www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
Το ''ευχαριστώ'' για τον Ημιμαραθώνιο
10:03 | Πεμ 14 Μαρ, 2019
Εκτύπωση θέματος 266 αναγνώσεις

Το ''ευχαριστώ'' για τον Ημιμαραθώνιο

Με μεγάλη επιτυχία και με μια μεγάλη γιορτή ολοκληρώθηκε ο 12ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου Απολλώνων την προηγούμενη Κυριακή 3 Μαρτίου. Με τον καλύτερο καιρό στη μέση ενός δυνατού χειμώνα και με τη συμμετοχή 104 αθλητών και αθλητριών στην εκκίνηση  από τον κεντρικό δρόμο των Απολλώνων οι δρομείς έτρεξαν σε μια απαιτητική αλλά και πανέμορφη διαδρομή 21 χιλιομέτρων  στην οποία τερμάτισαν οι 103, με μια εγκατάλειψη, στην πλατεία των Απολλώνων περνώντας από τα Πλατάνια, την Ελεούσα, το Φουντουκλί και τον προφήτη Ηλία. Η ανακοίνωση των διοργανωτών: «Αν την περσινή χρονιά η διαδρομή ήταν άγνωστη στους περισσότερους αθλητές, φέτος οι περισσότεροι ‘παλιοί’ βελτίωσαν τα ρεκόρ τους και οι ‘νέοι’ που τόλμησαν να τρέξουν στη δύσκολη διαδρομή στον αγώνα που γίνεται στη μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου ήταν υποψιασμένοι για τις δυσκολίες του αγώνα.
Με την παρουσία των εθελοντών και τη βοήθεια των χορηγών στο  πλάι των διοργανωτών, ο αγώνας, που έχει πια καθιερωθεί στη συνείδηση των δρομέων μεγάλων αποστάσεων της Ρόδου, οδηγήθηκε σε μια ακόμα επιτυχία.
Για πρώτη φορά δοκίμασαν να τρέξουν ημιμαραθώνιο πολλοί αθλητές. Συνολικά, αν αθροίζαμε τις συμμετοχές του περσινού αγώνα με τον φετινό θα ξεπερνούσαμε τον αριθμό των 150 αθλητών και αθλητριών.
Διοργανωτής του αγώνα ήταν η Νίκη Ρόδου με συνδιοργανωτές τον Δήμο της Ρόδου που πρόσφερε ένα λεωφορείο του ΡΟΔΑ, την κοινότητα Απολλώνων που πρόσφερε την κοινοτική αίθουσα Απολλώνων,  τον πολιτιστικό σύλλογο Απολλώνων ‘Νέοι Ορίζοντες’, τον αγροτουριστικό σύλλογο γυναικών ‘οι Απολλωνιάτισσες’ και τον αθλητικό σύλλογο Απόλλων Απολλώνων που έδωσαν το μεγάλο κομμάτι της φιλοξενίας στον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα των απονόμων μετά τον τερματισμό.
Ξεκινώντας κατά χρονική σειρά το κομμάτι των εθελοντών να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε:
Το ΡΟΔΑ με την παραχώρηση του λεωφορείου για άλλη μια φορά, που διευκόλυνε τους αθλητές στη μετάβαση τους στο χωριό των Απολλώνων και την αποχώρηση τους μετά τις απονομές.
Τους αστυνομικούς του τμήματος Σαλάκου που ήταν σε όλη τη διαδρομή μπροστά από τον πρώτο αθλητή διευκολύνοντας την άνετη πορεία του αλλά και στην υπόλοιπη διαδρομή με ένα δεύτερο αυτοκίνητο.
Μαζί με το περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας για δεύτερη φορά συμμετείχε η Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου με πολλά οχήματα και με περισσότερους από 15 εθελοντές δίνοντας σιγουριά στους αθλητές, βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή της κίνησης των αυτοκινήτων, καλύπτοντας τα ‘τυφλά’ σημεία στις διασταυρώσεις, και βοηθώντας σε κάθε περίπτωση, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις καθαρού εθελοντισμού.
Την υγειονομική κάλυψη του αγώνα ανέλαβαν για άλλη μια φορά οι Εθελοντές Σαμαρείτες, μια από τις σπουδαιότερες εθελοντικές ομάδες της Ελλάδας. Σε συνεργασία με τους  εθελοντές της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου και την αστυνομία δεν άφησαν κανένα κενό διαφύλαξης της υγείας των αθλητών.
Να σημειωθεί ότι στον αγώνα συμμετείχαν ένας αθλητής και μια αθλήτρια με τη φανέλα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Οι κριτές του αγώνα από τον σύνδεσμο κριτών στίβου Δωδεκανήσων που συμμετέχουν πάντα εθελοντικά φρόντισαν για την εγκυρότητα του αγώνα με 6 κριτές και με σύντομη κατάταξη των τριών πρώτων αθλητών κάθε κατηγορίας  που ήταν το ζητούμενο των απονομών.
Τις στάσεις ανεφοδιασμού για την τροφοδοσία των νερών κάλυψε κυρίως η οικογένεια του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου (παιδιά, αδέρφια και ανίψια) μαζί με πολύ καλούς φίλους. Η μητέρα του Τσαμπίκου ήταν εκεί.
Να σημειωθεί ότι στον αγώνα, σε πολλούς τομείς βοήθησε η ευρύτερη οικογένεια του Τσαμπίκου. Οι συγγενείς του έδωσαν το «παρών».
Στον τερματισμό, στην αίθουσα των απονομών εθελοντές από τις ‘Απολλωνιάτισσες’ κυρίως, αλλά και από τον πολιτιστικό ‘Νέοι Ορίζοντες’ και τον αθλητικό σύλλογο ‘Απόλλων» Απολλώνων’ φρόντισαν για τον μπουφέ και την καθιερωμένη πλέον στον αγώνα μακαρονάδα δίνοντας τον φιλόξενο Απολλωνιάτικο χαρακτήρα στους ‘μουσαφίρηδες’ που ήρθαν στο χωριό για τον αγώνα.
Μεγάλη συμμετοχή όπως κάθε χρόνο είχε η ομάδα τριάθλου ‘ο Απόλλων’. Για δεύτερη φορά έδωσαν και άλλες δυο ομάδες το παρόν, ο ‘Ανταίος’ που συμμετέχει πλέον παντού όπου υπάρχει αγώνας αποστάσεων και από τις μαχητικές τέχνες η Zongas teem, ΑΣ Αχιλλέας’.
Φέτος βοήθησαν περισσότεροι χορηγοί εκτός από τους συλλόγους των Απολλώνων για να μπορέσει να γίνει εφικτή και σωστή η διοργάνωση του ημιμαραθωνίου αγώνα και να διατηρηθεί η τυπική συνδρομή για τους αθλητές στα 5 ευρώ.
Οι χορηγοί του αγώνα είναι: ‘ΠΟΛΛΩΝΙΑΤΙΣΣΑ’ παραδοσιακό εστιατόριο, ‘η Φωλιά του Κυνηγού’,  ‘ARISTA’ σούπερ μάρκετ, ‘ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ’, ‘ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ’,  ‘ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ’ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ‘RONDA’, ‘AROMA’ café, ‘BOWLING HALL’, ‘ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ’ κομμωτήριο, ‘ΠΑΡΑΓΚΑ’ μαγειροτεχνείο, ‘ΓΙΑΡΕΝΗΣ’ εστιατόριο, ‘Το Αρυάκι’ σνακ μπαρ, ‘Η φιλική γωνιά’ σουβλατζίδικο, ‘Περνός’ καφετέρια, ‘Like’ καφετέρια, εστιατόριο ‘Το Φουντουκλί’, εστιατόριο ‘Το Πέραμα’, ‘ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ’ τοπικά είδη, ‘GEM TRAVEL’, ‘ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ι & ΣΙΑ ΕΕ’ λογιστικό γραφείο, ‘ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚ ΥΙΟΙ ΟΕ’, ‘ΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ’ ιχθυοπωλείο, ΄το Special’ σουβλατζίδικο, ‘Ο Φλεβάρης’ σούπερ μάρκετ,  ‘GONDOLA’ πιτσαρία, ‘VARGAS sport’, ‘ELAFOS HOTEL’, ‘ΤΡΟΠΑΙΟΝ’ κύπελλα – μετάλλια.
Στον αγώνα έγινε μια ιδιαίτερη απονομή. Οι βετεράνοι αθλητές στίβου Ρόδου απένειμαν τιμητική πλακέτα στον εκλιπόντα Χουσείν Ταμπάκ. Ο πολύ γνωστός σε όλο τον αθλητικό χώρο Ταμπάκ δεν ήταν μόνο ποδοσφαιριστής αλλά και αθλητής στίβου και δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Την απονομή έκανε ο Κιλασίν Μουσταφά στον ανιψιό του Ταμπάκ ενώ παρόντες σε όλο τον αγώνα ήταν ο αδερφός και η αδερφή του εκλιπόντος.
Στον αγώνα αλλά και στις απονομές συμμετείχαν:
Από την περιφέρεια ο περιφερειακός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Τσοπανάκης. Από τον Δήμο της Ρόδου ο χωροταξικός αντιδήμαρχος κύριος Πάλλας Αγαπητός. Παρόν ήταν ο πρόεδρος του ΡΟΔΑ κύριος Παρασκευάς Δημήτρης και ο διευθυντής του κύριος Καραμανώλης Φώτης. Από την κοινότητα Απολλώνων  όλο το κοινοτικό συμβούλιο με τον πρόεδρο της κοινότητας κύριο Πιπέρη Βασίλη και τους κοινοτικούς συμβούλους κύριους Λαγογιάννη Μάκη και Πίσσα Σάββα αλλά και τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου κύριο Τσιγάρο Γιάννη. Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσων  ο τεχνικός σύμβουλος κύριος Διακονικόλας Σάββας. Τον πολιτιστικό σύλλογο ‘Νέοι Ορίζοντες’ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του κύριος Μπαιράμης Θεόφιλος, τον αθλητικό σύλλογο ‘Απόλλων’ Απολλώνων  το μέλος του ΔΣ κύριος Πλάτσης Στέργος ενώ οι Απολλωνιάτισσες ήταν εκεί με μεγάλη ομάδα. Το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι χορηγών και απονομή έκανε η εκπρόσωπος της Μελισσοκομικής Ρόδου κυρία Σοφία Γαυρά.
Το επόμενο ραντεβού για τον 13ο ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου Απολλώνων στη μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου είναι δεδομένο από τώρα για την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου του 2020. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για την Κυριακή 1 Μαρτίου του 2020. Καλή αντάμωση στα’ Απόλλωνα».

Άλλα σπορ |
  Στις 30/03 τα Mini Athletics Games

Στις 30/03 τα Mini Athletics Games

Πριν από 1 ημέρα 12:38 | Τρι 19 Μαρ, 2019

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου προκηρύσσει αγώνες ΜΙΝΙ κατηγοριών με την επωνυμία MINI AΘΛETICS GAMES. Ο αγώνας είναι ο 3ος σε σύνολο 8 αγώνων που θα διεξαχθούν στα στάδια των νησιών της...

 344 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η διαδρομή του Μαραθωνίου

Η διαδρομή του Μαραθωνίου

Πριν από 2 ημέρες 10:45 | Δευ 18 Μαρ, 2019

Διαφορετική διαδρομή θα έχει φέτος ο αγώνας των 10.000μ., που πλαισιώνει τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου και που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Οι συμμετέχοντες θα εκκινήσουν από...

 331 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Με ηλεκτρονική χρονομέτρηση

Με ηλεκτρονική χρονομέτρηση

Πριν από 4 ημέρες 13:58 | Σαβ 16 Μαρ, 2019

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου της Ρόδου στις 14 Απριλίου 2019, όπως όλων των άλλων Δρόμων που τον πλαισιώνουν (πλην των 1.000μ), καθώς και τον υπολογισμό και...

 563 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Δύσκολα, αλλά θα παλέψω''

''Δύσκολα, αλλά θα παλέψω''

Πριν από 5 ημέρες 08:20 | Σαβ 16 Μαρ, 2019

Πριν από λίγες ημέρες η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF) γνωστοποίησε τα όρια για τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020. Μπορεί να όρια που...

 126 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Μέχρι 31 Μαρτίου οι συμμετοχές

Μέχρι 31 Μαρτίου οι συμμετοχές

Πριν από 5 ημέρες 15:48 | Παρ 15 Μαρ, 2019

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 6o Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, όπως και για τους μικρότερους αγώνες που τον πλαισιώνουν  (ημιμαραθώνιος, 10.000μ., 5.000μ.)...

 180 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Τριήμερη δράση από τον Ο.Α.Μ.Ρ.

Τριήμερη δράση από τον Ο.Α.Μ.Ρ.

Πριν από 5 ημέρες 10:38 | Παρ 15 Μαρ, 2019

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει το τριήμερο εσωτερικό πρωτάθλημα ομάδων όπεν 4ης βαθμίδας, στις 2,3 και 4 Απριλίου, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
Τόπος και χρόνος διεξαγωγής
Εγκαταστάσεις του...

 127 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Χάλκινος'' ο Τριομμάτης!

''Χάλκινος'' ο Τριομμάτης!

Πριν από 6 ημέρες 08:19 | Παρ 15 Μαρ, 2019

Με χάλκινο μετάλλιο ξεκίνησε ο Ροδίτης αθλητής ποδηλασίας Μιχάλης Τριομμάτης του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας. Στον πρώτο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 25χιλιομέτρων που διεξήχθη στις 09/03/2019  στον εσωτερικό χώρο του κωπηλατοδρομίου στο...

 59 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Σούπερ πάρτι στο Tennis Cafe!

Σούπερ πάρτι στο Tennis Cafe!

Πριν από 7 ημέρες 08:34 | Πεμ 14 Μαρ, 2019

Ένα πάρτυ με την αίγλη περασμένων ετών, μιας κοσμοπολίτικης Ρόδου της δεκαετίας του 60-70 με  επισκέπτες διασημότητες της εποχής. Ο Σπύρος Τσιρακάκης κατάφερε να παρασύρει τα μέλη του ΡΟΑ και...

 348 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Επιτυχημένος σκοπευτικός αγώνας στην Πάτμο

Επιτυχημένος σκοπευτικός αγώνας στην Πάτμο

Πριν από 7 ημέρες 15:48 | Τετ 13 Μαρ, 2019

Με τη συμμετοχή 50 περίπου σκοπευτών απ’ όλη την Ελλάδα, διεξήχθησαν την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο αγώνας στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου. Οι σκοπευτικοί αγώνες...

 300 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Αύριο μιλούν για το Μαραθώνιο!

Αύριο μιλούν για το Μαραθώνιο!

Πριν από 8 ημέρες 09:39 | Τετ 13 Μαρ, 2019

Στο «Best Western Plaza Hotel», αύριο, στις 11.30 η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, για την κορυφαία αθλητική εκδήλωση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που διοργανώνεται για έκτη...

 106 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Penguins Swimming Day

Penguins Swimming Day

Πριν από 9 ημέρες 08:58 | Τρι 12 Μαρ, 2019

Στις 13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί από την κολυμβητική ομάδα του Κολλεγίου Ρόδου το 2ο Rhodes Ρenguins swimming day. Ημέρα κολύμβησης για τα παιδιά όλων των ηλικιών, που θα μας δείξουν συμμετέχοντας όλα...

 180 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στις 31/03 το ''Vargas- Antaios Run''

Στις 31/03 το ''Vargas- Antaios Run''

Πριν από 10 ημέρες 11:13 | Κυρ 10 Μαρ, 2019

Στις 31 Mαρτίου θα διεξαχθεί ο αγώνας 10 χιλιομέτρων με την ονομασία Vargas- Antaios Run, στην Κρεμαστή. Μάλιστα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι έχουν ανοίξει οι εγγραφές για τους δρομείς, ενώ...

 367 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πήραν ''φωτιά'' τα... ''πεντάλ''!

  Πήραν ''φωτιά'' τα... ''πεντάλ''!
Πριν από 9 ώρες
13:11 | Τετ 20 Μαρ, 2019

Με τη συμμετοχή 23 ομάδων από όλο τον κόσμο, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου 2019, δύο ποδηλατικοί αγώνες, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου...

 29 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα στοιχεία για τον ημιμαραθώνιο

  Τα στοιχεία για τον ημιμαραθώνιο
Πριν από 10 ώρες
11:22 | Τετ 20 Μαρ, 2019

Ο Hμιμαραθώνιος δρόμος της Ρόδου, που θα γίνει στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αγώνας στο αγωνιστικό πρόγραμμα της κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης στις 14 Απριλίου 2019. Η...

 34 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Εξαιρετική η Παπαδοπούλου

  Εξαιρετική η Παπαδοπούλου
Πριν από 13 ώρες
08:29 | Τετ 20 Μαρ, 2019

Κύπελλο στο μονό και στα διπλά η Βικτώρια Παπαδοπούλου του ΡΟΑ στο 2ο Ε2 εθνικό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από τη Δ ένωση στον όμιλο αντισφαίρισης Κέρκυρας. Την αποστολή συνόδευσε ο τεχνικός...

 143 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Elafos Mountain Run

  Elafos Mountain Run
Πριν από 1 ημέρα
14:44 | Τρι 19 Μαρ, 2019

Σημαντικές είναι οι παροχές για τους συμμετέχοντες στον αγώνα ορεινού δρόμου  «ELAFOS MOUNTAIN RUN» την ερχόμενη Κυριακή, 24 Μαρτίου, στον Προφήτη Ηλία. Το κόστος συμμετοχής είναι στα 10 ευρώ, εκ...

 30 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων

  Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων
Πριν από 1 ημέρα
12:48 | Τρι 19 Μαρ, 2019

Ο αγώνας των 5.000μ. που υπάρχει στο πρόγραμμα του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου στις 14 Απριλίου 2019, αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος τις περισσότερες συμμετοχές αθλητών. Πολλοί είναι οι Ροδίτες,...

 35 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το τοπικό πρωτάθλημα δρόμου

  Το τοπικό πρωτάθλημα δρόμου
Πριν από 3 ημέρες
21:13 | Κυρ 17 Μαρ, 2019

Ένα πλούσιο ποδηλατικό διήμερο, ολοκληρώθηκε υπό άριστες αγωνιστικές συνθήκες, την Κυριακή 17 Μαρτίου με τη διεξαγωγή του τοπικού Πρωταθλήματος Δρόμου στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, στην περιοχή της Καμείρου.
Ο αγώνας...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η Τσαβαρή ξανά στον ΠΣΡ Μεσόγειος!

  Η Τσαβαρή ξανά στον ΠΣΡ Μεσόγειος!
Πριν από 5 ημέρες
09:17 | Σαβ 16 Μαρ, 2019

Ο Π.Σ.Ρ. Μεσόγειος εξέδωσε ανακοίνωση για την επιστροφή της Ελένης Τσαβαρή. Αναλυτικά: ''Μια σημαία δύσκολα κατεβαίνει, έτσι και η δική μας σημαία που ακούει στο όνομα Ελένη Τσαβαρή, αποφάσισε να...

 61 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αγώνας από τον Ι.Ο. Κάδμο!

  Αγώνας από τον Ι.Ο. Κάδμο!
Πριν από 5 ημέρες
08:21 | Σαβ 16 Μαρ, 2019

Το 3ο τουρνουά ανάπτυξης ιππασίας Ελλάδας 2019 θα διοργανώσει σήμερα και αύριο ο Ιππικός Όμιλος Ρόδου «Κάδμος». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα ιππικής δεξιοτεχνίας το Σάββατο για τις κατηγορίες Α3 και Α4,...

 34 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νέο τουρνουά από τον Ρ.Ο.Α.

  Νέο τουρνουά από τον Ρ.Ο.Α.
Πριν από 5 ημέρες
08:03 | Σαβ 16 Μαρ, 2019

Από 22 έως 24 Μαρτίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, το τουρνουά Ε3 της Θ’ Ένωσης. Οι δηλώσεις απόσυρσης θα γίνονται δεκτές μέχρι 18 Μαρτίου και όλα...

 29 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στις 17/03 η Γ.Σ. του Ν.Ο.Ρ.

  Στις 17/03 η Γ.Σ. του Ν.Ο.Ρ.
Πριν από 5 ημέρες
10:40 | Παρ 15 Μαρ, 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου (Ν.Ο.Ρ.) με απόφαση του της 06.03.2019, προσκαλεί  τα μέλη του Ν.Ο.Ρ. στην 2η Τακτική Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019...

 44 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το 3ο τουρνουά του 7ου Grand Prix

  Το 3ο τουρνουά του 7ου Grand Prix
Πριν από 6 ημέρες
08:35 | Παρ 15 Μαρ, 2019

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου “Ιππότης” ανακοινώνει το 3ο τουρνουά του 7ου Grand Prix για την σκακιστική χρονιά 2018-19, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 και 23 Μαρτίου αντίστοιχα στην...

 39 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Μαραθώνιος με... οικολογικό χαρακτήρα!

  Μαραθώνιος με... οικολογικό χαρακτήρα!
Πριν από 6 ημέρες
17:01 | Πεμ 14 Μαρ, 2019

Οικολογικό χαρακτήρα θα έχει ο φετινός 6ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου, που θα διεξαχθεί  την Κυριακή 14 Απριλίου. Σκοπός της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να γίνει πιο φιλικός προς το περιβάλλον...

 41 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στην Εαρινή Συνάντηση Ρίψεων

  Τα αποτελέσματα στην Εαρινή Συνάντηση Ρίψεων
Πριν από 6 ημέρες
09:52 | Πεμ 14 Μαρ, 2019

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η 2η Εαρινή Συνάντηση Ρίψεων που διοργάνωσε ο ΑΟ Σταματίου στο «Καλλιπάτειρα». Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες στη...

 48 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Μικτό τουρνουά ενηλίκων ο Ρ.Ο.Α.

  Μικτό τουρνουά ενηλίκων ο Ρ.Ο.Α.
Πριν από 7 ημέρες
08:31 | Πεμ 14 Μαρ, 2019

Ένα μικτό τουρνουά ενηλίκων μετά από χρόνια στο Ρ.Ο.Α. Από τις 25 Μαρτίου τα γήπεδα στο Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης ''πιάνουν φωτιά'' καθώς οι μικτές ομάδες διπλών αρχίζουν ήδη να σχηματίζονται...

 62 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Απόλυτη επιτυχία στο International Tour!

  Απόλυτη επιτυχία στο International Tour!
Πριν από 8 ημέρες
08:39 | Τετ 13 Μαρ, 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3rd International tour of Rhodes, με τα τρία ετάπ του αγώνα που διεξήχθησαν το τριήμερο 8-10 Μαρτίου να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του ποδηλατικού κόσμου εντός...

 44 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Εκδρομή στη Λίνδο ο Ρ.Ο.ΤΑ.

  Εκδρομή στη Λίνδο ο Ρ.Ο.ΤΑ.
Πριν από 8 ημέρες
20:25 | Τρι 12 Μαρ, 2019

Μία ακόμη ωραία εκδρομή διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Ταχύπλοων για όλα τα μέλη του. Η εκδρομή του Ρ.Ο.ΤΑ 4Χ4 θα γίνει την προσεχή Κυριακή 17 Μαρτίου με κατάληξη την όμορφη...

 88 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Έτρεξαν'' για τον Τσαμπίκο!

  ''Έτρεξαν'' για τον Τσαμπίκο!
Πριν από 10 ημέρες
11:09 | Κυρ 10 Μαρ, 2019

Με μια μεγάλη γιορτή και με δυνατά ρεκόρ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 12ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου Απολλώνων Ρόδου στη μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου, με 103 αθλητές και αθλήτριες που...

 73 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το ''καλεντάρι'' για τις μοτοσυκλέτες

  Το ''καλεντάρι'' για τις μοτοσυκλέτες
Πριν από 12 ημέρες
09:15 | Σαβ 9 Μαρ, 2019

Την προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2019, στο οποίο θα συμμετάσχουν και αθλητές της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος», έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΜΟΤΟΕ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Ταχύτητας µοτοσυκλετών του...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Την Πέμπτη οι λεπτομέρειες

  Την Πέμπτη οι λεπτομέρειες
Πριν από 12 ημέρες
11:03 | Παρ 8 Μαρ, 2019

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου, της κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου  την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019. Θα πραγματοποιηθεί στο «Best Western...

 75 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Συντήρηση στα γήπεδα τένις

  Συντήρηση στα γήπεδα τένις
Πριν από 14 ημέρες
12:50 | Τετ 6 Μαρ, 2019

Την σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης συνεργασίας, με την οποία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει και υλοποιήσει για λογαριασμό του Δήμου Ρόδου το έργο ««Επισκευή – Συντήρηση Εγκαταστάσεων Αντισφαίρισης στις περιοχές...

 70 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Α.Ο.Κ

Μακη σχολιαζεις (ορθώς) ότι ο Κολοσσός είναι ανυπαρκτος ουσιαστικά παρασκηνιακα και καλά κανεις. Εδώ μια ανακοίνωση δεν έβγαλαν ούτε θα...

Ρόδος

ΕΑΚΑ / Στελαρας και ξέρω ψωμί! Συγχαρητήρια στον Κόουτς και στην ομάδα! Αυτά είναι !

Μπάσκετ

Πάνω σε αυτό που λέτε για τις Ακαδημίες θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου. Έχετε δη προπόνησεις στην υπόλοιπη...

Ροδιτες ενωμενοι

Ντροπή και μόνο ντροπή να ακούμε αυτά τα λόγια . Πιστεύω ο κολοσσός πρέπει να σταματήσει να αφήνει τους οργανωμένους...

Μπασκετοφιλος

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά στην Ρόδο (δεν ξέρω πως είναι στα νησιά) αγωνίζονται μια φορά στις 2 βδομαδες...

μπασκετ

Θεωρώ ότι η ποινή της πειθαρχικής επιτροπής στον προπονητή της Ε.Α.ΚΑ, αποτελεί παρωδία.....το να τιμωρηθεί αμέσως μετά το πέρας των...

ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεκτή η κοπή αλλά δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν απλά αναφέρομαι στην πραγματικότητα. Ας κοιτάξουμε επιτέλους τα παιδιά μας

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Σε γενικές γραμμές είδαμε ένα ωραίο Final 4 Νεανίδων. Με εξαίρεση τον πρώτο ημιτελικό, τα 3 άλλα παιχνίδια ήταν κοντά...

Κάλυμνος

Πέρυσι στο final4 των παμπαίδων έγινε κλήρωση αντί να παίξει ο 1ο με τον 2ο αν γίνονταν ετσι που κανονικά...

Παίκτης Ακαδημίας

Αν δεν γινόταν κλήρωση για κάποιον τα συμφέροντα και γινόταν χιαστοι τα ζευγάρια όπως θα έπρεπε να γίνουν θα ήταν...