www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
Η κοπή πίτας του Ν.Ο.Ρ.
12:02 | Σαβ 12 Ιαν, 2019
Εκτύπωση θέματος 216 αναγνώσεις

Η κοπή πίτας του Ν.Ο.Ρ.

Μετά την τελετή  της  κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα για τον  καθαγιασμό των υδάτων, που με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε από τον  Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Ρόδου παρουσία του ευσεβούς λαού, των αρχών και πλήθους κόσμου στο  προβλήτα μπροστά στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκε  όπως πάντα, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου, παρουσία των αρχών, πλήθους κόσμου, μελών, γονέων  και  αθλητών του Ν.Ο.Ρ,   η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου στις εγκαταστάσεις του. Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, και τις ευχές από το  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο, για μια καλή ευλογημένη και επιτυχημένη χρονιά κάτω από τη σκέπη και μέσα στην ευλογία του θεού, καλή χρονιά σε όλους, χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους, πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, Δημήτρης Χριστοδούλου.

Προσφώνησε τους παρευρισκόμενους επισήμους που μας τίμησαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους, πιστοποιώντας  ότι ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας του Νησιού και απευθύνθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους. 

Κυρίες και κύριοι,

Με την ευχή να φωτιστούν οι καρδιές και να επέλθει η πνευματική αναγέννηση όλων των πιστών μέσω του λυτρωτικού μηνύματος της βάπτισης του Χριστού, ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου τιμά και φέτος με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη, τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων.

Ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου είναι ένα αθλητικό σωματείο που από την επίσημη ίδρυση του μαζί με την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου το 1947, γαλούχησε τους περισσότερους κατοίκους της πόλης της Ρόδου με την αγάπη της θάλασσας, το ήθος και την άμιλλα, συμβάλλοντας έτσι στην καταξίωση τους ως δημιουργικά μέλη της κοινωνίας. 

Γνωρίζετε καλά ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου, τον οποίο υπηρετούμε όλοι μας, (Δ.Σ, προπονητές, αθλητές και τα ενεργά μέλη του), με πίστη και αφοσίωση, είναι κάτι παραπάνω από ένα καταξιωμένο αθλητικό σωματείο, είναι νοοτροπία , είναι η ενεργή παρουσία, είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας.

Ουσιαστικά εδώ κτυπάει η καρδιά της Ναυταθλητικής συνείδησης ολόκληρου του Νησιού μας. Ενός Νησιού που από την αρχαιότητα έως σήμερα πιστεύει στον αθλητισμό, ελπίζει στον αθλητισμό, βρίσκει στον αθλητισμό τον ακριβή συνδυασμό πνεύματος και συγκίνησης.

Τη θερινή περίοδο κατά την διάρκεια των διακοπών των σχολείων εκπαιδεύονται σε όλα τα αθλήματα περίπου 700 παιδιά από την ηλικία των δυόμιση ετών, στην κολύμβηση , απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο ΝΟΡ, και το χειμώνα συνεχίζουν μόνο τα αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν περίπου 50 αθλητές.   

Η διοίκηση του Ν.Ο.Ρ. ανταποκρινόμενη στη καταστατική της  υποχρέωση για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες αλλά και στη κοινωνική της ευθύνη να δώσει υγιή διέξοδο στη νεολαία του νησιού μας, προφυλάσσοντάς την από τον καταιγισμό των προκλήσεων, έχει επιλέξει εξειδικευμένο προσωπικό  τόσο για τις εκμαθήσεις όσο και στα αγωνιστικά τμήματα αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών απαραίτητη προϋπόθεση για την ευαίσθητη ηλικία τους .

Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου  πέρα από την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων που πολλές φορές μας έχουν κάνει   υπερήφανους είναι και ένας φορέας που προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες στα μέλη του αλλά και στους πολίτες του νησιού της Ρόδου.

Ο απόηχος της οικονομικής κρίσης που έπληξε και συνεχίζει να πλήττει την Ελληνική κοινωνία έχει επιφέρει δραστικές περικοπές στο κοινωνικό κράτος και κατ΄ επέκταση στον πολιτισμό και στον αθλητισμό.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου  πέρα από την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων που πολλές φορές μας έχουν κάνει  υπερήφανους, είναι και ένας φορέας που προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες στα μέλη του αλλά και στους πολίτες του νησιού της Ρόδου. 

Το κυρίαρχο στοιχείο που υπαγόρευσε την κατεύθυνση που  ακολούθησε το διοικητικό Συμβούλιο είναι  οι κλιμακούμενες κοινωνικές ανάγκες. Ο απόηχος της οικονομικής κρίσης, η οποία έπληξε και συνεχίζει να πλήττει την ελληνική κοινωνία αλλά και τη διεθνή κοινότητα συνολικά, φαινόμενα όπως οι δραστικές περικοπές στο κοινωνικό κράτος, σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και άλλα, πιο ανησυχητικά, όπως η εντεινόμενη βία, και ο καταιγισμός των προκλήσεων στη νεολαία που μας αναγκάζει να δράσουμε και να αντιδράσουμε  και να μην εγκαταλείψουμε  τις ευγενικές αθλητικές μας φιλοδοξίες.

Σε αυτή τη ¨Σχέση ευθύνης¨ με την κοινωνία ο ΝΟΡ επεκτείνει και ενισχύει τον κοινωνικό του ρόλο μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη διατήρηση και προστασία του κοινωνικού ιστού κατέστη σαφές ότι ήταν επιτακτική ανάγκη να γίνει μείωση της μηνιαίας συνδρομής των εκπαιδευόμενων παιδιών.

Καταλήξαμε σε μείωση περίπου 30%. Τα έξοδα όμως για τη λειτουργία όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά αυξήθηκαν. Ηλεκτρικό, νερό, χημικά για το νερό του κολυμβητηρίου και καύσιμα αυξήθηκαν. Το ισοδύναμο μέτρο για αντιστάθμισμα της μείωσης  30% των εσόδων μας δεν μπορούσε να είναι άλλο από την εθελοντική εργασία των μελών του Δ.Σ. αλλά και των ενεργών μελών του Ομίλου μας. Όλοι δέχτηκαν με ευχαρίστηση να κάνουν αυτό που κάνουν όλοι οι άνθρωποι που επιλέγουν να ασχοληθούν με τη διοίκηση ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων. Δηλαδή, το αυτονόητο με την ανάγκη να αναληφθούν δράσεις που στην ουσία τους, μαρτυρούν τη φροντίδα για τον συνάνθρωπο και που έχουν τη δυναμική να συμπαρασύρουν μιμητές. 

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Τα παιδιά που παρακολουθούν  τα καλοκαιρινά τμήματα των εκμαθήσεων είναι περίπου  700 από τα οποία τα 500 στο άθλημα της κολύμβησης.

Η κολύμβηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα άλλα αθλήματα που καλλιεργεί ο ΝΟΡ.

Στόχος  μας είναι η λειτουργία  ως ενεργού κοινωνικού εταίρου και η συμβολή  σε δράσεις συνεργατικές και κοινωνικές που σκοπεύουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Οι προτεραιότητες που έθεσε ο ΝΟΡ αναφορικά με τη κοινωνική του ευθύνη εστιάζονται.

Α. Στη κάλυψη των δαπανών για ατομική εκγύμναση στη πισίνα σε παιδιά ατομικής αγωγής (ΑΜΕΑ) με στόχο την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους μέσω της εφαρμογής θεραπειών και προγραμμάτων που θα τα βοηθήσουν να κάνουν "ΒΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ".

Β. Στη κάλυψη των δαπανών για την εκμάθηση κολύμβησης, ιστιοπλοΐας, κανόε-καγιάκ, κωπηλασίας και υδατοσφαίρισης στα παιδιά του κέντρου παιδικής 

Γ. Υποστήριξη πρωτοβουλιών φορέων με περιβαλλοντική δράση 

Δ. Γίνονται προσπάθειες,  σε συνεργασία με το Π.Τ.Δ.Ε. του πανεπιστημίου  Αιγαίου, με επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ για πρακτική άσκηση φοιτητών, να μας συμπεριλάβουν στους φορείς που θα επιλέξουν για την πρακτική τους όπως γινόταν και παλαιότερα για τη λειτουργία δωρεάν προγράμματος  δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας  3 έως 12 ετών.

Οι  επιχορηγήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού φθάνουν  στα σωματεία μέσω ομοσπονδιών,  δεν υπάρχουν και δεν  καλύπτουν πλέον   τα έξοδα των υποχρεωτικών διοργανώσεων. Η μη συμμετοχή σε τέτοιους αγώνες, με 10 αθλητές κάθε χρόνο, συνεπάγεται την αφαίρεση της  ειδικής αθλητικής αναγνώρισης  του σωματείου.

Είναι προφανές ότι κάθε κόστος (μετακίνησης-διανυκτέρευσης-συμμετοχής) μεταφέρεται από τα σωματεία στους γονείς των αθλητών, στους ίδιους γονείς που έχουν δει τους μισθούς τους και τα εισοδήματα τους να συρρικνώνονται (όσοι απ' αυτούς είναι τυχεροί να δουλεύουν ακόμα), στους ίδιους γονείς που για χρόνια έχουν ήδη «ματώσει» οικονομικά ώστε τα παιδιά τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και πολλοί εκ των οποίων δεν μπορούν πλέον να καλύψουν ούτε τις υποχρεώσεις τους προς τα σωματεία και οδηγούνται σε αποχή ή απομάκρυνση των παιδιών από τον αθλητισμό.

Όλοι οι Όμιλοι του Αιγαίου,  είμαστε κοντά στη νεολαία και επενδύσουμε στον αθλητισμό που είναι το μέλλον  μας και  σε μια πρωτόγνωρης δυσκολίας χρονική περίοδο, να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα  δίνοντας  υγιή διέξοδο στη νεολαία, προφυλάσσοντάς την από τον καταιγισμό των προκλήσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για όλους τους παραπάνω αγώνες, στους οποίους οι ανταγωνιστές μας για τις θέσεις που διεκδικούμε είναι πολύ εύκολο να μεταβούν και να αγωνιστούν, εμείς λόγω της απόστασης και των πανάκριβων εισιτηρίων είναι πολύ πιθανόν να μη μπορέσουμε να μεταβούμε.  

Για καλή μας τύχη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος δείχνοντας την αγάπη του για τον Ναυταθλητισμό, χρηματοδοτεί τις μετακινήσεις μας, που είναι πανάκριβες, μεταφέρουμε οχήματα, τρέιλερ για τα σκάφη των αθλητών μας και τρέιλερ για τη μεταφορά των φουσκωτών σκαφών για την ασφάλεια των αθλητών μας κατή την διάρκεια των ιστιοδρομιών και φυσικά οι αθλητές και οι προπονητές.    

Ακόμη, Μεγάλος χορηγός μας είναι και blue star ferries  που μας χορηγεί εκπτώσεις περίπου στο 50%.

Επίσης μεγάλος χορηγός μας είναι παραδοσιακά και τα ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ που μας συμπαρίστανται αναλαμβάνοντας κάθε χρόνο την τελετή λήξης των θερινών τμημάτων εκμάθησης ναυταθλημάτων. 

Σήμερα που οι Έλληνες δοκιμάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και η οικονομική κρίση τείνει να μεταβληθεί σε κρίση αξιών και αξιοπρέπειας, είναι πολύ σημαντική η οικονομική ενίσχυση των Ναυτικών  Ομίλων του Αιγαίου  μας, για να μπορούμε να μεταβαίνουμε στους  υποχρεωτικούς  αγώνες, ανταποκρινόμενοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομίλων μας. Έτσι θα δώσουμε  την ευκαιρία στους αθλητές μας να δείξουν τις δυνατότητές τους , διεκδικώντας θέσεις στις εθνικές ομάδες αλλά και άλλες διακρίσεις γενικότερα,  που έχουμε βάλει στόχο και για τον οποίο τόσο  πολύ δουλεύουμε, σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες  στη θάλασσα, που είναι η ζωή μας και αγαπάμε πάρα πολύ.

Για το λόγο αυτόν βάσει επαναλαμβανόμενων αποφάσεων του Δημοτικού συμβουλίου  του Δήμου Ρόδου έχει  παραχωρήσει στο ΝΟΡ την  χρήση του  χώρου και εδώ και είκοσι περίπου χρόνια μας έχει παραχωρηθεί και το δικαίωμα, προκειμένου να το εκμεταλλευόμαστε και να το εκμισθώνουμε σε τρίτους, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας από τα εισπραττόμενα μισθώματα. Βέβαια όπως πιθανόν θα γνωρίζετε, οι  περισσότεροι από εσάς, ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου έχει να εισπράξει μισθώματα τα από τη μισθώτρια εταιρεία  σχεδόν οκτώ ολόκληρα χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουμε περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση. 

Μολονότι, ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου στερείται των εκ της μισθώσεως προσδοκώμενων εσόδων του (η μισθώτρια εταιρεία κατέβαλε για τελευταία φορά έναντι οφειλόμενων μισθωμάτων του έτους 2010), καταβάλλουμε καθημερινά με εθελοντική εργασία και πιστή εφαρμογή των αρχών μας, κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου, να διατηρήσουμε ζωντανό οργανισμό, τον ιστορικό μας όμιλο, που για δεκαετίες προάγει τον αθλητισμό στο νησί μας και παρέχει στους συνδημότες μας, τη νεολαία και τα μικρά παιδιά, με ιδιαίτερη μάλιστα ευαισθησία στις ευπαθείς, αλλά και σε ειδικές κατηγορίες της κοινωνίας ομάδες, τη δυνατότητα να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά ακόμη και να αντιμετωπίσουν προβλήματα της υγείας τους. 

Το 2016 μάλιστα εκδόθηκε η οριστική απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, η οποία μας δικαίωσε και διέταξε τη μισθώτρια να μας αποδώσει το μίσθιο και τα οφειλόμενα μισθώματα. Πριν όμως προλάβει   να στεγνώσει το μελάνι από την καθαρογραφή της απόφασης και να χαρούμε από το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας που μας ταλαιπώρησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια, η μισθώτρια εταιρεία ζήτησε ενόψει δήθεν της ζημίας υφίστατο, να ανασταλεί  προσωρινά η εκτέλεση της απόφασης και με μια διαδικασία που διήρκησε λιγότερα από πέντε  λεπτά  εξασφάλισε μια πρωτόγνωρη για τα δικαστηριακά χρονικά προσωρινή διαταγή με την οποία δόθηκε περίοδος χάριτος σε μια μισθώτρια που έχει ξεχάσει να πληρώνει, ενώ επίσης έχει λήξει η μίσθωση από το καλοκαίρι του 2013!!!

Τον Σεπτέμβριο του 2018  εκδόθηκε η απόφαση του εφετείου, πριν πέντε (5) μήνες!!! και μέχρι σήμερα δεν έχει καθαρογραφεί για να μπορέσουμε να ενεργήσουμε νομικά κατά της απόφασης.

Η απόφαση αυτή του εφετείου, δικαιώνει τη πρωτόδικη απόφαση για το ποσό που μας οφείλει μέχρι το 2012 που προσφύγαμε στη δικαιοσύνη και δίνει το δικαίωμα για την έξωση της μισθώτριας εταιρείας στον  κύριο Δήμαρχο επειδή λέει, είναι ο ιδιοκτήτης του χώρου. 

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος Φώτιος δεσμεύτηκε ότι όταν καθαρογραφεί η απόφαση θα ενεργήσει ώστε να δοθεί τέλος σ΄αυτή την απαράδεκτη ταλαιπωρία που δυστυχώς κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται, είτε τερτίπια της νομοθεσίας, είτε διάφορα τεχνάσματα για να ταλαιπωρούν τους εννόμους. Μαζί θα προχωρήσουμε για να αποκαταστήσουμε αυτή την αταξία που ταλαιπωρεί όχι μόνο τον ΝΟΡ αλλά και την τοπική κοινωνία και  έχετε απόλυτο δίκαιο.  Τον ευχαριστήσαμε  τον χειροκροτήσαμε και του είπαμε ότι θα ενημερώσουμε και τις άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου για να στηρίξουν τα  δικαιώματά μας όπως προβλέπονται από την απόφαση της παραχώρησης από το  Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ο κ. Περιφερειάρχης συνεχάρη το Δ.Σ. του ΝΟΡ για το έργο που προσφέρει στη κοινωνία της Ρόδου και μας βεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να μας βοηθάει με όλους τους τρόπους που μπορεί. Δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη χαρά που μπορεί να στηρίζει συλλόγους που παράγουν έργο με περιεχόμενο στον αθλητισμό. Βοηθήσαμε πάρα πολύ,  δώσαμε πάρα πολύ αγάπη και βοηθήσαμε σε πάρα πολλές διοργανώσεις που είναι δεκάδες, τοπικού χαρακτήρα, Περιφερειακού, Εθνικού, Πανευρωπαϊκού, και διεθνούς επιπέδου. Πιστεύουμε ότι    στα χρόνια της κρίσης η διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής είναι μεγαλύτερο πρόβλημα ακόμα και από αυτό το δημοσιονομικό.   

Τελειώνοντας εύχομαι καλή χρονιά να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε το 2019, μια χρονιά χωρίς άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις , υγεία για όλο τον κόσμο και καλές ειδήσεις σε όλους. Από την πλευρά μου ισχύει η δέσμευση να βοηθήσουμε με όλες  μου τις δυνάμεις και στο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου συγχαρητήριε για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γάκης Δημήτριος και ευχήθηκε να έχουμε υγεία σε μια ήρεμη  και ειρηνική  θάλασσα στο Αιγαίο που την έχουμε ανάγκη και  να μην έχουμε άλλου είδους εκτροπές (στρατιωτικές).    

Αναφερόμενος στα νομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Ναυτικό Όμιλο εξέφρασε την απορία του βλέποντας μια πολιτεία να μην μπορεί να παρέμβει και να αποκαταστήσεις αυτό που η ίδια θεωρεί δίκαιο. Είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα αυτό που συμβαίνει. Έχουμε τα δικαστήρια που παίρνουν αποφάσεις αλλά έχουμε και μηχανισμούς οι οποίοι είτε τις μπλοκάρουν είτε δεν μπορούν να τις εφαρμόσουν.

Έχω συμπαρασταθεί στον αγώνα του  Ναυτικού  Ομίλου   Ρόδου, αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει και μια άλλη διάσταση. Είναι υπόθεση της κοινωνίας. Εύχομαι να κινητοποιηθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι μας συμβαίνει και να μπορέσουμε όχι μόνο σ΄ αυτή τη περίπτωση αλλά γενικότερα  σε όλες τις περιπτώσεις το δίκαιο να απονέμεται και να κυριαρχήσει.

Εύχυμοι υγεία, χαρά, ευτυχία και ήρεμη και ειρηνική θάλασσα στο Αιγαίο.          

Ευελπιστούμε πως σύντομα θα ανακτήσουμε την κατοχή και χρήση του ακινήτου ώστε να το επαναφέρουμε στην μορφή που του αρμόζει και που επιτάσσει η πολιτιστική μας κληρονομιά. Σε αυτήν ακριβώς την προσπάθειά μας, σας καλούμε να στρατευτείτε μαζί μας  ώστε να επιληφθούν άμεσα επί του θέματος οι αρμόδιοι φορείς  και να αποκαταστήσουν την πλήρη νομιμότητα. 

Ειδικά όμως λόγω την ειδικών συνθηκών που έχουμε στην προκειμένη περίπτωση αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω τη στήριξη   φορέων που ενδιαφέρονται  για το ΝΟΡ , του τύπου , των  ΜΜΕ και των υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας. Χωρίς τη συμπαράστασή  τους το έργο μας είναι καταδικασμένο σε αποτυχία.

Θέλω επίσης να ζητήσω την εμπιστοσύνη των μελών μας στο όνομα των οποίων θα γίνουν όλες οι προσπάθειές μας και θα αναλωθεί όλη μας η ενέργεια ώστε η δράση μας να είναι μια ατέλειωτη μάχη με την υπεροχή.

Ο ΝΟΡ μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε κάτι  σπουδαιότερο από τους εαυτούς μας.

Και δεν θα προδώσουμε το συμφέρον των μελών μας

Σε αυτό είμαστε άκαμπτοι

Δεν κάνουμε συμβιβασμούς με τη συνείδηση μας

Ούτε με τα συμφέροντα του ομίλου μας. 

Εμείς δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να  

καμφθούμε από τις μεθοδεύσεις της μισθώτριας εταιρείας και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για να ανακτήσουμε την κατοχή του ακινήτου που μας παραχωρήθηκε και ταυτόχρονα την πληγωμένη αξιοπρέπειά μας από τον τρόπο που λειτουργεί η συγκεκριμένη επιχείρηση.

Παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ  κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ  

O ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ

Ο κ. ΚΑΡΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κ. Γρηγόριος Ρουμάνης    

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Α΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ.  Καληωράκης   Μιχαήλ 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ 

Ο ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ κ. ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Ο κ. ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ο κ. ΜΠΑΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Eντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ο κ. ΜΠΑΡΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ο κ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας

Ο κ. ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ Αντιδήμαρχος Δήμου Ρόδου 

Η  κυρία ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΡΙΖΑ  Αντιδήμαρχος Δήμου Ρόδου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ από ΤΟ ΤΜΗΜΑ HJ33 ΡΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΗPA HELLAS

H ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ. ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τελειώνοντας ο πρόεδρος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά με  υγεία, ευτυχία και προκοπή το νέο έτος 2019. Επίσης ανακοίνωσε ότι οι δυο  βασιλόπιτες  και τα γλυκίσματα ήταν προσφορά του PANE DI CAPO,  η πρώτη τυχερή  κέρδισε μια διανυκτέρευση για δυο άτομα στο ξενοδοχείο   Elafos, ένα ξενοδοχείο αλπικού στιλ μέσα στο καταπράσινο δάσος του Προφήτη Ηλία,   προσφορά της επιχείρησης που το διαχειρίζεται και  ο δεύτεροσ τυχερός, ένα Μήνα δωρεάν μαθήματα στα τμήματα του ΝΟΡ .

Άλλα σπορ |
  Πρώτος στους ''βετεράνους'' ο Βαζαίος

Πρώτος στους ''βετεράνους'' ο Βαζαίος

Πριν από 13 ώρες 08:17 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης συγχαίρει τον τεχνικό διευθυντή του κ. Φώτη Βαζαίο ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο μονό και στο διπλό στην κατηγορία του στο παγκόσμιο τουρνουά βετεράνων στην Κέρκυρα....

 151 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Χάλκινη'' η Σπανουδάκη!

''Χάλκινη'' η Σπανουδάκη!

Πριν από 13 ώρες 08:02 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Σε πέντε αυξήθηκαν τα μετάλλια της Ελλάδας στο Μινσκ, όπου διεξάγονται οι 2οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες. Μετά τις διακρίσεις των Αζωίδη (τζούντο, χάλκινο), Α. Κορακάκη (σκοποβολή, ασημένιο) Καρακιζίδη (σάμπο, ασημένιο) ακολούθησε...

 47 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι αστυνομικοί στο 4o Syros Run

Οι αστυνομικοί στο 4o Syros Run

Πριν από 1 ημέρα 10:28 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 με 17 αθλητές και αθλήτριες στο 4ο Syros Run στην...

 201 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο Ιππότης πάει στην Πάτρα!

Ο Ιππότης πάει στην Πάτρα!

Πριν από 2 ημέρες 09:27 | Σαβ 22 Ιουν, 2019

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία θα διοργανώσει την Τελική Φάση του 47ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος A΄ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στο χρονικό διάστημα από 2 έως 6 Ιουλίου...

 248 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Φουλάρει ο Υγρός Στίβος Ρόδου

Φουλάρει ο Υγρός Στίβος Ρόδου

Πριν από 3 ημέρες 17:04 | Παρ 21 Ιουν, 2019

Η προετοιμασία των κολυμβητών του Υγρού Στίβου Ρόδου για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα πλησιάζει στο τέλος της, με τον σύλλογο να εκδίδει σχετική ανακοίνωση: «Οι αθλητές στις προπονήσεις ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς...

 158 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι ''Πιγκουίνοι'' στην Κάλυμνο!

Οι ''Πιγκουίνοι'' στην Κάλυμνο!

Πριν από 3 ημέρες 10:11 | Παρ 21 Ιουν, 2019

Στηρίζοντας και συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες που γίνονται στην περιοχή μας, η κολυμβητική ακαδημία του Κολλεγίου Ρόδου «Πιγκουίνοι», θα συμμετάσχει με αρκετούς αθλητές στους αγώνες που θα διοργανώσει ο...

 145 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Όλα έτοιμα για το Summer Camp

Όλα έτοιμα για το Summer Camp

Πριν από 4 ημέρες 08:48 | Παρ 21 Ιουν, 2019

Όλα είναι έτοιμα για ένα ακόμη αξέχαστο καλοκαίρι με το Summer Camp του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω από Δευτέρα 24 Ιουνίου έως και Παρασκευή 2 Αυγούστου. Χαρίστε ένα όμορφο καλοκαίρι στα...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Ημέρα παιδικού ποδηλάτου''

''Ημέρα παιδικού ποδηλάτου''

Πριν από 5 ημέρες 08:07 | Πεμ 20 Ιουν, 2019

Το ποδηλατικό τμήμα του Κ.Α.Ο. Φιλίνος μαζί με την εταιρεία Εμμ. Σταμόγλου  και ΥΙΟΙ ΟΕ διοργανώνει το Σάββατο την εκδήλωση ''Ημέρα παιδικού ποδηλάτου" στο κατάστημα Σταμόγλου στην οδό Ασκληπιείου. Μόνο για...

 274 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Αθλητική κουβέντα με Γιαννικουρή στον Αρχάγγελο!

Αθλητική κουβέντα με Γιαννικουρή στον Αρχάγγελο!

Πριν από 5 ημέρες 09:20 | Τετ 19 Ιουν, 2019

Μία εξαιρετική… αθλητική κουβέντα είχαν χθες στον Αρχάγγελο, το μέλος του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής, με τους ανθρώπους του μπασκετικού Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος («παρών» και ήταν...

 771 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο Λεονταράκης στο τουρνουά Squash

Ο Λεονταράκης στο τουρνουά Squash

Πριν από 6 ημέρες 13:38 | Τρι 18 Ιουν, 2019

O Xαράλαμπος Λεονταράκης είναι το πιο σημαντικό Ελληνικό όνομα που θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά Squash που διοργανώνει το διάστημα από τις 20 έως και τις 23 Ιουνίου στο...

 298 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η γιορτή της Φλόγας!

Η γιορτή της Φλόγας!

Πριν από 6 ημέρες 12:56 | Τρι 18 Ιουν, 2019

Την περασμένη Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στις 18:30 στο ΔΑΚ  Καλλιπάτειρα, στον προαύλιο χώρο του στίβου, έγινε η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του τμήματος τζούντο της Φλόγας Ρόδου και η απονομή των...

 105 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Με 65 αθλητές ο Ρ.Ο.Α. στην Κάλυμνο!

Με 65 αθλητές ο Ρ.Ο.Α. στην Κάλυμνο!

Πριν από 6 ημέρες 09:38 | Τρι 18 Ιουν, 2019

Χαρούμενη αλλά με τη γλυκιά κούραση της επιτυχίας επέστρεψε η πολυπληθής αποστολή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης απο το Περιφερειακό Πρωτάθλημα στην Κάλυμνο. Ο Ροδιακός Όμιλος συμμετείχε με 65 αθλητές και...

 176 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Άριστα στο διεθνές τουρνουά Squash

  Άριστα στο διεθνές τουρνουά Squash
Πριν από 6 ώρες
15:20 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Τις εντυπώσεις "έκλεψε" για ένα ακόμα καλοκαίρι το Διεθνές τουρνουά squash που διοργάνωσε ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ξενοδοχείο Sheraton υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων του αθλήματος. Μεγάλοι...

 24 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην 4η θέση η Κοντάκη!

  Στην 4η θέση η Κοντάκη!
Πριν από 13 ώρες
08:15 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Την τετάρτη θέση κατέκτησε η Ειρήνη Κοντακη αθλήτρια- προπονήτρια του Ροδιακού ομίλου αντισφαίρισης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Ιστορικό Όμιλο Αθηνών. Η Τετάρτη αυτή θέση εκτός από μεγάλη επιτυχία αποτελεί...

 23 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νικητής ο Paul Coll στο Squash

  Νικητής ο Paul Coll στο Squash
Πριν από 1 ημέρα
20:52 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Ο Νεοζηλανδός Paul Coll, Νο 5 στον κόσμο, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και ήταν ο μεγάλος νικητής του Διεθνούς τουρνουά squash (στο ταμπλό των επαγγελματιών PSA) που διοργάνωσε και...

 33 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ημερίδα ζευγών στο μπριτζ

  Ημερίδα ζευγών στο μπριτζ
Πριν από 1 ημέρα
10:24 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει ανεξάρτητη ημερίδα ζευγών 4ης Βαθμίδας. Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης: Τόπος και χρόνος διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις του ομίλου (Ξενοδοχείο Σεμίραμις), την Τρίτη 2/7/2019 ώρα 21:00. Τρόπος...

 37 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην τελική ευθεία το τουρνουά Squash

  Στην τελική ευθεία το τουρνουά Squash
Πριν από 2 ημέρες
11:40 | Σαβ 22 Ιουν, 2019

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το διεθνές τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ξενοδοχείο Sheraton. Το τουρνουά μπαίνει από σήμερα στην τελική του ευθεία καθώς αύριο θα διεξαχθούν...

 39 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Κατερίνα έφηβοι και νεανίδες

  Στην Κατερίνα έφηβοι και νεανίδες
Πριν από 2 ημέρες
09:20 | Σαβ 22 Ιουν, 2019

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από σωματεία όλης της χώρας. Με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής,...

 50 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Όλοι στο πλευρό της Ειρήνης

  Όλοι στο πλευρό της Ειρήνης
Πριν από 3 ημέρες
19:30 | Παρ 21 Ιουν, 2019

Η προπονήτρια- αθλήτρια του Ροδιακού Ομίλου αντισφαίρισης Ειρήνη Κοντάκη μετά από μια εκπληκτική πορεία με σημαντικές νικες απέναντι σε υψηλού επιπέδου αθλητριες έφθασε στον ημιτελικο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος .Με το...

 52 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στη Ρόδο ο Paul Coll!

  Στη Ρόδο ο Paul Coll!
Πριν από 3 ημέρες
16:31 | Παρ 21 Ιουν, 2019

Ο Νεοζηλανδός Paul Coll είναι το πολύ μεγάλο όνομα του διεθνούς τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ξενοδοχείο Sheraton. Ο επαγγελματίας αθλητής που είναι Νο 6 στον...

 45 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Επιτυχία στο τουρνουά της Καλύμνου

  Επιτυχία στο τουρνουά της Καλύμνου
Πριν από 3 ημέρες
12:57 | Παρ 21 Ιουν, 2019

Με επιτυχία και κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη συμμετοχή αθλητών, ολοκληρώθηκε το 2o Περιφερειακό τουρνουά Juniors Νοτίου Αιγαίου - Κάλυμνος 2019 που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νικήτρια ξανά η Σπανουδάκη

  Νικήτρια ξανά η Σπανουδάκη
Πριν από 3 ημέρες
10:05 | Παρ 21 Ιουν, 2019

Το διεθνές meeting Παπαφλέσσεια που περιλάμβανε από 6 αγωνίσματα Ανδρών-Γυναικών, διεξήχθη την Τετάρτη 19 Ιουνίου στην Καλαμάτα, με 3 επιτεύξεις ορίων για το Ευρωπαϊκό Νέων (Ζήκος, Μαντζουρογιάννης, Κουτσαλιάρη) και μια...

 35 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Το τουρνουά θα είναι δυνατό''

  ''Το τουρνουά θα είναι δυνατό''
Πριν από 4 ημέρες
15:37 | Πεμ 20 Ιουν, 2019

Με τα καλύτερα λόγια για τη Ρόδο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ένα από τα "βαριά" ονόματα που παίρνουν μέρος στο Διεθνές τουρνουά squash της Ρόδου το οποίο ξεκίνησε σήμερα στο...

 45 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το ''ευχαριστώ'' του Ιπποκράτη Κώου

  Το ''ευχαριστώ'' του Ιπποκράτη Κώου
Πριν από 5 ημέρες
08:04 | Πεμ 20 Ιουν, 2019

Ο Ιπποκράτης ο Κώος εξέδωσε ανακοίνωση- ευχαριστήριο για τη γιορτή κλασικού αθλητισμού: ''Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τα παιδιά που συμμετείχαν στην γιορτή  κλασικού Αθλητισμού που έγινε  εχθές...

 42 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αρχίζει το διεθνές τουρνουά Squash

  Αρχίζει το διεθνές τουρνουά Squash
Πριν από 5 ημέρες
16:28 | Τετ 19 Ιουν, 2019

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από δεκαπέντε χώρες, αρχίζει αύριο (Πέμπτη 20 Ιουνίου) στο ξενοδοχείο Sheraton το Διεθνές τουρνουά squash που διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά ο Ροδιακός Όμιλος...

 33 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με 66 αθλητές το τοπικό πρωτάθλημα

  Με 66 αθλητές το τοπικό πρωτάθλημα
Πριν από 6 ημέρες
07:32 | Τετ 19 Ιουν, 2019

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου μικρών κατηγοριών, στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής της Τ.Ε.Δ. για το 2019. Ο αγώνας διεξήχθη στην Ρόδο το...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στα ''Πεισάνδρεια''

  Τα αποτελέσματα στα ''Πεισάνδρεια''
Πριν από 7 ημέρες
12:29 | Δευ 17 Ιουν, 2019

Στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Αγίου Σουλά, στη Σορωνή, έγιναν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα ''Πεισάνδρεια 2019'', με διοργανωτή τον Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ...

 71 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Πάτρα το πανελλήνιο!

  Στην Πάτρα το πανελλήνιο!
Πριν από 9 ημέρες
08:23 | Κυρ 16 Ιουν, 2019

Ο  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) και έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη της πιο...

 61 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Squash από...12 χώρες!

  Squash από...12 χώρες!
Πριν από 9 ημέρες
12:38 | Σαβ 15 Ιουν, 2019

Αθλητές και αθλήτριες από δώδεκα διαφορετικές χώρες θα πάρουν μέρος στο Διεθνές τουρνουά squash που διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά στο ξενοδοχείο Sheraton ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης. Οι αγώνες θα...

 58 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στα ''Παπαφλέσσεια'' η Σπανουδάκη!

  Στα ''Παπαφλέσσεια'' η Σπανουδάκη!
Πριν από 10 ημέρες
08:15 | Σαβ 15 Ιουν, 2019

Την προσεχή Τετάρτη 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί το διεθνές grand prix στίβου «Παπαφλέσσεια 2019» που θα διοργανώσει ο ΓΣ Μεσσηνιακός  σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Οι αγώνες θα γίνουν στο...

 64 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Χρυσή'' η Σαχίνογλου

  ''Χρυσή'' η Σαχίνογλου
Πριν από 10 ημέρες
09:42 | Παρ 14 Ιουν, 2019

Με 12 μετάλλια, τα 9 χρυσά και τα 3 ασημένια επιστρέφουν από το Plovdiv της Βουλγαρίας οι αθλήτριες της Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που συμμετείχαν στο διεθνή αγώνα, CDI, το τριήμερο από...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Παρέλαση αστέρων στη Ρόδο

  Παρέλαση αστέρων στη Ρόδο
Πριν από 11 ημέρες
12:45 | Πεμ 13 Ιουν, 2019

Παρέλαση αστέρων του squash στη Ρόδο! Επτά επαγγελματίες (PSA) αθλητές, θα δώσουν το παρών στο Διεθνές Τουρνουά που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλός Τοιχοσφαίρισης το διάστημα από τις 20 έως και...

 179 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Εισαι πολυ πισω

Ο παπαδοπουλος εκλεισε στον ιαλυσο! Άντε παρε να μαθαινεις.

rhodes

ενας καλος παιχτης για το τοπικο φιλε τιποτα παραπανω

Ανωνυμο

Θα παρουσιάσετε το πρόγραμμα των ημιτελικών στο 3ον3;;;; Για το U18

Συμεών

Τελικα παγωσε η αναδιωρθωση?

Μπασκετ

Τι ωρα θα τελειωσει το 3on3 την κυριακη?

Κόουτς

Ηδη 1 μάνατζερ από το κολεγιακο, 1 απο το επαγγελματικό και 2απο Ευρώπη ρωτάνε για τον παιχταρά, ειλικρινά δεν μπορώ...

Ζαργάνας

Πολύ καλό το 3on3 αλλά πολύ κακός ο φωτισμός! Πρέπει να διορθωθεί τουλάχιστον την Κυριακή που το νησί θα φορέσει...

Paikths

Χατζηγεωργιου μεγαλη παιχταρα θα βγαλει ματια φετος.. Να τα βλέπουν καποιοι αλλοι που δεν εκτιμουν πολλα

Κωος

Μάλλον ο φίλος εννοούσε το Μέτσοβο!!!

Νίκος

Τους αγώνες της Ακαδημίας Καλύμνου θα τους δείξει πουθενα;