www.12sports.gr

www.12sports.gr: Ποδόσφαιρο
Διακοφώτης εφ' όλης της ύλης!
08:28 | Παρ 22 Μαϊ, 2020
Εκτύπωση θέματος 171 αναγνώσεις

Διακοφώτης εφ' όλης της ύλης!

Για όλους και για όλα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ. και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Διακοφώτης!

Εφ΄ όλης της ύλης μίλησε στην ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή ‘Εl Clasico” στο ραδιόφωνο του “Ερμή” στη Ζάκυνθο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκαννήσου και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης. Ο έμπειρος παράγοντας άφησε το “στίγμα του” και μίλησε με τους παραγωγούς της εκπομπής Δημ. Πέττα και Σωκράτη Λειβαδά για όλα τΑ φλέγοντα θέματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Μίλησε για την δική του ΕΠΣ (Δωδεκανήσου) και την αυτοχρηματοδότηση την οποία πετυχαίνει με διάφορους τρόπους. Απευθύνθηκε στις Ενώσεις λέγοντας ότι για τα επόμενα 2-3 να δημιουργήσουν μικρά πρωταθλήματα έτσι ώστε να είναι σε ρυθμούς αγωνιστικούς μέχρι να ξεπεραστεί το πρόβλημα της πανδημίας. Αναφέρθηκε στην επικύρωση των βαθμολογιών τονίζοντας ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί από επάνω προς τα κάτω στις κατηγορίες. Για την επικύρωση των τοπικών πρωταθλημάτων δήλωσε ότι η ΕΠΟ έχει δώσει την ευελιξία αυτό να γίνει από τις Ενώσεις . Για τα παράτυπα δελτία της ΕΠΣ Ζακύνθου αναφέρθηκε και δήλωσε ότι είναι μια δύσκολη υπόθεση και για αυτό πήγε στην Δεοντολογίας. Για την υπόθεση του ΑΟ Τσιλιβή είπε ότι και οι 4 υποθέσεις είναι σοβαρές και αυτός που θα κρίνει αν υπάρχει εμπλοκή ή δόλος είναι ο δικαστής. Τάχτηκε υπέρ της αναδιάρθρωσης μιας ενιαίας Β΄ Εθνικής των 32 ομάδων των δύο ομίλων. Τέλος μίλησε για τις εκλογές της ΕΠΟ και δήλωσε ότι θα πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να μην διαταραχτεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου: ” Όταν αναλάβαμε το τιμόνι της Ένωσης το 2013 όλες οι ιστορικές ομάδες της Ρόδου ήταν στο τοπικό πρωτάθλημα. Μάλιστα τότε ήταν χρυσές οι εποχές για την Ένωση με πολλά χρήματα για να καταλάβετε το εύρος των χρημάτων, τότε είχαν έρθει από την ομοσπονδία γύρω στο 1.000.000 ευρώ με μορφή επιχορηγήσεων, τότε που υπήρχαν τα χρήματα στην ΕΠΟ λόγω της συμμετοχής της Εθνικής στο Μουντιάλ. Η τότε διοίκηση της Ένωσης μας είχε φέρει το ποδόσφαιρο στο ναδίρ. Για αυτό λοιπόν οι ομάδες έκριναν τότε, ότι πρέπει να μπουν στο περιθώριο οι άνθρωποι που διοικούσαν, γιατί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάποια ουσιώδης προσφορά. Σήμερα λοιπόν, είμαστε στο άλλο άκρο της υπόθεσης και το λέω αυτό διότι ήρθε ένα παράγοντας και μου είπε ότι θα ιδρύσει ομάδα στο Καστελόριζο! Αυτό αυτόματα είναι μια χαρά αλλά ανεβάζει και την δυσκολία στην Ένωση μας με τις μετακινήσεις να είναι δύσκολες. Πόσο μάλλον για τις ομάδες της Γ΄ κατηγορίας Τοπικού. Αυτή την Στιγμή η Ένωση μας απαριθμεί 72 Σωματεία σε τρεις κατηγορίες (Α΄Β΄Γ) που αγωνίζονται σε 50 περίπου γήπεδα. Κάναμε ένα υπολογισμό για το πόσα χρήματα χρειαζόμαστε για να διαπεραιώσουμε τα πρωταθλήματα και ξεπερνάμε τα 400.000 ευρώ για μετακινήσεις μόνο! Τα χρήματα αυτά βγαίνουν από την Ένωση μέσω χορηγιών, αλλά και από δράσεις των Σωματείων. Εμείς σαν Ένωση τα τελευταία 5 χρόνια αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο και μοιράζουμε δωρεάν τους λαχνούς στις ομάδες και τους μένουν τα χρήματα.”
Για τις Ενώσεις: “Το τι θα συμβεί το Σεπτέμβριο κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Η δική μου η άποψη είναι εμείς οι Ενώσεις για τα επόμενα 2-3 χρόνια να δημιουργήσουμε πρωταθλήματα μικρά, ώστε οι ομάδες να μπουν σε ένα ρυθμό με το ενδεχόμενο πάντα να επανέλθει και πάλι η πανδημία και να μας πουν πάλι ότι θα πρέπει να σταματήσουμε. Tο ερασιτεχνικό που βλέπαμε άλλες εποχές θα αλλάξει και οι ομάδες θα σταματήσουν αυτό το “αλισβερίσι” με τους παίκτες και θα στραφούν κυρίως σε δικά τους παιδιά νεαρής ηλικίας. Αυτό που είχα προτείνει στις ομάδες της FL να έχουν στην 18άδα τους 5 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές Έλληνες κάτω των 23 και μέσα από αυτό κάποιες ομάδες κέρδισαν νεαρούς ταλαντούχους παίκτες.”

Για την επικύρωση των βαθμολογιών του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής: “Aυτό είναι το καθημερνό άγχος των παραγόντων. Πρώτα θα δούμε το θα γίνει με τις πάνω κατηγορίες και μετά θα κατεβούμε προς τα κάτω για να τροποποιήσουμε την προκήρυξη. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις η Σούπερ Λιγκ να τροποποιήσει αλλά από ότι δείχνει θα αγωνιστεί κανονικά και η 2η περίπτωση είναι η SL2 να μην αγωνιστεί και να κάνει τροποποίηση. Τότε θα πάμε και εμείς σαν ομοσπονδία σαν Γ΄ Εθνική να τροποποιήσουμε την δική μας προκήρυξη.”

Για την επικύρωση των τοπικών πρωταθλημάτων: “Έχουμε δώσει μια ευελιξία στις Ενώσεις να το πράξουν. Ο όρος πρωταθλητής στην παρούσα φάση δεν είναι σωστός, τουλάχιστον για εμένα. Ο σωστός όρος είναι να αναδείξουμε την ομάδα που θα έχει δικαίωμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην Γ΄ Εθνική. Έτσι το είχαμε διατυπώσει εμείς σαν Επιτροπή. Από εκεί και πέρα υπάρχουν προβλήματα στις Ενώσεις υπάρχουν ιδιορρυθμίες. Πρότεινα στην νομική υπηρεσία να εφαρμόσιμε το μοντέλο που έχει εφαρμόσει η Γαλλία και η Σκωτία, υπολογίζουν τα τελευταία παιχνίδια ενός γύρου (15 από την στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο) πραγματικά αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο πόσους βαθμούς έχουν συγκεντρώσει και αν εκεί υπήρξε ισοβαθμία να μετρά η διαφορά των γκολ συν -πλην αυτό που προβλέπεται στον ΚΑΠ. Σε περίπτωση δύο ομίλων και σε μια ισοβαθμία πήγαν και υπολόγισαν τον μέσο όρο βαθμών που συγκέντρωσε κάθε ομάδα, δηλαδή τους βαθμούς δια τα παιχνίδια που αγωνίστηκε η κάθε ομάδα και αν εκεί υπήρξε ισοβαθμία υπολογίζουν πλέον τα γκολ συν-πλην. Είναι μια πρόταση που έχουμε στείλει και περιμένουν πλέον κατά πόσο θα εφαρμοστεί, γιατί πρέπει να δοθεί λύση από εμάς σαν Ομοσπονδία.”

Για τα παράτυπα δελτία και αν κάποια ομάδα μπορεί να κυνηγήσει των Εθνικό Σκουλικάδου (Α΄ ΕΠΣ Ζακύνθου) : “Aν δεν κάνω λάθος το δεκαήμερο έχει περάσει για το Διαιτητικό δικαστήριο από την ώρα που έλαβαν γνώση τα σωμάτια και δεν κινήθηκαν, τώρα το διαιτητικό φυσικά είναι μια ανεξάρτητη αρχή και μπορεί να το δει διαφορετικά αλλά εγώ πιστεύω ότι ισχύει το δεκαήμερο σε αυτές τις περιπτώσεις.”

Για τα παράτυπα δελτία της ΕΠΣ Ζάκυνθου: “Είναι μια δύσκολη υπόθεση πιστεύω. Επί της ουσίας εμείς σαν Επιτροπή (ΕΙΠ) καταγράφαμε τα γεγονότα, δε εκφράσαμε την άποψη μας σαν επιτροπή γιατί από αυτά που κατέθεσαν οι εμπλεκόμενοι διαπιστώσαμε ότι είναι μια υπόθεση που πρέπει να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Εμείς καταγράψαμε, αποτυπώσαμε και στείλαμε τα γεγονότα στην Δεοντολογίας. Προχθές έμαθα ότι έχει σταλεί κάποιο έγγραφο στην εισαγγελία Ζακύνθου και ζητά κάποιοι να καταθέσουν , όπως επίσης μας ειδοποίησε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Ζακύνθου να της αποστείλουμε κάποια έγγραφα, το οποίο το παραπέμψαμε στο δικαστικό κομμάτι για να υπάρξει η επικοινωνία μαζί τους και να δοθεί ότι χρειάζεται.”

Για την υπόθεση του ΑΟ Τσιλιβή με τα δελτία: “Kαι για αυτές τις τέσσερις υποθέσεις δεν έχουμε εκφράσει άποψη στην Δεοντολογίας και εδώ κάναμε καταγραφή των γεγονότων από αυτούς που κατέθεσαν. Προσωπικά, με στεναχωρεί όταν βλέπω ανθρώπους τους ποδοσφαίρου δεν μιλάω για τον ΑΟ Τσιλιβή αλλά για τον υπάλληλο της Ένωσης (τέως) να μην υπολογίζει τι θα μπορούσε να συμβεί μέσα στο γήπεδο αν κτυπούσε ένα ποδοσφαιριστής με πλαστό δελτίο και να είχε τραυματιστεί και αυτή την στιγμή να μιλούσαμε διαφορετικά! Υπάρχει μια ξεκάθαρη πλαστογραφία του Δημοσίου εγγράφου και ο ίδιος (υπάλληλος) το έχει ομολογήσει. τώρα κατά το πόσο το Σωματείο ευθύνεται δεν θα ήθελα να εκφράσω την δική μου την άποψη. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και οι αρμόδιοι που είναι τακτικοί δικαστές θα βγάλουν την απόφαση τους. Όσον αφορά ποτέ θα βγει η απόφαση, δική μου εκτίμηση είναι ότι θα πάρει το καλοκαίρι γιατί είναι παρά πολλοί αυτοί που θα πρέπει να καταθέσουν και θα είναι εφέσιμη με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει το δικαίωμα να καταφύγει στο διαιτητικό.” Σε ερώτηση αν και οι 4 υποθέσεις είναι εξίσου σημαντικές ο κος Διακοφώτης δήλωσε: ” Oταν υπάρχει πλαστό δελτίο όλες οι υποθέσεις είναι σημαντικές. Φαντάζομαι ότι ο δικαστής θα κοιτάξει να δει αν υπάρχει εμπλοκή της ομάδας και αν υπάρχει δόλος.” Σε ερώτηση για τι ποινές προβλέπονται ο έμπειρος παράγοντας δήλωσε: ” Νομίζω οι ποινές είναι για πλαστογραφία -6 η υποβιβασμό. Τα υπόλοιπα θα πάνε στο ποινικό δικαστήριο. Το ποιο σημαντικό είναι ότι η ΕΠΣ Ζακύνθου μετά από αυτό μπήκε σε ένα σωστό δρόμο και ότι διαπίστωσε ότι αυτά είναι σοβαρά πράγματα, φυσικά η νέα διοίκηση δεν έχει καμιά εμπλοκή αλλά και οι παράγοντες της προηγούμενης διοίκησης δεν εμπλέκονται σε κάτι. Νομίζω εν αγνοία τους έγινε όλο αυτό. Μας έκανε όμως εντύπωση πόσο άνετος ήταν ο υπάλληλος γνωρίζοντας ότι η υπόθεση θα πάει και στην τακτική δικαιοσύνη.”

Για την ευθύνη των ομάδων για τα παράτυπα δελτία: “Αυτό θα το εξετάσει ο δικαστής, αν εμπλέκονται αν υπάρχει δόλος ή αμέλεια. Ο δικαστής θα εξετάσει όλα τα δελτία (21) ξεχωριστά. Πρέπει όμως και οι παράγοντες των σωματίων να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να αφήνουν την σφραγίδα τους στην Ένωση.

Για την συμμετοχή των ομάδων στην κλήρωση του κυπέλλου: “Με βάση την περσινή προκήρυξη είναι υποχρεωτική, αλλά τώρα έχουμε το δικαίωμα να το αλλάξουμε λόγω της κατάστασης που άλλαξε τα πάντα. Η δική που πρόταση είναι να είναι η συμμετοχή προαιρετική για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο κύπελλο Ελλάδος. Οπότε όσα σωματεία μείνουν θα μπουν στην κλήρωση.”

Για την Γ΄ Εθνική: “Φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν αλλαγές με την νέα διοίκηση της ΕΠΟ , θα πρέπει να πάμε σε μια μικρότερη κατηγορία, πιο ευέλικτη με λιγότερους ομίλους 4 ή 6 έτσι ώστε να βοηθηθεί επί της ουσίας από την ίδια την ΕΠΟ. Αν όχι με τηλεοπτικό πάροχο να βρούμε το τρόπο να βοηθηθούν οι ομάδες των νησιών. Αυτό το πλάνο να εχει βάθος 3-4 ετών.”

Σε περίπτωση μη συμμετοχής των στην Γ΄ Εθνική από την ίδια Ένωση: “Η πρόταση που έχουμε κάνει και η τροποποίηση που θα γίνει θα αναφέρει ότι μέχρι και η δεύτερη ομάδα που υπάρχει στην βαθμολογία της Α΄ τοπικής θα μπορεί να ανέβει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.”

Για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου: “To έχω πει επανειλημμένως, είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης και μιας ενιαίας Β΄ εθνικής των 32 ομάδων των δύο ομίλων Βορείου-Νοτίου των 16 ομάδων έκαστος. Γιατί μέσα από αυτό θα μπορέσουμε να αλλάξουμε το μοντέλο του ποδοσφαίρου και φυσικά της κατηγορίας αυτής. Μέσα από αυτό θα δώσουμε το δικαίωμα σε Έλληνες ποδοσφαιριστές να γίνουν επαγγελματίες να αναδειχτούν και να στελεχώσουν τις Εθνικές μας ομάδες. Να αλλάξει τελείως αυτό που βλέπουμε τώρα που αγωνίζονται αλλοδαποί μη κοινοτικοί, πρέπει να μειωθεί όλο αυτό. Με αυτό τον τρόπο θα αλλάξει όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε όλη τη Ελλάδα.”

Για το Γυναικείο ποδόσφαιρο της Β΄ Eθνικής: “O συνάδελφος μου ο Γιώργος Σατζησαρόγλου της ΕΠΣ Δράμας μου είχε πει μια σκέψη την οποία θα την φέρει πιθανόν στο επόμενο συμβούλιο είναι να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα από την κατηγορία.”

Για τους 8 πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής: “Κατ΄ αρχήν να πούμε ότι ουδέποτε συζητήθηκε το σενάριο να ανέβουν μόνο οι τέσσερις, Απόφασή μας που έχει περάσει και σε πρακτικό και την έχουμε μεταφέρει και στον πρόεδρο της SL2 και FL κο Λεουτάσκο αναφέρει ότι να ανέβουν και οι “8” στην αμέσως επόμενη κατηγορία. Ποτέ δεν τέθηκε κάποιο άλλο σενάριο. Θα ήταν άδικο για αυτές τις ομάδες που σταμάτησαν το ποδόσφαιρο να μην ανέβουν κατηγορία. Οπότε θα ανέβουν και οι 8 πρωταθλητές έτσι θέλω να πιστεύω.

Για τις εκλογές στην ΕΠΟ: “Στο ποδόσφαιρο η νέα διοίκηση θα πρέπει να εκλέγεται πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά. Αρα θα πρέπει οι εκλογές να γίνουν πριν ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά δηλαδή μέσα στο καλοκαίρι όπως είχε συμφωνηθεί. Ο κος Αυγενάκης θέτει τα δικά του θέλω, από εκεί και πέρα όμως το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο, ότι μέλη της ΕΠΟ είναι μόνο οι Ενώσεις. Φαντάζομαι τόσο η FIFA όσο και η UEFA έχουν θέσει σαν κόκκινες γραμμές ότι αφορά το καταστατικό και το εκλογικό σώμα το λύνει από μόνο του το ποδόσφαιρο δηλαδή η ΕΠΟ. Το 2017 η FIFA ήταν αυτή που ζήτησε από τις Ενώσεις να στηρίξουν και να ψηφίσουν τους τρεις εκλέκτορες από κάθε Ένωση να γίνει ένας. Για να είμαστε και δίκαιοι μέχρι στιγμής στην Ομοσπονδία δεν ήρθε κάποια επιχορήγηση από την πολιτεία, από τον Ελληνικό Δημόσιο, πως θα έχει λόγο επέμβασης στα δρώμενα λοιπόν του ποδοσφαίρου;

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το τον κόσμο υγεία να πάνε όλα καλά με τις δουλειές τους. Σε πρώτη μοίρα να μπουν οι οικογένειες μας και οι δουλειές. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε 2η μοίρα σημαντικό είναι ο κόσμος να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και φαντάζομαι ότι τα προβλήματα του ποδοσφαίρου θα βρουν το δρόμο τους.”

Πηγή: ioniansports.gr

Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Έγινε ο απολογισμός στα Μάσαρη!

Έγινε ο απολογισμός στα Μάσαρη!

Πριν από 12 ώρες 17:14 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Σήμερα έγινε με επιτυχία η συνάντηση, του Δ.Σ. του Αστέρα Μασάρων με μέλη και φίλους του σωματείου, στο γήπεδο της ομάδας. Στη συνάντηση, από πλευράς Δ.Σ. έγινε ο αγωνιστικός και...

 540 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Σήμερα το ραντεβού στο Θεολόγο!

Σήμερα το ραντεβού στο Θεολόγο!

Πριν από 21 ώρες 08:51 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Σήμερα είναι η σημαντική μέρα για το Δαμάγητο Θεολόγου, αφού έχει οριστεί η γενική συνέλευση στις 20:00. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Α.Π.Σ. Δαμάγητος Θεολόγου και το διοικητικό συμβούλιο,...

 470 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ώρα για ανοιχτή Γ.Σ. στα Μάσαρη!

Ώρα για ανοιχτή Γ.Σ. στα Μάσαρη!

Πριν από 21 ώρες 08:44 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στις 11:00 στο γήπεδο των Μασάρων θα γίνει η ανοιχτή γενική συνέλευση του τοπικού Αστέρα, με βασικά θέματα τον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό της ομάδας,...

 77 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ανανέωσε ο Μυλωνάς στον Ατρόμητο!

Ανανέωσε ο Μυλωνάς στον Ατρόμητο!

Πριν από 1 ημέρα 22:17 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Με τον Γιώργο Μυλωνά στο τιμόνι του θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος Διμυλιάς. Οι δύο πλευρές σήμερα έδωσαν τα χέρια και ο ίδιος...

 1676 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Αναδιάρθρωση και εκλογές

Αναδιάρθρωση και εκλογές

Πριν από 1 ημέρα 21:27 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Όπως οι περισσότερες ομάδες της Δωδεκανήσου έτσι και η Α.Ε Κως περιμένει μέσα στον Ιούνιο την οριστική απόφαση της ΕΠΣΔ σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών με τους «βυσσινί» να...

 563 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική
  Δύο ''διαζύγια'' και μία ανανέωση στη Ρόδο!

Δύο ''διαζύγια'' και μία ανανέωση στη Ρόδο!

Πριν από 2 ημέρες 17:16 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Μία ανανέωση και δύο «διαζύγια» στη Ρόδο! Παρελθόν από τους «πράσινους» αποτελούν ο Χρήστος Χατζησάββας και ο Δημήτρης Σταυλάς, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα ο Αντώνης Καραγεώργης....

 549 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Τέλος ο Κιοσέογλου από Φοίβο!

Τέλος ο Κιοσέογλου από Φοίβο!

Πριν από 2 ημέρες 16:36 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Παρελθόν αποτελεί από το Φοίβο Κρεμαστής ο Τάσος Κιοσέογλου, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Η ομάδα μάλιστα τον ευχαρίστησε και του εύχεται καλή συνέχεια. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Φοίβου:...

 272 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Αύριο η Γ.Σ. του Ηρακλή Μαριτσών!

Αύριο η Γ.Σ. του Ηρακλή Μαριτσών!

Πριν από 2 ημέρες 12:19 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Μετά από την ανοικτή συγκέντρωση που έγινε την Πέμπτη στην οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον Ηρακλή Μαριτσών, αύριο στις 20:00 θα γίνει η γενική συνέλευση στο πολιτιστικό κέντρο...

 329 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League
  Σύσκεψη και Δ.Σ. στη Football League!

Σύσκεψη και Δ.Σ. στη Football League!

Πριν από 2 ημέρες 08:12 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Κρίσιμη η προσεχής εβδομάδα για το μέλλον των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League. Όπως ανακοίνωσε η Ένωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, το μεσημέρι της προσεχούς Τρίτης...

 271 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Αύριο η Γ.Σ. στο Δαμάγητο Θεολόγου!

Αύριο η Γ.Σ. στο Δαμάγητο Θεολόγου!

Πριν από 2 ημέρες 08:04 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Αύριο είναι η σημαντική μέρα για το Δαμάγητο Θεολόγου, αφού έχει οριστεί η γενική συνέλευση στις 20:00. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Α.Π.Σ. Δαμάγητος Θεολόγου και το διοικητικό συμβούλιο,...

 182 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική
  Η Kappa ''ντύνει'' τη Ρόδο!

Η Kappa ''ντύνει'' τη Ρόδο!

Πριν από 3 ημέρες 11:46 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Η ιταλική εταιρεία Kappa θα ''ντύσει'' φέτος τη Ρόδο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα. Αναλυτικά: ''Mε ιδιαίτερη χαρά η Ρόδος ανακοινώνει την συνεργασία της με την Ιταλική εταιρεία Kappa που...

 1034 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Επικεφαλής ο Μαχλής!

Επικεφαλής ο Μαχλής!

Πριν από 3 ημέρες 08:49 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Ο Μιχάλης Μαχλής θα είναι επικεφαλής της νέας προσπάθειας του Κλεάνθη Παραδεισίου, όπως αποφασίστηκε χθες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης...

 356 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Στον Σταυρό με διπλή ιδιότητα η Φιλιππάκου!

Στον Σταυρό με διπλή ιδιότητα η Φιλιππάκου!

Πριν από 3 ημέρες 20:13 | Πεμ 28 Μαϊ, 2020

Όπως γράψαμε, η Μαριέττα Φιλιππάκου θα συνεχίσει με διπλή ιδιότητα στον Σταυρό Καλυθιών. Εκτός από αθλήτρια, θα είναι και προπονήτρια της ακαδημίας του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση...

 946 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική
  ''Ελάφι'' ξανά ο Πίτκας!

''Ελάφι'' ξανά ο Πίτκας!

Πριν από 4 ημέρες 12:18 | Πεμ 28 Μαϊ, 2020

Στο ρόστερ της Ρόδου θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Βαγγέλης Πίτκας, με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασία. Ο έμπειρος γκολκίπερ συμφώνησε με τα «ελάφια» και θα τεθεί ξανά...

 656 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Συνεχίζει στις Καλυθιές ο Ιντρίζι!

  Συνεχίζει στις Καλυθιές ο Ιντρίζι!
Πριν από 12 ώρες
17:21 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Στον Απόλλωνα Καλυθιών θα παίξει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 18χρονος Ίγκλι Ιντρίζι, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία με το «δικό του» παιδί. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας για...

 166 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

1ο camp τεχνικής ποδοσφαίρου στην Κω!

  1ο camp τεχνικής ποδοσφαίρου στην Κω!
Πριν από 19 ώρες
10:52 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Την ευκαιρία να αναπτύξουν την τεχνική τους στο ποδόσφαιρο θα έχουν οι νεαροί αθλητές που θα λάβουν μέρος στο 1ο Camp τεχνικής ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Α.Ε Κως απ' τις...

 1071 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γενικά

''Με το ισχύον σύστημα οι εκλογές''

  ''Με το ισχύον σύστημα οι εκλογές''
Πριν από 20 ώρες
09:55 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Για τις εκλογές της ΕΠΟ μίλησε, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΑ Σπορ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης. Αναλυτικά οι σημαντικότερες δηλώσεις του...

 126 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Σήμερα τα σπουδαία στα Μαριτσά!

  Σήμερα τα σπουδαία στα Μαριτσά!
Πριν από 21 ώρες
08:47 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Μετά από την ανοικτή συγκέντρωση που έγινε την Πέμπτη στην οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον Ηρακλή Μαριτσών, σήμερα στις 20:00 θα γίνει η γενική συνέλευση στο πολιτιστικό κέντρο του...

 168 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Σήμερα η Γ.Σ. του Διγενή!

  Σήμερα η Γ.Σ. του Διγενή!
Πριν από 21 ώρες
08:45 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Το Δ.Σ του Α.Σ. Διγενής Κοσκινού προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα Κοσκινού σήμερα στις 20:00 με τα εξής θέματα:
1.Οικονομικός...

 125 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος!

  Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος!
Πριν από 1 ημέρα
23:01 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Στον πάγκο του Κλεάνθη Παραδεισίου θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Κώστας Παπαδόπουλος, με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασία για μία ακόμη σεζόν, αφού το κλίμα ήταν θετικό ανάμεσα...

 1957 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Συνεχίζει στον Απόλλωνα ο Μαγιόγλου!

  Συνεχίζει στον Απόλλωνα ο Μαγιόγλου!
Πριν από 1 ημέρα
21:55 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Στον Απόλλωνα Καλυθιώ θα συνεχίσει να παίζει και την επόμενη χρονιά ο Δημήτρης Μαγιόγλου. Ο 19χρονος παίκτης θα παίξει για δεύτερη σερί σεζόν στις Καλυθιές και ο Απόλλων ανακοίνωσε επίσημα...

 165 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Το νέο Δ.Σ. του Κλεάνθη!

  Το νέο Δ.Σ. του Κλεάνθη!
Πριν από 1 ημέρα
21:24 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Ο Μιχάλης Μαχλής θα είναι επικεφαλής του νέου διοικητικού συμβουλίου του Κλεάνθη Παραδεισίου, μετά τη σημερινή συνάντηση: Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου μετά την αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε, διαμορφώνεται όπως...

 105 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική

Αυτοί πέφτουν από τη Γ' Εθνική

  Αυτοί πέφτουν από τη Γ' Εθνική
Πριν από 2 ημέρες
12:24 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Η απόφαση της ΕΠΟ για τις ομάδες που υποβιβάζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αφορά όσες είχαν και μαθηματικά υποβιβαστεί με την διακοπή του πρωταθλήματος. Αντί για 40 ομάδες, που επρόκειτο να...

 1880 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Σήμερα το ραντεβού στη Ψίνθο!

  Σήμερα το ραντεβού στη Ψίνθο!
Πριν από 2 ημέρες
08:07 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Σήμερα στις 19:00 θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ψίνθου, η ανοιχτή γενική συνέλευση της τοπικής Δόξας. Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Μπορεί να διανύουμε δύσκολες μέρες...

 190 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική

Και τυπικά στη Football League!

  Και τυπικά στη Football League!
Πριν από 2 ημέρες
19:09 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των...

 957 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική

Παρέμεινε στη Ρόδο ο Νικολόπουλος!

  Παρέμεινε στη Ρόδο ο Νικολόπουλος!
Πριν από 3 ημέρες
13:21 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Στη Ρόδο θα συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν ο Ντίνος Νικολόπουλος, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας. Ο προγραμματισμός των «ελαφιών» συνεχίζεται και ο Νικολόπουλος θα...

 280 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Θετικό κλίμα στα Μαριτσά!

  Θετικό κλίμα στα Μαριτσά!
Πριν από 3 ημέρες
12:17 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Με παρουσία αρκετού κόσμου έγινε χθες στα Μαριτσά η ανοιχτή γενική συνέλευση του τοπικού Ηρακλή, με θέμα την επόμενη μέρα... Το κλίμα ήταν πολύ θετικό ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ....

 2350 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League

''Καίει'' η επικύρωση στη Football League!

  ''Καίει'' η επικύρωση στη Football League!
Πριν από 3 ημέρες
09:31 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Δεν διαφαίνεται επανεκκίνηση για την Football League που ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της με φόντο τον τερματισμό της σεζόν.
Καμία πρόθεση, τουλάχιστον σε επίπεδο πλειοψηφίας, για την επιστροφή στην δράση...

 104 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Ο Σταυρός ευχαριστεί τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

  Ο Σταυρός ευχαριστεί τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
Πριν από 3 ημέρες
19:40 | Πεμ 28 Μαϊ, 2020

Απολύμανση έγινε σήμερα στο γήπεδο των Καλυθιών, με τον Σταυρό να ευχαριστεί τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Σήμερα έγινε στις εγκαταστάσεις (γραφεία και αποδυτήρια) του Σταυρού, στο γήπεδο των Καλυθιών,...

 670 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Κύπελλο

Εκτός κυπέλλου και η Α.Ε.Ρ.Α.!

  Εκτός κυπέλλου και η Α.Ε.Ρ.Α.!
Πριν από 4 ημέρες
16:11 | Πεμ 28 Μαϊ, 2020

Την απόφαση να μην διεκδικήσει το κύπελλο Δωδεκανήσου μέσω κλήρωσης πήρε το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.Ρ.Α. Οι Αφαντενοί αποφάσισαν να μην μπουν στην κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Δ. και έτσι αποτελούν την...

 188 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Οι προτάσεις της Κ.Ο.Ε. για τις προπονήσεις!

  Οι προτάσεις της Κ.Ο.Ε. για τις προπονήσεις!
19:33 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Τις προτάσεις της για τις ομαδικές προπονήσεις και τις προπονήσεις επαφής, στην Υδατοσφαίριση, απέστειλε στον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά, η Κολυμβητική...

 129 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η... ''περιπέτεια'' ξεκινάει!

  Η... ''περιπέτεια'' ξεκινάει!
19:29 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Ο Ανταίος ξεκινάει τη δική του... ''περιπέτεια'' και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Η περιπέτεια ξεκινάει... Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-19:00...

 22 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Έφυγε'' ο Μανώλης Αναγνωστάκης!

  ''Έφυγε'' ο Μανώλης Αναγνωστάκης!
16:44 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

''Έφυγε'' από τη ζωή το μέλος του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης Μανώλης Αναγνωστάκης. Μάλιστα, ο Ρ.Σ.Α. εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: ''Το Δ.Σ....

 1169 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το K.T.C. στο Leros Tennis Cup!

  Το K.T.C. στο Leros Tennis Cup!
08:34 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Μετά από πρόσκληση του Leros Tennis Club, το Kalymnos Tennis Club θα συμμετέχει στο 1ο διασυλλογικό τουρνουά ενήλικων ανδρών Leros...

 422 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ξεκίνημα στις 20/06 η ιππασία

  Ξεκίνημα στις 20/06 η ιππασία
08:21 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Tο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας στην τελευταία συνεδρίαση του, μεταξύ των άλλων, συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για τα...

 411 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το open γυναικών στη Λέρο

  Το open γυναικών στη Λέρο
08:19 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Σε μια φανταστική ατμόσφαιρα που απόλαυσαν όλοι, με σπουδαία παιχνίδια, fair play, ανατροπές και πάνω από όλα αγάπη για το...

 37 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Summer Camp από τον Υ.Σ. Ρόδου!

  Summer Camp από τον Υ.Σ. Ρόδου!
08:17 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Το καλοκαιρινό του camp θα διοργανώσει και φέτος ο Υγρός Στίβος Ρόδου, που έχει ορίσει ως ημερομηνία έναρξης την 15η...

 59 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)