www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
Οι προτάσεις για τα μαχητικά αθλήματα
08:51 | Σαβ 16 Μαϊ, 2020
Εκτύπωση θέματος 407 αναγνώσεις

Οι προτάσεις για τα μαχητικά αθλήματα

Μετά από τηλεδιασκέψεις και σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν από τις ομοσπονδίες των μαχητικών αθλημάτων με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών κατέθεσαν τις προτάσεις τους, για την στήριξη των σωματείων, των αθλητών και προπονητών, αλλά και των ίδιων των ομοσπονδιών. Επίσης, ζήτησαν για άλλη μια φορά την συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου, προκειμένου να μπορέσουν να εκθέσουν τις ιδιαιτερότητες των δικών τους αθλημάτων λαμβάνοντας υπόψη ότι όλα γίνονται σε εσωτερικούς χώρους και τα περισσότερα έχουν και σωματική επαφή. Οι προτάσεις που υπογράφουν οι πρόεδροι των ομοσπονδιών πάλης, καράτε, κικ μπόξινγκ, κουνγκ φου, ζίου ζίτσου και παγκρατίου:

«Τα ακόλουθα μέτρα τα οποία οι παρακάτω υπογράφουσες ομοσπονδίες Μαχητικών αθλημάτων εισηγούνται προς την αθλητική ηγεσία προτείνεται να ισχύουν για σωματεία, τα οποία είναι μέλη μόνο σε αναγνωρισμένες αθλητικές ομοσπονδίες από τη ΓΓΑ και έχουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.
Τα προτεινόμενα μέτρα στήριξης επικεντρώνονται σε τέσσερις άξονες:

-ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ
1.Δωρεάν διαγνωστικά τεστ σε αθλητές και προπονητές εθνικών ομάδων.
2.Δωρεάν διαγωνιστικά τεστ στους εμπλεκόμενους σε επίσημα Πανελλήνια πρωταθλήματα, διαιτητές, προσωπικό αγώνων (γραμματείς, κριτές κτλ), όταν αυτά επιτραπούν να διοργανωθούν.
3.Σεμινάρια-Ενημέρωση σωματείων και ομοσπονδιών για τη λήψη μέτρων προφύλαξης. Διοργανωτής θα είναι η οικεία ομοσπονδία με τη συμμετοχή ειδικού επιστήμονα από την επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ.
4.Στους προπονητικούς και αγωνιστικούς χώρους να συμμετέχουν μόνο οι αθλητές, οι διαπιστευμένοι προπονητές και λοιποί διαπιστευμένοι παράγοντες των αγώνων. Όσον αφορά τους γονείς και συνοδούς, θα ακολουθηθούν τα μέτρα που θα αποφασίσει η πολιτεία και οι αθλητές θα παρευρίσκονται στον χώρο υπό την επιτήρηση του υπεύθυνου συνοδού κάθε συλλόγου και μόνον αυτού.

-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
1.Ένταξη των συλλόγων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στη ρύθμιση για επιδότηση ενοικίου που θα γίνει για διάφορους φορείς από την πολιτεία.
2.Υπαγωγή των συλλόγων και ομοσπονδιών στα μέτρα στήριξης που θα αποφασισθούν για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στήριξης.
3.Να υπαχθούν οι προπονητές των συλλόγων με σύμβαση εργασίας στην επιδότηση του μέρους του μισθού τους για όσο χρόνο διαρκεί η σχετική κρατική ρύθμιση απαγόρευσης λειτουργίας των συλλόγων αθλημάτων εσωτερικού χώρου-επαφής.
4.Πάγωμα όλων των οφειλών των σωματείων σε ΔΕΚΟ και άλλους φορείς του δημοσίου, καθώς και των ομοσπονδιών, μέχρι το τέλος του 2020. Η ρύθμιση όλων των ανωτέρω οφειλών να αρχίσει από το 2021 με την υπαγωγή των οφειλών σε καθεστώς αποπληρωμής τους με δόσεις ανάλογα με την πολιτική κάθε ΔΕΚΟ ή άλλου φορέα του δημοσίου.
5.Απ’ ευθείας επιχορήγηση από τη ΓΓΑ των σωματείων που έχουν ΕΑΑ για την κάλυψη των έκτακτων εξόδων επαναλειτουργίας τους από τις αυξημένες προϋποθέσεις-απαιτήσεις που προκύπτουν από τα πρωτόκολλα επανεκκίνησης που θα εκδοθούν.

-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ 2020
Αναστολή των Γ.Σ. των Ομοσπονδιών και σωματείων για το 2020, οι αποφάσεις θα λαμβάνονται προσωρινά από το Δ.Σ. με αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 έως ότου επανέλθουμε στην κανονικότητα και να μπορούν να συγκληθούν Γ.Σ. που θα μπορούν να συμμετέχουν πολλά άτομα.
Οι συνεδριάσεις των ΔΣ, Σωματείων και Ομοσπονδιών  να συνεχίσουν να γίνονται και δια περιφοράς ή με τηλεδιάσκεψη. Επέκταση του σχετικού ΠΝΠ (ΦΕΚ Α΄75/30-3-2020) έως τις 30/6/2021. Ισχύει έως 30/6/2020.
Ψηφιακό μετασχηματισμό των ομοσπονδιών στα πρότυπα της ψηφιοποίησης του Δημοσίου
Για την λειτουργία των ομοσπονδιών να υιοθετηθεί διαδικασία επισκεψιμότητας από μέρους των συλλόγων, αθλητών κλπ με την διαδικασία τηλεφωνικής προσυννενόησης (ραντεβού) ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματα των μελών των ομοσπονδιών και ταυτόχρονα για να προστατευθεί το προσωπικό.
Ανακοίνωση άμεσα των προϋπολογισμών των Ομοσπονδιών (ο  οποίος πρέπει να είναι αυξημένος λόγω των έκτακτων αναγκών). άμεση εκταμίευση της δόσης τακτικής επιχορήγησης για το 2020, εντός του Μαΐου 2020.
Έκτακτη επιχορήγηση Ομοσπονδιών για κάλυψη λειτουργικών εξόδων για το έτος 2020
Πάγωμα όλων των οφειλών των Ομοσπονδιών, σε ΔΕΚΟ και άλλους φορείς δημοσίου, μέχρι το τέλος του 2020. Η ρύθμιση όλων των ανωτέρω οφειλών να αρχίσει από το 2021 με την υπαγωγή των οφειλών σε καθεστώς αποπληρωμής τους με δόσεις ανάλογα με την πολιτική του κάθε ΔΕΚΟ η άλλου φορέα τoυ δημοσίου.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η χρήση του αγωνιστικού χώρου του Αθλητικού Κέντρου Άνω
Λιοσίων να παραχωρηθεί αποκλειστικά στις Ομοσπονδίες των μαχητικών τεχνών που έχουν έδρα στο χώρο του σταδίου για τη διεξαγωγή αγώνων μαχητικών αθλημάτων καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους 2020.
Να οριστεί επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των
Ομοσπονδιών των μαχητικών αθλημάτων, που έχουν έδρα στο γήπεδο, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την εκπόνηση του αγωνιστικού καλενδαρίου για τον χρόνο της ρύθμισης παραχώρησης χρήσης μέχρι το τέλος του 2020.
Τα λειτουργικά έξοδα του σταδίου θα συνεχίσουν να καλύπτονται
από την πολιτεία.
Η απολύμανση των χώρων του σταδίου θα πραγματοποιείται με
ευθύνη της πολιτείας η του Δήμου σε τακτά χρονικά διαστήματα και βεβαίως πάντα πριν και μετά από κάθε αθλητική-αγωνιστική διοργάνωση.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε, μόλις το πρόγραμμα σας το επιτρέψει, την πραγματοποίηση συνάντησης με εκπροσώπους μόνο των μαχητικών τεχνών, προκειμένου να εκθέσουμε αναλυτικά τις θέσεις και τις απόψεις, λόγων της ιδιαιτερότητας των μαχητικών αθλημάτων δεδομένου ότι όλα είναι εσωτερικού χώρου και τα περισσότερα είναι και επαφής».

Άλλα σπορ |
  Ημερίδα τοξοβολίας στην Κω!

Ημερίδα τοξοβολίας στην Κω!

Πριν από 3 ώρες 08:27 | Πεμ 1 Οκτ, 2020

Ο Α.Σ. Φοίβος Κω ανακοινώνει τη διοργάνωση, σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ του Δήμου Κω, διαγωνιστικής ημερίδας τοξοβολίας με τη συμμετοχή αθλητών από όλα τα Δωδεκάνησα. Η ημερίδα τοξοβολίας θα πραγματοποιηθεί...

 63 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πολύ καλή παρουσία ο Κ.Ο.Π.!

Πολύ καλή παρουσία ο Κ.Ο.Π.!

Πριν από 1 ημέρα 08:01 | Τετ 30 Σεπτ, 2020

Ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα που έγινε στον Άγιο Σουλά. Αναλυτικά: ''Η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου διοργάνωσε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στον Άγιο Σουλά...

 305 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Επιτυχία στο Cross Country!

Επιτυχία στο Cross Country!

Πριν από 2 ημέρες 18:40 | Τρι 29 Σεπτ, 2020

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς του περιφερειακού πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας Cross Country σε σιρκουί (XCC) που διοργάνωσε στην Ρόδο την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, η Τοπική Επιτροπή...

 164 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η ανοδική πορεία του Α.Ο. Σταματίου

Η ανοδική πορεία του Α.Ο. Σταματίου

Πριν από 3 ημέρες 15:15 | Δευ 28 Σεπτ, 2020

Ο Α.Ο. Σταματίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Αναλυτικά: ''Όλα τα μέλη της αθλητικής οικογένειας του ΑΟ Σταματίου πληροφορηθήκαμε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την...

 323 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Κέρδισαν Ζαντά και Μπαραχάνος!

Κέρδισαν Ζαντά και Μπαραχάνος!

Πριν από 3 ημέρες 08:33 | Δευ 28 Σεπτ, 2020

Ολοκληρώθηκε η  open δοκιμασία που σχεδίασαν οι Ζeppelins στη Νίσυρο για 26 χιλιόμετρα. Νικήτρια στις γυναίκες ήταν η Στεργία Ζαντά και στους άνδρες ο Γιώργος Μπαραχάνος μετά από μεγάλη μάχη με τον...

 132 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Νέοι διεθνείς αγώνες στη Ρόδο!

Νέοι διεθνείς αγώνες στη Ρόδο!

Πριν από 4 ημέρες 10:04 | Κυρ 27 Σεπτ, 2020

Η Ρόδος βρίσκεται στο καλεντάρι των διεθνών διοργανώσεων ποδηλασίας και για το 2021. Όπως έγινε γνωστό, η Ρόδος θα φιλοξενήσει δύο διεθνείς αγώνες, που θα διεξαχθούν τους πρώτους μήνες του...

 202 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Με 108 αθλητές στον Άγιο Σουλά!

Με 108 αθλητές στον Άγιο Σουλά!

Πριν από 5 ημέρες 08:51 | Σαβ 26 Σεπτ, 2020

Αύριο στον Άγιο Σουλά, η Τ.Ε. Ε.Ο.Π. Δωδεκανήσου διοργανώνει τον Περιφερειακό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν 108 αθλητές και αθλήτριες, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, από οκτώ διαφορετικούς...

 303 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στα αθλητικά μονοπάτια η Κάσος!

Στα αθλητικά μονοπάτια η Κάσος!

Πριν από 5 ημέρες 08:40 | Σαβ 26 Σεπτ, 2020

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (24/9/2020) αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του Δήμου της Ηρωικής Νήσου Κάσου στα αθλητικά μονοπάτια. Το πρόγραμμα σχεδιάζει και υλοποιεί η Εταιρία "Αναγέννηση και...

 90 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Τα αποτελέσματα του ''Rodilios Rhodes Cycling Challenge''

Τα αποτελέσματα του ''Rodilios Rhodes Cycling Challenge''

Πριν από 7 ημέρες 09:58 | Πεμ 24 Σεπτ, 2020

Την περασμένη Κυριακή ο Ροδήλιος διοργάνωσε στον περιφερειακό δρόμο στον Ζέφυρο, αγώνα δρόμου τύπου Criterium, με την επωνυμία «Rodilios Rhodes Cycling Challenge», στον οποίο συμμετείχαν 92 αθλητές και αθλήτριες από...

 453 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Αναστολή στα μαθήματα του Ιππότη

Αναστολή στα μαθήματα του Ιππότη

Πριν από 7 ημέρες 09:46 | Πεμ 24 Σεπτ, 2020

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου ''Ιππότης'' συνεδρίασε προχθές προκειμένου να επανεκτιμήσει με βάση τις τελευταίες εξελίξεις της πορείας εξάπλωσης του κορωνοϊού, το καθεστώς λειτουργία των τμημάτων υποδομής (εκμάθησης σκακιού) για τα...

 99 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πέντε χρυσά ο Χατζηεμμανουήλ!

Πέντε χρυσά ο Χατζηεμμανουήλ!

Πριν από 8 ημέρες 13:40 | Τετ 23 Σεπτ, 2020

Ό παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουηλ, συμμετείχε στους αγώνες στίβου ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2020 που διεξήχθησαν το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στο στάδιο του Πανελλήνιου.  Ο Κώος αθλητής έλαβε μέρος σε...

 243 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Υπογραφή της σύμβασης στην Κάλυμνο!

Υπογραφή της σύμβασης στην Κάλυμνο!

Πριν από 8 ημέρες 09:12 | Τετ 23 Σεπτ, 2020

Την περασμένη Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas Διονύσιος Κοδέλλας και ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, υπέγραψαν την συμφωνία συνεργασίας των δύο πλευρών για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα...

 112 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα!

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα!

Πριν από 9 ημέρες 19:56 | Τρι 22 Σεπτ, 2020

Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα… Μιλάμε για το εξαιρετικό γυμναστήριο πυγμαχίας, το οποίο κατασκεύασε ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα και παρουσιάστηκε και επίσημα σήμερα από τον πρόεδρο του Οργανισμού Αλέξανδρο...

 303 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Σπουδαία πρωτοβουλία της Fidusa!

Σπουδαία πρωτοβουλία της Fidusa!

Πριν από 10 ημέρες 11:44 | Δευ 21 Σεπτ, 2020

Στo πλαίσιo της εκδήλωσης ''Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους'' στη θαλασσινή πύλη της Μεσαιωνικής μας πόλης, η εταιρεία Fidusa με τον υπεύθυνο της Γιώργο Βογιατζή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει...

 676 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Μετράει αντίστροφα ο Ρ.Σ.Α.!

  Μετράει αντίστροφα ο Ρ.Σ.Α.!
Πριν από 2 ώρες
09:00 | Πεμ 1 Οκτ, 2020

Αντίστροφα μετράει ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης για τον αγώνα δεξιοτεχνίας, που θα γίνει στο Καρακόνερο την Κυριακή 11 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης στις 11:00. Μέχρι την Τετάρτη θα γίνονται δεκτές...

 29 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Από σήμερα η δράση στην Κάλυμνο!

  Από σήμερα η δράση στην Κάλυμνο!
Πριν από 3 ώρες
08:01 | Πεμ 1 Οκτ, 2020

Ξεκινάει από σήμερα το πρωτάθλημα μελών του Kalymnos tennis club. Συνολικά έκαναν εγγραφή στην ψηφιακή πλατφόρμα 43 αθλητές και αθλήτριες. Στον πίνακα των ανδρών συμμετέχουν 27 αθλητές ενώ στο γυναικείο ταμπλό...

 22 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι συμμετοχές για τη δεξιοτεχνία

  Οι συμμετοχές για τη δεξιοτεχνία
Πριν από 2 ημέρες
12:25 | Τρι 29 Σεπτ, 2020

O Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης ενημερώνει για τον αγώνα δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων στο Εθνικό Αθλητικό κεντρο "Καλλιπάτειρα" την Κυριακή 11 Οκτώβρη με ωρα έναρξης 11.00 ότι μπορούν να λάβουν μέρος αυτοκίνητα στις...

 45 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Σάρωσε'' ο Πρωτέας Καλύμνου!

  ''Σάρωσε'' ο Πρωτέας Καλύμνου!
Πριν από 3 ημέρες
08:38 | Δευ 28 Σεπτ, 2020

Μεγάλη ήταν«η συγκομιδή» του Ναυταθλητικού Όμιλου Καλύμνου «Πρωτέας» τόσο στα μετάλλια όσο και στα Πανελλήνια Ρεκόρ και γενικότερα στις διακρίσεις, στην μεγαλύτερη διοργάνωση που συμμετείχε φέτος, στο «1ο Κύπελλο Ελλάδας...

 74 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Friendly Bike η Λέρος!

  Friendly Bike η Λέρος!
Πριν από 4 ημέρες
10:07 | Κυρ 27 Σεπτ, 2020

Η Λέρος πιστοποιήθηκε ως το πρώτο νησί στην Ελλάδα που είναι φιλικό προς τον ποδηλάτη με το σήμα Bike Friendly Destination, το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού....

 102 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι 24 συμμετοχές στο Ladder!

  Οι 24 συμμετοχές στο Ladder!
Πριν από 5 ημέρες
08:47 | Σαβ 26 Σεπτ, 2020

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου διοργανώνει το πρωτάθλημα Ladder 2020-2021 για τα μέλη του. Οι ''σφουγγαράδες'' με την ακόλουθη ανακοίνωση, γνωστοποίησαν τους 24 συμμετέχοντες στην κατηγορία των Ανδρών, αλλά και τους όρους...

 54 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ξεκίνησε ο Εύδαμος Κω

  Ξεκίνησε ο Εύδαμος Κω
Πριν από 6 ημέρες
13:41 | Παρ 25 Σεπτ, 2020

Ξεκίνησε η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του Εύδαμου Κω. Οι αθλητές και οι αθλήτριες βρίσκονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του σταδίου ''Ανταγόρας'' πραγματοποιώντας ,πληθώρα δρομικών προγραμμάτων καθώς επίσης και ασκήσεις ενδυνάμωσης...

 106 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Cross Country την Κυριακή!

  Cross Country την Κυριακή!
Πριν από 6 ημέρες
10:22 | Παρ 25 Σεπτ, 2020

Την προσεχή Κυριακή στην περιοχή του Αγίου Σουλά θα διεξαχθεί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που διοργανώνει η Τ.Ε. Ε.Ο.Π. Δωδεκανήσου. Αναλυτικά η προκήρυξη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος που ανακοίνωσε η...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τουρνουά Scrabble στη Ρόδο!

  Τουρνουά Scrabble στη Ρόδο!
Πριν από 7 ημέρες
10:02 | Πεμ 24 Σεπτ, 2020

Ο Όμιλος Scrabble  Ρόδου- Δωδ/σου διοργανώνει το 5ο τουρνουά στο ξενοδοχείο ACANDIA (Ηρώων Πολυτεχνείου 6), στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2020. Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6942575866 κα. Μήλα Ειρήνη...

 135 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Μαζικές αντιδράσεις στο στίβο!

  Μαζικές αντιδράσεις στο στίβο!
Πριν από 7 ημέρες
09:51 | Πεμ 24 Σεπτ, 2020

Ψήφισμα κατά του νέου αθλητικού νόμου υπέγραψε η αθλητική οικογένεια του στίβου, μεταξύ αυτών και πέντε στελέχη του αθλήματος στα Δωδεκάνησα Την μαζική αντίδραση μελών της οικογένειας του ελληνικού στίβου...

 88 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην 9η θέση ο Χατζηιωάννου!

  Στην 9η θέση ο Χατζηιωάννου!
Πριν από 9 ημέρες
11:06 | Τρι 22 Σεπτ, 2020

Στην 9η θέση τερμάτισε, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου δρόμου Ανδρών- Γυναικών, ο Μιχάλης Χατζηιωάννου του Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος. Ο 31χρονος Συμιακός δρομέας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, κατάφερε να τερματίσει στην 9η...

 59 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τμήματα υποδομής οι Ιππότες!

  Τμήματα υποδομής οι Ιππότες!
Πριν από 10 ημέρες
16:18 | Δευ 21 Σεπτ, 2020

Οι Ιππότες Ρόδου στο ράγκμπι ιδρύουν εφηβικό και παιδικό τμήμα και εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: ''Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία παιδικού- εφηβικού τμήματος (under- 18s). Ο...

 251 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Συνάντηση των γυμναστών με Ζήκα!

  Συνάντηση των γυμναστών με Ζήκα!
Πριν από 11 ημέρες
09:31 | Κυρ 20 Σεπτ, 2020

Άλλη μια συνάντηση σημασίας για τον τοπικό αθλητισμό έγινε στο People & People με τον πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου Βασίλη Ζηκα. Ο πρόεδρος και ο ταμίας του Συλλόγου Γυμναστών...

 191 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η βαθμολογία στην ποδηλασία

  Η βαθμολογία στην ποδηλασία
Πριν από 11 ημέρες
08:51 | Κυρ 20 Σεπτ, 2020

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοίνωσε την γενική βαθμολογία όλων των συλλόγων για το 2020, έπειτα από την εισαγωγή 328 φύλλων αγώνα που έχει κατατεθεί στην Ομοσπονδία. Όσον αφορά στις ομάδες...

 99 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τρίτος ο Σύρμας στη Σλοβακία!

  Τρίτος ο Σύρμας στη Σλοβακία!
Πριν από 13 ημέρες
08:30 | Παρ 18 Σεπτ, 2020

Στον πρώτο διεθνή αγώνα ύστερα από το lockdown ο Θανάσης Σύρμας, αθλητής του paracycling στην Η5 κατηγορία κατέκτησε την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Πούχοφ της Σλοβακίας τόσο στην...

 75 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το νέο Δ.Σ. της Ηπιόνης Κω

  Το νέο Δ.Σ. της Ηπιόνης Κω
Πριν από 14 ημέρες
14:02 | Πεμ 17 Σεπτ, 2020

Διενεργήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ηπιόνης. με μεγάλη προσέλευση των μελών του Συλλόγου. Μετά και τις εσωτερικές αρχαιρεσίες των εκλεγμένων, το νέο διοικητικό συμβούλιο...

 74 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ετσι και περάσει η πρόταση του ΣΕΠΚ στον υφυπουργό,θα γελάσει και το παρδαλό κατσικι στα γήπεδα της Δωδεκανήσου. Τι λέτε...

Volleyball©

Οι προθέσεις συμμετοχής στο τοπικό. 23 ημέρες πέρασαν...ακόμα;

ΑΕΚ.

Νομίζω αξίζει είναι αφιέρωμα για τον Μαχαίρα και την πορεία του στο μπάσκετ της Δωδεκανήσου έστω μια ομάδα άρθρων από...

Χαχας

Τα ονόματα τα πετάμε έτσι στον αέρα. Είναι υπαρκτά πρόσωπα ?

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ?

ΕΑΚΑ

Τουλαχιστον η ΕΑΚΑ επαιξε φιλικο γυναικων με τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, εσεις που ειστε κρυμμενοι? ΝΤΡΟΠΗ

ΚΩΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΔΟ, ΚΑΛΥΜΝΟ, ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΑΙ...

Εκεί στην Κάλυμνο

Εκεί στην Κάλυμνο μας κουράσατε..... Με δύο ομάδες και τόση φαγωμάρα. Έχετε καταντήσει Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες. Σκέφτομαι τα παιδιά τι...

Wikipedia

Η Κάλυμνος είχε πληθυσμό 16.179 κατοίκους σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011 και αποτελεί ένα από τα πιο...

Κουκουρουκου

Δεν έχει να κάνει με ΕΑΚΑ και Ακαδημία έχει να κάνει με τον ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ που σας έκατσε στο λαιμό γιατί...