www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Σκέψεις για κλειστή λίγκα στην Α1!
10:01 | Τετ 5 Δεκ, 2018
Εκτύπωση θέματος 244 αναγνώσεις

Σκέψεις για κλειστή λίγκα στην Α1!

O Βαγγέλης Γαλατσόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μία κλειστή λίγκα. Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ σε συνέντευξη, που παραχώρησε, αναφέρθηκε σ΄αυτό το ενδεχόμενο, αλλά και για τους κανόνες που θα υπάρξουν σ΄αυτήν την περίπτωση. Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή «PICK  N  ROLL» της COSMOTE TV:
Για το έργο του στον ΕΣΑΚΕ: “Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Εξασφαλίσαμε σταθερότητα στην λειτουργία των ΚΑΕ με τις μακροπρόθεσμες συμφωνίες που επιτύχαμε με την ΕΡΤ για δύο χρόνια, την «WATT + WOLT» για τρία, τον Μεγάλο Χορηγό της Basket League, την Betshop για 1+1 έτη, την «COSMOTE» και την «SPALDING». Καταφέραμε με λίγα μέσα να εξασφαλίσουμε το ποσό των 7,2 εκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη διετία, που είναι μια δυνατή επιτυχία, και, μάλιστα, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ μοιράσαμε στις ομάδες ένα πλάνο με τα χρήματα που αναμένεται να εισπράξουν ανά μήνα για να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση του ΕΣΑΚΕ. Περιορίσαμε τα έξοδα σε ποσοστό 30%, προσαρμοστήκαμε στην πραγματικότητα που υπάρχει στην ελληνική οικονομία. Δημιουργήσαμε την Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και προσεγγίζουμε τους χορηγούς, όχι με… παρακάλια, αλλά με μελέτες σε συνεργασία με την εταιρεία Sports Value, με τις οποίες παρουσιάζουμε στις ενδιαφερόμενες εταιρείες με στοιχεία την ανταποδικότητα που μπορούν να έχουν από μια συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ”.
Για το εάν έχει καταφέρει να ελέγξει τα οπαδικά αισθήματα του ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ: “Είναι εφικτό και πρέπον να κάνω αναστολή των φίλαθλων συναισθημάτων μου. Μετά την εκλογή μου ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ παραιτήθηκα από τον ΠΑΟΚ, γιατί η θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ είναι μεγάλη ευθύνη. Πλέον δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ δίπλα στον πάγκο, αλλά από τις θέσεις των επισήμων και με ηρεμία”.
Για το πως καταφέρνει να ισορροπεί μεταξύ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και των υπόλοιπων ομάδων: “Δεν έχω ιδιαίτερη δυσκολία, εξαρτάται από τον πρόεδρο και την κατανόηση των ομάδων. Η εκλογή μου ήταν ομόφωνη και έβαλα ως στόχο να υπηρετήσω το κοινό καλό, να πετύχουμε την εξωστρέφεια του ΕΣΑΚΕ και να συμβάλουμε στην καλύτερη οργάνωση του. Με έχουν βοηθήσει οι καθαρές κουβέντες και η επαγγελματική εμπειρία μου τα τελευταία 30 χρόνια, που με έχει διδάξει να συνεργάζομαι με το δημόσιο και με ιδιωτικές εταιρείες. Στόχος μου είναι το καλό της Λίγκας”.
Για το ελληνικό μπάσκετ και το Πρωτάθλημα: “Είναι από τα αγαπημένα αθλήματα των Ελλήνων φιλάθλων, έχει φέρει τεράστιες επιτυχίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός διακρίνονται στην Ευρωλίγκα, ενώ οι τρεις εκπρόσωποι μας στο Basketball Champions League πραγματοποιούν την φετινή σεζόν πολύ καλή πορεία. Θεωρώ ότι από την περασμένη σεζόν το Πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και ανταγωνιστικό, γιατί έχουν προστεθεί νέες δυνάμεις όπως ο Προμηθέας του κυρίου Λιόλιου, που είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όσα έχει κάνει όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και γύρω από το μπάσκετ και με τους νέους αθλητές.
Επίσης, το Λαύριο με μεγαλομέτοχο τον κύριο Ψαρράκη, το Ρέθυμνο, ο Κολοσσός, η Κύμη, είναι ομάδες από την περιφέρεια που δίνουν νέα δυναμική στο Πρωτάθλημα. Είναι πολύ θετικό ότι στο μπάσκετ έχουν μπει νέοι άνθρωποι, που βάζουν χρήματα από την τσέπη τους – και δεν είναι επενδυτές, γιατί ο επενδυτής περιμένει να πάρει πίσω τα χρήματα του – και προσπαθούν να φέρουν στο μπάσκετ και στα γήπεδα τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειες.
Πολύ καλή δουλειά γίνεται, επίσης, στην Λήμνο, την οποία επισκέφθηκα πρόσφατα, από την οικογένεια Μπούμπουρα που ανακαίνισε το γήπεδο του νησιού και έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα”.
Για το ενδεχόμενο δημιουργίας κλειστής Λίγκας: “Θα το συζητήσουμε στον ΕΣΑΚΕ. Το θέμα είναι να υπάρχουν κανόνες που τηρούνται. Να υπάρχουν εγγυημένα μπάτζετ, να υπάρχουν όροι για τα γήπεδα και τις προΰποθέσεις συμμετοχής. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι το κοινό και οι απαιτήσεις του έχουν αλλάξει. Για να έρθει στο γήπεδο ο φίλαθλος θέλει ελεύθερο internet, καλές συνθήκες, ενδεχομένως και παιδότοπους εντός των γηπέδων.
Εμείς θέλουμε το Πρωτάθλημα να «αγκαλιάσει» την κοινωνία και η κοινωνία να «αγκαλιάσει» το Πρωτάθλημα και αυτός είναι ο στόχος των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιούμε, το «Basket Αγάπης» και τους «Μπασκετοβασίληδες». Θέλουμε την κοινωνία δίπλα μας. Γι’ αυτό αναβιώσαμε τον θεσμό του All Star Game με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα, το γήπεδο γέμισε από παιδιά και οικογένειες, και ευχαριστούμε πολύ τον μεγάλο χορηγό μας, την ΕΚΟ και τους υπόλοιπους χορηγούς. Καταφέραμε να κάνουμε την διοργάνωση χωρίς να αναγκαστεί ο ΕΣΑΚΕ να βάλει χρήματα από το ταμείο του όπως τα προηγούμενα χρόνια”.
Για το All Star Game που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2019 στην Θεσσαλονίκη: “Η απόφαση μας μέχρι πέρυσι ήταν να γίνεται το All Star Game στην περιφέρεια. Για φέτος επιλέξαμε την «μπασκετομάνα» Θεσσαλονίκη και θα συνδυάσουμε την διοργάνωση με την επέτειο των 100 χρόνων μπάσκετ στην Ελλάδα. Το μπάσκετ ήρθε μέσω της ΧΑΝΘ στην Ελλάδα το 1919. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ ωραίο All Star Game, με πολλές δράσεις και θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση στην ΧΑΝΘ για την επέτειο των 100 χρόνων μπάσκετ στην Ελλάδα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του ΕΣΑΚΕ και εξετάζουμε το ενδεχόμενο το επόμενο All Star του 2020, να γίνει είτε στην Κύπρο είτε σε κάποια γειτονική βαλκανική χώρα, ώστε να προσεγγίσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά και τους φιλάθλους των γειτονικών χωρών”.
Για το εάν υπάρχει ελεύθερο πεδίο για πρωτοβουλίες: “Θεωρώ πως ναι. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την Ομοσπονδία, τις ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και τις υπόλοιπες ομάδες, όπως φαίνεται και από το καλό κλίμα στις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλιών και της Γενικής Συνέλευσης. Χθες εγκρίναμε στην Γ.Σ. τροποποίησεις στο καταστατικό ώστε να βελτιώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε την λειτουργία του ΕΣΑΚΕ. Με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, φαίνεται ότι αποκτά μεγαλύτερη επιρροή και δύναμη στον επαγγελματικό αθλητισμό η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αυτό ίσως να είναι καλό, εάν λειτουργήσει όπως πρέπει. Πρέπει οι κανόνες να εφαρμόζονται για όλους στον ίδιο βαθμό, να υπάρχει έλεγχος για τον στοιχηματισμό και την λειτουργία των Ανωνύμων Εταιρειών κ.ο.κ. Ίσως να είναι καλό να υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος. Θα το δείξει το μέλλον”.
Για τη λειτουργία του πρωταθλήματος: “Υπάρχουν προβλήματα, γιατί για παράδειγμα στο ΟΑΚΑ γίνονται αγώνες όχι μόνο ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και χάντμπολ. Για να καταρτιστεί το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος υπάρχουν πολλοί παράμετροι, οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων, τα θέματα ασφαλείας, οι υποχρεώσεις των ομάδων στην Ευρωλίγκα και το Basketball Champions League, οι αεροπορικές πτήσεις από τα νησιά κ.ο.κ. Όλα αυτά πρέπει να συνδυαστούν και να μελετηθούν από τον μηχανισμό του ΕΣΑΚΕ, που είναι «αφανείς ήρωες» για να έχουμε το συναρπαστικό Πρωτάθλημα που παρακολουθούμε. Θεωρώ ότι σταδιακά θα βελτιώνεται η κατάσταση. Το ιδανικό για μας ήταν μια εβδομάδα μετά την κλήρωση, που φέτος έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, να καταρτίζουμε ολόκληρο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες”.
Για τα κλειστά συμβόλαια της Ευρωλίγκας: “Θέλω να συγχαρώ το Περιστέρι για την πολύ καλή πορεία του στο Πρωτάθλημα, τους μεγαλομετόχους του κ.κ. Κότση και Πολέμη και τον κύριο Πεδουλάκη, που είναι γνωστό από την παρουσία του σε μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Τα κλειστά συμβόλαια αποκλείουν ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο για την προσπάθεια που κάνει στην ΑΕΚ, η οποία την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Basketball Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας. Ακόμη και εάν κατακτήσει μια ομάδα το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Η Ευρωλίγκα και η FIBA πρέπει να σκεφτούν ώριμα και να συνεργαστούν. Στην Ευρώπη πρέπει να υπάρχουν δύο Πρωταθλήματα έναντι πέντε που διοργανώνονται τώρα, και να συνδέονται μεταξύ τους. Θα υπάρχουν κάποια «κλειστά» συμβόλαια, αλλά πρέπει να δίνεται η ευκαιρία και σε άλλες ομάδες που διακρίνονται να πάρουν μέρος στο μεγάλο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην επίλυση του προβλήματος για να βοηθήσουμε τις ομάδες”.
Για την Εθνική ομάδα: “Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην Εθνική, και στον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο. Αποδεικνύεται ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει “βάθος” και πολύ καλούς προπονητές. Είναι πολύ ευχάριστο ότι στο Πρωτάθλημα μας έχουμε 11 στους 14 Έλληνες προπονητες, αλλά και τρεις ξένους κόουτς εγνωσμένης αξίας στην Ευρώπης, τον Τσάβι Πασκουάλ του Παναθηναϊκού, τον Ντέιβιντ Μπλατ του Ολυμπιακού και τον Λούκα Μπάνκι της ΑΕΚ”.

Μπάσκετ | Τοπικό
  Όλα τα αποτελέσματα

Όλα τα αποτελέσματα

Πριν από 7 ώρες 22:38 | Παρ 19 Απρ, 2019

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των ομάδων της Δωδεκανήσου από 20 έως 24 Απριλίου. Μ’ ένα απλό refresh, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα έγκυρα και έγκαιρα...

 369 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Έφυγε'' ο Γιώργος Ξενάκης!

''Έφυγε'' ο Γιώργος Ξενάκης!

Πριν από 10 ώρες 20:27 | Παρ 19 Απρ, 2019

''Έφυγε'' από τη ζωή ο ιδρυτης και πρώτος πρόεδρος του Α.Σ.Κ. Ιβίσκος Γιώργος Ξενάκης. Ο εκλιπών υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου από το 1991 έως το 1993. Ο Γιώργος Ξενάκης υπηρέτησε...

 336 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Στις 2 Μαΐου στην Καρδάμαινα

Στις 2 Μαΐου στην Καρδάμαινα

Πριν από 19 ώρες 10:49 | Παρ 19 Απρ, 2019

Την Πέμπτη 2 Μαΐου (στις 15:00) θα διεξαχθεί το παιχνίδι πλέι-οφ για το τουρνουά μίνι ανάμεσα στον Ηρακλή 2000 και την Ακαδημία Καλύμνου. Η αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα στο...

 809 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Έτοιμα και τα αποδυτήρια!

Έτοιμα και τα αποδυτήρια!

Πριν από 20 ώρες 09:46 | Παρ 19 Απρ, 2019

Βήμα-βήμα προχωρούν οι εργασίες για τη βελτίωση των συνθηκών στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου στην Κάρπαθο. Οι άνθρωποι του τοπικού Πρωτέα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να...

 270 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Οι αντίπαλοι του Ιπποκράτη!

Οι αντίπαλοι του Ιπποκράτη!

Πριν από 21 ώρες 08:54 | Παρ 19 Απρ, 2019

Για τα παιχνίδια στην Αθήνα (από 19 έως 23 Ιουνίου) θα προετοιμαστούν οι κορασίδες του Ιπποκράτη Κω, οι οποίες έχουν μάθει τους περισσότερους αντιπάλους τους. Συγκεκριμένα η ομάδα του Πέτρου...

 258 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Οι αντίπαλοι της Ακαδημίας στην Αθήνα!

Οι αντίπαλοι της Ακαδημίας στην Αθήνα!

Πριν από 22 ώρες 08:11 | Παρ 19 Απρ, 2019

Για την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος (από 19 έως 23 Ιουνίου) των παίδων (γ’ όμιλος) θα προετοιμαστεί η Ακαδημία Καλύμνου. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα παίξουν σε κλειστό γυμναστήριο της...

 243 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Δύο παιχνίδια στη Ρόδο με Μαρούσι

Δύο παιχνίδια στη Ρόδο με Μαρούσι

Πριν από 22 ώρες 07:56 | Παρ 19 Απρ, 2019

Κατόπιν συνεννόησης των δύο ομάδων, τα παιχνίδια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος με το Μαρούσι θα διεξαχθούν στο «Βενετόκλειο» 4 και 5 Απριλίου. Όπως είναι γνωστό εκκρεμεί η αναμέτρηση του α’ γύρου...

 102 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών
  Άντεξε για ένα ημίχρονο...

Άντεξε για ένα ημίχρονο...

Πριν από 1 ημέρα 21:58 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Ένα ημίχρονο άντεξε ο Ιπποκράτης Κω στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια γνώρισε μία ακόμη βαριά εκτός έδρας ήττα με 80-51 από τον Ηρακλή, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η...

 567 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Κόντρα και στην... παράδοση!

Κόντρα και στην... παράδοση!

Πριν από 2 ημέρες 16:58 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Χρήσιμα στατιστικά στοιχεία παρουσίασε ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για το μεθαυριανό παιχνίδι ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Αξίζει...

 636 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Αποχή στον ΠΑΟΚ εν όψει Κολοσσού

Αποχή στον ΠΑΟΚ εν όψει Κολοσσού

Πριν από 2 ημέρες 08:03 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Με δύο απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Π.Α.Ο.Κ. εν όψει του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Κολοσσό. Χωρίς τους Γουίλ Χάτσερ και Ντάριους Γκάρετ συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ.  Στους...

 120 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών
  Δύσκολο έργο στο ''Ιβανώφειο''!

Δύσκολο έργο στο ''Ιβανώφειο''!

Πριν από 2 ημέρες 08:00 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα (18:00) στο Ιβανώφειο ο Ιπποκράτης Κω… Στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής, οι Κώοι θα αντιμετωπίσουν τον δεύτερο Ηρακλή...

 806 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Στην Αθήνα Φάκαρος και Αντωνίου

Στην Αθήνα Φάκαρος και Αντωνίου

Πριν από 2 ημέρες 18:56 | Τετ 17 Απρ, 2019

Ο Άρης Φάκαρος και ο Γιώργος Αντωνίου θα «σφυρίξουν» σε παιχνίδια εθνικών κατηγοριών την προσεχή Κυριακή. Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. θα διευθύνει το παιχνίδι της Β’ Εθνικής Μανδραϊκός- Οίαξ Ναυπλίου...

 629 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Με πίστη και αισιοδοξία οι έφηβοι!

  Με πίστη και αισιοδοξία οι έφηβοι!
Πριν από 20 ώρες
09:49 | Παρ 19 Απρ, 2019

Αύριο με την πρώτη πρωινή πτήση αναχωρούν για την Αθήνα οι έφηβοι του Κολοσσού… Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα διεκδικήσουν μέσω των προκριματικών αγώνων την πρόκριση τους στην τελική φάση του...

 184 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η ''χρυσή βίβλος'' των παμπαίδων!

  Η ''χρυσή βίβλος'' των παμπαίδων!
Πριν από 21 ώρες
08:36 | Παρ 19 Απρ, 2019

Ο Ιπποκράτης Κω είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στο πρωτάθλημα των παμπαίδων, το οποίο μετράει εννέα χρόνια ιστορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2008-09, δεν διεξήχθη φάιναλ-φορ,...

 213 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στην Αθήνα ο Φοίβος Κω!

  Στην Αθήνα ο Φοίβος Κω!
Πριν από 22 ώρες
07:50 | Παρ 19 Απρ, 2019

Έφτασε η στιγμή για το καθιερωμένο μπασκετικό ταξίδι του Φοίβου Κω…  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Α.Σ. Φοίβος Κω προσφέρει την ανεπανάληπτη εμπειρία στα τμήματα υποδομών του συλλόγου...

 111 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Τα ρόστερ του F-F των παμπαίδων!

  Τα ρόστερ του F-F των παμπαίδων!
Πριν από 2 ημέρες
17:37 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Το διήμερο 20 και 21 Απριλίου θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου  το φάιναλ-φορ των παμπαίδων για την αναδειξη του πρωταθλητή Δωδεκανήσου με τη συμμετοχή της διοργανώτριας Ακαδημίας Καλύμνου,...

 284 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Πέμπτος σκόρερ ο Παρδακάς

  Πέμπτος σκόρερ ο Παρδακάς
Πριν από 2 ημέρες
09:09 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος νότου) βρίσκεται ο Σταύρος Παρδακάς της Καλλιθέας, ο οποίος έχει πετύχει 368 πόντους έχοντας παίξει μάλιστα και ένα...

 168 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Με σύνθεση ανάγκης στο Λαύριο

  Με σύνθεση ανάγκης στο Λαύριο
Πριν από 2 ημέρες
08:05 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Με σύνθεση ανάγκης θα παίξει ο Κολοσσός τη Μεγάλη Τετάρτη στο Λαύριο, τα 31’’ δευτερόλεπτα τα οποία θα επαναληφθούν με το σκορ να είναι 72-70 υπέρ των γηπεδούχων και η...

 345 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Οι διαιτητές στο F-F των παμπαίδων!

  Οι διαιτητές στο F-F των παμπαίδων!
Πριν από 2 ημέρες
08:02 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Η Ε.Δ. της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε τους διαιτητές στο φάιναλ-φορ των παμπαίδων, που θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου. Στα παιχνίδια της τελικής φάσης θα...

 251 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Το πρόγραμμα στο Junior Festival!

  Το πρόγραμμα στο Junior Festival!
Πριν από 2 ημέρες
08:00 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Από 20 έως 24 Απριλίου θα συνεχιστεί στο «Βενετόκλειο» το 2ο Junior Festival που διοργανώνει ο Α.Ο. Κολοσσός με τη συμμετοχή πολλών ομάδων. Συγκεκριμένα στους αγώνες θα συμμετέχουν, ο Γ.Α.Σ....

 223 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Κρητικοί στο Μελίσσια- Καλλιθέα!

  Κρητικοί στο Μελίσσια- Καλλιθέα!
Πριν από 2 ημέρες
18:38 | Τετ 17 Απρ, 2019

Οι Κρητικοί Χρήστος Κατσαπρακάκης και Νίκος Σκανδαλάκης, αμφότεροι διαιτητές Β’ Εθνικής, θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι της Κυριακής (13:00) ανάμεσα στον Κ.Α.Ο. Μελισσίων και την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής...

 98 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι διαιτητές της Basket League

  Οι διαιτητές της Basket League
Πριν από 3 ημέρες
16:38 | Τετ 17 Απρ, 2019

Ο Καβαλιώτης Κώστας Ξενικάκης, ο Θεσσαλονικιός Διαμαντής Λόρτος και ο Χιώτης Βαλάντης Κοντίλης θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι του Σαββάτου (16:45) Π.Α.Ο.Κ.- Κολοσσός Ρόδου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής για το...

 129 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Α.Ε. Δικαίου συγχαίρει

  Η Α.Ε. Δικαίου συγχαίρει
Πριν από 3 ημέρες
09:21 | Τετ 17 Απρ, 2019

Η Α.Ε. Δικαίου εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα όλων των μελών, αθλητών και προπονητών της Α.Ε. Δικαίου, θέλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια προς την Ακαδημία Καλύμνου για την κατάκτηση...

 192 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Παίζουν στη μνήμη του Γιάννη!

  Παίζουν στη μνήμη του Γιάννη!
Πριν από 3 ημέρες
09:00 | Τετ 17 Απρ, 2019

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Ηρακλής 2000 διοργανώνει το τουρνουά 3 on 3 «Γιάννης Ζαράφτης»,  στο ανοιχτό γήπεδο της Καρδάμαινας. Από 20 έως 22 Απριλίου θα διεξαχθεί το τουρνουά, το...

 82 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Ζωντανά'' οι αγώνες των εφήβων!

  ''Ζωντανά'' οι αγώνες των εφήβων!
Πριν από 4 ημέρες
14:08 | Τρι 16 Απρ, 2019

Στο κλειστό γυμναστήριο «Σ. Μπεφόν» θα διεξαχθούν από 20 έως 24 Απριλίου οι αγώνες του γ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος των εφήβων, στους οποίους θα συμμετέχει και...

 460 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Στις 13:00 Μελίσσια- Καλλιθέα

  Στις 13:00 Μελίσσια- Καλλιθέα
Πριν από 4 ημέρες
13:53 | Τρι 16 Απρ, 2019

Νωρίτερα (13:00 αντί για 17:00) θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή το παιχνίδι ανάμεσα στον Κ.Α.Ο. Μελισσίων και την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της...

 160 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η ''μαντινάδα'' του τίτλου!

  Η ''μαντινάδα'' του τίτλου!
Πριν από 4 ημέρες
10:54 | Τρι 16 Απρ, 2019

Μία απίστευτη μαντινάδα έγραψε ο Χρήστος Τσένας για την κατάκτηση του τίτλου από την Ακαδημία Καλύμνου. Πραγματικά έχοντας μεγάλη έμπνευση, ο ίδιος έγραψε όλους τους παρακάτω στίχους και τους αφιέρωσε στην...

 535 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Υποδοχή πρωταθλητών στην Κάλυμνο!

  Υποδοχή πρωταθλητών στην Κάλυμνο!
Πριν από 4 ημέρες
08:23 | Τρι 16 Απρ, 2019

Χαρές και πανηγύρια στην Κάλυμνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των παίδων  στο «Βενετόκλειο». Κατά τη διάρκεια της επιστροφής της Ακαδημίας, το κλίμα ήταν γιορτινό, ενώ τα καλύτερα συνέβησαν στην...

 868 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Σήμερα το τρίτο εισιτήριο!

  Σήμερα το τρίτο εισιτήριο!
Πριν από 4 ημέρες
08:09 | Τρι 16 Απρ, 2019

Το τρίτο εισιτήριο για το φάιναλ-φορ των μίνι θα γίνει γνωστό σήμερα από το παιχνίδι Κολοσσός Ρόδου- Γαλάζια Ακαδημία. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Α.Ε. Δικαίου, ενώ ο...

 93 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Το μήνυμα του Χατζηφούντα!

  Το μήνυμα του Χατζηφούντα!
Πριν από 4 ημέρες
08:06 | Τρι 16 Απρ, 2019

Το δικό του μήνυμα, με αφορμή το τέλος της χρονιάς έδωσε ο νεαρός προπονητής του Ροδίων Άθλησις Τέλης Χατζηφούντας. Αναλυτικά, όσα έγραψε: ''Μια γεμάτη χρόνια έφτασε στο τέλος της! Η...

 218 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Ιπποκράτης συγχαίρει την Ακαδημία

  Ο Ιπποκράτης συγχαίρει την Ακαδημία
Πριν από 4 ημέρες
08:02 | Τρι 16 Απρ, 2019

Ο Ιπποκράτης με ανακοίνωση του συγχαίρει την Ακαδημία Καλύμνου για την κατάκτηση του τίτλου στο παιδικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ακαδημίας Καλύμνου για την κατάκτηση του...

 93 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Τα Modela στην κορυφή!

  Τα Modela στην κορυφή!
Πριν από 5 ημέρες
17:46 | Δευ 15 Απρ, 2019

Τα Modela θριάμβευσαν στο 4ο χειμερινό τουρνουά μπάσκετ του Ροδίων Άθλησις, αφού επικράτησαν με 79-76 του Ιβίσκου στον μεγάλο τελικό, που διεξήχθη με την παρουσία αρκετού κόσμου χθες το βράδυ...

 522 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Στο Τυμπάκι ο Σύρμας

  Στο Τυμπάκι ο Σύρμας
10:55 | Παρ 19 Απρ, 2019

Μια ενδιαφέρουσα ποδηλατική συνδιοργάνωση διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη και συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο Τυμπακίου. Πρόκειται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑμεΑ και ο επίσημος διεθνής...

 63 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ξεκινάει το Gran Fondo Kos 2019!

  Ξεκινάει το Gran Fondo Kos 2019!
10:13 | Παρ 19 Απρ, 2019

Μια τεράστια αθλητική διοργάνωση με ποδηλάτες από 26 χώρες, θα πραγματοποιηθεί από σήμερα έως και την Κυριακή 21 Απριλίου, στο νησί μας. Πρόκειται για το Παγκόσμιο...

 29 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το πρόγραμμα στο 14ο Channel Regatta

  Το πρόγραμμα στο 14ο Channel Regatta
09:34 | Παρ 19 Απρ, 2019

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου θα διοργανώσει φέτος το 14ο Channel Regatta.Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον ΑΣΙΑΘΡ και από τον ιστιοπλοϊκό Σύλλογο του...

 188 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στο σκάκι

  Τα αποτελέσματα στο σκάκι
08:04 | Παρ 19 Απρ, 2019

Ο δεύτερος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ομάδων, κατηγορίες 50+ και 65+ (FIDE World Team Championship Open 50+ and FIDE World Team Championship Open 65+) ολοκληρώθηκε...

 43 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Hope η μασκότ στο Γιβραλτάρ!

  Hope η μασκότ στο Γιβραλτάρ!
14:38 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Στην ανακοίνωση που έγινε από την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων Νήσων του Γιβραλτάρ 2019, κα. Λίντα Αλβαρέζ, σχετικά με την μασκότ της σπουδαίας...

 32 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στον Άγιο Νικόλαο ο Παπαδόπουλος

  Στον Άγιο Νικόλαο ο Παπαδόπουλος
09:19 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Στον Άγιο Νικόλαο θα γίνει και φέτος το καμπ αλμάτων και σπριντ με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών, μεταξύ των οποίων και...

 209 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Κρήτη ο Τριομμάτης

  Στην Κρήτη ο Τριομμάτης
09:11 | Πεμ 18 Απρ, 2019

Στην Κρήτη θα βρίσκεται το προσεχές Σαββατοκύριακο 20-21/04 ο  Μιχάλης Τριομματης εν όψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος  Ποδηλασίας δρομου Α.με.Α. που διεξάγεται παράλληλα με το Πανευρωπαϊκό...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα