www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Η παρουσίαση του Εσπέρου Κω
16:30 | Δευ 15 Ιουλ, 2019
Εκτύπωση θέματος 390 αναγνώσεις

Η παρουσίαση του Εσπέρου Κω

Σήμερα το πρωί έγινε στο meeting room του Kos Aktis Art Hotel η παρουσίαση της νέας ομάδας μπάσκετ της Κω, του Έσπερου. Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Δρόσος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναφέρθηκε στην δημιουργία του συλλόγου. Η ιδέα και το όραμα όπως είπε ήταν του Δημήτρη Χατζηστέργου ο οποίος ήθελε να δημιουργηθεί μια ακαδημία μπάσκετ για μικρά παιδιά 6-14 σε στόχο πέρα απ’ το μπάσκετ να τα διαπαιδαγωγεί σωστά και σαν αυριανά μέλη της κοινωνίας. Τόνισε ότι στόχος του Έσπερου είναι να υπάρχει υγεία σε όλα τα επίπεδα και μέσα απ’ την δουλειά να δημιουργηθούν τα αυριανά αστέρια (όπως είναι και το σλόγκαν ουσιαστικά της ομάδας), τα οποία θα μπορούν να αναπτυχθούν μπασκετικά και να έχουν τις σωστές βάσεις για το μέλλον. 
Στη συνέχεια παρουσίασε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, επισήμανε ότι η ομάδα έχει λάβει την άδεια απ’ την ΕΟΚ και θα πάρει μέρος κανονικά σε πρωταθλήματα (έχει δηλώσει συμμετοχή σε μίνι και παμπαίδες)  και ότι το σκεπτικό των ανθρώπων της ομάδας είναι να λειτουργεί ως πραγματικός σύλλογος, πέρα από ονόματα και πρόσωπα.
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Λαουμζής στην συνέχεια ευχαρίστησε αρχικά τον Δημήτρη Χατζηστέργο για την τιμή προς το πρόσωπο του να έρθει κοντά σε έναν σύλλογο, είπε ότι θα είναι  ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και τεχνικού επιτελείου και ότι είναι σημαντικό ο Έσπερος να προσπαθήσουν να κάνει τα παιδιά καλύτερους αθλητές και καλύτερους ανθρώπους ενώ αποκάλυψε και στην συνέχεια ότι μακροπρόθεσμο σχέδιο της ομάδας είναι και η δημιουργία ενός δικού της γηπέδου.
Ο Δημήτρης Χατζηστέργος ως διευθυντής του τεχνικού τμήματος και ουσιαστικά αυτός που οραματίστηκε τον σύλλογο πήρε τον λόγο ευχαριστώντας αρχικά τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, λέγοντας ότι είναι και τιμή για τον ίδιο αφού είναι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί ενεργά με το μπάσκετ. «Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των μελών του Έσπερου» όπως είπε ενώ τόνισε ότι ο σύλλογος έχει δείξει με το καλημέρα ότι υπάρχει ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και ο απαραίτητος δυναμισμός και ότι στόχος είναι να προάγει αξίες, ιδανικά και εφόδια για το μέλλον.
Οργανωτικά αναφέρθηκε στην έγκριση της ΕΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημα ματς, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα προσπαθήσει να πάρει κανένα παιδί από άλλη ομάδα λέγοντας μάλιστα σε ερώτηση μας στην συνέχεια αναφορά με το που θα βρεθούν τα παιδιά ,ότι  η ομάδα θα ξεκινήσει να δουλεύει και δεν βιαζόμαστε. Υπάρχει πλάνο και υπομονή όπως είπε χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά τα μελλοντικά σχέδια της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι είπε ότι ο σύλλογος θέλει να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί σε ανδρικό και γυναικείο επίπεδο με παιδιά της ακαδημίας ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι όποιος παιδί συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας του και θέλει να αποχωρήσει θα είναι ελεύθερο να πάει όπου θέλει όπως και όποιο παιδί δεν του αρέσει και θέλει να αλλάξει περιβάλλον.
Παρουσίασε τον Γιάννη Καπερώνη ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση και ενδυνάμωση των αθλητών τονίζοντας παράλληλα ότι αυτό είναι κάτι πρωτοποριακό αφού δεν συνηθίζεται να υπάρχει γυμναστής σε αυτές της ηλικίες ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Χοχλαστό λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να δείχνει ο σύλλογος εμπιστοσύνη σε παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ σε προπονητικό επίπεδο.
Στην συνέχεια ο Γιάννης Καπερώνης ήταν αυτός που πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην καινοτομία του Έσπερου και το πόσο σημαντικό ήταν και για τον ίδιο μια ομάδα να ασχοληθεί ενεργά και με πρόγραμμα εκγύμνασης στις μικρές ηλικίες κάτι και που ο ίδιος ζητούσε στο παρελθόν από άλλους συλλόγους με τους οποίους είχε συνεργαστεί. Θα παρακολουθεί όπως είπε την φυσική ανάπτυξη των αθλητών, θα δίνεται μεγαλύτερη βάση στην σωστή εκγύμναση ενώ ανά τρίμηνο θα αλλάζει το πρόγραμμα προπονήσεων των παιδιών.
Τόνισε ότι θα γίνεται αξιολόγηση των αθλητών και αθλητριών, μετρήσεις ανάπτυξης τους και των βασικών τους δεξιοτήτων ενώ όπου χρειάζεται θα επεμβαίνει σε συνεργασία με παιδιάτρους και ορθοπεδικούς για τυχόν προβλήματα. Ουσιαστικά όπως είπε θα υπάρχει ένα αθλητικό προφίλ για κάθε παιδί. Τελευταίος χρονικά μίλησε ο Μιχάλης Χοχλαστός ως βοηθός προπονητή και υπεύθυνος οργάνωσης αγώνων ο οποίος είπε πως αποδέχτηκε την πρόταση του Δ.Σ και είναι τιμή για τον ίδιο η εμπιστοσύνη που του δείχνουν. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα τόνισε ότι θα είμαι βοηθός δύο ανθρώπων όπως ο Δημήτρης Χατζηστέργος και ο Γιάννης Καπερώνης που όταν και εγώ αθλητής τους έμαθα πολλά πράγματα από μικρός και αυτά θέλω να τα μεταφέρω ,να δουλέψω δίπλα τους και να μαθαίνω.
Στην συνέχεια υπήρξε ερώτηση απ’ την Πόπη Δανελλάκη (Έκφραση 97, Βήμα της Κω) σχετικά με το χρόνο που επιλέχθηκε η δημιουργία του σωματείου όπως και αν υπάρχει κάποιο σχόλιο σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Αλέξανδρος Κυριάκης στο προσωπικό του προφίλ σχετικά με τον Έσπερο.
Ο Δημήτρης Δρόσος απάντησε σε ότι αφορά τον χρόνο ότι τώρα υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και ότι ήταν ένα όνειρο που ουσιαστικά το μοιράστηκαν με τον Δημήτρη Χατζηστέργο. Όπως είπε όλοι μας έχουμε παίξει μπάσκετ και θέλουν απ’ την μεριά να βοηθήσουμε να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο. Σχετικά με τον κ. Κυριάκη είπε ότι όταν ένα σωματείο που έχει αντιμετωπίσει την ίδια επιθετικότητα όταν δημιουργήθηκε πριν λίγο χρόνια δεν είναι σωστό να αντιμετωπίζει έτσι την δημιουργία του Έσπερου. Θα φανεί στο αποτέλεσμα είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια εκ μέρους του ΔΗΡΑΣ η Μαρία Πολίτου ρώτησε σχετικά με το αν υπάρχει κάποια μομφή προς άλλες ομάδες σχετικά με την αναφορά περί υγείας του Έσπερου ο πρόεδρος είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σεβόμαστε και εκτιμούμε το έργο των άλλων ομάδων όπως είπε και ότι έχουν καταφέρει. Σημείωσε ότι αναφέρθηκε στην υγεία μέσω στο σωματείο γιατί αυτό θέλουν να εκφράσουν. Ο καθένας από εμάς είπε χαρακτηριστικά πρέπει να λογοδοτεί στον άλλον και όλοι μαζί στους γονείς.
Σε δική μας ερώτηση σχετικά με τις διαθέσιμες ώρες στο γήπεδο αλλά και που θα βρεθούν οι αθλητές αναφέρθηκε αρχικά ο κ. Δρόσος λέγοντας ότι και οι άλλες ομάδες δεν θα έπρεπε να βλέπουν τον Έσπερο ως αντίπαλο με την έννοια ότι ήρθε ένα νέο σωματείο και θα μας πάρει τις ώρες. Ίσως είπε είναι ένας τρόπος να πιέσουμε όλοι μαζί για την δημιουργία ενός δεύτερου γηπέδου που να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των σωματείων.
Για τους αθλητές ο Δημήτρης Χατζηστέργος είπε ότι υπάρχει ελεύθερη βούληση, ότι τα παιδιά μπορούν να πάνε σε όποια ομάδα θέλουν και ότι μπορούν να έρθουν παιδιά είτε που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες είτε που θα ξεκινήσουν τώρα το μπάσκετ.
Τέλος έγινε ερώτηση σχετικά με το γραφείο της ομάδας με τον κ. Δρόσο να αναφέρει ότι ο ΔΟΠΑΒΣ με έγγραφο του παραχώρησε τον χώρο δίπλα στα γραφεία του Ιπποκράτη και έπρεπε απ’ τις 21 Ιουνίου η ομάδα να βρίσκεται εκεί. Τόνισε μάλιστα ότι ήταν πρόταση του ΔΟΠΑΒΣ ο συγκεκριμένος χώρος και πως οι εγγραφές θα γίνονται κανονικά εκεί αφού είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα βρεθεί λύση. 

 

ΠΗΓΗ: GIAFKASPORTS.GR

Μπάσκετ | Τοπικό
  Πήρε και Πάχου ο Ιπποκράτης!

Πήρε και Πάχου ο Ιπποκράτης!

Πριν από 8 ώρες 17:15 | Σαβ 24 Αυγ, 2019

Μία ακόμη νεαρή αθλήτρια απέκτησε ο Ιπποκράτης Κω για τα τμήματα νεανίδων και γυναικών. Ο λόγος για τη Φιλίτσα Πάχου, που αγωνιζόταν στον Ηρακλή 2000. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Ο...

 659 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Ραντεβού στο Παλέ ντε Σπορ!

Ραντεβού στο Παλέ ντε Σπορ!

Πριν από 17 ώρες 08:56 | Σαβ 24 Αυγ, 2019

Σήμερα από 11:00 έως 14:00 η Κ.Α.Ε. Κολοσσός περιμένει το φίλαθλο κόσμο στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας ώστε να διαλέξει τις θέσεις του από κοντά! Υπενθυμίζουμε ότι για όσους αγοράσουν τη θέση τους...

 983 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική
  Ο Καραθωμάς στον Ο.Φ.Η.!

Ο Καραθωμάς στον Ο.Φ.Η.!

Πριν από 1 ημέρα 20:59 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Την ιστορική φανέλα του Ο.Φ. Ηρακλείου στη Β' Εθνική θα φορέσει ο Πέτρος Καραθωμάς (πρώτος από δεξιά), κάτι το οποίο είχαμε γράψει εδώ και καιρό. Ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε σήμερα...

 827 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Με 19 ομάδες το χειμερινό τουρνουά

Με 19 ομάδες το χειμερινό τουρνουά

Πριν από 1 ημέρα 15:28 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας για την οριστικοποίηση των ομάδων που θα συμμετέχουν στο 5ο χειμερινό εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Ροδίων Άθλησις, οι ομάδες που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον...

 656 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Ηρακλής Λάρδου επιστρέφει...

Ο Ηρακλής Λάρδου επιστρέφει...

Πριν από 1 ημέρα 14:06 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Υπάρχει ζωή στο μπάσκετ της Λάρδου! Αρκετά χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του τοπικού Ηρακλή στα μπασκετικά δρώμενα της Δωδεκανήσου, μία ομάδα νέων παιδιών που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη...

 675 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Κολοσσό

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Κολοσσό

Πριν από 2 ημέρες 12:50 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Οι εγγραφές στον Α.Ο. Κολοσσός ξεκίνησαν και συνεχίζονται σε καθημερινή βάση για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 18 ετών. Με δυνατό προπονητικό επιτελείο και στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ,...

 323 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών
  Ο Πετσάλης για Ιπποκράτη!

Ο Πετσάλης για Ιπποκράτη!

Πριν από 2 ημέρες 11:23 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 12sports, νέος προπονητής του Ιπποκράτη Κω (εφόσον κατέβει στο πρωτάθλημα) θα είναι ο Γιώργος Πετσάλης! Ο ίδιος κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στους Κώους και...

 656 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ!

Πριν από 2 ημέρες 09:25 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Μία νέα ομάδα θα έχει φέτος ο Κολοσσός από κάθε άποψη… Νέο γήπεδο, νέοι παίκτες, νέοι προπονητές (με τον Άρη Λυκογιάννη να επιστρέφει στα παλιά του λημέρια). ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ! Σας παρουσιάζουμε σήμερα...

 574 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών
  Το Παγκράτι στην Α2 Κατηγορία

Το Παγκράτι στην Α2 Κατηγορία

Πριν από 2 ημέρες 08:02 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Το Παγκράτι μετά από δύο χρόνια θα επιστρέψει στην Α2 Κατηγορία, καθώς αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ. Η αθηναϊκή ομάδα θα καλύψει το κενό, που άφησε ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος ανέβηκε στην...

 219 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Οι πρώτες προπονήσεις του Κολοσσού (pics)

Οι πρώτες προπονήσεις του Κολοσσού (pics)

Πριν από 2 ημέρες 20:29 | Πεμ 22 Αυγ, 2019

O νέος Κολοσσός ''χτίζεται'' στο Παλέ ντε Σπορ... Σήμερα έγινε η δεύτερη προπόνηση για τους ''θαλασσί'', ενώ στο πρόγραμμα εντάχθηκε ο Danny Agbelese, το Σάββατο αναμένεται στη Ρόδο ο Mike Bruesewitz,...

 1136 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Οι εγγραφές στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

Οι εγγραφές στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

Πριν από 2 ημέρες 14:49 | Πεμ 22 Αυγ, 2019

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των αθλητών και αθλητριών για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα ξεκινήσουν στις 31 Αυγούστου ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 –...

 728 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Συνάντηση με το δήμαρχο

Συνάντηση με το δήμαρχο

Πριν από 3 ημέρες 11:09 | Πεμ 22 Αυγ, 2019

Συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Κόλλια είχε ο πρόεδρος του Πανιωνίου Λέρου Αντώνης Καπνουδάκης και ο προπονητής Γιάννης Μωραϊτης. Μάλιστα, το σωματείο εξέδωσε και ανακοίνωση: ''Όσο ικανός και δραστήριος να...

 428 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Φοίβο

  Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Φοίβο
Πριν από 7 ώρες
18:16 | Σαβ 24 Αυγ, 2019

Ο Φοίβος Κω εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τις εγγραφές στις ακαδημίες του: ''Οι εγγραφές στο τμήμα καλαθοσφαίρισης συνεχίζονται! Ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ θα καλύψει τις ανάγκες όλων των τμημάτων....

 77 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Ο Σκουφεζής στους Τιτάνες Παλαμά

  Ο Σκουφεζής στους Τιτάνες Παλαμά
Πριν από 12 ώρες
13:56 | Σαβ 24 Αυγ, 2019

Στους Τιτάνες Παλαμά, ως συμπαίκτης του Χρήστου Γκογκίδη θα παίξει τη νέα χρονιά ο Ροδίτης Μανώλης Σκουφεζής, που ξεκίνησε στο Διαγόρα. Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά ανακοινώνει...

 540 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Οι νέες στολές του Α.Ο. Κολοσσός!

  Οι νέες στολές του Α.Ο. Κολοσσός!
Πριν από 15 ώρες
10:15 | Σαβ 24 Αυγ, 2019

Έτοιμες είναι οι στολές του Α.Ο. Κολοσσός για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20. Οι ''θαλασσί'' προετοιμάζονται για την προσεχή χρονιά και ετοίμασαν καλαίσθητες εμφανίσεις για όλα τα τμήματα. Ο Α.Ο....

 375 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο Παπαδάκης με... Παναθηναϊκό!

  Ο Παπαδάκης με... Παναθηναϊκό!
Πριν από 17 ώρες
08:49 | Σαβ 24 Αυγ, 2019

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να έχει απουσίες, μιας και οι Νικ Καλάθης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης...

 183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τα φιλικά του Κολοσσού!

  Τα φιλικά του Κολοσσού!
Πριν από 1 ημέρα
13:33 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Όπως έχουμε γράψει, στο Μουζάκι Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του. Οι «θαλασσί» θα μεταβούν στη θεσσαλική πόλη στις 29 Αυγούστου, όπου...

 408 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Διαγόρας

  Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Διαγόρας
Πριν από 2 ημέρες
12:32 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Διαγόρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κυριάκος Μάγος θα περιμένει τους παίκτες του στις 21:00, στην «τέντα» για την πρώτη...

 181 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Στο Μουζάκι Ντάνιελς και Μωραΐτης!

  Στο Μουζάκι Ντάνιελς και Μωραΐτης!
Πριν από 2 ημέρες
09:23 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Στη Ρόδο βρίσκονται οι περισσότεροι παίκτες του Κολοσσού, όπου έχουν ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα. Χθες αφίχθηκε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» ο Ντάνι Αγκμπελέσε, ενώ αύριο θα έρθει ο Μάικ Μπρούσεβιτς....

 142 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Οι εγγραφές συνεχίζονται για το Galis 3on3!

  Οι εγγραφές συνεχίζονται για το Galis 3on3!
Πριν από 2 ημέρες
08:20 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Κω το Galis Basketball Camp. Οι εγγραφές για το Galis Basketball 3on3 στην Κω συνεχίζονται δυναμικά! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας...

 139 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

''Παίξαμε πολύ καλή άμυνα''

  ''Παίξαμε πολύ καλή άμυνα''
Πριν από 2 ημέρες
08:03 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Η Εθνική Κορασίδων ξεκίνησε με νίκη (65-55 την Τουρκία) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 και ο Κώος Γιάννης Παπούλης, συνεργάτης του Δημήτρη Μπακογεώργου στον πάγκο τόνισε: ''Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια...

 113 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Ο Αυγενικός στον Κ.Α.Ο. Κορίνθου!

  Ο Αυγενικός στον Κ.Α.Ο. Κορίνθου!
Πριν από 2 ημέρες
16:16 | Πεμ 22 Αυγ, 2019

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο ΚΑΟ Κορίνθου, ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον 28χρονο Ροδίτη γκαρντ, Αλέξανδρο Αυγενικό. Ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στην...

 282 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Ο Παπαδόπουλος στον Κόροιβο

  Ο Παπαδόπουλος στον Κόροιβο
Πριν από 2 ημέρες
15:10 | Πεμ 22 Αυγ, 2019

Στον πάγκο του Κόροιβου Αμαλιάδας θα βρίσκεται τη νέα χρονιά ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος την τελευταία σεζόν αντικατέστησε το Σάββα Συμεωνίδη στον Ιπποκράτη Κω.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ...

 179 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο Κολοσσός έκλεισε Σκλήβα!

  Ο Κολοσσός έκλεισε Σκλήβα!
Πριν από 3 ημέρες
10:15 | Πεμ 22 Αυγ, 2019

Τη φανέλα του Κολοσσού θα φορέσει στη Basket League ο Αντώνης Σκλήβας. Ο 24χρονος Ροδίτης φόργουορντ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Α1 με τους ''θαλασσί'', θέλοντας να πιάσει την...

 637 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Αβεκλούριος στο ανδρικό του Γ.Α.Σ.!

  Ο Αβεκλούριος στο ανδρικό του Γ.Α.Σ.!
Πριν από 3 ημέρες
09:49 | Πεμ 22 Αυγ, 2019

Ο Χρήστος Αβεκλούριος θα είναι προπονητής στην ανδρική ομάδα του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, η οποία φέτος κάνει restart και θέλει να δημιουργήσει κάτι καλό. Ο Ροδίτης προπονητής αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα...

 326 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Δοκιμάζεται στον ΟΦΗ ο Καραθωμάς

  Δοκιμάζεται στον ΟΦΗ ο Καραθωμάς
Πριν από 3 ημέρες
09:10 | Πεμ 22 Αυγ, 2019

Στον Ο.Φ.Η. δοκιμάζεται αυτές τις μέρες ο νεαρός Πέτρος Καραθωμάς, που τα τελευταία χρόνια έπαιξε στον Ιπποκράτη Κω. Ο νεαρός Κώος αθλητής συμμετέχει στις προπονήσεις των Κρητικών, υπό τις οδηγίες...

 112 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πήρε Χατζημάρκου, τέλος Βασιλειάδης και Μόσχος!

  Πήρε Χατζημάρκου, τέλος Βασιλειάδης και Μόσχος!
Πριν από 3 ημέρες
08:41 | Πεμ 22 Αυγ, 2019

Ο Παναγιώτης Χατζημάρκου θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Ηρακλή 2000 εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Κώος αθλητής παλαιότερα έπαιξε στον Ιπποκράτη Κω και θα τεθεί στη διάθεσή...

 230 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ξεκινάει η Γαλάζια Ακαδημία!

  Ξεκινάει η Γαλάζια Ακαδημία!
Πριν από 4 ημέρες
12:31 | Τετ 21 Αυγ, 2019

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινάει σήμερα η Γαλάζια Ακαδημία. Το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για τις 20:00 στο «Βενετόκλειο», ενώ η ροδίτικη ομάδα δεν έχει κλείσει...

 299 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Όποιο παιδί θέλει να φύγει, φεύγει''

  ''Όποιο παιδί θέλει να φύγει, φεύγει''
Πριν από 4 ημέρες
10:15 | Τετ 21 Αυγ, 2019

Ο Έσπερος Κω εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι όποιο παιδί θέλει να φύγει από την ομάδα, μπορεί να το κάνει. Αναλυτικά: ''Ο Α.Σ. Έσπερος Κω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση...

 448 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Με τον Παπούλη στα Σκόπια!

  Με τον Παπούλη στα Σκόπια!
Πριν από 4 ημέρες
09:11 | Τετ 21 Αυγ, 2019

Η Εθνική Κορασίδων έδωσε χθες τον τελευταίο της αγώνα προετοιμασίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 που θα διεξαχθεί στα Σκόπια από 22 έως 30 Αυγούστου. Αντιμετώπισε την –μεγαλύτερη ηλικιακά- ομάδα του...

 106 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Έτοιμο σε τρεις μήνες το γήπεδο!

  Έτοιμο σε τρεις μήνες το γήπεδο!
Πριν από 4 ημέρες
08:35 | Τετ 21 Αυγ, 2019

Όπως αποκάλυψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, το νέο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Πυλώνα θα παραδοθεί σε τρεις μήνες. Αναλυτικά, όσα έγραψε: ''Το γήπεδο μπάσκετ στην Πυλώνα της Ρόδου,...

 83 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Φραγκιάς και Νεραντζάκης στη Λάρισα!

  Φραγκιάς και Νεραντζάκης στη Λάρισα!
Πριν από 5 ημέρες
11:28 | Τρι 20 Αυγ, 2019

Ο Ερμής Αγιάς τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται και επίσημα στην Basket League με προπονητή τον Βασίλη Φραγκιά και άμεσο συνεργάτη του, τον Στάθη Νεραντζάκη. Αμφότεροι, ανακοινώθηκαν σήμερα από τη...

 332 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Στις Οινούσσες η Aegean Regatta

  Στις Οινούσσες η Aegean Regatta
16:41 | Σαβ 24 Αυγ, 2019

Στις Οινούσσες έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής τα σκάφη που μετέχουν στην Aegean Regatta, ολοκληρώνοντας το τρίτο σκέλος του αγώνα από τα Ψαρά, απόστασης 48...

 36 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Historica με...φιλοτελισμό!

  Historica με...φιλοτελισμό!
10:22 | Σαβ 24 Αυγ, 2019

H Historica, που θα γίνει φέτος στη Ρόδο από 10 έως 13 Οκτωβρίου, δεν είναι απλώς ένας αγώνας. Δεν είναι μόνο μία απλή ποδηλατική συνάντηση...

 590 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Φινάλε στο τουρνουά Panama

  Φινάλε στο τουρνουά Panama
09:56 | Σαβ 24 Αυγ, 2019

Το τρίτο κατά σειρά τουρνουά Panama ολοκληρώνεται σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού ομίλου αντισφαίρισης στο Καρακονερο. Το εσωτερικό αυτό τουρνουά ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από τον...

 26 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νέο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας

  Νέο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας
13:12 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Η Τ.Ε. Δωδεκανήσου διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του CROSS COUNTRY σε σιρκουί (XCC) στην Κώ, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019. Ο...

 461 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νέος αγώνας για τον Πρωτέα Καλύμνου

  Νέος αγώνας για τον Πρωτέα Καλύμνου
08:52 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Ο Πρωτέας Καλύμνου διοργανώνει αγώνες κολύμβησης το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλύμνου για παιδιά γεννημένα τα έτη 2006-2012. Τα αγωνίσματα θα πραγματοποιηθούν, αν...

 31 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Συνάντηση με την Ντόβελλου

  Συνάντηση με την Ντόβελλου
08:49 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι αθλητές του προαγωνιστικού και αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του Ροδίων Άθλησις, καθώς είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν την Μαρία Ντοβέλλου. Η...

 83 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με 72 αθλητές το Grand Prix Rodilios!

  Με 72 αθλητές το Grand Prix Rodilios!
08:46 | Παρ 23 Αυγ, 2019

Μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχής, στον κυριακάτικο ποδηλατικό αγώνα πίστας «Grand Prix Rodilios», θα αγωνιστούν συνολικά 72 αθλητές και αθλήτριες, από...

 29 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα