www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
''Οι Ιταλοί υποτίμησαν τον κορωνοϊό''!
09:30 | Παρ 27 Μαρ, 2020
Εκτύπωση θέματος 1956 αναγνώσεις

''Οι Ιταλοί υποτίμησαν τον κορωνοϊό''!

Ο Ροδίτης Νίκος Χαραλάμπης έπαιξε φέτος στην Ιταλία και καταθέτει τις απόψεις του από την κατάσταση που βίωσε στη γειτονική χώρα με τον κορωνοϊό!

Ο Ροδίτης αθλητής Νίκος Χαραλάμπης είναι ένας από τους Έλληνες που βρέθηκαν στην Ιταλία την σεζόν 2019-2020 για αγωνιστικούς λόγους. Η ομάδα του, SSD Giuseppe Angels βρίσκεται στα νότια της χώρας, την πόλη Μανφρεντόνια (Πόυλια) και αγωνίζεται στην Seria C Gold. Στο «ξέσπασμα» του Covid-19 ο Ροδίτης Νίκος Χαραλάμπης ήταν ακόμα στην Πούλια και εξηγεί στο basketa.gr την κατάσταση που επικράτησε στην γείτονα χώρα τις πρώτες κρίσιμες μέρες της πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντιμετώπισαν οι Ιταλοί τον ιό. Εκτός αυτού, ο Χαραλάμπης «κοιτάει» τις ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν και δίνει τη δική του εξήγηση για την θέση τους στα πρωταθλήματα όπου αγωνίζονται.
-Είσαι από τους Έλληνες που βρέθηκες την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 στην Ιταλία, πως βίωσες όλη αυτή την κατάσταση με τον Covit-19 στην γείτονα χώρα;
«Η κατάσταση ήταν λίγο περίεργη, όταν άρχισαν τα πρώτα κρούσματα να φτάνουν στη χώρα, καθώς ο κόσμος ήταν το λιγότερο μπερδεμένος. Είδα πολλούς να κλείνονται στα σπίτια τους από νωρίς, αλλά αυτό που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι πολλοί υποτίμησαν τον ιό και τη μεταδοτικότητα του, αδιαφορώντας για τις οποίες συνέπειες, κάτι που νομίζω μας έφτασε στο σήμερα και την όλη αυτή τραγική κατάσταση που ζούνε οι άνθρωποι στην Ιταλία. Τον τελευταίο καιρό όπως είναι λογικό επικρατούσε ένας πανικός, και αυτό πέρα από το γεγονός ότι έκανε όλες τις βασικές λειτουργίες της ζωής να παραλύσουν (σουπερμάρκετ, φαρμακεία κλπ) ήταν εμφανές πλέον και στις εκφράσεις των ανθρώπων αλλά και στον τρόπο που μιλούσαν, δείχνοντας τεράστια αβεβαιότητα για το μέλλον και το πως και εάν η ζωή θα επιστρέψει στην κανονικότατα της. Μπασκετικά μπορώ να σου πω ότι με το άκουσμα των ειδήσεων αλλά και την ταχύτητα εξάπλωσης του ιού ήμασταν το λιγότερο μουδιασμένοι, καθώς δεν ξέραμε τι θα μας ξημερώσει. Πολύ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέχρι να αναβληθούν τα πρωταθλήματα ακολουθούσαμε το πρόγραμμα της αγωνιστικής εβδομάδας και προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι της Κυριακής κανονικά, έως ότου να μας ενημερώσουν για την επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος για το οποίο δεν γνωρίζουμε εάν και ποτέ θα ξανά αρχίσει».
-Από αυτά που έχεις ακούσει, πιστεύεις ότι θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα;
«Η τελευταία επίσημη επικοινωνία που είχαμε από την ομάδα έλεγε πως θα ξαναμιλήσουμε 3 Απριλίου. Γνώμη μου είναι και παράλληλα με την κατάσταση στην Ιταλία πως δεν θα συνεχιστεί. Ελπίζω βέβαια η κατάσταση να ηρεμήσει και να βρεθεί ένας τρόπος να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, αλλά προς το παρόν προέχει η υγεία όλων μας. Δυστυχώς όμως και μιλώντας ρεαλιστικά κανείς μας δεν περιμένει να υπάρξει η οποιαδήποτε εξέλιξη στις 3 Απριλίου».
-Έχεις επιστρέψει Ελλάδα, ήταν δική σου αυτή η απόφαση, ή σου είπαν από την ομάδα ότι είσαι ελεύθερος να φύγεις;
«Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση, και μέσα σε όλα υπάρχει μια ακόμα αβεβαιότητα σε αυτόν τον τομέα. Όπως είπα προηγουμένως, με την ομάδα μου προετοιμαζόμασταν κανονικά για την επερχόμενο Κυριακάτικο αγώνα και ενημερωθήκαμε Παρασκευή (δυο μέρες πριν) για την αναβολή του. Σε αυτό το σημείο ζήτησα ειδική άδεια από τον προπονητή και την διοίκηση για να επιστρέψω στην Ελλάδα την οποία και πήρα, ελπίζοντας πως θα επιστρέψω. Η κατάσταση δυστυχώς ξέφυγε στην Ιταλία όποτε αναγκαστικά η ομάδα ζήτησε από όλους τους παίκτες να επιστρέψουν σπίτια τους έως και τις 3 Απριλίου όπου και η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί».
-Η προσαρμογή σου σε μια άλλη χώρα, ένα άλλο πρωτάθλημα ήταν εύκολη ή δύσκολη;
«Θεωρώ πως αυτό διαφέρει ανάλογα με τον άνθρωπο. Για εμένα ήταν αρκετά εύκολο καθώς πήγα εκεί με ένα συγκεκριμένο σκοπό και στόχο. Βέβαια ήταν παρά πολύ σημαντικό το γεγονός ότι όλοι στην ομάδα με έκαναν να αισθανθώ παρά πολύ άνετα και οικεία από την πρώτη στιγμή. Ήμουν αρκετά τυχερός που βρέθηκα σε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα και καλούς χαρακτήρες».
-Ποιος ήταν αυτός ο σκοπός-στόχος;
«Στο τέλος της  περσινής σεζόν ένιωσα την ανάγκη να φύγω στο εξωτερικό και να κυνηγήσω αυτό το όνειρο. Ο πρωταρχικός στόχος είναι η όλη εμπειρία αυτή καθαυτή του να ζήσεις στο εξωτερικό, να παίξεις και σταθείς στα πόδια σου χωρίς κανένα στήριγμα. Από εκεί και πέρα ήθελα να πάω κόντρα στο ρεύμα και να κάνω κάτι που οι περισσότεροι (εάν όχι όλοι) δεν τολμούν να κάνουν. Έπειτα βρισκόμενος στην Ιταλία ως ο μοναδικός ξένος μιας ομάδας που παλεύει για την παραμονή της έχεις ένα τεράστιο βάρος και πίεση κάθε Κυριακή με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Αυτή η πρόκληση είναι κάτι που με εξιτάρει παρά πολύ και ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να παίξω στο εξωτερικό».
-Θα ήθελες να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό τις ερχόμενες αγωνιστικές σεζόν ή σκέφτεσαι επαναπατρισμό;
Ο σκοπός μου ήταν να βρεθώ στο εξωτερικό για όσο περισσότερο μπορώ, παίζοντας σε διάφορες χώρες. Και λέω ήταν γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, παίρνοντας παράδειγμα την κατάσταση που βιώνουμε τώρα. Παρόλα αυτά είναι τεράστια ευλογία να παίζεις εκτός και να βλέπεις την διαφορετική νοοτροπία που έχουν οι άνθρωποι και το πως προσεγγίζουν το άθλημα. Θα ήθελα λοιπόν να συνεχίσω να βρίσκομαι στο εξωτερικό, αλλά ποιος ξέρει».
-Ποιο είναι το επίπεδο στην κατηγορία-ομίλου που αγωνίζεσαι (Seria C Gold), σου θυμίζει κάποια από τις εθνικές κατηγορίες στην Ελλάδα όσον αφορά τον ανταγωνισμό;
«Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και ανταγωνιστικό καθώς οι παίκτες που παίζουν εκεί είναι αρκετά έμπειροι. Οι ομάδες βασίζονται κατά κύριο λόγο στους ξένους τους, οι οποίοι προέρχονται από καλά πρωταθλήματα όπως είναι οι Λιθουανοί που οι περισσότεροι έρχονται από την πρώτη κατηγορία της χώρας τους. Από εκεί και πέρα οι ομάδες μεταξύ τους είναι πολύ κοντά στην ποιότητα και κάθε Κυριακή η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και πράγματι αρκετά ματς κρίνονται στον πόντο. Θα ήταν άδικο θεωρώ να το συγκρίνω με κάποιο Ελληνικό, καθώς κάθε ομάδα έχει δυο ξένους στο ρόστερ της εδώ (Ιταλία). Εάν έπρεπε βέβαια να μπω στη διαδικασία της σύγκρισης, ίσως να έλεγα ότι είναι αρκετά κοντά με το πρωτάθλημα της Α2».
-Παρακολουθείς τα Ελληνικά εθνικά πρωταθλήματα; Οι ομάδες που έχεις φορέσει τη φανέλα είναι λίγο χωρισμένες. Οι Δούκας και Άρης Θήβας βρίσκονται στα χαμηλά και από την άλλη Ψυχικό και Ηλυσιακός «καμαρώνουν» στα ψηλά της Α2 και Γ Εθνικής αντίστοιχα, ποια είναι η γνώμη σου;
«Φυσικά και παρακολουθώ τα δικά μας πρωταθλήματα. Ο Δούκας είναι η πρώτη ομάδα που ήρθα ερχόμενος από τον Κολοσσό και την Ρόδο και έχω ένα τεράστιο δέσιμο με την ομάδα όποτε με στενοχωρεί το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία και εύχομαι σύντομα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Όσον αφορά τον Άρη Θήβας δεν ξέρω τι φταίει, ίσως να μην έγιναν σωστές επιλογές το καλοκαίρι στον καταρτισμό του ρόστερ. Το Ψυχικό είναι στις θέσεις των πλέι οφ και μου φαίνεται απολύτως λογικό καθώς στο τιμόνι του έχει τον κόουτς Ρεμεντέλα που γνώμη μου είναι πως είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην κατηγορία και είχα την τύχη πριν δυο σεζόν να συνεργαστώ μαζί του. Είμαι πολύ χαρούμενος για την θέση της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα και Εύχομαι καλή συνέχεια για την πορεία της. Στον Ηλυσιακό ήμουν αρκετά μικρός και πήρα  ελάχιστο χρόνο συμμετοχής αλλά είναι μια ομάδα με καταπληκτικούς οπαδούς που της αξίζει να βρίσκεται σίγουρα στην Α1».
-Τι ήταν αυτό που σου έλειψε περισσότερο όλο αυτό το διάστημα;
«Οι δικοί μου άνθρωποι κυρίως. Πέρα από αυτό, το σινεμά καθώς στην Ιταλία όλες οι ταινίες παίζονται μεταγλωττισμένες στα Ιταλικά.
Για το τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο να έχει την υγεία του και να είναι ασφαλής σε αυτούς τους περίεργους καιρούς. Με υπομονή και την απαραίτητη υπευθυνότητα και προσοχή τα δύσκολα θα περάσουν και πολύ σύντομα θα μπορούμε να απολαύσουμε το μπασκετακι μας και πάλι».

ΠΗΓΗ: BASKETA.GR
 

Μπάσκετ | Γενικά
  ''Πράσινο φως'' για αγώνες!

''Πράσινο φως'' για αγώνες!

Πριν από 15 ώρες 19:22 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Την άρση όλων των περιορισμών που ισχύουν μέχρι σήμερα, αλλά και τη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων (με όρους και πολλές προϋποθέσεις) από τις 6/6 και αφού έχει προηγηθεί προετοιμασία διάρκειας τεσσάρων...

 963 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. του Ιπποκράτη!

Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. του Ιπποκράτη!

Πριν από 1 ημέρα 10:17 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Αρκετά νέα πρόσωπα πρόκειται να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο του Ιπποκράτη Κω, με βάση τα όσα έγιναν γνωστά… Μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να καθοριστεί η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης και...

 1245 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Ρέθυμνο το...πρώτο!

Ρέθυμνο το...πρώτο!

Πριν από 1 ημέρα 09:02 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στη Basket League, το Ρέθυμνο δεν θα συνεχίσει στην κατηγορία, δια στόματος του μεγαλομετόχου Κωστή Ζομπανάκη, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί είτε...

 306 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Δύο οι περιπτώσεις για τους ομίλους!

Δύο οι περιπτώσεις για τους ομίλους!

Πριν από 1 ημέρα 08:33 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την Ε.Ο.Κ. είναι ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής… Τα πιο πιθανά σενάρια είναι δύο για την ομάδα που θα παίξει στις...

 183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Αποφασίζουν για τους πρωταθλητές!

Αποφασίζουν για τους πρωταθλητές!

Πριν από 2 ημέρες 08:03 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες θα χρειαστεί να αποφασίσουν για τις ομάδες που θα πάρουν τους τίτλους στους άνδρες και στις γυναίκες και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κάνουν γνωστές...

 1310 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Γυναικών
  ''Γρίφος'' η νέα Α2 Γυναικών!

''Γρίφος'' η νέα Α2 Γυναικών!

Πριν από 2 ημέρες 08:02 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Πραγματικός «γρίφος» για δυνατούς λύτες θα είναι η νέα Α2 Γυναικών... Θα περιλαμβάνει 43 ομάδες, μοιρασμένες σε ομίλους, με τη συμμετοχή των 21 σωματείων που παραμένουν, των 16 σωματείων που...

 166 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Σεμινάριο των συνδέσμων διαιτητών!

Σεμινάριο των συνδέσμων διαιτητών!

Πριν από 3 ημέρες 12:53 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Οι σύνδεσμοι διαιτητών που περιστοιχίζονται από θάλασσα (μεταξύ των οποίων και ο Σ.Δ.Κ.Δ.) θα διεξάγουν ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, με στόχο την εκπαίδευση των διαιτητών στις απομακρυσμένες περιοχές... Οι σύνδεσμοι της Δωδεκανήσου...

 1717 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Οι αποφάσεις της Ε.Ο.Κ.

Οι αποφάσεις της Ε.Ο.Κ.

Πριν από 3 ημέρες 12:02 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και...

 310 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Έξι αποχωρήσεις στο Φοίβο Κω!

Έξι αποχωρήσεις στο Φοίβο Κω!

Πριν από 3 ημέρες 10:00 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Έξι παίκτες αποχωρούν από το Φοίβο Κω για διαφορετικούς λόγους… Η πιο σημαντική απουσία είναι αυτή του Δημήτρη Φωτόπουλο, ο οποίος υπηρέτησε στην Κω τη στρατιωτική του θητεία και δεν...

 732 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ανανέωσε ο Καπλανίδης στο Φοίβο!

Ανανέωσε ο Καπλανίδης στο Φοίβο!

Πριν από 3 ημέρες 08:22 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Στο Φοίβο Κω θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Καπλανίδης… Ο έμπειρος Κώος προπονητής έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Μιμερίνη και θα συνεχίσει...

 361 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Όλες οι αποφάσεις στο Δ.Σ. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.!

Όλες οι αποφάσεις στο Δ.Σ. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.!

Πριν από 4 ημέρες 19:08 | Πεμ 28 Μαϊ, 2020

Στη σημερινή (28/5) συνεδρίαση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έλαβε ομόφωνα αποφάσεις με στόχο την θωράκιση της αξιοπιστίας, της φερεγγυότητας και του «υγιούς» ανταγωνισμού της EKO Basket League. Το...

 1216 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Η μεγάλη του...Κολοσσού σχολή!

Η μεγάλη του...Κολοσσού σχολή!

Πριν από 4 ημέρες 14:40 | Πεμ 28 Μαϊ, 2020

Ο Λάνγκστον Χολ είναι μέσα στους στόχους του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Και η… μεγάλη του Κολοσσού σχολή, συνεχίζει να προοδεύει! Όπως αναφέρουν οι...

 841 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ξεκίνησε ο Ιπποκράτης (pics)

Ξεκίνησε ο Ιπποκράτης (pics)

Πριν από 4 ημέρες 10:12 | Πεμ 28 Μαϊ, 2020

Ο Ιπποκράτης Κω έγινε η πρώτη ομάδα της Δωδεκανήσου που επανάρχισε τις προπονήσεις μετά την εποχή της… καραντίνας. Τα τμήματα εφήβων, κορασίδων και παμπαίδων του κωακού συλλόγου ξεκίνησαν τις προπονήσεις...

 1027 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Αποχωρεί το Ρέθυμνο;

Αποχωρεί το Ρέθυμνο;

Πριν από 4 ημέρες 08:58 | Πεμ 28 Μαϊ, 2020

Οι τελευταίες πληροφορίες του 12sports αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το Ρέθυμνο να μην παρουσιαστεί στη νέα Basket League, κάτι που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες....

 300 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Για 15η χρονιά στη Basket League!

  Για 15η χρονιά στη Basket League!
Πριν από 2 ώρες
08:37 | Δευ 1 Ιουν, 2020

Ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες για την οργάνωση και το σχεδιασμό του νέου Κολοσσού θα είναι ο Ιούνιος, αφού πλέον θα πρέπει να πάρει μπροστά η μηχανή της ομάδας...

 122 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Έβγαλαν πρωταθλητές στις Κυκλάδες!

  Έβγαλαν πρωταθλητές στις Κυκλάδες!
Πριν από 12 ώρες
22:56 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Στις Κυκλάδες σήμερα ανέδειξαν τις πρωταθλήτριες ομάδες στους άνδρες και στις γυναίκες. Στους άνδρες τον τίτλο πήρε ο Α.Ο. Μυκόνου που θα παίξει στη Γ' Εθνική (είχε καλύτερο συντελεστή σε...

 295 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Θέλει Τσαλμπούρη και του χρόνου!

  Θέλει Τσαλμπούρη και του χρόνου!
Πριν από 1 ημέρα
09:12 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Ένας από τους παίκτες που θέλει ο Άρης Λυκογιάννης και τη νέα χρονιά στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Ο 24χρονος φόργουορντ (με ύψος 2.16) βρίσκεται...

 372 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ανοίγουν τα γραφεία του Εσπέρου!

  Ανοίγουν τα γραφεία του Εσπέρου!
Πριν από 1 ημέρα
08:54 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Με ανακοίνωση του, ο Έσπερος Κω αναφέρει ότι από αύριο θα ανοίξουν και πάλι τα γραφεία του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κωακού συλλόγου: ''Ο Α.Σ. Έσπερος Κω ανακοινώνει την επανέναρξη...

 201 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ποιος θα παίξει στη Basket League;

  Ποιος θα παίξει στη Basket League;
Πριν από 2 ημέρες
08:10 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Ο ΕΣΑΚΕ επικύρωσε τους κανόνες που θα διέπουν το νέο πρωτάθλημα και διαμόρφωσε τον χάρτη της επόμενης μέρας στην Basket League. Ο δρόμος του νέου πρωταθλήματος έχει πολλά αγκάθια, που αρχίζουν...

 808 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Αυτές είναι οι ομάδες της Γ' Εθνικής!

  Αυτές είναι οι ομάδες της Γ' Εθνικής!
Πριν από 2 ημέρες
08:05 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Μπορεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών η ΕΟΚ να μην έκανε γνωστούς τους ομίλους που θα απαρτίζουν το πρωτάθλημα την περίοδο 2020-2021 άνοιξε όμως το πράσινο… φως για 37 (;)...

 288 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ξεκινάει ατομικά ο Διαγόρας!

  Ξεκινάει ατομικά ο Διαγόρας!
Πριν από 3 ημέρες
11:51 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ενημερώνει τους αθλητές των αγωνιστικών ομάδων του, γεννηθέντες από το 2003 έως το 2007, να επικοινωνήσουν με τους προπονητές τους ή με τα γραφεία...

 144 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Απευθείας άνοδος για τους πρωταθλητές μας!

  Απευθείας άνοδος για τους πρωταθλητές μας!
Πριν από 3 ημέρες
10:49 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Ευχάριστες ειδήσεις από την Ε.Ο.Κ., αφού τα Δωδεκάνησα θα έχουν το δικαίωμα τη νέα σεζόν να έχουν δύο ακόμη ομάδες σε εθνικές κατηγορίες... Συγκεκριμένα, απευθείας στις εθνικές κατηγορίες ανεβαίνουν οι...

 621 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο ξεχωριστός Νίκος Καραντώνης!

  Ο ξεχωριστός Νίκος Καραντώνης!
Πριν από 3 ημέρες
08:58 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ έχει ο Νίκος Καραντώνης (στη φωτό με το Νο 13 του Ολυμπιακού)… Ο ίδιος (γεννημένος στην Κάλυμνο το 1965) είναι Έλληνας παλαίμαχος...

 238 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Το Switch του Νίκου Μοσχοβάκου!

  Το Switch του Νίκου Μοσχοβάκου!
Πριν από 3 ημέρες
08:29 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Τη δική του ξεχωριστή επαγγελματική προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό ο Νίκος Μοσχοβάκος. Ο Ροδίτης προπονητής έχει κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, ανοίγοντας το γυμναστήριο Switch, που βρίσκεται...

 987 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Α.Ε.Ρ.Α. στα '80s!

  Η Α.Ε.Ρ.Α. στα '80s!
Πριν από 3 ημέρες
08:11 | Παρ 29 Μαϊ, 2020

Τη δεκαετία του 1980 έκανε την εμφάνιση της στα μπασκετικά δρώμενα της Δωδεκανήσου η Α.Ε.Ρ.Α. Σας παρουσιάζουμε μία σπάνια και συλλεκτική φωτογραφία της ομάδας από τα Αφάντου. Διακρίνονται όρθιοι από...

 214 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Σήμερα το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.!

  Σήμερα το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.!
Πριν από 4 ημέρες
08:32 | Πεμ 28 Μαϊ, 2020

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. που θα διεξαχθεί σήμερα (13:00) θα επικυρωθούν με την απαραίτητη ψηφοφορία τα κριτήρια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Basket League και όλες οι αλλαγές...

 59 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Παράταση στη σχολή του Σ.Ε.Π.Κ.

  Παράταση στη σχολή του Σ.Ε.Π.Κ.
Πριν από 5 ημέρες
14:51 | Τετ 27 Μαϊ, 2020

Ο ΣΕΠΚ ενημερώνει τους υποψήφιους προπονητές για τη Σχολή Γ' Κατηγορίας πως κατόπιν συνεννόησης της Επιτροπής Διοίκησης Γ' Κατηγορίας στην Αθήνα με τον Σύνδεσμο και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αποφασίστηκε η...

 317 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Νέο ξεκίνημα και στο Φοίβο Κω

  Νέο ξεκίνημα και στο Φοίβο Κω
Πριν από 5 ημέρες
11:49 | Τετ 27 Μαϊ, 2020

Ο Α.Σ. Φοίβος Κω ανακοινώνει την επανέναρξη των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου για παιδιά άνω των 13 ετών. Ξεκινώντας λοιπόν εκ νέου τις προπονήσεις μας, θα προσπαθήσουμε να...

 589 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Δεν πρόλαβε να παίξει στη Ρόδο!

  Δεν πρόλαβε να παίξει στη Ρόδο!
Πριν από 5 ημέρες
08:56 | Τετ 27 Μαϊ, 2020

Mόλις τρεις αγωνιστικές πρόλαβαν να διεξαχθούν στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο, πριν διακοπούν οριστικά όλες οι δραστηριότητες και της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έπαιξε μόνο εκτός έδρας, όπου ηττήθηκε από...

 332 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Όχι'' από Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Α1!

  ''Όχι'' από Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Α1!
Πριν από 5 ημέρες
08:33 | Τετ 27 Μαϊ, 2020

Δεν θα κάνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- χρήση του δικαιώματός του να ανέβει στη Basket League ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, που θα μείνει στην Α2. Ο ΕΣΑΚΕ ζήτησε από την ΕΟΚ να επιλέξει...

 187 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Ποδηλατοβόλτα στην Κω!

  Ποδηλατοβόλτα στην Κω!
08:03 | Δευ 1 Ιουν, 2020

Η 3η Ιουνίου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως παγκόσμια ημέρα ποδηλασίας. Η απόφαση ελήφθη στις 12 Απριλίου 2018 από...

 21 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Δύσκολα το βαλκανικό!

  Δύσκολα το βαλκανικό!
08:02 | Δευ 1 Ιουν, 2020

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την ανακοίνωση του προέδρου της Βαλκανικής ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, ότι το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών-γυναικών...

 18 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ημερίδες ποδηλασίας στην Κω

  Ημερίδες ποδηλασίας στην Κω
08:00 | Δευ 1 Ιουν, 2020

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω και ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας συνδιοργανώνουν προπονητικές ημερίδες ποδηλασίας για ηλικίες από 7 χρονών έως και...

 54 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι προτάσεις της Κ.Ο.Ε. για τις προπονήσεις!

  Οι προτάσεις της Κ.Ο.Ε. για τις προπονήσεις!
19:33 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Τις προτάσεις της για τις ομαδικές προπονήσεις και τις προπονήσεις επαφής, στην Υδατοσφαίριση, απέστειλε στον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά, η Κολυμβητική...

 159 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η... ''περιπέτεια'' ξεκινάει!

  Η... ''περιπέτεια'' ξεκινάει!
19:29 | Κυρ 31 Μαϊ, 2020

Ο Ανταίος ξεκινάει τη δική του... ''περιπέτεια'' και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Η περιπέτεια ξεκινάει... Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-19:00...

 26 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Έφυγε'' ο Μανώλης Αναγνωστάκης!

  ''Έφυγε'' ο Μανώλης Αναγνωστάκης!
16:44 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

''Έφυγε'' από τη ζωή το μέλος του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης Μανώλης Αναγνωστάκης. Μάλιστα, ο Ρ.Σ.Α. εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: ''Το Δ.Σ....

 1257 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το K.T.C. στο Leros Tennis Cup!

  Το K.T.C. στο Leros Tennis Cup!
08:34 | Σαβ 30 Μαϊ, 2020

Μετά από πρόσκληση του Leros Tennis Club, το Kalymnos Tennis Club θα συμμετέχει στο 1ο διασυλλογικό τουρνουά ενήλικων ανδρών Leros...

 422 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)