www.12sports.gr

www.12sports.gr: Βόλεϊ
Ο Ροδίτης προπονητής της Ανόρθωσης!
12:28 | Παρ 28 Ιουν, 2019
Εκτύπωση θέματος 752 αναγνώσεις

Ο Ροδίτης προπονητής της Ανόρθωσης!

Ο Ροδίτης προπονητής του βόλεϊ Κωνσταντίνος Καρπαθάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στην Κύπρο και εργάζεται στην ιστορική Ανόρθωση μίλησε στο Μάκη Δούβαλη για όλους και για όλα. Ο νεαρός προπονητής μίλησε για τη ζωή του στη «μαρτυρική» μεγαλόνησο αλλά και επί παντός επιστητού για το βόλεϊ. Αναλυτικά:
Για την παρουσία του στην Κύπρο: «Για πέντε χρόνια ζω στην Κύπρο και την Λεμεσό και εργάζομαι στην Ανόρθωση. Υπάρχει οργάνωση στην ομάδα, για τα ελληνικά δεδομένα, το κλίμα είναι πολύ καλό, οπότε δεν υπάρχει λόγος να φύγω. 
Για το ξεκίνημα του ως προπονητής: «Όταν ήμουν στην Αθήνα ως φοιτητής, βρισκόμουν δίπλα στον Μανώλη Ρουμελιώτη, στις εθνικές ομάδες του beach volley. Αυτό ήταν από το 2006 έως το 2008. Προέκυψε έπειτα το Ροδίων Άθλησις και μετά τα δύο χρόνια που έμεινα στην ομάδα, μου έγινε πρόταση από τον κ. Ρουμελιώτη, που ήταν ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Κύπρου. Πήγα ως βοηθός του στο beach volley, έκανα τις απαραίτητες γνωριμίες και έτσι προέκυψε η Ανόρθωση»
Για τη δουλειά του στην Ανόρθωση: «Στην Ανόρθωση είμαι υπεύθυνος ανάπτυξης των αγοριών. Έχω τη γενική επίβλεψη για όλες τις αγωνιστικές ομάδες και την «προπαρασκευή» των αθλητών, δηλαδή μιλάμε για ηλικίες από 12 έως 18 ετών. Επίσης και τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές από 7 έως 11. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Ανόρθωση, είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, το πολύ θετικό είναι ότι έχουμε δικό μας γήπεδο, που είναι μόνο για το βόλεϊ. Έτσι θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ομάδας. Είμαι τυχερός γιατί ο πρόεδρος του πετοσφαιρικού τμήματος, ο κ. Μάκης Κοντός είναι πρώην αθλητής με πολλούς τίτλους σαν αθλητής. Έτσι, ξέρει το άθλημα εκ των έσω. Ήταν και παράγοντας τα προηγούμενα χρόνια, πριν γίνει πρόεδρος. Έτσι, γνωρίζει τα πράγματα καλύτερα».
Για το βόλεϊ στην Κύπρο: «Είναι λίγες οι ομάδες στην Κύπρο, υπάρχει πρόβλημα και εκεί στα αγόρια. Είναι τα μισά σε ομάδες και σε αθλητές σε σχέση με τα κορίτσια. Δεν θα έλεγα ότι το βόλεϊ είναι γυναικείο άθλημα. Η κουλτούρα μας η ελληνοκυπριακή είναι πρώτα ποδόσφαιρο, μετά μπάσκετ και μετά βόλεϊ. Η πίτα μικραίνει πάρα πολύ»
Για το beach volley στην Κύπρο: «Για το beach volley, δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ ανεπτυγμένο, όχι όμως και υποανάπτυκτο. Είναι σε μία σταθερή τροχιά τα 10 τελευταία χρόνια. Πολλούς αθλητές δεν έχει. Προσπαθούν οι προπονητές να κάνουν κάποια έξτρα βήματα, αλλά όταν δεν έχεις πολλούς αθλητές, αυτόματα η ποιότητα μικραίνει»
Για τη ζωή και την ομάδα: «Εγώ μένω στη Λεμεσό. Η Ανόρθωση είναι προσφυγικό σωματείο και η Αμμόχωστος είναι κλειστή περιοχή. Είναι η πόλη- «φάντασμα». Έτσι, η Ανόρθωση έχει καταφύγιο όπου μπορεί. Για παράδειγμα το ποδόσφαιρο παίζει στη Λάρνακα, το γυναικείο τμήμα του βόλεϊ είναι στη Λευκωσία και το ανδρικό στη Λεμεσό. Είμαστε χωρισμένοι σαν σωματείο».
Για την παρουσία του στην Ανόρθωση: «Είμαι πέντε χρόνια στην Ανόρθωση, τα δύο πρώτα στα τμήματα κοριτσιών της Λεμεσού και τα τελευταία τρία είμαι υπεύθυνος ανάπτυξης των αγοριών. Όταν δουλεύεις σε τμήματα ανάπτυξης, χρειάζεται χρόνος για να δείξεις τα δείγματα της δουλειάς σου. Πέρσι και πρόπερσι πήραμε τα πρωταθλήματα των εφήβων. Δεν ήταν καθαρά δική μου δουλειά αυτό. Ήταν των προηγούμενων προπονητών, που είχαν δουλέψει. Θεωρώ, ότι τα επόμενα 3-4 χρόνια πρέπει να μείνω στο ίδιο πόστο για να φανεί η δική μου δουλειά. Στην Ανόρθωση υπάρχει υπομονή, γιατί η δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα γίνεται εδώ και πολλά χρόνια. Προσπαθεί η διοίκηση να έχει συνέχεια νεαρούς αθλητές, που να προπονούνται σε υψηλό επίπεδο. Η Ανόρθωση είναι η πολυνίκης ομάδα στο βόλεϊ της Κύπρου και πάντα διεκδικεί πρωταθλήματα. Θέλουμε να προωθήσουμε αθλητές 18-19 ετών στην ανδρική ομάδα».
Για τον τίτλο στους παμπαίδες: «Κερδίσαμε το πρωτάθλημα των παμπαίδων. Το πήραμε στη διαφορά πόντων, ήμασταν και λίγο τυχεροί. Στους παίδες χάσαμε το πρωτάθλημα, με τον ίδιο τρόπο».
Για τη νέα σεζόν: «Η νέα χρονιά θα με βρει στην ίδια θέση με τα ίδια καθήκοντα. Θα παραμείνω στην Ανόρθωση. Ξεκινάμε φουλ προπονήσεις για το μεταβατικό στάδιο»
Για το πρόωρο τέλος του ως αθλητής: «Τον παίκτη τον έχω σκοτώσει μέσα μου, εδώ και χρόνια. Αν δεν το έχεις κάνει αυτό, δύσκολα μπορείς να κάνεις τον προπονητική σοβαρά. Όσο είσαι παίκτης, σκέφτεσαι αλλιώς. Δεν ήταν ξαφνική η απόφαση μου να σταματήσω. Σαν προπονητής ασχολούμαι ως βοηθός από τα 19 μου χρόνια. Έβλεπα πάντα το κομμάτι και από την άλλη πλευρά. Μου άρεσε εξίσου να παίζω αλλά και να είμαι προπονητής. Βρήκα τις ευκαιρίες μου και θεώρησα ότι ως προπονητής θα είχα μεγαλύτερη εξέλιξη».
Για την οικογενειακή παράδοση στο βόλεϊ: «Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Η μητέρα μου έπαιζε βόλεϊ, ξεκίνησε ως κεντρικός, το ίδιο κι εγώ. Η μόνη διαφορά με τη μητέρα μου είναι ότι μετά το τέλος της αθλητικής της καριέρας, ακολούθησε το δρόμο του παράγοντα, κι εγώ του προπονητή. Δεν με έπεισε η ίδια να ασχοληθώ με το βόλεϊ. Αφού ακολουθούσα τη μητέρα μου, σε πολλές προπονήσεις και παιχνίδια και είχα εικόνες, ήταν μάλλον φυσιολογικό. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, να… αγαπάει κάτι, το… αγαπάς κι εσύ. Μάλλον έτσι έγινε η αρχή».
Για την καριέρα του ως αθλητής: «Ξεκίνησα στο Διαγόρα πολλά χρόνια πριν, στην Δ’ Δημοτικού. Παίζαμε πάντως με φίλους ή και στην οικογένεια. Στα αγωνιστικά τμήματα έπαιξα από 10 έως 18 ετών. Στην Αθήνα αγωνίστηκα για δύο χρόνια στην Α.Ε. Ρέντη και μία στον Πανιώνιο στη Β’ Εθνική. Είχα παίξει και με τον Διαγόρα στη Γ’ Εθνική, για δύο χρόνια».
Για τη θέση του κεντρικού: «Στη θέση που έπαιζα θα μπορούσα να φτάσω λίγο παραπάνω, όχι πολύ. Ο κεντρικός θέλει ύψος, εγώ δεν το είχα, αλλά ήμουν αθλητικός και αλτικός, οπότε κάλυπτα το γεγονός αυτό. Πάλι είναι δύσκολο για έναν προπονητή να εμπιστευθεί έναν κοντό κεντρικό. Κρίνοντας πλέον ως προπονητής, βλέπω ότι δεν θα μπορούσα να φτάσω σε φοβερό επίπεδο ως αθλητής. Σαν αναπληρωματικός θα έπαιζα στην Α1. Είμαι ευχαριστημένος  απ’ αυτά που έκανα. Κυρίως στο beach volley πήγα καλύτερα. Δεν μετανιώνω για κάτι, ίσως θα μπορούσα να είχα καλύτερη διαχείριση προετοιμασίας στο beach volley ή στο γυμναστήριο. Οπότε ίσως έμεινα σωματικά στάσιμος».
Για το βόλεϊ στα Δωδεκάνησα: «Διαβάζω τις ειδήσεις. Είναι αρνητικό το γεγονός ότι το Ροδίων Άθλησις έπαυσε τη λειτουργία του ανδρικού του τμήματος, που έπαιζε στην Α2 Κατηγορία. Είναι δύσκολο να τρέχεις μία ομάδα Α2, έχει πολλά έξοδα και δυσκολίες. Με την κίνηση αυτή θα πέσει αισθητά το ροδίτικο βόλεϊ. Δεν θα έχουμε κάποιον να προβάλλει το άθλημα. Το Ροδίων Άθλησις έφτασε κοντά φέτος στο στόχο του αλλά δεν τα κατάφερε».
Για τη σύγκριση του βόλεϊ της Κύπρου με τη Ρόδο και την Ελλάδα: «Το βόλεϊ στην Κύπρο είναι καλύτερο σαφώς από τη Ρόδο αλλά δεν φτάνει το επίπεδο της Αθήνας και το ελληνικό. Είναι σ’ ένα καλό επίπεδο όμως… Στο σχολικό πρωτάθλημα για παράδειγμα, τα τελευταία δύο χρόνια, η πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρο πήγε στον τελικό».

 

Βόλεϊ |
  Με το δεξί η Τελχινίδα 2!

Με το δεξί η Τελχινίδα 2!

Πριν από 2 ώρες 20:03 | Σαβ 7 Δεκ, 2019

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε στο πρωτάθλημα των κορασίδων (β’ όμιλος) η Τελχινίδα 2, η οποία κέρδισε εκτός έδρας το Ροδίων Άθλησις με 3-1 σετ. Παρά το γεγονός ότι...

 62 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  ''Καρέ'' αγώνων στη Ρόδο!

''Καρέ'' αγώνων στη Ρόδο!

Πριν από 14 ώρες 08:00 | Σαβ 7 Δεκ, 2019

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζονται σήμερα τα τοπικά πρωταθλήματα του βόλεϊ… Για την 5η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος, η πρωτοπόρος Τελχινίδα παίζει στην Κρεμαστή με αντίπαλο το Φοίνικα, ενώ το Ροδίων...

 182 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.

Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.

Πριν από 3 ημέρες 08:08 | Πεμ 5 Δεκ, 2019

Συνολικά οκτώ αναμετρήσεις όρισε η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. για το προσεχές σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου. Οι αγώνες αφορούν τα πρωταθλήματα γυναικών (''πέφτει'' η αυλαία του α' γύρου), ανδρών και κορασίδων. Τα...

 588 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  ''Βαρύ'' πρόστιμο στο Ροδίων Άθλησις!

''Βαρύ'' πρόστιμο στο Ροδίων Άθλησις!

Πριν από 4 ημέρες 10:46 | Τρι 3 Δεκ, 2019

Με βαρύ πρόστιμο 3.500 ευρω τιμωρήθηκε το Ροδίων Άθλησις για τη μη συμμετοχή του στην Α2 Κατηγορία. Όταν μάλιστα αποφασίσει να συμμετέχει ξανά στο τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με...

 820 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Εύκολη νίκη για Φοίνικα!

Εύκολη νίκη για Φοίνικα!

Πριν από 5 ημέρες 23:39 | Δευ 2 Δεκ, 2019

Χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες οι νεανίδες του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας κέρδισαν σήμερα το βράδυ τη Ρόδο με 3-0 σετ, πετυχαίνοντας την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Στον ημιτελικό η ομάδα του...

 198 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Εύκολη νίκη για Διαγόρα!

Εύκολη νίκη για Διαγόρα!

Πριν από 6 ημέρες 15:27 | Κυρ 1 Δεκ, 2019

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι κορασίδες του Διαγόρα, οι οποίες κέρδισαν εύκολα με 3-0 στην Κω τις Αθλοπαιδιές. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του «γηραιού» για το πρωτάθλημα των...

 499 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Παίζουν σε Ρόδο και Κω!

Παίζουν σε Ρόδο και Κω!

Πριν από 7 ημέρες 10:22 | Κυρ 1 Δεκ, 2019

Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα του βόλεϊ… Στις γυναίκες, η Τελχινίδα θα έχει εύκολο έργο με τη Ρόδο, ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου θα παίξει με τον...

 174 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Σπουδαία νίκη στην Κω για Διαγόρα

Σπουδαία νίκη στην Κω για Διαγόρα

Πριν από 7 ημέρες 22:34 | Σαβ 30 Νοεμ, 2019

Σπουδαία νίκη στην Κω πέτυχαν οι νεανίδες του Διαγόρα, οι οποίες κέρδισαν με 3-1 σετ τις Αθλοπαιδιές και πέτυχαν την έκτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η κωακή ομάδα προσπάθησε φιλότιμα...

 301 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Με το δεξί ο Διαγόρας!

Με το δεξί ο Διαγόρας!

Πριν από 7 ημέρες 22:06 | Σαβ 30 Νοεμ, 2019

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος των παγκορασίδων, ο Γ.Σ. Διαγόρας κέρδισε με 3-0 σετ στην Κω τις Αθλοπαιδιές και έκανε «ποδαρικό» με το δεξί. Στην...

 122 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Μεγάλη νίκη του Διαγόρα στο ντέρμπι!

Μεγάλη νίκη του Διαγόρα στο ντέρμπι!

Πριν από 8 ημέρες 08:01 | Σαβ 30 Νοεμ, 2019

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Γ.Σ. Διαγόρας στο τάι-μπρέικ (3-2) επί του Ροδίων Άθλησις, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε χθες το βράδυ η αυλαία της 4ης αγωνιστικής για το γυναικείο...

 547 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Νέος χορηγός για τον Φοίνικα!

Νέος χορηγός για τον Φοίνικα!

Πριν από 8 ημέρες 12:07 | Παρ 29 Νοεμ, 2019

Ο Δημήτρης Πάττας είναι ο νέος υποστηρικτής του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας στην προσπάθεια του για τη νέα χρονιά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου. ''Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας ευχαριστεί τον κ. Πάττα Δημήτρη,...

 331 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.

Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.

Πριν από 11 ημέρες 08:05 | Τετ 27 Νοεμ, 2019

Εννέα αναμετρήσεις όρισε η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. για το τετραήμερο από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου. Τα παιχνίδια αφορούν τα πρωταθλήματα γυναικών (4η αγωνιστική), νεανίδων, εφήβων, κορασίδων και παγκορασίδων. Ο Γ.Σ....

 663 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 2 ώρες
20:00 | Σαβ 7 Δεκ, 2019

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στο τοπικό βόλεϊ… Μ’ ένα απλό refresh μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα και στη συνέχεια με ρεπορτάζ για κάθε...

 53 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Άνετη νίκη για τον Διαγόρα!

  Άνετη νίκη για τον Διαγόρα!
Πριν από 3 ώρες
19:21 | Σαβ 7 Δεκ, 2019

Χωρίς να δυσκολευτούν έκαναν το 2 στα 2 οι κορασίδες του Διαγόρα, που κέρδισαν με 3-0 σετ τον Ήλιο Ιαλυσού. Το παιχνίδι στην «τέντα» ήταν συνοπτική διαδικασία για τον «γηραιό»,...

 41 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Η Τελχινίδα έχει 19 στα 20!

  Η Τελχινίδα έχει 19 στα 20!
Πριν από 4 ημέρες
18:01 | Τρι 3 Δεκ, 2019

Συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν οι ομάδες βόλεϊ της Τελχινίδας το πρώτο δίμηνο της αγωνιστικής δραστηριότητας στα Δωδεκάνησα. Στους 20 επίσημους αγώνες που έχουν δώσει, έχουν 19 νίκες και μόνο 1 ήττα!...

 165 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 5 ημέρες
23:20 | Δευ 2 Δεκ, 2019

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στα τοπικά πρωταθλήματα του βόλεϊ. Αρκεί να πατήσετε  refresh μετά το τέλος των αναμετρήσεων για να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα...

 321 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Παραμένει πρώτη η Τελχινίδα!

  Παραμένει πρώτη η Τελχινίδα!
Πριν από 6 ημέρες
20:42 | Κυρ 1 Δεκ, 2019

Στην κορυφή του γυναικείου πρωταθλήματος παραμένει η Τελχινίδα, η οποία κέρδισε πολύ άνετα την ουραγό Ρόδο με 3-0 σετ. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια, πήρε άνετα...

 229 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Δεύτερη νίκη για Φοίνικα!

  Δεύτερη νίκη για Φοίνικα!
Πριν από 6 ημέρες
19:15 | Κυρ 1 Δεκ, 2019

Τη δεύτερη του νίκη στο γυναικείο πρωτάθλημα πέτυχε ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, ο οποίος κέρδισε στο «Βενετόκλειο» τον Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου με 3-1 σετ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα του...

 110 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Νίκη του Ήλιου, πρωτάθλημα οι Αθλοπαιδιές!

  Νίκη του Ήλιου, πρωτάθλημα οι Αθλοπαιδιές!
Πριν από 7 ημέρες
22:39 | Σαβ 30 Νοεμ, 2019

Ο Ήλιος Ιαλυσού πέτυχε την πρώτη του φετινή σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα κερδίζοντας στο τάι-μπρέικ (3-2) τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα...

 202 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

8 στα 8 και πρωτιά!

  8 στα 8 και πρωτιά!
Πριν από 7 ημέρες
20:02 | Σαβ 30 Νοεμ, 2019

Την πρώτη θέση και μαθηματικά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος των νεανίδων εξασφάλισε η Τελχινίδα η οποία κέρδισε σε ρυθμούς προπόνησης τον Ήλιο Ιαλυσού με 3-0 σετ. Το παιχνίδι διήρκησε...

 105 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Ο Σαντάνα σε Ρόδο και Κω!

  Ο Σαντάνα σε Ρόδο και Κω!
Πριν από 12 ημέρες
18:24 | Δευ 25 Νοεμ, 2019

Με μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη υποδέχθηκαν οι νεαροί  αθλητές σε Κω και Ρόδο τον προπονητή των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ, στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά την Ελλάδα για την...

 302 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

2 στα 2 για την Τελχινίδα!

  2 στα 2 για την Τελχινίδα!
Πριν από 13 ημέρες
22:09 | Κυρ 24 Νοεμ, 2019

Το 2 στα 2 έκαναν οι άνδρες της Τελχινίδας που κέρδισαν στην Ιαλυσό τον Ήλιο με 3-0 σετ. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο σετ (24-26 σε...

 241 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Η Τελχινίδα πήρε το ντέρμπι!

  Η Τελχινίδα πήρε το ντέρμπι!
Πριν από 13 ημέρες
20:33 | Κυρ 24 Νοεμ, 2019

Αλύγιστη… Η Τελχινίδα κέρδισε και το ντέρμπι με τον Διαγόρα στο τάι-μπρέικ (3-2) και έκανε το 3 στα 3 στο τοπικό γυναικείο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά διατήρησε το...

 205 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

2 στα 2 στη Ρόδο για τις Αθλοπαιδιές

  2 στα 2 στη Ρόδο για τις Αθλοπαιδιές
Πριν από 13 ημέρες
16:14 | Κυρ 24 Νοεμ, 2019

Το 2 στα 2 έκαναν στη Ρόδο οι άνδρες των Αθλοπαιδιών Κω. Μετά τη νίκη στο χθεσινό ντέρμπι με τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (3-2), η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου κέρδισε με...

 175 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Άνετη επιστροφή στις νίκες!

  Άνετη επιστροφή στις νίκες!
Πριν από 13 ημέρες
15:41 | Κυρ 24 Νοεμ, 2019

Στις νίκες επέστρεψαν και μάλιστα εύκολα οι γυναίκες του Ροδίων Άθλησις, που κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ τον Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης...

 112 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

7 στα 7 για την Τελχινίδα!

  7 στα 7 για την Τελχινίδα!
Πριν από 13 ημέρες
12:59 | Κυρ 24 Νοεμ, 2019

Το 7 στα 7 έκαναν οι νεανίδες της Τελχινίδας, οι οποίες κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ τις Αθλοπαιδιές Κω και έδειξαν ότι είναι το φαβορί για τον τίτλο.  Σε επτά...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Στην ''τέντα'' το ντέρμπι!

  Στην ''τέντα'' το ντέρμπι!
Πριν από 14 ημέρες
09:44 | Κυρ 24 Νοεμ, 2019

Έξι παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα βόλεϊ… Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι των γυναικών Γ.Σ. Διαγόρας- Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (στις 17:00 στην «τέντα»), ενώ οι Αθλοπαιδιές Κω θα...

 103 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Προβάδισμα τίτλου οι Αθλοπαιδιές!

  Προβάδισμα τίτλου οι Αθλοπαιδιές!
Πριν από 14 ημέρες
23:53 | Σαβ 23 Νοεμ, 2019

Προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στο ανδρικό πρωτάθλημα πήραν οι Αθλοπαιδιές Κω, οι οποίες μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κέρδισαν στο τάι-μπρέικ τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας. Οι Κώοι...

 141 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Θρίαμβος για το Φοίνικα!

  Θρίαμβος για το Φοίνικα!
Πριν από 14 ημέρες
18:35 | Σαβ 23 Νοεμ, 2019

Θρίαμβος για τις νεανίδες του Φοίνικα στην «τέντα» και νίκη με 3-1 κόντρα στον Διαγόρα. Τα κορίτσια του Νίκου Αντωνιάδη ήταν καλύτερα από τον «γηραιό» και μάλιστα αποτελούν πλέον το...

 116 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

''Καρέ'' αγώνων στη Ρόδο!

  ''Καρέ'' αγώνων στη Ρόδο!
Πριν από 15 ημέρες
08:10 | Σαβ 23 Νοεμ, 2019

Τέσσερα παιχνίδια πρόκειται να διεξαχθούν σήμερα στη Ρόδο για τα τοπικά πρωταθλήματα του βόλεϊ… Οι Αθλοπαιδιές Κω θα έρθουν στη Ρόδο για να παίξουν σήμερα με τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (σε...

 93 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.

  Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.
Πριν από 17 ημέρες
08:07 | Πεμ 21 Νοεμ, 2019

Πρόγραμμα- «μαμούθ» με 10 αναμετρήσεις ανακοίνωσε η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου για το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το γυναικείο ντέρμπι Γ.Σ. Διαγόρας- Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς, που θα διεξαχθεί...

 234 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Το νέο Δ.Σ. της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.

  Το νέο Δ.Σ. της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.
Πριν από 18 ημέρες
08:16 | Τετ 20 Νοεμ, 2019

Εγκρίθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ Δωδεκανήσου. Το νέο 7μελές ΔΣ της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου που αποτελείται από τους...

 212 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Volleyball©

Με έχεις πάρει στραβά. Λέμε τα καλά, αλλά και τα κακά.

BASKETMANIAC

ο προπονητης της Ακαδημιας Καλυμνου που εσπασε καρεκλα εν μεσω αγωνα, πηρε δις τεχνικη ποινη σε αλλον και εβριζε επανελειμενα...

Volleybal©

Εγώ είπα μπράβο, εσύ γιατί το χαλάς;

Volleyball©

Η Τελχινίδα έχει 19 στα 20!rnΜπράβο τους. Πολύ εύστοχη διαφήμηση του συλλόγου.

KALYMNOS

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΙΑΛΥΣΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΝΟ..ΑΠΛΑ ΕΑΚΑ ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...

Μπάσκετ

Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , απλά λίγη αυτογνωσία από μερικούς \"μπασκετικους\" .

Μπάμπης

Οι μόνοι που πληρώνουν τίμημα και μάλιστα χρηματικό, είμαστε εμείς για ένα προιόν πολύ χειρότερο από το περσινό.Σας πληρώνουμε για...

Μπάσκετ

Τελικά δεν προσπέρασε με την φόρα από την Σύμη, ούτως η άλλως η Καλλιθέα ήταν το φαβορί.Γι αυτό κρατάμε κ"πισινή"στις...

ΣΧΕΤΙΚΟΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17,00, ΕΧΕΙ ΚΑΙ 13,00 ΚΑΙ 15,00. ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ...

Κωστας

Μάλλον έχεις. Μπερδέψει το ρόλο του κριτή και του διαιτητή, αλλά δεν πειράζει σε αφήνω να το παίζεις δικαστής, ...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Κέρδισε εμπειρίες ο Ιππότης!

  Κέρδισε εμπειρίες ο Ιππότης!
09:09 | Σαβ 7 Δεκ, 2019

Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η ομάδα του ΕΟΑΟ «Ο Φυσιολάτρης» Νίκαιας στην τελική φάση του 12ου Πανελλήνιου Ομαδικού πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων μέχρι 16 ετών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν...

 182 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

H Aryzta στηρίζει τη Ράμμου!

  H Aryzta στηρίζει τη Ράμμου!
09:06 | Σαβ 7 Δεκ, 2019

Η Aryzta Greece εκφράζοντας την υποστήριξή της στον πρωταθλητισμό, συμβαδίζει με την Ροδίτισσα πρωταθλήτρια Νεφέλη Ράμμου. Η Νεφέλη Ράμμου του ΑΓΕΣ Κάμειρος, Πανελληνιονίκης στα 100μ...

 22 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με 32 ''Πιγκουίνους'' στην Πάτρα!

  Με 32 ''Πιγκουίνους'' στην Πάτρα!
09:01 | Σαβ 7 Δεκ, 2019

Η κολυμβητική ομάδα του Κολλεγίου, ''Πιγκουίνοι'' θα ταξιδέψουν με 32 αθλητές στην Πάτρα για να πάρουν μέρος στο Swimming Christmas Cup 2019''. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:...

 56 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Motocross με Λυρίου!

  Motocross με Λυρίου!
17:43 | Παρ 6 Δεκ, 2019

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος», το Ikaros motocross Park και ο πρωταθλητής Ελλάδος για πολλά χρόνια Σταμάτης Λυρίου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μαθήματα...

 58 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο απολογισμός του Φιλίνου!

  Ο απολογισμός του Φιλίνου!
09:22 | Παρ 6 Δεκ, 2019

Τον απολογισμό των δράσεων του για το 2019, έκανε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο ΚΑΟ Φιλίνος Κω. Αναλυτικά: ''Στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη της...

 305 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Συλλυπητήρια του Ν.Ο.Ρ.

  Συλλυπητήρια του Ν.Ο.Ρ.
08:46 | Παρ 6 Δεκ, 2019

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου εκφράζουν, στο Δήμαρχο Ρόδου και την οικογένεια του, τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά...

 77 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στα Μέγαρα Αρνάς και Κυπριώτης!

  Στα Μέγαρα Αρνάς και Κυπριώτης!
16:23 | Πεμ 5 Δεκ, 2019

Το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου, δυο Αθλητες του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης ο Τάσος Αρνάς και Γιώργος Κυπριώτης θα λαβουν μερος στον 4ο αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας 2019...

 156 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα