www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
Το ''ευχαριστώ'' για το Run Greece
10:10 | Σαβ 19 Οκτ, 2019
Εκτύπωση θέματος 175 αναγνώσεις

Το ''ευχαριστώ'' για το Run Greece

Με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου για Όλους με την επωνυμία «RUN GREECE ΡΟΔΟΣ» την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019. Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, πάνω από 1.700 δρομείς, έλληνες και ξένοι επισκέπτες του νησιού, έτρεξαν και περπάτησαν την υπέροχη διαδρομή των 5χλμ. και 10χλμ. περιμετρικά των τειχών της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου και στην πανέμορφη μαρίνα Μανδρακίου, σημειώνοντας ρεκόρ αριθμού συμμετοχών σε όλα τα αγωνίσματα, με εκείνο του Παιδικού Αγώνα να γίνεται sold out!
Νικητές του αγώνα των 10χλμ αναδείχθηκαν, στους άνδρες ο αθλητής του «ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009» Μιχάλης Χατζηιωάννου από τη Σύμη και στις γυναίκες η Ροδίτισσα Πρωταθλήτρια του «Α.Ο. Μυκόνου» Μαρία Παρδαλού, ενώ στα 5χλμ νικητής στους Άνδρες ήταν ο Καλύμνιος αθλητής της «Ένωσης Καζώνης-Κάλυμνος 2000» Έλληνας Ανδρέας και η Ροδίτισσα Μπαλά Ντενίσα στην κατηγορία των γυναικών.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με υποστηρικτή τον Δήμο Ρόδου μέσω του ΔΟΠΑΡ. 
Τοπικός Χορηγός του αγώνα της Ρόδου καθώς και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου είναι ο ΔΕΔΔΗΕ, ενώ Χορηγός Εθελοντισμού και Παιδικού Αγώνα ήταν τα Super Market Ιωάννη Πάππου.
Πολύ σημαντική ήταν η χορηγία της Dodekanisos Seaways, η οποία εκτός από τις σημαντικές εκπτώσεις που παρείχε στα εισιτήρια για τη μετακίνηση των δρομέων, προσφέρει δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια χωρίς περιορισμό για 1 χρόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια από το κάθε νησί (Ρόδο,Σύμη, Κω, Λέρο, Πάτμο και Κάλυμνο).
Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Blue Star Ferries και στο τοπικό γραφείο Skevos Travel, για την παροχή εκπτωτικών εισιτηρίων στους δρομείς που ταξίδεψαν στη Ρόδο για να συμμετάσχουν στον Αγώνα, καθώς και για την παροχή των δωρεάν εισιτηρίων για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
Η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε, επίσης, να ευχαριστήσει την εταιρεία XENAKIS AUTOS για τη διάθεση 5 ηλεκτρικών scooter ASEM  που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να επιβαρυνθεί το αστικό περιβάλλον με καυσαέριο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Financial Direction και τον κύριο Φώτη Δημητραδιού για την πολύτιμη προβολή και προώθηση της εκδήλωσης.
Τέλος, χορηγός τροφοδοσίας του αγώνα ήταν το Pane di Capo.
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Υπεύθυνη Οργάνωσης των Εθελοντικών Ομάδων κυρία Ζαννετίδη Θαρρενή, καθώς τις παρακάτω εθελοντικές ομάδες, γιατί όλοι μαζί συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα:
1)Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
2)Τον  Σύλλογο Ραδιοσυχνότητος Πολιτών Δωδεκανήσου (Ε.Ο.Π.Κ. CB).
3)Το  Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Δωδεκανήσου
4)Την  Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δωδεκανήσου SZ5RDS
5)Την Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου
6)Το Rodos Cycling
7)Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Δωδεκανήσου
8)Τον Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής  Δωδεκανήσου
9)Το  Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Δωδεκανήσου
10)Τον ΕΥΘΥΤΑ - Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου
11)Το Λύκειο Ελληνίδων Ρόδου "Εργάνη Αθηνά"
12)Την ομάδα TAE KWON DO -  Καζαντζόγλου Παύλος
13)Την Ο.Α.Κ. Ρόδου
14)Τον Αθλητικό Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου
15)Το Σώμα Εφέδρων Καταδρομέων
16)Τη Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων – C.Ro.P.
17)Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε να εκφράσει θερμές ευχαριστίες:
1)Στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων & Υποδομών του Δήμου Ρόδου για την προετοιμασία και εκπόνηση της μελέτης και του συνολικού φακέλου προκειμένου να εγκριθεί το πλάνο απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στην πόλη της Ρόδου την ημέρα του αγώνα.
2)Στην Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου, κα Μάνθα Ζιώγου, η οποία στήριξε την αθλητική εκδήλωση παρέχοντας έγκαιρα τις άδειες παραχώρησης των κοινόχρηστων χώρων διεξαγωγής της.
3)Στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και τον Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Καληωράκη Μιχάλη.
4)Στην Τροχαία Ρόδου και στον Διοικητή κύριο Στέργου Γιώργο, για την άριστη συνεργασία  για τη διασφάλιση της εύρυθμης κυκλοφορίας των οχημάτων στην πόλη.
5)Στο Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ρόδου για τη διάθεση καλαθοφόρου οχήματος.
6)Στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου Καθαριότητας για την έγκαιρη τοποθέτηση των κάδων απορριμμάτων και τη διάθεση οχήματος αποκομιδής απορριμμάτων που είχε ως αποτέλεσμα να διατηρηθεί η Πλατεία Ελευθερίας καθαρή. 
7)Στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων του Δήμου Ρόδου, για τη διάθεση ατόμου το οποίο ήταν σε υπηρεσία ασφαλείας από το πρωί μέχρι και το τέλος του αγώνα την Κυριακή 13/10/2019.
8)Στη Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. για τη διάθεση καθισμάτων και τραπεζιών.
9)Στη Δ.Ε.Σ. Ρ.Ο.Δ.Α. για τη διάθεση εκδοτηρίου που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες προώθησης του αγώνα και στον Διευθυντή του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κο Θεοδώρου Θεόδωρο για τη διαμεσολάβηση προκειμένου να επιτευχθεί η παραχώρηση.
10)Στο ΕΚΑΒ και την Ιδιωτική Κλινική EUROMEDICA, για την παροχή των δύο ασθενοφόρων του αγώνα.
11)Στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και συγκεκριμένα στον Διευθυντή κύριο Σοκορέλο Μιχάλη, καθώς  και στους γιατρούς Άντερσεν Νίκο και Κλωνάρη Μάριο που ήταν παρόντες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
12)Στο ξενοδοχείο BEST WESTERN PLAZA και συγκεκριμένα στους κυρίους: Γεωργά Γιώργο για την παροχή δωρεάν γευμάτων και Γεωργά Λουκά, για τη διαμόρφωση και φιλοξενία του κέντρου εγγραφών και διανομής υλικού του αγώνα.
13)Στην κυρία Εύη Επισκόπου και τον κύριο Αντώνη Παπαγεωργίου, για την άοκνη και διαρκή κινητοποίηση των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα τη μαζική συμμετοχή των μαθητών.
14)Στον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου για την προσφορά του τόσο στην αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, όσο και στο κομμάτι της φύλαξης της διαδρομής.
15)Σε όλους τους δημοσιογράφους και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που βοήθησαν στην προβολή του αγώνα με τη δημοσίευση άρθρων και τη μετάδοση του ραδιοφωνικού σποτ της εκδήλωσης.
16)Στον Πρόεδρο του αθλητικού σωματείου «ΓΑΣ Η Υγεία», κο Κώστα Θωμάτο, για τη διάθεση αυτοκινήτου μεταφοράς.
17)Στον προσκεκλημένο από την Κω εκφωνητή του αγώνα, κύριο Τροικίλη Ιωάννη. 
18)Στα café «People & People» και «Mikel» για την προβολή του αγώνα.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο RUN GREECE που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, τον Οκτώβριο του 2020.

 

Άλλα σπορ |
  Οι Μαχητές με την Εθνική στην Τουρκία

Οι Μαχητές με την Εθνική στην Τουρκία

Πριν από 10 ώρες 16:59 | Πεμ 21 Νοεμ, 2019

Τέσσερις αθλητές του συλλόγου «Μαχητές της Κω» θα συμμετάσχουν με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing, που θα διεξαχθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας από 23 Νοεμβρίου...

 170 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Φιλανθρωπικό έργο των Πιγκουίνων

Φιλανθρωπικό έργο των Πιγκουίνων

Πριν από 17 ώρες 10:20 | Πεμ 21 Νοεμ, 2019

Στο πλαίσιο των εορτών και του χριστουγεννιάτικου πνεύματος, η κολυμβητική ακαδημία Πιγκουίνοι Ρόδου, θα συγκεντρώσει χρήματα στο Κολλέγιο Ρόδου για να ενισχύσει το ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα. Η σχετική ανακοίνωση του...

 125 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Σε Κω και Κάλυμνο ο Νικολής!

Σε Κω και Κάλυμνο ο Νικολής!

Πριν από 18 ώρες 09:27 | Πεμ 21 Νοεμ, 2019

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Καλύμνου και της Κω επισκέφτηκε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Νίκος Νικολής. Αφού συνομίλησε με τον Έπαρχο της Π.Ε. Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή και ενημερώθηκε...

 73 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στη Θεσσαλονίκη ο Ιππότης

Στη Θεσσαλονίκη ο Ιππότης

Πριν από 2 ημέρες 09:37 | Τετ 20 Νοεμ, 2019

Η ΕΣΟ θα διοργανώσει την Τελική Φάση του 12ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων για το 2019 που θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα από 28 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου...

 484 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Παρών'' στη Ρόδο ο Σ.Ο. Πάτμου!

''Παρών'' στη Ρόδο ο Σ.Ο. Πάτμου!

Πριν από 2 ημέρες 15:15 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Πάτμου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την παρουσία του στους αγώνες της Ρόδου. Αναλυτικά: ''Από 15 έως 17 Νοεβρίου διεξήχθη στην Ρόδο από τον Α.Σ.Σ.Ροδου σεμινάριο δόκιμων κριτών πρακτικής...

 395 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στη Βουλγαρία ο Άτλας Καλύμνου

Στη Βουλγαρία ο Άτλας Καλύμνου

Πριν από 3 ημέρες 09:02 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Με 11 αθλητές θα πάρει μέρος ο σύλλογος Tae Kwon Do Άτλας Καλύμνου στο Hereya Open που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 30 Νοεμβρίου. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν περισσότεροι...

 185 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το πρόγραμμα για Σπανού και Παπουρδάνου

Το πρόγραμμα για Σπανού και Παπουρδάνου

Πριν από 4 ημέρες 10:31 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Υπερπήδησης Εμποδίων και Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας κος Άρης Κυπραίος και ο Ομοσπονδιακός Σύμβουλος Εθνικών Ομάδων-Αρχηγός Ομάδας, διακεκριμένος αθλητής και έμπειρος προπονητής,...

 248 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η αξιολόγηση των σωματείων

Η αξιολόγηση των σωματείων

Πριν από 4 ημέρες 10:20 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Η τελική αξιολόγηση του 2019 έγινε γνωστή σε ΕΑΣ και σωματεία, αφού πραγματοποιήθηκε επανέλεγχος και μικροδιορθώσεις μετά την πρώτη ενημέρωση. Πρώτο σωματείο αναδείχθηκε ο ΓΣ Κηφισιάς που ήταν στην κορυφή...

 53 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η καρδιά του τένις στον Ρ.Ο.Α.!

Η καρδιά του τένις στον Ρ.Ο.Α.!

Πριν από 6 ημέρες 08:07 | Σαβ 16 Νοεμ, 2019

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της Βικτώριας Παπαδοπουλου η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 16 ετών στα Μαστερς που πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκίδα ο Ροδιακος Όμιλος Αντισφαίρισης...

 615 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στην Καλαμάτα ο Κωνσταντινίδης!

Στην Καλαμάτα ο Κωνσταντινίδης!

Πριν από 6 ημέρες 18:25 | Παρ 15 Νοεμ, 2019

Στους αγώνες Dragster στην Καλαμάτα θα πάρει μέρος αύριο και την Κυριακή ο Θεόδωρος Κωνσταντινίδης. Ο αθλητής του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης έχει ντύσει το αυτοκίνητο του στα χρώματα του Π.Α.Ο.Κ....

 351 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στήριξη σε Μαγκούλια και Γάτου

Στήριξη σε Μαγκούλια και Γάτου

Πριν από 7 ημέρες 11:38 | Παρ 15 Νοεμ, 2019

Τη στήριξη της ομοσπονδίας θα έχουν τη νέα χρονιά 56 αθλητές και αθλήτριες που εντάχθηκαν στην κατηγορία Στήριξης. Πρόκειται για αθλητές και αθλήτριες που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να...

 163 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Τουρνουά διπλών από τον Ο.Α.Κ.

Τουρνουά διπλών από τον Ο.Α.Κ.

Πριν από 8 ημέρες 10:03 | Πεμ 14 Νοεμ, 2019

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου διοργανώνει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου ημερήσιο τουρνουά ανδρών διπλών. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 10.00 έως τις 20:00. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα δύο νικηφόρα...

 307 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αντίστροφη μέτρηση στην Κω!

  Αντίστροφη μέτρηση στην Κω!
Πριν από 17 ώρες
10:34 | Πεμ 21 Νοεμ, 2019

Ένας ακόμα αγώνας ποδηλασίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Κω από τον Κωακό Αθλητικό Όμιλο «Φιλίνος» με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ο αγώνας είναι 100 χιλιομέτρων, τελεί υπό...

 27 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με δικά μας ''παιδιά'' στο Σ.Ε.Φ.!

  Με δικά μας ''παιδιά'' στο Σ.Ε.Φ.!
Πριν από 17 ώρες
10:14 | Πεμ 21 Νοεμ, 2019

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή αθλητών από τη Ρόδο και συγκεκριμένα στον...

 41 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Άνοιξε το Ikaros MotoCross Park

  Άνοιξε το Ikaros MotoCross Park
Πριν από 17 ώρες
09:53 | Πεμ 21 Νοεμ, 2019

Το Ikaros MotoCross Park στις Καλυθιές άνοιξε τις πύλες του το περασμένο σαββατοκύριακο για την πρώτη προπόνηση των αναβατών που βρέθηκαν στη νέα πίστα του νησιού μας, προκειμένου να την...

 32 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρωταγωνιστής ο Σεΐτης!

  Πρωταγωνιστής ο Σεΐτης!
Πριν από 2 ημέρες
09:40 | Τετ 20 Νοεμ, 2019

Επί 9 ημέρες διεξήχθη στο Ντουμπάι το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου για ΑμεΑ (Worlds Para Athletics Championships), με τον Ροδίτη Μιχάλη Σεΐτη να είναι εκ των πρωταγωνιστών της ελληνικής ομάδας. Ο...

 108 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Χρυσή'' η Ατσαλάκη!

  ''Χρυσή'' η Ατσαλάκη!
Πριν από 2 ημέρες
09:34 | Τετ 20 Νοεμ, 2019

Με τους Πανελλήνιους Αγώνες που έγιναν την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων ολοκληρώθηκε το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα για το άθλημα της Ιππικής Αντοχής μέσα στο 2019.

 33 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στον σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ

  Στον σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ
Πριν από 3 ημέρες
08:55 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Με την ανακοίνωση των ονομάτων των αθλητών που βρίσκονται στην κατηγορία στήριξης, ο ΣΕΓΑΣ ολοκλήρωσε τις κατηγορίες του σχεδιασμού του για το 2020. Θυμίζουμε, ότι στην κατηγορία στήριξης βρίσκονται η...

 46 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Επιτυχημένο το τουρνουά τένις!

  Επιτυχημένο το τουρνουά τένις!
Πριν από 4 ημέρες
14:29 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Μετά απο 4 ημέρες 217 επισήμα καταχωρημενους αγωνες και 235 συμμετοχές παιδιών ηλικίας 5 έως 16 ετών το διασυλλογικό περιφερειακο πρωτάθλημα τεννις έριξε αυλαία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την...

 125 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Όλα έτοιμα για το 2o Tour De Kos!

  Όλα έτοιμα για το 2o Tour De Kos!
Πριν από 4 ημέρες
10:24 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Το 2ο Tour de Kos διοργανώνεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 με τη βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του CLUB ZEPPELIΝ’s στην Κω και ια τους αθλητές εκτός νησιού...

 54 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρώτη εμφάνιση για Ανταίο

  Πρώτη εμφάνιση για Ανταίο
Πριν από 5 ημέρες
21:02 | Σαβ 16 Νοεμ, 2019

Στις 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Μία αθλητική διοργάνωση που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη και λόγο συμμετοχών-οργάνωσης και πάνω...

 152 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η παρουσία της ομάδας της Π.Ν.ΑΙ.

  Η παρουσία της ομάδας της Π.Ν.ΑΙ.
Πριν από 7 ημέρες
11:42 | Παρ 15 Νοεμ, 2019

Τα τελευταία 3 χρόνια, στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας πραγματοποιείται και ένας άλλος αγώνας που διαφέρει από τους υπόλοιπους. Αυτός του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. ERGO. Τι διαφορετικό...

 50 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ikaros MotoCross Park

  Ikaros MotoCross Park
Πριν από 7 ημέρες
11:35 | Παρ 15 Νοεμ, 2019

Το Ikaros MotoCross Park είναι πλέον έτοιμο, αφού οι εργασίες που «έτρεχαν» με γοργούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, έχουν ολοκληρωθεί, με την πίστα να περιμένει να υποδεχθεί τους πρώτους αναβάτες...

 49 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τριήμερο μπρίτζ από το Ο.Α.Μ.Ρ.

  Τριήμερο μπρίτζ από το Ο.Α.Μ.Ρ.
Πριν από 7 ημέρες
11:21 | Παρ 15 Νοεμ, 2019

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει τριήμερο Grand Prix ζευγών που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο Ξενοδοχείο Σεμίραμις, σήμερα και ώρα 21:00, το Σάββατο 16/11 ώρα 19:00, και...

 47 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το 2ο Tour de Kos στις 24/11

  Το 2ο Tour de Kos στις 24/11
Πριν από 8 ημέρες
10:00 | Πεμ 14 Νοεμ, 2019

O ΚΑΟ Φιλίνος Κω διοργανώνει ακόμη έναν ποδηλατικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, με τη βοήθεια του CLUB ZEPPELIN’S, του Δήμου Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,...

 43 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το 1ο τουρνουά του Ιππότη!

  Το 1ο τουρνουά του Ιππότη!
Πριν από 9 ημέρες
09:35 | Τετ 13 Νοεμ, 2019

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το περασμένο Σάββατο το 1ο Τουρνουά Σκάκι των τμημάτων υποδομών του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου ''Ιππότης''. Το τουρνουά είναι το πρώτο στη σειρά των πέντε στο πλαίσιο...

 78 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σκοπευτικό Open Cup στη Ρόδο!

  Σκοπευτικό Open Cup στη Ρόδο!
Πριν από 10 ημέρες
12:48 | Τρι 12 Νοεμ, 2019

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου διοργανώνουν από κοινού ένα πενταήμερο σκοπευτικό open cup με την συμμετοχή αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα. Το «Δωδεκάνησος open cup 2019»...

 190 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Δεύτερος στον κόσμο ο Σεΐτης!

  Δεύτερος στον κόσμο ο Σεΐτης!
Πριν από 10 ημέρες
09:17 | Τρι 12 Νοεμ, 2019

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. της κατηγορίας Τ64, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι, πήρε ο Μιχάλης Σείτης. Ο Ροδίτης πρωταθλητής ήταν εξαιρετικός...

 200 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ετοιμάζεται για Ραφήνα ο Ρ.Ο.Α.

  Ετοιμάζεται για Ραφήνα ο Ρ.Ο.Α.
Πριν από 11 ημέρες
11:17 | Δευ 11 Νοεμ, 2019

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις για την Α΄ Φάση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2019,  για την Α΄ Εθνική και την Β΄ Εθνική Βορρά – Νότου. Θυμίζουμε,...

 79 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Διαφωνεί η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ!

  Διαφωνεί η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ!
Πριν από 12 ημέρες
09:51 | Κυρ 10 Νοεμ, 2019

Η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, µετά την γνωστοποίηση της θέσης της Οµοσπονδίας µας, σχετικά µε το περιεχόµενο του κυοφορούµενου νοµοσχεδίου που σχεδιάζει το Υφυπουργείο Αθλητισµού, συντάσσεται µε τη θέση της, που...

 73 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στη διεθνή έκθεση ο.. Μαραθώνιος!

  Στη διεθνή έκθεση ο.. Μαραθώνιος!
Πριν από 14 ημέρες
09:36 | Παρ 8 Νοεμ, 2019

Για μία ακόμη χρονιά, ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου δίνει το «παρών» στην έκθεση του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου ERGO Marathon Expo 2019, που φιλοξενείται στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do...

 95 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το ''καλεντάρι'' του στίβου για το 2020

  Το ''καλεντάρι'' του στίβου για το 2020
Πριν από 14 ημέρες
09:12 | Παρ 8 Νοεμ, 2019

Μετά και το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Ταλίν της Εσθονίας, έχει καταρτιστεί ο βασικός κορμός για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2020. Για την ΕΑΑ τα κορυφαία meeting χαρακτηρίζονται πλέον...

 98 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 5

Φίλε Μάκη αληθεύει ότι στο εργασιακό τουρνουά κάποια στιγμή έπαιζαν με 6 εναντίον 5 και δεν πήρε κανείς είδηση;

Περίεργος

Το μπράβο δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις ρε φίλε , αφού βγάζεις χολή ; Μήπως κάτι ψυχανεμίζεσαι και αντί φόβου...

Κιαρας

Μια πρώτη γνώμη για πρωτάθλημα εφήβων, και ξεχωριστά της ομαδες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΔΟΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΕΑΚΑ, ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΠΡΩΤΑ.

Αντρικο πρωταθλημα

Μακη εχεις ξανα δει να οριστει ματς αντρικου πρωταθληματος ομιλος νησων που εχει σχεδον καθε μια ωρα δρομολογιο 11 ωρα...

γιωργος

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΑΙΖΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΖΩΝΗ

Ήμαρτον

ζώνη σε κορασίδες που πάμε έτσι ρε παιδιά εδώ δε ξέραν να χτυπήσουν τη μπάλα και τους βάζεις να παίξουν...

Νίκος

Στα αμαξίδια η Δωδεκάνησος Αφού στέφθηκε πρωταθλήτρια δεν θα έπρεπε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό;

Συμεών

Τελικά πως είναι η υγεία του Αντώνη σκληβα βγήκε η μαγνητική τομογραφία?

ΕΛΕΟΣ

Τα γραφει στην ΕΣΑΚΕ . τσεκαρε τα φιλε μου. Ρε δεν παμε καλα !! Με το καλημερα ξεκιναμε στραβα. Αφηστε...