www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Πένθος παντού για τον...πρόεδρο!
13:40 | Δευ 19 Αυγ, 2019
Εκτύπωση θέματος 555 αναγνώσεις

Πένθος παντού για τον...πρόεδρο!

Η απώλεια του εμβληματικού προέδρου Μιχάλη Κόκκινου, που προσέφερε τα μέγιστα στα ροδίτικο αθλητισμό έχει βυθίσει στο πένθος όλο τον αθλητικό κόσμο!

Η απώλεια του εμβληματικού προέδρου της Κ.Α.Ε. Κολοσσός και παλαιότερα της Ε.Π.Σ.Δ. και της Ρόδου Μιχάλη Κόκκινου έχει βυθίσει στο πένθος το ροδίτικο αθλητισμό. Τα συλλυπητήρια είναι πολλά, αφού ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο και την αθλητική οικογένεια της Ρόδου. Αναλυτικά:
Κ.Α.Ε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Η οικογένεια του Κολοσσού Ρόδου H Hotels θρηνεί την απώλεια του ιστορικού της προέδρου, Μιχαήλ Κόκκινου. Στις 18 Αυγούστου 2019, ο Κολοσσός Ρόδου έχασε τον άνθρωπο που πίστεψε, αγάπησε και υπηρέτησε την ομάδα με ακεραιότητα και αμέριστη αγάπη, από την θέση του προέδρου για 16 χρόνια. Γεννημένος το 1930 στη Ρόδο, ο Μιχαήλ Κόκκινος συνέδεσε το όνομά του με τον Κολοσσό Ρόδου. Διετέλεσε πρόεδρος σε δύσκολες εποχές για την ομάδα, αλλά με το όραμα και την πίστη του την καθοδήγησε στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Η πρώτη του ενασχόληση με τη «θαλασσί» οικογένεια ήρθε το μακρινό 1991, ωστόσο δεν ήταν σύντομη, καθώς έμεινε στην προεδρία μέχρι το 1999. Τα χρόνια πέρασαν και ο Μιχαήλ Κόκκινος δεν μπορούσε να ήταν άλλο μακριά από τον Κολοσσό, γι’ αυτό επέστρεψε στην προεδρία του το 2011, μένοντας μέχρι και σήμερα. Το έργο του και η αγάπη του στην ομάδα θα τον κρατήσουν ζωντανό για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας. Η διοίκηση του Κολοσσού H Hotels, το προπονητικό team και ολόκληρo το επιτελείο των θαλασσί εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.  Καλό ταξίδι Πρόεδρε της καρδιάς μας.. Σου υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε το όνειρο σου σύμφωνα με τις αξίες που χάραξες. Θα είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στο μεγάλο έργο σου...

ΡΟΔΟΣ: Στο άγγελμα του θανάτου του εκλεκτού πρώην προέδρου της ομάδας της Ρόδου Μιχάλη Κόκκινου, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε: Να παραστεί αντιπροσωπεία του συμβουλίου και ποδοσφαιριστές στην εξόδιο ακολουθία. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα Να κατατεθεί στη μνήμη του στεφάνι.

Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Η οικογένεια της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου πενθεί για την απώλεια του εμβληματικού προέδρου Μιχάλη Κόκκινου, ο οποίος επί σειρά ετών έδωσε και τη ψυχή του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στα Δωδεκάνησα. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου συλλυπάται την οικογένεια του εκλιπόντα και φυσικά την κόρη του Ελένη, η οποία είναι μέλος της δικής μας οικογένειας. Αλησμόνητος πρόεδρε, δεν θα σε ξεχάσουμε. Η προσφορά σου ήταν τεράστια…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ: Έφυγε απο κοντά μας πριν από λίγο ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Μιχαλης Κόκκινος τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κάποιος την προσφορά του στα κοινά του τόπου μας 
Καλό ταξίδι πρόεδρε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Φοίβος Κω εκφράζει την λύπη του για την απώλεια του εμβληματικου προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσού και επίτιμου προέδρου της Ε.Π.Σ.Δ. Μιχάλη Κόκκινου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ: O A.Σ Κώων Ιπποκράτης εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον χαμό του προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσός και επίτιμου προέδρου της Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου, Μιχάλη Κόκκινου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Έσπερος Κω εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του Μιχαήλ Κόκκινου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η οικογένεια της Ακαδημίας Καλύμνου (CBA),  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους  και στην ΚΑΕ Κολοσσός για τον χαμό του Μιχαήλ Κόκκινου. Καλό Παράδεισο.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ''Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα ήθελαν να εκφράσουν, στην οικογένεια του Μιχάλη Κόκκινου, ο οποίος υπηρέτησε τον Δωδεκανησιακό Αθλητισμό από πολλές θέσεις, τη βαθύτατη θλίψη τους και θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του''.

''ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ'' ΡΟΔΟΥ/ΔΙΑΓΟΡΑ:"Εφυγε" απο κοντά μας ο Μιχάλης Κόκκινος! Τέως Πρόεδρος του ΑΣ Ρόδου, της ΕΠΣΔ κλπ. Ενας εξαίρετος άνθρωπος τους ποδοσφαίρου , της Ρόδου και του νησιού μας , με μεγάλη προσφορά , που υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση για πολλές δεκαετίες την ομάδα της καρδιάς του!  Αγαπητός και καλόκαρδος απο όλους ηταν απο τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ΑΣ Ρόδου και του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου!
Το ΔΣ του Συνδέσμου μας εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήριά στην οικογένειά του! Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ε.Π.Σ.Δ.: Η είδηση του θανάτου του επίτιμου Προέδρου της ΕΠΣΔ, Μιχαήλ Κόκκινου, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία του νησιού μας. Υπηρέτησε το νησί της Ρόδου με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα ως Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ροδίων και γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ρόδου. Προσέφερε στον αθλητισμό και συνέδεσε το όνομα του υπηρετώντας στον προεδρικό θώκο του Κολοσσού, με πίστη και όραμα καθοδηγώντας τον στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.  Υπηρέτησε  με ανιδιοτέλεια τα τοπικά ποδοσφαιρικά Σωματεία ΑΣ Ρόδος, ΓΣ Διαγόρας, ΓΣ Φοίβος και στην Ένωση Ρόδου Διαγόρα.
Για την ΕΠΣΔ, η απώλεια του είναι τεράστια, αφού διετέλεσε για πολλά έτη Πρόεδρος της Ένωσης, προσφέροντας τα μέγιστα στο τοπικό ποδόσφαιρό της Δωδεκανήσου με δυναμισμό και εργατικότητα, τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των μελών της. Πρωτοπόρος με όραμα για το μέλλον της Ένωσης, ήταν αυτός που επί της θητείας του αγοράσθηκαν τα γραφεία της ΕΠΣΔ στην Κοδριγκτώνος, αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη για όλους εμάς που υπηρετούμε το τοπικό Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Μιχαήλ Κόκκινου, η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ συνήλθε εκτάκτως στις 19 Αυγούστου 2019, ημέρα Δευτέρα προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα  και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, αποφασίζοντας ομόφωνα τα παρακάτω:
Να παραστεί αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην εξόδιο ακολουθία,
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος,
Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους της ΕΠΣΔ,
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επικειμένη κλήρωση της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου 2019-2020, που έχει ορισθεί στις 22.08.2019,
Να τηρηθεί 1ος λεπτού σιγή στον αγώνα Super Cup καθώς και σε όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της 1ης αγωνιστικής, όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΔ, περιόδου 2019-2020,
Να αφιερωθεί το Κύπελλο Δωδεκανήσου περιόδου 2019-2020, στη μνήμη του εκλιπόντος,
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

Σ.Κ.Κ.Δ.: Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου συλλυπάται την οικογένεια του Μιχάλη Κόκκινου... Η είδηση της απώλειας του, κάνει πιο φτωχό το ροδίτικο αθλητισμό, έχοντας υπηρετήσει από πολλά πόστα το αθλητικό ιδεώδες. Αλησμόνητος και αξέχαστος θα μείνει σε όλους μας. Καλό Παράδεισο...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ''Η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου και εξέχοντος προσώπου της Ροδιακής κοινωνίας, Μιχάλη Κόκκινου, μας βρίσκει όλους ενωμένους στην θλίψη και στην συμπαράσταση προς τους δικούς του ανθρώπους, για την απώλειά τους. Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος που είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του υπηρετώντας τον συνδικαλισμό, τον αθλητισμό και τα κοινά. Θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ: Έφυγε από κοντά μας ο επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δωδ/σου Μιχάλης Κόκκινος, ένας εξαίρετος άνθρωπος του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού. Το Δ/Σ του Α.Ε.Σ.Κλεάνθης Παραδεισίου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Ο ΑΟ Κολοσσός πενθεί μαζί με όλη τον αθλητικό κόσμο την απώλεια του Προέδρου του Μιχάλη Κόκκινου,  ενός  ανθρώπου  που  ήταν πάντα κοντά μας  με αγάπη και ενδιαφέρον για τη δουλειά μας. Ο Πρόεδρος δεν ξεχνούσε να ευχαριστεί σε κάθε του λόγο τους γονείς των παιδιών του ερασιτέχνη για τις θυσίες τους και τη προσφορά τους στον σύλλογο μας και να παροτρύνει τα παιδιά μας να αθλούνται και να αγαπούν τον ΚΟΛΟΣΣΟ μας.
Καλό Ταξίδι ,Πρόεδρε της καρδιάς μας!

E.Σ.Α.Κ.Ε.: Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσοπουλος εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Μιχαήλ Κόκκινου, επί σειρά ετών προέδρου του Κολοσσού Ρόδου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσοπουλος εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και σε εκείνη του Κολοσσού.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ: Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε σήμερα ένα  άνθρωπο αρχών, αξιών και ιδανικών. Έναν ενεργό πολίτη, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην πολυεπίπεδη διαδρομή του, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον Αθλητισμό, στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας. ‘Ενα αγαπητό συμπολίτη μας, που διακρινόταν για το ήθος, την ειλικρίνεια, την αξιοπρέπεια και την δημοκρατική του συνείδηση. Έναν μαχητή σε αγώνες μικρούς και μεγάλους. Ένα οραματιστή για το μέλλον του τόπου μας, που αγαπούσε την ευθύνη, άνοιγε δρόμους δημιουργίας, με θάρρος και δύναμη. Έναν υποδειγματικό οικογενειάρχη, που με την αγαπημένη σύντροφο της ζωής του Αμαλία,  δημιούργησαν μια αξιοπρεπή οικογένεια, με παιδιά και εγγόνια. Μοιραστήκαμε μαζί σκέψεις για τα τοπικά μας θέματα, αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις και διέκρινα στο πρόσωπο του το ενδιαφέρον, το πείσμα, τη δυναμική και τη θέληση ενός νέου ανθρώπου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Το έργο και η μνήμη του θα παραμείνουν ζωντανά.

Σ.Δ.Κ.Δ.: Τα μελη και το ΔΣ του ΣΔΚΔ εκφραζουν τα συλλυπητηρια τους για την απωλεια ενος ηθικου, αξιπρεπους και σοβαρου παραγοντα του αθλητισμου και της καλαθοσφαιρας ειδικότερα ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ. Προεδρε, η μνημη σου θα ειναι παντα στο μυαλο μας και σε ευχαριστουμε για την παρακαταθηκη που αφηνεις. Αλησμονητος!

Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ ''ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ'': ''Ο Σ.Φ.Ρ. "ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ" στο άκουσμα του θανάτου του διατελέσαντα προέδρου της ομάδας μας κ. Μιχάλη Κόκκινου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδιακής γης που τόσο αγάπησε''.

Μπάσκετ | Τοπικό
  Μοναδικές στιγμές από την Κω!

Μοναδικές στιγμές από την Κω!

Πριν από 33 λεπτά 17:06 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Υπέροχοι άνθρωποι, μοναδικές στιγμές... Galis Basketball 3on3! Ο Όντι Νόρις, ο Γιούρι Ζντοβιτς, ο Χρήστος Χαρίσης, η Κατερίνα Χαλικιά και ο Κώστας Χαρίσης, μαζί με το νέο δήμαρχο Κω Θεοδόση...

 61 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Με την ενέργεια του κόσμου''!

''Με την ενέργεια του κόσμου''!

Πριν από 2 ώρες 15:52 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Τη στήριξη του κόσμου του Κολοσσού H Hotels και ένα γεμάτο γηπέδο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, ζήτησε ο Τάιρον Μπρέιζελτον. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: ''Πιστεύω ότι κάναμε...

 192 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Διπλό ''χτύπημα'' της Ακαδημίας!

Διπλό ''χτύπημα'' της Ακαδημίας!

Πριν από 4 ώρες 13:36 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Διπλό μεταγραφικό ''χτύπημα'' για το τμήμα νεανίδων της Ακαδημίας Καλύμνου, η οποία απέκτησε τις 16χρονες Δήμητρα Παναγιωτοπούλου και Μαίρη Χατζηκαλύμνιου, οι οποίες αγωνίζονταν στην Α.Ε. Δικαίου. Οι δύο παίκτριες  έχουν...

 374 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Ιγκιρλής ξανά στον Ιπποκράτη!

Ο Ιγκιρλής ξανά στον Ιπποκράτη!

Πριν από 6 ώρες 12:06 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Στον Ιπποκράτη επέστρεψε ο 16χρονος Γιώργος Ιγκιρλής, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Φοίβου Κω. Ο νεαρός παίκτης θα παίξει στο εφηβικό πρωτάθλημα για τα...

 379 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Πότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα;

Πότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα;

Πριν από 9 ώρες 08:59 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Έξι μέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League και ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το πρόγραμμα των παιχνιδιών έστω της 1ης αγωνιστικής. Σε λίγες μέρες αρχίζει...

 485 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  To photostory του Σαββάτου!

To photostory του Σαββάτου!

Πριν από 9 ώρες 08:50 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Μπασκετικό Σαββατόβραδο στην πλατεία Ελευθερίας στην Κω! Το Galis Basketball συνεχίστηκε με τα νοκ αουτ παιχνίδια του τουρνουά 3on3 και με έναν διαγωνισμό καρφωμάτων έκπληξη, με την κριτική επιτροπή να...

 153 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Τα αποτελέσματα στο Galis 3on3!

Τα αποτελέσματα στο Galis 3on3!

Πριν από 18 ώρες 23:46 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Μπασκετικό Σαββατόβραδο στην πλατεία Ελευθερίας στην Κω! Το Galis Basketball 3on3 συνεχίστηκε με τα νοκ αουτ παιχνίδια του τουρνουά 3on3 και με έναν διαγωνισμό καρφωμάτων έκπληξη, με την κριτική επιτροπή να...

 603 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Υπάρχει ενθουσιασμός''!

''Υπάρχει ενθουσιασμός''!

Πριν από 1 ημέρα 12:28 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Ενθουσιασμένος με το πρότζεκτ του Κολοσσού H Hotels και ενόψει της νέας σεζόν δήλωσε ο Νικ Παύλος, ζητώντας την στήριξη του κόσμου για μία επιτυχημένη χρονιά. Η δήλωση του Νικ...

 1092 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  To photostory της Παρασκευής

To photostory της Παρασκευής

Πριν από 1 ημέρα 11:48 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Η μπασκετική δράση συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον στην πλατεία Ελευθερίας για το Galis Basketball 3on3 την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Αγόρια και κορίτσια έπαιξαν μπάσκετ με την ψυχή τους μπροστά στις...

 238 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Τα ρόστερ και το πρόγραμμα!

Τα ρόστερ και το πρόγραμμα!

Πριν από 1 ημέρα 11:35 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Χθες έγινε στο ''Ροδίων Άθλησις'', η κλήρωση για τη διαμόρφωση των δύο ομίλων του 5ου χειμερινού τουρνουά μπάσκετ. Στην κλήρωση έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι των ομάδων του φετινού εργασιακού και...

 317 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Τα αποτελέσματα στo Galis 3on3!

Τα αποτελέσματα στo Galis 3on3!

Πριν από 1 ημέρα 09:05 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Το GalisBasketball 3on3 συνεχίστηκε συναρπαστικά και τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα στην πλατεία Ελευθερίας της Κω!
Όλα τα παιδιά διασκέδασαν τους αγώνες, την ώρα που η κερκίδα έδινε τρομερό παλμό και...

 391 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Η προκήρυξη των παίδων

Η προκήρυξη των παίδων

Πριν από 1 ημέρα 08:33 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε την προκήρυξη του νέου παιδικού πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στις 18 ή 19 Οκτωβρίου και θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Αναλυτικά: ''Σύμφωνα με τις διατάξεις...

 232 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Προδρόμου στον Ηρακλή 2000

  Ο Προδρόμου στον Ηρακλή 2000
Πριν από 6 ώρες
11:53 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Στον Ηρακλή 2000 θα παίξει τη νέα χρονιά ο Κώστας Προδρόμου, ο οποίος αγωνιζόταν στο Φοίβο Κω. Πρόκειται για νεαρό πλέι-μέικερ, ο οποίος είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στο...

 68 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα!

  Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα!
Πριν από 9 ώρες
08:55 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Το τελευταίο ρεπό και φουλ για την πρεμιέρα! Η πρώτη αγωνιστική εβδομάδα για τον Κολοσσό ξεκινάει αύριο, με τους «θαλασσί» σήμερα να απολαμβάνουν το ρεπό που τους έδωσε ο Άρης...

 132 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Φουλ του...κυπέλλου!

  Φουλ του...κυπέλλου!
Πριν από 9 ώρες
08:46 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Με 14 αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το κύπελλο Ελλάδας… Τα παιχνίδια αφορούν την 2η αγωνιστική της α’ φάσης και στη μάχη μπαίνουν οι ομάδες της Α2 Κατηγορίας, με εξαίρεση τον Ιπποκράτη...

 51 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Νικητής ο Κενανόπουλος στα καρφώματα!

  Νικητής ο Κενανόπουλος στα καρφώματα!
Πριν από 18 ώρες
23:52 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το ενθουσιώδες κοινό της Κω στην πλατεία Ελευθερίας κατά τη διάρκεια του Galis Basketball 3on3 το Σάββατο 21/09. Κατά τη διάρκεια των αγώνων 3on3, πραγματοποιήθηκε ένας...

 332 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Έχουμε απόλυτο σεβασμό στο Γκάλη''!

  ''Έχουμε απόλυτο σεβασμό στο Γκάλη''!
Πριν από 1 ημέρα
13:28 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Σήμερα το μεσημέρι δόθηκε στο δημαρχείο της Κω, η συνέντευξη Τύπου για το Galis Basketball 3on3. Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν, από τους προσκεκλημένους και φυσικά από τους σπουδαίους «βετεράνους» αθλητές Όντι...

 228 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Δεν πάει στην Κω ο Γκάλης!

  Δεν πάει στην Κω ο Γκάλης!
Πριν από 1 ημέρα
12:44 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Ο Νίκος Γκάλης με δήλωση του αναφέρει πως δε θα καταφέρει να παρευρεθεί στην Κω για το Galisbasketball, αλλά υπόσχεται ότι θα το πράξει σύντομα, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους συντελεστές...

 377 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Γυναικών

Προς Σπόρτιγκ η Κοιλιά!

  Προς Σπόρτιγκ η Κοιλιά!
Πριν από 1 ημέρα
09:08 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Στον Σπόρτιγκ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την πορεία της η Ροδίτισσα Νικολέτα Κοιλιά, που έπαιξε τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η Κοιλιά κάνει προπονήσεις στα Πατήσια...

 142 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Κως, μαγεία, μπάσκετ!

  Κως, μαγεία, μπάσκετ!
Πριν από 2 ημέρες
22:45 | Παρ 20 Σεπτ, 2019

Η Κως είναι νησί του μπάσκετ κι αυτό αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά σ' ένα μεγάλο μπασκετικό event προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Η εκπληκτική φωτογραφία του Γιώργου Παπαποστόλου αποδεικνύει...

 293 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Τα αποτελέσματα στο Galis 3on3

  Τα αποτελέσματα στο Galis 3on3
Πριν από 2 ημέρες
10:41 | Παρ 20 Σεπτ, 2019

Συνεχίζεται σήμερα το τουρνουά Galis Basketball 3on3, που διεξάγεται στην πλατεία Ελευθερίας της Κω... Στο τουρνουά συμμετέχουν περίπου 50 ομάδες όλων των ηλικιών και οι ''μάχες'' ήταν μεγάλες. Σήμερα στο...

 157 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ξεκίνησε η Α.Ε. Δικαίου!

  Ξεκίνησε η Α.Ε. Δικαίου!
Πριν από 2 ημέρες
08:14 | Παρ 20 Σεπτ, 2019

Την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά ξεκίνησε χθες η Α.Ε. Δικαίου, με την παρουσία μάλιστα και του νεαποκτηθέντα Γιώργου Τρύπα, ο οποίος επέστρεψε στα παλιά του λημέρια. Ο 32χρονος...

 225 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πήρε Σταυρόπουλο και Βουρλούμη

  Πήρε Σταυρόπουλο και Βουρλούμη
Πριν από 2 ημέρες
08:05 | Παρ 20 Σεπτ, 2019

Οι δύο πρώτες μεταγραφές για τον Ιπποκράτη εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α’ Κατηγορία είναι γεγονός. Η κωακή ομάδα έκανε εθελούσια έξοδο από την Α2 Κατηγορία στο τοπικό...

 689 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η προκήρυξη των νεανίδων

  Η προκήρυξη των νεανίδων
Πριν από 2 ημέρες
08:05 | Παρ 20 Σεπτ, 2019

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε την προκήρυξη του πρωταθλήματος των νεανίδων, που θα ξεκινήσει στις 25 ή 26 Οκτωβρίου.Αναλυτικά: Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος αθλητικού νόμου, του καταστατικού της...

 134 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Αυτό είναι το μπάσκετ!

  Αυτό είναι το μπάσκετ!
Πριν από 3 ημέρες
22:14 | Πεμ 19 Σεπτ, 2019

Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η μαγεία που προσφέρει ο αθλητισμός. Η φωτογραφία της ημέρας στην πρεμιέρα του τουρνουά Galis Basketball 3on3. O αθλητής Χριστόφορος Στεφανίδης χαρίζει την μπλούζα της διοργάνωσης...

 332 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Πολύ ωραία γιορτή στην Κω''!

  ''Πολύ ωραία γιορτή στην Κω''!
Πριν από 3 ημέρες
18:46 | Πεμ 19 Σεπτ, 2019

Ο Κώστας Χαρίσης είναι έτοιμος να υποδεχθεί στην Κω τους καλεσμένους που θα έρθουν για να τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη! Ο πρώην διεθνής σέντερ είναι υπεύθυνος της διοργάνωσης του τουρνουά...

 171 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Κολοσσάρας με... σούπερ δυνάμεις!

  Κολοσσάρας με... σούπερ δυνάμεις!
Πριν από 3 ημέρες
17:28 | Πεμ 19 Σεπτ, 2019

Νέο γήπεδο, νέα ομάδα, αλλά ο ΚΟΛΟΣΣΑΡΑΣ πάντα σταθερός στις επάλξεις... Η μασκότ του Κολοσσού ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες και η Κ.Α.Ε. ετοίμασε ένα εξαιρετικό βίντεο με τον ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ να...

 524 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πανέτοιμο το γήπεδο στην Κω!

  Πανέτοιμο το γήπεδο στην Κω!
Πριν από 3 ημέρες
15:04 | Πεμ 19 Σεπτ, 2019

Το γήπεδο στην πλατεία Ελευθερίας στην Κω είναι πανέτοιμο για να φιλοξενήσει το τουρνουά Galis Basketball 3on3. Στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε, φαίνεται το γήπεδο από drone, το οποίο πραγματικά...

 134 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον Κολοσσό!

  Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον Κολοσσό!
Πριν από 3 ημέρες
13:27 | Πεμ 19 Σεπτ, 2019

Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. έκανε αφιέρωμα στον Κολοσσό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά: ''Η περσινή σεζόν έφερε τον Κολοσσό H Hotels στην πόρτα της Α2. Ωστόσο η ομάδα της Ρόδου είναι...

 197 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Στη Λάρισα το σεμινάριο!

  Στη Λάρισα το σεμινάριο!
Πριν από 3 ημέρες
11:57 | Πεμ 19 Σεπτ, 2019

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διαιτησίας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας από τις 20 μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου.

 56 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Με Αργυρίου στην Α' Κατηγορία!

  Με Αργυρίου στην Α' Κατηγορία!
Πριν από 3 ημέρες
11:31 | Πεμ 19 Σεπτ, 2019

Με τον Πέτρο Αργυρίου στο τιμόνι του θα παρουσιαστεί στο νέο ανδρικό πρωτάθλημα ο Ιπποκράτης. Οι Κώοι θα παρουσιαστούν στον όμιλο νήσων της Α’ Κατηγορίας με έφηβους ως επί το...

 2288 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Αναλαμβάνουν τα ''Ελληνικά Πετρέλαια''

  Αναλαμβάνουν τα ''Ελληνικά Πετρέλαια''
Πριν από 3 ημέρες
08:37 | Πεμ 19 Σεπτ, 2019

Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. μπορεί να πέρασε μία μεγάλη περίοδο... καταιγίδας μετά και τα όσα έλαβαν χώρα την περασμένη σεζόν, με την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα, αλλά και τις συζητήσεις...

 60 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Οι νικητές στο Cross Country

  Οι νικητές στο Cross Country
12:10 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, το περιφερειακό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Cross Country σε σιρκουί (XCC) στην Κω. Ο αγώνας διεξήχθη την περασμένη...

 27 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην 11η θέση ο Ταμπουράς!

  Στην 11η θέση ο Ταμπουράς!
09:14 | Κυρ 22 Σεπτ, 2019

Μια ακόμα νέα εμφάνιση Ροδίτη αθλητή της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος», που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, είχαμε στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Ν. Ελλάδος, που...

 99 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Εμπειρίες για Κουγιουμτζίδη!

  Εμπειρίες για Κουγιουμτζίδη!
15:43 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Με σημαντικές εμπειρίες επέστρεψε από τη Λαμία όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων ο αθλητής του συλλόγου μας Θόδωρος Κουγιουμτζίδης. Ο αθλητής...

 38 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ένα event, πολλά συναισθήματα!

  Ένα event, πολλά συναισθήματα!
11:23 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Ένας άριστος συνδυασμός τέχνης και επιστήμης. Η ανθρώπινη δημιουργικότητα στην πλέον άρτια έκφρασή της. Αποτέλεσμα και πηγή έμπνευσης, γεννά και γεννιέται από έντονα συναισθήματα, διεγείρει...

 228 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στις 5-6/10 η ανάβαση του Πανορμίτη

  Στις 5-6/10 η ανάβαση του Πανορμίτη
09:38 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Ο Α.Σ.Ρ. Έλαφος διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας δρόμου με την ονομασία 5η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ 2019 , με την συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου...

 29 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Σαλονικιός στο βαλκανικό!

  Ο Σαλονικιός στο βαλκανικό!
09:36 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Βόρεια Ελλάδα. Το διήμερο 4 και 5 Οκτωβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία...

 101 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Δήμος Ρόδου δίπλα στην Historica

  Ο Δήμος Ρόδου δίπλα στην Historica
08:47 | Σαβ 21 Σεπτ, 2019

Με τον αντιδήμαρχο τουριστικής ανάπτυξης, πολιτισμού και διεθνών σχέσεων Κωνσταντίνο Ταρασλιά συναντήθηκαν, οι διοργανωτές της Historica Γιώργος Βογιατζής και Νεμρά Μπάστιαλη- Σκαρτάδου. Ο σκοπός της...

 108 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα