www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Η ξεχωριστή ιστορία του Γιώργου Καραγιάννη!
08:38 | Δευ 24 Ιουν, 2019
Εκτύπωση θέματος 498 αναγνώσεις

Η ξεχωριστή ιστορία του Γιώργου Καραγιάννη!

Ο Γιώργος Καραγιάννης... διηγείται την ιστορία του και το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή στις 15 Ιουλίου 2002, αλλά τον έκανε πιο δυνατό!

Ο Γιώργος Καραγιάννης μιλάει στο ethnos.gr µιλά για το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή, τους ήρωές του που του συµπαραστάθηκαν και τονίζει «θέλω να µε βλέπουν ως έναν άνθρωπο που αγωνίζεται όπως όλοι». Το ξημέρωμα της 15ης Ιουλίου 2002 έµελλε να σηµαδέψει τη ζωή του 27χρονου τότε Γιώργου Καραγιάννη. Ο δίµετρος αθλητής του Ιάλυσου, του Ιβίσκου και παλαιότερα του ∆ωριέα ξεκίνησε τα ξηµερώµατα µε τη µοτοσικλέτα του για να πάει από την Κρεµαστή στη Ρόδο, προκειµένου να ανοίξει την οικογενειακή επιχείρηση. Η µοίρα όµως είχε άλλα σχέδια. Ξαφνικά ένιωσε να τον σηµαδεύουν δύο προβολείς από το αντίθετο ρεύµα. Παρά την προσπάθεια αποφυγής της σύγκρουσης, οι προβολείς µεγάλωναν. Με έναν 18χρονο µεθυσµένο στο τιµόνι τού απέναντι αυτοκινήτου, η µετωπική σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Και µετά σκοτάδι...
«ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ...»
Ο Γιώργος, πεσµένος ανάσκελα, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αν ζει ή αν πέθανε. Νιώθει έναν αλλόκοτο πόνο. ∆εν µπορεί να προσδιορίσει από πού προέρχεται. Είναι όµως ζωντανός. «Κάτι δεν πήγαινε καλά. Κουνούσα τα πόδια µου και ελάχιστα το κεφάλι µου. Με την άκρη του µατιού µου διαπίστωσα πως είχα χάσει το χέρι µου λίγο πιο κάτω από τον ώµο. Ούρλιαζα. Ζητούσα από τον µεθυσµένο οδηγό να µου δώσει τη χαριστική βολή. Του φώναζα “σκότωσέ µε”, αλλά ήταν τόσο µεθυσµένος που δεν µπορούσε ούτε να κουνηθεί». Τα λόγια του συγκλονίζουν. Το θηρίο των δύο µέτρων που έστυβε τις πέτρες έπρεπε να γίνει ο ίδιος πέτρα για να επιβιώσει. Πού να βρει, όµως, τη δύναµη στη µέση της ασφάλτου;
ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν ακόµα πιο δύσκολες. Με καθυστέρηση 10 ωρών τον µετέφεραν µε ελικόπτερο από τη Ρόδο στο ΚΑΤ, στην Κηφισιά. Το χειρουργείο ήταν µία µεγάλη πρόκληση, ακόµα και για τους έµπειρους χειρουργούς. «Τις πρώτες ώρες το χέρι είχε ζωή, αλλά λόγω της καθυστέρησης, καθώς και του τρόπου που κόπηκαν οι τένοντες δεν ήταν δυνατή η επαναγγείωση και η συγκόλληση. Οι γιατροί έκαναν ό,τι µπορούσαν να σώσουν τη ζωή µου, αλλά για το χέρι µου ήταν αργά». Το πρώτο διάστηµα ήταν εφιαλτικό και µέσα από τη συµφορά ο Γιώργος βρήκε τη σύντροφο της ζωής του, τον άνθρωπο που κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή. «Τις πρώτες ηµέρες έκανα σαν δαιµονισµένος. Γύρισα σπίτι και είχα φοβερές αντιδράσεις.
Με τη Μαρία Λάου ήµασταν τότε απλώς ζευγάρι. Είχα χάσει το δεξί µου χέρι. Το αριστερό ήταν όλο στον γύψο, επειδή είχα πάθει ζηµιά και στον καρπό. ∆εν µπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ. ∆εν µπορούσα να το διαχειριστώ. Εγώ ο γίγαντας που όλα τα µπορούσα, δεν µπορούσα να πάω µόνος µου τουαλέτα. Σκεφτόµουν άσχηµα πράγµατα. Η Μαρία έµεινε πλάι µου. Μου έδειξε τι σηµαίνει αγάπη και µαζί της και οι γονείς της, που µε είχαν σαν παιδί τους. Μαζί µε τους γονείς µου θα τους ευγνωµονώ πάντα».
Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚΑΣ
Μέσα σε ώρες έπρεπε να αλλάξει τη ζωή του, αλλά ήταν σε όλα αρνητικός. «Για έξι µήνες είχα αποµονωθεί στον εαυτό µου. Από 85 κιλά που ήµουν ως αθλητής έγινα 135 κιλά και χωρίς το χέρι, που ζυγίζει κοντά στα 8-10 κιλά. Κάποια µέρα χτύπησε το τηλέφωνο. Ηταν ο δεκαθλητής Νεκτάριος Γιαλουράκης. Δεν τον γνώριζα. Με παρακάλεσε να πάµε για καφέ. Ηµουν αρνητικός, αλλά επέµενε. Από ευγένεια δέχτηκα. Στο ραντεβού µας ήρθε µαζί µε τον Θανάση Μπαράκα, άλτη του µήκους, που είναι τυφλός. Με στήριξαν, µου έδωσαν δύναµη. Σιγά σιγά άρχισα να έχω κάποιες θετικές σκέψεις, αλλά ήµουν αρνητικός για προπονήσεις στον στίβο. Ενιωθα µπασκετµπολίστας».
ΚΟΡΝΑΡΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ...
Ο Γιαλουράκης βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο προκειµένου να πείσει τον Καραγιάννη να πάει για προπόνηση: «Ερχόταν έξω από το σπίτι µου και κόρναρε. Για να µην αναστατωθεί η γειτονιά, δέχτηκα. Ετσι άνοιξα παράθυρο και πάλι στη ζωή. Στο µεταξύ, η Μαρία πάντα µε ενθάρρυνε. Η σχέση µας προχώρησε, παντρευτήκαµε, κάναµε τα δύο παιδάκια µας. Αυτό ήταν. Από τότε όλα άλλαξαν. Εχω στόχο και προορισµό και φοβερή ενέργεια για την οικογένειά µου αλλά και την εργασία µου. Πλέον δεν σκέφτοµαι πως έχω ένα χέρι».
Μεγάλο ρόλο στη ζωή του Γιώργου Καραγιάννη έπαιξε ο πατέρας του Νίκος, η µητέρα του Αναστασία, οι δύο µικρότερες αδελφές του, ο θείος του Στέφανος και οι θείες του Βαρβάρα και Μαίρη. Μαζί µε τη Μαρία έγιναν όλοι µία γροθιά, όµως η δυνατή προσωπικότητα του πατέρα του ήταν καταλυτική. Υπήρξε σπουδαίος τερµατοφύλακας στα νιάτα του µε καριέρα στη Ρόδο και στον Ροδιακό, αλλά σε ηλικία 27 ετών η χούντα τον διέγραψε από όλα τα αθλητικά µητρώα, επειδή γρονθοκόπησε και έστειλε στο ΚΑΤ έναν αντίπαλό του, τον Φρατζόγλου, στο εκτός έδρας ντέρµπι µε τον Πανναυπλιακό.
Υστερα από χρόνια ο Φρατζόγλου αναζήτησε τον Νίκο Καραγιάννη στη Ρόδο και οι δύο άνδρες έχτισαν βαθιά φιλία... «Ναι, ο µπαµπάς ήταν και είναι πρωταθλητής στη νοοτροπία. Με στήριξε πολύ και µε τον τρόπο του. Πέρασε κι αυτός πολλά, αλλά χαίροµαι που τώρα τα έχουµε αφήσει όλα πίσω. Νιώθω καλά, δουλεύουµε µαζί στην επιχείρησή µας και νιώθω πολύ γεµάτος».
«ΜΠΑΜΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ;»
Και ενώ ο Γιώργος έβγαζε ανεξάντλητα αποθέµατα δύναµης για να επουλώσει τις πληγές του, δοκιµάστηκε από τον αθώο παιδικό αυθορµητισµό: «Κάποια µέρα ο γιος µου µε ρώτησε: “Μπαµπά, γιατί όλοι έχουν δύο χέρια και εσύ ένα;”. Αυτό ήταν. Με συγκίνησε πολύ, αλλά µου έδωσε και την ευκαιρία να του µιλήσω. Μου έδωσε δύναµη και εµένα να γίνω πιο δυνατός για να του δώσω να καταλάβει, µεγαλώνοντας, πως στη ζωή δεν το βάζουµε κάτω µε τίποτα και για τίποτα».
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΚΗ
Ο Γιώργος Καραγιάννης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά από 15 ετών αγωνιζόταν στη θρυλική οµάδα µπάσκετ του ∆ωριέα. Ηταν η οµάδα των φτωχών στο Σαν Φραγκίσκο της Ρόδου. Πρώτος προπονητής ήταν ο Νίκος Καγκίδης από το Παγκράτι και παίκτες οι Μιχάλης Αγγελόπουλος, Νίκος Τσοσκούνογλου, Λευτέρης Καρτάλης, Σταύρος Στάλας, Μιχάλης Μπότσης. Από το 1998 µέχρι το 2001 πήγε στον Ιβίσκο, έχοντας συµπαίκτη τον Στράτο Περπέρογλου και την τελευταία χρονιά πριν από το ατύχηµα αγωνίστηκε στον Ιάλυσο στη Γ’ Εθνική. Εκείνη τη χρονιά πήρε την άνοδο ο Κολοσσός. Λίγες ηµέρες πριν από το ατύχηµα αποφάσισε να επιστρέψει στον Ιβίσκο.
Μάλιστα η συνήθειά του να αγωνίζεται και µε το αριστερό χέρι όταν ήταν αρτιµελής τον βοήθησε να µπορεί σήµερα να σουτάρει και να χειρίζεται την µπάλα µε το αριστερό. Η σύζυγός του Μαρία Λαού, που είναι µπασκετµπολίστρια και προπονήτρια στις ακαδηµίες του Ιάλυσου, αλλά και οι κουµπάροι του Αργυρώ ∆ράκου και Χρήστος Μπίλιας τον έπεισαν να επιστρέψει στο παρκέ. Σηµαντικό ρόλο έπαιξε και µια άγνωστη συµπολίτισσά του: «Με πήρε τηλέφωνο και µου συστήθηκε ως Κική. Μου ζήτησε να συναντηθούµε. Αρχικά νόµιζα πως ήταν φάρσα. Βγήκαµε για καφέ και µου είπε πως και η ίδια είχε χάσει το δεξί της χέρι σε µηχανή του κιµά. Μου χάρισε ένα στιλό και µου είπε πως όταν µπορέσω να γράψω µε το αριστερό, θα έχω κερδίσει πάλι τη ζωή µου. Ετσι και έγινε».
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΗΡΩΑΣ»
Η δηµιουργία του εργασιακού πρωταθλήµατος το 2015 ήταν τελικά η αφορµή για να κατέβει και πάλι ο Γιώργος στο παρκέ, γνωρίζοντας την αποθέωση από θεατές, συµπαίκτες και αντιπάλους. «Ηταν µια µαγική στιγµή η επιστροφή µου. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά πλέον τα πηγαίνω πολύ καλά. Μπορώ να σουτάρω µε το αριστερό και να αγωνίζοµαι µαζί µε τους αρτιµελείς. Το 2018 πέρασα άλλη µία δύσκολη περίοδο. Σε µια προπόνηση έπεσα και τραυµατίστηκα στον καρπό. Εκανα εγχείρηση και για µεγάλο διάστηµα πάλι δεν µπορούσα να αυτοεξυπηρετούµαι. Πάλι δεν το έβαλα κάτω.
Δεν θέλω να µε βλέπουν εµένα σαν “ήρωα”, αλλά ως έναν άνθρωπο που αγωνίζεται όπως όλοι. Ο κάθε άνθρωπος µπορεί να δώσει ενέργεια και δύναµη στον συνάνθρωπο. Ο λόγος που µίλησα για πρώτη φορά για την περιπέτειά µου είναι επειδή ένιωθα την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους µε βοήθησαν και µε στήριξαν. Αυτοί είναι οι ήρωες, όπως και όλα τα παιδιά που έχω συναντήσει στα γήπεδα και ήταν πάντα στο πλευρό µου».

Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Η καλύτερη πεντάδα της Basket League

Η καλύτερη πεντάδα της Basket League

Πριν από 9 ώρες 16:47 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Ο Νικ Καλάθης του Παναθηναϊκού, o Ντέβιον Μπέρι του Πανιωνίου, o Ιωάννης Παπαπέτρου του Παναθηναϊκού , Παναγιώτης Βασιλόπουλος του Περιστερίου και Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού αποτελούν την ιδανική πεντάδα της Betshop...

 750 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Αρχίζουν οι εγγραφές στον Έσπερο

Αρχίζουν οι εγγραφές στον Έσπερο

Πριν από 11 ώρες 14:41 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Ο Α.Σ. Έσπερος Κω ανακοινώνει ότι στις 29 Ιουλίου ξεκινάει η έναρξη εγγραφών για τη νέα αγωνιστική περίοδο για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 14 ετων. Η έναρξη των...

 442 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Στην τελική ευθεία για το Kos 3on3!

Στην τελική ευθεία για το Kos 3on3!

Πριν από 11 ώρες 14:05 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις 3on3 τόσο στη Ρόδο όσο και στην Πάτμο, τη σκυτάλη παίρνει το νησί της Κω,  με το "Kos 3on3 Basketball Festival που συνδιοργανώνει για δεύτερη συνεχή...

 211 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Απόλυτη επιτυχία στο 3on3 της Πάτμου!

Απόλυτη επιτυχία στο 3on3 της Πάτμου!

Πριν από 16 ώρες 09:43 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Χθες το βράδυ ''έπεσε'' η αυλαία στο απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά 3on3, που διεξήχθη στην Πάτμο από τον τοπικό Ξάνθο. Με την παρουσία πολύ κόσμου έγιναν οι τελικοί (αργότερα θα σας...

 1074 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Δικαίου!

Το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Δικαίου!

Πριν από 17 ώρες 08:44 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Με την παρουσία της πλειοψηφίας των μελών της Α.Ε Δικαίου έγινε χθες το απόγευμα στο Πολιτιστικό κέντρο Πυλίου η γενική συνέλευση του συλλόγου και η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου. Εκ...

 218 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Στην Πάτμο οι τοπικοί προπονητές

Στην Πάτμο οι τοπικοί προπονητές

Πριν από 1 ημέρα 15:34 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Στην Πάτμο βρίσκονται οι δύο τοπικοί προπονητές της Δωδεκανήσου, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το τουρνουά 3on3. Ο Δημήτρης Τζομάκας και ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης βρίσκονται δίπλα στους διοργανωτές, στο νησί...

 1122 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Σήμερα οι τελικοί στην Πάτμο

Σήμερα οι τελικοί στην Πάτμο

Πριν από 2 ημέρες 09:49 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Σήμερα θα διεξαχθούν οι τελικοί στο τουρνουά 3on3 της Πάτμου, το οποίο διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία. Το φινάλε έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ στο ανοιχτό γήπεδο της Σκάλας, με...

 1042 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Λάμπρου στην Α.Ε. Δικαίου!

Ο Λάμπρου στην Α.Ε. Δικαίου!

Πριν από 2 ημέρες 09:09 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Σημαντική προσθήκη για την Α.Ε. Δικαίου, η οποία τη νέα χρονιά θέλει να πάρει ξανά τον τίτλο στην Α' Κατηγορία. Στους Κώους επέστρεψε ο 21χρονος Πέτρος Λάμπρου, ο οποίος πέρσι...

 352 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Φοίβος συγχαίρει Αθανασοπούλου

Ο Φοίβος συγχαίρει Αθανασοπούλου

Πριν από 2 ημέρες 08:43 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Ο Φοίβος Κω συγχαίρει την αθλήτρια του Ιπποκράτη Κω Βάσω Αθανασοπούλου για την επιλογή της στη 12άδα της Εθνικής ομάδας των παγκορασίδων. Αναλυτικά: ''Ο Α. Σ. Φοίβος Κω, συγχαίρει την...

 191 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ώρα εκλογών στην Α.Ε. Δικαίου!

Ώρα εκλογών στην Α.Ε. Δικαίου!

Πριν από 2 ημέρες 08:34 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Σήμερα στις 19:00 θα γίνουν οι εκλογές στις τάξεις της Α.Ε. Δικαίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Δικαίου,  σύμφωνα με το καταστατικό, προσκαλεί όλα τα...

 51 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Απόλυτη επιτυχία στη συναυλία!

Απόλυτη επιτυχία στη συναυλία!

Πριν από 2 ημέρες 08:32 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Ανακοίνωση για την απόλυτη επιτυχία που σημείωσε η συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, εξέδωσε η Αθλητική Ακαδημία. Αναλυτικά: ''Την Παρασκευή 12/7 όλοι μας ζήσαμε μοναδικές στιγμές στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου.Ο...

 142 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Τέλος ο Θεοδωρόπουλος!

Τέλος ο Θεοδωρόπουλος!

Πριν από 2 ημέρες 16:43 | Σαβ 13 Ιουλ, 2019

Χωρίς τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο (στη φωτό με το Νο 7) θα πορευθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Α.Ε. Δικαίου. Ο νεαρός αθλητής εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Κω και θα...

 1058 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η παρουσίαση του Εσπέρου Κω

  Η παρουσίαση του Εσπέρου Κω
Πριν από 9 ώρες
16:30 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Σήμερα το πρωί έγινε στο meeting room του Kos Aktis Art Hotel η παρουσίαση της νέας ομάδας μπάσκετ της Κω, του Έσπερου. Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης...

 236 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Παράταση στις συμμετοχές

  Παράταση στις συμμετοχές
Πριν από 11 ώρες
14:48 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Λόγω της έκρυθμης κατάστασης, που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ και μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ο.Κ., αποφασίστηκε παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας ως...

 60 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πάτμος 2019, η στιγμή που περνά και δεν χάνεται!

  Πάτμος 2019, η στιγμή που περνά και δεν χάνεται!
Πριν από 13 ώρες
12:50 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Είναι στιγμές που κάποιες φορές δεν ξεχνιούνται, δεν σβήνουν και σου μένουν πάντα στο μυαλό. Έτσι και το τουρνουά 3on3 της Πάτμου, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με απόλυτη...

 406 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Παρούσα στο τουρνουά η Ε.Α.ΚΑ.

  Παρούσα στο τουρνουά η Ε.Α.ΚΑ.
Πριν από 16 ώρες
09:49 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Δυναμικό ''παρών'' έδωσε και η Ε.Α. Καλύμνου στο τουρνουά 3on3 της Πάτμου... Μάλιστα τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας συνόδευαν, οι προπονητές Γιάννης Κοσσαρής και Γιώργος Μαύρος, καθώς και ο...

 234 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Τα Cayman Islands πήραν το χρυσό!

  Τα Cayman Islands πήραν το χρυσό!
Πριν από 16 ώρες
09:29 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Τα Cayman Islands κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στα Island Games του Γιβραλτάρ, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό το νησί Saaremma με 75-63. Η ομάδα του Victor o’ Garrow επέστρεψε στην κορυφή...

 164 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον Ιάλυσο!

  Ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον Ιάλυσο!
Πριν από 17 ώρες
08:57 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πτυχιούχο του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου(παράρτημα Σερρών) με Αριστείο στην...

 1030 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Το νέο Δ.Σ. του Ιπποκράτη Κω

  Το νέο Δ.Σ. του Ιπποκράτη Κω
Πριν από 1 ημέρα
15:39 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Με την παρουσία αρκετών μελών του Ιπποκράτη πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Τον λόγο πήρε αρχικά ο...

 489 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Μπασκετάρα στην Πάτμο!

  Μπασκετάρα στην Πάτμο!
Πριν από 2 ημέρες
10:26 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Το μπάσκετ ζει και αναπνέει στην Πάτμο τις τελευταίες μέρες με τη διεξαγωγή του τουρνουά 3on3, που ολοκληρώνεται το βράδυ με τους τελικούς. Στη φωτογραφία που σας παρουσιάζει σήμερα το...

 391 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Οι νέες στολές του Φοίβου Κω

  Οι νέες στολές του Φοίβου Κω
Πριν από 2 ημέρες
09:24 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Ο Φοίβος Κω ετοίμασε τις νέες του στολές για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Στην ανακοίνωση του, έγραψε τα εξής: ''Σας παρουσιάζουμε τις νέες στολές του ανδρικού (μωβ) και εφηβικού τμήματος...

 192 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Κουτλουάι στην Πάτμο!

  Ο Κουτλουάι στην Πάτμο!
Πριν από 2 ημέρες
08:48 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Τις διακοπές του στην πανέμορφη Πάτμο απολαμβάνει εδώ και λίγες μέρες ο Ιμπραήμ Κουτλουάι. Ο ''Ίμπο'' είνα ενθουσιασμένος από τις ομορφιές του νησιού, το οποίο έχει επισκεφτεί κι άλλες φορές....

 268 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Η πιο κρίσιμη μέρα για τον Ιπποκράτη!

  Η πιο κρίσιμη μέρα για τον Ιπποκράτη!
Πριν από 2 ημέρες
08:41 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Σήμερα στις 12:00 θα γίνουν οι κρίσιμες εκλογές στον Ιπποκράτη Κω, όπου θα παρθούν οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση- πρόσκληση: ''Το Δ.Σ. του Α.Σ...

 148 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Στην Ιταλία με Αθανασοπούλου!

  Στην Ιταλία με Αθανασοπούλου!
Πριν από 2 ημέρες
16:51 | Σαβ 13 Ιουλ, 2019

Η Εθνική Παγκορασίδων (U15) αναχωρεί σήμερα με τελικό προορισμό το Ούντινε, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά Φιλίας. Η ελληνική ομάδα θα αναμετρηθεί με την Ιταλία, τη Γαλλία και την...

 135 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Δρόσος στον Α.Σ. Πέρα

  Ο Δρόσος στον Α.Σ. Πέρα
Πριν από 2 ημέρες
16:31 | Σαβ 13 Ιουλ, 2019

Στη Γ' Εθνική θα παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Δρόσος της Α.Ε. Δικαίου. Ο 25χρονος πλέι-μέικερ των πρωταθλητών Δωδεκανήσου συμφώνησε με τον Α.Σ. Πέρα και θα αγωνιστεί στις...

 211 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Σκέφτεται για παμπαίδες ο Ξάνθος!

  Σκέφτεται για παμπαίδες ο Ξάνθος!
Πριν από 3 ημέρες
09:47 | Σαβ 13 Ιουλ, 2019

Στα πρωταθλήματα νεανίδων, παγκορασίδων και ίσως στους παμπαίδες θα δηλώσει συμμετοχή ο Ξάνθος Πάτμου, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα από το νησί της ''Αποκάλυψης'' θα παρουσιαστεί και φέτος στα...

 138 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Βλέπει Ebuka Izundu ο Κολοσσός!

  Βλέπει Ebuka Izundu ο Κολοσσός!
Πριν από 3 ημέρες
09:20 | Σαβ 13 Ιουλ, 2019

Τον 23χρονο Νιγηριανό φόργουορντ/ σέντερ (με ύψος 2.08) Ebuka Izundu βλέπει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 12sports, ο Άρης Λυκογιάννης για τον Κολοσσό. Ο Izundu γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας...

 635 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Μίλησαν στα παιδιά για τη διατροφή

  Μίλησαν στα παιδιά για τη διατροφή
Πριν από 4 ημέρες
09:36 | Παρ 12 Ιουλ, 2019

Σωστός αθλητής= σωστή προπόνηση+ σωστή διατροφή! Στην 10η ημέρα του Leros Basketball Camp μίλησε η διατροφολόγος- διαιτολόγος Όλγα Τσιάγκρα και έβαλε τους μικρούς αθλητές, σε σωστές σκέψεις αφού τους ενημέρωσε για τις διατροφικές...

 134 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ψάχνει για παίκτες ο Λυκογιάννης!

  Ψάχνει για παίκτες ο Λυκογιάννης!
Πριν από 4 ημέρες
09:09 | Παρ 12 Ιουλ, 2019

Όπως είχε γράψει πρώτο το 12sports, ο Άρης Λυκογιάννης θα είναι ο νέος προπονητής του Κολοσσού, κάτι που θα γίνει και επίσημα γνωστό, μόλις οριστικοποιηθεί η παραχώρηση του Α.Φ.Μ. από...

 708 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Αντίπαλες μαμά και κόρη!

  Αντίπαλες μαμά και κόρη!
Πριν από 4 ημέρες
08:50 | Παρ 12 Ιουλ, 2019

Μία από τις πιο ωραίες στιγμές στο τουρνουά 3on3 της Πάτμου ήταν και η χθεσινή όταν έπαιξαν αντίπαλες η μαμά και η κόρη! Και μιλάμε φυσικά για την προπονήτρια του...

 547 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Όλα έτοιμα για την παραχώρηση του Α.Φ.Μ.

  Όλα έτοιμα για την παραχώρηση του Α.Φ.Μ.
Πριν από 4 ημέρες
08:34 | Παρ 12 Ιουλ, 2019

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Χολαργό, ο οποίος μετά την γενική συνέλευση των μελών του, αποφασίστηκε να λάβει η ομάδα των βορείων προαστίων μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η...

 279 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Ενώνουμε τις δυνάμεις μας''

  ''Ενώνουμε τις δυνάμεις μας''
Πριν από 4 ημέρες
18:20 | Πεμ 11 Ιουλ, 2019

Την επιβεβαίωση για την επικείμενη συνένωση Χολαργού και Κολοσσού Ρόδου έκανε ο Θεόδωρος Καρατζάς στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, την Τρίτη, μιλώντας με εκπροσώπους άλλων ομάδων. Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα...

 402 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Τέσσερα μετάλλια ο Έλαφος!

  Τέσσερα μετάλλια ο Έλαφος!
20:17 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Το Σάββατο 13/07 έγινε στην περιοχή ''Πεβερανιο'' ο αγώνας ΜΤΒ που διοργάνωσε με επιτυχία ΑΣ Ανταίος σε μια όμορφη και τεχνική διαδρομή ! Ο ΑΣΡ...

 89 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα μετάλλια στην κολυμβητική συνάντηση της Καλύμνου

  Τα μετάλλια στην κολυμβητική συνάντηση της Καλύμνου
19:48 | Δευ 15 Ιουλ, 2019

Ολοκληρώθηκε η κολυμβητική συνάντηση της Δωδεκανήσου, στο κολυμβητήριο της Καλύμνου. Αναλυτικά, η συγκομιδή των μεταλλίων διαμορφώθηκε ως εξής με το Ροδίωφν Άθλησις να παίρνει τις περισσότερες...

 68 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα μετάλλια στους αγώνες κολύμβησης

  Τα μετάλλια στους αγώνες κολύμβησης
15:32 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι αγώνες κολύμβησης στην Κάλυμνο, Η μέχρι στιγμής συγκομιδή των μεταλλίων στους Δωδεκανησιακούς αγώνες κολύμβησης που διεξάγονται στο νησί των ''σφουγγαράδων''...

 189 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Run Greece με...Ρόδο!

  Run Greece με...Ρόδο!
09:38 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Και το 2019 το Run Greece θα συμμετάσχει στο Μαραθώνιο Αθήνας με τους καλύτερους εκπροσώπους του.Ο ΣΕΓΑΣ διεξάγει και φέτος τον ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ RUN GREECE...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Για τον τελικό η Μαγκούλια

  Για τον τελικό η Μαγκούλια
09:37 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Τις συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα (18-21/7) στο Μπόρας της Σουηδίας ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Σύμφωνα με τα...

 289 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο αγώνας τοξοβολίας του Φοίβου

  Ο αγώνας τοξοβολίας του Φοίβου
08:56 | Κυρ 14 Ιουλ, 2019

Τον πρώτο εσωτερικό του αγωνα με επιτυχία διοργάνωσε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 το τμήμα τοξοβολίας του Α.Σ. Φοίβος Κω. Ο αγώνας ήταν ένα test...

 28 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σήμερα ο αγώνας του Ανταίου

  Σήμερα ο αγώνας του Ανταίου
10:47 | Σαβ 13 Ιουλ, 2019

Ο Α.Ο. Ανταίος με την υποστήριξη του Pet Shop Limnos και του Wheels Bike Shop Rhodes διοργανώνει σήμερα το 1ο Μ.Τ.Β. Ανταίος», διασυλλογικό αγώνα ορεινής...

 171 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα