www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Σκέψεις για κλειστή λίγκα στην Α1!
10:01 | Τετ 5 Δεκ, 2018
Εκτύπωση θέματος 222 αναγνώσεις

Σκέψεις για κλειστή λίγκα στην Α1!

O Βαγγέλης Γαλατσόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μία κλειστή λίγκα. Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ σε συνέντευξη, που παραχώρησε, αναφέρθηκε σ΄αυτό το ενδεχόμενο, αλλά και για τους κανόνες που θα υπάρξουν σ΄αυτήν την περίπτωση. Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή «PICK  N  ROLL» της COSMOTE TV:
Για το έργο του στον ΕΣΑΚΕ: “Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Εξασφαλίσαμε σταθερότητα στην λειτουργία των ΚΑΕ με τις μακροπρόθεσμες συμφωνίες που επιτύχαμε με την ΕΡΤ για δύο χρόνια, την «WATT + WOLT» για τρία, τον Μεγάλο Χορηγό της Basket League, την Betshop για 1+1 έτη, την «COSMOTE» και την «SPALDING». Καταφέραμε με λίγα μέσα να εξασφαλίσουμε το ποσό των 7,2 εκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη διετία, που είναι μια δυνατή επιτυχία, και, μάλιστα, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ μοιράσαμε στις ομάδες ένα πλάνο με τα χρήματα που αναμένεται να εισπράξουν ανά μήνα για να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση του ΕΣΑΚΕ. Περιορίσαμε τα έξοδα σε ποσοστό 30%, προσαρμοστήκαμε στην πραγματικότητα που υπάρχει στην ελληνική οικονομία. Δημιουργήσαμε την Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και προσεγγίζουμε τους χορηγούς, όχι με… παρακάλια, αλλά με μελέτες σε συνεργασία με την εταιρεία Sports Value, με τις οποίες παρουσιάζουμε στις ενδιαφερόμενες εταιρείες με στοιχεία την ανταποδικότητα που μπορούν να έχουν από μια συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ”.
Για το εάν έχει καταφέρει να ελέγξει τα οπαδικά αισθήματα του ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ: “Είναι εφικτό και πρέπον να κάνω αναστολή των φίλαθλων συναισθημάτων μου. Μετά την εκλογή μου ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ παραιτήθηκα από τον ΠΑΟΚ, γιατί η θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ είναι μεγάλη ευθύνη. Πλέον δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ δίπλα στον πάγκο, αλλά από τις θέσεις των επισήμων και με ηρεμία”.
Για το πως καταφέρνει να ισορροπεί μεταξύ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και των υπόλοιπων ομάδων: “Δεν έχω ιδιαίτερη δυσκολία, εξαρτάται από τον πρόεδρο και την κατανόηση των ομάδων. Η εκλογή μου ήταν ομόφωνη και έβαλα ως στόχο να υπηρετήσω το κοινό καλό, να πετύχουμε την εξωστρέφεια του ΕΣΑΚΕ και να συμβάλουμε στην καλύτερη οργάνωση του. Με έχουν βοηθήσει οι καθαρές κουβέντες και η επαγγελματική εμπειρία μου τα τελευταία 30 χρόνια, που με έχει διδάξει να συνεργάζομαι με το δημόσιο και με ιδιωτικές εταιρείες. Στόχος μου είναι το καλό της Λίγκας”.
Για το ελληνικό μπάσκετ και το Πρωτάθλημα: “Είναι από τα αγαπημένα αθλήματα των Ελλήνων φιλάθλων, έχει φέρει τεράστιες επιτυχίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός διακρίνονται στην Ευρωλίγκα, ενώ οι τρεις εκπρόσωποι μας στο Basketball Champions League πραγματοποιούν την φετινή σεζόν πολύ καλή πορεία. Θεωρώ ότι από την περασμένη σεζόν το Πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και ανταγωνιστικό, γιατί έχουν προστεθεί νέες δυνάμεις όπως ο Προμηθέας του κυρίου Λιόλιου, που είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όσα έχει κάνει όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και γύρω από το μπάσκετ και με τους νέους αθλητές.
Επίσης, το Λαύριο με μεγαλομέτοχο τον κύριο Ψαρράκη, το Ρέθυμνο, ο Κολοσσός, η Κύμη, είναι ομάδες από την περιφέρεια που δίνουν νέα δυναμική στο Πρωτάθλημα. Είναι πολύ θετικό ότι στο μπάσκετ έχουν μπει νέοι άνθρωποι, που βάζουν χρήματα από την τσέπη τους – και δεν είναι επενδυτές, γιατί ο επενδυτής περιμένει να πάρει πίσω τα χρήματα του – και προσπαθούν να φέρουν στο μπάσκετ και στα γήπεδα τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειες.
Πολύ καλή δουλειά γίνεται, επίσης, στην Λήμνο, την οποία επισκέφθηκα πρόσφατα, από την οικογένεια Μπούμπουρα που ανακαίνισε το γήπεδο του νησιού και έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα”.
Για το ενδεχόμενο δημιουργίας κλειστής Λίγκας: “Θα το συζητήσουμε στον ΕΣΑΚΕ. Το θέμα είναι να υπάρχουν κανόνες που τηρούνται. Να υπάρχουν εγγυημένα μπάτζετ, να υπάρχουν όροι για τα γήπεδα και τις προΰποθέσεις συμμετοχής. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι το κοινό και οι απαιτήσεις του έχουν αλλάξει. Για να έρθει στο γήπεδο ο φίλαθλος θέλει ελεύθερο internet, καλές συνθήκες, ενδεχομένως και παιδότοπους εντός των γηπέδων.
Εμείς θέλουμε το Πρωτάθλημα να «αγκαλιάσει» την κοινωνία και η κοινωνία να «αγκαλιάσει» το Πρωτάθλημα και αυτός είναι ο στόχος των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιούμε, το «Basket Αγάπης» και τους «Μπασκετοβασίληδες». Θέλουμε την κοινωνία δίπλα μας. Γι’ αυτό αναβιώσαμε τον θεσμό του All Star Game με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα, το γήπεδο γέμισε από παιδιά και οικογένειες, και ευχαριστούμε πολύ τον μεγάλο χορηγό μας, την ΕΚΟ και τους υπόλοιπους χορηγούς. Καταφέραμε να κάνουμε την διοργάνωση χωρίς να αναγκαστεί ο ΕΣΑΚΕ να βάλει χρήματα από το ταμείο του όπως τα προηγούμενα χρόνια”.
Για το All Star Game που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2019 στην Θεσσαλονίκη: “Η απόφαση μας μέχρι πέρυσι ήταν να γίνεται το All Star Game στην περιφέρεια. Για φέτος επιλέξαμε την «μπασκετομάνα» Θεσσαλονίκη και θα συνδυάσουμε την διοργάνωση με την επέτειο των 100 χρόνων μπάσκετ στην Ελλάδα. Το μπάσκετ ήρθε μέσω της ΧΑΝΘ στην Ελλάδα το 1919. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ ωραίο All Star Game, με πολλές δράσεις και θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση στην ΧΑΝΘ για την επέτειο των 100 χρόνων μπάσκετ στην Ελλάδα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του ΕΣΑΚΕ και εξετάζουμε το ενδεχόμενο το επόμενο All Star του 2020, να γίνει είτε στην Κύπρο είτε σε κάποια γειτονική βαλκανική χώρα, ώστε να προσεγγίσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά και τους φιλάθλους των γειτονικών χωρών”.
Για το εάν υπάρχει ελεύθερο πεδίο για πρωτοβουλίες: “Θεωρώ πως ναι. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την Ομοσπονδία, τις ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και τις υπόλοιπες ομάδες, όπως φαίνεται και από το καλό κλίμα στις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλιών και της Γενικής Συνέλευσης. Χθες εγκρίναμε στην Γ.Σ. τροποποίησεις στο καταστατικό ώστε να βελτιώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε την λειτουργία του ΕΣΑΚΕ. Με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, φαίνεται ότι αποκτά μεγαλύτερη επιρροή και δύναμη στον επαγγελματικό αθλητισμό η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αυτό ίσως να είναι καλό, εάν λειτουργήσει όπως πρέπει. Πρέπει οι κανόνες να εφαρμόζονται για όλους στον ίδιο βαθμό, να υπάρχει έλεγχος για τον στοιχηματισμό και την λειτουργία των Ανωνύμων Εταιρειών κ.ο.κ. Ίσως να είναι καλό να υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος. Θα το δείξει το μέλλον”.
Για τη λειτουργία του πρωταθλήματος: “Υπάρχουν προβλήματα, γιατί για παράδειγμα στο ΟΑΚΑ γίνονται αγώνες όχι μόνο ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και χάντμπολ. Για να καταρτιστεί το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος υπάρχουν πολλοί παράμετροι, οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων, τα θέματα ασφαλείας, οι υποχρεώσεις των ομάδων στην Ευρωλίγκα και το Basketball Champions League, οι αεροπορικές πτήσεις από τα νησιά κ.ο.κ. Όλα αυτά πρέπει να συνδυαστούν και να μελετηθούν από τον μηχανισμό του ΕΣΑΚΕ, που είναι «αφανείς ήρωες» για να έχουμε το συναρπαστικό Πρωτάθλημα που παρακολουθούμε. Θεωρώ ότι σταδιακά θα βελτιώνεται η κατάσταση. Το ιδανικό για μας ήταν μια εβδομάδα μετά την κλήρωση, που φέτος έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, να καταρτίζουμε ολόκληρο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες”.
Για τα κλειστά συμβόλαια της Ευρωλίγκας: “Θέλω να συγχαρώ το Περιστέρι για την πολύ καλή πορεία του στο Πρωτάθλημα, τους μεγαλομετόχους του κ.κ. Κότση και Πολέμη και τον κύριο Πεδουλάκη, που είναι γνωστό από την παρουσία του σε μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Τα κλειστά συμβόλαια αποκλείουν ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο για την προσπάθεια που κάνει στην ΑΕΚ, η οποία την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Basketball Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας. Ακόμη και εάν κατακτήσει μια ομάδα το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Η Ευρωλίγκα και η FIBA πρέπει να σκεφτούν ώριμα και να συνεργαστούν. Στην Ευρώπη πρέπει να υπάρχουν δύο Πρωταθλήματα έναντι πέντε που διοργανώνονται τώρα, και να συνδέονται μεταξύ τους. Θα υπάρχουν κάποια «κλειστά» συμβόλαια, αλλά πρέπει να δίνεται η ευκαιρία και σε άλλες ομάδες που διακρίνονται να πάρουν μέρος στο μεγάλο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην επίλυση του προβλήματος για να βοηθήσουμε τις ομάδες”.
Για την Εθνική ομάδα: “Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην Εθνική, και στον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο. Αποδεικνύεται ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει “βάθος” και πολύ καλούς προπονητές. Είναι πολύ ευχάριστο ότι στο Πρωτάθλημα μας έχουμε 11 στους 14 Έλληνες προπονητες, αλλά και τρεις ξένους κόουτς εγνωσμένης αξίας στην Ευρώπης, τον Τσάβι Πασκουάλ του Παναθηναϊκού, τον Ντέιβιντ Μπλατ του Ολυμπιακού και τον Λούκα Μπάνκι της ΑΕΚ”.

Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Στόχος μας είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική''

''Στόχος μας είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική''

Πριν από 3 ώρες 12:30 | Τρι 19 Φεβ, 2019

-Ένας από τους… γερόλυκους των ελληνικών παρκέ, ο Βασίλης Μίχος συνεχίζει να υπηρετεί την ''πορτοκαλί'' μπάλα με τη φανέλα του ιστορικού Διαγόρα Ρόδου, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και συμβάλλοντας στην...

 435 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Πριν από 6 ώρες 09:59 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων από 21 έως 27 Φεβρουαρίου. Συνολικά, θα διεξαχθούν 17 αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παμπαίδων και παγκορασίδων. Στο πρόγραμμα...

 609 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Η επιστροφή του Χαραλάμπη!

Η επιστροφή του Χαραλάμπη!

Πριν από 8 ώρες 08:14 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Στη Ρόδο επιστρέφει ως αντίπαλος την Κυριακή ο Ροδίτης Νίκος Χαραλάμπης, ο οποίος αγωνίζεται στον Άρη Θήβας και θα τεθεί αντιμέτωπος με την Καλλιθέα. Ο 23χρονος αθλητής πέρσι έπαιξε στην...

 320 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Θέλει και τους παμπαίδες η Ακαδημία

Θέλει και τους παμπαίδες η Ακαδημία

Πριν από 20 ώρες 19:54 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Μετά το φάιναλ-φορ των εφήβων και των παίδων, η Ακαδημία Καλύμνου ζήτησε και την τελική φάση των παμπαίδων. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.: ''Κύριοι σας γνωστοποιούμε το αίτημα μας,...

 863 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το Τ.Ε.Ε. πήρε το ντέρμπι!

Το Τ.Ε.Ε. πήρε το ντέρμπι!

Πριν από 23 ώρες 17:15 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Συνεχίστηκε το 4ο χειμερινό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει το Ροδίων Άθλησις. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι διοργανωτές: «Έξι συνολικά αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17...

 516 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Η έκπληξη στον Τζομάκα!

Η έκπληξη στον Τζομάκα!

Πριν από 23 ώρες 16:49 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Διπλή χαρά για τον Δημήτρη Τζομάκα στο χθεσινό παιχνίδι των κορασίδων στην Κάλυμνο κόντρα στην Ε.Α.ΚΑ. Μπορεί, η Α.Ε. Δικαίου να ηττήθηκε με 51-46, αλλά πήρε την πρόκριση για το...

 249 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών
  Τέλος ο Κουταλιανός από Κόροιβο!

Τέλος ο Κουταλιανός από Κόροιβο!

Πριν από 1 ημέρα 15:29 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Μιχάλη Κουταλιανού από τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Ροδίτης προπονητής δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι του Κόροιβου, μετά την ήττα και...

 292 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Μέχρι σήμερα τα αιτήματα για τα F-F

Μέχρι σήμερα τα αιτήματα για τα F-F

Πριν από 1 ημέρα 08:48 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Ο Ηρακλής 2000 ζήτησε από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου να αναλάβει τα φάιναλ-φορ των ανδρών και των μίνι, ενώ ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος αιτήθηκε την ανάληψη της τελικής φάσης των νεανίδων....

 833 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Στην Αθήνα με την Εθνική ο Μαυροειδής!

Στην Αθήνα με την Εθνική ο Μαυροειδής!

Πριν από 1 ημέρα 08:32 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Ο Δημήτρης Μαυροειδής του Κολοσσού κλήθηκε ξανά στην Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με τη Γεωργία και τη Γερμανία και εφόσον επιλεχθεί στη 12άδα, δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό,...

 115 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό!

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό!

Πριν από 2 ημέρες 22:04 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Ένα πολύ καλό δεκάλεπτο (το τρίτο) ήταν αρκετό για τον Διαγόρα, να ξεφύγει στο σκορ και να κερδίσει τη Γαλάζια Ακαδημία με 67-52. Οι «κυανέρυθροι» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ στο α’...

 1037 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Όλα τα αποτελέσματα

Όλα τα αποτελέσματα

Πριν από 2 ημέρες 21:45 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων, που θα δώσουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου από 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2019. Αρκεί ένα απλό refresh για να ενημερωθείτε για...

 4593 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Το ''πανόραμα'' της Γ' Εθνικής!

Το ''πανόραμα'' της Γ' Εθνικής!

Πριν από 2 ημέρες 20:21 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Ο Λοκρός Αταλάντης κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής τον Ο.Φ.Η. αλλά δεν κάλυψε τη διαφορά που είχε χάσει στην Κρήτη. Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και τη νίκη του Κ.Α.Ο. Μελισσίων στο...

 302 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Υπάρχει πίστη και θέληση''

  ''Υπάρχει πίστη και θέληση''
Πριν από 3 ώρες
12:45 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Κολοσσού H Hotels έκανε ο Στέργιος Κουφός. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που...

 102 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Μένει Αμαλιάδα ο Κουταλιανός!

  Μένει Αμαλιάδα ο Κουταλιανός!
Πριν από 4 ώρες
12:10 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Στον πάγκο του Κόροιβου Αμαλιάδας θα μείνει τελικά ο Μιχάλης Κουταλιανός... Ο Ροδίτης προπονητής πήρε τελικά ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση του συλλόγου και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι...

 104 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Το πρόγραμμα στα μίνι

  Το πρόγραμμα στα μίνι
Πριν από 6 ώρες
10:17 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει το πρόγραμμα στο τουρνουά μίνι, το οποίο θα συνεχιστεί με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2019. Οι αγώνες έχουν οριστεί σε Ρόδο...

 133 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Σ.Δ.Κ.Δ. κόβει την πίτα του!

  Ο Σ.Δ.Κ.Δ. κόβει την πίτα του!
Πριν από 7 ώρες
08:38 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Την προσεχή Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου θα κόψει τη βασιλόπιτα του ο Σ.Δ.Κ.Δ. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί στις 20:00 στις ''Δροσουλίτες'', όπου τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου θα περάσουν...

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Νέα κλήση σε Μανιά!

  Νέα κλήση σε Μανιά!
Πριν από 8 ώρες
08:16 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 17.00 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ και κλήθηξε ξανά να δώσει το ''παρών'' ο Ροδίτης Ηλίας Μανιάς...

 75 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Οι κορυφαίοι στην Α2 Κατηγορία!

  Οι κορυφαίοι στην Α2 Κατηγορία!
Πριν από 8 ώρες
08:02 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Ο Κώστας Χαρίσης και ο Ρίιβο Λάανε είναι οι παίκτες του Ιπποκράτη, που βρίσκονται στις κορυφαίες στατιστικές κατηγορίες της Α2 Κατηγορίας. Ο έμπειρος σέντερ είναι πρώτος στα κοψίματα και 5ος...

 74 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Παραιτήθηκε ο Κυριάκης!

  Παραιτήθηκε ο Κυριάκης!
Πριν από 20 ώρες
19:48 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Την παραίτηση του από το Δ.Σ. του Φοίβου Κω υπέβαλε ο Αλέξανδρος Κυριάκης. Αυτή έγινε αποδεκτή και το σωματείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Το Δ.Σ. του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω, σε...

 251 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Άφιξη με Μαυροειδή στο Ηράκλειο

  Άφιξη με Μαυροειδή στο Ηράκλειο
Πριν από 23 ώρες
16:37 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Η Εθνική Ανδρών έφτασε σήμερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα δώσει και τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για την Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.
Ο...

 84 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Την Κυριακή με Παναθηναϊκό!

  Την Κυριακή με Παναθηναϊκό!
Πριν από 1 ημέρα
08:36 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Την προσεχή Κυριακή στις 15:00 ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χθες κατέκτησε στην Κρήτη το κύπελλο Ελλάδας, κερδίζοντας δύσκολα (79-73) στον τελικό τον Π.Α.Ο.Κ. Εξάλλου, στη διάθεσή...

 214 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Φως στο τούνελ για τα F-F!

  Φως στο τούνελ για τα F-F!
Πριν από 1 ημέρα
08:22 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Σιγά-σιγά έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ και το 12sports σας παρουσιάζει πλέον το δρόμο προς τα φάιναλ-φορ, ενώ ήδη έχουν αναδειχθεί και κάποια ζευγάρια. Να...

 280 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Επιστρέφει ξανά ο Θεοδοσίου!

  Επιστρέφει ξανά ο Θεοδοσίου!
Πριν από 2 ημέρες
19:11 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Ο Σεραφείμ Θεοδοσίου επιστρέφει ξανά στον πάγκο της Καλλιθέας μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο πρόεδρος του συλλόγου, με το ''γαϊτανάκι'' των προπονητών να συνεχίζεται. Ο...

 235 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Αίολος... πρόκρισης στην Κάλυμνο!

  Αίολος... πρόκρισης στην Κάλυμνο!
Πριν από 2 ημέρες
18:04 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Εντυπωσιακός στο β’ ημίχρονο ο Αίολος Κεφάλου κέρδισε εύκολα την Ακαδημία Καλύμνου με 87-54 και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση του στα πλέι-οφ της Α’ Κατηγορίας. Η Ακαδημία έβαλε δύσκολα...

 339 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: ΕΑΚΑ- Φοίβος Κω 57-90

  ΠΑΙΔΕΣ: ΕΑΚΑ- Φοίβος Κω 57-90
Πριν από 2 ημέρες
15:44 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Με τον Ιγκιρλή να μοιάζει ασταμάτητος, οι παίδες του Φοίβου Κω κέρδισαν εύκολα στην Κάλυμνο την τοπική Ε.Α.ΚΑ. με 90-57, πετυχαίνοντας τη νίκη γοήτρου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για...

 263 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Αθλητική Ακαδημία- Διαγόρας Β' 34-52

  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Αθλητική Ακαδημία- Διαγόρας Β' 34-52
Πριν από 2 ημέρες
14:37 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Ο Γ.Σ. Διαγόρας Β’ έφυγε νικητής από το Κολλέγιο Ρόδου κερδίζοντας τη νεοσύστατη Αθλητική Ακαδημία με 52-34, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για το β’ όμιλο Ρόδου. Ο Θωμάς Μπελάγιας...

 216 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Α.Ε. Δικαίου στο φάιναλ-φορ!

  Η Α.Ε. Δικαίου στο φάιναλ-φορ!
Πριν από 2 ημέρες
13:19 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Την πιο γλυκιά ήττα της… ζωής της γνώρισε η Α.Ε. Δικαίου στην Κάλυμνο! Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα ηττήθηκε με 51-46, αλλά προκρίθηκε και μαθηματικά (ότι και να γίνει στα...

 245 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ακαδημία 49-66

  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ακαδημία 49-66
Πριν από 2 ημέρες
12:31 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Ακόμη μία στο ενεργητικό τους πρόσθεσαν οι παμπαίδες της Ακαδημίας Καλύμνου, που κέρδισαν εύκολα στην Κω τον τοπικό Φοίβο με 66-49. Η ομάδα του Χρήστου Καλαϊτζίδη στα τρία πρώτα δεκάλεπτα...

 175 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

''Μάχες'' στη Γ' Εθνική!

  ''Μάχες'' στη Γ' Εθνική!
Πριν από 2 ημέρες
08:59 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Πολλά και σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε κορυφή και...

 67 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Μπράβο σας για την προσπάθεια!

  Μπράβο σας για την προσπάθεια!
Πριν από 2 ημέρες
08:48 | Κυρ 17 Φεβ, 2019

Ο Α.Σ. Φοίβος Κω εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα έργα που έκαναν οι γονείς των παιδιών στις ακαδημίες, στο κλειστό γυμναστήριου του 1ου Γυμνασίου Κω. Αναλυτικά, η ανακοίνωση την οποία...

 502 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Σταθερά 5ος ο Ιπποκράτης Κω!

  Σταθερά 5ος ο Ιπποκράτης Κω!
Πριν από 3 ημέρες
22:13 | Σαβ 16 Φεβ, 2019

Η μεγάλη νίκη της Καβάλας επί της Καστοριάς, του Χαρίλαου Τρικούπη επί του Ερμή Αγιάς και το «διπλό» του Απόλλωνα Πάτρας στην Αμαλιάδα ξεχώρισαν στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής για...

 354 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο παλιός είναι... αλλιώς!

  Ο παλιός είναι... αλλιώς!
Πριν από 3 ημέρες
21:49 | Σαβ 16 Φεβ, 2019

Ο παλιός είναι αλλιώς και μιλάει την κατάλληλη στιγμή! Η Α.Ε. Δικαίου όχι μόνο υποχρέωσε τον Ηρακλή 2000 στην πρώτη του ήττα στο ανδρικό πρωτάθλημα (δεν υπάρχει πλέον αήττητη ομάδα),...

 362 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Μεγάλες επιτυχίες για Ανταγόρα!

  Μεγάλες επιτυχίες για Ανταγόρα!
11:18 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ομάδας της Άρσης Βαρών του Π.Α.Σ. Ανταγόρα,με 16 αθλητές και αθλήτριες, στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος Ανδρών – Γυναικών,Νέων...

 27 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Rodos Cup από τον Ο.Α.Μ.Ρ.

  Rodos Cup από τον Ο.Α.Μ.Ρ.
09:20 | Τρι 19 Φεβ, 2019

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει το τριήμερο πρωτάθλημα ζευγών όπεν 4ης βαθμίδας RODOS CUP. Μάλιστα έγιναν γνωστές και οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, που θα...

 18 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τρέχουν στη μνήμη του Τσαμπίκου

  Τρέχουν στη μνήμη του Τσαμπίκου
09:16 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 12ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου Απολλώνων στη μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου. Εξάλλου, ολοκληρώνονται οι ετοιμασίες για τον αγώνα και...

 83 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Απόλλων Ρόδου ευχαριστεί

  Ο Απόλλων Ρόδου ευχαριστεί
09:08 | Τρι 19 Φεβ, 2019

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 3ος Δρόμος Βουνού Ακραμύτη που διοργάνωσε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ο Σύλλογός Τριάθλου Ρόδου «Απόλλων» στην Μονόλιθο...

 25 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Χαζομπαμπάς'' ο Λεντάκης!

  ''Χαζομπαμπάς'' ο Λεντάκης!
17:07 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Ένα νέο μέλος απέκτησε η οικογένεια του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης. Kι αυτο γιατί η....νεογενητη Αννούλα ειναι το νεότερο πλέον μέλος του Ρ.Σ.Α. Ο σύλλογος μας ευχεται στον...

 200 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Χορηγός και η H Hotels

  Χορηγός και η H Hotels
14:02 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Eναν ακόμα σπουδαίο σύμμαχο θα έχει ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου που θα γίνει στις 14 Απριλίου 2019, καθώς για μία ακόμη φορά, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H...

 179 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρωτιά για Χαλκιόπουλο

  Πρωτιά για Χαλκιόπουλο
10:36 | Δευ 18 Φεβ, 2019

Νέα επιτυχία του Μιχάλη Χαλκιόπουλου στην άρση βαρών! Ο Ροδίτης αθλητής του ΑΟ Αθηνά αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία 89 κιλών Νέων Ανδρών και Γενικής Ανδρών στο...

 38 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα