www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Πένθος παντού για τον...πρόεδρο!
13:40 | Δευ 19 Αυγ, 2019
Εκτύπωση θέματος 685 αναγνώσεις

Πένθος παντού για τον...πρόεδρο!

Η απώλεια του εμβληματικού προέδρου Μιχάλη Κόκκινου, που προσέφερε τα μέγιστα στα ροδίτικο αθλητισμό έχει βυθίσει στο πένθος όλο τον αθλητικό κόσμο!

Η απώλεια του εμβληματικού προέδρου της Κ.Α.Ε. Κολοσσός και παλαιότερα της Ε.Π.Σ.Δ. και της Ρόδου Μιχάλη Κόκκινου έχει βυθίσει στο πένθος το ροδίτικο αθλητισμό. Τα συλλυπητήρια είναι πολλά, αφού ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο και την αθλητική οικογένεια της Ρόδου. Αναλυτικά:
Κ.Α.Ε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Η οικογένεια του Κολοσσού Ρόδου H Hotels θρηνεί την απώλεια του ιστορικού της προέδρου, Μιχαήλ Κόκκινου. Στις 18 Αυγούστου 2019, ο Κολοσσός Ρόδου έχασε τον άνθρωπο που πίστεψε, αγάπησε και υπηρέτησε την ομάδα με ακεραιότητα και αμέριστη αγάπη, από την θέση του προέδρου για 16 χρόνια. Γεννημένος το 1930 στη Ρόδο, ο Μιχαήλ Κόκκινος συνέδεσε το όνομά του με τον Κολοσσό Ρόδου. Διετέλεσε πρόεδρος σε δύσκολες εποχές για την ομάδα, αλλά με το όραμα και την πίστη του την καθοδήγησε στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Η πρώτη του ενασχόληση με τη «θαλασσί» οικογένεια ήρθε το μακρινό 1991, ωστόσο δεν ήταν σύντομη, καθώς έμεινε στην προεδρία μέχρι το 1999. Τα χρόνια πέρασαν και ο Μιχαήλ Κόκκινος δεν μπορούσε να ήταν άλλο μακριά από τον Κολοσσό, γι’ αυτό επέστρεψε στην προεδρία του το 2011, μένοντας μέχρι και σήμερα. Το έργο του και η αγάπη του στην ομάδα θα τον κρατήσουν ζωντανό για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας. Η διοίκηση του Κολοσσού H Hotels, το προπονητικό team και ολόκληρo το επιτελείο των θαλασσί εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.  Καλό ταξίδι Πρόεδρε της καρδιάς μας.. Σου υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε το όνειρο σου σύμφωνα με τις αξίες που χάραξες. Θα είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στο μεγάλο έργο σου...

ΡΟΔΟΣ: Στο άγγελμα του θανάτου του εκλεκτού πρώην προέδρου της ομάδας της Ρόδου Μιχάλη Κόκκινου, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε: Να παραστεί αντιπροσωπεία του συμβουλίου και ποδοσφαιριστές στην εξόδιο ακολουθία. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα Να κατατεθεί στη μνήμη του στεφάνι.

Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Η οικογένεια της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου πενθεί για την απώλεια του εμβληματικού προέδρου Μιχάλη Κόκκινου, ο οποίος επί σειρά ετών έδωσε και τη ψυχή του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στα Δωδεκάνησα. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου συλλυπάται την οικογένεια του εκλιπόντα και φυσικά την κόρη του Ελένη, η οποία είναι μέλος της δικής μας οικογένειας. Αλησμόνητος πρόεδρε, δεν θα σε ξεχάσουμε. Η προσφορά σου ήταν τεράστια…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ: Έφυγε απο κοντά μας πριν από λίγο ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Μιχαλης Κόκκινος τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κάποιος την προσφορά του στα κοινά του τόπου μας 
Καλό ταξίδι πρόεδρε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Φοίβος Κω εκφράζει την λύπη του για την απώλεια του εμβληματικου προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσού και επίτιμου προέδρου της Ε.Π.Σ.Δ. Μιχάλη Κόκκινου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ: O A.Σ Κώων Ιπποκράτης εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον χαμό του προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσός και επίτιμου προέδρου της Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου, Μιχάλη Κόκκινου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Έσπερος Κω εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του Μιχαήλ Κόκκινου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η οικογένεια της Ακαδημίας Καλύμνου (CBA),  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους  και στην ΚΑΕ Κολοσσός για τον χαμό του Μιχαήλ Κόκκινου. Καλό Παράδεισο.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ''Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα ήθελαν να εκφράσουν, στην οικογένεια του Μιχάλη Κόκκινου, ο οποίος υπηρέτησε τον Δωδεκανησιακό Αθλητισμό από πολλές θέσεις, τη βαθύτατη θλίψη τους και θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του''.

''ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ'' ΡΟΔΟΥ/ΔΙΑΓΟΡΑ:"Εφυγε" απο κοντά μας ο Μιχάλης Κόκκινος! Τέως Πρόεδρος του ΑΣ Ρόδου, της ΕΠΣΔ κλπ. Ενας εξαίρετος άνθρωπος τους ποδοσφαίρου , της Ρόδου και του νησιού μας , με μεγάλη προσφορά , που υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση για πολλές δεκαετίες την ομάδα της καρδιάς του!  Αγαπητός και καλόκαρδος απο όλους ηταν απο τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ΑΣ Ρόδου και του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου!
Το ΔΣ του Συνδέσμου μας εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήριά στην οικογένειά του! Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ε.Π.Σ.Δ.: Η είδηση του θανάτου του επίτιμου Προέδρου της ΕΠΣΔ, Μιχαήλ Κόκκινου, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία του νησιού μας. Υπηρέτησε το νησί της Ρόδου με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα ως Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ροδίων και γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ρόδου. Προσέφερε στον αθλητισμό και συνέδεσε το όνομα του υπηρετώντας στον προεδρικό θώκο του Κολοσσού, με πίστη και όραμα καθοδηγώντας τον στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.  Υπηρέτησε  με ανιδιοτέλεια τα τοπικά ποδοσφαιρικά Σωματεία ΑΣ Ρόδος, ΓΣ Διαγόρας, ΓΣ Φοίβος και στην Ένωση Ρόδου Διαγόρα.
Για την ΕΠΣΔ, η απώλεια του είναι τεράστια, αφού διετέλεσε για πολλά έτη Πρόεδρος της Ένωσης, προσφέροντας τα μέγιστα στο τοπικό ποδόσφαιρό της Δωδεκανήσου με δυναμισμό και εργατικότητα, τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των μελών της. Πρωτοπόρος με όραμα για το μέλλον της Ένωσης, ήταν αυτός που επί της θητείας του αγοράσθηκαν τα γραφεία της ΕΠΣΔ στην Κοδριγκτώνος, αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη για όλους εμάς που υπηρετούμε το τοπικό Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Μιχαήλ Κόκκινου, η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ συνήλθε εκτάκτως στις 19 Αυγούστου 2019, ημέρα Δευτέρα προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα  και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, αποφασίζοντας ομόφωνα τα παρακάτω:
Να παραστεί αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην εξόδιο ακολουθία,
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος,
Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους της ΕΠΣΔ,
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επικειμένη κλήρωση της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου 2019-2020, που έχει ορισθεί στις 22.08.2019,
Να τηρηθεί 1ος λεπτού σιγή στον αγώνα Super Cup καθώς και σε όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της 1ης αγωνιστικής, όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΔ, περιόδου 2019-2020,
Να αφιερωθεί το Κύπελλο Δωδεκανήσου περιόδου 2019-2020, στη μνήμη του εκλιπόντος,
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

Σ.Κ.Κ.Δ.: Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου συλλυπάται την οικογένεια του Μιχάλη Κόκκινου... Η είδηση της απώλειας του, κάνει πιο φτωχό το ροδίτικο αθλητισμό, έχοντας υπηρετήσει από πολλά πόστα το αθλητικό ιδεώδες. Αλησμόνητος και αξέχαστος θα μείνει σε όλους μας. Καλό Παράδεισο...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ''Η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου και εξέχοντος προσώπου της Ροδιακής κοινωνίας, Μιχάλη Κόκκινου, μας βρίσκει όλους ενωμένους στην θλίψη και στην συμπαράσταση προς τους δικούς του ανθρώπους, για την απώλειά τους. Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος που είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του υπηρετώντας τον συνδικαλισμό, τον αθλητισμό και τα κοινά. Θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ: Έφυγε από κοντά μας ο επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δωδ/σου Μιχάλης Κόκκινος, ένας εξαίρετος άνθρωπος του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού. Το Δ/Σ του Α.Ε.Σ.Κλεάνθης Παραδεισίου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Ο ΑΟ Κολοσσός πενθεί μαζί με όλη τον αθλητικό κόσμο την απώλεια του Προέδρου του Μιχάλη Κόκκινου,  ενός  ανθρώπου  που  ήταν πάντα κοντά μας  με αγάπη και ενδιαφέρον για τη δουλειά μας. Ο Πρόεδρος δεν ξεχνούσε να ευχαριστεί σε κάθε του λόγο τους γονείς των παιδιών του ερασιτέχνη για τις θυσίες τους και τη προσφορά τους στον σύλλογο μας και να παροτρύνει τα παιδιά μας να αθλούνται και να αγαπούν τον ΚΟΛΟΣΣΟ μας.
Καλό Ταξίδι ,Πρόεδρε της καρδιάς μας!

E.Σ.Α.Κ.Ε.: Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσοπουλος εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Μιχαήλ Κόκκινου, επί σειρά ετών προέδρου του Κολοσσού Ρόδου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσοπουλος εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και σε εκείνη του Κολοσσού.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ: Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε σήμερα ένα  άνθρωπο αρχών, αξιών και ιδανικών. Έναν ενεργό πολίτη, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην πολυεπίπεδη διαδρομή του, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον Αθλητισμό, στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας. ‘Ενα αγαπητό συμπολίτη μας, που διακρινόταν για το ήθος, την ειλικρίνεια, την αξιοπρέπεια και την δημοκρατική του συνείδηση. Έναν μαχητή σε αγώνες μικρούς και μεγάλους. Ένα οραματιστή για το μέλλον του τόπου μας, που αγαπούσε την ευθύνη, άνοιγε δρόμους δημιουργίας, με θάρρος και δύναμη. Έναν υποδειγματικό οικογενειάρχη, που με την αγαπημένη σύντροφο της ζωής του Αμαλία,  δημιούργησαν μια αξιοπρεπή οικογένεια, με παιδιά και εγγόνια. Μοιραστήκαμε μαζί σκέψεις για τα τοπικά μας θέματα, αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις και διέκρινα στο πρόσωπο του το ενδιαφέρον, το πείσμα, τη δυναμική και τη θέληση ενός νέου ανθρώπου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Το έργο και η μνήμη του θα παραμείνουν ζωντανά.

Σ.Δ.Κ.Δ.: Τα μελη και το ΔΣ του ΣΔΚΔ εκφραζουν τα συλλυπητηρια τους για την απωλεια ενος ηθικου, αξιπρεπους και σοβαρου παραγοντα του αθλητισμου και της καλαθοσφαιρας ειδικότερα ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ. Προεδρε, η μνημη σου θα ειναι παντα στο μυαλο μας και σε ευχαριστουμε για την παρακαταθηκη που αφηνεις. Αλησμονητος!

Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ ''ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ'': ''Ο Σ.Φ.Ρ. "ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ" στο άκουσμα του θανάτου του διατελέσαντα προέδρου της ομάδας μας κ. Μιχάλη Κόκκινου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδιακής γης που τόσο αγάπησε''.

Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Οι τυχεροί για το Scouting Briefing

Οι τυχεροί για το Scouting Briefing

Πριν από 10 ώρες 13:34 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός ανακοίνωσε τα ονόματα των 10 τυχερών για το Scouting Briefing στο παιχνίδι με τον Άρη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Οι 10 τυχεροί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα παρακολουθήσουν...

 1182 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Πριν από 12 ώρες 10:44 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα των αγώνων από 28 Φεβρουαρίου εως 4 Μαρτίου. Συνολικά θα διεξαχθούν 20 αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα ανδρών, εφήβων, νεανίδων, κορασίδων, παμπαίδων και...

 878 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Αυτοί είναι οι αήττητοι!

Αυτοί είναι οι αήττητοι!

Πριν από 13 ώρες 09:48 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Εννέα ομάδες είναι αήττητες από το ξεκίνημα της χρονιάς στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ. Στο ανδρικό πρωτάθλημα η Α.Ε. Δικαίου έχει το απόλυτο 11 στα 11, ενώ στους έφηβους ο Ιπποκράτης...

 481 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Οι πιθανοί αντίπαλοι μας από τη Χίο

Οι πιθανοί αντίπαλοι μας από τη Χίο

Πριν από 14 ώρες 09:33 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Στην Τ.Ε. Χίου τα πρωταθλήματα πλησιάζουν προς το τέλος τους και το 12sports ρίχνει φως στο τούνελ, σχετικά με τους πιθανούς αντιπάλους των πρωταθλητών της Δωδεκανήσου. Αν και κανένα πρωτάθλημα...

 97 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Διαγόρας- Κολοσσός 32-63

ΠΑΙΔΕΣ: Διαγόρας- Κολοσσός 32-63

Πριν από 1 ημέρα 21:35 | Δευ 24 Φεβ, 2020

Η αήττητη πορεία των παίδων του Κολοσσού προς τον τίτλο συνεχίστηκε και στην «τέντα»… Η ομάδα του Γιάννη Τσακίρη κέρδισε με σχεδόν νταμπλ-σκορ (63-32) τον Διαγόρα και έκανε το 9...

 920 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Οι τυχεροί για τα δωρεάν εισιτήρια!

Οι τυχεροί για τα δωρεάν εισιτήρια!

Πριν από 2 ημέρες 08:31 | Δευ 24 Φεβ, 2020

Τα μηνύματα σας για μία ακόμη φορά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Μετά από κλήρωση, οι τρεις τυχεροί που προέκυψαν και θα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ το παιχνίδι...

 1632 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Για το 9 στα 9 ο Κολοσσός!

Για το 9 στα 9 ο Κολοσσός!

Πριν από 2 ημέρες 08:14 | Δευ 24 Φεβ, 2020

Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν στην «τέντα» οι παίδες του Κολοσσού με αντίπαλο τον Διαγόρα. Στις 19:30 οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον...

 284 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Ηρακλής 2000- Πανιώνιος Λ. 41-60

ΠΑΙΔΕΣ: Ηρακλής 2000- Πανιώνιος Λ. 41-60

Πριν από 2 ημέρες 19:48 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Πρώτος και καλύτερος ο Πανιώνιος Λέρου! Η ομάδα του Γιάννη Μωραΐτη, όχι μόνο κάλυψε το -5 του πρώτου αγώνα στο νησί της Αρτέμιδος (48-53), αλλά νίκησε με +19 (60-41) τον...

 1584 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Παραιτήθηκε ο Κάλλιστος!

Παραιτήθηκε ο Κάλλιστος!

Πριν από 2 ημέρες 17:03 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Με ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πρόεδρος της ομάδας Κάλλιστος Διακογεωργίου υπέβαλε την παραίτηση του. Αναλυτικά, όσα γράφει: ''Φιλες και φιλοι όλα τα ωραια και όμορφα έχουν...

 1380 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Και τώρα οι τελικοί για τον Γ.Α.Σ.!

Και τώρα οι τελικοί για τον Γ.Α.Σ.!

Πριν από 2 ημέρες 15:39 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Με νίκη γοήτρου έκλεισε την κανονική περίοδο ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος… Τα κορίτσια του Χρήστου Αβεκλούριου ήταν καλύτερα και κέρδισαν δίκαια με 54-46 τον Ιπποκράτη Κω, στο παιχνίδι με το οποίο...

 840 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ακαδημία- Ε.Α.ΚΑ. 40-68

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ακαδημία- Ε.Α.ΚΑ. 40-68

Πριν από 2 ημέρες 14:32 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες οι νεανίδες της Ε.Α. Καλύμνου κέρδισαν τη συντοπίτισσα Ακαδημία με 68-40, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον όμιλο νήσων. Η ομάδα του Γιάννη Κοσσαρή επικράτησε...

 468 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Ε.Α.ΚΑ.- Ακαδημία 79-72

ΠΑΙΔΕΣ: Ε.Α.ΚΑ.- Ακαδημία 79-72

Πριν από 2 ημέρες 13:05 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Θρίαμβος της Ε.Α.ΚΑ. στο τοπικό ντέρμπι γοήτρου με την Ακαδημία και νίκη με 79-72 στην παράταση (κ.α. 65-65), μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Η ομάδα του Στέλιου Κωνσταντινίδη «εκτέλεσε» έξω...

 733 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Σκληρή απάντηση Γερακιού σε Ε.Α.ΚΑ.!

  Σκληρή απάντηση Γερακιού σε Ε.Α.ΚΑ.!
Πριν από 13 ώρες
10:20 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Ο προπονητής Γιάννης Γερακιός με μακροσκελή ανακοίνωση του απάντησε στην Ε.Α. Καλύμνου, τονίζοντας μάλιστα ότι το περιεχόμενο της επιστολής της αγνοούσε η συντριπτική πλειοψηφία του συλλόγου. Ο ίδιος απαντάει στην...

 555 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Τα φάιναλ-φορ στις Κυκλάδες!

  Τα φάιναλ-φορ στις Κυκλάδες!
Πριν από 13 ώρες
09:53 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Αν μη τι άλλο οι δύο πιο δύσκολες- λόγω της ιδιομορφίας των νομών- διοργανώτριες αρχές του μπάσκετ είναι τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες. Όπως έκανε η Τ.Ε. Δωδεκανήσου, έτσι και...

 121 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Φεύγουν'' τα εισιτήρια!

  ''Φεύγουν'' τα εισιτήρια!
Πριν από 13 ώρες
09:36 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου (15:30) με τον Άρη. Οι ''θαλασσί'' εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: ''Συνεχίζεται ικανοποιητικά η προπώληση των εισιτηρίων του...

 108 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 1 ημέρα
21:26 | Δευ 24 Φεβ, 2020

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων που θα δώσουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου. Μ’ ένα απλό refresh, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα και στη συνέχεια...

 614 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Οι αντίπαλοι μας από τη Λέσβο

  Οι αντίπαλοι μας από τη Λέσβο
Πριν από 1 ημέρα
17:29 | Δευ 24 Φεβ, 2020

Μετά την Αναγέννηση Σάμου έγινε γνωστός και ο δεύτερος αντίπαλος του πρωταθλητή Δωδεκανήσου στους έφηβους. Στην Τ.Ε. Λέσβου τον τίτλο κατέκτησε ο Αίολος Μυτιλήνης (φωτό), ο οποίος θα βρεθεί στο...

 166 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στο δρόμο για τα πλέι-οφ!

  Στο δρόμο για τα πλέι-οφ!
Πριν από 2 ημέρες
08:41 | Δευ 24 Φεβ, 2020

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή 2000 και το Φοίβο (θα επαναοριστεί από 27 έως 29 Φεβρουαρίου) θα κρίνει όλα τα ζευγάρια των πλέι-οφ για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ, που θα...

 242 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Το ''πανόραμα'' στο αμαξίδιο!

  Το ''πανόραμα'' στο αμαξίδιο!
Πριν από 2 ημέρες
08:22 | Δευ 24 Φεβ, 2020

Το 2 στα 2 έκαναν ο Παναθηναϊκός (61-58 τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος) και ο Μέγας Αλέξανδρος (61-37 τον Άρη) στην Α1 Κατηγορία, στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο Άτλας Αθηνών «έσπασε το...

 136 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Τα ζευγάρια των φάιναλ-φορ!

  Τα ζευγάρια των φάιναλ-φορ!
Πριν από 2 ημέρες
08:04 | Δευ 24 Φεβ, 2020

Σχεδόν έχουν γίνει γνωστά όλα τα ζευγάρια στα τέσσερα φάιναλ-φορ των «μικρών» πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο και στις αρχές Απριλίου σε Ρόδο, Κω και Λέρο. Εκκρεμεί να συμπληρωθεί...

 306 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Διαγόρας!

  Με κεκτημένη ταχύτητα ο Διαγόρας!
Πριν από 2 ημέρες
21:08 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Σε ρυθμούς προπόνησης ο Γ.Σ. Διαγόρας συνέτριψε με 87-45(!) τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κα τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια του ομίλου Ρόδου. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν επίδειξη δύναμης, έβγαλαν ωραίες και παίζοντας...

 561 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Διαγόρας 36-31

  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Διαγόρας 36-31
Πριν από 2 ημέρες
19:24 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Αν και έκανε τα εύκολα… δύσκολα στο τέλος, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισε με 36-31 τον Διαγόρα και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο Ρόδου. Βέβαια και ο «γηραιός»...

 294 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Νίκη στο ρελαντί η Καλλιθέα!

  Νίκη στο ρελαντί η Καλλιθέα!
Πριν από 2 ημέρες
16:16 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Στο ρελαντί και χωρίς να φορτσάρει η Καλλιθέα έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κερδίσει εύκολα τους… επτά παίκτες της Γαλάζιας Ακαδημίας με 64-44. Στο ντεμπούτο του Γιάννη Γεωργαλλή στο τιμόνι...

 458 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Με το...αριστερό ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

  Με το...αριστερό ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!
Πριν από 2 ημέρες
13:52 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο πρωτάθλημα της Α1 στο μπάσκετ με αμαξίδιο, αφού ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο βοηθητικό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. με 61-58....

 160 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πανέτοιμος για τη νίκη με Π.Α.Ο.!

  Πανέτοιμος για τη νίκη με Π.Α.Ο.!
Πριν από 3 ημέρες
09:23 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Με στόχοι να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Α1 Κατηγορία μπάσκετ με αμαξίδιο, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος παίζει σήμερα (12:00) στο βοηθητικό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. με αντίπαλο το...

 55 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

ΤΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για Κολοσσό!

  ΤΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για Κολοσσό!
Πριν από 3 ημέρες
09:22 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Το 12sports σας προσφέρει ΤΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Άρη (Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 15:30). Το μόνο που έχετε να κάνετε...

 1111 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ντέρμπι στο πρόγραμμα!

  Ντέρμπι στο πρόγραμμα!
Πριν από 3 ημέρες
09:15 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Συνολικά επτά αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ. Στο ανδρικό πρωτάθλημα ο πρωτοπόρος Γ.Σ. Διαγόρας με νίκη επί του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα κόψει πρώτος το νήμα, ενώ...

 177 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Το ''πανόραμα'' της Basket League

  Το ''πανόραμα'' της Basket League
Πριν από 3 ημέρες
09:10 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

Τεράστια νίκη πέτυχε το Λαύριο στην Κρήτη επί του Ρεθύμνου, αφού κέρδισε με 77-75 στην παράταση (κ.α. 67-67) το Ρέθυμνο. Οι 31 πόντοι του απίστευτου Κόνερ Φράνκαμπ δεν ήταν αρκετοί...

 67 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ιπποκράτης 44-61

  ΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ιπποκράτης 44-61
Πριν από 3 ημέρες
20:38 | Σαβ 22 Φεβ, 2020

Τη δεύτερη του νίκη στο παιδικό πρωτάθλημα πέτυχε ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος κέρδισε με 61-44 το συντοπίτη Φοίβο, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής...

 280 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Συλλυπητήρια σε Τρουμούση

  Συλλυπητήρια σε Τρουμούση
Πριν από 3 ημέρες
15:41 | Σαβ 22 Φεβ, 2020

Ο νεαρός διαιτητής Ανδρέας Τρουμούσης  (αριστερά στη φωτό) ''έχασε'' τον παππού του και ο Σ.Δ.Κ.Δ. τον συλλυπάται. Αναλυτικά: ''Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου (Σ.Δ.Κ.Δ.)...

 152 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πολύ καλές εντυπώσεις ο Κολοσσός!

  Πολύ καλές εντυπώσεις ο Κολοσσός!
Πριν από 4 ημέρες
08:09 | Σαβ 22 Φεβ, 2020

Φιλική ήττα με σκορ 78-62 γνώρισαν οι παίδες του Κολοσσού από τον Παναθηναϊκό… Οι «θαλασσί» άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα και μάλιστα προηγήθηκαν στο ημίχρονο....

 371 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Φτωχό'' το μενού με δύο παιχνίδια!

  ''Φτωχό'' το μενού με δύο παιχνίδια!
Πριν από 4 ημέρες
08:07 | Σαβ 22 Φεβ, 2020

Με δύο μόλις παιχνίδια θα συνεχιστούν σήμερα τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ… Για τους άνδρες η Α.Ε. Δικαίου αναμένεται να κάνει το 12 στα 12 κόντρα στην Ε.Α. Καλύμνου και θα...

 197 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Αύριο η συνέντευξη!

  Αύριο η συνέντευξη!
13:43 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Αύριο στις 12:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου για τους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην συνέντευξη τύπου των διεθνών...

 27 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην κορυφή η Σκαρπέτη!

  Στην κορυφή η Σκαρπέτη!
09:28 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος έγινε την Κυριακή στην Πηγή Τρικάλων, με μία μεγάλη επιτυχία για τη Ρόδο. Η Καλλιόπη Σκαρπέτη που αγωνίζεται πλέον...

 43 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Street Tennis στην Παλιά Πόλη!

  Street Tennis στην Παλιά Πόλη!
09:25 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου από 09:00 έως 12:00, η πλατεία Ιπποκράτους, στην Παλιά πόλη Ρόδου, θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο «γήπεδο» τένις! Όλοι θα μπορούν να...

 703 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η ισχύς εν τη ενώσει!

  Η ισχύς εν τη ενώσει!
09:21 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Τα σωματεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο νησί της Ρόδου, συγκεντρώθηκαν, ένωσαν τις δυνάμεις τους  και συνεργάστηκαν ώστε να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη Ημερίδα Ενημέρωσης Κυκλοφοριακής Συμπεριφοράς.Ο...

 1113 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στο Archangelos Run

  Τα αποτελέσματα στο Archangelos Run
09:16 | Τρι 25 Φεβ, 2020

Μεε επιτυχία διεξήχθη για πρώτη φορά το Archangelos Run, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες. Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο...

 54 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρώτη η Κορωνιού!

  Πρώτη η Κορωνιού!
14:24 | Δευ 24 Φεβ, 2020

Την πρώτη θέση της Κατηγορίας Γυναικών (4η γενικής) του αγώνα δρόμου «Archangelos Run» 10.000 μέτρων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στην περιοχή του...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Θετική παρουσία του Ικάρου!

  Θετική παρουσία του Ικάρου!
11:09 | Κυρ 23 Φεβ, 2020

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2020 ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών όπου πραγματοποιήθηκε ένας από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων ετών....

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα