράγοντας και μου είπε ότι θα ιδρύσει ομάδα στο Καστελόριζο! Αυτό αυτόματα είναι μια χαρά αλλά ανεβάζει και την δυσκολία στην Ένωση μας με τις μετακινήσεις να είναι δύσκολες. Πόσο μάλλον για τις ομάδες της Γ΄ κατηγορίας Τοπικού. Αυτή την Στιγμή η Ένωση μας απαριθμεί 72 Σωματεία σε τρεις κατηγορίες (Α΄Β΄Γ) που αγωνίζονται σε 50 περίπου γήπεδα. Κάναμε ένα υπολογισμό για το πόσα χρήματα χρειαζόμαστε για να διαπεραιώσουμε τα πρωταθλήματα και ξεπερνάμε τα 400.000 ευρώ για μετακινήσεις μόνο! Τα χρήματα αυτά βγαίνουν από την Ένωση μέσω χορηγιών, αλλά και από δράσεις των Σωματείων. Εμείς σαν Ένωση τα τελευταία 5 χρόνια αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο και μοιράζουμε δωρεάν τους λαχνούς στις ομάδες και τους μένουν τα χρήματα.”
Για τις Ενώσεις: “Το τι θα συμβεί το Σεπτέμβριο κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Η δική μου η άποψη είναι εμείς οι Ενώσεις για τα επόμενα 2-3 χρόνια να δημιουργήσουμε πρωταθλήματα μικρά, ώστε οι ομάδες να μπουν σε ένα ρυθμό με το ενδεχόμενο πάντα να επανέλθει και πάλι η πανδημία και να μας πουν πάλι ότι θα πρέπει να σταματήσουμε. Tο ερασιτεχνικό που βλέπαμε άλλες εποχές θα αλλάξει και οι ομάδες θα σταματήσουν αυτό το “αλισβερίσι” με τους παίκτες και θα στραφούν κυρίως σε δικά τους παιδιά νεαρής ηλικίας. Αυτό που είχα προτείνει στις ομάδες της FL να έχουν στην 18άδα τους 5 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές Έλληνες κάτω των 23 και μέσα από αυτό κάποιες ομάδες κέρδισαν νεαρούς ταλαντούχους παίκτες.”

Για την επικύρωση των βαθμολογιών του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής: “Aυτό είναι το καθημερνό άγχος των παραγόντων. Πρώτα θα δούμε το θα γίνει με τις πάνω κατηγορίες και μετά θα κατεβούμε προς τα κάτω για να τροποποιήσουμε την προκήρυξη. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις η Σούπερ Λιγκ να τροποποιήσει αλλά από ότι δείχνει θα αγωνιστεί κανονικά και η 2η περίπτωση είναι η SL2 να μην αγωνιστεί και να κάνει τροποποίηση. Τότε θα πάμε και εμείς σαν ομοσπονδία σαν Γ΄ Εθνική να τροποποιήσουμε την δική μας προκήρυξη.”

Για την επικύρωση των τοπικών πρωταθλημάτων: “Έχουμε δώσει μια ευελιξία στις Ενώσεις να το πράξουν. Ο όρος πρωταθλητής στην παρούσα φάση δεν είναι σωστός, τουλάχιστον για εμένα. Ο σωστός όρος είναι να αναδείξουμε την ομάδα που θα έχει δικαίωμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην Γ΄ Εθνική. Έτσι το είχαμε διατυπώσει εμείς σαν Επιτροπή. Από εκεί και πέρα υπάρχουν προβλήματα στις Ενώσεις υπάρχουν ιδιορρυθμίες. Πρότεινα στην νομική υπηρεσία να εφαρμόσιμε το μοντέλο που έχει εφαρμόσει η Γαλλία και η Σκωτία, υπολογίζουν τα τελευταία παιχνίδια ενός γύρου (15 από την στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο) πραγματικά αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο πόσους βαθμούς έχουν συγκεντρώσει και αν εκεί υπήρξε ισοβαθμία να μετρά η διαφορά των γκολ συν -πλην αυτό που προβλέπεται στον ΚΑΠ. Σε περίπτωση δύο ομίλων και σε μια ισοβαθμία πήγαν και υπολόγισαν τον μέσο όρο βαθμών που συγκέντρωσε κάθε ομάδα, δηλαδή τους βαθμούς δια τα παιχνίδια που αγωνίστηκε η κάθε ομάδα και αν εκεί υπήρξε ισοβαθμία υπολογίζουν πλέον τα γκολ συν-πλην. Είναι μια πρόταση που έχουμε στείλει και περιμένουν πλέον κατά πόσο θα εφαρμοστεί, γιατί πρέπει να δοθεί λύση από εμάς σαν Ομοσπονδία.”

Για τα παράτυπα δελτία και αν κάποια ομάδα μπορεί να κυνηγήσει των Εθνικό Σκουλικάδου (Α΄ ΕΠΣ Ζακύνθου) : “Aν δεν κάνω λάθος το δεκαήμερο έχει περάσει για το Διαιτητικό δικαστήριο από την ώρα που έλαβαν γνώση τα σωμάτια και δεν κινήθηκαν, τώρα το διαιτητικό φυσικά είναι μια ανεξάρτητη αρχή και μπορεί να το δει διαφορετικά αλλά εγώ πιστεύω ότι ισχύει το δεκαήμερο σε αυτές τις περιπτώσεις.”

Για τα παράτυπα δελτία της ΕΠΣ Ζάκυνθου: “Είναι μια δύσκολη υπόθεση πιστεύω. Επί της ουσίας εμείς σαν Επιτροπή (ΕΙΠ) καταγράφαμε τα γεγονότα, δε εκφράσαμε την άποψη μας σαν επιτροπή γιατί από αυτά που κατέθεσαν οι εμπλεκόμενοι διαπιστώσαμε ότι είναι μια υπόθεση που πρέπει να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Εμείς καταγράψαμε, αποτυπώσαμε και στείλαμε τα γεγονότα στην Δεοντολογίας. Προχθές έμαθα ότι έχει σταλεί κάποιο έγγραφο στην εισαγγελία Ζακύνθου και ζητά κάποιοι να καταθέσουν , όπως επίσης μας ειδοποίησε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Ζακύνθου να της αποστείλουμε κάποια έγγραφα, το οποίο το παραπέμψαμε στο δικαστικό κομμάτι για να υπάρξει η επικοινωνία μαζί τους και να δοθεί ότι χρειάζεται.”

Για την υπόθεση του ΑΟ Τσιλιβή με τα δελτία: “Kαι για αυτές τις τέσσερις υποθέσεις δεν έχουμε εκφράσει άποψη στην Δεοντολογίας και εδώ κάναμε καταγραφή των γεγονότων από αυτούς που κατέθεσαν. Προσωπικά, με στεναχωρεί όταν βλέπω ανθρώπους τους ποδοσφαίρου δεν μιλάω για τον ΑΟ Τσιλιβή αλλά για τον υπάλληλο της Ένωσης (τέως) να μην υπολογίζει τι θα μπορούσε να συμβεί μέσα στο γήπεδο αν κτυπούσε ένα ποδοσφαιριστής με πλαστό δελτίο και να είχε τραυματιστεί και αυτή την στιγμή να μιλούσαμε διαφορετικά! Υπάρχει μια ξεκάθαρη πλαστογραφία του Δημοσίου εγγράφου και ο ίδιος (υπάλληλος) το έχει ομολογήσει. τώρα κατά το πόσο το Σωματείο ευθύνεται δεν θα ήθελα να εκφράσω την δική μου την άποψη. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και οι αρμόδιοι που είναι τακτικοί δικαστές θα βγάλουν την απόφαση τους. Όσον αφορά ποτέ θα βγει η απόφαση, δική μου εκτίμηση είναι ότι θα πάρει το καλοκαίρι γιατί είναι παρά πολλοί αυτοί που θα πρέπει να καταθέσουν και θα είναι εφέσιμη με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει το δικαίωμα να καταφύγει στο διαιτητικό.” Σε ερώτηση αν και οι 4 υποθέσεις είναι εξίσου σημαντικές ο κος Διακοφώτης δήλωσε: ” Oταν υπάρχει πλαστό δελτίο όλες οι υποθέσεις είναι σημαντικές. Φαντάζομαι ότι ο δικαστής θα κοιτάξει να δει αν υπάρχει εμπλοκή της ομάδας και αν υπάρχει δόλος.” Σε ερώτηση για τι ποινές προβλέπονται ο έμπειρος παράγοντας δήλωσε: ” Νομίζω οι ποινές είναι για πλαστογραφία -6 η υποβιβασμό. Τα υπόλοιπα θα πάνε στο ποινικό δικαστήριο. Το ποιο σημαντικό είναι ότι η ΕΠΣ Ζακύνθου μετά από αυτό μπήκε σε ένα σωστό δρόμο και ότι διαπίστωσε ότι αυτά είναι σοβαρά πράγματα, φυσικά η νέα διοίκηση δεν έχει καμιά εμπλοκή αλλά και οι παράγοντες της προηγούμενης διοίκησης δεν εμπλέκονται σε κάτι. Νομίζω εν αγνοία τους έγινε όλο αυτό. Μας έκανε όμως εντύπωση πόσο άνετος ήταν ο υπάλληλος γνωρίζοντας ότι η υπόθεση θα πάει και στην τακτική δικαιοσύνη.”

Για την ευθύνη των ομάδων για τα παράτυπα δελτία: “Αυτό θα το εξετάσει ο δικαστής, αν εμπλέκονται αν υπάρχει δόλος ή αμέλεια. Ο δικαστής θα εξετάσει όλα τα δελτία (21) ξεχωριστά. Πρέπει όμως και οι παράγοντες των σωματίων να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να αφήνουν την σφραγίδα τους στην Ένωση.

Για την συμμετοχή των ομάδων στην κλήρωση του κυπέλλου: “Με βάση την περσινή προκήρυξη είναι υποχρεωτική, αλλά τώρα έχουμε το δικαίωμα να το αλλάξουμε λόγω της κατάστασης που άλλαξε τα πάντα. Η δική που πρόταση είναι να είναι η συμμετοχή προαιρετική για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο κύπελλο Ελλάδος. Οπότε όσα σωματεία μείνουν θα μπουν στην κλήρωση.”

Για την Γ΄ Εθνική: “Φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν αλλαγές με την νέα διοίκηση της ΕΠΟ , θα πρέπει να πάμε σε μια μικρότερη κατηγορία, πιο ευέλικτη με λιγότερους ομίλους 4 ή 6 έτσι ώστε να βοηθηθεί επί της ουσίας από την ίδια την ΕΠΟ. Αν όχι με τηλεοπτικό πάροχο να βρούμε το τρόπο να βοηθηθούν οι ομάδες των νησιών. Αυτό το πλάνο να εχει βάθος 3-4 ετών.”

Σε περίπτωση μη συμμετοχής των στην Γ΄ Εθνική από την ίδια Ένωση: “Η πρόταση που έχουμε κάνει και η τροποποίηση που θα γίνει θα αναφέρει ότι μέχρι και η δεύτερη ομάδα που υπάρχει στην βαθμολογία της Α΄ τοπικής θα μπορεί να ανέβει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.”

Για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου: “To έχω πει επανειλημμένως, είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης και μιας ενιαίας Β΄ εθνικής των 32 ομάδων των δύο ομίλων Βορείου-Νοτίου των 16 ομάδων έκαστος. Γιατί μέσα από αυτό θα μπορέσουμε να αλλάξουμε το μοντέλο του ποδοσφαίρου και φυσικά της κατηγορίας αυτής. Μέσα από αυτό θα δώσουμε το δικαίωμα σε Έλληνες ποδοσφαιριστές να γίνουν επαγγελματίες να αναδειχτούν και να στελεχώσουν τις Εθνικές μας ομάδες. Να αλλάξει τελείως αυτό που βλέπουμε τώρα που αγωνίζονται αλλοδαποί μη κοινοτικοί, πρέπει να μειωθεί όλο αυτό. Με αυτό τον τρόπο θα αλλάξει όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε όλη τη Ελλάδα.”

Για το Γυναικείο ποδόσφαιρο της Β΄ Eθνικής: “O συνάδελφος μου ο Γιώργος Σατζησαρόγλου της ΕΠΣ Δράμας μου είχε πει μια σκέψη την οποία θα την φέρει πιθανόν στο επόμενο συμβούλιο είναι να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα από την κατηγορία.”

Για τους 8 πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής: “Κατ΄ αρχήν να πούμε ότι ουδέποτε συζητήθηκε το σενάριο να ανέβουν μόνο οι τέσσερις, Απόφασή μας που έχει περάσει και σε πρακτικό και την έχουμε μεταφέρει και στον πρόεδρο της SL2 και FL κο Λεουτάσκο αναφέρει ότι να ανέβουν και οι “8” στην αμέσως επόμενη κατηγορία. Ποτέ δεν τέθηκε κάποιο άλλο σενάριο. Θα ήταν άδικο για αυτές τις ομάδες που σταμάτησαν το ποδόσφαιρο να μην ανέβουν κατηγορία. Οπότε θα ανέβουν και οι 8 πρωταθλητές έτσι θέλω να πιστεύω.

Για τις εκλογές στην ΕΠΟ: “Στο ποδόσφαιρο η νέα διοίκηση θα πρέπει να εκλέγεται πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά. Αρα θα πρέπει οι εκλογές να γίνουν πριν ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά δηλαδή μέσα στο καλοκαίρι όπως είχε συμφωνηθεί. Ο κος Αυγενάκης θέτει τα δικά του θέλω, από εκεί και πέρα όμως το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο, ότι μέλη της ΕΠΟ είναι μόνο οι Ενώσεις. Φαντάζομαι τόσο η FIFA όσο και η UEFA έχουν θέσει σαν κόκκινες γραμμές ότι αφορά το καταστατικό και το εκλογικό σώμα το λύνει από μόνο του το ποδόσφαιρο δηλαδή η ΕΠΟ. Το 2017 η FIFA ήταν αυτή που ζήτησε από τις Ενώσεις να στηρίξουν και να ψηφίσουν τους τρεις εκλέκτορες από κάθε Ένωση να γίνει ένας. Για να είμαστε και δίκαιοι μέχρι στιγμής στην Ομοσπονδία δεν ήρθε κάποια επιχορήγηση από την πολιτεία, από τον Ελληνικό Δημόσιο, πως θα έχει λόγο επέμβασης στα δρώμενα λοιπόν του ποδοσφαίρου;

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το τον κόσμο υγεία να πάνε όλα καλά με τις δουλειές τους. Σε πρώτη μοίρα να μπουν οι οικογένειες μας και οι δουλειές. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε 2η μοίρα σημαντικό είναι ο κόσμος να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και φαντάζομαι ότι τα προβλήματα του ποδοσφαίρου θα βρουν το δρόμο τους.”

Πηγή: ioniansports.gr

Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Συνεχίζουν μαζί με τον Ατρόμητο!

Συνεχίζουν μαζί με τον Ατρόμητο!

Πριν από 5 ώρες 17:23 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Ο Απόλλων Καλυθιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Δίκτυο Σχολών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών. Η απόλυτα επιτυχημένη και εποικοδομητική σύμπραξη που είχαμε,...

 477 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  ''Όλα είναι όμορφα στην L.F.C. Ιάλυσος''

''Όλα είναι όμορφα στην L.F.C. Ιάλυσος''

Πριν από 6 ώρες 16:44 | Δευ 10 Αυγ, 2020

H L.F.C. Ιάλυσος  ανανέωσε το ποδοσφαιρικό της ''ραντεβού'' για 4η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής Γυναικών.Οι ''τοξοβόλες'' με πλήρη αυτοσυγκέντρωση και οργάνωση σε διοικητικό και τεχνικό κομμάτι θα...

 171 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League
  Εργομετρικά στη Ρόδο!

Εργομετρικά στη Ρόδο!

Πριν από 9 ώρες 13:09 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Στη Ρόδο ξεκίνησαν (σήμερα και αύριο) οι εργομετρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του Στέλιου Πούλου. Οι εργομετρικές εξετάσεις γγιναν στο γυμναστήριο Health and Fitness της Ρόδου, στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη...

 561 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ανανέωσε και ο Κουκουτσέλας!

Ανανέωσε και ο Κουκουτσέλας!

Πριν από 12 ώρες 10:52 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Στον Κλεόβουλο Λίνδου θα παίξει και τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Κουκουτσέλας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το σωματείο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει την ανανέωση...

 272 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League
  Για τις ακαδημίες του Διαγόρα!

Για τις ακαδημίες του Διαγόρα!

Πριν από 12 ώρες 10:28 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Οι ακαδημίες του Διαγόρα εξέδωσαν ανακοίνωση για τη λειτουργία των ακαδημιών τους. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''H προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 έχει ξεκινήσει, όπως άρχισαν και οι εγγραφές...

 228 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Επέστρεψε ο Μαργαρίτης!

Επέστρεψε ο Μαργαρίτης!

Πριν από 13 ώρες 09:22 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Τη φανέλα της Δήμητρας Δαματριάς θα φορέσει τη νέα χρονιά ο Νίκος Μαργαρίτης, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα, αφού είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Ο νεαρός αμυντικός θα αγωνιστεί με...

 180 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ο Κλεόβουλος αρχίζει στις 26/8!

Ο Κλεόβουλος αρχίζει στις 26/8!

Πριν από 1 ημέρα 22:15 | Κυρ 9 Αυγ, 2020

Στις 26 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Κλεόβουλου Λίνδου για τη νέα χρονιά, ενώ ανακοινώθηκαν και τα φιλικά ματς. Αναλυτικά: ''To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι η πρώτη...

 454 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική
  Ζητούν τη στήριξη της Ε.Π.Ο.!

Ζητούν τη στήριξη της Ε.Π.Ο.!

Πριν από 2 ημέρες 09:44 | Κυρ 9 Αυγ, 2020

Την αγωνία τους για το μέλλον των ομάδων- εκπροσώπων τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, εκφράζουν με επιστολή τους στην ΕΠΟ, οι πρόεδροι των νησιωτικών ΕΠΣ της χώρας. Οι...

 382 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ο Μιχαηλίδης και στην U16!

Ο Μιχαηλίδης και στην U16!

Πριν από 2 ημέρες 08:59 | Κυρ 9 Αυγ, 2020

Προπόνητής και της εφηβικής ομάδας του Αστέρα Μασάρων θα είναι ο Άρης Μιχαηλίδης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το σωματείο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: ''O Αστέρας Μασάρων, ανακοινώνει πως προπονητής...

 190 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Πένθος για Κεφαλιανό στον Ευαγόρα

Πένθος για Κεφαλιανό στον Ευαγόρα

Πριν από 2 ημέρες 11:36 | Σαβ 8 Αυγ, 2020

«Έφυγε» από τη ζωή το πρώην μέλος του Ευαγόρα Γιάννης Κεφαλιανός και η ομάδα συλλυπάται την οικογένεια του. Αναλυτικά: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ευαγόρας συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση λόγω...

 1082 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Κρίσιμη Γ.Σ. στον Ποσειδώνα Καρπάθου!

Κρίσιμη Γ.Σ. στον Ποσειδώνα Καρπάθου!

Πριν από 3 ημέρες 08:42 | Σαβ 8 Αυγ, 2020

Την προσεχή Τετάρτη (13:30) πρόκειται να γίνει η κρίσιμη γενική συνέλευση στις τάξεις του Ποσειδώνα Καρπάθου με δύο βασικά θέματα ημερήσιας διάταξης. Συγκεκριμένα θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός...

 325 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ο Βαγιανάκης στον Ο.Φ. Ιστρίου

Ο Βαγιανάκης στον Ο.Φ. Ιστρίου

Πριν από 3 ημέρες 16:18 | Παρ 7 Αυγ, 2020

Ο Ραφαήλ Βαγιανάκης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ο.Φ. Ιστρίου για τη νέα χρονιά, προερχόμενος από τον Διαγόρα Βατίου. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Πρώτη μεταγραφική κίνηση από την ομάδα μας!...

 740 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Συλλυπητήρια σε Ψυλλάκη!

Συλλυπητήρια σε Ψυλλάκη!

Πριν από 3 ημέρες 11:14 | Παρ 7 Αυγ, 2020

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ορφέα στον Τάσο Ψυλλάκη, που ''έχασε'' τη μητέρα του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Το Δ.Σ. του ΑΟ Ορφεας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον Αναστάσιο Ψυλλάκη και τους οικείους...

 658 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός!

Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός!

Πριν από 4 ημέρες 14:33 | Πεμ 6 Αυγ, 2020

Συνάντηση με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Σταμάτη Κουρδουνάκη είχε ο τεχνικός διευθυντής των Πανθήρων Νίκος Καρπαθάκης. Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά θέματα ενόψει της νέας...

 894 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League

Νέα εποχή για Διαγόρα!

  Νέα εποχή για Διαγόρα!
Πριν από 5 ώρες
17:16 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Από τις 24 Ιουνίου (Τέλος εποχής για Χρυσοχοΐδη) είχαμε γράψει πρώτοι ότι ο Κώστας Χρυσοχοΐδης θα απεμπλακεί από την Π.Α.Ε. Διαγόρας, κάτι που έμοιαζε δεδομένο και ήταν γνωστό...

 207 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

O Τσαραπατσάνης στην Αναγέννηση!

  O Τσαραπατσάνης στην Αναγέννηση!
Πριν από 6 ώρες
16:26 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Σπουδαία ενίσχυση για την Αναγέννηση Ασφενδιού, η οποία συμφώνησε με τον 36χρονο τερματοφύλακα Κώστα Τσαραπατσάνη. Ο 36χρονος τερματοφύλακας με αυτή του την μεταγραφή δημιουργεί ένα ιστορικό ρεκόρ για τα τοπικά...

 84 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Τέλος ''4'' από Κλεόβουλο!

  Τέλος ''4'' από Κλεόβουλο!
Πριν από 10 ώρες
12:18 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Παρελθόν αποτελούν από τον Κλεόβουλο Λίνδου οι Μάριος Μπαϊρακτάρης, Γιώργος Μηλιός, Μιχάλης Τσελεπίδης και Αντώνης Διακογεωργίου. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 27/08/2020...

 122 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Συνάντηση με τον ''Ντάνο''!

  Συνάντηση με τον ''Ντάνο''!
Πριν από 12 ώρες
10:38 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Αναμνήσεις από τα παλιά... Συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί ο Κάλλιστος Διακογεωργίου, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο), τον αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Ρόδου Τηλέμαχο Καμπούρη και την Τώνια Μωροπούλου. Ο...

 479 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Εξαιρετική πρωτοβουλία της Planet Football Academy!

  Εξαιρετική πρωτοβουλία της Planet Football Academy!
Πριν από 1 ημέρα
22:09 | Κυρ 9 Αυγ, 2020

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία πήρε η Planet Football Academy και συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες του Μιχάλης Κρίγκος και Άννα Μπουλαφέντη. Συγκεκριμένα προσέφεραν 20 μπάλες ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλυθιών, τις οποίες...

 581 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Πένθος στην Α.Ε. Κατταβιάς

  Πένθος στην Α.Ε. Κατταβιάς
Πριν από 1 ημέρα
14:51 | Κυρ 9 Αυγ, 2020

Πένθος στην Α.Ε. Κατταβιάς, αφού ''έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Κοσμάς Φάντης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Κατταβιάς, το τεχνικό επιτελείο και οι...

 306 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Στήριξη από Τσίμπικα ο ''Άγιος''!

  Στήριξη από Τσίμπικα ο ''Άγιος''!
Πριν από 2 ημέρες
10:19 | Κυρ 9 Αυγ, 2020

Ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας εξέδωσε ανακοίνωση για τη στήριξη από τον Γιώργο Τσίμπικα. Αναλυτικά: ''Δεν είναι μόνο η προσφορά του εντός αγωνιστικού χώρου τόσο του ίδιου τα προηγούμενα χρόνια, όσο...

 470 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Την Πέμπτη η Γ.Σ. στην Κάρπαθο

  Την Πέμπτη η Γ.Σ. στην Κάρπαθο
Πριν από 2 ημέρες
09:50 | Κυρ 9 Αυγ, 2020

Την Πέμπτη και όχι τελικά την Τετάρτη θα γίνει η γενική συνέλευση του Ποσειδώνα Καρπάθου για την επόμενη μέρα της ομάδας. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 13 Αυγούστου...

 192 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Η φιέστα της Αναγέννησης Ασφενδιού!

  Η φιέστα της Αναγέννησης Ασφενδιού!
Πριν από 2 ημέρες
09:36 | Κυρ 9 Αυγ, 2020

Χθες το βράδυ έγινε στο θεατράκι «Κιαπόκα» στο Ζηπάρι η αθλητική γιορτή της Αναγέννησης Ασφενδιού που περιλάμβανε την απονομή του πρωταθλήματος στους «πράσινους» που επιστρέφουν στην Α’ κατηγορία μετά από...

 120 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League

Οι εγγραφές στους μικρούς της Ρόδου

  Οι εγγραφές στους μικρούς της Ρόδου
Πριν από 2 ημέρες
11:39 | Σαβ 8 Αυγ, 2020

Η Ρόδος με ανακοίνωση της, αναφέρει ότι αρχίζουν οι εγγραφές στις ακαδημίες της. Αναλυτικά: ''Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ξεκινούν οι εγγραφές των τμημάτων της Ακαδημίας μας, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου....

 1103 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική

Οι 132 ομάδες της Γ' Εθνικής!

  Οι 132 ομάδες της Γ' Εθνικής!
Πριν από 2 ημέρες
10:58 | Σαβ 8 Αυγ, 2020

Έγιναν γνωστές οι ομάδες, που θα πάρουν μέρος στη νέα Γ’ Εθνική 2020-2021 καθώς μέχρι χθες ήταν και το σχετικό deadline για τις συμμετοχές των τριταθλητών των ΕΠΣ. Συνολικά θα πάρουν...

 355 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γενικά

Έπαιξε ένα ημίχρονο ο Τριμμάτης!

  Έπαιξε ένα ημίχρονο ο Τριμμάτης!
Πριν από 3 ημέρες
08:46 | Σαβ 8 Αυγ, 2020

Ο Ατρόμητος και ο Π.Α.Ο.Κ. αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο πρώτο φιλικό της σεζόν, καθώς ο Θεοδωράκης απέκρουσε το πέναλτι (και το σουτ- ριμπάουντ!) του Σφιντέρσκι στο 90'. Από δύο καλές...

 127 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Πήρε Γκάμμις και Χρυσοβέργη!

  Πήρε Γκάμμις και Χρυσοβέργη!
Πριν από 3 ημέρες
08:36 | Σαβ 8 Αυγ, 2020

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για την Α.Ε.Ρ.Α, στην οποία επέστρεψαν δύο δικά της παιδιά. Ο λόγος για τον 17χρονο Μάριο Γκάμμις και τον 18χρονο Γιάννη Χρυσοβέργη. Ο πρώτος αγωνιζόταν στην ομάδα...

 247 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Λήγει η προθεσμία συμμετοχών

  Λήγει η προθεσμία συμμετοχών
Πριν από 3 ημέρες
12:27 | Παρ 7 Αυγ, 2020

Οι ομάδες που δικαιούνται συμμετοχής στην Α' Κατηγορία, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 10 Αυγούστου, ενώ της Β' μέχρι τις 12 του μήνα. Η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Δ.:...

 591 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Ο Πάττας στ' Απόλλωνα!

  Ο Πάττας στ' Απόλλωνα!
Πριν από 3 ημέρες
11:18 | Παρ 7 Αυγ, 2020

Τη φανέλα του Απόλλωνα Απολλώνων θα φορέσει τη νέα χρονιά στη Β' Κατηγορία, ο Τηλέμαχος Πάττας. Ο έμπειρος παίκτης συμφώνησε με τη διοίκηση και ανακοινώθηκε και επίσημα, οπότε και αναμένεται...

 261 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Στήριξη από τον Καζάνα!

  Στήριξη από τον Καζάνα!
Πριν από 4 ημέρες
10:29 | Παρ 7 Αυγ, 2020

Ο ομογενής Πητ Καζάνας βοηθάει τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας, ο οποίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Κάθε χρόνο δηλώνει βροντερό "παρών", κάθε καλοκαίρι είναι εδώ για τον Άγιο Γεώργιο και ενισχύει...

 195 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

''Rhodes Cycling Challenge''

  ''Rhodes Cycling Challenge''
20:53 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Ο Π.Ο.Ρ ‘’Ροδήλιος‘’ και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν διασυλλογικούς αγώνες δρόμου τύπου Criterium στην πόλη της Ρόδου, στη διαδρομή...

 22 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην 12η θέση η Χριστοφή

  Στην 12η θέση η Χριστοφή
09:16 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Στην 12η θέση στην Ελλάδα βρέθηκε η νεαρή Ιωάννα Χριστοφή του Εύδαμου που αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό...

 35 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Kefalos 3athlon Sprint!

  Kefalos 3athlon Sprint!
08:56 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Ο Ποδηλατικός όμιλος Κω με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ του Δήμου Κω διοργανώνει τρίαθλο μικρής απόστασης , 750μ κολύμπι- 20χλμ...

 30 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νταμπλ για τη Σπανουδάκη!

  Νταμπλ για τη Σπανουδάκη!
08:33 | Δευ 10 Αυγ, 2020

Πολύ άνετα η Ραφαέλα Σπανουδάκη μετά τη της νίκη στα 100μ., κατέλαβε την πρώτη θέση και στα 200μ. στο Πανελλήνιο...

 198 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νέα επιτυχία για Παπαδοπούλου!

  Νέα επιτυχία για Παπαδοπούλου!
09:53 | Κυρ 9 Αυγ, 2020

Μία ακόμη επιτυχία για τη Βικτώρια Παπαδοπούλου και τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελλάδας νεανίδων 2020 Η αθλήτρια...

 280 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τέσσερα μετάλλια στην Πάτρα!

  Τέσσερα μετάλλια στην Πάτρα!
09:09 | Κυρ 9 Αυγ, 2020

Εύκολο έργο είχε η Ραφαέλα Σπανουδάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας, αφού τερμάτισε πρώτη στα 100 μέτρα, ενώ ο Γιάννης...

 112 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σε φουλ ρυθμούς ο Ν.Ο Κω (video)

  Σε φουλ ρυθμούς ο Ν.Ο Κω (video)
17:11 | Παρ 7 Αυγ, 2020

Οι προπονήσεις στο Ναυτικό Όμιλο συνεχίζονται κανονικά και οι άνθρωποι του συλλόγου μέσω του video που ετοίμασε ο Παναγιώτης Ιερομνήμων, μας...

 230 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)