www.12sports.gr

www.12sports.gr: Ποδόσφαιρο
Από τον Δωριέα στον... Πανιώνιο!
08:25 | Σαβ 9 Ιουν, 2018
Εκτύπωση θέματος 1168 αναγνώσεις

Από τον Δωριέα στον... Πανιώνιο!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Φιόρι Ντουρμισάι στο gazzeta.gr από τα χρόνια στον Δωριέα, η ζωή του στην Αλβανία και στη Ρόδο και το ''πέταγμα'' του στον Πανιώνιο!

Οι τρύπες από τις σφαίρες, ο ρατσισμός, τα βρεγμένα δρομολόγια με το μηχανάκι, ο πόνος στο στομάχι από την πείνα. Και μαζί τους η ατσάλινη επιθυμία για το ποδόσφαιρο και ο Πανιώνιος. Ο Φιόρι Ντουρμισάι ανοίγει την καρδιά του στο gazzetta.gr. Πέρασε τα σύνορα σε ηλικία πέντε ετών, αλλά το θυμάται σαν να ήταν χθές. Ο Φιόρι Ντουρμισάι κατάλαβε από πολύ μικρός ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Για το παιδάκι από την Αλβανία που δεν μιλούσε ελληνικά, ήταν τρόπος κοινωνικοποίησης και εκμάθησης της γλώσσας στη νέα πατρίδα του. 
Για τον έφηβο, ήταν η απάντηση στον ρατσισμό και ένα δρομολόγιο για έναν προορισμό χωρίς φτώχεια και κακουχίες. Και για τον 22χρονο πλέον σέντερ φορ του Πανιωνίου, ο οποίος άφησε ξανά όλο το φίλαθλο κοινό με ανοιχτό το στόμα, στο γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ, μια δικαίωση. Δικαίωση για την επιμονή, την προσπάθεια, τα παγωμένα βράδια σε 25 τετραγωνικά, τα μεσημέρια με σκέτα μακαρόνια. 
Ο Ντουρμισάι έμαθε από μικρός να παλεύει και να μην το βάζει κάτω. Φέτος, παρότι στάθηκε άτυχος λόγω τραυματισμών, έδειξε σε όλους ότι όχι απλά αξίζει να παίζει για το επίπεδο της Super League, αλλά και ότι αν είναι υγιής μπορεί να ανοίξει τα «φτερά» του και για εξωτερικό. Το όνομά του, άλλωστε, ενεπλάκη σε σχετικά μεταγραφικά σενάρια.
Έχοντας... φορτίσει τις μπαταρίες του μετά από μια εξαντλητική σεζόν, ο επιθετικός του Πανιωνίου μιλάει στο gazzetta.gr για θέματα που... καίνε. Ξετυλίγει το κουβάρι της προσωπικής του ιστορίας, ξεθάβει αναμνήσεις φτώχειας και ρατσισμού και αποδομεί την πεποίθηση ότι οι ποδοσφαιριστές ζουν στη χλίδα και ξεκομμένοι από την κοινωνία.
Ποιο είναι το μυστικό του Πανιωνίου και βγάζει τόσους πολλούς παίκτες από τα σπλάχνα του;
«Δεν ξέρω, πραγματικά πώς γίνεται αυτό με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Αλλά βρίσκει παιδιά που έχουν κίνητρο και θέληση. Παιδιά που έχουν ταλαιπωρηθεί, έχουν περάσει προβλήματα και το βγάζουν στο ποδόσφαιρο. Ξεσπούν. Αυτό νιώθω, ότι βρίσκουν παιδιά που το γουστάρουν, το αγαπάνε. Στις άλλες ομάδες δεν το βλέπω τόσο πολύ σε αυτές τις ηλικίες. Μπορεί ο Πανιώνιος να υπολείπεται σε εγκαταστάσεις και υποδομές, αλλά όλοι έχουν δίψα. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα εγώ στις μικρές ομάδες». 
Πώς καταφέρνει ο Πανιώνιος παρόλα τα προβλήματα και τις απουσίες να διατηρείται σε τόσο υψηλό επίπεδο;
«Ξέρουν πώς να δουλεύουν τα παιδιά και πώς να τους δίνουν και ευκαιρίες. Σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο και τα αποδυτήρια, είναι ο βασικός λόγος που κρατιέται αυτή η ομάδα. Είμαστε τόσα χρόνια, υπάρχουν παίκτες που αποτελούν τον κορμό και βοηθούν αυτούς που έρχονται. Μπαίνουν κατευθείαν τα νέα παιδιά στο κλίμα, προσπαθούμε πολύ γι αυτό. Υπάρχει μια σημαντική αφομοίωση των νέων παικτών που καταλαβαίνουν ότι πρέπει να βοηθήσουν κι αυτοί για τον Πανιώνιο. Επίσης, βρίσκει παίκτες με κίνητρο και σε πιο μεγάλες ηλικίες. Παίκτες που έχουν να αποδείξουν κάτι, παίκτες που ίσως έχουν αδικηθεί ή έχουν φύγει από μια ομάδα χωρίς να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν και διψούν. Αν δεν υπήρχε το καλό κλίμα βέβαια, θα ήταν δύσκολο και γι αυτούς. Με τραβάει πάντως ο Πανιώνιος σαν σύλλογος. Βλέπω ότι ο κόσμος είναι τόσο απλός, υπάρχουν άτομα τόσο ευχάριστα που γνωρίζεις. Και γενικά αυτά που έχουν ζήσει σαν Πανιώνιος, που είναι μια προσφυγική ομάδα, είναι κάτι που με εκφράζει, καθώς ήρθα κι εγώ ως οικονομικός μετανάστης. Μου αρέσει η ιδεολογία του Πανιωνίου, έχω μάθει την ιστορία του και αποπνέει σεβασμό».
Ας περάσουμε στα δικά σου. Πόσο χρονών ήρθες στην Ελλάδα και πώς; Έχεις μνήμες;
«Ήρθα 5 χρονών, με την οικογένειά μου με λεωφορείο. Θυμάμαι πως καθόμουν με τον πατέρα μου στο λεωφορείο. Δίπλα μου αυτός κι εγώ ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που φεύγαμε από την Αλβανία. Γιατί ήμασταν πάρα πολύ άσχημα. Μέναμε σε ένα χωριό που το σπίτι είχε, να φανταστείτε, τρύπες από σφαίρες. Από τον εμφύλιο πόλεμο και ήταν μισογκρεμισμένο. Τέλος πάντων, καθώς ερχόμασταν θυμάμαι ότι ήμουν τόσο χαρούμενος που πάμε στην Ελλάδα. Δεν είχα ξαναμπεί σε λεωφορείο και καθόμουν στην άκρη, δίπλα στο παράθυρο και κοιτούσα τα πάντα. Από τη στιγμή που περάσαμε τα σύνορα, 12 ώρες ταξίδι, καθόμουν κολλημένος και κοιτούσα από το παράθυρο. Αυτό θυμάμαι, ο πατέρας μου έλεγε "δεν κοιμάσαι;", αλλά δεν ήθελα».
Αντιμετώπισες ρατσισμό στα παιδικά σου χρόνια; Ποια περιστατικά σε έχουν σημαδέψει περισσότερο;
«Θυμάμαι ότι όταν πρωτοήλθαμε στη Ρόδο, τότε ήταν πολύ εντονότερος ο ρατσισμός με τους Αλβανούς. Τώρα στρέφεται περισσότερο προς ανθρώπους από άλλες χώρες. Θυμάμαι όταν προσπαθούσαμε να νοικιάσουμε ένα σπίτι, ο πατέρας μου έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε ότι ενδιαφέρεται. Από το σπαστά ελληνικά καταλάβαιναν ότι είμαστε Αλβανοί και ρωτούσαν από που είναι, έλεγε από Αλβανία και απαντούσαν ότι δεν το νοικιάζουν το σπίτι. Όταν πρωτοήλθαμε μέναμε στη θεία μου, σε ένα σπίτι 60 τετραγωνικών 9 άτομα μέχρι να βρούμε δικό μας σπίτι. Περνούσε ο καιρός και ο πατέρας μου δεν έβρισκε. Πήρε σε κάποια στιγμή έναν τηλέφωνο, για σπίτι 27 τετραγωνικών με την τουαλέτα έξω. Επειδή δεν είχαμε χρήματα, αναγκάστηκε να πει ότι ήμασταν τέσσερα άτομα για να μην ζητήσουν περισσότερα από το ενοίκιο. Και κάθε φορά που ερχόταν o ιδιοκτήτης να εισπράξει το ενοίκιο, ο αδερφός μου κρυβόταν. Για να μην καταλάβει ότι είμαστε πέντε άτομα και πάρει παραπάνω λεφτά. Εγώ δεν το έβλεπα βέβαια μικρός ως ρατσισμό όλο αυτό».
Πόσο σε βοήθησε το ποδόσφαιρο να προσαρμοστείς ως μετανάστης σε μια ξένη χώρα
«Στο σχολείο δεν με έκαναν παρέα στην αρχή. Ξέρεις πώς με έκαναν παρέα; Όταν πήγαινα και έπαιζα μπάλα. Το ποδόσφαιρο ενώνει, όπως άλλωστε όλα τα αθλήματα. Επειδή έπαιζα με καλούσαν, δεν καταλάβαινα στην αρχή τι μου έλεγαν, διάβαζα τη γλώσσα του σώματος και πήγαινα να παίξω. Έτσι σιγά-σιγά, μέσω του ποδοσφαίρου μπήκα στο κλίμα. Στην αρχή, επειδή είχα ξεκινήσει παιδικό σταθμό στην Αλβανία και όταν έφυγα δεν μπορούσα να πάω σχολείο, πήγαινα σε ένα πάρκο και ήταν κάποια παιδιά. Και έτσι, παίζοντας μπάλα έμαθα τα πρώτα μου ελληνικά. Έτσι έκανα και τους πρώτους μου φίλους».
Ήταν πολύ διαφορετική η καθημερινότητα στην Ελλάδα σε σχέση με την Αλβανία;
«Καμία σχέση. Θυμάμαι ότι εκεί που έμενα, δεν υπήρχαν καν δρόμοι. Χαλίκια, πέτρες, βράχοι παντού. Το σπίτι εκτός από τις τρύπες, ήταν στα τούβλα, δεν είχε τελειώσει καν η κατασκευή του».
Τον καιρό που βρίσκεσαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχεις αντιμετωπίσει ρατσιστικά κρούσματα; Σε αποσυντονίζουν;
«Έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλές φορές. Κλασικά πράγματα, σχετικά με την καταγωγή μου. Στην αρχή με πείραζαν πολύ, έλεγα "γιατί, γιατί;". Μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να με νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν να μην ακούω τίποτα. Δεν στεναχωριέμαι, γιατί ξέρω ότι αυτοί που τα λένε δεν έχουν επίπεδο. Συγχωρώ αυτούς που με βρίζουν, αλλά εγώ δεν μπορώ να συγχωρέσω αυτό που κάνουν στον εαυτό τους. Πρέπει να το κάνουν μόνοι τους, να καταλάβουν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους».
Ποιες ήταν οι δυσκολότερες στιγμές της καριέρας σου;
«Θα σας τα πω από την αρχή κι αν θέλετε κόψτε πράγματα».
Δεν θα κόψουμε.
Εντάξει. Όταν είχα πρωτοέλθει στην Αθήνα, δοκιμάστηκα και μου είπε ο κύριος Παυλόπουλος ότι με θέλει στην Κ-17. Έπρεπε να βγάλω δελτίο, αλλά δεν πρόλαβα σε πρώτη φάση και είχα πίεση από τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, επειδή δεν ήξεραν τι γίνεται. Μου έλεγαν “δεν σε θέλουν, γύρνα πίσω, δεν θα παίξεις””. Τους έλεγα να μείνω τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, μέχρι να βγάλω δελτίο. Τους έπεισα και όντως μου βγήκε εκείνη την περίοδο δελτίο. Παίζω μερικά παιχνίδια και ήταν πιο αισιόδοξη η οικογένειά μου. 
Μετά, στους Κ-20 ήταν να μην έρθω καν στην Αθήνα. Δεν είχαμε καθόλου λεφτά, δεν είχα που να μείνω. Προσπάθησε να μου το πει με τρόπο ο πατέρας μου, σε ένα οικογενειακό γεύμα. Μου είπε μπροστά σε όλους ότι δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά δεν έχουμε άλλα λεφτά για να πας στην Αθήνα. Με πιάνουν τα κλάματα, αρχίζω να τσακώνομαι. Του λέω “δεν ξέρω τι θα κάνεις, κλείσε μου εισιτήρια και θα μείνω και στο δρόμο. Δεν με νοιάζει”. Είχα ελπίδες, να παίξω τουλάχιστον Κ-20. Τέλος πάντων, βρίσκει ο πατέρας μου έναν θείο μου από τα παλιά, από Αλβανία. Και κανόνισε να μείνω εκεί όσο χρειάζεται μέχρι να βρω σπίτι. Τότε είχαμε προπονητή τον Τερεζόπουλο, ο οποίος ήταν πολύ αυστηρός, αλλά με την καλή έννοια. Μας ήθελε επαγγελματίες, μας έλεγε να φέρνουμε μπανάνες στην προπόνηση και δύο λίτρα νερό. Εγώ δεν είχα χρήματα να πάρω και μπανάνες και νερά και εισιτήρια για τα λεωφορεία.  Αλλά δεν μπορούσα να το πω του προπονητή. Μας είπε ότι αν μας πιάσει, στις τρεις φορές, θα ήμασταν υπότροποι. Εμένα με είχε πιάσει ήδη δύο φορές, χωρίς να του έχω πει ποτέ ότι έχω οικονομικό πρόβλημα, πίστευα ότι θα του το έχει πει κάποιος από την ομάδα. “Την τρίτη φορά φεύγεις”, μου λέει. Τα είχα πει στους γονείς μου, έλεγαν γύρνα πίσω. Πολλή πίεση. 
Τέλος πάντων ,ξεκίνησε το πρωτάθλημα, μπήκα αλλαγή με τον ΠΑΟΚ και μετά παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και δεν είχαμε δεύτερο τερματοφύλακα. Οπότε, δήλωσε εμένα. Εγώ εγωιστής και οξύθυμος τότε, έβγαλα αντίδραση. Νευρίασα. Με φωτογράφισε στην ομιλία του μετά ο Τερεζόπουλος και ένιωθα ότι δεν με γούσταρε εκείνη τη στιγμή. Πίστευα ότι επειδή δεν έφερνα και μπανάνες, νόμιζε ότι δεν τον άκουγα. Μετά με έβγαλε εκτός 6-7 αγωνιστικές, ούτε καν αποστολή. Και μου λέει τότε ο πατέρας μου “δεν μπορούμε άλλο” και μου κλείνει εισιτήρια. Τέλος πάντων, παίζαμε με τα Γιάννενα και λίγες μέρες μετά είχα κλείσει εισιτήρια να φύγω με καράβι. Και με παίρνει σε αυτή την αγωνιστική! Μπαίνω αλλαγή 25 λεπτά και την άλλη μέρα πάμε στα αποδυτήρια και λέει μπροστά σε όλους “θέλω τέτοιους παίκτες, σαν τον Ντουρμισάι που να προσπαθούν, να βγάζουν ψυχή και πάθος”. Και το είπα στον πατέρα μου και μου λέει: “Κάτσε εκεί!” 
Μετά παίζω βασικός με Ατρόμητο, κερδίζουμε 4-3, βάζω δύο γκολ και δίνω 1 ασίστ. Έπειτα στην Τρίπολη, όπου δεν είχε κερδίσει ποτέ ο κόουτς, κερδίζουμε 3-2, παίζω βασικός και κάνω χατ-τρικ. Τέλος πάντων μετά πήγε έτσι όλη η σεζόν και ήταν ο Τερεζόπουλος εκείνος που με έκανε επαγγελματία! Έμενα με ένα παιδί και θυμάμαι σηκωνόμουν το πρωί 6.40, έπαιρνα τραμ, μετρό, πήγαινα σχολείο Αργυρούπολη, κατέβαινα με τα πόδια Σούρμενα, τελείωνα προπόνηση, έτρωγα κάτι, πήγαινα γυμναστήριο στην Αργυρούπολη και γύριζα σπίτι γύρω στις 11. Έπλενα ρούχα, άπλωνα, έτρωγα κάτι και κοιμόμουν. Κάθε μέρα αυτό, κάθε μέρα γυμναστήριο.
Όταν ήρθε ο κύριος Ουζουνίδης πήγα δανεικός στην Καλλιθέα και εκεί ήταν όλα πολύ άσχημα από πλευράς οργάνωσης, άσχετα που έπαιξα και τα πήγα καλά. Πήγαινα προπόνηση με ένα μηχανάκι που μου είχε δώσει ο αδερφός μου, γιατί από Αργυρούπολη να πας ΟΑΚΑ με μέσα μεταφοράς θέλεις δύο ώρες. Μέσα στη βροχή, πήγαινα προπόνηση και έσταζαν τα ρούχα μου. Με έβλεπαν και γελούσαν. Δεν ήξεραν όμως ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να έχω αμάξι, ας πούμε. To πιο δύσκολο προσωπικά ήταν ότι έβλεπα τους γονείς μου να ταλαιπωρούνται για μένα και αισθανόμουν άσχημα. Να δανείζονται χρήματα από άλλους για να τα καταφέρω εγώ. Υπήρχαν μέρες που πήγαινα προπόνηση και πονούσε το στομάχι μου επειδή δεν έτρωγα, ή έτρωγα μακαρόνια σκέτα. Αλλά με ρωτούσαν οι γονείς μου και τους έλεγα ότι έχω να περάσω. Από τις δυσκολίες και τα λάθη όμως γίνεσαι καλύτερος».
Έχεις σκεφτεί ποτέ να παρατήσεις τη μπάλα και να ασχοληθείς με κάτι άλλο;
«Ναι, πάνω από 5 φορές. Να σταματήσω και να γυρίσω πίσω στη Ρόδο. Επειδή η οικογένειά μου είναι φτωχή, ακόμα και τώρα. Είχα πει στον αδερφό μου όταν ήμουν στην Κ-20 να μου βρει δουλειά. Έβλεπα τους γονείς μου και δεν μου αρέσει να ζητώ λεφτά, είχα πάει  και μόνος μου να βρω δουλειά. Επειδή όμως ο αδερφός μου είναι σαν πατέρας μου, είχε πει πως “ό,τι και να γίνει, δεν θα φύγεις από το ποδόσφαιρο. Θα βρούμε την άκρη, θέλω να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό". Και ήταν συνέχεια από πίσω μου, ποτέ δεν με άφησε να πάω να κάνω κάτι άλλο. Δεν μου άρεσε όμως να παίρνω λεφτά από τους γονείς μου».
Ποια είναι η άποψή σου για την κίνηση των αλληλέγγυων αθλητών; Θεωρείς ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει όχημα για την αλληλεγγύη; 
«Αδιαμφισβήτητα είναι μια κίνηση πρωτόγνωρη και πάρα πολύ ωραία. Είναι μια απάντηση προς όλο τον κόσμο ότι δεν είμαστε μόνο αθλητές, αλλά και άνθρωποι που καταλαβαίνουν τον συνάνθρωπό τους. Ευτυχώς ή δυστυχώς οι αθλητές είναι είδωλα για πολλούς ανθρώπους και ειδικότερα για τις μικρές ηλικίες. Οπότε, αν τα είδωλα των νεαρών δραστηριοποιούνται για την αλληλεγγύη, τότε τα παιδιά θα γίνονται αποδέκτες της. Οπότε ναι, πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι όχημα για την αλληλεγγύη. Αν σώσεις το παιδί, υπάρχει ελπίδα».
Αν θα μπορούσες να αλλάξεις μόνο ένα πράγμα στην κοινωνία που ζεις, ποιο θα ήταν αυτό; 
«Κοιτάξτε, αυτά που θα ήθελα να αλλάξω, όπως π.χ το να μην πεινάει κανένας άνθρωπος, ή να μην σκοτώνονται παιδιά, μάλλον είναι ουτοπία. Με αυτό το πολιτικό και οικονομικό σύστημα που έχουμε τώρα, δεν γίνεται να μην πεινάσει κανένας άνθρωπος. Και αυτό το σύστημα θα μας κυριεύει για πάντα. Ακόμα και έτσι όμως θα ήθελα αλληλεγγύη, αγάπη, γιατί αν υπάρχει αγάπη, υπάρχει και σεβασμός. Αυτές τις αξίες ο καθένας θα πρέπει να τις καλλιεργήσει για τον εαυτό του και έτσι ίσως δούμε διαφορά»
Πολύς κόσμος έχει το μυαλό του την εικόνα του ποδοσφαιριστή που ζει άνετα και ξοδεύει αβέρτα τα λεφτά του, όμως η ελληνική πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Έχεις περάσει δύσκολες στιγμές, γνωρίζεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν;
«Ο κόσμος φαντάζεται χλιδάτη ζωή, εξόδους, ακριβά αμάξια, ακριβά ρούχα. Εννοείται ότι στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Στην Καλλιθέα τη δεύτερη χρονιά, που πέρασα τα πιο δύσκολα, είχαμε παίκτες που δεν είχαν ούτε για βενζίνη για να έρθουν προπόνηση. Έμπαιναν 5-6 άτομα στο αμάξι. Όπως κι εγώ, που είχε χαλάσει το μηχανάκι μου γιατί δεν μπορούσα να του κάνω σέρβις και έρχονταν και με έπαιρναν. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο στο ποδόσφαιρο και δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν. Ίσως σε μερικές ομάδες, αλλά γενικά δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από το να μην έχεις λεφτά να φας ή να έρθεις προπόνηση. Κι αυτά τα παιδιά έμεναν με τους γονείς τους. Φαντάσου τα παιδιά που έμεναν μόνα τους. Εγώ είχα νοικιάσει ένα σπίτι 25 τετραγωνικά. Μια χαρά ήμουν, απλά σας το λέω επειδή φαντάζονται όλοι λεφτά, σπίτια κτλπ, 25 τετραγωνικά σημαίνει ότι δεν έχεις για παραπάνω. Και πάλι δεν έβγαινα. Χάνεις και λεφτά από το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζεις μόνο».
Τι σε χαλάει περισσότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Με χαλάει πολύ η βία, οι χούλιγκαν που κάνουν επεισόδια. Θα ήθελα να δω αυτό που ακούω ότι γινόταν παλιότερα, να βλέπουν οπαδοί αντίπαλων ομάδων μαζί τον αγώνα. Αυτό ας πούμε που έγινε στον αγώνα που παίξαμε με τον Απόλλωνα και σήκωσαν μαζί το πανό, ήταν πολύ όμορφο. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Θα ήθελα να δω κάτι αντίστοιχο και από ομάδες που έχουν έχθρα μεταξύ τους. Το ότι αγαπούν διαφορετικές ομάδες δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκοτώνονται. Δεν μπορώ να βλέπω να σκοτώνονται για ομάδες, το θεωρώ πολύ ηλίθιο, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες δυσκολίες τριγύρω μας. Θα ήθελα επίσης μια διαφορετική προσέγγιση στο πώς βλέπουν οι παράγοντες γενικότερα την εμπλοκή τους με τις ομάδες. Γενικά, δεν υπάρχει επίπεδο και παιδεία, όπως και σε άλλους τομείς της ζωής».
Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; Μουσική, βιβλία;
«Και τα δύο. Ακούω όλη μέρα μουσική, περισσότερο έντεχνα. Και από βιβλία τώρα δεν είμαι σε τόσο καλό επίπεδο, αλλά μου άρεσε πολύ το 99 μαθήματα καθημερινής φιλοσοφίας του Νίτσε, από τον Άλαν Πέρσι. Και άλλο ένα ήταν το δύναμη για το καλό του Ντάνιελ Γκόουλμαν, που γράφει για το όραμα του Δαλάι Λάμα. Γενικά προσπαθώ τώρα σιγά-σιγά να διαβάσω κάτι άλλα».
Σε ποιον άνθρωπο θα ήθελες να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε βοήθησε στην καριέρα σου;
«Αυτούς που θα ήθελα να ευχαριστήσω περισσότερο είναι οι άνθρωποι από τη Ρόδο που με βοήθησαν. Ήμουν σε μια ομάδα που δεν έδινες λεφτά, τη μία και μοναδική. Όλοι Αλβανοί, ή Ρομά ή κανένας-δυο Έλληνες που ήταν από φτωχές οικογένειες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τάσο Βογιατζόγλου και τον προπονητή Γιάννη Κουμέντο. Τον Τερεζόπουλο που με έκανε επαγγελματία και φυσικά το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” στην οικογένειά μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα βρισκόμουν εδώ... Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που ήταν εκεί, γιατί είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο με βοήθησαν»
Ποιο γκολ σου θυμάσαι περισσότερο και γιατί;
«Δεν μπορώ να ξεχάσω το γκολ που είχα βάλει στην ΑΕΚ, το πρώτο μου επαγγελματικό γκολ, με την Καλλιθέα στη β' εθνική. Επίσης το ψαλιδάκι με τον Ηρακλή Ψαχνών. Πέρυσι με τη Λαμία το γκολ μέσα στον ΟΦΗ που κάναμε ανατροπή. Με τον Παναθηναϊκό όμως ήταν το πιο αξέχαστο, πέταγα στα σύννεφα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ωραία, ήταν απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που τη σέβομαι πολύ».
Οι μελλοντικοί σου στόχοι;
«Θα ήθελα πάνω από όλα να έχω την υγεία μου και να είμαι σε μια επαγγελματική ομάδα που να είναι αυτονόητα όλα τα απαραίτητα. Το προπονητικό, το γυμναστήριο, η διατροφή. Όλα όσα έχουν να κάνουν με τον επαγγελματία, που στο εξωτερικό θεωρούνται αυτονόητα».

ΠΗΓΗ: GAZEETA.GR

Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)
  Πήρε Στελλά ο Φοίβος!

Πήρε Στελλά ο Φοίβος!

Πριν από 8 ώρες 21:51 | Τετ 20 Ιουν, 2018

O Φοίβος Κρεμαστής ανακοίνωσε και επίσημα την πρώτη του μεταγραφή, με την απόκτηση του Μιχάλη Στελλά. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας και καλωσοριζουμε στην...

 321 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ο Ποζατζίδης στον Διαγόρα Βατίου

Ο Ποζατζίδης στον Διαγόρα Βατίου

Πριν από 16 ώρες 13:27 | Τετ 20 Ιουν, 2018

Στον Διαγόρα Βατίου θα παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Στέλιος Ποζατζίδης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την ομάδα. Για το «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε γράψει χθες...

 441 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γενικά
  Με Ισπανία και Πορτογαλία (video)

Με Ισπανία και Πορτογαλία (video)

Πριν από 18 ώρες 12:03 | Τετ 20 Ιουν, 2018

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο πλέον έχει μπει στην 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Στις 15:00 η Πορτογαλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο, στις...

 216 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Κλήση της ΕΠΣΔ σε νεαρούς αθλητές

Κλήση της ΕΠΣΔ σε νεαρούς αθλητές

Πριν από 18 ώρες 11:50 | Τετ 20 Ιουν, 2018

Από την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου καλούνται ται για τις πρακτικές ασκήσεις της Σχολής Προπονητών UEFA την Παρασκευή 22/6/2018 στις 16:30 στο γήπεδο Ε.Α.Κ. και την Κυριακή 24/6/2018 στις 16:30 στο γήπεδο Ε.Α.Κ....

 157 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ανανέωσαν Σκούμπρος και Καματερός!

Ανανέωσαν Σκούμπρος και Καματερός!

Πριν από 18 ώρες 11:20 | Τετ 20 Ιουν, 2018

Δύο ακόμη ανανεώσεις στο Διγενή Κοσκινού, αφού στην ομάδα θα παίξουν και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Νικήτας Σκούμπρος και ο Τάσος Καματερός. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του συλλόγου...

 94 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ανανέωσε ο Αποστολόπουλος

Ανανέωσε ο Αποστολόπουλος

Πριν από 1 ημέρα 22:35 | Τρι 19 Ιουν, 2018

Με τη φανέλα της Αδελφοσύνης Ρόδου θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα του Ηλία Λοΐζου. Ο έμπειρος επιθετικός έδωσε τα...

 670 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ο Μπάκης στον Εθνικό Αρχίπολης!

Ο Μπάκης στον Εθνικό Αρχίπολης!

Πριν από 1 ημέρα 22:28 | Τρι 19 Ιουν, 2018

Σημαντική μεταγραφή για τον Εθνικό Αρχίπολης, που έδωσε τα χέρια με τον Παναγιώτη Μπάκη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''O Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την...

 144 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ενίσχυση και ανανεώσεις!

Ενίσχυση και ανανεώσεις!

Πριν από 2 ημέρες 09:08 | Τρι 19 Ιουν, 2018

Ο σχεδιασμός της Κύπρου για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά… Η ομάδα απέκτησε τον Ίκαρο Τριπολίτη, ενώ επέστρεψε στα παλιά του λημέρια ο Νίκος Μπάρτζος. Από κει...

 648 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Με Χρυσόπουλο δίπλα στον Μανούσογλου

Με Χρυσόπουλο δίπλα στον Μανούσογλου

Πριν από 2 ημέρες 08:41 | Τρι 19 Ιουν, 2018

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς ξεκίνησε για τον ΔΙΑ και η πρώτη μεταγραφή είναι αυτή στο τεχνικό τιμ αφού στους κυπελλούχους Δωδεκανήσου θα βρίσκεται απ’ την φετινή χρονιά ο Δημήτρης...

 271 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  ''Ο Ευαγόρας σας περιμένει''

''Ο Ευαγόρας σας περιμένει''

Πριν από 2 ημέρες 07:45 | Τρι 19 Ιουν, 2018

Ο Ευαγόρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο: ''Η ομάδα μας σταθερή στην φιλοσοφία της τα τέσσερα τελευταία χρόνια θα στηρίξει και φέτος νέα παιδιά με...

 318 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Πήρε και Ραφτόπουλο!

Πήρε και Ραφτόπουλο!

Πριν από 2 ημέρες 23:32 | Δευ 18 Ιουν, 2018

Την απόκτηση του Γιώργου Ραφτόπουλου, ανακοίνωσε ο Ακουσίλαος Φανών. Πρόκειται για έναν έμπειρο ικανό επιθετικό, που έχει περάσει από αρκετές ομάδες, όπως ο Αστέρας Παστίδας, ο Ηρακλής Μαριτσών, ο Κολοσσός...

 367 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Τέλος ο Τσαβαρής από Διγενή!

Τέλος ο Τσαβαρής από Διγενή!

Πριν από 2 ημέρες 19:39 | Δευ 18 Ιουν, 2018

Παρελθόν αποτελεί από το Διγενή Κοσκινού ο Ηλίας Τσαβαρής, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την αποχώρηση από το ποδοσφαιρικό...

 327 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Παρέμεινε στη Λίνδο ο Χαμιτάι!

  Παρέμεινε στη Λίνδο ο Χαμιτάι!
Πριν από 7 ώρες
22:37 | Τετ 20 Ιουν, 2018

Στον Κλεόβουλο Λίνδου θα παίξει και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Χαμιτάι, όπως ανακοίνωσε το σωματείο. Αναλυτικά: «To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι   ο Γιώργος Χαμιτάι θα αγωνίζεται για...

 52 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Πήρε Παπακωνσταντίνου ο Ευκλής

  Πήρε Παπακωνσταντίνου ο Ευκλής
Πριν από 8 ώρες
21:38 | Τετ 20 Ιουν, 2018

Τη φανέλα του Ευκλή Σορωνής θα φορέσει την προσεχή σεζόν ο Τάσος Παπακωνσταντίνου, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ευκλή Σορωνής. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: Το...

 72 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Ανακοίνωση του Ορφέα

  Ανακοίνωση του Ορφέα
Πριν από 16 ώρες
14:04 | Τετ 20 Ιουν, 2018

Ο Ορφέας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας θέλει να ενημερώσει τις ομάδες που πλησιάζουν ποδοσφαιριστές μας, ότι το σωστό είναι να απευθυνθούν πρώτα στην διοίκηση εφόσον...

 565 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Επέστρεψε στον Κλεάνθη ο Σιέχ!

  Επέστρεψε στον Κλεάνθη ο Σιέχ!
Πριν από 18 ώρες
11:55 | Τετ 20 Ιουν, 2018

Στον Κλεάνθη Παραδεισίου επέστρεψε ο Χαλής Σιέχ, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης...

 85 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Βάτι καλεί Ποζατζίδη

  Βάτι καλεί Ποζατζίδη
Πριν από 1 ημέρα
22:38 | Τρι 19 Ιουν, 2018

''Κρούση'' για την απόκτηση του νεαρού Στέλιου Ποζατζίδη, έκανε σύμφωνα με πληροφορίες του 12sports, ο Διαγόρας Βατίου. Ο Γιάννης Καμπούρης θέλει το νεαρό αθλητή στην ομάδα του, με τους ''κυανέρυθρους''...

 136 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γενικά

Νίκη για Κολομβία, ανταγωνιστική η Αίγυπτος (video)

  Νίκη για Κολομβία, ανταγωνιστική η Αίγυπτος (video)
Πριν από 2 ημέρες
11:52 | Τρι 19 Ιουν, 2018

Τρία παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 15:00 η Κολομβία κοντράρεται με την Ιαπωνία και στις 18:00 η Πολωνία αντιμετωπίζει την Σενεγάλη, στις δύο αναμετρήσεις οι οποίες ρίχνουν...

 383 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Την Κυριακή οι εκλογές στο Ξάνθο

  Την Κυριακή οι εκλογές στο Ξάνθο
Πριν από 2 ημέρες
08:04 | Τρι 19 Ιουν, 2018

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ξάνθος Πάτμου για τις εκλογές της Κυριακής. Αναλυτικά: ''O Α.Σ Ξάνθος Πάτμου ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ. Σ. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν...

 167 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

''Βόμβα'' με Μαΐλη ο Διγενής!

  ''Βόμβα'' με Μαΐλη ο Διγενής!
Πριν από 2 ημέρες
23:22 | Δευ 18 Ιουν, 2018

''Βόμβα''... έσκασε στο Διγενή Κοσκινού, ο οποίος απέκτησε τον πολύπειρο Ρεΐση Μαΐλη, που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του σωματείου: ''Η διοίκηση του συλλόγου...

 120 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Ο Σκυλλαράκης στη Μαλώνα!

  Ο Σκυλλαράκης στη Μαλώνα!
Πριν από 3 ημέρες
16:44 | Δευ 18 Ιουν, 2018

Την απόκτηση του 27χρονου Σάββα Σκυλλαράκη ανακοίνωσε και επίσημα ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας. Ουσιαστικά ο μεσοεπιθετικός επιστρέφει στα παλιά του λημέρια και αναμένεται να αποτελέσει μία πολύ καλή λύση στα χέρια...

 162 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)

Παίρνει Μπάρδη, βλέπει ''3''!

  Παίρνει Μπάρδη, βλέπει ''3''!
Πριν από 3 ημέρες
10:14 | Δευ 18 Ιουν, 2018

Ο σχεδιασμός του Φοίβου Κρεμαστής συνεχίζεται με στόχο να δημιουργηθεί μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα για τη Γ’ Εθνική. Ο Φοίβος αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την απόκτηση του αμυντικού μέσου...

 321 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)

Παίρνει μπροστά η μηχανή του Γ.Α.Σ.!

  Παίρνει μπροστά η μηχανή του Γ.Α.Σ.!
Πριν από 3 ημέρες
10:01 | Δευ 18 Ιουν, 2018

Παίρνει μπροστά η μηχανή του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος… Αφού τελείωσαν με θετικό τρόπο όλα τα διοικητικά θέματα που υπήρχαν, ξεκινάει ο σχεδιασμός των «ερυθροκίτρινων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το διοικητικό...

 273 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Την Κυριακή οι εκλογές στην Κέφαλο

  Την Κυριακή οι εκλογές στην Κέφαλο
Πριν από 3 ημέρες
09:02 | Δευ 18 Ιουν, 2018

Την προσεχή Κυριακή 24 Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 12:00 θα γίνουν οι εκλογές του Νικαγόρα στο γήπεδο της ομάδας στην Κέφαλο. Όπως είναι γνωστό, παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας...

 106 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Παρέμειναν οι... Κιλασίν!

  Παρέμειναν οι... Κιλασίν!
Πριν από 3 ημέρες
21:40 | Κυρ 17 Ιουν, 2018

Τη φανέλα της Α.Ε. Κατταβιάς θα φορέσουν ο Χαλίλ και ο Κιαμάλ Κιλασίν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι ''κιτρινόμαυροι''. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Το...

 178 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

''Καρέ'' ανανεώσεων στον Ακουσίλαο!

  ''Καρέ'' ανανεώσεων στον Ακουσίλαο!
Πριν από 4 ημέρες
12:19 | Κυρ 17 Ιουν, 2018

''Καρέ'' ανανεώσεων στον Ακουσίλαο Φανών, αφού θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα ο Βασίλης Κρητικός, ο Γιώργος Σέντης, ο Νομικός Αξιώτης και ο Γιάννης Παπαγρηγορίου. Και οι...

 99 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γενικά

Χάνει την προετοιμασία ο Κούτρης

  Χάνει την προετοιμασία ο Κούτρης
Πριν από 4 ημέρες
09:15 | Κυρ 17 Ιουν, 2018

Στις 22 Απριλίου ήταν η τελευταία εμφάνιση του Λεονάρντο Κούτρη με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο νεαρός διεθνής μπακ-χαφ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και χρειάστηκε να υποβληθεί σε...

 427 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Προχωράει δυναμικά ο Αστέρας!

  Προχωράει δυναμικά ο Αστέρας!
Πριν από 4 ημέρες
08:51 | Κυρ 17 Ιουν, 2018

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Αστέρα Παστίδας… Και μπορεί και κατά τα φαινόμενα χαλάει η μεταγραφή του Ίκαρου Τριπολίτη, ωστόσο η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη απέκτησε τον Μιχάλη Λενιού (επέστρεψε στα...

 178 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Έκλεισε ο Κολοκοτρώνης!

  Έκλεισε ο Κολοκοτρώνης!
Πριν από 4 ημέρες
08:03 | Κυρ 17 Ιουν, 2018

Την απόκτηση και επίσημα του Νίκου Κολοκοτρώνη, που έπαιζε στη Δόξα Κάτω Καμήλας στις Σέρρες, ανακοίνωσε ο Απόλλων Καλυθιών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου, μετά τυη συμφωνία με τον επιθετικό,...

 202 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Παλάζης για Κλεόβουλο

  Παλάζης για Κλεόβουλο
Πριν από 5 ημέρες
09:28 | Σαβ 16 Ιουν, 2018

Το όνομα του Τάσου Παλάζη ''παίζει'' έντονα τον τελευταίο καιρό για τον Κλεόβουλο Λίνδου, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Καλυθιών και του Φοίβου Κρεμαστής έχει δεχθεί ''κρούση''...

 254 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Δεν υπήρξε απαρτία!

  Δεν υπήρξε απαρτία!
Πριν από 5 ημέρες
08:47 | Σαβ 16 Ιουν, 2018

Δεν υπήρξε απαρτία στη γενική συνέλευση του Αγίου Ισιδώρου, η οποία... ''μεταφέρεται'' για την Πέμπτη 21 Ιουνίου.
Η γενική συνέλευση και οι εκλογές δεν έγιναν, καθώς δεν προέκυψε απαρτία των...

 214 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Κλείνει Τριπολίτη ο Αστέρας

  Κλείνει Τριπολίτη ο Αστέρας
Πριν από 5 ημέρες
19:20 | Παρ 15 Ιουν, 2018

Κοντά στην απόκτηση του Ίκαρου Τριπολίτη βρίσκεται σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Αστέρας Παστίδας. Ο έμπειρος επιθετικός έχει συζητήσει ήδη με τους διοικούντες του συλλόγου και κατά τα...

 409 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Αρχίζει το τουρνουά στο Squash

  Αρχίζει το τουρνουά στο Squash
22:23 | Τετ 20 Ιουν, 2018

Αρχίζει αύριο (Πέμπτη 21 Ιουνίου) στο ξενοδοχείο Sheraton το Διεθνές τουρνουά Squash, που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης. Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών απ’...

 260 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Διάκριση για τις Cheerleaders!

  Διάκριση για τις Cheerleaders!
22:19 | Τετ 20 Ιουν, 2018

Μια τεράστια διάκριση για το τμήμα Cheerleading του «Ροδίων Άθλησις». Εδώ και  λίγους μήνες το σωματείο μας  αποτελεί  επίσημα μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού...

 43 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι συμμετοχές στο Squash

  Οι συμμετοχές στο Squash
22:33 | Τρι 19 Ιουν, 2018

Ανακοινώθηκαν όλες οι συμμετοχές των αθλητών και των αθλητριών ενόψει του Διεθνούς τουρνουά squash που αρχίζει την προσεχή Πέμπτη 21 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου...

 28 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες

  Έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες
11:45 | Τρι 19 Ιουν, 2018

Στον Πανελλήνιο αγώνα Β' Κατηγορίας συμμετείχε ο αθλητής του Α.Σ. Κένταυρος, Θοδωρής Κουγιουμτζίδης με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ο αγώνας ήταν της Β’ κατηγορίας ολυμπιακού...

 233 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πήραν 4 μετάλλια οι ''Πιγκουίνοι''

  Πήραν 4 μετάλλια οι ''Πιγκουίνοι''
09:41 | Τρι 19 Ιουν, 2018

Με την επιστροφή από τα Χανιά ολοκληρώθηκε η παρουσία των ''Πιγκουίνων'' στους Θερινούς Αγώνες 9-12 ετών της περιφέρειας μας, με συμμετοχή 900 αθλητών από συλλόγους της Κρήτης...

 62 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με 105 συμμετοχές το τουρνουά squash

  Με 105 συμμετοχές το τουρνουά squash
18:23 | Δευ 18 Ιουν, 2018

Στις 105 έχουν «κλειδώσει» οι συμμετοχές του διεθνούς τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ξενοδοχείο Sheraton το διάστημα από τις 21 έως...

 179 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα δελτία ταυτότητας στο τένις

  Τα δελτία ταυτότητας στο τένις
10:08 | Δευ 18 Ιουν, 2018

Από την ΕΦΟΑ εκδόθηκαν και έχουν ήδη σταλεί στα σωματεία μέσω των ενώσεων τα Δελτία ταυτότητας αθλητών και τα Δελτία ταυτότητας προπονητών, οι οποίοι είχαν...

 103 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα