www.12sports.gr

www.12sports.gr: Βόλεϊ
Ο Ροδίτης προπονητής της Ανόρθωσης!
12:28 | Παρ 28 Ιουν, 2019
Εκτύπωση θέματος 601 αναγνώσεις

Ο Ροδίτης προπονητής της Ανόρθωσης!

Ο Ροδίτης προπονητής του βόλεϊ Κωνσταντίνος Καρπαθάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στην Κύπρο και εργάζεται στην ιστορική Ανόρθωση μίλησε στο Μάκη Δούβαλη για όλους και για όλα. Ο νεαρός προπονητής μίλησε για τη ζωή του στη «μαρτυρική» μεγαλόνησο αλλά και επί παντός επιστητού για το βόλεϊ. Αναλυτικά:
Για την παρουσία του στην Κύπρο: «Για πέντε χρόνια ζω στην Κύπρο και την Λεμεσό και εργάζομαι στην Ανόρθωση. Υπάρχει οργάνωση στην ομάδα, για τα ελληνικά δεδομένα, το κλίμα είναι πολύ καλό, οπότε δεν υπάρχει λόγος να φύγω. 
Για το ξεκίνημα του ως προπονητής: «Όταν ήμουν στην Αθήνα ως φοιτητής, βρισκόμουν δίπλα στον Μανώλη Ρουμελιώτη, στις εθνικές ομάδες του beach volley. Αυτό ήταν από το 2006 έως το 2008. Προέκυψε έπειτα το Ροδίων Άθλησις και μετά τα δύο χρόνια που έμεινα στην ομάδα, μου έγινε πρόταση από τον κ. Ρουμελιώτη, που ήταν ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Κύπρου. Πήγα ως βοηθός του στο beach volley, έκανα τις απαραίτητες γνωριμίες και έτσι προέκυψε η Ανόρθωση»
Για τη δουλειά του στην Ανόρθωση: «Στην Ανόρθωση είμαι υπεύθυνος ανάπτυξης των αγοριών. Έχω τη γενική επίβλεψη για όλες τις αγωνιστικές ομάδες και την «προπαρασκευή» των αθλητών, δηλαδή μιλάμε για ηλικίες από 12 έως 18 ετών. Επίσης και τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές από 7 έως 11. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Ανόρθωση, είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, το πολύ θετικό είναι ότι έχουμε δικό μας γήπεδο, που είναι μόνο για το βόλεϊ. Έτσι θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ομάδας. Είμαι τυχερός γιατί ο πρόεδρος του πετοσφαιρικού τμήματος, ο κ. Μάκης Κοντός είναι πρώην αθλητής με πολλούς τίτλους σαν αθλητής. Έτσι, ξέρει το άθλημα εκ των έσω. Ήταν και παράγοντας τα προηγούμενα χρόνια, πριν γίνει πρόεδρος. Έτσι, γνωρίζει τα πράγματα καλύτερα».
Για το βόλεϊ στην Κύπρο: «Είναι λίγες οι ομάδες στην Κύπρο, υπάρχει πρόβλημα και εκεί στα αγόρια. Είναι τα μισά σε ομάδες και σε αθλητές σε σχέση με τα κορίτσια. Δεν θα έλεγα ότι το βόλεϊ είναι γυναικείο άθλημα. Η κουλτούρα μας η ελληνοκυπριακή είναι πρώτα ποδόσφαιρο, μετά μπάσκετ και μετά βόλεϊ. Η πίτα μικραίνει πάρα πολύ»
Για το beach volley στην Κύπρο: «Για το beach volley, δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ ανεπτυγμένο, όχι όμως και υποανάπτυκτο. Είναι σε μία σταθερή τροχιά τα 10 τελευταία χρόνια. Πολλούς αθλητές δεν έχει. Προσπαθούν οι προπονητές να κάνουν κάποια έξτρα βήματα, αλλά όταν δεν έχεις πολλούς αθλητές, αυτόματα η ποιότητα μικραίνει»
Για τη ζωή και την ομάδα: «Εγώ μένω στη Λεμεσό. Η Ανόρθωση είναι προσφυγικό σωματείο και η Αμμόχωστος είναι κλειστή περιοχή. Είναι η πόλη- «φάντασμα». Έτσι, η Ανόρθωση έχει καταφύγιο όπου μπορεί. Για παράδειγμα το ποδόσφαιρο παίζει στη Λάρνακα, το γυναικείο τμήμα του βόλεϊ είναι στη Λευκωσία και το ανδρικό στη Λεμεσό. Είμαστε χωρισμένοι σαν σωματείο».
Για την παρουσία του στην Ανόρθωση: «Είμαι πέντε χρόνια στην Ανόρθωση, τα δύο πρώτα στα τμήματα κοριτσιών της Λεμεσού και τα τελευταία τρία είμαι υπεύθυνος ανάπτυξης των αγοριών. Όταν δουλεύεις σε τμήματα ανάπτυξης, χρειάζεται χρόνος για να δείξεις τα δείγματα της δουλειάς σου. Πέρσι και πρόπερσι πήραμε τα πρωταθλήματα των εφήβων. Δεν ήταν καθαρά δική μου δουλειά αυτό. Ήταν των προηγούμενων προπονητών, που είχαν δουλέψει. Θεωρώ, ότι τα επόμενα 3-4 χρόνια πρέπει να μείνω στο ίδιο πόστο για να φανεί η δική μου δουλειά. Στην Ανόρθωση υπάρχει υπομονή, γιατί η δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα γίνεται εδώ και πολλά χρόνια. Προσπαθεί η διοίκηση να έχει συνέχεια νεαρούς αθλητές, που να προπονούνται σε υψηλό επίπεδο. Η Ανόρθωση είναι η πολυνίκης ομάδα στο βόλεϊ της Κύπρου και πάντα διεκδικεί πρωταθλήματα. Θέλουμε να προωθήσουμε αθλητές 18-19 ετών στην ανδρική ομάδα».
Για τον τίτλο στους παμπαίδες: «Κερδίσαμε το πρωτάθλημα των παμπαίδων. Το πήραμε στη διαφορά πόντων, ήμασταν και λίγο τυχεροί. Στους παίδες χάσαμε το πρωτάθλημα, με τον ίδιο τρόπο».
Για τη νέα σεζόν: «Η νέα χρονιά θα με βρει στην ίδια θέση με τα ίδια καθήκοντα. Θα παραμείνω στην Ανόρθωση. Ξεκινάμε φουλ προπονήσεις για το μεταβατικό στάδιο»
Για το πρόωρο τέλος του ως αθλητής: «Τον παίκτη τον έχω σκοτώσει μέσα μου, εδώ και χρόνια. Αν δεν το έχεις κάνει αυτό, δύσκολα μπορείς να κάνεις τον προπονητική σοβαρά. Όσο είσαι παίκτης, σκέφτεσαι αλλιώς. Δεν ήταν ξαφνική η απόφαση μου να σταματήσω. Σαν προπονητής ασχολούμαι ως βοηθός από τα 19 μου χρόνια. Έβλεπα πάντα το κομμάτι και από την άλλη πλευρά. Μου άρεσε εξίσου να παίζω αλλά και να είμαι προπονητής. Βρήκα τις ευκαιρίες μου και θεώρησα ότι ως προπονητής θα είχα μεγαλύτερη εξέλιξη».
Για την οικογενειακή παράδοση στο βόλεϊ: «Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Η μητέρα μου έπαιζε βόλεϊ, ξεκίνησε ως κεντρικός, το ίδιο κι εγώ. Η μόνη διαφορά με τη μητέρα μου είναι ότι μετά το τέλος της αθλητικής της καριέρας, ακολούθησε το δρόμο του παράγοντα, κι εγώ του προπονητή. Δεν με έπεισε η ίδια να ασχοληθώ με το βόλεϊ. Αφού ακολουθούσα τη μητέρα μου, σε πολλές προπονήσεις και παιχνίδια και είχα εικόνες, ήταν μάλλον φυσιολογικό. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, να… αγαπάει κάτι, το… αγαπάς κι εσύ. Μάλλον έτσι έγινε η αρχή».
Για την καριέρα του ως αθλητής: «Ξεκίνησα στο Διαγόρα πολλά χρόνια πριν, στην Δ’ Δημοτικού. Παίζαμε πάντως με φίλους ή και στην οικογένεια. Στα αγωνιστικά τμήματα έπαιξα από 10 έως 18 ετών. Στην Αθήνα αγωνίστηκα για δύο χρόνια στην Α.Ε. Ρέντη και μία στον Πανιώνιο στη Β’ Εθνική. Είχα παίξει και με τον Διαγόρα στη Γ’ Εθνική, για δύο χρόνια».
Για τη θέση του κεντρικού: «Στη θέση που έπαιζα θα μπορούσα να φτάσω λίγο παραπάνω, όχι πολύ. Ο κεντρικός θέλει ύψος, εγώ δεν το είχα, αλλά ήμουν αθλητικός και αλτικός, οπότε κάλυπτα το γεγονός αυτό. Πάλι είναι δύσκολο για έναν προπονητή να εμπιστευθεί έναν κοντό κεντρικό. Κρίνοντας πλέον ως προπονητής, βλέπω ότι δεν θα μπορούσα να φτάσω σε φοβερό επίπεδο ως αθλητής. Σαν αναπληρωματικός θα έπαιζα στην Α1. Είμαι ευχαριστημένος  απ’ αυτά που έκανα. Κυρίως στο beach volley πήγα καλύτερα. Δεν μετανιώνω για κάτι, ίσως θα μπορούσα να είχα καλύτερη διαχείριση προετοιμασίας στο beach volley ή στο γυμναστήριο. Οπότε ίσως έμεινα σωματικά στάσιμος».
Για το βόλεϊ στα Δωδεκάνησα: «Διαβάζω τις ειδήσεις. Είναι αρνητικό το γεγονός ότι το Ροδίων Άθλησις έπαυσε τη λειτουργία του ανδρικού του τμήματος, που έπαιζε στην Α2 Κατηγορία. Είναι δύσκολο να τρέχεις μία ομάδα Α2, έχει πολλά έξοδα και δυσκολίες. Με την κίνηση αυτή θα πέσει αισθητά το ροδίτικο βόλεϊ. Δεν θα έχουμε κάποιον να προβάλλει το άθλημα. Το Ροδίων Άθλησις έφτασε κοντά φέτος στο στόχο του αλλά δεν τα κατάφερε».
Για τη σύγκριση του βόλεϊ της Κύπρου με τη Ρόδο και την Ελλάδα: «Το βόλεϊ στην Κύπρο είναι καλύτερο σαφώς από τη Ρόδο αλλά δεν φτάνει το επίπεδο της Αθήνας και το ελληνικό. Είναι σ’ ένα καλό επίπεδο όμως… Στο σχολικό πρωτάθλημα για παράδειγμα, τα τελευταία δύο χρόνια, η πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρο πήγε στον τελικό».

 

Βόλεϊ |
  Πένθος για Κοκολάκη

Πένθος για Κοκολάκη

Πριν από 9 ημέρες 13:18 | Τρι 13 Αυγ, 2019

Ο προπονητής του beach volley του Διαγόρα Μανώλης Κοκολάκης ''έχασε'' τον πατέρα και ο Γ.Σ. Διαγόρας τον συλλυπάται. ''H διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπάται τον προπονητή του συλλόγου στο Μπητς...

 1108 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  ''Να κάνουμε πιο προσιτό το άθλημα''

''Να κάνουμε πιο προσιτό το άθλημα''

Πριν από 13 ημέρες 09:18 | Παρ 9 Αυγ, 2019

Ο Νίκος Τσιντομηνάς ήταν η ψυχή του Κ19 Juniors Final που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις στην Καλλιπάτειρα Ρόδου. Ο τοπικός υπεύθυνος και συνδιοργανωτής, μίλησε στο volleyball.gr για...

 690 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Το ''ευχαριστώ'' της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.

Το ''ευχαριστώ'' της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.

Πριν από 14 ημέρες 16:53 | Πεμ 8 Αυγ, 2019

H Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου ευχαριστεί ολόψυχα τους εθελοντές, τους μικρούς και μεγάλους φίλους του μπιτς βόλεϊ που βοήθησαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση του τελικού τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος στις κατηγορίες...

 185 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Το ευχαριστώ της Ε.Ο.ΠΕ. στη Ρόδο!

Το ευχαριστώ της Ε.Ο.ΠΕ. στη Ρόδο!

Πριν από 15 ημέρες 14:28 | Τετ 7 Αυγ, 2019

Την δική της ξεχωριστή ιστορία έχει γράψει η Ρόδος στο μπιτς βόλεϊ, με παγκόσμια τουρνουά που έχουν αφήσει εποχή. Η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων επανήλθε το 2019 δυναμικά στις διοργανώσεις της...

 298 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Με 26 κορίτσια στο camp!

Με 26 κορίτσια στο camp!

Πριν από 16 ημέρες 11:48 | Τρι 6 Αυγ, 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ρόδου «Βενετόκλειο», το επιμορφωτικό προπονητικό καμπ στο βόλεϊ, που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), σε συνεργασία με...

 356 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Όλα πήγαν τέλεια στο τουρνουά!

Όλα πήγαν τέλεια στο τουρνουά!

Πριν από 17 ημέρες 12:25 | Δευ 5 Αυγ, 2019

Η Ρόδος, το νησί του Beach Volleyball επέστρεψε δυναμικά στις διοργανώσεις της άμμου. Το νησί των ιπποτών που έχει γράψει την δική του ιστορία στο άθλημα με παγκόσμια τουρνουά που έχουν...

 734 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Στην κορυφή Τερζίου και Μάτιου!

Στην κορυφή Τερζίου και Μάτιου!

Πριν από 17 ημέρες 09:33 | Δευ 5 Αυγ, 2019

Σ' έναν τελικό που έσπασε καρδιές και σε κατάμεστες κερκίδες στις εγκαταστάσεις στην Καλλιπάτειρα στην Ρόδο, η Ροδίτισσα Φαμπιόλα Τερζίου και η Διονυσία Μάτιου από την Κατερίνη κατέκτησαν το Κ19...

 367 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Όλα έτοιμα για το U19 Juniors!

Όλα έτοιμα για το U19 Juniors!

Πριν από 22 ημέρες 16:34 | Τετ 31 Ιουλ, 2019

Η Ρόδος το διήμερο 3 και 4 Αυγούστου θα υποδεχθεί τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες  μπιτς βόλεϊ κάτω των 19 ετών. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η Τοπική Επιτροπή...

 941 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Η Γιαννέλη στον Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου

Η Γιαννέλη στον Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου

Πριν από 23 ημέρες 14:26 | Τρι 30 Ιουλ, 2019

Ο Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου ανακοίνωσε την απόκτηση της έμπειρης αθλήτριας Ματίνας Γιαννέλη, που μέχρι και πέρσι έπαιζε στην Τελχινίδα και είναι παράλληλα και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. Αναλυτικά: ''Στο δυναμικό της...

 672 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Όλα έτοιμα για το Rodos Juniors U19

Όλα έτοιμα για το Rodos Juniors U19

Πριν από 24 ημέρες 09:00 | Δευ 29 Ιουλ, 2019

Το διήμερο 3-4 Αυγούστου θα διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις beach volley του ΕΑΚ Καλλιπάτειρα το τελικό τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ19 με την ονομασία Rodos Juniors Finals Κ19. Στη...

 492 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Ανανέωσε και επίσημα ο Καρπαθάκης

Ανανέωσε και επίσημα ο Καρπαθάκης

Πριν από 26 ημέρες 23:06 | Παρ 26 Ιουλ, 2019

Επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει και έτσι ανανεώθηκε και επίσημα η συνεργασία της Ανόρθωσης Αμμοχώστου με το Ροδίτη προπονητή Κώστα Καρπαθάκη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας ανακοινώνει την...

 427 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |
  Στην 3η θέση Τερζίου/Μάτιου

Στην 3η θέση Τερζίου/Μάτιου

Πριν από 1 μήνα 14:47 | Δευ 22 Ιουλ, 2019

Επανέλαβαν την επιτυχία τους στο Αντίριο και κατέκτησαν την 3η θέση και στο Olympian Μasters η Διονυσία Μάτιου και η Φαμπιόλα Τερζίου. Παίζοντας εξαιρετικά την 1η ημέρα του 3ου Masters...

 854 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Άρχισαν οι εγγραφές για το Rhodes International Camp!

  Άρχισαν οι εγγραφές για το Rhodes International Camp!
Πριν από 3 ημέρες
10:35 | Δευ 19 Αυγ, 2019

Ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για το Rhodes International Volleyball Camp, το οποίο φέτος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου. Η εταιρεία Volleylink Sport Agency έκανε το καλύτερο...

 140 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Ο Σακόγλου στον Ηρακλή

  Ο Σακόγλου στον Ηρακλή
Πριν από 5 ημέρες
23:30 | Παρ 16 Αυγ, 2019

Από το Ροδίων Άθλησις στον Ηρακλή... Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξει την προσεχή σεζόν ο πρώην αθλητής της ροδίτικης ομάδας. Ο 29χρονος Κατερινιώτης άσσος θα είναι ο δεύτερος διαγώνιος πίσω...

 115 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Στην Κω το 3ο τουρνουά ανδρών- γυναικών

  Στην Κω το 3ο τουρνουά ανδρών- γυναικών
Πριν από 7 ημέρες
18:32 | Πεμ 15 Αυγ, 2019

Το διήμερο 17 και 18 Αυγούστου στην Κω, θα διεξαχθεί το 3ο και τελικό τουρνουά Ανδρών-Γυναικών, στο πλαίσιο του Πανδωδεκανησιακού Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ 2019, με την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. να καλεί τους αθλητές...

 64 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Νικητές Μίχου και Τεφτσής!

  Νικητές Μίχου και Τεφτσής!
Πριν από 10 ημέρες
15:57 | Δευ 12 Αυγ, 2019

Η Φαίη Μίχου και ο Κυριάκος Τεφτσής ήταν οι νικητές του Τουρνουά μπιτς βόλεϊ για μικτές ομάδες που διοργάνωσε  η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ Δωδεκανήσου αφού στον μεγάλο επικράτησαν στον τελικό...

 295 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρει

  Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρει
Πριν από 12 ημέρες
10:47 | Σαβ 10 Αυγ, 2019

H Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου (Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.) συγχαίρει τους Δωδεκανήσιους αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν στα πανελλήνια τουρνουά beach volley, που έχουν ήδη διεξαχθεί ανά την Ελλάδα. Αναλυτικά:
·Τη Ροδίτισσα...

 113 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Στις Ράχες Τερζίου και Χατζηνικολάου!

  Στις Ράχες Τερζίου και Χατζηνικολάου!
Πριν από 12 ημέρες
08:05 | Σαβ 10 Αυγ, 2019

Με το Κ22 Juniors Final κλείνει η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στις αναπτυξιακές κατηγορίες σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου NISI στις Ράχες Φθιώτιδας, όπου θα αναδειχθούν...

 90 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Ο Πότσου με τον Τριανταφυλλίδη!

  Ο Πότσου με τον Τριανταφυλλίδη!
Πριν από 13 ημέρες
11:15 | Παρ 9 Αυγ, 2019

Κάτι νέο και ωραίο «ψήνεται» για το μέλλον… Ο αντιπρόεδρος του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας και ιδιοκτήτης της Volleylink Sport Agency Νίκος Πότσου συναντήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις Beach...

 277 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Η Γιαλλουράκη στον Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου

  Η Γιαλλουράκη στον Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου
Πριν από 15 ημέρες
13:37 | Τετ 7 Αυγ, 2019

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου, την Κατερίνα Γιαλλουράκη. Η Κατερίνα υπήρξε μέλος των αναπτυξιακών τμημάτων και της γυναικείας ομάδας του Διαγόρα Ρόδου. Ένα κορίτσι που επιστρέφει...

 254 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Τουρνουά μικτών ομάδων στο Δ.Α.Κ.

  Τουρνουά μικτών ομάδων στο Δ.Α.Κ.
Πριν από 15 ημέρες
12:24 | Τετ 7 Αυγ, 2019

Τουρνουά beach volley για μικτές ομάδες διοργανώνει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στις 10 και 11 Αυγούστου η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ Δωδεκανήσου. Είναι το 3ο τουρνουά του φετινού Πανδωδεκανησιακού Πρωταθλήματος Μπιτς...

 93 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Πρώτα τα αδέλφια Χανδρινού

  Πρώτα τα αδέλφια Χανδρινού
Πριν από 17 ημέρες
09:27 | Δευ 5 Αυγ, 2019

Τα αδέρφια Χανδρινού, Αριστείδης και Σπύρος από την Καλαμάτα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Κ19 Juniors Final που διεξήχθη στην Ρόδο και στις...

 118 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Αυτή είναι η νέα Ρόδος!

  Αυτή είναι η νέα Ρόδος!
Πριν από 21 ημέρες
18:57 | Πεμ 1 Αυγ, 2019

Η ομάδα βόλεϊ της Ρόδου από αύριο ξεκινάει τις προπονήσεις στο ''Βενετόκλειο'', το οποίο θα είναι και η έδρα της ομάδας. Η Ρόδος απαρτίζεται από 14 αθλήτριες ενώ υπεύθυνος τμήματος θα είναι ο...

 1793 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

''Η Ρόδος έχει παράδοση στο beach volley''

  ''Η Ρόδος έχει παράδοση στο beach volley''
Πριν από 21 ημέρες
13:45 | Πεμ 1 Αυγ, 2019

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ε.Ο.ΠΕ – Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ, το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19 Beach Volleyball Juniors 2019». 
Συμμετέχοντας πάντα σε μεγάλες...

 131 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Από το Φοίνικα στην Pre League με το Αιγάλεω η Βόλα!

  Από το Φοίνικα στην Pre League με το Αιγάλεω η Βόλα!
Πριν από 21 ημέρες
08:14 | Πεμ 1 Αυγ, 2019

Το πιο μεγάλο βήμα στην πορεία της στο βόλεϊ είναι έτοιμη να κάνει η 18χρονη Δέσποινα Βόλα του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας. Η ταλαντούχα κεντρικός, που έχει ύψος 1.85 και γεννήθηκε το...

 421 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Ο Γκολίτσης στην Ελπίδα Αμπελοκήπων

  Ο Γκολίτσης στην Ελπίδα Αμπελοκήπων
Πριν από 22 ημέρες
12:15 | Τετ 31 Ιουλ, 2019

Στον πάγκο της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα καθίσει τη νέα χρονιά ο πρώην τεχνικός του Ροδίων Άθλησις Σπύρος Γκολίτσης. Ο 45χρονος προπονητής συμφώνησε με την Ελπίδα, που θα αγωνιστεί για πρώτη...

 114 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Ξεκινάει το Rhodes Volleyball Camp

  Ξεκινάει το Rhodes Volleyball Camp
Πριν από 24 ημέρες
12:05 | Δευ 29 Ιουλ, 2019

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 ξεκινούν οι προπονήσεις του “Rhodes 2019 Volleyball Summer Camp”, που για 2η χρονιά συνδιοργανώνουν ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και η Τοπική Επιτροπή...

 170 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Πρώτοι Θανόπουλος και Κυπριώτης!

  Πρώτοι Θανόπουλος και Κυπριώτης!
Πριν από 24 ημέρες
08:27 | Δευ 29 Ιουλ, 2019

Οι Κωνσταντίνος Θανόπουλος/ Σάββας Κυπριώτης στους παίδες και στις κορασίδες οι Λαμπρινή Γεωργαντά/ Κατερίνα Σακκά ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βάθρου, φθάνοντας στα χρυσά μετάλλια στο τελικό τουρνουά K17 Juniors...

 143 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Στην Πρέβεζα Τερζίου και Σουσάρι

  Στην Πρέβεζα Τερζίου και Σουσάρι
Πριν από 27 ημέρες
20:19 | Πεμ 25 Ιουλ, 2019

Μετά το νταμπλ στο regional της Κω όπου  κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες  (Κ17 & Κ19),  οι αθλήτριες της Τελχινίδας Αριέτα Τέρζιου  και Πάολα Σουσάρι θα...

 299 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Τέλος ο Καρυώτης από Φοίνικα

  Τέλος ο Καρυώτης από Φοίνικα
Πριν από 28 ημέρες
23:09 | Τετ 24 Ιουλ, 2019

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Φοίνικα, ο Αστέρης Καρυώτης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Η ανακοίνωση: ''Ο Α.Ε.Σ.Π Φοίνικας θέλει να ευχαριστήσει τον αθλητή Αστέρη Καρυώτη για την προσφορά του στο...

 308 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Τα αποτελέσματα στο τουρνουά

  Τα αποτελέσματα στο τουρνουά
Πριν από 30 ημέρες
13:39 | Τρι 23 Ιουλ, 2019

Με νικητές στις γυναίκες την Ελισάβετ Αμορανίτη και τη Νεφέλη Δικαστοπούλου και στους άνδρες τον Νικόλα Αρβανίτη και τον Τάσο Παππά ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Ανδρών και Γυναικών του φετινού...

 171 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Βόλεϊ |

Ο Δικαστόπουλος στον ΠΑΟΚ Ρόδου

  Ο Δικαστόπουλος στον ΠΑΟΚ Ρόδου
Πριν από 30 ημέρες
09:24 | Τρι 23 Ιουλ, 2019

Μέσα σε κλίμα ενότητας αλλά και συσπείρωσης, πορεύεται ο ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΟΔΟΥ, με γνώμονα την αγάπη για το ευγενές αυτό άθλημα  με κοινό στόχο την εργασία , την...

 302 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Συμεών

Μάκη πιστεύεις πώς Με τό μπάτζετ το φετινό και με τό καινούργιο γήπεδο. Σύντομα η σε κάποια χρόνια ο Κολοσσός...

ΓΟΝΕΑΣ

ΟΤΙ ΤΟ ΧΤΙΣΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ?ΗΔΗ ΜΕ ΤΑ...

ΤΟ ΠΑΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΛΙΔΙ

Μιας και γινεται συζητηση για βελτιωση του Παλε στη ΚαλΛιθεα θα ηθελα να παραθεσω μερικες παρατηρησεις. Παροτι ειναι ενα κλειστο...

Κάλυμνος

Επίσης, καταδικαζετε τα παιδιά των ομάδων μας να παίξουν όλο το χρόνο 6 παιχνίδια, δηλαδή ένα σχεδόν κάθε μήνα, ενώ...

κολοσσαρα

ποτε θα ειναι διαθεσιμα τα διαρκειας online?

Φίλαθλος

Δεν γνωρίζω το υπολειπόμενο μπάτζετ αλλά ο φευγατος από την ΑΕΚ Γιαννόπουλος θα ήταν ιδανική επιλογή.Το μόνο σίγουρο είναι ότι...

ΑΣΧΕΤΟΣ

ΚΥΡΙΕ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΗΣΤΑ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΕΣ.ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ...

Φίλαθλος

Του Πουλιανιτη που έγραψες είναι εναλλακτική αν χαλάσει του Μωραιτη ή μπορεί να αποκτηθούν και οι δύο?

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ Προπονητης; Ρόστερ; Το ροδιων αθλησις εκανε καμια μεταγραφη η μονο εφυγαν οι Κούροι και ο Συμιακος; rnΥ.Γ. Απεναντι...

Φίλαθλος

Σωστή επιλογή της ΑΕΚ και win/win κατάσταση για τις δύο ομάδες ο μωραιτης .Ο Λυκογιάννης είναι ο ιδανικός προπονητής για...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Η γιορτή του Φιλαθλητικού!

  Η γιορτή του Φιλαθλητικού!
16:53 | Τετ 21 Αυγ, 2019

Την προσεχή Τετάρτη 28 Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 17:00 θα γίνει η γιορτή του Φιλαθλητικού Καλύμνου με προσκεκλημένη τη νικήτρια του φετινού Survivor και αθλήτρια...

 59 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο απολογισμός του Ιππότη

  Ο απολογισμός του Ιππότη
11:18 | Τετ 21 Αυγ, 2019

Ο Ιππότης με ανακοίνωση κάνει τον απολογισμό του, ενώ την Παρασκευή θα γίνει η βράβευση των παιδιών στην έκθεση της Κρεμαστής. Αναλυτικά: ''Την Παρασκευή 23...

 158 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Ολλανδία ο Σύρμας!

  Στην Ολλανδία ο Σύρμας!
09:41 | Τετ 21 Αυγ, 2019

Δύο ενδέκατες θέσεις κατέλαβε ο Θανάσης Σύρμας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας ΑμεΑ, που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον Καναδά. Ο Σύρμας, στην κατηγορία του (χειρήλατο),...

 90 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πήγε στη Γερμανία ο Σπάρτακος!

  Πήγε στη Γερμανία ο Σπάρτακος!
09:34 | Τετ 21 Αυγ, 2019

Με πλούσιες εμπειρίες για όλους τους συμμετέχοντες, επέστρεψε από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας ο Π.Α.Σ. Σπάρτακος Κω, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Ελληνογερμανικών Συναντήσεων...

 53 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο Πλωμάρι οι ιστιοπλόοι

  Στο Πλωμάρι οι ιστιοπλόοι
20:22 | Τρι 20 Αυγ, 2019

Tην ευκαιρία να ξεκουραστούν αλλά και να γνωρίσουν την πανέμορφη περιοχή του Πλωμαρίου, είχαν οι 500 ιστιοπλόοι που μετέχουν στηνAegean Regatta 2019. H Tρίτη 20...

 28 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ποδηλατικές δράσεις στη Ρόδο

  Ποδηλατικές δράσεις στη Ρόδο
15:07 | Τρι 20 Αυγ, 2019

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό όμιλο «Ροδήλιος», έχουν καθιερώσει, πλέον, την Ρόδο ως ποδηλατικό προορισμό. Φέτος, συνδιοργανώνουν γι ακόμη μια χρονιά ποδηλατικές...

 137 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ξεκίνησε η Aegean Regatta

  Ξεκίνησε η Aegean Regatta
18:02 | Δευ 19 Αυγ, 2019

Mε σύμμαχο τους ισχυρούς βόρειους ανέμους που έφταναν και τα 6 μποφόρ, τα σκάφη που μετέχουν στην Αegean Regatta άνοιξαν πανιά στις 11 το πρωί...

 148 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα