www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Τροποποίηση στα μίνι!
10:40 | Πεμ 11 Οκτ, 2018
Εκτύπωση θέματος 442 αναγνώσεις

Τροποποίηση στα μίνι!

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου προχώρησε σήμερα σε τροποποίηση στον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά μίνι

Σε τροποποίηση της προκήρυξης του τουρνουά μίνι προχώρησε σήμερα η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί φέτος σε τέσσερις ομίλους. Αναλυτικά, η προκήρυξη:
ΑΡΘΡΟ 1ο: ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο τουρνουά μίνι περιόδου 2018-2019 δικαιούνται συμμετοχής τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Τ.Ε. Δωδεκανήσου και  διατηρούν ανάλογα τμήματα. Τα σωματεία που επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στο τουρνουά με δύο ομάδες (υποχρεωτικά σε διαφορετικούς ομίλους), αλλά με διαφορετικούς αθλητές στην κάθε ομάδα.
ΑΡΘΡΟ 3ο: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, ως εξής:
Α) Α’ φάση- Κανονική περίοδος:
Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τέσσερις (4) ομίλους, δύο (2) ομίλους Ρόδου (Α’ και Β’) και  δύο (2) στο βόρειο συγκρότημα (Γ’ και Δ’). Σε κάθε όμιλο οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο γύρους και στο τέλος θα καταρτιστεί βαθμολογία του κάθε ομίλου. Στη συνέχεια ο 1ος στη βαθμολογία του Β’ ομίλου Ρόδου θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 4ο της βαθμολογίας του Α’ ομίλου Ρόδου σε ουδέτερο γήπεδο. Οι τρείς (3) πρώτες ομάδες του Α’ ομίλου Ρόδου και ο νικητής του αγώνα μπαράζ θα δώσουν ένα αγώνα κατάταξης ως εξής: 1ος με νικητή μπαράζ και 2ος με τον 3ο. Οι νικητές των αγώνων θα συμμετέχουν στο Final Four.
Στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου, οι ομάδες που συμμετέχουν στους δύο ομίλους, θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο γύρους και στο τέλος θα καταρτιστεί βαθμολογία του κάθε ομίλου. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου θα διεξαχθούν μονοί αγώνες πλέι-οφ για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ, ως εξής: Γ1-Δ2 και Δ1-Γ2.
Β) Β’ φάση- Final Four
Η Β’ φάση θα είναι Final Four και θα διεξαχθεί σε κλειστό γυμναστήριο που θα ορίσει η Τ.Ε. και  θα λάβουν μέρος οι νικητές των αγώνων κατάταξης των ομίλου Ρόδου και των ομίλων του βορείου συγκροτήματος. Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα εξής:
Νικητής Α1/Α4(ή Β1)- Γ2/Δ1 και Γ1/Δ2- Νικητής Α2/Α3. Πρωταθλήτρια ομάδα Δωδεκανήσου θα ανακηρυχθεί η νικήτρια του τελικού.
*Το αμυντικό σύστημα που θα εφαρμόσουν οι ομάδες είναι  ‘man to man’ στο μισό γήπεδο χωρίς παγίδες.
Θα γίνεται αλλαγή πεντάδας κάθε πέντε (5) λεπτά μέχρι να έχουν συμμετοχή όλοι οι αθλητές, μετά η  συμμετοχή  των αθλητών είναι ελεύθερη. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 4Χ10 λεπτά μικτού χρόνου και  σταματά μόνο στην εκτέλεση ελεύθερων βολών και στα time out. Δεν σταματά για δέσιμο κορδονιών και στα τελευταία 2 λεπτά. Θα υπάρχουν προσωπικά και ομαδικά φάουλ. Στην επίθεση ακολουθεί όποιο σύστημα θέλει κάθε ομάδα. Στο Final Four θα εφαρμοστούν όλοι οι κανονισμοί που ισχύουν στους επίσημους αγώνες.
ΑΡΘΡΟ  4ο: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Για τη βαθμολογία των σωματείων ισχύουν όσα ορίζει το άρθρο 47 των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. (2 βαθμοί για τη νίκη, 1 βαθμός για την ήττα- συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα που χάθηκε από ομάδα που απέμεινε με λιγότερους των δύο παικτών/ άρθρο 21 κανονισμών παιδιάς- και 0 βαθμοί για αγώνα που χάθηκε από υπαιτιότητα). Για  δε την κατάταξη ισχύει το άρθρο 48 παρ. 2  σε συνδυασμό  και με τις διατάξεις του άρθρου  46 παρ. 3γ και  παρ. 4.
ΑΡΘΡΟ 5ο: ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές  που γεννήθηκαν το έτος 2006 και νεότεροι. Επίσης τα σωματεία μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι και τρεις (3) αθλήτριες γεννηθείσες το 2006 και νεότερες, εφόσον το επιθυμούν. Η συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες θα γίνεται με δελτίο της Ε.Ο.Κ. ή με πιστοποιητικό γέννησης θεωρημένο και κάρτα υγείας.
ΑΡΘΡΟ 6ο: ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξάγονται με ορισμό από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου σ’ ένα από τα γήπεδα που οι  ομάδες έχουν δηλώσει ως έδρα.
ΑΡΘΡΟ 7ο: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των αγωνιζομένων σωματείων, καθορίζονται με τις διατάξεις των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. που αναφέρονται παραπάνω. Κάθε σωματείο πριν την ημερομηνία έναρξης του τουρνουά θα πρέπει να καταθέσει στα γραφεία της Τ.Ε. ονομαστική κατάσταση των αθλητών της ομάδας του με πιστοποιητικό γέννησης και βεβαίωση γιατρού. Σωματεία που συμμετέχουν με δύο (2) ομάδες στο τουρνουά δεν θα χρησιμοποιούν τους ίδιους αθλητές. Κάθε σωματείο με τη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να καταθέσει στα γραφεία της Τ.Ε. κατάσταση τριών (3) ατόμων τα οποία θα καλύπτουν την θέση του τρίτου κριτή σε όλους τους εντός έδρας αγώνες τους και τα οποία δεν θα αντικαθίστανται με άλλους τυχαίους.
Δεν θα διεξάγεται αγώνας με λιγότερους από δέκα (10) αθλητές στο γήπεδο, ενώ κάθε ομάδα δικαιούται να χρησιμοποιεί μέχρι και 12 αθλητές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ.
Οι προπονητές  της κάθε ομάδας, στο τέλος του κάθε αγώνα, υποχρεούνται να αναγράφουν  στο ειδικό έντυπο που θα τους δίνεται  τους τρεις διακριθέντες αθλητές της αντιπάλου ομάδας (MVP) και αυτό γιατί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα διεξαχθεί ένα All Star με δυο ομάδες που θα επιλεγούν  από τους προπονητές των μικτών ομάδων (λαμβάνοντας υπόψη τα ονόματα που έχουν δώσει στο ειδικό έντυπο όλοι οι προπονητές) (μια από Ρόδο και μια απ το βόρειο συγκρότημα) από 12 επίλεκτους (επίλεκτες) αθλητές (αθλήτριες) η κάθε μια. Μ’ αυτό τον τρόπο οι τοπικοί προπονητές θα έχουν εικόνα για τα αναπτυξιακά τουρνουά Χριστουγέννων της Ε.Ο.Κ.
ΑΡΘΡΟ 8ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
α) Τα έξοδα μετακίνησης διαμονής και διατροφής των ομάδων καλύπτονται από τα ίδια τα σωματεία. Οι αγώνες θα διεξάγονται με διαιτητές, προπονητές ή γυμναστές.
β)Σε περίπτωση, που ο αγώνας διεξάγεται με διαιτητές, τα έξοδα διαιτησίας για ένα (1) διαιτητή είναι 5 ευρώ και τα έξοδα για δύο (2) κριτές (για Φ.Α. και 24άρι) 10 ευρώ σε κάθε αγώνα, καθώς και τα οδοιπορικά τους  καλύπτονται από τα σωματεία.
ΑΡΘΡΟ 9ο: ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ
Τα γηπεδούχα σωματεία υποχρεούνται να εξασφαλίζουν σε κάθε αγώνα την παρουσία ιατρού, που θα παρουσιάζεται στη γραμματεία και θα υπογράφει στο Φ.Α. Σε διαφορετική περίπτωση οι διαιτητές δεν θα ξεκινούν τον αγώνα, και μετά από 15 λεπτά από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα  θα κλείνουν το Φ.Α. και το γηπεδούχο σωματείο θα μηδενίζεται.
ΑΡΘΡΟ 10ο: ΓΕΝΙΚΑ
α) Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ., καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνιση ή συμπλήρωση και θα προκύψει κατά τη διάρκεια του  πρωταθλήματος, αποφασίζει η Τ.Ε. Δωδεκανήσου.
β)Τα γηπεδούχα σωματεία υποχρεούνται να έχουν στη γραμματεία πριν την έναρξη του αγώνα τα παρακάτω:
1)Ένα  χρονόμετρο.
2)Ταμπέλες  με  αριθμούς  από  1-5 και δύο (2) σημαίες  κόκκινες με βάσεις.
3)Μπλοκ φύλλου αγώνα  και βέλος κατοχής μπάλας.
γ)Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται με μπάλες  MOLTEN  (size 6) .

 

Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Και επίσημα Κουφός στον Ιωνικό!

Και επίσημα Κουφός στον Ιωνικό!

Πριν από 4 ώρες 16:34 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Το είχαμε γράψει από το περασμένο Σάββατο (Κουφός αντί Βετούλα στον Ιωνικό) και σήμερα ο πρώην (πλέον) προπονητής του Κολοσσού ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει...

 593 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το Δ.Σ. του Εσπέρου Κω

Το Δ.Σ. του Εσπέρου Κω

Πριν από 5 ώρες 15:44 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Χθες έγιναν οι αρχαιρεσίες του νεοϊδρυθέντος Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Α.Σ. Έσπερος Κω, παρουσία του διορισμένου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κω, δικηγόρου κ. Δημητρίου Οικονόμου. Μετά το πέρας της ψηφοφορίας...

 477 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Πάρε...Α.Φ.Μ. και προχώρα!

Πάρε...Α.Φ.Μ. και προχώρα!

Πριν από 6 ώρες 15:00 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Οι.. κωμικές καταστάσεις στη Basket League, συνεχίζονται σε καθημερινή βάση... Σε συμφωνία με τον Χολαργό για να πάρει το ΑΦΜ του και μαζί τη δική του θέση στην Basket League...

 507 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Αγαπάμε τον αθλητισμό''!

''Αγαπάμε τον αθλητισμό''!

Πριν από 8 ώρες 13:02 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Με κύριο χαρακτηριστικό τη συμμετοχή του κόσμου και το πλούσιο θέαμα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά «Galis Basketball 3on3» στην Ρόδο, που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η GalisBasketball 3on3 Events,...

 321 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Η Ακαδημία ευχαριστεί Προμηθέα

Η Ακαδημία ευχαριστεί Προμηθέα

Πριν από 12 ώρες 08:47 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA), με την παρούσα επιστολή ευχαριστεί τον Προμηθέας Πάτρας και κυρίως τον κ. Σάκη Γεωργόπουλο, για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια που μας προσέφεραν με τη διάθεση του...

 1071 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Κόντρα στον Πανιώνιο η Ακαδημία!

Κόντρα στον Πανιώνιο η Ακαδημία!

Πριν από 12 ώρες 08:12 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Κόντρα στον Πανιώνιο θα παίξει σήμερα στις 19:00, η Ακαδημία Καλύμνου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το Final-6 του παιδικού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Μέτσοβο. Η ομάδα του Χρήστου...

 271 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Παίζει'' ξανά το ανοιχτό τουρνουά!

''Παίζει'' ξανά το ανοιχτό τουρνουά!

Πριν από 12 ώρες 08:11 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Με δύο παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο 8ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Οι αναμετρήσεις πάντως δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στις 19:00 το Epavlis...

 150 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Γκάλη εσύ...Θεέ μοναδικέ!

Γκάλη εσύ...Θεέ μοναδικέ!

Πριν από 23 ώρες 21:14 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Η τελευταία ημέρα του GalisBasketball 3on3 τα είχε όλα! Πλούσιο θέαμα, συγκινητικές στιγμές και καθολική αναγνώριση και σεβασμό στο τιμώμενο πρόσωπο του τουρνουά, τον μεγάλο Νίκο Γκάλη. Ο κατά κοινή...

 1229 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Galis Basketball 3on3 (pics)

Galis Basketball 3on3 (pics)

Πριν από 24 ώρες 20:45 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Είχαμε τη χαρά και την τιμή να είμαστε από τους βασικούς χορηγούς επικοινωνίας του Galis Basketball 3on3! Του καλύτερου τουρνουά 3on3, που διεξήχθη ποτέ στο νησί και στέφθηκε με απόλυτη...

 1036 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Νικήτρια η ομάδα Rodos Palace!

Νικήτρια η ομάδα Rodos Palace!

Πριν από 1 ημέρα 19:43 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Οι Δημήτρης και Γιάννης Αγραβάνης, μαζί με την Σοφία Σιγάλα, τον Χρήστο Καταβαίνη και τον Κώστα Παπουτσή πήραν τη νίκη στην παράταση στον συναρπαστικό τελικό των VIP για το GalisBasketball...

 669 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Οι διαιτητές στο ανοιχτό τουρνουά

Οι διαιτητές στο ανοιχτό τουρνουά

Πριν από 1 ημέρα 13:50 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο το 8ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου. Ανακοινώνονται οι διαιτητές στις αναμετρήσεις της 6ης και της...

 909 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Μιχαλάκης στον Παναθηναϊκό!

Ο Μιχαλάκης στον Παναθηναϊκό!

Πριν από 1 ημέρα 11:04 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Τα καλά νέα συνεχίζονται για το μπάσκετ της Δωδεκανήσου! Ο 14χρονος Νίκος Μιχαλάκης (γεννηθείς το 2005) του Α.Ο. Κολοσσός πέρασε από δύο δοκιμαστικά τεστ στον Παναθηναϊκό και τη νέα χρονιά...

 1230 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο Κολοσσός στο ''κόλπο'' για το... ΑΦΜ!

  Ο Κολοσσός στο ''κόλπο'' για το... ΑΦΜ!
Πριν από 2 ώρες
18:56 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Δυναμικά στο παιχνίδι για την εξαγορά του Α.Φ.Μ. του Χολαργού έχει μπει και η Κ.Α.Ε. Κολοσσός, μετά τον Γ.Σ. Λαυρίου. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες μας, με τους ''θαλασσί'' να μην...

 204 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Χτυπάει'' Βογιατζή και Παπαδόπουλο!

  ''Χτυπάει'' Βογιατζή και Παπαδόπουλο!
Πριν από 5 ώρες
16:07 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Σε όλα τα… μέτωπα «χτυπάει» σύμφωνα με πληροφορίες του 12sports, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, οι «ερυθροκίτρινοι» έχουν κάνει κρούση ήδη στον Γιάννη Βογιατζή του Γ.Σ....

 185 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Αθανασοπούλου στο Τσοτύλι!

  Η Αθανασοπούλου στο Τσοτύλι!
Πριν από 7 ώρες
13:17 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Η 15χρονη Βάσω Αθανασοπούλου του Ιπποκράτη Κω (γεννηθείσα το 2004) πρόκειται να πάρει μέρος στην τελική φάση των πανελλήνιων αγώνων Ενώσεων και Τ.Ε., που θα διεξαχθεί στο Τσοτύλι της Κοζάνης...

 112 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η ξεχωριστή ιστορία του Γιώργου Καραγιάννη!

  Η ξεχωριστή ιστορία του Γιώργου Καραγιάννη!
Πριν από 12 ώρες
08:38 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Ο Γιώργος Καραγιάννης μιλάει στο ethnos.gr µιλά για το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή, τους ήρωές του που του συµπαραστάθηκαν και τονίζει «θέλω να µε βλέπουν ως έναν άνθρωπο που...

 333 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Γυναικών

Ανανέωσε η Χατζηγιακουμή!

  Ανανέωσε η Χατζηγιακουμή!
Πριν από 12 ώρες
08:27 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Στην Α2 Κατηγορία με τον Πρωτέα Βούλας θα παραμείνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ανθή Χατζηγιακουμή. Η Κώα αθλήτρια ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα, παρά το γεγονός ότι υποβιβάστηκε....

 60 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Φινάλε με λαμπερό ''γκαλά''!

  Φινάλε με λαμπερό ''γκαλά''!
Πριν από 12 ώρες
08:12 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Μ' ένα λαμπερό ''γκαλά'' ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Rodos Palace, το Galis Basketball 3on3.  Όλες οι σπουδαίες προσωπικότητες βρέθηκαν στο Rodos Palace και πέρασαν μία ξεχωριστή βραδιά στο...

 212 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Το ''πανόραμα'' στο F-6 των παίδων!

  Το ''πανόραμα'' στο F-6 των παίδων!
Πριν από 13 ώρες
08:09 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Ο Προμηθέας Πάτρας και η ΔΕΚΑ έκαναν το 2 στα 2, στο final-6 του πανελλήνιου παιδικού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Μέτσοβο. Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν το Περιστέρι με 69-56, ενώ ο...

 117 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Δεν πειράζει παιδιά, προχωράμε...

  Δεν πειράζει παιδιά, προχωράμε...
Πριν από 1 ημέρα
19:35 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Αναμενόμενη και φυσιολογικά βαριά ήττα γνώρισαν οι παίδες της Ακαδημίας Καλύμνου, οι οποίοι έχασαν από τον πανίσχυρο Προμηθέα Πάτρας με σκορ 69-34, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το final-6...

 379 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Αποθέωση για τον Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ!

  Αποθέωση για τον Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ!
Πριν από 1 ημέρα
18:32 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Σε κλίμα συγκίνησης και αποθέωσης, ο Νίκος Γκάλης βράβευσε τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος! Στο πλαίσιο του GalisBasketball 3on3, πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μπάσκετ με...

 408 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Ο ''Σάρας'' με τον Ζαφειράκη!

  Ο ''Σάρας'' με τον Ζαφειράκη!
Πριν από 1 ημέρα
09:29 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Ο πρώην αθλητής του Ζέφυρου Αναστάσης Ζαφειράκης φέτος δουλεύει σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα και είχε μία πολύ σημαντική επίσκεψη. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επισκέφτηκε το ξενοδοχείο για ολιγοήμερες διακοπές, οπότε ο...

 287 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Γκάλης τιμάει τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

  Ο Γκάλης τιμάει τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος!
Πριν από 1 ημέρα
09:09 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει και σήμερα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος... Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο θα συμμετέχουν στο Galis Basketball 3on3, που ολοκληρώνεται στη Ρόδο! Η ΟΜΑΔΑΡΑ μας θα...

 127 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Την Τετάρτη η Γ.Σ. της Ε.Α. Καλύμνου!

  Την Τετάρτη η Γ.Σ. της Ε.Α. Καλύμνου!
Πριν από 1 ημέρα
08:41 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Την προσεχή Τετάρτη στις 17:00 θα γίνει η ετήσια γενική συνέλευση της Ε.Α.ΚΑ., οπως ανακοίνωσε και επίσημα το σωματείο. Αναλυτικά: ''Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αττάλου/ Καλύμνου (Ε.Α.ΚΑ) συνεπή στο ετήσιο...

 200 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

O ''Big Sofo'' στο Galis 3on3!

  O ''Big Sofo'' στο Galis 3on3!
Πριν από 2 ημέρες
21:17 | Σαβ 22 Ιουν, 2019

Η παρέλαση μπασκετικών αστέρων στο GalisBasketball 3on3 της Ρόδου συνεχίζεται χωρίς σταματημό, με σπουδαία ονόματα από το ένδοξο παρελθόν να συναντιούνται προσφέροντας στιγμές ανεκτίμητης μπασκετικής αξίας.
Την παράσταση όμως έκλεψε...

 373 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Συνάντηση ''γιγάντων'' στη Ρόδο!

  Συνάντηση ''γιγάντων'' στη Ρόδο!
Πριν από 2 ημέρες
19:55 | Σαβ 22 Ιουν, 2019

Συνάντηση…γιγάντων στη Ρόδο! Οι Νίκος Γκάλης, Ντορόν Τζάμσι και Λευτέρης Σούμποτιτς βρέθηκαν δίπλα δίπλα στην πλατεία δημαρχείου, στο πλαίσιο του GalisBasketball 3on3 που διεξάγεται προς τιμήν του Νίκου Γκάλη από...

 263 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ακαδημία- ΔΕΚΑ (Live Streaming)

  Ακαδημία- ΔΕΚΑ (Live Streaming)
Πριν από 2 ημέρες
11:55 | Σαβ 22 Ιουν, 2019

Παρακολουθήστε ζωντανά σε live streaming το πρώτο παιχνίδι των παίδων της Ακαδημίας Καλύμνου κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Θεσσαλονίκης ΔΕΚΑ από το κανάλι της Ε.Ο.Κ. στο Youtube. Στις 18:00 ξεκινάει...

 275 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Φλερτ'' με Παπαδόπουλο η Καλλιθέα!

  ''Φλερτ'' με Παπαδόπουλο η Καλλιθέα!
Πριν από 2 ημέρες
11:27 | Σαβ 22 Ιουν, 2019

Σε συζητήσεις με τον 40χρονο Σάββα Παπαδόπουλο, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Καλλιθέα. Πρόκειται για τον πολύπειρο παίκτη, ο οποίος τη σεζόν 2002-03 είχε αγωνιστεί στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, στον 2ο...

 242 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Κουφός αντί Βετούλα στον Ιωνικό!

  Κουφός αντί Βετούλα στον Ιωνικό!
Πριν από 2 ημέρες
08:53 | Σαβ 22 Ιουν, 2019

Ο Στέργιος Κουφός, που αποτελεί παρελθόν από τον Κολοσσό, αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Νίκου Βετούλα στον πάγκο του «νεοφώτιστου» στη Basket League Ιωνικού Νικαίας. Ο πρώην κόουτς των...

 201 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Μοναδική ατμόσφαιρα, μοναδικό... Galis 3on3!

  Μοναδική ατμόσφαιρα, μοναδικό... Galis 3on3!
Πριν από 3 ημέρες
08:09 | Σαβ 22 Ιουν, 2019

Το Galis Basketball 3on3 συνεχίστηκε δυναμικά την Παρασκευή, με γεμάτες κερκίδες και μεγάλο ενθουσιασμό! Η Ρόδος προσέφερε την ιδανική νησιώτικη ατμόσφαιρα και οι συμμετέχοντες έπαιξαν με όρεξη, προσφέροντας πλούσιο θέαμα...

 575 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η τεχνική σύσκεψη του F-6 στο Μέτσοβο

  Η τεχνική σύσκεψη του F-6 στο Μέτσοβο
Πριν από 3 ημέρες
08:04 | Σαβ 22 Ιουν, 2019

Ολοκληρώθηκε χθες στο Μέτσοβο η τεχνική σύσκεψη του 46ου Πανελληνίου Παίδων που αρχίζει αύριο στην πόλη της Ηπείρου. Τους εκπροσώπους των ομάδων υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Μετσόβου Κωνσταντίνος Τζαφέας, το μέλος του...

 131 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο Παππάς στο Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Κολοσσός

  Ο Παππάς στο Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Κολοσσός
Πριν από 3 ημέρες
15:27 | Παρ 21 Ιουν, 2019

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ένταξη του Ιωάννη Παππά στο ΔΣ της ΚΑΕ. Ο Ιωάννης Παππάς γεννήθηκε στη Ρόδο το 1968, στην οποία από τα μαθητικά του χρόνια...

 515 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Άριστα στο διεθνές τουρνουά Squash

  Άριστα στο διεθνές τουρνουά Squash
15:20 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Τις εντυπώσεις "έκλεψε" για ένα ακόμα καλοκαίρι το Διεθνές τουρνουά squash που διοργάνωσε ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ξενοδοχείο Sheraton υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας...

 24 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρώτος στους ''βετεράνους'' ο Βαζαίος

  Πρώτος στους ''βετεράνους'' ο Βαζαίος
08:17 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης συγχαίρει τον τεχνικό διευθυντή του κ. Φώτη Βαζαίο ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο μονό και στο διπλό στην κατηγορία του στο...

 141 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην 4η θέση η Κοντάκη!

  Στην 4η θέση η Κοντάκη!
08:15 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Την τετάρτη θέση κατέκτησε η Ειρήνη Κοντακη αθλήτρια- προπονήτρια του Ροδιακού ομίλου αντισφαίρισης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Ιστορικό Όμιλο Αθηνών. Η Τετάρτη αυτή θέση...

 23 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Χάλκινη'' η Σπανουδάκη!

  ''Χάλκινη'' η Σπανουδάκη!
08:02 | Δευ 24 Ιουν, 2019

Σε πέντε αυξήθηκαν τα μετάλλια της Ελλάδας στο Μινσκ, όπου διεξάγονται οι 2οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες. Μετά τις διακρίσεις των Αζωίδη (τζούντο, χάλκινο), Α. Κορακάκη (σκοποβολή,...

 47 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νικητής ο Paul Coll στο Squash

  Νικητής ο Paul Coll στο Squash
20:52 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Ο Νεοζηλανδός Paul Coll, Νο 5 στον κόσμο, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και ήταν ο μεγάλος νικητής του Διεθνούς τουρνουά squash (στο ταμπλό των...

 33 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι αστυνομικοί στο 4o Syros Run

  Οι αστυνομικοί στο 4o Syros Run
10:28 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 με 17 αθλητές και αθλήτριες...

 201 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ημερίδα ζευγών στο μπριτζ

  Ημερίδα ζευγών στο μπριτζ
10:24 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει ανεξάρτητη ημερίδα ζευγών 4ης Βαθμίδας. Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης: Τόπος και χρόνος διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις του ομίλου (Ξενοδοχείο Σεμίραμις), την...

 37 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα