www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
Οι Ροδίτες στις ''Ημέρες Νεολαίας''
10:20 | Κυρ 15 Σεπτ, 2019
Εκτύπωση θέματος 237 αναγνώσεις

Οι Ροδίτες στις ''Ημέρες Νεολαίας''

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, με την συνεργασία του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2019 για αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Παμπαίδων, Παγκορασίδων και Μίνι, με τους συλλόγους της Ρόδου να δίνουν για ακόμη μια χρονιά δυναμικό «παρών». Το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9/2019
Υποδοχή αποστολών στις παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα (Νέα Μάκρη Αττικής).
17.00 – 18.30 Κατάθεση Δελτίων (Γραμματεία) στις Παιδικές Εξοχές.
19.00 Τεχνικό Συνέδριο. Η παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων είναι υποχρεωτική.
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/9/2019
09.30 Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για όλες τις κατηγορίες – Σειρά εκκίνησης: ΜΙΝΙ μικρά – ΜΙΝΙ μεγάλα – Παγκορασίδες – Παμπαίδες.
Διαδρομή: Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.
16.30 Αγώνας ταχύτητας, τύπου 4Χ, σε γύρους πρόκρισης για ΜΙΝΙ μικρά, μεγάλα και παμπαίδες με κατάταξη στην ατομική χρονομέτρηση από 41η θέση και κάτω. Διαδρομή: Στίβος γηπέδου Παιδικών Εξοχών Αγ. Ανδρέα.
Ο αγώνας χαρακτηρίζεται ως αγώνας δεξιοτεχνίας (άρθρα κανονισμών ΕΟΠ 2.9.005 έως 2.9.011)
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/9/2019
10.00 Αγώνες δεξιοτεχνίας για τις κατηγορίες ΜΙΝΙ Μικρά και ΜΙΝΙ Μεγάλα (σε χώρο εντός των Παιδικών Εξοχών).
10.00 Αγώνας κριτέριουμ κατηγορίας Παγκορασίδων 20,4 χλμ. (5,1 χλμ Χ 4 στρ)
11.00 Αγώνας κριτέριουμ κατηγορίας Παμπαίδων 30,6 χλμ. (5,1 χλμ Χ 6 στρ)
Διαδρομή: Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.
ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΓΩΝΩΝ
Αγώνες Παγκορασίδων και Παμπαίδων .Πρόκειται για δύο ξεχωριστούς αγώνες (δεν υπάρχει γενική κατάταξη) ως εξής:
-Ατομική χρονομέτρηση 5 χλμ. με εκκίνηση κάθε 30’’. Η διαδρομή ακολουθεί τον περιμετρικό δρόμο εσωτερικά του κωπηλατοδρομίου, γύρω από τον αγωνιστικό χώρο της κωπηλασίας. Δεν επιτρέπεται η χρήση αεροδυναμικών βοηθημάτων, όπως κράνη σταγόνες, κλειστοί τροχοί ή τροχοί με ακτίνες από ανθρακονήματα, αεροδυναμικές μπάρες κ.λ.π.. Ισχύουν οι κανονισμοί της ατομικής χρονομέτρησης.
Οι 40 πρώτοι αθλητές (αθλήτριες) ανά κατηγορία, θα προκριθούν για να συμμετέχουν στους αγώνες αντοχής της Κυριακής.
-Αγώνας Κριτέριουμ σε σιρκουί για τους παμπαίδες και για τις παγκορασίδες .
Αγώνας κριτέριουμ κατηγορίας Παμπαίδων 30,6 χλμ. (5,1 χλμ Χ 6 στρ)
Αγώνας κριτέριουμ κατηγορίας Παγκορασίδων 20,4 χλμ. (5,1 χλμ Χ 4 στρ)
-Αγώνας ταχύτητας Παμπαίδων τύπου 4Χ, σε γύρους πρόκρισης. Αγώνας ταχύτητος από στάση σε άσφαλτο, σε τετράδες (σύστημα 4Χ). Ο 41ος έως και ο 72ος χρόνος της ατομικής χρονομέτρησης παμπαίδων (8Χ4) θα προκρίνονται στις επόμενες φάσεις (προημιτελικά = 4Χ4, ημιτελικά = 2Χ4) μέχρι τον Τελικό για 1η ως 4η θέση.
Οι αθλητές που αποκλείονται από κάθε φάση θα κατατάσσονται σύμφωνα με τον χρόνο στην προκριματική φάση.
Κατά την διάρκεια του σπριντ απαγορεύονται: Αντικανονικοί ελιγμοί και παρέκκλιση από την διαδρομή, το κράτημα από συνοδό στην εκκίνηση, η αλλαγή ταχύτητας και οι ορθοπεταλιές καθώς και κάθε επικίνδυνη κίνηση. Κάθε παράβαση θα τιμωρείται με υποβιβασμό θέσεως η αποκλεισμό.
Στους αγώνες συμμετέχουν μόνο ποδήλατα δρόμου (τύπου αγώνων αντοχής), με μέγιστο επιτρεπόμενο ανάπτυγμα 6,10μ. (δεκτό και ρυθμιζόμενο σαζμάν).
Αγώνες Μίνι μικρά και Μίνι μεγάλα:
Πρόκειται για τρείς ξεχωριστούς αγώνες (δεν υπάρχει γενική κατάταξη) ως εξής:
-1ος αγώνας: Ατομική Χρονομέτρηση 5 χλμ. με εκκίνηση κάθε 30’’. Η διαδρομή ακολουθεί τον περιμετρικό δρόμο εσωτερικά του κωπηλατοδρομίου, γύρω από τον αγωνιστικό χώρο της κωπηλασίας. Δεν επιτρέπεται η χρήση αεροδυναμικών βοηθημάτων, όπως κράνη σταγόνες, κλειστοί τροχοί ή τροχοί με ακτίνες από ανθρακονήματα, αεροδυναμικές μπάρες κ.λ.π.. Ισχύουν οι κανονισμοί της ατομικής χρονομέτρησης.
-2ος αγώνας: Αγώνας ταχύτητας τύπου 4Χ, σε γύρους πρόκρισης. Αγώνας ταχύτητος από στάση σε άσφαλτο, σε τετράδες (σύστημα 4Χ). Οι 32 καλύτεροι χρόνοι του αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης (8Χ4) θα προκρίνονται στις επόμενες φάσεις (προημιτελικά = 4Χ4, ημιτελικά = 2Χ4) μέχρι τον Τελικό για 1η ως 4η θέση.
Οι αθλητές που αποκλείονται από κάθε φάση θα κατατάσσονται σύμφωνα με τον χρόνο στην προκριματική φάση.
Κατά την διάρκεια του σπριντ απαγορεύονται: Αντικανονικοί ελιγμοί και παρέκκλιση από την διαδρομή, το κράτημα από συνοδό στην εκκίνηση, η αλλαγή ταχύτητας και οι ορθοπεταλιές καθώς και κάθε επικίνδυνη κίνηση. Κάθε παράβαση θα τιμωρείται με υποβιβασμό θέσεως η αποκλεισμό.
-3ος αγώνας: Ατομική Χρονομέτρηση στην πίστα Δεξιοτεχνίας. Ατομική χρονομέτρηση στην πίστα δεξιοτεχνίας, όπου κάθε συμμετέχων θα πρέπει να ολοκληρώσει χωρίς λάθη όλη την διαδρομή. Η διαδρομή θα είναι σχεδιασμένη εντός του γηπέδου των κατασκηνώσεων. Κάθε παράβαση θα τιμωρείται ανάλογα με την σοβαρότητά της, με ποινή ενός δευτερολέπτου το ελάχιστο.
Το ποδήλατο, όποιας μορφής και να είναι αυτό, θα πρέπει να έχει μέγιστο ανάπτυγμα της κατηγορίας ΜΙΝΙ Μικρά και ΜΙΝΙ Μεγάλα 5,69μ.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Σωματεία – Μέλη Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και αθλητριών.
Προσοχή: Οι Δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει να αποσταλούν στην Ε.Ο.Π. στο e-mail [email protected], το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 14.00. Σωματείο που δεν συμπληρώσει την επίσημη φόρμα συμμετοχής και δεν την καταθέσει μέσα στην προθεσμία, δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες.
Κάθε σωματείο δικαιούται να έχει 1 συνοδό ανά 5 αθλητές / αθλήτριες. Η διάταξη αυτή θα τηρηθεί αυστηρά.
Οι αθλητές-τριες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, ενώ η Ε.Ο.Π. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά αγωνιστικού ή άλλου υλικού.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποιήσεων στους αγώνες.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Ο 1ος νικητής-τρια χρυσό μετάλλιο – δίπλωμα, ο 2ος αργυρό μετάλλιο – δίπλωμα, ο 3ος χάλκινο μετάλλιο – δίπλωμα και οι 4ος – 5ος – 6ος δίπλωμα. Ομαδική βράβευση στα τρία πρώτα σωματεία με κύπελλο, μετά το άθροισμα των πόντων κάθε αθλητή – τριας, με βάση την εξής βαθμολογίας:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Η Ε.Ο.Π. και ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχουν την διαμονή και διατροφή στις παιδικές εξοχές του Αγίου Ανδρέα Αττικής (μετάβαση από Λ. Μαραθώνος) σε όλους τους αθλητές-τριες και συνοδούς, συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, από το βράδυ της Παρασκευής 20/9 έως και το μεσημέρι της Κυριακής 22/9/2019.
Κάθε σωματείο δικαιούται να δηλώσει 1 συνοδό ανά 5 αθλητές / αθλήτριες. Η διάταξη αυτή θα τηρηθεί αυστηρά.
Το κόστος διαμονής – διατροφής του κάθε αθλητή – συνοδού ανέρχεται στο ποσόν των 10,00 €.
Όποιο Σωματείο το επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει επιπλέον συνοδούς για διαμονή & διατροφή στις κατασκηνώσεις, συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, με κόστος ανά άτομο τα 30,00 €.
Με την αποστολή της δήλωσης συμμετοχής του Σωματείου θα πρέπει ταυτόχρονα να αποστέλλεται και το αποδεικτικό κατάθεσης του ανάλογου ποσού συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΟΠ . Τα Σωματεία δύνανται να πληρώσουν το αντίστοιχο ποσό με μετρητά στις κατασκηνώσεις κατά την είσοδό τους, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.
Αρ. Λογαριασμού ΕΟΠ : Τράπεζα: (EUROBANK)
IBAN : GR5802601530000020200654714
Για την οργάνωση της μεταφοράς των αθλητών, αθλητριών, του εξοπλισμού τους και των συνοδών, βάσει προκήρυξης (1 συνοδό ανά 5 αθλητές / αθλήτριες) που έρχονται από την Κρήτη την Ρόδο και την Κάρυστο, από και προς το Λιμάνι του Πειραιά, με πούλμαν και φορτηγά, τα ακριβή δρομολόγια θα ανακοινωθούν αργότερα).

 

Άλλα σπορ |
  ''Έλαμψε'' ο Α.Ο. Σταματίου

''Έλαμψε'' ο Α.Ο. Σταματίου

Πριν από 1 ημέρα 09:04 | Τετ 5 Αυγ, 2020

Στα στάδια της πόλης των Ιωαννίνων και της Λάρισας, όπου αγωνίστηκε η αθλητική οικογένεια στίβου Κ20 και Κ18 αντίστοιχα  όλης της Ελλάδας, οι φίλαθλοι χειροκρότησαν και τους αθλητές και τις...

 339 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πρωταθλητής πίστας ο Ροδήλιος!

Πρωταθλητής πίστας ο Ροδήλιος!

Πριν από 3 ημέρες 09:31 | Δευ 3 Αυγ, 2020

Συνέχεια των επιτυχιών για τον Ροδήλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Σταμάτης Σαββάκης κατέλαβε την 2η θέση στο αγώνισμα κέριν και την 5η θέση ο Αριστείδης Κουτούνης. Ο Ροδήλιος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια...

 468 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πρώτος στο ομαδικό σπριντ ο Ροδήλιος

Πρώτος στο ομαδικό σπριντ ο Ροδήλιος

Πριν από 4 ημέρες 09:28 | Κυρ 2 Αυγ, 2020

Σπουδαία επιτυχία για τον Ροδήλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ποδηλασίας. Στο ομαδικό σπριντ εφήβων, η ροδίτικη ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και πήρε τον τίτλο στην Αθήνα. Πρωταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν...

 220 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στη δεύτερη θέση ο Σαββάκης

Στη δεύτερη θέση ο Σαββάκης

Πριν από 5 ημέρες 12:11 | Σαβ 1 Αυγ, 2020

Με σπουδαίες εμφανίσεις από τον Μιχάλη Σαββάκη , ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ο Σαββάκης συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα της 1ης ημέρας, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, τόσο στα...

 291 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το ''ευχαριστώ'' από το...Doreta!

Το ''ευχαριστώ'' από το...Doreta!

Πριν από 7 ημέρες 08:10 | Πεμ 30 Ιουλ, 2020

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου Doreta Beach Resort & Spa και που βρίσκεται στον Θεολόγο Ρόδου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές, συνοδούς, προπονητές και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που...

 682 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πρώτη η Σπανουδάκη στα ''Παπαφλέσσεια''

Πρώτη η Σπανουδάκη στα ''Παπαφλέσσεια''

Πριν από 8 ημέρες 20:22 | Τετ 29 Ιουλ, 2020

Εύκολο απόγευμα είχε στην Καλαμάτα η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στα 100μ. στα “Παπαφλέσσεια“. Η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια Ελλάδας σε ανοικτό και κλειστό στίβο τερμάτισε σε 11.66, αφήνοντας πίσω...

 195 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Εξαιρετική πρωτοβουλία στην Κω

Εξαιρετική πρωτοβουλία στην Κω

Πριν από 8 ημέρες 08:12 | Τετ 29 Ιουλ, 2020

Το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω επισκέφτηκε με 50 παιδιά το κέντρο κυκλοφοριακής αγωγής και με τη βοήθεια της δημοτικής αστυνομίας τα παιδιά ενημερώθηκαν για ότι αφορά στην κυκλοφοριακή...

 151 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Κλειστό το ''Καλλιπάτειρα''

Κλειστό το ''Καλλιπάτειρα''

Πριν από 9 ημέρες 15:16 | Τρι 28 Ιουλ, 2020

Με ανακοίνωση του ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. αναφέρει ότι το ''Καλλιπάτειρα'' θα κλείσει για τις απαραίτητες εργασίες. Αναλυτικά: ''Ο αγωνιστικός χώρος του Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα θα κλείσει καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες επανασποράς...

 278 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Σύμη 2020'' από τον Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.

''Σύμη 2020'' από τον Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.

Πριν από 9 ημέρες 12:24 | Τρι 28 Ιουλ, 2020

Τον δεύτερο ιστιοπλοϊκό αγώνα για το 2020 διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Συγκεκριμένα θα διοργανωθεί ο αγώνας ΣΥΜΗ 2020, ο οποίος περιλαμβάνει...

 79 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Έξι μετάλλια για τα Δωδεκάνησα

Έξι μετάλλια για τα Δωδεκάνησα

Πριν από 9 ημέρες 09:19 | Τρι 28 Ιουλ, 2020

Έξι μετάλλια κατέκτησαν πέντε αθλήτριες από σωματεία της Δωδεκανήσου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων, που διεξήχθη στη Λάρισα το περασμένο σαββατοκύριακο. Η Λάουρα Ζενέγια του Α.Ο. Σταματίου πήρε μάλιστα δύο...

 146 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στη Λάρισα για τη διάκριση!

Στη Λάρισα για τη διάκριση!

Πριν από 12 ημέρες 08:21 | Σαβ 25 Ιουλ, 2020

Στη Λάρισα θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου U18... Οι ανερχόμενοι αστέρες του ελληνικού στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αγωνιστικά τους ταλέντα, σε μια...

 621 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το 4ο κωακό έπαθλο ποδηλασίας

Το 4ο κωακό έπαθλο ποδηλασίας

Πριν από 13 ημέρες 19:51 | Παρ 24 Ιουλ, 2020

H εταιρεία Εμμ. Σταμόγλου & Υιοι ΟΕ  σε συνεργασία με τον Φιλίνο τον Ανταίο και το επιμελητήριο Δωδεκανήσου διοργανώνει αγωνιστικές δοκιμασίες στο νέο περιφερειακό έναντι του καταστήματός το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 09:30.

 164 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η γιορτή του ποδηλάτου στην Κω

Η γιορτή του ποδηλάτου στην Κω

Πριν από 14 ημέρες 09:55 | Πεμ 23 Ιουλ, 2020

Η Τ.Ε. Δωδεκανήσου στην ποδηλασία, σε συνεργασία με τον Π.Ο. Κω , στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την ανάπτυξη του αθλήματος της αγωνιστικής ποδηλασίας, διοργάνωσε το Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου, αγώνα...

 372 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Με Καραβόλια και Βεϊσάκη ο ΥΣ Ρόδου

Με Καραβόλια και Βεϊσάκη ο ΥΣ Ρόδου

Πριν από 15 ημέρες 12:55 | Τετ 22 Ιουλ, 2020

Tο τριήμερο 24 έως 26 Ιουλίου η Ροδούλα Καραβόλια και ο Στέλιος Βεϊσάκης θα βρεθούν στην μερίδα του Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στην Περιφέρεια της Κρήτης-Ρόδου, στο Ανοιχτό...

 417 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Αντίο'' με αγώνα στον Κένταυρο!

  ''Αντίο'' με αγώνα στον Κένταυρο!
Πριν από 4 ώρες
08:38 | Πεμ 6 Αυγ, 2020

Όπως το συνηθίζουν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Κένταυρου Ρόδου συγκεντρώθηκαν στο Ανοιχτό Προπονητήριο Τοξοβολίας στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα και αποχαιρέτησαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο με...

 36 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι Ιππότες ανοίγουν τα φτερά τους!

  Οι Ιππότες ανοίγουν τα φτερά τους!
Πριν από 2 ημέρες
21:20 | Τρι 4 Αυγ, 2020

Στο ευρωπαϊκό κύπελλο συλλόγων Ράγκμπι Λιγκ θα πάρουν μέρος οι Ιππότες Ρόδου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση ''Τα νεοκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου «Ιππότες της Ρόδου» είναι στην ευχάριστη...

 341 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πένθος για Καστανάκη

  Πένθος για Καστανάκη
Πριν από 2 ημέρες
10:34 | Τρι 4 Αυγ, 2020

Ο πρόεδρος και το διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα ήθελαν να εκφράσουν στη ''Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή'' τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό της εκλεκτής συναδέλφου σας και...

 173 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με επιτυχία το 4ο κωακό έπαθλο!

  Με επιτυχία το 4ο κωακό έπαθλο!
Πριν από 3 ημέρες
09:34 | Δευ 3 Αυγ, 2020

Με επιτυχία διεξήχθη ο 2ος αγώνας του 4ου Κωακού επάθλου που διοργανώνει η εταιρεία Εμμ. Σταμόγλου και υιοι ΟΕ. Με τη συμμετοχή του Φιλίνου και του Ανταίου σχεδόν 30 παιδιά έδωσαν...

 116 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρώτος στην Ελλάδα ο Α.Ο. Σταματίου στο 4Χ400!

  Πρώτος στην Ελλάδα ο Α.Ο. Σταματίου στο 4Χ400!
Πριν από 3 ημέρες
08:00 | Δευ 3 Αυγ, 2020

Πρώτη στην Ελλάδα αναδείχθηκε η ομάδα 4Χ400 του Α.Ο. Σταματίου, στη χθεσινή δεύτερη ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος U20 στα Ιωάννινα. Η Ανδρονίκη Φωτεινού, η Ελιμπιόνα Ζενέγια, η Λάουρα Ζενέγια και...

 85 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Έξι μετάλλια για τους Δωδεκανήσιους!

  Έξι μετάλλια για τους Δωδεκανήσιους!
Πριν από 4 ημέρες
09:33 | Κυρ 2 Αυγ, 2020

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του στίβου για τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αυτή την φορά στο Κ20 στα Ιωάννινα! Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας οι αθλήτριες...

 123 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αλλαγή στο πρόγραμμα του στίβου

  Αλλαγή στο πρόγραμμα του στίβου
Πριν από 5 ημέρες
11:27 | Σαβ 1 Αυγ, 2020

Από την οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Κ20 αποφασίστηκε η αλλαγή ώρα διεξαγωγής στο απογευματινό ωρολόγιο πρόγραμα της πρώτης ημέρας και συγκεκριμένα, στον τελικό του αγωνίσματος δισκοβολίας γυναικών που ΑΝΤΙ για...

 59 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στόχος η διάκριση στα Ιωάννινα

  Στόχος η διάκριση στα Ιωάννινα
Πριν από 6 ημέρες
16:29 | Παρ 31 Ιουλ, 2020

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών Κ20 θα γίνει το διήμερο 1 και 2 Αυγούστου στα Ιωάννινα. Το όμορφο και ανακαινισμένο στάδιο "Ζωσιμάδες" θα υποδεχθεί τους κορυφαίους και τις κορυφαίες...

 124 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην 2η θέση ο Βεϊσάκης, 4η η Καραβόλια!

  Στην 2η θέση ο Βεϊσάκης, 4η η Καραβόλια!
Πριν από 7 ημέρες
16:55 | Πεμ 30 Ιουλ, 2020

Δεύτερος στην κατηγορία ΟΡΕΝ στα 200 μ. ύπτιο με βελτίωση και πάλι της επίδοσής του ήταν ο Στέλιος Βεϊσάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης και τέταρτη η Ροδούλα Καραβόλια στα 200...

 154 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στα Ιωάννινα ο Εύδαμος Κω

  Στα Ιωάννινα ο Εύδαμος Κω
Πριν από 7 ημέρες
09:43 | Πεμ 30 Ιουλ, 2020

Σήμερα αναχωρεί ο Εύδαμος Κω για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20 που διεξάγεται στα Ιωάννινα στις 1 και 2 Αυγούστου. Οι αθλητές που στελεχώνουν την αποστολή είναι: Στην κατηγορία...

 77 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Χωρίς Αιγαιοπελαγίτικους φέτος

  Χωρίς Αιγαιοπελαγίτικους φέτος
Πριν από 8 ημέρες
20:46 | Τετ 29 Ιουλ, 2020

Από τον COVID-19 δεν γλίτωσαν ούτε οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο γειτονικό νησί της Χίου. Με έγγραφο που απέστειλε η Γεν. Γραμματεία Αιγαίου έκανε γνωστή...

 78 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Έτοιμο το ταρτάν στη Σύμη!

  Έτοιμο το ταρτάν στη Σύμη!
Πριν από 10 ημέρες
16:19 | Δευ 27 Ιουλ, 2020

Πανέτοιμο είναι πλέον το γήπεδο της Σύμης, αφού τοποθετήθηκε και το ταρτάν για το στίβο. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Ευστρατίου, που βρέθηκε εκεί. ''Επίσκεψη στην Σύμη στο...

 97 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι νικητές στην αντοχή!

  Οι νικητές στην αντοχή!
Πριν από 11 ημέρες
19:19 | Κυρ 26 Ιουλ, 2020

Ο Νικηφόρος Αρβανίτου στους εφήβους, ο Νικόλαος Παπαγιαννάκης στους παίδες και η Κωνσταντίνα Φαρφαρά στις κορασίδες, ήταν οι νικητές, στην αντοχή, την δεύτερη αγωνιστική ημέρα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου,...

 108 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

To σποτ για τον αθλητικό τουρισμό

  To σποτ για τον αθλητικό τουρισμό
Πριν από 11 ημέρες
10:36 | Κυρ 26 Ιουλ, 2020

Έρχεται να ενισχύσει την ταυτότητα του Νοτίου Αιγαίου ως της Περιφέρειας με τις περισσότερες και μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που έχουν φιλοξενηθεί στα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου και των...

 83 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι εξετάσεις ζωνών στον Άτλαντα Καλύμνου

  Οι εξετάσεις ζωνών στον Άτλαντα Καλύμνου
Πριν από 11 ημέρες
09:27 | Κυρ 26 Ιουλ, 2020

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τον Α.Σ. Άτλας Καλύμνου, με την παρουσία και του προπονητή του Α.Σ. Ασκληπιός Κω Βασίλη Κώστογλου, τον οποίο το σωματείο...

 53 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Παντελής έχει μεγάλη ανάγκη!

  Ο Παντελής έχει μεγάλη ανάγκη!
Πριν από 12 ημέρες
15:09 | Σαβ 25 Ιουλ, 2020

Τη βοήθεια όλων μας χρειάζεται ένας συμπολίτης μας, ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα με το μηχανάκι του. Η οικογένεια του απευθύνει έκκληση σε όλο τον κόσμο για οικονομική ενίσχυση: Αναλυτικά:...

 141 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νίκος

Όχι η ανακοίνωση για 16 χρονών παιδιά

Νίκος

Σανο στο επικοινωνίακο δεν σας πιάνει κανείς

Καλυμνος

Ότι θυμάσαι χαίρεσαι vober

Η μεταγραφη του αιωνα

Μπραβο συγχαρητηρια η αναπτυξη ηρθε η ερχετε ??? Καλημερα Ελλαδα . Καλημερα Νοτιο Αιγαιο . Καλήμερα Δωδεκανησσος. Καλημερα Μπασκετ .

Σανο

Ακομα περιμένουμε την ανακοίνωση της βόμβας ταΐζουν σανο τον κοσμο για επικοινωνίακο παιχνίδι είναι μετρ εκεί αφού αυτά κάνουν καιναητν...

Συμφωνώ

Συμφωνώ μαζί σου . Ρωτάω όμως αυτόν που έκανε το αρχικό σχόλιο και αναφέρει ότι ο φοιβος υστερεί σε έναν...

Έρχεται

Έρχεται ανάλυση των ομάδων ; Επίσης σε ποιον τομέα υστερεί ο Φοίβος ;

Γιώργος

Το κύπελλο beach volley τελείωσε Κυριακή βράδυ ! Ακόμα δεν έχουμε τα αποτελέσματα ?? Τι κάνουν εκεί στην ΤΕ Δωδεκανήσου...

Καλυμνος

Της σφαλιάρες στο αντρικο της έχει μόνο η Ακαδημία

ΚΟΣΣΑΡΗΣ

ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΜΝΙΟ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑ ΕΠΟΧΗ ΝΙΝΝΗ ΧΡΥΣΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ...... ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ...