www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
Θετική παρουσία του Ικάρου!
11:09 | Κυρ 23 Φεβ, 2020
Εκτύπωση θέματος 120 αναγνώσεις

Θετική παρουσία του Ικάρου!

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2020 ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών όπου πραγματοποιήθηκε ένας από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων ετών. Εκατόν είκοσι συμμετοχές, μεγάλο πλήθος θεατών και άψογη προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου, συνέθεσαν το σκηνικό για να εξελιχθούν αγώνες υψηλού θεάματος και ανταγωνισμού.
Η ΛΑΜΣ ανέλαβε και πάλι τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές για τα ελληνικά δεδομένα, εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου των Σερρών. Πραγματοποίησαν έναν αγώνα που αν και δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί τέλειος, αλλά το αποτέλεσμα των πολλών συμμετοχών και μάλιστα διεθνών από Τουρκία, Σουηδία, Σκόπια και Βουλγαρία σε συνδυασμό με το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές αλλά και τους πάρα πολλούς θεατές, που παρακολούθησαν τον αγώνα μέχρι και τα τελευταία σκέλη, μας επιτρέπει να μιλάμε για ένα ονειρεμένο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Στις δύο «μεγάλες» κατηγορίες του πρωταθλήματος, στην ΜΧ1 και ΜΧ2 συμμετέχουν και οι αναβάτες της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος» που πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις στον πρώτο αγώνα. Ο «απολογισμός» των δύο κατηγοριών μετά την πρεμιέρα στις Σέρρες:
Κατηγορία ΜΧ1
Η κατηγορία γνώρισε πολλές αλλαγές και εξελίξεις κατά την περίοδο της προετοιμασίας με πιο ηχηρή την συνέχιση με Suzuki της αγωνιστικής καριέρας του πολυπρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή από την πολυετή συνεργασία του με την Honda. Επίσης ο Νίκος Λυρίου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με ΤΜ ενώ ο Μανώλης Κρητικός επέστρεψε στην Ελλάδα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην κατηγορία με τα χρώματα της ΚΤΜ. Υπήρχαν όμως και απουσίες με τον Δημήτρη Κοντολέτα να ανακοινώνει το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας λίγες ημέρες πριν τον αγώνα και ο Γιώργος Ηλιόπουλος άφησε την ΜΧ1 για να δοκιμάσει στην ΜΧ2, επιστρέφοντας στην μικρή κατηγορία μετά από πολλά χρόνια. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, από το Σάββατο ο Παναγιώτης Κουζής έκανε ξεκάθαρους τους σκοπούς του επιβάλλοντας τον ρυθμό του αγώνα, κερδίζοντας μετά από δύο εκκινήσεις(έγινε επανεκκίνηση λόγω τραυματισμού αθλητή) τον προκριματικό αγώνα ενώ κυνήγησε την νίκη και στα δύο σκέλη της Κυριακής. Στο πρώτο σκέλος ο Μανώλης Κρητικός πήρε την εκκίνηση και μετά από μια μικρή μάχη με τον Γιάννη Τουρατζίδη, ο Κουζής έβαλε στόχο τον Κρητικό. Οι δύο οδηγοί οδήγησαν δυνατά ενώ πίσω τους δεν βρισκόντουσαν μακριά ο Τουρατζίδης με τον Ροδίτη Νίκο Λυρίου. Ένα λάθος του Κρητικού επέτρεψε στον Κουζή να τον πλησιάσει και αργότερα κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση. Αν και ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε υψηλός, ο Κουζής κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση μέχρι και τον τερματισμό. Στο δεύτερο σκέλος ο Κουζής ήταν αυτός που πήρε την πρωτοπορία και με δυνατό του σημείο την πίστα που είχε δυσκολέψει αρκετά καθώς υπερτερεί σε αυτές τις συνθήκες, ο πολυπρωταθλητής κατάφερε να πάρει και αυτό το σκέλος κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο Μανώλης Κρητικός 2-2 προσπάθησε και σε αυτό το σκέλος να ακολουθήσει τον Κουζή όμως αρκέστηκε στην δεύτερη θέση στην οποία τερμάτισε σε σκέλος και σύνολο. Ο περσινός πρωταθλητής Γ.Τουρατζίδης 3-3 στους πρώτους γύρους βρισκόταν κοντά στην μάχη για την πρώτη θέση όμως και στα δύο σκέλη αναγκάστηκε να αγωνιστεί από ένα σημείο και μετά χωρίς γυαλιά κάτι που σίγουρα επηρέασε την απόδοση του στο τέλος του αγώνα, τερματίζοντας στην τρίτη θέση των Σερρών. Με μικρότερου κυβισμού μοτοσυκλέτα(300cc) αγωνίστηκε ο Νίκος Λυρίου 4-4 κάτι που επηρέασε την επίδοση του στο πρώτο σκέλος της γρήγορης πίστας των Σερρών. Ωστόσο κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση και στο τελευταίο σκέλος της ημέρας όπου η πίστα είχε δυσκολέψει αρκετά πίεσε και βρέθηκε ακόμα και στην τρίτη θέση. Ένα λάθος του όμως τον έριξε ξανά στην τέταρτη θέση στη οποία τερμάτισε σε σκέλος και σύνολο. Φανερά εκτός καλού εαυτού μετά από ένα άτυχο συμβάν στο σπίτι του στην Κω, αλλά και με ατυχίες στα δύο σκέλη του αγώνα ο Άρης Τσαρνάς του Ίκαρου 5-6 το πάλεψε και μετά από την πτώση του στην εκκίνηση στο δεύτερο σκέλος κατάφερε να μπει στην πρώτη εξάδα ξεκινώντας από τελευταίος. Τερμάτισε στην πέμπτη θέση με τον Βασίλη Ζαχαρίου 8-7 να συμπληρώνει την πρώτη εξάδα επιστρέφοντας στους αγώνες μετά από αρκετά χρόνια.
Κατηγορία ΜΧ2
Την περσινή σεζόν ο Φραγκίσκος Ζούνης του Ίκαρου είχε δείξει ότι μπορεί να πετύχει νίκες στην κατηγορία. Κέρδισε σκέλη αλλά ποτέ κάποιον αγώνα, κυρίως λόγω των πολλών του ατυχιών της περσινής σεζόν. Στις Σέρρες ήρθε αποφασισμένος να αλλάξει την περσινή του πορεία και από το Σάββατο έδωσε τον ρυθμό στην κατηγορία. Κέρδισε το προκριματικό σκέλος, και με δύο καλές εκκινήσεις δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρωτοπορία και στα δύο σκέλη. Πίσω του επικρατούσε χαμός με πολλούς οδηγούς να διεκδικούν μια θέση στην πρώτη τριάδα, ανάμεσα τους και ο περσινός πρωταθλητής Αλέξανδρος Γεωργαντάς που κατάφερε και στα δύο σκέλη να ανέβει μετά από μέτριες εκκινήσεις στην δεύτερη θέση όμως ποτέ δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Ζούνη, αντιμετωπίζοντας και ένα πρόβλημα στο πρώτο σκέλος με την μοτοσυκλέτα του που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. Με δύο νίκες ο Ζούνης πήρε την πρώτη του νίκη στην κατηγορία ξεκινώντας δυνατά την χρονιά όπως και πέρσι. Η άτυχη στιγμή του Ανδρέα Ανδρέου 3-2 στο προκριματικό σκέλος δεν του έδωσε την θέση στην μπάρα που θα επιθυμούσε, όμως ο κατάφερε να βρει τον δρόμο προς την πρώτη τριάδα και τις δύο φορές καταλαμβάνοντας άξια την δεύτερη θέση στον αγώνα. Πολύ καλούς αγώνες πραγματοποίησε ο Αντώνης Σάγμαλης 2-4 δίνοντας μάχες στην πρώτη τριάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και στα δύο σκέλη. Ο περσινός πρωταθλητής της ΜΧ2Τ, κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στο σύνολο της ΜΧ2. (mxin.gr)
Οι δηλώσεις των αναβατών του Ίκαρου:
Φραγκίσκος Ζούνης: «Μετά τον πρώτο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος στις Σέρρες, κατάφερα να πάρω την πρώτη μου νίκη σε αγώνα παίρνοντας δύο πολύ καλές εκκινήσεις και κρατώντας έναν σταθερό ρυθμό με αποτέλεσμα να πάρω δύο καρό σημαίες στα αντίστοιχα σκέλη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που είναι πάντα δίπλα μου και τους χορηγούς μου! KTM Racing Design, VGR Team Georgakopoulos, Ατσικνούδας Ελαστικά, Bel-Ray GR, BLB Unisex Barber Lab»
«Πραγματοποίησα το ιδανικό ξεκίνημα. Ήμουν πρώτος στον προκριματικό και έκανα εξαιρετικές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη. Με σύμμαχο την ομάδα μου και την KTM 250 SX-F κατέκτησα δύο πρώτες θέσεις. Είμαστε στραμμένοι πλέον στον επόμενο αγώνα στα Τρίκαλα όπου θα προσπαθήσω να μείνω στην κορυφή»
«Στην επιστροφή μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX τερμάτισα και στα δύο σκέλη δεύτερος και στην ίδια θέση της γενικής. Είμαι σίγουρος πως στους επόμενους αγώνες θα πάω πολύ καλύτερα, αφού η μοτοσυκλέτα μου, KTM 450 SX-F, έχει απεριόριστες δυνατότητες. Τα λέμε Τρίκαλα σε τρεις εβδομάδες. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με στηρίζουν».
Νίκος Λυρίου: «Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας του Π.Π Μοtocross στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών όπου με τερματισμούς 4-4, τερμάτισα 4ος overall. Ήταν ένα μεγάλο τεστ για εμένα και την ομάδα μου, καθώς επιλέξαμε να αγωνιστούμε με την ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα 300 κυβικών της @tmracingofficialpage και φύγαμε από τον αγώνα ικανοποιημένοι πραγματοποιώντας ένα δυνατό 2ο σκέλος. Σίγουρα έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και πράγματα να βελτιώσουμε καθώς είδαμε τι χρειαζόμαστε, αλλά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται. Ραντεβού στα Τρίκαλα στις 7-8 Μαρτίου (Ας ευχηθούμε όλοι για τον συναθλητή μας Θ. Άρβαλη #933 που είχε μια άσχημη πτώση στον αγώνα κατάταξης να αναρρώσει γρήγορα). Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου και όλα τα άτομα που στέκονται δίπλα μου..

 

Άλλα σπορ |
  Το πρόγραμμα στο Ζίου Ζίτσου

Το πρόγραμμα στο Ζίου Ζίτσου

Πριν από 2 ημέρες 10:55 | Σαβ 4 Απρ, 2020

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ζίου ζίτσου κ. Αναστάσιος Πουλικίδης, με επιστολή του προς τα σωματεία, όταν ξεκίνησε η κρίση του κορωνοϊού στη χώρα μας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να...

 486 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Προτεραιότητα τα πανελλήνια!

Προτεραιότητα τα πανελλήνια!

Πριν από 4 ημέρες 09:48 | Πεμ 2 Απρ, 2020

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες την αναβολή όλων των αγώνων μέχρι τα μέσα Ιουλίου και παράλληλα την πρόθεση του, να διεξαχθούν αρχικά τα πανελλήνια πρωταθλήματα, όταν η πανδημία...

 406 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι προκρίσεις μετρούν κανονικά!

Οι προκρίσεις μετρούν κανονικά!

Πριν από 7 ημέρες 16:19 | Δευ 30 Μαρ, 2020

Από την ημέρα που πάρθηκε η απόφαση για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, δημιουργήθηκαν πολλά ερωτήματα που ζητούν απάντηση με βασικότερο εξ αυτών το πότε θα πραγματοποιηθούν τελικά...

 938 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Κλειστά σίγουρα μέχρι 11/04!

Κλειστά σίγουρα μέχρι 11/04!

Πριν από 7 ημέρες 16:05 | Δευ 30 Μαρ, 2020

Μέχρι και τις 11 Απριλίου τουλάχιστον θα μείνουν κλειστές οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι αθλητικοί όμιλοι. Η αρχική απαγόρευση ίσχυε ως τις 27/3, ωστόσο η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού...

 85 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Φρένο'' μέχρι τέλος Μαΐου!

''Φρένο'' μέχρι τέλος Μαΐου!

Πριν από 8 ημέρες 11:55 | Κυρ 29 Μαρ, 2020

Οι αγώνες αυτοκινήτου, έχουν περάσει κι αυτοί σε δεύτερη μοίρα. Διεθνώς, έχουν ανασταλεί όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα: Φόρμουλα 1 και ράλι, ενώ στη χώρα μας, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος,...

 341 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Αναστολή λειτουργίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ!

Αναστολή λειτουργίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ!

Πριν από 9 ημέρες 20:49 | Σαβ 28 Μαρ, 2020

Η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ανέστειλε τη λειτουργία της. Ιδού και η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της,  μετά την λήψη...

 176 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Τα αιτήματα για το τζούντο

Τα αιτήματα για το τζούντο

Πριν από 10 ημέρες 11:15 | Παρ 27 Μαρ, 2020

Σύμφωνα με την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) σχετικά με τα σωματεία-μέλη της Ε.Ο. Τζούντο που έχουν ΚΑΔ:
9312: Δραστηριότητες αθλητικών ομίλων
9319: Άλλες αθλητικές δραστηριότητες
Οφείλουν οι νόμιμοι εκπρόσωποί...

 360 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ

Διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ

Πριν από 11 ημέρες 15:43 | Πεμ 26 Μαρ, 2020

Ο ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει η χώρα εξαιτίας της πανδημίας του ιού convid-19, θέλοντας να συμβάλει στην όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπισή της διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο...

 283 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στο Τόκιο το...2021!

Στο Τόκιο το...2021!

Πριν από 14 ημέρες 11:07 | Δευ 23 Μαρ, 2020

Εξαιτίας των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός, η ΔΟΕ δείχνει πως έχει αποφασίσει την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων! Συγκεκριμένα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν να γίνουν το καλοκαίρι στο Τόκιο....

 828 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το ταξίδι της...φλόγας για το Τόκιο!

Το ταξίδι της...φλόγας για το Τόκιο!

Πριν από 15 ημέρες 11:18 | Κυρ 22 Μαρ, 2020

Το ταξίδι της για το Τόκυο ξεκίνησε η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, στα χέρια των εκπροσώπων της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκυο 2020». H Τελετή Παράδοσης έγινε την Πέμπτη στο Παναθηναϊκό Στάδιο,...

 320 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Άδεια σε Σπανουδάκη και Νικόλ!

Άδεια σε Σπανουδάκη και Νικόλ!

Πριν από 16 ημέρες 08:26 | Σαβ 21 Μαρ, 2020

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τους προέδρους των Ομοσπονδιών Ολυμπιακών αθλημάτων και τους προέδρους των Λιγκών (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ) επικοινώνησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Συζητήθηκε...

 367 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Αναβολές και στον Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.

Αναβολές και στον Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.

Πριν από 17 ημέρες 11:33 | Παρ 20 Μαρ, 2020

Η Επιτροπή Ανοικτής θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ακολουθώντας τις αποφάσεις και τις οδηγίες της πολιτείας, αναστέλλει όλους τους αγώνες ανοικτής θαλάσσης  που περιλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΑΘ/ΕΙΟ,...

 326 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Αναβολές στα πρώτα Run Greece

Αναβολές στα πρώτα Run Greece

Πριν από 18 ημέρες 11:30 | Πεμ 19 Μαρ, 2020

Σύμφωνα με τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωναϊού (COVID-19) στη χώρα, οι διοργανωτές της Σειράς Αγώνων “Run Greece” ανακοινώνουν ότι οι αγώνες...

 266 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το 2021 ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου!

Το 2021 ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου!

Πριν από 19 ημέρες 16:09 | Τετ 18 Μαρ, 2020

H Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, θέτοντας σε άμεση προτεραιότητα την προάσπιση της ατομικής και δημόσιας Υγείας, προσαρμοζόμενη με τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και ακολουθώντας της οδηγίες του...

 388 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Του χρόνου θα γίνει χαμός''

  ''Του χρόνου θα γίνει χαμός''
Πριν από 2 ώρες
12:20 | Δευ 6 Απρ, 2020

Λογική, συνετή και δύσκολη χαρακτηρίζεται από όλους τους Έλληνες αθλητές η απόφαση περί αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020. Ο πρωταρχικός στόχος όλων δεν σταματά να είναι η υγεία...

 18 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το 2021 οι Παραολυμπιακοί!

  Το 2021 οι Παραολυμπιακοί!
Πριν από 2 ημέρες
11:01 | Σαβ 4 Απρ, 2020

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν το διάστημα 23/7-8/8 του 2021, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που είχαν κυκλοφορήσει, ενώ λίγο αργότερα έγιναν γνωστές και οι...

 70 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Να είστε σε καλή φυσική κατάσταση''

  ''Να είστε σε καλή φυσική κατάσταση''
Πριν από 6 ημέρες
10:35 | Τρι 31 Μαρ, 2020

Ο τεχνικός σύμβουλος της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Σάββας Διακονικόλας μιλάει στο 12sports για την διακοπή της δράσης και την επόμενη μέρα. Αναλυτικά: «Ζούμε κρίσιμες στιγμές, όλος ο κόσμος. Αυτός ο...

 244 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Διατροφή και κορωνοϊός''

  ''Διατροφή και κορωνοϊός''
Πριν από 6 ημέρες
10:01 | Τρι 31 Μαρ, 2020

Η εξαιρετική διατροφολόγος Κατερίνα Πετρίδη για λογαριασμό του 12sports δίνει τις δικές της συμβουλές σε όλους τους αναγνώστες μας σχετικά με την διατροφή την εποχή του κορωνοϊού και της «καραντίνας»....

 471 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Σιμουλτανέ'' με Γκούμα!

  ''Σιμουλτανέ'' με Γκούμα!
Πριν από 7 ημέρες
16:11 | Δευ 30 Μαρ, 2020

Την προσεχή Παρασκευή 3 Απριλίου και ώρα 12:00 ο ΙΜ Γκούμας Γεώργιος (elo 2424) θα δώσει αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ (δηλ. θα παίζει ταυτόχρονα) με 20 παιδιά κάτω των 16 ετών....

 72 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αναβολή μέχρι 30 Απριλίου!

  Αναβολή μέχρι 30 Απριλίου!
Πριν από 8 ημέρες
12:10 | Κυρ 29 Μαρ, 2020

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση προς τα σωματεία – μέλη της ΕΟΠ και στις ενώσεις και τοπικές επιτροπές, με την οποία ενημερώνει για την αναβολή όλων...

 82 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με Σπανουδάκη η τηλεδιάσκεψη

  Με Σπανουδάκη η τηλεδιάσκεψη
Πριν από 10 ημέρες
11:18 | Παρ 27 Μαρ, 2020

Με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 70 άτομα έγινε η τηλεδιάσκεψη αθλητών και αθλητριών μελών της εθνικής ομάδας – και όχι μόνο – με αφορμή τις εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί στο...

 101 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Λουκέτο'' μέχρι 15 Ιουνίου!

  ''Λουκέτο'' μέχρι 15 Ιουνίου!
Πριν από 11 ημέρες
15:46 | Πεμ 26 Μαρ, 2020

Ριζική είναι η απόφαση της ΚΟΕ να διακόψει κάθε δραστηριότητα της Ομοσπονδίας μέχρι τις 15 Ιουνίου, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά κυρίως της αβεβαιότητας σχετικά με το μέχρι...

 116 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Ο ήλιος πάντα επιστρέφει''

  ''Ο ήλιος πάντα επιστρέφει''
Πριν από 12 ημέρες
11:52 | Τετ 25 Μαρ, 2020

Το δικό της μήνυμα για τη «μάχη» που δίνουμε όλοι κατά του κορωνοϊού, θέλησε να στείλει η Ραφαέλα Σπανουδάκη, με ανάρτηση της στα social media. Η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια που αυτό...

 105 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα μέτρα στήριξης στον αθλητισμό

  Τα μέτρα στήριξης στον αθλητισμό
Πριν από 13 ημέρες
12:18 | Τρι 24 Μαρ, 2020

Σειρά ενισχυτικών κινήσεων έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για εργαζόμενους και επιχειρήσεις που πλήττονται από την εξάπλωση του κορωνοιού κι εντάσσονται στα μέτρα στήριξης, με δυνατότητα υπαγωγής εργαζομένων σε καθεστώς αναστολής...

 130 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με έγγραφο ή SMS η γυμναστική!

  Με έγγραφο ή SMS η γυμναστική!
Πριν από 13 ημέρες
11:50 | Τρι 24 Μαρ, 2020

Από τη Δευτέρα 23/3/2020 στις 06:00 και με ισχύ δύο εβδομάδων (ως 6/4) η κυκλοφορία των πολιτών επιτρέπεται, με κατάλληλα έγγραφα, για Α) Μετάβαση σε εργασία ή Β) για περιοριστικά αναφερόμενους...

 140 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Διαδικτυακό τουρνουά στο σκάκι

  Διαδικτυακό τουρνουά στο σκάκι
Πριν από 14 ημέρες
10:52 | Δευ 23 Μαρ, 2020

Το δικό του διαδικτυακό τουρνουά στο σκάκι διοργανώνει ο σκακιστικός όμιλος Ρόδου Ιππότης. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στις 18:00 και όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο...

 204 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αναβολή στους Μεσογειακούς!

  Αναβολή στους Μεσογειακούς!
Πριν από 15 ημέρες
11:20 | Κυρ 22 Μαρ, 2020

Την μετάθεση των Μεσογειακών Αγώνων Κ23 για το 2021 ανακοίνωσε η Μεσογειακή Ένωση στίβου. Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για τις 6-7 Ιουνίου στη Λα Νούτσια της Ισπανίας, μια χώρα που...

 117 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το πλάνο μετάβασης στο Ζίου Ζίτσου

  Το πλάνο μετάβασης στο Ζίου Ζίτσου
Πριν από 15 ημέρες
11:16 | Κυρ 22 Μαρ, 2020

Μήνυμα προς την αθλητική οικογένεια του Ζίου Ζίτσου, απέστειλε μέσω ανακοίνωσης του ο πρόεδρος της ΕΦΕΟΖΖ Αν. Πουλικίδης. Αναλυτικά: «Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Ζϊου Ζίτσου, όπως και το σύνολο...

 80 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το ''ευχαριστώ'' του Ο.Α. Καλύμνου

  Το ''ευχαριστώ'' του Ο.Α. Καλύμνου
Πριν από 16 ημέρες
08:42 | Σαβ 21 Μαρ, 2020

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου και ο πρόεδρος του Παναγιώτης Ράγκος ευχαριστούν θερμά τον κ. Νίκο Μόκανο κάτοικο του New Jersey,καθώς επίσης και όλο το διοικητικό συμβούλιο του Fort Lee Racquet...

 132 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Χάνεται και ο Μάιος στον αθλητισμό!

  Χάνεται και ο Μάιος στον αθλητισμό!
Πριν από 17 ημέρες
12:03 | Παρ 20 Μαρ, 2020

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε πριν από μερικές ημέρες στο διάγγελμα του, ότι «τα δύσκολα είναι μπροστά μας» και όπως φαίνεται θα επιβεβαιωθεί στο έπακρο, τουλάχιστον όσον αφορά...

 119 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Γιιωργος ροδοσ

Κυριε Δουβαλη, συμφωνα με οσα ειπε ο Βασιλακοπουλος θα γινουν ολα τα πρωταθληματα εστω και μεσα στο καλοκαιρι f4 και...

ΑΣΧΕΤΟ

Ο ΑΙΟΛΟΣ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΝΔΡΙΚΟ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ F4 ΙΟΥΝΙΟ Η ΜΑΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...

Το όνομα σου

Όταν τελειώσει όλοι αυτή η πανδημία με τον ιο θα οριστούν τα φάιναλ φορ?

ΝΙΚΟΣ ΙΕΡΟΜΝΗΜΩΝ

Αγαπητέ Μάκη, παρακολουθώ τα αφιερώματά σου από το παρελθόν για τις ομάδες καλαθοσφαίρισης της Δωδεκανήσου και εντυπωσιάζομαι από το πλούσιο αρχειακό...

Μπράβο 2

Δεν είμαι αγράμματος γράφεις για τις καινούργιες ομάδες που δημιουργήθηκαν μέσα στο αυτό το άρθρο αναφερότας γαλάζια ακαδημία ελπίδα πεταλούδων...

Μπράβο

Μπράβο Μάκη τοση αναδρομή για το δωδεκανησιακό μπάσκετ και ούτε μια κουβέντα για την Καλλιθέα την αήττητη Καλλιθέα μπράβο ήσουνα...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

Φυσικά , αφού συχνά πυκνά φροντίζεις και μας το θυμίζεις ....και πάλι ευχαριστούμε κ. Δούβαλη !!! Καθ´ όποιος έχει ιστορία...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΟΥΒΑΛΗ

Volleyball Separation

Volleyball© δώσε μας το σχόλιό σου και για το Volleyball Reunion. Είχε επιτυχία ή άδικα το τρέξιμο?