www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Πένθος παντού για τον...πρόεδρο!
13:40 | Δευ 19 Αυγ, 2019
Εκτύπωση θέματος 592 αναγνώσεις

Πένθος παντού για τον...πρόεδρο!

Η απώλεια του εμβληματικού προέδρου Μιχάλη Κόκκινου, που προσέφερε τα μέγιστα στα ροδίτικο αθλητισμό έχει βυθίσει στο πένθος όλο τον αθλητικό κόσμο!

Η απώλεια του εμβληματικού προέδρου της Κ.Α.Ε. Κολοσσός και παλαιότερα της Ε.Π.Σ.Δ. και της Ρόδου Μιχάλη Κόκκινου έχει βυθίσει στο πένθος το ροδίτικο αθλητισμό. Τα συλλυπητήρια είναι πολλά, αφού ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο και την αθλητική οικογένεια της Ρόδου. Αναλυτικά:
Κ.Α.Ε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Η οικογένεια του Κολοσσού Ρόδου H Hotels θρηνεί την απώλεια του ιστορικού της προέδρου, Μιχαήλ Κόκκινου. Στις 18 Αυγούστου 2019, ο Κολοσσός Ρόδου έχασε τον άνθρωπο που πίστεψε, αγάπησε και υπηρέτησε την ομάδα με ακεραιότητα και αμέριστη αγάπη, από την θέση του προέδρου για 16 χρόνια. Γεννημένος το 1930 στη Ρόδο, ο Μιχαήλ Κόκκινος συνέδεσε το όνομά του με τον Κολοσσό Ρόδου. Διετέλεσε πρόεδρος σε δύσκολες εποχές για την ομάδα, αλλά με το όραμα και την πίστη του την καθοδήγησε στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Η πρώτη του ενασχόληση με τη «θαλασσί» οικογένεια ήρθε το μακρινό 1991, ωστόσο δεν ήταν σύντομη, καθώς έμεινε στην προεδρία μέχρι το 1999. Τα χρόνια πέρασαν και ο Μιχαήλ Κόκκινος δεν μπορούσε να ήταν άλλο μακριά από τον Κολοσσό, γι’ αυτό επέστρεψε στην προεδρία του το 2011, μένοντας μέχρι και σήμερα. Το έργο του και η αγάπη του στην ομάδα θα τον κρατήσουν ζωντανό για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας. Η διοίκηση του Κολοσσού H Hotels, το προπονητικό team και ολόκληρo το επιτελείο των θαλασσί εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.  Καλό ταξίδι Πρόεδρε της καρδιάς μας.. Σου υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε το όνειρο σου σύμφωνα με τις αξίες που χάραξες. Θα είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στο μεγάλο έργο σου...

ΡΟΔΟΣ: Στο άγγελμα του θανάτου του εκλεκτού πρώην προέδρου της ομάδας της Ρόδου Μιχάλη Κόκκινου, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε: Να παραστεί αντιπροσωπεία του συμβουλίου και ποδοσφαιριστές στην εξόδιο ακολουθία. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα Να κατατεθεί στη μνήμη του στεφάνι.

Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Η οικογένεια της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου πενθεί για την απώλεια του εμβληματικού προέδρου Μιχάλη Κόκκινου, ο οποίος επί σειρά ετών έδωσε και τη ψυχή του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στα Δωδεκάνησα. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου συλλυπάται την οικογένεια του εκλιπόντα και φυσικά την κόρη του Ελένη, η οποία είναι μέλος της δικής μας οικογένειας. Αλησμόνητος πρόεδρε, δεν θα σε ξεχάσουμε. Η προσφορά σου ήταν τεράστια…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ: Έφυγε απο κοντά μας πριν από λίγο ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Μιχαλης Κόκκινος τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κάποιος την προσφορά του στα κοινά του τόπου μας 
Καλό ταξίδι πρόεδρε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Φοίβος Κω εκφράζει την λύπη του για την απώλεια του εμβληματικου προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσού και επίτιμου προέδρου της Ε.Π.Σ.Δ. Μιχάλη Κόκκινου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ: O A.Σ Κώων Ιπποκράτης εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον χαμό του προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσός και επίτιμου προέδρου της Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου, Μιχάλη Κόκκινου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Έσπερος Κω εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του Μιχαήλ Κόκκινου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η οικογένεια της Ακαδημίας Καλύμνου (CBA),  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους  και στην ΚΑΕ Κολοσσός για τον χαμό του Μιχαήλ Κόκκινου. Καλό Παράδεισο.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ''Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα ήθελαν να εκφράσουν, στην οικογένεια του Μιχάλη Κόκκινου, ο οποίος υπηρέτησε τον Δωδεκανησιακό Αθλητισμό από πολλές θέσεις, τη βαθύτατη θλίψη τους και θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του''.

''ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ'' ΡΟΔΟΥ/ΔΙΑΓΟΡΑ:"Εφυγε" απο κοντά μας ο Μιχάλης Κόκκινος! Τέως Πρόεδρος του ΑΣ Ρόδου, της ΕΠΣΔ κλπ. Ενας εξαίρετος άνθρωπος τους ποδοσφαίρου , της Ρόδου και του νησιού μας , με μεγάλη προσφορά , που υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση για πολλές δεκαετίες την ομάδα της καρδιάς του!  Αγαπητός και καλόκαρδος απο όλους ηταν απο τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ΑΣ Ρόδου και του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου!
Το ΔΣ του Συνδέσμου μας εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήριά στην οικογένειά του! Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ε.Π.Σ.Δ.: Η είδηση του θανάτου του επίτιμου Προέδρου της ΕΠΣΔ, Μιχαήλ Κόκκινου, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία του νησιού μας. Υπηρέτησε το νησί της Ρόδου με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα ως Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ροδίων και γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ρόδου. Προσέφερε στον αθλητισμό και συνέδεσε το όνομα του υπηρετώντας στον προεδρικό θώκο του Κολοσσού, με πίστη και όραμα καθοδηγώντας τον στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.  Υπηρέτησε  με ανιδιοτέλεια τα τοπικά ποδοσφαιρικά Σωματεία ΑΣ Ρόδος, ΓΣ Διαγόρας, ΓΣ Φοίβος και στην Ένωση Ρόδου Διαγόρα.
Για την ΕΠΣΔ, η απώλεια του είναι τεράστια, αφού διετέλεσε για πολλά έτη Πρόεδρος της Ένωσης, προσφέροντας τα μέγιστα στο τοπικό ποδόσφαιρό της Δωδεκανήσου με δυναμισμό και εργατικότητα, τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των μελών της. Πρωτοπόρος με όραμα για το μέλλον της Ένωσης, ήταν αυτός που επί της θητείας του αγοράσθηκαν τα γραφεία της ΕΠΣΔ στην Κοδριγκτώνος, αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη για όλους εμάς που υπηρετούμε το τοπικό Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Μιχαήλ Κόκκινου, η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ συνήλθε εκτάκτως στις 19 Αυγούστου 2019, ημέρα Δευτέρα προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα  και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, αποφασίζοντας ομόφωνα τα παρακάτω:
Να παραστεί αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην εξόδιο ακολουθία,
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος,
Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους της ΕΠΣΔ,
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επικειμένη κλήρωση της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου 2019-2020, που έχει ορισθεί στις 22.08.2019,
Να τηρηθεί 1ος λεπτού σιγή στον αγώνα Super Cup καθώς και σε όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της 1ης αγωνιστικής, όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΔ, περιόδου 2019-2020,
Να αφιερωθεί το Κύπελλο Δωδεκανήσου περιόδου 2019-2020, στη μνήμη του εκλιπόντος,
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

Σ.Κ.Κ.Δ.: Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου συλλυπάται την οικογένεια του Μιχάλη Κόκκινου... Η είδηση της απώλειας του, κάνει πιο φτωχό το ροδίτικο αθλητισμό, έχοντας υπηρετήσει από πολλά πόστα το αθλητικό ιδεώδες. Αλησμόνητος και αξέχαστος θα μείνει σε όλους μας. Καλό Παράδεισο...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ''Η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου και εξέχοντος προσώπου της Ροδιακής κοινωνίας, Μιχάλη Κόκκινου, μας βρίσκει όλους ενωμένους στην θλίψη και στην συμπαράσταση προς τους δικούς του ανθρώπους, για την απώλειά τους. Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος που είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του υπηρετώντας τον συνδικαλισμό, τον αθλητισμό και τα κοινά. Θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ: Έφυγε από κοντά μας ο επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δωδ/σου Μιχάλης Κόκκινος, ένας εξαίρετος άνθρωπος του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού. Το Δ/Σ του Α.Ε.Σ.Κλεάνθης Παραδεισίου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Ο ΑΟ Κολοσσός πενθεί μαζί με όλη τον αθλητικό κόσμο την απώλεια του Προέδρου του Μιχάλη Κόκκινου,  ενός  ανθρώπου  που  ήταν πάντα κοντά μας  με αγάπη και ενδιαφέρον για τη δουλειά μας. Ο Πρόεδρος δεν ξεχνούσε να ευχαριστεί σε κάθε του λόγο τους γονείς των παιδιών του ερασιτέχνη για τις θυσίες τους και τη προσφορά τους στον σύλλογο μας και να παροτρύνει τα παιδιά μας να αθλούνται και να αγαπούν τον ΚΟΛΟΣΣΟ μας.
Καλό Ταξίδι ,Πρόεδρε της καρδιάς μας!

E.Σ.Α.Κ.Ε.: Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσοπουλος εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Μιχαήλ Κόκκινου, επί σειρά ετών προέδρου του Κολοσσού Ρόδου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσοπουλος εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και σε εκείνη του Κολοσσού.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ: Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε σήμερα ένα  άνθρωπο αρχών, αξιών και ιδανικών. Έναν ενεργό πολίτη, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην πολυεπίπεδη διαδρομή του, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον Αθλητισμό, στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας. ‘Ενα αγαπητό συμπολίτη μας, που διακρινόταν για το ήθος, την ειλικρίνεια, την αξιοπρέπεια και την δημοκρατική του συνείδηση. Έναν μαχητή σε αγώνες μικρούς και μεγάλους. Ένα οραματιστή για το μέλλον του τόπου μας, που αγαπούσε την ευθύνη, άνοιγε δρόμους δημιουργίας, με θάρρος και δύναμη. Έναν υποδειγματικό οικογενειάρχη, που με την αγαπημένη σύντροφο της ζωής του Αμαλία,  δημιούργησαν μια αξιοπρεπή οικογένεια, με παιδιά και εγγόνια. Μοιραστήκαμε μαζί σκέψεις για τα τοπικά μας θέματα, αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις και διέκρινα στο πρόσωπο του το ενδιαφέρον, το πείσμα, τη δυναμική και τη θέληση ενός νέου ανθρώπου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Το έργο και η μνήμη του θα παραμείνουν ζωντανά.

Σ.Δ.Κ.Δ.: Τα μελη και το ΔΣ του ΣΔΚΔ εκφραζουν τα συλλυπητηρια τους για την απωλεια ενος ηθικου, αξιπρεπους και σοβαρου παραγοντα του αθλητισμου και της καλαθοσφαιρας ειδικότερα ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ. Προεδρε, η μνημη σου θα ειναι παντα στο μυαλο μας και σε ευχαριστουμε για την παρακαταθηκη που αφηνεις. Αλησμονητος!

Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ ''ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ'': ''Ο Σ.Φ.Ρ. "ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ" στο άκουσμα του θανάτου του διατελέσαντα προέδρου της ομάδας μας κ. Μιχάλη Κόκκινου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδιακής γης που τόσο αγάπησε''.

Μπάσκετ | Τοπικό
  Η λαχειαγορά του Α.Ο. Κολοσσός

Η λαχειαγορά του Α.Ο. Κολοσσός

Πριν από 10 ώρες 19:09 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Τη δική τους λαχειοφόρο αγορά κάνουν ο Α.Ο. Κολοσσός και η Γαλάζια Ακαδημία, όπου θα κληρώσουν μία τηλεόραση Samsung 65’ (smart TV, UHD 4K) και ένα Playstation 4. Η κλήρωση...

 589 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Από... Δευτέρα τα εισιτήρια με ΠΑΟ!

Από... Δευτέρα τα εισιτήρια με ΠΑΟ!

Πριν από 13 ώρες 15:44 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Την προσεχή Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 1ης Δεκεμβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση των ''θαλασσί''. ''Ενημερώνουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων...

 454 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Την Κυριακή (12:00) με Παναθηναϊκό!

Την Κυριακή (12:00) με Παναθηναϊκό!

Πριν από 16 ώρες 12:51 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Την Κυριακή στις 12:00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι Παναθηναϊκός- Γ.Σ. Δωδεκάνησος, στο πλαίσιο του κυπέλλου στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. και θα...

 416 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Πριν από 18 ώρες 10:29 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων από 20 έως 24 Νοεμβρίου. Συνολικά ορίστηκαν 14 παιχνίδια για τα πρωταθλήματα ανδρών, γυναικών, εφήβων, παίδων και παμπαίδων, ενώ την Τετάρτη...

 668 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Κριτήριο το παιχνίδι με τον Ιωνικό!

Κριτήριο το παιχνίδι με τον Ιωνικό!

Πριν από 19 ώρες 09:33 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Με το ίδιο ρόστερ και τους 12 διαθέσιμους αθλητές αναμένεται να παρουσιαστεί ο Κολοσσός στο παιχνίδι του Σαββάτου στο «Σ. Μπεφόν» με τον Ιωνικό. Ο Άρης Λυκογιάννης και οι συνεργάτες...

 266 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Διαζύγιο'' με Σκλήβα!

''Διαζύγιο'' με Σκλήβα!

Πριν από 20 ώρες 08:31 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Με μία λιτή ανακοίνωση η Κ.Α.Ε. Κολοσσός ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Ροδίτη αθλητή Αντώνη Σκλήβα, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει στην Α2 με τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο 24χρονος αθλητής...

 208 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Και επίσημα Νεραντζάκης στον ΠΑΟΚ!

Και επίσημα Νεραντζάκης στον ΠΑΟΚ!

Πριν από 1 ημέρα 20:56 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Το διαβάσατε σε πανελλήνια αποκλειστικότητα στο 12sports χθες το πρωί (Ο Νεραντζάκης στον Π.Α.Ο.Κ.) και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ''δικέφαλο'' του βορρά. Μετά τον Κολοσσό και τη...

 781 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  M.V.P. ο Λάνγκφορντ

M.V.P. ο Λάνγκφορντ

Πριν από 2 ημέρες 09:09 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

M.V.P. της 7ης αγωνιστικής στη Basket League αναδείχθηκε ο Κιθ Λάνγκφορντ της Α.Ε.Κ., που ήταν εξαιρετικός στη νίκη της ομάδας του με 77-68 επί του Ηρακλή στο «Ιβανώφειο». Ο Αμερικάνος...

 1285 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Αλλαγές προ των πυλών!

Αλλαγές προ των πυλών!

Πριν από 2 ημέρες 08:56 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Εβδομάδα αλλαγών θα είναι αυτή για τον Κολοσσό μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα. Ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από τους «θαλασσί» πρόκειται να είναι ο Τράβις...

 451 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Στην Καρδάμαινα οι παγκορασίδες

Στην Καρδάμαινα οι παγκορασίδες

Πριν από 2 ημέρες 08:32 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή 2000 και την Α.Ε. Δικαίου θα «πέσει» σήμερα το απόγευμα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον όμιλο νήσων του πρωταθλήματος παγκορασίδων. Οι δύο ομάδες...

 155 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Με Παναθηναϊκό ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Με Παναθηναϊκό ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Πριν από 2 ημέρες 08:21 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος με θέα την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Η ομάδα του Κώστα Χρόνη κέρδισε με 56-38...

 146 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Κολοσσός 37-61

ΠΑΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Κολοσσός 37-61

Πριν από 2 ημέρες 21:46 | Κυρ 17 Νοεμ, 2019

Απόλυτος κυρίαρχος του παιδικού πρωταθλήματος στη Ρόδο είναι ο Κολοσσός, ο οποίος στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση και σκορ 61-37. Με τη νίκη...

 1458 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πένθος στην Κάλυμνο

  Πένθος στην Κάλυμνο
Πριν από 16 ώρες
12:46 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

«Έφυγε από τη ζωή ο Καλύμνιος ιατρός Γεώργιος Καλικάτζαρος, βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρο το νησί των "σφουγαράδων".  Η Ε.Α.ΚΑ., η Ακαδημία Καλύμνου και ο Καλυμνιακός συλλυπούνται την οικογένεια του. Αναλυτικά,...

 188 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Αύριο το εξ αναβολής ντέρμπι!

  Αύριο το εξ αναβολής ντέρμπι!
Πριν από 19 ώρες
09:16 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Αύριο στις 17:00 θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι των παίδων ανάμεσα στην Ακαδημία Καλύμνου και τον Πανιώνιο Λέρου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ομίλου νήσων. Το παιδικό ντέρμπι...

 169 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τα εισιτήρια στο Ιωνικός- Κολοσσός

  Τα εισιτήρια στο Ιωνικός- Κολοσσός
Πριν από 20 ώρες
08:37 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Ο Κολοσσός παίζει το προσεχές Σάββατο στο ''Σ. Μπεφόν'' με τον τοπικό Ιωνικό για την 8η αγωνιστική της Basket League, με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων...

 96 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Στη Σοπρόν ο Φλεβαράκης!

  Στη Σοπρόν ο Φλεβαράκης!
Πριν από 1 ημέρα
20:47 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς δουλειά ο πρώην τεχνικός του Κολοσσού και του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος συμφώνησε με την ουγγρική Σοπρόν. Η συγκεκριμένη ομάδα ανακοίνωσε ήδη την πρόσληψη...

 60 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ηρακλής 2000- Α.Ε. Δικαίου 42-22

  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ηρακλής 2000- Α.Ε. Δικαίου 42-22
Πριν από 1 ημέρα
17:53 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Φέτος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στις παγκορασίδες και το δείχνει… Ο περσινός φιναλίστ Ηρακλής 2000 κέρδισε άνετα στο ανοιχτό γήπεδο της Καρδάμαινας την Α.Ε. Δικαίου με...

 169 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 1 ημέρα
17:42 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων που θα διεξαχθούν από 15 έως 20 Νοεμβρίου 2019. Μ’ ένα απλό refresh μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα αποτελέσματα...

 1037 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Black Friday στον Κολοσσό!

  Black Friday στον Κολοσσό!
Πριν από 2 ημέρες
15:30 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός ρίχνει κι άλλο τις τιμές στα εισιτηρία διαρκείας και κάνει ειδικές τιμές για τη συνέχεια. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''1η φορά "Black Friday" στα εισιτήρια διαρκείας! Στήριξε την...

 278 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Νέες ήττες για τους ''Κύπριους''

  Νέες ήττες για τους ''Κύπριους''
Πριν από 2 ημέρες
09:05 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Νέες ήττες γνώρισαν στην Κύπρο η Α.Ε. Λεμεσού του Δημήτρη Σαρίκα και ο Α.Π.Ο. Πάφου του Αλέξανδρου Αγγελάκου. Η Α.Ε.Λ. στην οποία προπονητής είναι ο Ροδίτης Δημήτρης Σαρίκας ηττήθηκε με...

 101 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

12 χρόνια χωρίς τον Καλαμπόκα!

  12 χρόνια χωρίς τον Καλαμπόκα!
Πριν από 2 ημέρες
08:42 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Σαν να μην πέρασε μία μέρα... Σαν σήμερα, στις 18 Νοεμβρίου του 2007 ο Σάκης Καλαμπόκας ξεκίνησε το ταξίδι για την αιωνιότητα. Η είδηση του θανάτου του προπονητή (τότε) του...

 165 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Το ''πανόραμα'' της Basket League!

  Το ''πανόραμα'' της Basket League!
Πριν από 2 ημέρες
08:15 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Στο παιχνίδι με το οποίο ''έπεσε'' η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Basket League, το Περιστέρι κέρδισε τον Π.Α.Ο.Κ. με 80-75. Από κει και πέρα, το Ρέθυμνο και η Λάρισα...

 104 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Με την αύρα του... πρωταθλητή!

  Με την αύρα του... πρωταθλητή!
Πριν από 2 ημέρες
21:26 | Κυρ 17 Νοεμ, 2019

Όταν υπάρχει η αύρα του… πρωταθλητή όλα είναι πιο εύκολα! Η Α.Ε. Δικαίου έχει πλέον την εμπειρία και την πίεση του πρωταθλητισμού για να παίρνει τις νίκες που χρειάζεται, κι...

 545 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τα ρεκόρ του Κρομά!

  Τα ρεκόρ του Κρομά!
Πριν από 2 ημέρες
19:39 | Κυρ 17 Νοεμ, 2019

Χρήσιμα στατιστικά στοιχεία προέκυψαν από το παιχνίδι του Κολοσσού με τη Λάρισα. Συγκεκριμένα, η ήττα από τη Λάρισα ήταν η 200ή της ομάδας της Ρόδου στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου...

 164 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΕΑΚΑ- Ακαδημία 62-55

  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΕΑΚΑ- Ακαδημία 62-55
Πριν από 2 ημέρες
18:07 | Κυρ 17 Νοεμ, 2019

«Καρδιές… έσπασαν» στο καλυμνιακό ντέρμπι των νεανίδων, που κρίθηκε στην παράταση με νικήτρια την Ε.Α.ΚΑ. με 62-55 (κ.α. 52-52). Η ομάδα του Γιάννη Κοσσαρή κατάφερε να κερδίσει στις λεπτομέρειες την Ακαδημία,...

 488 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: Αθλητική Ακαδημία- Διαγόρας 47-91

  ΠΑΙΔΕΣ: Αθλητική Ακαδημία- Διαγόρας 47-91
Πριν από 3 ημέρες
16:01 | Κυρ 17 Νοεμ, 2019

Την πρώτη νίκη του στο παιδικό πρωτάθλημα πέτυχε ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει στο Κολλέγιο Ρόδου την Αθλητική Ακαδημία με 91-47. Με πολυφωνία στο σκοράρισμα και...

 190 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Ακαδημία- Ηρακλής 2000 48-34

  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Ακαδημία- Ηρακλής 2000 48-34
Πριν από 3 ημέρες
13:50 | Κυρ 17 Νοεμ, 2019

Πολύ μεγάλη νίκη και μάλιστα με σημαντική διαφορά πέτυχαν οι παμπαίδες της Ακαδημίας Καλύμνου κόντρα στον Ηρακλή 2000. Το τελικό 48-34 φανερώνει την εικόνα του αγώνα στο νησί των «σφουγγαραδων»,...

 725 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο Νεραντζάκης στον Π.Α.Ο.Κ.

  Ο Νεραντζάκης στον Π.Α.Ο.Κ.
Πριν από 3 ημέρες
09:10 | Κυρ 17 Νοεμ, 2019

Δεν συνεχίζει ως βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο της Λάρισας ο Στάθης Νεραντζάκης. Ο επί σειρά ετών assistant coach του Κολοσσού συμφώνησε να πάει στη Λάρισα μαζί με τον...

 297 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Εντυπωσιακά καρφώματα!

  Εντυπωσιακά καρφώματα!
Πριν από 3 ημέρες
09:05 | Κυρ 17 Νοεμ, 2019

Ορισμένα εντυπωσιακά καρφώματα έκαναν χθες στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας οι παίκτες της Λάρισας. Οι ψηλοί των Θεσσαλών είναι ιδιαίτερα αθλητικοί, με πρώτο και καλύτερο τον Φλόιντ, ο οποίος...

 216 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΑΣ Ιάλυσος- Διαγόρας 63-25

  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΑΣ Ιάλυσος- Διαγόρας 63-25
Πριν από 3 ημέρες
23:06 | Σαβ 16 Νοεμ, 2019

Με επιμέρους σκορ 38-8(!) στο β’ ημίχρονο ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισε με 63-25 τον Διαγόρα, στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων (όμιλος Ρόδου). Οι «κυανέρυθρες» άντεξαν για ένα ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια...

 344 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: Ηρακλής 2000- Ε.Α.ΚΑ. 60-58

  ΠΑΙΔΕΣ: Ηρακλής 2000- Ε.Α.ΚΑ. 60-58
Πριν από 3 ημέρες
20:37 | Σαβ 16 Νοεμ, 2019

Μία ακόμη σημαντική νίκη, με την οποία έκανε το 3 στα 3 πέτυχε ο Ηρακλής 2000, ο οποίος κέρδισε στην παράταση με 60-58 την Ε.Α. Καλύμνου, στο πλαίσιο της 3ης...

 447 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ενός λεπτού σιγή στο Κολλέγιο!

  Ενός λεπτού σιγή στο Κολλέγιο!
Πριν από 3 ημέρες
20:30 | Σαβ 16 Νοεμ, 2019

Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου του Κολλεγίου Ρόδου, σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου, τα απλά μέλη και οι προπονητές των ακαδημιών μας σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και στίβο εκφράζουν τα θερμά...

 147 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

''Παρών'' στη Ρόδο ο Σ.Ο. Πάτμου!

  ''Παρών'' στη Ρόδο ο Σ.Ο. Πάτμου!
15:15 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Πάτμου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την παρουσία του στους αγώνες της Ρόδου. Αναλυτικά: ''Από 15 έως 17 Νοεβρίου διεξήχθη στην Ρόδο από τον...

 305 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στη Βουλγαρία ο Άτλας Καλύμνου

  Στη Βουλγαρία ο Άτλας Καλύμνου
09:02 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Με 11 αθλητές θα πάρει μέρος ο σύλλογος Tae Kwon Do Άτλας Καλύμνου στο Hereya Open που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 30...

 167 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στον σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ

  Στον σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ
08:55 | Τρι 19 Νοεμ, 2019

Με την ανακοίνωση των ονομάτων των αθλητών που βρίσκονται στην κατηγορία στήριξης, ο ΣΕΓΑΣ ολοκλήρωσε τις κατηγορίες του σχεδιασμού του για το 2020. Θυμίζουμε, ότι...

 26 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Επιτυχημένο το τουρνουά τένις!

  Επιτυχημένο το τουρνουά τένις!
14:29 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Μετά απο 4 ημέρες 217 επισήμα καταχωρημενους αγωνες και 235 συμμετοχές παιδιών ηλικίας 5 έως 16 ετών το διασυλλογικό περιφερειακο πρωτάθλημα τεννις έριξε αυλαία με...

 79 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το πρόγραμμα για Σπανού και Παπουρδάνου

  Το πρόγραμμα για Σπανού και Παπουρδάνου
10:31 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Υπερπήδησης Εμποδίων και Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας κος Άρης Κυπραίος και ο Ομοσπονδιακός Σύμβουλος Εθνικών Ομάδων-Αρχηγός Ομάδας,...

 241 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Όλα έτοιμα για το 2o Tour De Kos!

  Όλα έτοιμα για το 2o Tour De Kos!
10:24 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Το 2ο Tour de Kos διοργανώνεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 με τη βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του CLUB ZEPPELIΝ’s στην Κω και...

 31 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η αξιολόγηση των σωματείων

  Η αξιολόγηση των σωματείων
10:20 | Δευ 18 Νοεμ, 2019

Η τελική αξιολόγηση του 2019 έγινε γνωστή σε ΕΑΣ και σωματεία, αφού πραγματοποιήθηκε επανέλεγχος και μικροδιορθώσεις μετά την πρώτη ενημέρωση. Πρώτο σωματείο αναδείχθηκε ο ΓΣ...

 46 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα