www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
Το ''ευχαριστώ'' για το Run Greece
10:10 | Σαβ 19 Οκτ, 2019
Εκτύπωση θέματος 244 αναγνώσεις

Το ''ευχαριστώ'' για το Run Greece

Με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου για Όλους με την επωνυμία «RUN GREECE ΡΟΔΟΣ» την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019. Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, πάνω από 1.700 δρομείς, έλληνες και ξένοι επισκέπτες του νησιού, έτρεξαν και περπάτησαν την υπέροχη διαδρομή των 5χλμ. και 10χλμ. περιμετρικά των τειχών της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου και στην πανέμορφη μαρίνα Μανδρακίου, σημειώνοντας ρεκόρ αριθμού συμμετοχών σε όλα τα αγωνίσματα, με εκείνο του Παιδικού Αγώνα να γίνεται sold out!
Νικητές του αγώνα των 10χλμ αναδείχθηκαν, στους άνδρες ο αθλητής του «ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009» Μιχάλης Χατζηιωάννου από τη Σύμη και στις γυναίκες η Ροδίτισσα Πρωταθλήτρια του «Α.Ο. Μυκόνου» Μαρία Παρδαλού, ενώ στα 5χλμ νικητής στους Άνδρες ήταν ο Καλύμνιος αθλητής της «Ένωσης Καζώνης-Κάλυμνος 2000» Έλληνας Ανδρέας και η Ροδίτισσα Μπαλά Ντενίσα στην κατηγορία των γυναικών.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με υποστηρικτή τον Δήμο Ρόδου μέσω του ΔΟΠΑΡ. 
Τοπικός Χορηγός του αγώνα της Ρόδου καθώς και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου είναι ο ΔΕΔΔΗΕ, ενώ Χορηγός Εθελοντισμού και Παιδικού Αγώνα ήταν τα Super Market Ιωάννη Πάππου.
Πολύ σημαντική ήταν η χορηγία της Dodekanisos Seaways, η οποία εκτός από τις σημαντικές εκπτώσεις που παρείχε στα εισιτήρια για τη μετακίνηση των δρομέων, προσφέρει δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια χωρίς περιορισμό για 1 χρόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια από το κάθε νησί (Ρόδο,Σύμη, Κω, Λέρο, Πάτμο και Κάλυμνο).
Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Blue Star Ferries και στο τοπικό γραφείο Skevos Travel, για την παροχή εκπτωτικών εισιτηρίων στους δρομείς που ταξίδεψαν στη Ρόδο για να συμμετάσχουν στον Αγώνα, καθώς και για την παροχή των δωρεάν εισιτηρίων για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
Η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε, επίσης, να ευχαριστήσει την εταιρεία XENAKIS AUTOS για τη διάθεση 5 ηλεκτρικών scooter ASEM  που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να επιβαρυνθεί το αστικό περιβάλλον με καυσαέριο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Financial Direction και τον κύριο Φώτη Δημητραδιού για την πολύτιμη προβολή και προώθηση της εκδήλωσης.
Τέλος, χορηγός τροφοδοσίας του αγώνα ήταν το Pane di Capo.
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Υπεύθυνη Οργάνωσης των Εθελοντικών Ομάδων κυρία Ζαννετίδη Θαρρενή, καθώς τις παρακάτω εθελοντικές ομάδες, γιατί όλοι μαζί συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα:
1)Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
2)Τον  Σύλλογο Ραδιοσυχνότητος Πολιτών Δωδεκανήσου (Ε.Ο.Π.Κ. CB).
3)Το  Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Δωδεκανήσου
4)Την  Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δωδεκανήσου SZ5RDS
5)Την Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου
6)Το Rodos Cycling
7)Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Δωδεκανήσου
8)Τον Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής  Δωδεκανήσου
9)Το  Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Δωδεκανήσου
10)Τον ΕΥΘΥΤΑ - Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου
11)Το Λύκειο Ελληνίδων Ρόδου "Εργάνη Αθηνά"
12)Την ομάδα TAE KWON DO -  Καζαντζόγλου Παύλος
13)Την Ο.Α.Κ. Ρόδου
14)Τον Αθλητικό Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου
15)Το Σώμα Εφέδρων Καταδρομέων
16)Τη Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων – C.Ro.P.
17)Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε να εκφράσει θερμές ευχαριστίες:
1)Στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων & Υποδομών του Δήμου Ρόδου για την προετοιμασία και εκπόνηση της μελέτης και του συνολικού φακέλου προκειμένου να εγκριθεί το πλάνο απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στην πόλη της Ρόδου την ημέρα του αγώνα.
2)Στην Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου, κα Μάνθα Ζιώγου, η οποία στήριξε την αθλητική εκδήλωση παρέχοντας έγκαιρα τις άδειες παραχώρησης των κοινόχρηστων χώρων διεξαγωγής της.
3)Στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και τον Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Καληωράκη Μιχάλη.
4)Στην Τροχαία Ρόδου και στον Διοικητή κύριο Στέργου Γιώργο, για την άριστη συνεργασία  για τη διασφάλιση της εύρυθμης κυκλοφορίας των οχημάτων στην πόλη.
5)Στο Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ρόδου για τη διάθεση καλαθοφόρου οχήματος.
6)Στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου Καθαριότητας για την έγκαιρη τοποθέτηση των κάδων απορριμμάτων και τη διάθεση οχήματος αποκομιδής απορριμμάτων που είχε ως αποτέλεσμα να διατηρηθεί η Πλατεία Ελευθερίας καθαρή. 
7)Στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων του Δήμου Ρόδου, για τη διάθεση ατόμου το οποίο ήταν σε υπηρεσία ασφαλείας από το πρωί μέχρι και το τέλος του αγώνα την Κυριακή 13/10/2019.
8)Στη Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. για τη διάθεση καθισμάτων και τραπεζιών.
9)Στη Δ.Ε.Σ. Ρ.Ο.Δ.Α. για τη διάθεση εκδοτηρίου που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες προώθησης του αγώνα και στον Διευθυντή του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κο Θεοδώρου Θεόδωρο για τη διαμεσολάβηση προκειμένου να επιτευχθεί η παραχώρηση.
10)Στο ΕΚΑΒ και την Ιδιωτική Κλινική EUROMEDICA, για την παροχή των δύο ασθενοφόρων του αγώνα.
11)Στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και συγκεκριμένα στον Διευθυντή κύριο Σοκορέλο Μιχάλη, καθώς  και στους γιατρούς Άντερσεν Νίκο και Κλωνάρη Μάριο που ήταν παρόντες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
12)Στο ξενοδοχείο BEST WESTERN PLAZA και συγκεκριμένα στους κυρίους: Γεωργά Γιώργο για την παροχή δωρεάν γευμάτων και Γεωργά Λουκά, για τη διαμόρφωση και φιλοξενία του κέντρου εγγραφών και διανομής υλικού του αγώνα.
13)Στην κυρία Εύη Επισκόπου και τον κύριο Αντώνη Παπαγεωργίου, για την άοκνη και διαρκή κινητοποίηση των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα τη μαζική συμμετοχή των μαθητών.
14)Στον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου για την προσφορά του τόσο στην αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, όσο και στο κομμάτι της φύλαξης της διαδρομής.
15)Σε όλους τους δημοσιογράφους και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που βοήθησαν στην προβολή του αγώνα με τη δημοσίευση άρθρων και τη μετάδοση του ραδιοφωνικού σποτ της εκδήλωσης.
16)Στον Πρόεδρο του αθλητικού σωματείου «ΓΑΣ Η Υγεία», κο Κώστα Θωμάτο, για τη διάθεση αυτοκινήτου μεταφοράς.
17)Στον προσκεκλημένο από την Κω εκφωνητή του αγώνα, κύριο Τροικίλη Ιωάννη. 
18)Στα café «People & People» και «Mikel» για την προβολή του αγώνα.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο RUN GREECE που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, τον Οκτώβριο του 2020.

 

Άλλα σπορ |
  Δεύτερος ο Γιακάι!

Δεύτερος ο Γιακάι!

Πριν από 18 ώρες 15:22 | Δευ 13 Ιουλ, 2020

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 του 4ου Ομίλου έλαβε μέρος και κατέκτησε την 2η θέση στην δισκοβολία ο Παύλος Γιακάι του Δ.Ε.Α.Σ. Δάφνη. Με καλύτερη την τρίτη του βολή στα 30.81μ...

 166 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Τέσσερα χρυσά τα Δωδεκάνησα!

Τέσσερα χρυσά τα Δωδεκάνησα!

Πριν από 18 ώρες 15:03 | Δευ 13 Ιουλ, 2020

Συνολικά τέσσερα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν τα σωματεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Κ16 του 4ου Ομίλου στον  Άγιο Κοσμά στο Ελληνικό που εγινε 11-12 & 13 Ιουλίου. (το...

 58 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο Γ.Σ. Ηπιόνη στην Αθήνα!

Ο Γ.Σ. Ηπιόνη στην Αθήνα!

Πριν από 2 ημέρες 08:40 | Κυρ 12 Ιουλ, 2020

Ο Γ.Σ. Ηπιόνη, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας να συμμετάσχει στο προπονητικό camp που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το διήμερο 17 και 18 Ιουλίου 2020 στο προπονητήριο του...

 312 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Παρούσα η Κυριακοπούλου!

Παρούσα η Κυριακοπούλου!

Πριν από 3 ημέρες 08:05 | Σαβ 11 Ιουλ, 2020

Η Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 θα είναι η πρέσβειρα του 10ου διεθνούς μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας. Το 10ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε...

 332 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο Γιακάι στο πανελλήνιο!

Ο Γιακάι στο πανελλήνιο!

Πριν από 5 ημέρες 10:20 | Πεμ 9 Ιουλ, 2020

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U16 του 4ου ομίλου θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του ΔΕΑΣ ΔΑΦΝΗ ο αθλητής Παύλος Γιακάι, ο οποίος θα πάρει μέρος στον τελικό της δισκοβολίας....

 965 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η ισχύς εν τη ενώσει στην Κω

Η ισχύς εν τη ενώσει στην Κω

Πριν από 5 ημέρες 09:24 | Πεμ 9 Ιουλ, 2020

Η ισχύς εν τη ενώσει, για τα δύο αθλητικά σωματεία που καλλιεργούν τον κλασικό αθλητισμό στη Κω. Ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ και ο ΓΣ ΙΠΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ, δύο ιστορικά σωματεία...

 129 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Νικητής ο Κωνστάντουρας!

Νικητής ο Κωνστάντουρας!

Πριν από 5 ημέρες 09:14 | Πεμ 9 Ιουλ, 2020

Με ένα εξαιρετικό τελικό σπριντ, ο Κωνσταντίνος Κωνστάντουρας του ποδηλατικού τμήματος του Γ.Σ. Διαγόρας αναδείχθηκε νικητής στον πρόσφατο αγώνα δρόμου που διοργάνωσε ο ΠΟΡ ΡΟΔΗΛΙΟΣ, την περασμένη Κυριακή στον Ζέφυρο....

 81 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Και τώρα...ορεινή ποδηλασία!

Και τώρα...ορεινή ποδηλασία!

Πριν από 6 ημέρες 09:01 | Τετ 8 Ιουλ, 2020

Αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί από την προσεχή Παρασκευή (10/07) έως και την Κυριακή (12/07). Η κορυφαία διοργάνωση για το άθλημα θα πραγματοποιηθεί...

 310 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το πρώτο μετάλλιο του Κ.Ο.Π.

Το πρώτο μετάλλιο του Κ.Ο.Π.

Πριν από 8 ημέρες 08:05 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας πήρε μέρος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες, αφού συμμετείχε στη διοργάνωση του Ροδήλιου, Το κωακό σωματείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Επιστρέφοντας από ένα διήμερο με...

 857 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι νικητές στο πανελλήνιο Masters

Οι νικητές στο πανελλήνιο Masters

Πριν από 9 ημέρες 12:13 | Κυρ 5 Ιουλ, 2020

Ο Σταύρος Κανελλόπουλος του ΠΟ Καλαμάτας, ο Ιωάννης Ζεντέλης του ΠΟΧ Τάλως και ο Λουκάς Κατοπόδης του ΑΟ Πήγασος, ήταν οι μεγάλοι νικητές, της ατομικής χρονομέτρησης, 19,75χλμ. στην Βόρεια Εύβοια,...

 206 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Καλοκαιρινοί... ''Πιγκουίνοι''!

Καλοκαιρινοί... ''Πιγκουίνοι''!

Πριν από 10 ημέρες 08:37 | Σαβ 4 Ιουλ, 2020

Η κολυμβητική ομάδα του Κολλεγίου ''Πιγκουίνοι'' εξέδωσε ανακοίνωση για τη δράση της και την καλοκαιρινή λειτουργία της. Αναλυτικά: ''Η κολυμβητική μας ακαδημία συνεχίζει τα καλοκαιρινά της τμήματα μέχρι και τις...

 277 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι συμμετοχές στο διασυλλογικό U18

Οι συμμετοχές στο διασυλλογικό U18

Πριν από 10 ημέρες 08:05 | Σαβ 4 Ιουλ, 2020

Σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί το διασυλλογικό πρωτάθλημα U18 στη Ρόδο… Μάλιστα, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ανακοίνωσε και τις συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια για τους αγώνες, που θα διεξαχθούν στο...

 131 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Σε φουλ ρυθμούς ο Υ.Σ. Ρόδου

Σε φουλ ρυθμούς ο Υ.Σ. Ρόδου

Πριν από 11 ημέρες 12:11 | Παρ 3 Ιουλ, 2020

Η προετοιμασία των κολυμβητών του Υ.Σ. Ρόδου βρίσκεται στην τελική φάση και οι προπονητές των παιδιών είναι πολύ ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους. Τα πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί σε επτά...

 217 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η πρώτη αποστολή του Κ.Ο.Κ.

Η πρώτη αποστολή του Κ.Ο.Κ.

Πριν από 11 ημέρες 08:08 | Παρ 3 Ιουλ, 2020

Αναχωρεί αύριο το πρωί με το πλοίο της γραμμής για Ρόδο, η πρώτη αποστολή του νέου σωματείου ποδηλασίας του νησιού μας « ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ» προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα...

 152 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Κέρδισε το...τένις!

  Κέρδισε το...τένις!
Πριν από 20 ώρες
13:00 | Δευ 13 Ιουλ, 2020

Με νικητή το καλό τενις και την άψογη συμπεριφορά των συμμετεχοντων, διεξήχθη το πρώτο διασυλλογικό τουρνουά ανάμεσα στους συλλόγους ΡΟΑ και ΑΠΟΛΛΩΝ Καλυμνου έληξε το μεσημέρι της Κυριακής αφήνοντας σε...

 42 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Επιτυχίες του Π.Ο.Κ.!

  Επιτυχίες του Π.Ο.Κ.!
Πριν από 1 ημέρα
08:41 | Δευ 13 Ιουλ, 2020

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Με μια μεγάλη συμμετοχή από την Κω, ολοκληρώθηκε το τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου για τις κατηγορίες ΠΑΙΔΕΣ,...

 52 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι αθλητές μας στο πανελλήνιο U16

  Οι αθλητές μας στο πανελλήνιο U16
Πριν από 3 ημέρες
08:00 | Σαβ 11 Ιουλ, 2020

Σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα διεξαχθούν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ-16 στον 4ο όμιλο, όπου θα αγωνιστούν οι αθλητές της Δωδεκανήσου. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα...

 133 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Πόλεμος'' Ροδήλιου με Ε.Ο.Π.!

  ''Πόλεμος'' Ροδήλιου με Ε.Ο.Π.!
Πριν από 4 ημέρες
15:48 | Παρ 10 Ιουλ, 2020

Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου «Ο Ροδήλιος» και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σχετικά με τις παροχές που θα καλύψει ο Όμιλος ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου, που...

 97 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η γενική προκήρυξη για τα διασυλλογικά

  Η γενική προκήρυξη για τα διασυλλογικά
Πριν από 8 ημέρες
17:07 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Η Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου διοργανώνει με βάση τη Γενική Προκήρυξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. όλων των Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2020, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, για τα σωματεία της δύναμης των Ε.Α.Σ....

 114 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Συλλυπητήρια της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ

  Συλλυπητήρια της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ
Πριν από 8 ημέρες
11:56 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα ήθελαν να εκφράσουν, στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής και Γενικό Γραμματέα του Α.Γ.Ε.Σ. «Κάμειρος» Μανώλη Μπονιάτη, καθώς και...

 124 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το μήνυμα ασφαλείας του Ρ.Σ.Α.

  Το μήνυμα ασφαλείας του Ρ.Σ.Α.
Πριν από 8 ημέρες
08:28 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Εξαιρετική πρωτοβουλία του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης, ο οποίος «κυκλοφόρησε» φυλλάδια με μηνύματα ζωής ότι οι δρόμοι δεν είναι πίστες. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει στο φυλλάδιο ο ιδιαίτερα δραστήριος Ρ.Σ.Α. «Φοράμε...

 1064 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στο διασυλλογικό

  Τα αποτελέσματα στο διασυλλογικό
Πριν από 8 ημέρες
08:07 | Δευ 6 Ιουλ, 2020

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στο Ε.Α.Κ. Ρόδου το διασυλλογικό πρωτάθλημα U18, που διοργάνωσε η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, με την παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών απ' όλο το νομό. Αναλυτικά, όλα...

 87 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ροδίτες σκακιστές στην Ικαρία

  Ροδίτες σκακιστές στην Ικαρία
Πριν από 9 ημέρες
12:29 | Κυρ 5 Ιουλ, 2020

Τα Ατομικά Πρωταθλήματα Αιγαίου στις ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών 8, 10, 12, 14, 16, 18 και 20 ετών ενσωματώνονται στο διεθνές τουρνουά «Ίκαρος 2020», το οποίο θα διεξαχθεί από...

 75 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ξεκινάει το πανελλήνιο Masters

  Ξεκινάει το πανελλήνιο Masters
Πριν από 10 ημέρες
08:03 | Σαβ 4 Ιουλ, 2020

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας Δρόμου Masters Ανδρών και Γυναικών. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) με τη συνεργασία της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών και των...

 53 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Rhodes Cycling Challenge

  Rhodes Cycling Challenge
Πριν από 11 ημέρες
08:02 | Παρ 3 Ιουλ, 2020

Ολοκληρωθήκαν οι δηλώσεις συμμετοχής του διασυλλογικού αγώνα δρόμου τύπου Criterium με επωνυμία «Rhodes Cycling Challenge», που διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιουλίου, Ο Π.Ο.Ρ ‘’Ροδήλιος‘’ στην πόλη της Ρόδου, στη διαδρομή...

 58 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Γιορτάζουν οι αθλητικοί συντάκτες

  Γιορτάζουν οι αθλητικοί συντάκτες
Πριν από 12 ημέρες
10:09 | Πεμ 2 Ιουλ, 2020

Εορτάζουν σήμερα οι επαγγελματίες αθλητικοί συντάκτες σε όλον τον κόσμο! Η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη (World Sports Journalists Day) καθιερώθηκε επειδή στις 2 Ιουλίου 1924, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Κατάθεση ψυχής του Παπανικολάου!

  Κατάθεση ψυχής του Παπανικολάου!
Πριν από 13 ημέρες
12:11 | Τετ 1 Ιουλ, 2020

Σε μία κατάθεση ψυχής ο Απόστολος Παπανικολάου μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός και το πλήγμα που δέχτηκαν οι σχολές λόγω της πανδημίας. Μάλιστα μεταξύ άλλων τονίζει πως...

 142 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η Σπανουδάκη ευχαριστεί τον Πάππου

  Η Σπανουδάκη ευχαριστεί τον Πάππου
Πριν από 16 ημέρες
17:56 | Κυρ 28 Ιουν, 2020

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ευχαρίστησε τον Ιωάννη Πάππου, που είναι ο μεγάλος χορηγός της προσπάθειας της. Αναλυτικά, όσα έγραψε: ''Τέσσερα ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με έναν εξαιρετικό άνθρωπο,τον κ. Ιωάννη Πάππου. Μέγας...

 246 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Η σκοποβολή με βοηθάει στη ζωή μου''

  ''Η σκοποβολή με βοηθάει στη ζωή μου''
Πριν από 17 ημέρες
08:06 | Σαβ 27 Ιουν, 2020

Ο παλαίμαχος Ροδίτης σκοπευτής Νίκος Καβουκλής μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό της σκοποβολής και της παγκόσμιας Ομοσπονδίας I.P.S.C. World. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις εμπειρίες του, στα… πρότυπα...

 110 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σε νέα...αθλητικά μονοπάτια!

  Σε νέα...αθλητικά μονοπάτια!
Πριν από 17 ημέρες
08:01 | Σαβ 27 Ιουν, 2020

Από την 1η Ιουλίου έως τις 21 Ιουλίου θα διεξαχθεί το πρόγραμμα, σε 13 νησιά, μεταξύ αυτών η Αστυπάλαια, η Κάσος, το Καστελόριζο, οι Λειψοί, η Τήλος και η Νίσυρος....

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Γιακάι στο πανελλήνιο!

Ο Γιακάι στο πανελλήνιο!

965 αναγνώσεις
Παρούσα η Κυριακοπούλου!

Παρούσα η Κυριακοπούλου!

332 αναγνώσεις
Ο Γ.Σ. Ηπιόνη στην Αθήνα!

Ο Γ.Σ. Ηπιόνη στην Αθήνα!

312 αναγνώσεις
Δεύτερος ο Γιακάι!

Δεύτερος ο Γιακάι!

167 αναγνώσεις
Οι αθλητές μας στο πανελλήνιο U16

Οι αθλητές μας στο πανελλήνιο U16

133 αναγνώσεις
Η ισχύς εν τη ενώσει στην Κω

Η ισχύς εν τη ενώσει στην Κω

129 αναγνώσεις
''Πόλεμος'' Ροδήλιου με Ε.Ο.Π.!

''Πόλεμος'' Ροδήλιου με Ε.Ο.Π.!

97 αναγνώσεις
Νικητής ο Κωνστάντουρας!

Νικητής ο Κωνστάντουρας!

81 αναγνώσεις
Τέσσερα χρυσά τα Δωδεκάνησα!

Τέσσερα χρυσά τα Δωδεκάνησα!

58 αναγνώσεις
Επιτυχίες του Π.Ο.Κ.!

Επιτυχίες του Π.Ο.Κ.!

52 αναγνώσεις
Κέρδισε το...τένις!

Κέρδισε το...τένις!

42 αναγνώσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

κ.Νικος

θα απαντησω και γω ανωνυμα,προς τον κυριο που εγραψε για παρωδια!Να τον πληροφορησω οτι ολοι εμεις οι γονεις που βρεθηκαμε...

Αποζημιώσεις

Γεια σας κ. Δουβαλη! Γνωρίζουμε κάτι για τις αποζημιώσεις που είναι να δώσει η Τ.Ε. ΕΟΚ στα σωματεία της; Αν δεν...

Ότι να ναι

Τώρα είναι κατάντια? Έλα τώρα πλάκα μας κάνεις? Καλά κάνει και παίζει Γ εθνική, όμως θα αλλάξει κάτι στο τοπικό...

ΠΑΡΩΔΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΟΥΤΕ 20ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ...

Μανώλης ο διαγοριτης

1ο όμιλο θα κατέβει ο διαγορας κανονικά ..Κατά 90% στον πρώτο όμιλο .. αλλά θα κατέβει κανονικά..

Σελλ παν

Ας σταματήσει Μάκη αυτό το αστείο! Όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους πονεμενους ο Διαγόρας θα κατέβει κανονικά στη...

φιλαθλος

Γεια σας κυριε Μακη πολυ ησυχια επικρατει στον Ιαλυσο στο ποδοσφαιρο μηπως η ομαδα αντιμετοπιζει προβληματα ως αναφορα την συμμετοχη...

Όταν ποναω το γλενταω

Το μπάσκετ αλλάζει είναι το σύνθημα της νέας εποχής, κράταμε αποτυχημένου (προπονητές) αφήνουμε απλήρωτους τους πετους πετυχημενους, ταζουμε λεφτα(αφού υπάρχουν)...

mikes

Σε πόση ώρα θα πέσει κράξιμο από αντιπάλους για τις εκλογές της Εακα; 5 4 3 2 1....

Φίλαθλος

Μάκη ξέρουμε που θα κάνει προπονήσεις η νεοσύστατη ομάδα του Ροδινιού ?