www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Η παρουσίαση του Εσπέρου Κω
16:30 | Δευ 15 Ιουλ, 2019
Εκτύπωση θέματος 524 αναγνώσεις

Η παρουσίαση του Εσπέρου Κω

Σήμερα το πρωί έγινε στο meeting room του Kos Aktis Art Hotel η παρουσίαση της νέας ομάδας μπάσκετ της Κω, του Έσπερου. Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Δρόσος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναφέρθηκε στην δημιουργία του συλλόγου. Η ιδέα και το όραμα όπως είπε ήταν του Δημήτρη Χατζηστέργου ο οποίος ήθελε να δημιουργηθεί μια ακαδημία μπάσκετ για μικρά παιδιά 6-14 σε στόχο πέρα απ’ το μπάσκετ να τα διαπαιδαγωγεί σωστά και σαν αυριανά μέλη της κοινωνίας. Τόνισε ότι στόχος του Έσπερου είναι να υπάρχει υγεία σε όλα τα επίπεδα και μέσα απ’ την δουλειά να δημιουργηθούν τα αυριανά αστέρια (όπως είναι και το σλόγκαν ουσιαστικά της ομάδας), τα οποία θα μπορούν να αναπτυχθούν μπασκετικά και να έχουν τις σωστές βάσεις για το μέλλον. 
Στη συνέχεια παρουσίασε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, επισήμανε ότι η ομάδα έχει λάβει την άδεια απ’ την ΕΟΚ και θα πάρει μέρος κανονικά σε πρωταθλήματα (έχει δηλώσει συμμετοχή σε μίνι και παμπαίδες)  και ότι το σκεπτικό των ανθρώπων της ομάδας είναι να λειτουργεί ως πραγματικός σύλλογος, πέρα από ονόματα και πρόσωπα.
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Λαουμζής στην συνέχεια ευχαρίστησε αρχικά τον Δημήτρη Χατζηστέργο για την τιμή προς το πρόσωπο του να έρθει κοντά σε έναν σύλλογο, είπε ότι θα είναι  ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και τεχνικού επιτελείου και ότι είναι σημαντικό ο Έσπερος να προσπαθήσουν να κάνει τα παιδιά καλύτερους αθλητές και καλύτερους ανθρώπους ενώ αποκάλυψε και στην συνέχεια ότι μακροπρόθεσμο σχέδιο της ομάδας είναι και η δημιουργία ενός δικού της γηπέδου.
Ο Δημήτρης Χατζηστέργος ως διευθυντής του τεχνικού τμήματος και ουσιαστικά αυτός που οραματίστηκε τον σύλλογο πήρε τον λόγο ευχαριστώντας αρχικά τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, λέγοντας ότι είναι και τιμή για τον ίδιο αφού είναι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί ενεργά με το μπάσκετ. «Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των μελών του Έσπερου» όπως είπε ενώ τόνισε ότι ο σύλλογος έχει δείξει με το καλημέρα ότι υπάρχει ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και ο απαραίτητος δυναμισμός και ότι στόχος είναι να προάγει αξίες, ιδανικά και εφόδια για το μέλλον.
Οργανωτικά αναφέρθηκε στην έγκριση της ΕΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημα ματς, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα προσπαθήσει να πάρει κανένα παιδί από άλλη ομάδα λέγοντας μάλιστα σε ερώτηση μας στην συνέχεια αναφορά με το που θα βρεθούν τα παιδιά ,ότι  η ομάδα θα ξεκινήσει να δουλεύει και δεν βιαζόμαστε. Υπάρχει πλάνο και υπομονή όπως είπε χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά τα μελλοντικά σχέδια της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι είπε ότι ο σύλλογος θέλει να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί σε ανδρικό και γυναικείο επίπεδο με παιδιά της ακαδημίας ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι όποιος παιδί συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας του και θέλει να αποχωρήσει θα είναι ελεύθερο να πάει όπου θέλει όπως και όποιο παιδί δεν του αρέσει και θέλει να αλλάξει περιβάλλον.
Παρουσίασε τον Γιάννη Καπερώνη ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση και ενδυνάμωση των αθλητών τονίζοντας παράλληλα ότι αυτό είναι κάτι πρωτοποριακό αφού δεν συνηθίζεται να υπάρχει γυμναστής σε αυτές της ηλικίες ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Χοχλαστό λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να δείχνει ο σύλλογος εμπιστοσύνη σε παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ σε προπονητικό επίπεδο.
Στην συνέχεια ο Γιάννης Καπερώνης ήταν αυτός που πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην καινοτομία του Έσπερου και το πόσο σημαντικό ήταν και για τον ίδιο μια ομάδα να ασχοληθεί ενεργά και με πρόγραμμα εκγύμνασης στις μικρές ηλικίες κάτι και που ο ίδιος ζητούσε στο παρελθόν από άλλους συλλόγους με τους οποίους είχε συνεργαστεί. Θα παρακολουθεί όπως είπε την φυσική ανάπτυξη των αθλητών, θα δίνεται μεγαλύτερη βάση στην σωστή εκγύμναση ενώ ανά τρίμηνο θα αλλάζει το πρόγραμμα προπονήσεων των παιδιών.
Τόνισε ότι θα γίνεται αξιολόγηση των αθλητών και αθλητριών, μετρήσεις ανάπτυξης τους και των βασικών τους δεξιοτήτων ενώ όπου χρειάζεται θα επεμβαίνει σε συνεργασία με παιδιάτρους και ορθοπεδικούς για τυχόν προβλήματα. Ουσιαστικά όπως είπε θα υπάρχει ένα αθλητικό προφίλ για κάθε παιδί. Τελευταίος χρονικά μίλησε ο Μιχάλης Χοχλαστός ως βοηθός προπονητή και υπεύθυνος οργάνωσης αγώνων ο οποίος είπε πως αποδέχτηκε την πρόταση του Δ.Σ και είναι τιμή για τον ίδιο η εμπιστοσύνη που του δείχνουν. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα τόνισε ότι θα είμαι βοηθός δύο ανθρώπων όπως ο Δημήτρης Χατζηστέργος και ο Γιάννης Καπερώνης που όταν και εγώ αθλητής τους έμαθα πολλά πράγματα από μικρός και αυτά θέλω να τα μεταφέρω ,να δουλέψω δίπλα τους και να μαθαίνω.
Στην συνέχεια υπήρξε ερώτηση απ’ την Πόπη Δανελλάκη (Έκφραση 97, Βήμα της Κω) σχετικά με το χρόνο που επιλέχθηκε η δημιουργία του σωματείου όπως και αν υπάρχει κάποιο σχόλιο σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Αλέξανδρος Κυριάκης στο προσωπικό του προφίλ σχετικά με τον Έσπερο.
Ο Δημήτρης Δρόσος απάντησε σε ότι αφορά τον χρόνο ότι τώρα υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και ότι ήταν ένα όνειρο που ουσιαστικά το μοιράστηκαν με τον Δημήτρη Χατζηστέργο. Όπως είπε όλοι μας έχουμε παίξει μπάσκετ και θέλουν απ’ την μεριά να βοηθήσουμε να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο. Σχετικά με τον κ. Κυριάκη είπε ότι όταν ένα σωματείο που έχει αντιμετωπίσει την ίδια επιθετικότητα όταν δημιουργήθηκε πριν λίγο χρόνια δεν είναι σωστό να αντιμετωπίζει έτσι την δημιουργία του Έσπερου. Θα φανεί στο αποτέλεσμα είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια εκ μέρους του ΔΗΡΑΣ η Μαρία Πολίτου ρώτησε σχετικά με το αν υπάρχει κάποια μομφή προς άλλες ομάδες σχετικά με την αναφορά περί υγείας του Έσπερου ο πρόεδρος είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σεβόμαστε και εκτιμούμε το έργο των άλλων ομάδων όπως είπε και ότι έχουν καταφέρει. Σημείωσε ότι αναφέρθηκε στην υγεία μέσω στο σωματείο γιατί αυτό θέλουν να εκφράσουν. Ο καθένας από εμάς είπε χαρακτηριστικά πρέπει να λογοδοτεί στον άλλον και όλοι μαζί στους γονείς.
Σε δική μας ερώτηση σχετικά με τις διαθέσιμες ώρες στο γήπεδο αλλά και που θα βρεθούν οι αθλητές αναφέρθηκε αρχικά ο κ. Δρόσος λέγοντας ότι και οι άλλες ομάδες δεν θα έπρεπε να βλέπουν τον Έσπερο ως αντίπαλο με την έννοια ότι ήρθε ένα νέο σωματείο και θα μας πάρει τις ώρες. Ίσως είπε είναι ένας τρόπος να πιέσουμε όλοι μαζί για την δημιουργία ενός δεύτερου γηπέδου που να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των σωματείων.
Για τους αθλητές ο Δημήτρης Χατζηστέργος είπε ότι υπάρχει ελεύθερη βούληση, ότι τα παιδιά μπορούν να πάνε σε όποια ομάδα θέλουν και ότι μπορούν να έρθουν παιδιά είτε που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες είτε που θα ξεκινήσουν τώρα το μπάσκετ.
Τέλος έγινε ερώτηση σχετικά με το γραφείο της ομάδας με τον κ. Δρόσο να αναφέρει ότι ο ΔΟΠΑΒΣ με έγγραφο του παραχώρησε τον χώρο δίπλα στα γραφεία του Ιπποκράτη και έπρεπε απ’ τις 21 Ιουνίου η ομάδα να βρίσκεται εκεί. Τόνισε μάλιστα ότι ήταν πρόταση του ΔΟΠΑΒΣ ο συγκεκριμένος χώρος και πως οι εγγραφές θα γίνονται κανονικά εκεί αφού είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα βρεθεί λύση. 

 

ΠΗΓΗ: GIAFKASPORTS.GR

Μπάσκετ | Τοπικό
  Το Σάββατο Ηρακλής 2000-ΕΑΚΑ (ΠΚ)

Το Σάββατο Ηρακλής 2000-ΕΑΚΑ (ΠΚ)

Πριν από 2 ώρες 09:58 | Τετ 29 Ιαν, 2020

Το προσεχές Σάββατο στις 12:00 και όχι την Κυριακή (12:30) θα διεξαχθεί το παιχνίδι των παγκορασίδων ανάμεσα στον Ηρακλή 2000 και την Ε.Α. Καλύμνου, για τον όμιλο νήσων. Η ομάδα...

 153 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Όλα τα αποτελέσματα

Όλα τα αποτελέσματα

Πριν από 13 ώρες 22:25 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων που θα δώσουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου από 24 έως 28 Ιανουαρίου. Αρκεί μία απλή ανανέωση για να ενημερωθείτε έγκυρα και...

 5832 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Ο Αγκμπελέσε στο All Star Game!

Ο Αγκμπελέσε στο All Star Game!

Πριν από 19 ώρες 16:47 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Ο Ντάνι Αγκμπελέσε ψηφίστηκε και θα εκπροσωπήσει τον Κολοσσό στο All Star Game της Κρήτης. Η Team Calathes θα αναμετρηθεί με την Team Maciulis στο 24ο All Star Game, που...

 812 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  To ΤΟΡ-5 της Basket League!

To ΤΟΡ-5 της Basket League!

Πριν από 20 ώρες 15:54 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις πέντε καλύτερες φάσεις της 17ης αγωνιστικής στη Basket League. Στην πρώτη θέση βρίσκεται φυσικά το buzzer beater του Μιχάλη Πελεκάνου, με το οποίο ο Ήφαιστος...

 110 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Πριν από 1 ημέρα 09:50 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Συνολικά 23 αναμετρήσεις όρισε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες αφορούν τα πρωταθλήματα ανδρών, γυναικών, εφήβων, παίδων, παμπαίδων και παγκορασίδων. Στο πρόγραμμα- ''μαμούθ'' υπάρχουν...

 1209 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Αύριο οι εκλογές στον Κολοσσό!

Αύριο οι εκλογές στον Κολοσσό!

Πριν από 1 ημέρα 09:05 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Αύριο στις 18:00 θα γίνουν οι εκλογές στον Α.Ο. Κολοσσός για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι αρχαιρεσίες στον ερασιτέχνη Κολοσσό θα γίνουν στα γραφεία του συλλόγου, στα ανοιχτά γήπεδα...

 361 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Στη Ρόδο ο Μακρής!

Στη Ρόδο ο Μακρής!

Πριν από 1 ημέρα 08:02 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες ο Γιώργος Μακρής… Ο διεθνής αθλητής ήρθε για λογαριασμό του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» τον υποδέχθηκαν τα μέλη της διοίκησης Μαρία Τσιμέττα και...

 558 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Το ''πανόραμα'' της Basket League

Το ''πανόραμα'' της Basket League

Πριν από 2 ημέρες 21:41 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Π.Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Basket League. Έτσι οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης (Π.Α.Ο.Κ. και Άρης) παραμένουν κάτω...

 651 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Συνάντηση Μπαφίτη με Βασιλακόπουλο!

Συνάντηση Μπαφίτη με Βασιλακόπουλο!

Πριν από 2 ημέρες 17:21 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα, η πρόεδρος της Τ.Ε. Δωδεκανήσου Ανδριάνα Μπαφίτη. Η ίδια ταξίδεψε στην πρωτεύουσα για να συναντηθεί...

 937 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Κόβει πίτα και τιμάει Γεωργαλλή!

Κόβει πίτα και τιμάει Γεωργαλλή!

Πριν από 2 ημέρες 14:25 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Με τη βράβευση του παλαίμαχου αθλητή του Κολοσσού Γιάννη Γεωργαλλή, ο οποίος εκπροσώπησε άξια και για χρόνια το ροδιακό μπάσκετ στα γήπεδα της Α1, θα κορυφωθεί η εκδήλωση που διοργανώνει...

 521 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Παίρνει ''φωτιά'' το γυναικείο!

Παίρνει ''φωτιά'' το γυναικείο!

Πριν από 2 ημέρες 12:32 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Το προσεχές σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν κανονικά τα κρίσιμα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος, όπως αναφέρει στον προγραμματισμό της, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Στο ντέρμπι κορυφής ο Γ.Σ. Διαγόρας θα...

 408 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Πρώτη νίκη για Κουταλιανό!

Πρώτη νίκη για Κουταλιανό!

Πριν από 2 ημέρες 08:01 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας πέτυχε ο Μιχάλης Κουταλιανός, με την ομάδα του να κερδίζει χθες τον Άρη με 72-65 και να κάνει ένα σημαντικό βήμα...

 784 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο!

  Στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο!
Πριν από 2 ώρες
09:45 | Τετ 29 Ιαν, 2020

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο το επιμορφωτικό σεμινάριο της Ο.Δ.Κ.Ε. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Το 38ο επιμορφωτικό σεμινάριο αξιολογημένων διαιτητών στις εθνικές κατηγορίες θα διεξαχθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης...

 40 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Εκλογές στον Α.Ο. Κολοσσός!

  Εκλογές στον Α.Ο. Κολοσσός!
Πριν από 3 ώρες
08:59 | Τετ 29 Ιαν, 2020

Σήμερα θα γίνουν οι εκλογές στον Α.Ο. Κολοσσός για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι αρχαιρεσίες στον ερασιτέχνη Κολοσσό θα ξεκινήσουν στις 18:00 στα γραφεία του συλλόγου, στα ανοιχτά...

 54 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Επιβλητικός ο Γ.Σ. Διαγόρας!

  Επιβλητικός ο Γ.Σ. Διαγόρας!
Πριν από 12 ώρες
23:31 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Επιβλητικός και άνετος ήταν ο Γ.Σ. Διαγόρας στο «Ροδίων Παιδεία» κερδίζοντας το Ροδίων Άθλησις με +53 και συγκεκριμένα με σκορ 92-39, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της...

 275 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Μπορούμε να παίξουμε στα πλέι-οφ''!

  ''Μπορούμε να παίξουμε στα πλέι-οφ''!
Πριν από 16 ώρες
19:21 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Για πρώτη φορά στη Basket League της φετινής σεζόν ο MVP προέρχεται από την ομάδα του Κολοσσού. Ο Ντάνι Αγκμπελέσε συγκέντρωσε στην εντός έδρας νίκη των «θαλασσί» επί του Προμηθέα 30...

 262 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Ομόφωνη...αποδοκιμασία στον αθλητικό νόμο!

  Ομόφωνη...αποδοκιμασία στον αθλητικό νόμο!
Πριν από 19 ώρες
16:28 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Παρουσία όλων των προέδρων των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της 27ης Ιανουαρίου, κατά την διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε ομόφωνα η σύνταξη ψηφίσματος αποδοκιμασίας...

 160 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ανεβάζει στροφές ο Κολοσσός!

  Ανεβάζει στροφές ο Κολοσσός!
Πριν από 1 ημέρα
09:18 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Για την αναμέτρηση της Κυριακής (17:00) με τον Π.Α.Ο.Κ. προετοιμάζεται ο Κολοσσός... Με ανεβασμένη τη ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας, οι Ροδίτες ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία...

 211 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Να πιάσει ξανά κορυφή!

  Να πιάσει ξανά κορυφή!
Πριν από 1 ημέρα
08:32 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Με το παιχνίδι ανάμεσα στο Ροδίων Άθλησις και τον Διαγόρα συνεχίζεται σήμερα το ανδρικό πρωτάθλημα στον όμιλο Ρόδου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00 στο «Ροδίων Παιδεία», με τον «γηραιό»...

 178 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

M.V.P. ο Αγκμπελέσε!

  M.V.P. ο Αγκμπελέσε!
Πριν από 2 ημέρες
22:18 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Ο Ντάνι Αγκμπελέσε του Κολοσσού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής στη  Basket League, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Έτσι για πρώτη φορά φέτος παίκτης των «θαλασσί» αναδεικνύεται σε...

 218 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Παίρνει Μάρβιν Τζόουνς ο Προμηθέας!

  Παίρνει Μάρβιν Τζόουνς ο Προμηθέας!
Πριν από 2 ημέρες
20:53 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Οκτάβιους Έλις κι αυτό φυσικά δημιούργησε κενό στην frontline του Προμηθέα, που είναι το τελευταίο διάστημα σε αναζήτηση του διαδόχου του. Ο εκλεκτός είναι,...

 194 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Α.Ε. Δικαίου κόβει την πίτα της!

  Η Α.Ε. Δικαίου κόβει την πίτα της!
Πριν από 2 ημέρες
15:48 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Την προσεχή Κυριακή στις 17:00 η Α.Ε. Δικαίου θα κόψει τη βασιλόπιτα της. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Δικαίου σας προσκαλεί την Κυριακή 2...

 161 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Στο μυαλό από σήμερα ο Π.Α.Ο.Κ.!

  Στο μυαλό από σήμερα ο Π.Α.Ο.Κ.!
Πριν από 2 ημέρες
08:06 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Και τώρα ο Π.Α.Ο.Κ… Ο Κολοσσός από σήμερα ξεχνάει τη μεγάλη νίκη με τον Προμηθέα Πάτρας και κοιτάζει την αναμέτρηση της Κυριακής (17:00) με τον «δικέφαλο» του βορρά στη Θεσσαλονίκη....

 208 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο καλύτερος Αγκμπελέσε της διετίας!

  Ο καλύτερος Αγκμπελέσε της διετίας!
Πριν από 2 ημέρες
08:03 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Ο Ντάνι Αγκμπελέσε ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Κολοσσού επί του Προμηθέα. Με τους 30 βαθμούς που είχε στο ranking δεν σημείωσε απλά την κορυφαία επίδοση των αγώνων, θέτοντας...

 131 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Ο Σαρίκας κέρδισε ξανά τον Κακιούζη!

  Ο Σαρίκας κέρδισε ξανά τον Κακιούζη!
Πριν από 2 ημέρες
08:00 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Για δεύτερη φορά φέτος ο Δημήτρης Σαρίκας κέρδισε τον Μιχάλη Κακιούζη… Τι εννοούμε; Η Α.Ε. Λεμεσού στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Ροδίτης προπονητής κέρδισε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (κόουτς...

 147 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Οι 8 κέρδισαν τους 7 στην παράταση!

  Οι 8 κέρδισαν τους 7 στην παράταση!
Πριν από 3 ημέρες
21:47 | Κυρ 26 Ιαν, 2020

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο Ηρακλής 2000 κέρδισε στην παράταση με 66-61 (κ.α. 57-57) τον αξιόμαχο και πάλι Αίολο Κεφάλου, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η...

 367 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΕΦΗΒΟΙ: Φοίβος Κω- Ακαδημία 62-56

  ΕΦΗΒΟΙ: Φοίβος Κω- Ακαδημία 62-56
Πριν από 3 ημέρες
19:22 | Κυρ 26 Ιαν, 2020

Νίκη με «γλυκόπικρη» γεύση πέτυχαν οι έφηβοι του Φοίβου Κω, οι οποίοι ναι μεν κέρδισαν με 62-56 την Ακαδημία Καλύμνου, ωστόσο δεν κατάφεραν να καλύψουν το -13 (76-63)  του πρώτου αγώνα...

 1004 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΑΕ Δικαίου- Φοίβος Κω 85-26

  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΑΕ Δικαίου- Φοίβος Κω 85-26
Πριν από 3 ημέρες
15:52 | Κυρ 26 Ιαν, 2020

Μόνη στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος παμπαίδων (όμιλος νήσων) βρέθηκε η Α.Ε. Δικαίου, η οποία κέρδισε εύκολα το Φοίβο Κω με 85-26. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε...

 263 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στο ρελαντί η Καλλιθέα στη Σύμη!

  Στο ρελαντί η Καλλιθέα στη Σύμη!
Πριν από 3 ημέρες
15:29 | Κυρ 26 Ιαν, 2020

Παρά ένα με…100 έτρεχε στη Σύμη η Καλλιθέα, η οποία κέρδισε με 99-45 τον τοπικό Α.Ο.Σ., στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον όμιλο Ρόδου στο ανδρικό πρωτάθλημα. Η ομάδα...

 621 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Ροδίων Άθλησις- Διαγόρας Β' 48-34

  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Ροδίων Άθλησις- Διαγόρας Β' 48-34
Πριν από 3 ημέρες
14:57 | Κυρ 26 Ιαν, 2020

Το 5 στα 5 έκαναν οι παμπαίδες του Ροδίων Άθλησις στο β’ όμιλο του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 48-34 τον μαχητικό Διαγόρα Β’. Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα...

 267 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ηρακλής 2000- Ακαδημία 40-27

  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ηρακλής 2000- Ακαδημία 40-27
Πριν από 3 ημέρες
13:55 | Κυρ 26 Ιαν, 2020

Την πρόκριση του στο φάιναλ-φορ των κορασίδων πανηγύρισε και μαθηματικά ο Ηρακλής 2000, ο οποίος κέρδισε με 40-27 την Ακαδημία Καλύμνου στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει...

 255 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Μία αγκαλιά, μία νίκη, ένα ξέσπασμα!

  Μία αγκαλιά, μία νίκη, ένα ξέσπασμα!
Πριν από 3 ημέρες
09:03 | Κυρ 26 Ιαν, 2020

Μία ζεστή αγκαλιά αποτυπώνει την… πίεση του αγώνα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο άμεσος συνεργάτης του Άρη Λυκογιάνη Λευτέρης Τσαουσίδης αγκαλιάζει τον Γιώργο Λιθόπουλο σε μία από τις δυνατές...

 378 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Επίσημα Special Olympics στην Κω!

  Επίσημα Special Olympics στην Κω!
09:10 | Τετ 29 Ιαν, 2020

Την ίδρυση και λειτουργία τοπικού προγράμματος Special Olympics στην Κω, με την επωνυμία «Special Olympics Hellas, Κως», συμφώνησε ο Δήμος Κω, σε συνεργασία των Special...

 90 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το σχολικό πρωτάθλημα στο σκάκι!

  Το σχολικό πρωτάθλημα στο σκάκι!
09:07 | Τετ 29 Ιαν, 2020

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνονται και φέτος οι Μαθητικοί Ατομικοί αγώνες σκακιού 2020, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου (ώρα 16:16) και την Κυριακή...

 19 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σεμινάριο τοξοβολίας στην Κω

  Σεμινάριο τοξοβολίας στην Κω
12:26 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Την περασμένη Κυριακή, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Κω, σεμινάριο Τοξοβολίας, στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κω από το τμήμα τοξοβολίας του σωματείου. Το...

 207 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Ρ.Ο.Α. έκοψε την πίτα του!

  Ο Ρ.Ο.Α. έκοψε την πίτα του!
12:11 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 12:30 ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης έκοψε την πίτα του με τα παιδιά των ακαδημιών, τα μέλη, τους φίλους και εκπροσώπους ...

 103 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το πρόγραμμα του ΑΣΙΑΘΡ για το 2020

  Το πρόγραμμα του ΑΣΙΑΘΡ για το 2020
08:28 | Τρι 28 Ιαν, 2020

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου ανακοίνωσε το αγωνιστικό του πρόγραμμα για το 2020, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά επτά αγώνες, αρχής γενομένης από το...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Καλές επιδόσεις στον κλειστό στίβο!

  Καλές επιδόσεις στον κλειστό στίβο!
08:00 | Δευ 27 Ιαν, 2020

Με επιτυχία διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν οι αγώνες κλειστού στίβου Ρόδου με την επωνυμία «Δωδεκανησιακός χειμώνας 2020». Στους αγώνες πήραν μέρος σωματεία από τη Ρόδο, την...

 268 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η κοπή πίτας του Ρ.Ο.Α.

  Η κοπή πίτας του Ρ.Ο.Α.
11:06 | Κυρ 26 Ιαν, 2020

Ραντεβού στο Κορακόνερο στις 12:30, όπου και θα γίνει η κοπή της πίτας του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης έχουν δώσει για σήμερα οι φίλοι τους τένις. Ο...

 46 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα