www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Σκέψεις για κλειστή λίγκα στην Α1!
10:01 | Τετ 5 Δεκ, 2018
Εκτύπωση θέματος 194 αναγνώσεις

Σκέψεις για κλειστή λίγκα στην Α1!

O Βαγγέλης Γαλατσόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μία κλειστή λίγκα. Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ σε συνέντευξη, που παραχώρησε, αναφέρθηκε σ΄αυτό το ενδεχόμενο, αλλά και για τους κανόνες που θα υπάρξουν σ΄αυτήν την περίπτωση. Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή «PICK  N  ROLL» της COSMOTE TV:
Για το έργο του στον ΕΣΑΚΕ: “Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Εξασφαλίσαμε σταθερότητα στην λειτουργία των ΚΑΕ με τις μακροπρόθεσμες συμφωνίες που επιτύχαμε με την ΕΡΤ για δύο χρόνια, την «WATT + WOLT» για τρία, τον Μεγάλο Χορηγό της Basket League, την Betshop για 1+1 έτη, την «COSMOTE» και την «SPALDING». Καταφέραμε με λίγα μέσα να εξασφαλίσουμε το ποσό των 7,2 εκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη διετία, που είναι μια δυνατή επιτυχία, και, μάλιστα, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ μοιράσαμε στις ομάδες ένα πλάνο με τα χρήματα που αναμένεται να εισπράξουν ανά μήνα για να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση του ΕΣΑΚΕ. Περιορίσαμε τα έξοδα σε ποσοστό 30%, προσαρμοστήκαμε στην πραγματικότητα που υπάρχει στην ελληνική οικονομία. Δημιουργήσαμε την Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και προσεγγίζουμε τους χορηγούς, όχι με… παρακάλια, αλλά με μελέτες σε συνεργασία με την εταιρεία Sports Value, με τις οποίες παρουσιάζουμε στις ενδιαφερόμενες εταιρείες με στοιχεία την ανταποδικότητα που μπορούν να έχουν από μια συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ”.
Για το εάν έχει καταφέρει να ελέγξει τα οπαδικά αισθήματα του ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ: “Είναι εφικτό και πρέπον να κάνω αναστολή των φίλαθλων συναισθημάτων μου. Μετά την εκλογή μου ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ παραιτήθηκα από τον ΠΑΟΚ, γιατί η θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ είναι μεγάλη ευθύνη. Πλέον δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ δίπλα στον πάγκο, αλλά από τις θέσεις των επισήμων και με ηρεμία”.
Για το πως καταφέρνει να ισορροπεί μεταξύ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και των υπόλοιπων ομάδων: “Δεν έχω ιδιαίτερη δυσκολία, εξαρτάται από τον πρόεδρο και την κατανόηση των ομάδων. Η εκλογή μου ήταν ομόφωνη και έβαλα ως στόχο να υπηρετήσω το κοινό καλό, να πετύχουμε την εξωστρέφεια του ΕΣΑΚΕ και να συμβάλουμε στην καλύτερη οργάνωση του. Με έχουν βοηθήσει οι καθαρές κουβέντες και η επαγγελματική εμπειρία μου τα τελευταία 30 χρόνια, που με έχει διδάξει να συνεργάζομαι με το δημόσιο και με ιδιωτικές εταιρείες. Στόχος μου είναι το καλό της Λίγκας”.
Για το ελληνικό μπάσκετ και το Πρωτάθλημα: “Είναι από τα αγαπημένα αθλήματα των Ελλήνων φιλάθλων, έχει φέρει τεράστιες επιτυχίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός διακρίνονται στην Ευρωλίγκα, ενώ οι τρεις εκπρόσωποι μας στο Basketball Champions League πραγματοποιούν την φετινή σεζόν πολύ καλή πορεία. Θεωρώ ότι από την περασμένη σεζόν το Πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και ανταγωνιστικό, γιατί έχουν προστεθεί νέες δυνάμεις όπως ο Προμηθέας του κυρίου Λιόλιου, που είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όσα έχει κάνει όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και γύρω από το μπάσκετ και με τους νέους αθλητές.
Επίσης, το Λαύριο με μεγαλομέτοχο τον κύριο Ψαρράκη, το Ρέθυμνο, ο Κολοσσός, η Κύμη, είναι ομάδες από την περιφέρεια που δίνουν νέα δυναμική στο Πρωτάθλημα. Είναι πολύ θετικό ότι στο μπάσκετ έχουν μπει νέοι άνθρωποι, που βάζουν χρήματα από την τσέπη τους – και δεν είναι επενδυτές, γιατί ο επενδυτής περιμένει να πάρει πίσω τα χρήματα του – και προσπαθούν να φέρουν στο μπάσκετ και στα γήπεδα τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειες.
Πολύ καλή δουλειά γίνεται, επίσης, στην Λήμνο, την οποία επισκέφθηκα πρόσφατα, από την οικογένεια Μπούμπουρα που ανακαίνισε το γήπεδο του νησιού και έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα”.
Για το ενδεχόμενο δημιουργίας κλειστής Λίγκας: “Θα το συζητήσουμε στον ΕΣΑΚΕ. Το θέμα είναι να υπάρχουν κανόνες που τηρούνται. Να υπάρχουν εγγυημένα μπάτζετ, να υπάρχουν όροι για τα γήπεδα και τις προΰποθέσεις συμμετοχής. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι το κοινό και οι απαιτήσεις του έχουν αλλάξει. Για να έρθει στο γήπεδο ο φίλαθλος θέλει ελεύθερο internet, καλές συνθήκες, ενδεχομένως και παιδότοπους εντός των γηπέδων.
Εμείς θέλουμε το Πρωτάθλημα να «αγκαλιάσει» την κοινωνία και η κοινωνία να «αγκαλιάσει» το Πρωτάθλημα και αυτός είναι ο στόχος των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιούμε, το «Basket Αγάπης» και τους «Μπασκετοβασίληδες». Θέλουμε την κοινωνία δίπλα μας. Γι’ αυτό αναβιώσαμε τον θεσμό του All Star Game με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα, το γήπεδο γέμισε από παιδιά και οικογένειες, και ευχαριστούμε πολύ τον μεγάλο χορηγό μας, την ΕΚΟ και τους υπόλοιπους χορηγούς. Καταφέραμε να κάνουμε την διοργάνωση χωρίς να αναγκαστεί ο ΕΣΑΚΕ να βάλει χρήματα από το ταμείο του όπως τα προηγούμενα χρόνια”.
Για το All Star Game που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2019 στην Θεσσαλονίκη: “Η απόφαση μας μέχρι πέρυσι ήταν να γίνεται το All Star Game στην περιφέρεια. Για φέτος επιλέξαμε την «μπασκετομάνα» Θεσσαλονίκη και θα συνδυάσουμε την διοργάνωση με την επέτειο των 100 χρόνων μπάσκετ στην Ελλάδα. Το μπάσκετ ήρθε μέσω της ΧΑΝΘ στην Ελλάδα το 1919. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ ωραίο All Star Game, με πολλές δράσεις και θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση στην ΧΑΝΘ για την επέτειο των 100 χρόνων μπάσκετ στην Ελλάδα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του ΕΣΑΚΕ και εξετάζουμε το ενδεχόμενο το επόμενο All Star του 2020, να γίνει είτε στην Κύπρο είτε σε κάποια γειτονική βαλκανική χώρα, ώστε να προσεγγίσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά και τους φιλάθλους των γειτονικών χωρών”.
Για το εάν υπάρχει ελεύθερο πεδίο για πρωτοβουλίες: “Θεωρώ πως ναι. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την Ομοσπονδία, τις ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και τις υπόλοιπες ομάδες, όπως φαίνεται και από το καλό κλίμα στις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλιών και της Γενικής Συνέλευσης. Χθες εγκρίναμε στην Γ.Σ. τροποποίησεις στο καταστατικό ώστε να βελτιώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε την λειτουργία του ΕΣΑΚΕ. Με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, φαίνεται ότι αποκτά μεγαλύτερη επιρροή και δύναμη στον επαγγελματικό αθλητισμό η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αυτό ίσως να είναι καλό, εάν λειτουργήσει όπως πρέπει. Πρέπει οι κανόνες να εφαρμόζονται για όλους στον ίδιο βαθμό, να υπάρχει έλεγχος για τον στοιχηματισμό και την λειτουργία των Ανωνύμων Εταιρειών κ.ο.κ. Ίσως να είναι καλό να υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος. Θα το δείξει το μέλλον”.
Για τη λειτουργία του πρωταθλήματος: “Υπάρχουν προβλήματα, γιατί για παράδειγμα στο ΟΑΚΑ γίνονται αγώνες όχι μόνο ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και χάντμπολ. Για να καταρτιστεί το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος υπάρχουν πολλοί παράμετροι, οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων, τα θέματα ασφαλείας, οι υποχρεώσεις των ομάδων στην Ευρωλίγκα και το Basketball Champions League, οι αεροπορικές πτήσεις από τα νησιά κ.ο.κ. Όλα αυτά πρέπει να συνδυαστούν και να μελετηθούν από τον μηχανισμό του ΕΣΑΚΕ, που είναι «αφανείς ήρωες» για να έχουμε το συναρπαστικό Πρωτάθλημα που παρακολουθούμε. Θεωρώ ότι σταδιακά θα βελτιώνεται η κατάσταση. Το ιδανικό για μας ήταν μια εβδομάδα μετά την κλήρωση, που φέτος έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, να καταρτίζουμε ολόκληρο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες”.
Για τα κλειστά συμβόλαια της Ευρωλίγκας: “Θέλω να συγχαρώ το Περιστέρι για την πολύ καλή πορεία του στο Πρωτάθλημα, τους μεγαλομετόχους του κ.κ. Κότση και Πολέμη και τον κύριο Πεδουλάκη, που είναι γνωστό από την παρουσία του σε μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Τα κλειστά συμβόλαια αποκλείουν ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο για την προσπάθεια που κάνει στην ΑΕΚ, η οποία την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Basketball Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας. Ακόμη και εάν κατακτήσει μια ομάδα το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Η Ευρωλίγκα και η FIBA πρέπει να σκεφτούν ώριμα και να συνεργαστούν. Στην Ευρώπη πρέπει να υπάρχουν δύο Πρωταθλήματα έναντι πέντε που διοργανώνονται τώρα, και να συνδέονται μεταξύ τους. Θα υπάρχουν κάποια «κλειστά» συμβόλαια, αλλά πρέπει να δίνεται η ευκαιρία και σε άλλες ομάδες που διακρίνονται να πάρουν μέρος στο μεγάλο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην επίλυση του προβλήματος για να βοηθήσουμε τις ομάδες”.
Για την Εθνική ομάδα: “Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην Εθνική, και στον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο. Αποδεικνύεται ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει “βάθος” και πολύ καλούς προπονητές. Είναι πολύ ευχάριστο ότι στο Πρωτάθλημα μας έχουμε 11 στους 14 Έλληνες προπονητες, αλλά και τρεις ξένους κόουτς εγνωσμένης αξίας στην Ευρώπης, τον Τσάβι Πασκουάλ του Παναθηναϊκού, τον Ντέιβιντ Μπλατ του Ολυμπιακού και τον Λούκα Μπάνκι της ΑΕΚ”.

Μπάσκετ | Τοπικό
  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ακαδημία- Ιπποκράτης 32-75

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ακαδημία- Ιπποκράτης 32-75

Πριν από 7 ώρες 16:57 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Είναι φαβορί για τον τίτλο και συνεχίζει να το αποδεικνύει… Ο Ιπποκράτης στις κορασίδες κέρδισε άνετα στην Κάλυμνο την Ακαδημία (75-32) και έκανε το 4 στα 4 στον όμιλο νήσων....

 765 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Τέσσερα ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για Κολοσσό!

Τέσσερα ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για Κολοσσό!

Πριν από 13 ώρες 11:10 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Το 12sports σας προσφέρει ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για τον ''τελικό'' του Σαββάτου (15:00), όπου ο Κολοσσός θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Οι Ροδίτες θέλουν πάση θυσία...

 1789 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Πριν από 14 ώρες 10:09 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα των αγώνων μπάσκετ από 18 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου. Συνολικά θα διεξαχθούν 13 αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα ανδρών, εφήβων, νεανίδων, κορασίδων και...

 446 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Εγγραφές στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Εγγραφές στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Πριν από 15 ώρες 09:05 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την εγγραφή εθελοντών στην ομάδα. Αναλυτικά: «Προσκλητήριο εγγραφής εθελοντών για την ομάδα Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο. Η ομάδα μας Γ. Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ...

 198 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ντέρμπι στις κορασίδες!

Ντέρμπι στις κορασίδες!

Πριν από 16 ώρες 08:34 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Δύο σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα των κορασίδων θα διεξαχθούν σήμερα… Στις 14:30 στην Κάλυμνο, ο Ιπποκράτης είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι στην Ακαδημία, ενώ στις 20:30 στο «Βενετόκλειο»...

 142 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών
  Οι κορυφαίοι της Α2 Ανδρών

Οι κορυφαίοι της Α2 Ανδρών

Πριν από 16 ώρες 08:10 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Ο.Κ. οι κορυφαίοι παίκτες ανά στατιστική κατηγορία στην Α2 Κατηγορία. Μετά την ολοκλήρωση της 10ης Αγωνιστικής στην Α2 Ανδρών, δεν υπάρχει κάποιος αθλητής του Ιπποκράτη στις σχετικές...

 109 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Εορταστική βραδιά η Α.Ε. Δικαίου!

Εορταστική βραδιά η Α.Ε. Δικαίου!

Πριν από 16 ώρες 08:01 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Χριστουγεννιάτικη βραδιά διοργανώνει η Α.Ε. Δικαίου το προσεχές Σάββατο στο εστιατόριο ''Λιακάδα'' στο Τιγκάκι. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Η Α.Ε.Δικαίου σας προσκαλεί σε μια Χριστουγεννιάτικη βραδιά, με ζωντανή μουσική,...

 84 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Δύσκολα τα πράγματα!

Δύσκολα τα πράγματα!

Πριν από 2 ημέρες 09:32 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Ο... ''Γολγοθάς'' της Καλλιθέας στη Γ' Εθνική συνεχίζεται και μετά την εντός έδρας ήττα από το Κορωπί τα περιθώρια πλέον για την παραμονή στην κατηγορία στενεύουν σε μεγάλο βαθμό. Η...

 402 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Διήμερο με... ''πορτοκαλί Θεά''!

Διήμερο με... ''πορτοκαλί Θεά''!

Πριν από 2 ημέρες 09:06 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν το προσεχές διήμερο 18 και 19 Δεκεμβρίου για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ. Αύριο στις 14:30 για το πρωτάθλημα των κορασίδων η Ακαδημία Καλύμνου θα παίξει με...

 200 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Αύριο (14:30) Ακαδημία- Ιπποκράτης

Αύριο (14:30) Ακαδημία- Ιπποκράτης

Πριν από 2 ημέρες 08:50 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Αύριο στις 14:30 θα διεξαχθεί το παιχνίδι των κορασίδων ανάμεσα στην Ακαδημία Καλύμνου και τον Ιπποκράτη, το οποίο δεν διεξήχθη χθες, αφού δεν έφυγε το ''καταμαράν'' από τη Ρόδο, όπου...

 279 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Το ''πανόραμα'' της Γ' Εθνικής

Το ''πανόραμα'' της Γ' Εθνικής

Πριν από 2 ημέρες 19:57 | Κυρ 16 Δεκ, 2018

Η πρώτη του Ο.Φ. Ηρακλείου είναι γεγονός και σημειώθηκε στα «Δύο Αοράκια» με θύτη τον Κ.Α.Ο. Μελισσίων, που κέρδισε τους Κρητικούς στη δεύτερη παράταση. Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ε.Φ.Α.Ο....

 1049 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Πέρασε από την Ιαλυσό ο Διαγόρας!

Πέρασε από την Ιαλυσό ο Διαγόρας!

Πριν από 2 ημέρες 19:17 | Κυρ 16 Δεκ, 2018

Με κορυφαίους και πρώτους σκόρερ τους Βογιατζή και Μητσού (πέτυχαν 41 από τους 79 πόντους), ο Γ.Σ. Διαγόρας, επικράτησε με 79-53 του Γ.Α.Σ. στην Ιαλυσό, στο φινάλε του α’ γύρου...

 511 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Κολοσσός- Διαγόρας 35-41

  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Κολοσσός- Διαγόρας 35-41
Πριν από 37 λεπτά
23:34 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Τεράστια νίκη πρόκρισης πέτυχαν στο «Βενετόκλειο» οι κορασίδες του Διαγόρα, οι οποίες ήταν καλύτερες από την αρχή του αγώνα και επικράτησαν με 41-35 στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του Κολοσσού....

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 2 ώρες
22:28 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Το 12sports σας παρουσιάζει έγκυρα και έγκαιρα τα αποτελέσματα όλων των αγώνων, που θα δώσουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου. Μ’ ένα απλό refresh, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα όλα τα...

 698 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Συγχαρητήρια από τον Σ.Δ.Κ.Δ.

  Συγχαρητήρια από τον Σ.Δ.Κ.Δ.
Πριν από 7 ώρες
16:52 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου (Σ.Δ.Κ.Δ.) συγχαίρει το μέλος του Γιώργο Αντωνίου για τον προβιβασμό του στη Β' Κατηγορία, μετά τις πρόσφατες αξιολογήσεις. Επίσης, συγχαίρει τον Λεριό Ηλία Ασλανίδη, που...

 73 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στη Β' Κατηγορία Αντωνίου- Ασλανίδης!

  Στη Β' Κατηγορία Αντωνίου- Ασλανίδης!
Πριν από 8 ώρες
16:24 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Γιώργο Αντωνίου και τον Σ.Δ.Κ.Δ. ο προβιβασμός του σε διαιτητή Β' Κατηγορίας. Ο 32χρονος ρέφερι του τοπικού συνδέσμου ανέβηκε σκαλοπάτι από την Κ.Ε.Δ./ Ε.Ο.Κ., κι...

 232 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Το πρόγραμμα στο τουρνουά μίνι

  Το πρόγραμμα στο τουρνουά μίνι
Πριν από 14 ώρες
10:23 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Συνολικά επτά αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το διήμερο 21 και 22 Δεκεμβρίου για το τουρνουά μίνι, που διοργανώνει η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Ρόδο (Βενετόκλειο, ''τέντα'' και...

 114 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Φοίβος Κω συγχαίρει Ιπποκράτη

  Ο Φοίβος Κω συγχαίρει Ιπποκράτη
Πριν από 14 ώρες
09:55 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Με την παρούσα επιστολή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Φοίβος Κω, ευχαριστεί και συγχαίρει τον Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης, αφενός για την πρόσκληση και συμμετοχή των νεαρών αθλητών μας στο 3ο Χριστουγεννιάτικο...

 61 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Ο Χρύσης βγάζει... ''φωτιές''!

  Ο Χρύσης βγάζει... ''φωτιές''!
Πριν από 16 ώρες
08:40 | Τρι 18 Δεκ, 2018

«Φωτιές» βγάζει φέτος με τη φανέλα του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων ο Αντώνης Χρύσης, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Ο 28χρονος Κώος αθλητής...

 142 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Συγχαρητήρια σε όλους''

  ''Συγχαρητήρια σε όλους''
Πριν από 16 ώρες
08:22 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Ο Ηρακλής 2000 εξέδωσε ανακοίνωση για τη συμμετοχή του στο τουρνουά Χριστουγέννων του Ιπποκράτη Κω. Αναλυτικά: ''Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο...

 48 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Αθανασοπούλου στο τουρνουά Χριστουγέννων!

  Η Αθανασοπούλου στο τουρνουά Χριστουγέννων!
Πριν από 16 ώρες
08:12 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Η Βασιλική Αθανασοπούλου (14-1.81) του Α.Σ. Ιπποκράτης Κω θα εκπροσωπήσει τα Δωδεκάνησα στο 34ο τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ», που θα διεξαχθεί στην Αρναία Χαλκιδικής από 2 έως 6 Ιανουαρίου...

 136 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Shaqtin' A Fool στο Ιπποκράτης - Καβάλα

  Shaqtin' A Fool στο Ιπποκράτης - Καβάλα
Πριν από 1 ημέρα
18:43 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Μια αστεία στιγμή απ' αυτές που κρατάει συνήθως ο Σακίλ Ο' Nιλ στην εκπομπή Shaqtin' A Fool μας προσέφερε στο παιχνίδι του Σαββάτου ο Ετινόσα Ερεβμπενάζιε της Καβάλας αφού μετά...

 359 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Στην Αγιά θα παίξει ο Ιπποκράτης

  Στην Αγιά θα παίξει ο Ιπποκράτης
Πριν από 1 ημέρα
13:49 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Στη φυσική έδρα του Ερμή Αγιάς θα παίξει στις 12 Ιανουαρίου ο Ιπποκράτης Κω, όπως ανακοίνωσε η Ε.Ο.Κ. Αναλυτικά: ''Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΓΣ Ερμής Αγιάς - ΑΣΚ...

 133 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τα εισιτήρια με Ρέθυμνο

  Τα εισιτήρια με Ρέθυμνο
Πριν από 1 ημέρα
13:30 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Άρχισε η διάθεσή των εισιτηρίων για τον ''τελικό'' του Σαββάτου (15:00) κόντρα στο Ρέθυμνο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ροδίτικης ομάδας: ''Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ενημερώνει ότι η διάθεση των...

 128 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Και τώρα... ''τελικός''!

  Και τώρα... ''τελικός''!
Πριν από 2 ημέρες
09:42 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Και τώρα ένας μεγάλος... ''τελικός''! Ο Κολοσσός το προσεχές Σάββατο υποδέχεται στις 15:00 το Ρέθυμνο και μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει στην παραμονή του στη Basket League. Οι...

 201 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Ακαδημία ευχαριστεί Ιπποκράτη

  Η Ακαδημία ευχαριστεί Ιπποκράτη
Πριν από 2 ημέρες
09:14 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (C.B.A.) με την παρούσα επιστολή ευχαριστεί τον Ιπποκράτη Κω, για την πρόσκληση και φιλοξενία στο 3ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά και τη διεξαγωγή αγώνων κατηγορίας ΠΡΟMINI αγοριών και...

 131 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

M.V.P. ο Λάνγκφορντ!

  M.V.P. ο Λάνγκφορντ!
Πριν από 2 ημέρες
08:46 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής στη Basket League, έχοντας 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικός στη νίκη των «πράσινων» στην Πυλαία,...

 34 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: ΓΑΣ Ιάλυσος- Ελπίδα 69-23

  ΠΑΙΔΕΣ: ΓΑΣ Ιάλυσος- Ελπίδα 69-23
Πριν από 2 ημέρες
21:56 | Κυρ 16 Δεκ, 2018

Σε ρυθμούς ρελαντί ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισε με 69-23 την Ελπίδα Πεταλούδων, δηλαδή ακριβώς με τριπλάσια διαφορά, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία του α’ γύρου στο παιδικό...

 493 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: Γαλάζια Ακαδημία- Καλλιθέα 72-46

  ΠΑΙΔΕΣ: Γαλάζια Ακαδημία- Καλλιθέα 72-46
Πριν από 2 ημέρες
19:37 | Κυρ 16 Δεκ, 2018

Με χαρακτηριστική ευκολία η Γαλάζια Ακαδημία κέρδισε με 72-46 την Καλλιθέα, πετυχαίνοντας μία ακόμη νίκη στο παιδικό πρωτάθλημα, με το φινάλε του α’ γύρου. Με πρώτους σκόρερ τους Αρφαρά, Μιχαλάκη,...

 182 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Το ''πανόραμα'' της Basket League

  Το ''πανόραμα'' της Basket League
Πριν από 2 ημέρες
19:03 | Κυρ 16 Δεκ, 2018

Πολύ μεγάλη νίκη έστω και αν έκανε τα εύκολα… δύσκολα στο τέλος πέτυχε ο Χολαργός, ο οποίος επικράτησε με 65-62 του Ηφαίστου Λήμνου, ενώ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 93-83 από...

 140 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Έκλεισε με νίκη το 2018!

  Έκλεισε με νίκη το 2018!
Πριν από 2 ημέρες
18:08 | Κυρ 16 Δεκ, 2018

Στις νίκες και μάλιστα εύκολα επέστρεψε η Α.Ε. Δικαίου, η οποία έκανε επίδειξη δύναμης στην Κάλυμνο με αντίπαλο την τοπική Ακαδημία. Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα έπαιξε καλά στο α’...

 260 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Με τη γλώσσα των αριθμών!

  Με τη γλώσσα των αριθμών!
Πριν από 2 ημέρες
13:38 | Κυρ 16 Δεκ, 2018

Χρήσιμα στατιστικά στοιχεία έκανε γνωστά ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για το χθεσινό παιχνίδι Κολοσσός- Ολυμπιακός. Ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε εξαιρετική δουλειά στις δύο ρακέτες φτάνοντας στο δεύτερο του “double-double” στο φετινό πρωτάθλημα...

 140 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Σούπερ ''Πιγκουίνοι'' στην Πάτρα!

  Σούπερ ''Πιγκουίνοι'' στην Πάτρα!
13:36 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Οι ''Πιγκουίνοι'' εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση της για το ταξίδι τους στην Πάτρα: ''Με την επιστροφή μας από την Πάτρα ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας...

 35 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Από το Βελιγράδι στη Γλασκόβη!

  Από το Βελιγράδι στη Γλασκόβη!
12:36 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Στη Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια των σπριντ, Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η νεαρή αθλήτρια ολοκλήρωσε έναν κύκλο προπονήσεων 12...

 28 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ευχές από το Rhodes Marathon

  Ευχές από το Rhodes Marathon
09:27 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Οι εορταστικές ημέρες πλησιάζουν και ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, που θα γίνει στο νησί στις 14 Απριλίου 2019, εύχεται μ΄ ένα νέο video, χρόνια πολλά...

 28 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Καλή παρουσία στην Πάτρα το Ροδίων Άθλησις!

  Καλή παρουσία στην Πάτρα το Ροδίων Άθλησις!
08:00 | Τρι 18 Δεκ, 2018

Στο «26ο Κύπελλο Χριστουγέννων 2018» έλαβαν μέρος η προ-αγωνιστική και η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ροδίων Άθλησιςστις 15 και 16 Δεκεμβρίου  2018, στο κολυμβητήριο «Α....

 31 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το 3ο καλλιτεχνικό χοροθέαμα

  Το 3ο καλλιτεχνικό χοροθέαμα
18:33 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Το Ροδίων Άθλησις εξέδωσε ανακοίνωση για το 3ο καλλιτεχνικό χοροθέαμα. Αναλυτικά: ''Μια ακόμη δράση για τους μικρούς μας φίλους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις...

 40 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι ΑΧΕΠΑ στο Ρ.Ο.Α.!

  Οι ΑΧΕΠΑ στο Ρ.Ο.Α.!
09:27 | Δευ 17 Δεκ, 2018

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση των ΑΧΕΠΑ Ροδου, του συλλόγου Καρκινοπαθών, του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης του ΓΑΣ Ιαλυσός και την στήριξη της 95 ΑΔΤΕ ένα σημαντικό...

 31 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Επιτυχία στην ημερίδα της Φλόγας

  Επιτυχία στην ημερίδα της Φλόγας
11:20 | Κυρ 16 Δεκ, 2018

Μια όμορφη μέρα ήταν η χθεσινή για τη μεγάλη οικογένεια της Φλόγας, προπονητές αθλητές και γονείς!  Ημερίδα Τζούντο με συμμετοχή σχεδόν όλων των αθλητών του συλλόγου. Μεγάλες...

 650 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα