www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Η ξεχωριστή ιστορία του Γιώργου Καραγιάννη!
08:38 | Δευ 24 Ιουν, 2019
Εκτύπωση θέματος 559 αναγνώσεις

Η ξεχωριστή ιστορία του Γιώργου Καραγιάννη!

Ο Γιώργος Καραγιάννης... διηγείται την ιστορία του και το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή στις 15 Ιουλίου 2002, αλλά τον έκανε πιο δυνατό!

Ο Γιώργος Καραγιάννης μιλάει στο ethnos.gr µιλά για το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή, τους ήρωές του που του συµπαραστάθηκαν και τονίζει «θέλω να µε βλέπουν ως έναν άνθρωπο που αγωνίζεται όπως όλοι». Το ξημέρωμα της 15ης Ιουλίου 2002 έµελλε να σηµαδέψει τη ζωή του 27χρονου τότε Γιώργου Καραγιάννη. Ο δίµετρος αθλητής του Ιάλυσου, του Ιβίσκου και παλαιότερα του ∆ωριέα ξεκίνησε τα ξηµερώµατα µε τη µοτοσικλέτα του για να πάει από την Κρεµαστή στη Ρόδο, προκειµένου να ανοίξει την οικογενειακή επιχείρηση. Η µοίρα όµως είχε άλλα σχέδια. Ξαφνικά ένιωσε να τον σηµαδεύουν δύο προβολείς από το αντίθετο ρεύµα. Παρά την προσπάθεια αποφυγής της σύγκρουσης, οι προβολείς µεγάλωναν. Με έναν 18χρονο µεθυσµένο στο τιµόνι τού απέναντι αυτοκινήτου, η µετωπική σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Και µετά σκοτάδι...
«ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ...»
Ο Γιώργος, πεσµένος ανάσκελα, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αν ζει ή αν πέθανε. Νιώθει έναν αλλόκοτο πόνο. ∆εν µπορεί να προσδιορίσει από πού προέρχεται. Είναι όµως ζωντανός. «Κάτι δεν πήγαινε καλά. Κουνούσα τα πόδια µου και ελάχιστα το κεφάλι µου. Με την άκρη του µατιού µου διαπίστωσα πως είχα χάσει το χέρι µου λίγο πιο κάτω από τον ώµο. Ούρλιαζα. Ζητούσα από τον µεθυσµένο οδηγό να µου δώσει τη χαριστική βολή. Του φώναζα “σκότωσέ µε”, αλλά ήταν τόσο µεθυσµένος που δεν µπορούσε ούτε να κουνηθεί». Τα λόγια του συγκλονίζουν. Το θηρίο των δύο µέτρων που έστυβε τις πέτρες έπρεπε να γίνει ο ίδιος πέτρα για να επιβιώσει. Πού να βρει, όµως, τη δύναµη στη µέση της ασφάλτου;
ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν ακόµα πιο δύσκολες. Με καθυστέρηση 10 ωρών τον µετέφεραν µε ελικόπτερο από τη Ρόδο στο ΚΑΤ, στην Κηφισιά. Το χειρουργείο ήταν µία µεγάλη πρόκληση, ακόµα και για τους έµπειρους χειρουργούς. «Τις πρώτες ώρες το χέρι είχε ζωή, αλλά λόγω της καθυστέρησης, καθώς και του τρόπου που κόπηκαν οι τένοντες δεν ήταν δυνατή η επαναγγείωση και η συγκόλληση. Οι γιατροί έκαναν ό,τι µπορούσαν να σώσουν τη ζωή µου, αλλά για το χέρι µου ήταν αργά». Το πρώτο διάστηµα ήταν εφιαλτικό και µέσα από τη συµφορά ο Γιώργος βρήκε τη σύντροφο της ζωής του, τον άνθρωπο που κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή. «Τις πρώτες ηµέρες έκανα σαν δαιµονισµένος. Γύρισα σπίτι και είχα φοβερές αντιδράσεις.
Με τη Μαρία Λάου ήµασταν τότε απλώς ζευγάρι. Είχα χάσει το δεξί µου χέρι. Το αριστερό ήταν όλο στον γύψο, επειδή είχα πάθει ζηµιά και στον καρπό. ∆εν µπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ. ∆εν µπορούσα να το διαχειριστώ. Εγώ ο γίγαντας που όλα τα µπορούσα, δεν µπορούσα να πάω µόνος µου τουαλέτα. Σκεφτόµουν άσχηµα πράγµατα. Η Μαρία έµεινε πλάι µου. Μου έδειξε τι σηµαίνει αγάπη και µαζί της και οι γονείς της, που µε είχαν σαν παιδί τους. Μαζί µε τους γονείς µου θα τους ευγνωµονώ πάντα».
Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚΑΣ
Μέσα σε ώρες έπρεπε να αλλάξει τη ζωή του, αλλά ήταν σε όλα αρνητικός. «Για έξι µήνες είχα αποµονωθεί στον εαυτό µου. Από 85 κιλά που ήµουν ως αθλητής έγινα 135 κιλά και χωρίς το χέρι, που ζυγίζει κοντά στα 8-10 κιλά. Κάποια µέρα χτύπησε το τηλέφωνο. Ηταν ο δεκαθλητής Νεκτάριος Γιαλουράκης. Δεν τον γνώριζα. Με παρακάλεσε να πάµε για καφέ. Ηµουν αρνητικός, αλλά επέµενε. Από ευγένεια δέχτηκα. Στο ραντεβού µας ήρθε µαζί µε τον Θανάση Μπαράκα, άλτη του µήκους, που είναι τυφλός. Με στήριξαν, µου έδωσαν δύναµη. Σιγά σιγά άρχισα να έχω κάποιες θετικές σκέψεις, αλλά ήµουν αρνητικός για προπονήσεις στον στίβο. Ενιωθα µπασκετµπολίστας».
ΚΟΡΝΑΡΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ...
Ο Γιαλουράκης βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο προκειµένου να πείσει τον Καραγιάννη να πάει για προπόνηση: «Ερχόταν έξω από το σπίτι µου και κόρναρε. Για να µην αναστατωθεί η γειτονιά, δέχτηκα. Ετσι άνοιξα παράθυρο και πάλι στη ζωή. Στο µεταξύ, η Μαρία πάντα µε ενθάρρυνε. Η σχέση µας προχώρησε, παντρευτήκαµε, κάναµε τα δύο παιδάκια µας. Αυτό ήταν. Από τότε όλα άλλαξαν. Εχω στόχο και προορισµό και φοβερή ενέργεια για την οικογένειά µου αλλά και την εργασία µου. Πλέον δεν σκέφτοµαι πως έχω ένα χέρι».
Μεγάλο ρόλο στη ζωή του Γιώργου Καραγιάννη έπαιξε ο πατέρας του Νίκος, η µητέρα του Αναστασία, οι δύο µικρότερες αδελφές του, ο θείος του Στέφανος και οι θείες του Βαρβάρα και Μαίρη. Μαζί µε τη Μαρία έγιναν όλοι µία γροθιά, όµως η δυνατή προσωπικότητα του πατέρα του ήταν καταλυτική. Υπήρξε σπουδαίος τερµατοφύλακας στα νιάτα του µε καριέρα στη Ρόδο και στον Ροδιακό, αλλά σε ηλικία 27 ετών η χούντα τον διέγραψε από όλα τα αθλητικά µητρώα, επειδή γρονθοκόπησε και έστειλε στο ΚΑΤ έναν αντίπαλό του, τον Φρατζόγλου, στο εκτός έδρας ντέρµπι µε τον Πανναυπλιακό.
Υστερα από χρόνια ο Φρατζόγλου αναζήτησε τον Νίκο Καραγιάννη στη Ρόδο και οι δύο άνδρες έχτισαν βαθιά φιλία... «Ναι, ο µπαµπάς ήταν και είναι πρωταθλητής στη νοοτροπία. Με στήριξε πολύ και µε τον τρόπο του. Πέρασε κι αυτός πολλά, αλλά χαίροµαι που τώρα τα έχουµε αφήσει όλα πίσω. Νιώθω καλά, δουλεύουµε µαζί στην επιχείρησή µας και νιώθω πολύ γεµάτος».
«ΜΠΑΜΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ;»
Και ενώ ο Γιώργος έβγαζε ανεξάντλητα αποθέµατα δύναµης για να επουλώσει τις πληγές του, δοκιµάστηκε από τον αθώο παιδικό αυθορµητισµό: «Κάποια µέρα ο γιος µου µε ρώτησε: “Μπαµπά, γιατί όλοι έχουν δύο χέρια και εσύ ένα;”. Αυτό ήταν. Με συγκίνησε πολύ, αλλά µου έδωσε και την ευκαιρία να του µιλήσω. Μου έδωσε δύναµη και εµένα να γίνω πιο δυνατός για να του δώσω να καταλάβει, µεγαλώνοντας, πως στη ζωή δεν το βάζουµε κάτω µε τίποτα και για τίποτα».
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΚΗ
Ο Γιώργος Καραγιάννης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά από 15 ετών αγωνιζόταν στη θρυλική οµάδα µπάσκετ του ∆ωριέα. Ηταν η οµάδα των φτωχών στο Σαν Φραγκίσκο της Ρόδου. Πρώτος προπονητής ήταν ο Νίκος Καγκίδης από το Παγκράτι και παίκτες οι Μιχάλης Αγγελόπουλος, Νίκος Τσοσκούνογλου, Λευτέρης Καρτάλης, Σταύρος Στάλας, Μιχάλης Μπότσης. Από το 1998 µέχρι το 2001 πήγε στον Ιβίσκο, έχοντας συµπαίκτη τον Στράτο Περπέρογλου και την τελευταία χρονιά πριν από το ατύχηµα αγωνίστηκε στον Ιάλυσο στη Γ’ Εθνική. Εκείνη τη χρονιά πήρε την άνοδο ο Κολοσσός. Λίγες ηµέρες πριν από το ατύχηµα αποφάσισε να επιστρέψει στον Ιβίσκο.
Μάλιστα η συνήθειά του να αγωνίζεται και µε το αριστερό χέρι όταν ήταν αρτιµελής τον βοήθησε να µπορεί σήµερα να σουτάρει και να χειρίζεται την µπάλα µε το αριστερό. Η σύζυγός του Μαρία Λαού, που είναι µπασκετµπολίστρια και προπονήτρια στις ακαδηµίες του Ιάλυσου, αλλά και οι κουµπάροι του Αργυρώ ∆ράκου και Χρήστος Μπίλιας τον έπεισαν να επιστρέψει στο παρκέ. Σηµαντικό ρόλο έπαιξε και µια άγνωστη συµπολίτισσά του: «Με πήρε τηλέφωνο και µου συστήθηκε ως Κική. Μου ζήτησε να συναντηθούµε. Αρχικά νόµιζα πως ήταν φάρσα. Βγήκαµε για καφέ και µου είπε πως και η ίδια είχε χάσει το δεξί της χέρι σε µηχανή του κιµά. Μου χάρισε ένα στιλό και µου είπε πως όταν µπορέσω να γράψω µε το αριστερό, θα έχω κερδίσει πάλι τη ζωή µου. Ετσι και έγινε».
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΗΡΩΑΣ»
Η δηµιουργία του εργασιακού πρωταθλήµατος το 2015 ήταν τελικά η αφορµή για να κατέβει και πάλι ο Γιώργος στο παρκέ, γνωρίζοντας την αποθέωση από θεατές, συµπαίκτες και αντιπάλους. «Ηταν µια µαγική στιγµή η επιστροφή µου. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά πλέον τα πηγαίνω πολύ καλά. Μπορώ να σουτάρω µε το αριστερό και να αγωνίζοµαι µαζί µε τους αρτιµελείς. Το 2018 πέρασα άλλη µία δύσκολη περίοδο. Σε µια προπόνηση έπεσα και τραυµατίστηκα στον καρπό. Εκανα εγχείρηση και για µεγάλο διάστηµα πάλι δεν µπορούσα να αυτοεξυπηρετούµαι. Πάλι δεν το έβαλα κάτω.
Δεν θέλω να µε βλέπουν εµένα σαν “ήρωα”, αλλά ως έναν άνθρωπο που αγωνίζεται όπως όλοι. Ο κάθε άνθρωπος µπορεί να δώσει ενέργεια και δύναµη στον συνάνθρωπο. Ο λόγος που µίλησα για πρώτη φορά για την περιπέτειά µου είναι επειδή ένιωθα την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους µε βοήθησαν και µε στήριξαν. Αυτοί είναι οι ήρωες, όπως και όλα τα παιδιά που έχω συναντήσει στα γήπεδα και ήταν πάντα στο πλευρό µου».

Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Κρίσιμο δίμηνο για Κολοσσό!

Κρίσιμο δίμηνο για Κολοσσό!

Πριν από 2 ώρες 11:09 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Ιδιαίτερα… κρίσιμο είναι για τον Κολοσσό το πρόγραμμα από την προσεχή εβδομάδα μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου. Οι Ροδίτες έχουν σημαντικά παιχνίδια, τα οποία στη Ρόδο πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν....

 941 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  M.V.P. ο Στίβεν Γκρέι

M.V.P. ο Στίβεν Γκρέι

Πριν από 5 ώρες 08:10 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Το Περιστέρι έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα της Basket League,  επικρατώντας της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, με τον Στίβεν Γκρέι να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να κατακτά το...

 359 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Η ''εικόνα'' της Basket League

Η ''εικόνα'' της Basket League

Πριν από 16 ώρες 21:26 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Η εξαιρετική πορεία του Γ.Σ. Λαυρίου συνεχίζεται… Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη κέρδισε με 66-61 τον Ήφαιστο Λήμνου και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στη Basket League, στο παιχνίδι...

 1485 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Αθλητική Ακαδημία 136-32

ΠΑΙΔΕΣ: Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Αθλητική Ακαδημία 136-32

Πριν από 18 ώρες 19:39 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Ένα ακόμη τεράστιο σκορ στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ… Οι παίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισαν με διαφορά 104 πόντων (!) και συγκεκριμένα με 136-32(!) την πρωτοεμφανιζόμενη Αθλητική Ακαδημία. Το παιχνίδι δεν...

 1149 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Κολοσσός- Διαγόρας 35-52

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Κολοσσός- Διαγόρας 35-52

Πριν από 19 ώρες 18:04 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Τεράστια νίκη και μαζί τη μισή… πρόκριση στο φάιναλ-φορ πήραν οι κορασίδες του Γ.Σ. Διαγόρας, που κέρδισαν εύκολα τον Κολοσσό στο «Βενετόκλειο» με 52-35. Οι «κυανέρυθρες» ήταν καλύτερες σε όλη...

 927 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Πανιώνιος Λέρου- ΕΑΚΑ 85-65

ΠΑΙΔΕΣ: Πανιώνιος Λέρου- ΕΑΚΑ 85-65

Πριν από 24 ώρες 13:42 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Με χαρακτηριστική ευκολία ο Πανιώνιος Λέρου κέρδισε με 85-65 την Ε.Α. Καλύμνου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος. Οι Μαρούγκας (36π) και Γαρυφαλλής (21π.) ήταν οι αιχμές του...

 1729 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Νέα ''βόμβα'' για το Φοίβο με Κοκκίνη!

Νέα ''βόμβα'' για το Φοίβο με Κοκκίνη!

Πριν από 1 ημέρα 09:51 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

''Τρελαίνει'' κόσμο ο Φοίβος Κω, ο οποίος μετά τον Δημήτρη Φωτόπουλο, απέκτησε έναν ακόμη αθλητή, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Montgomery College. Ο λόγος...

 2072 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Το ''πανόραμα'' της Basket League!

Το ''πανόραμα'' της Basket League!

Πριν από 1 ημέρα 09:50 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Η τεράστια νίκη του Περιστερίου επί της Α.Ε.Κ. στην παράταση, η… ελπίδα παραμονής του Πανιωνίου κόντρα στο Ρέθυμνο και τα «διπλό» του Ηρακλή στη Λάρισα και του Ιωνικού Νικαίας επί...

 227 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Καλλιθέα για...τίτλο!

Καλλιθέα για...τίτλο!

Πριν από 2 ημέρες 22:29 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Σε ρυθμούς ρελαντί η Καλλιθέα ξεκίνησε στο τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα… Η ομάδα του Νίκου Μοσχοβάκου κέρδισε πολύ εύκολα τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με 87-59 και έδειξε ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο...

 2502 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ηρακλής 2000 57-83

ΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ηρακλής 2000 57-83

Πριν από 2 ημέρες 21:09 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Καλό ξεκίνημα, εύκολη νίκη και καλό μπάσκετ… Οι παίδες του Ηρακλή 2000 κέρδισαν εύκολα το Φοίβο Κω με 83-57 και έδειξαν ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα...

 1003 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Παίξαμε με το σωστό σκεπτικό''

''Παίξαμε με το σωστό σκεπτικό''

Πριν από 2 ημέρες 20:25 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Eυχαριστημένος έμεινε από τους παίκτες του ο Άρης Λυκογιάννης, αφού κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια και πάλεψαν σε όλ τη διάρκεια του αγώνα. Αναλυτικά, όσα είπαν μετά το τέλος του αγώνα οι...

 460 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Ελπίδα- Διαγόρας 55-37

ΠΑΙΔΕΣ: Ελπίδα- Διαγόρας 55-37

Πριν από 2 ημέρες 19:35 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Εξαιρετική η Ελπίδα Πεταλούδων κέρδισε και μάλιστα εύκολα τον Διαγόρα με 55-37, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον όμιλο Ρόδου του παιδικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πάνου Παναγιωταράκου δεν συνάντησε...

 1293 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Λειτουργεί ακαδημίες ο Αίολος!

  Λειτουργεί ακαδημίες ο Αίολος!
Πριν από 2 ώρες
11:05 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Τις δικές του ακαδημίες έχει δημιουργήσει ξανά ο Αίολος Κεφάλου και αφορούν παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω. Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει και οι εγγραφές γίνονται στα εξής σημεία:...

 49 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πρεμιέρα σε τρία πρωταθλήματα!

  Πρεμιέρα σε τρία πρωταθλήματα!
Πριν από 3 ώρες
10:32 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Ξεκίνησαν λοιπόν και τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ με τα παιχνίδια της πρεμιέρας στους άνδρες, τις νεανίδες και τους παμπαίδες. Το προσεχές σαββατοκύριακο θα οριστούν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στους...

 118 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Τελικός'' με Π.Α.Ο.Κ.!

  ''Τελικός'' με Π.Α.Ο.Κ.!
Πριν από 5 ώρες
08:41 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Τον δικό του «τελικό» θα δώσει το προσεχές Σάββατο (15:45) ο Κολοσσός, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket...

 118 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Πρώτη νίκη για Σαρίκα!

  Πρώτη νίκη για Σαρίκα!
Πριν από 5 ώρες
08:01 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Την πρώτη του νίκη ως head coach της Α.Ε. Λεμεσού πανηγύρισε ο Δημήτρης Σαρίκας, του οποίου η ομάδα κέρδισε με 83-79 την ΕΘΑ Έγκωμης. Ο Ροδίτης προπονητής είδε την Α.Ε.Λ....

 71 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Με το δεξί η Α.Ε. Δικαίου!

  Με το δεξί η Α.Ε. Δικαίου!
Πριν από 15 ώρες
22:03 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Με «σβηστές» μηχανές και χωρίς τον Γιώργο Τρύπα στο ρόστερ της, η Α.Ε. Δικαίου κέρδισε τον Αίολο Κεφάλου με 69-48. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν εύκολα...

 316 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 16 ώρες
21:45 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων από 18 έως 20 Οκτωβρίου. Μ’ ένα απλό refresh μπορείτε να ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα αποτελέσματα σε όλες...

 836 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Φοίβος για... φάιναλ-φορ!

  Φοίβος για... φάιναλ-φορ!
Πριν από 16 ώρες
20:49 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Για ένα δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι το παιχνίδι ανάμεσα στο Φοίβο και τον Ιπποκράτη, με την ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη να κερδίζει τους αντίπαλους… έφηβους με 85-60! Τα συναισθήματα ήταν λίγο...

 563 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: Ιπποκράτης- Ακαδημία 44-45

  ΠΑΙΔΕΣ: Ιπποκράτης- Ακαδημία 44-45
Πριν από 20 ώρες
17:45 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Το περσινό «θαύμα» του δωδεκανησιακού μπάσκετ ξεκίνησε με… δύσκολη νίκη στο παιδικό πρωτάθλημα, αφού επικράτησε στο ντέρμπι της πρεμιέρας με 45-44 του Ιπποκράτη Κω. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το...

 1049 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Θέμα με Μαραγκό στον Κολοσσό!

  Θέμα με Μαραγκό στον Κολοσσό!
Πριν από 1 ημέρα
10:23 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχει θέμα με τον Πάρη Μαραγκό στον Κολοσσό και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Χθες...

 517 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Παίζουν σε Ρόδο, Κω και Λέρο!

  Παίζουν σε Ρόδο, Κω και Λέρο!
Πριν από 1 ημέρα
09:35 | Κυρ 20 Οκτ, 2019

Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου για τους άνδρες, τους παίδες και τις κορασίδες. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια των ανδρών Φοίβος Κω- Ιπποκράτης Κω και...

 189 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Θρίαμβος της Ε.Α.ΚΑ.!

  Θρίαμβος της Ε.Α.ΚΑ.!
Πριν από 2 ημέρες
19:55 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Θρίαμβος της Ε.Α.ΚΑ. στο ντέρμπι της Καλύμνου! Η ομάδα του Στέλιου Κωνσταντινίδη, με κορυφαίο τον Σκουμπουρδή κέρδισε με 56-46 την Ακαδημία και έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο ανδρικό πρωτάθλημα...

 726 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ...

  ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ...
Πριν από 2 ημέρες
18:11 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Κρίμα ρε ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ! Οι «θαλασσί» του Άρη Λυκογιάννη, ηττήθηκαν στο… σουτ, στην Πάτρα από τον τοπικό Προμηθέα (81-80), στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, δείχνοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο σε όλη τη...

 317 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Αποχώρηση με ''κεραυνούς'' του Διγενή!

  Αποχώρηση με ''κεραυνούς'' του Διγενή!
Πριν από 2 ημέρες
13:34 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Ύστερα από την σύσσωμη συγκέντρωση και ομόφωνη απόφαση όλων των μελών- αθλητων και προπονητη- της ομαδας μας ''Διγενής Κοσκινού'',αποφασίζουμε την αποχώρηση μας από το πέμπτο εργασιακο πρωταθλημα μπασκετ που διοργανώνει...

 515 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Να δείξει το καλό του πρόσωπο!

  Να δείξει το καλό του πρόσωπο!
Πριν από 2 ημέρες
08:11 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Με στόχο να διεκδικήσει το μερίδιο που του αντιστοιχεί στην αγωνιστική υπέρβαση, ο Κολοσσός παίζει σήμερα (15:45 ΕΡΤ2 B.L. Show) στην Πάτρα με αντίπαλο τον τοπικό Προμηθέα, στο πλαίσιο της...

 249 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι αριθμοί του αγώνα

  Οι αριθμοί του αγώνα
Πριν από 2 ημέρες
08:01 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για την μέχρι τώρα πορεία των ομάδων, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα. Μετά το τέλος των τριών πρώτων αγωνιστικών, ο Προμηθέας Πάτρας μετράει ρεκόρ 2-1 και...

 151 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τραυματίστηκε ο Σκλήβας

  Τραυματίστηκε ο Σκλήβας
Πριν από 2 ημέρες
08:00 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Άτυχος στάθηκε ο Ροδίτης αθλητής Αντώνης Σκλήβας, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο του. Ο 24χρονος φόργουορντ έτσι κι αλλιώς δεν είναι στη 12άδα του αγώνα για...

 261 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Άνετη νίκη για Ροδίων Άθλησις!

  Άνετη νίκη για Ροδίων Άθλησις!
Πριν από 3 ημέρες
16:53 | Παρ 18 Οκτ, 2019

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σταύρο Καταβαίνη, που σημείωσε σχεδόν όσους πόντους πέτυχε όλη η αντίπαλη ομάδα, το Ροδίων Άθλησις κέρδισε εύκολα τον Α.Ο. Σύμης με 84-48, στο παιχνίδι με το οποίο...

 1016 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Όταν μιλούν οι αριθμοί!

  Όταν μιλούν οι αριθμοί!
Πριν από 3 ημέρες
16:48 | Παρ 18 Οκτ, 2019

Με τον αέρα της εκτός έδρας νίκη του στο Eurocup επί της Ουλμ, ο Προμηθέας επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στη Basket League με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό....

 194 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Τα ρόστερ της Α' Κατηγορίας!

  Τα ρόστερ της Α' Κατηγορίας!
Πριν από 3 ημέρες
09:34 | Παρ 18 Οκτ, 2019

Με το παιχνίδι ανάμεσα στο Ροδίων Άθλησις και τον Α.Ο. Σύμης θα ανοίξει σήμερα η αυλαία του ανδρικού πρωταθλήματος της Δωδεκανήσου, που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων, εκ των...

 344 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Τέσσερα παιδιά σε Τσοτύλι και Αρναία!

  Τέσσερα παιδιά σε Τσοτύλι και Αρναία!
Πριν από 3 ημέρες
08:41 | Παρ 18 Οκτ, 2019

Τέσσερα παιδιά από τις ομάδες της Δωδεκανήσου θα εκπροσωπήσουν την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. στα προπονητικά camp της Ε.Ο.Κ. για τα αγόρια και τα κορίτσια, που πρόκειται να γίνουν στο Τσοτύλι της...

 428 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Ο διαγωνισμός της Historica

  Ο διαγωνισμός της Historica
10:15 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Στο πλαίσιο της  Historica και της έκθεσης παλιού ποδηλάτου που φιλοξενήθηκε στο «Νεστορίδειο» Μέλαθρο, έγινε και ο διαγωνισμός, όπου βραβεύθηκαν τα τρία vintage ποδήλατα. Οι...

 64 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην 3η θέση ο Αρναουτάκης!

  Στην 3η θέση ο Αρναουτάκης!
09:57 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Το τριήμερο 11, 12 και 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο διπλός, 5ος και 6ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στα Μέγαρα, με 37 συμμετοχές, εκ των...

 28 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η ''καρδιά'' του Tae Kwon Do στη Ρόδο!

  Η ''καρδιά'' του Tae Kwon Do στη Ρόδο!
09:49 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Το σαββατοκύριακο 26  και 27 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ρόδου «Βενετόκλειο» το κύπελλο Taekwondo Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στη διοργάνωση αυτή θα συμμετάσχουν 300...

 46 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με 51 αθλητές το Circuit Race!

  Με 51 αθλητές το Circuit Race!
09:45 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Συνολικά 51 αθλητές από πέντε σωματεία αγωνίστηκαν στον ποδηλατικό αγώνα «CIRCUIT RACE CYCLING – ΙΒΙΣΚΟΣ FINE FOODS» που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ροδήλιος Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου...

 22 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αλλαγή ώρας στο τουρνουά τζούντο

  Αλλαγή ώρας στο τουρνουά τζούντο
09:43 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Στις 12.00 θα ξεκινήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου οι αγώνες του Πανελλήνιου Τουρνουά Τζούντο Ρόδου, το οποίο θα διοργανώσει στο Βενετόκλειο η Φλόγα...

 21 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Την Κυριακή ο αγώνας MTB

  Την Κυριακή ο αγώνας MTB
09:36 | Δευ 21 Οκτ, 2019

Ο Αθλητικός Όμιλος ''Άθλος'' διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας cross-country σιρκουί (XCC) με την ονομασία ‘‘ΑΘΛΟΣ MTB RACE – ΑΘΛΟΣ ΜΤΒ PARK ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ’’ ως εξής...

 17 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το ''ευχαριστώ'' για το Run Greece

  Το ''ευχαριστώ'' για το Run Greece
10:10 | Σαβ 19 Οκτ, 2019

Με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου για Όλους με την επωνυμία «RUN GREECE ΡΟΔΟΣ» την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019....

 74 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα