www.12sports.gr

www.12sports.gr: Ποδόσφαιρο
Από τον Δωριέα στον... Πανιώνιο!
08:25 | Σαβ 9 Ιουν, 2018
Εκτύπωση θέματος 1294 αναγνώσεις

Από τον Δωριέα στον... Πανιώνιο!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Φιόρι Ντουρμισάι στο gazzeta.gr από τα χρόνια στον Δωριέα, η ζωή του στην Αλβανία και στη Ρόδο και το ''πέταγμα'' του στον Πανιώνιο!

Οι τρύπες από τις σφαίρες, ο ρατσισμός, τα βρεγμένα δρομολόγια με το μηχανάκι, ο πόνος στο στομάχι από την πείνα. Και μαζί τους η ατσάλινη επιθυμία για το ποδόσφαιρο και ο Πανιώνιος. Ο Φιόρι Ντουρμισάι ανοίγει την καρδιά του στο gazzetta.gr. Πέρασε τα σύνορα σε ηλικία πέντε ετών, αλλά το θυμάται σαν να ήταν χθές. Ο Φιόρι Ντουρμισάι κατάλαβε από πολύ μικρός ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Για το παιδάκι από την Αλβανία που δεν μιλούσε ελληνικά, ήταν τρόπος κοινωνικοποίησης και εκμάθησης της γλώσσας στη νέα πατρίδα του. 
Για τον έφηβο, ήταν η απάντηση στον ρατσισμό και ένα δρομολόγιο για έναν προορισμό χωρίς φτώχεια και κακουχίες. Και για τον 22χρονο πλέον σέντερ φορ του Πανιωνίου, ο οποίος άφησε ξανά όλο το φίλαθλο κοινό με ανοιχτό το στόμα, στο γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ, μια δικαίωση. Δικαίωση για την επιμονή, την προσπάθεια, τα παγωμένα βράδια σε 25 τετραγωνικά, τα μεσημέρια με σκέτα μακαρόνια. 
Ο Ντουρμισάι έμαθε από μικρός να παλεύει και να μην το βάζει κάτω. Φέτος, παρότι στάθηκε άτυχος λόγω τραυματισμών, έδειξε σε όλους ότι όχι απλά αξίζει να παίζει για το επίπεδο της Super League, αλλά και ότι αν είναι υγιής μπορεί να ανοίξει τα «φτερά» του και για εξωτερικό. Το όνομά του, άλλωστε, ενεπλάκη σε σχετικά μεταγραφικά σενάρια.
Έχοντας... φορτίσει τις μπαταρίες του μετά από μια εξαντλητική σεζόν, ο επιθετικός του Πανιωνίου μιλάει στο gazzetta.gr για θέματα που... καίνε. Ξετυλίγει το κουβάρι της προσωπικής του ιστορίας, ξεθάβει αναμνήσεις φτώχειας και ρατσισμού και αποδομεί την πεποίθηση ότι οι ποδοσφαιριστές ζουν στη χλίδα και ξεκομμένοι από την κοινωνία.
Ποιο είναι το μυστικό του Πανιωνίου και βγάζει τόσους πολλούς παίκτες από τα σπλάχνα του;
«Δεν ξέρω, πραγματικά πώς γίνεται αυτό με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Αλλά βρίσκει παιδιά που έχουν κίνητρο και θέληση. Παιδιά που έχουν ταλαιπωρηθεί, έχουν περάσει προβλήματα και το βγάζουν στο ποδόσφαιρο. Ξεσπούν. Αυτό νιώθω, ότι βρίσκουν παιδιά που το γουστάρουν, το αγαπάνε. Στις άλλες ομάδες δεν το βλέπω τόσο πολύ σε αυτές τις ηλικίες. Μπορεί ο Πανιώνιος να υπολείπεται σε εγκαταστάσεις και υποδομές, αλλά όλοι έχουν δίψα. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα εγώ στις μικρές ομάδες». 
Πώς καταφέρνει ο Πανιώνιος παρόλα τα προβλήματα και τις απουσίες να διατηρείται σε τόσο υψηλό επίπεδο;
«Ξέρουν πώς να δουλεύουν τα παιδιά και πώς να τους δίνουν και ευκαιρίες. Σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο και τα αποδυτήρια, είναι ο βασικός λόγος που κρατιέται αυτή η ομάδα. Είμαστε τόσα χρόνια, υπάρχουν παίκτες που αποτελούν τον κορμό και βοηθούν αυτούς που έρχονται. Μπαίνουν κατευθείαν τα νέα παιδιά στο κλίμα, προσπαθούμε πολύ γι αυτό. Υπάρχει μια σημαντική αφομοίωση των νέων παικτών που καταλαβαίνουν ότι πρέπει να βοηθήσουν κι αυτοί για τον Πανιώνιο. Επίσης, βρίσκει παίκτες με κίνητρο και σε πιο μεγάλες ηλικίες. Παίκτες που έχουν να αποδείξουν κάτι, παίκτες που ίσως έχουν αδικηθεί ή έχουν φύγει από μια ομάδα χωρίς να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν και διψούν. Αν δεν υπήρχε το καλό κλίμα βέβαια, θα ήταν δύσκολο και γι αυτούς. Με τραβάει πάντως ο Πανιώνιος σαν σύλλογος. Βλέπω ότι ο κόσμος είναι τόσο απλός, υπάρχουν άτομα τόσο ευχάριστα που γνωρίζεις. Και γενικά αυτά που έχουν ζήσει σαν Πανιώνιος, που είναι μια προσφυγική ομάδα, είναι κάτι που με εκφράζει, καθώς ήρθα κι εγώ ως οικονομικός μετανάστης. Μου αρέσει η ιδεολογία του Πανιωνίου, έχω μάθει την ιστορία του και αποπνέει σεβασμό».
Ας περάσουμε στα δικά σου. Πόσο χρονών ήρθες στην Ελλάδα και πώς; Έχεις μνήμες;
«Ήρθα 5 χρονών, με την οικογένειά μου με λεωφορείο. Θυμάμαι πως καθόμουν με τον πατέρα μου στο λεωφορείο. Δίπλα μου αυτός κι εγώ ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που φεύγαμε από την Αλβανία. Γιατί ήμασταν πάρα πολύ άσχημα. Μέναμε σε ένα χωριό που το σπίτι είχε, να φανταστείτε, τρύπες από σφαίρες. Από τον εμφύλιο πόλεμο και ήταν μισογκρεμισμένο. Τέλος πάντων, καθώς ερχόμασταν θυμάμαι ότι ήμουν τόσο χαρούμενος που πάμε στην Ελλάδα. Δεν είχα ξαναμπεί σε λεωφορείο και καθόμουν στην άκρη, δίπλα στο παράθυρο και κοιτούσα τα πάντα. Από τη στιγμή που περάσαμε τα σύνορα, 12 ώρες ταξίδι, καθόμουν κολλημένος και κοιτούσα από το παράθυρο. Αυτό θυμάμαι, ο πατέρας μου έλεγε "δεν κοιμάσαι;", αλλά δεν ήθελα».
Αντιμετώπισες ρατσισμό στα παιδικά σου χρόνια; Ποια περιστατικά σε έχουν σημαδέψει περισσότερο;
«Θυμάμαι ότι όταν πρωτοήλθαμε στη Ρόδο, τότε ήταν πολύ εντονότερος ο ρατσισμός με τους Αλβανούς. Τώρα στρέφεται περισσότερο προς ανθρώπους από άλλες χώρες. Θυμάμαι όταν προσπαθούσαμε να νοικιάσουμε ένα σπίτι, ο πατέρας μου έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε ότι ενδιαφέρεται. Από το σπαστά ελληνικά καταλάβαιναν ότι είμαστε Αλβανοί και ρωτούσαν από που είναι, έλεγε από Αλβανία και απαντούσαν ότι δεν το νοικιάζουν το σπίτι. Όταν πρωτοήλθαμε μέναμε στη θεία μου, σε ένα σπίτι 60 τετραγωνικών 9 άτομα μέχρι να βρούμε δικό μας σπίτι. Περνούσε ο καιρός και ο πατέρας μου δεν έβρισκε. Πήρε σε κάποια στιγμή έναν τηλέφωνο, για σπίτι 27 τετραγωνικών με την τουαλέτα έξω. Επειδή δεν είχαμε χρήματα, αναγκάστηκε να πει ότι ήμασταν τέσσερα άτομα για να μην ζητήσουν περισσότερα από το ενοίκιο. Και κάθε φορά που ερχόταν o ιδιοκτήτης να εισπράξει το ενοίκιο, ο αδερφός μου κρυβόταν. Για να μην καταλάβει ότι είμαστε πέντε άτομα και πάρει παραπάνω λεφτά. Εγώ δεν το έβλεπα βέβαια μικρός ως ρατσισμό όλο αυτό».
Πόσο σε βοήθησε το ποδόσφαιρο να προσαρμοστείς ως μετανάστης σε μια ξένη χώρα
«Στο σχολείο δεν με έκαναν παρέα στην αρχή. Ξέρεις πώς με έκαναν παρέα; Όταν πήγαινα και έπαιζα μπάλα. Το ποδόσφαιρο ενώνει, όπως άλλωστε όλα τα αθλήματα. Επειδή έπαιζα με καλούσαν, δεν καταλάβαινα στην αρχή τι μου έλεγαν, διάβαζα τη γλώσσα του σώματος και πήγαινα να παίξω. Έτσι σιγά-σιγά, μέσω του ποδοσφαίρου μπήκα στο κλίμα. Στην αρχή, επειδή είχα ξεκινήσει παιδικό σταθμό στην Αλβανία και όταν έφυγα δεν μπορούσα να πάω σχολείο, πήγαινα σε ένα πάρκο και ήταν κάποια παιδιά. Και έτσι, παίζοντας μπάλα έμαθα τα πρώτα μου ελληνικά. Έτσι έκανα και τους πρώτους μου φίλους».
Ήταν πολύ διαφορετική η καθημερινότητα στην Ελλάδα σε σχέση με την Αλβανία;
«Καμία σχέση. Θυμάμαι ότι εκεί που έμενα, δεν υπήρχαν καν δρόμοι. Χαλίκια, πέτρες, βράχοι παντού. Το σπίτι εκτός από τις τρύπες, ήταν στα τούβλα, δεν είχε τελειώσει καν η κατασκευή του».
Τον καιρό που βρίσκεσαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχεις αντιμετωπίσει ρατσιστικά κρούσματα; Σε αποσυντονίζουν;
«Έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλές φορές. Κλασικά πράγματα, σχετικά με την καταγωγή μου. Στην αρχή με πείραζαν πολύ, έλεγα "γιατί, γιατί;". Μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να με νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν να μην ακούω τίποτα. Δεν στεναχωριέμαι, γιατί ξέρω ότι αυτοί που τα λένε δεν έχουν επίπεδο. Συγχωρώ αυτούς που με βρίζουν, αλλά εγώ δεν μπορώ να συγχωρέσω αυτό που κάνουν στον εαυτό τους. Πρέπει να το κάνουν μόνοι τους, να καταλάβουν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους».
Ποιες ήταν οι δυσκολότερες στιγμές της καριέρας σου;
«Θα σας τα πω από την αρχή κι αν θέλετε κόψτε πράγματα».
Δεν θα κόψουμε.
Εντάξει. Όταν είχα πρωτοέλθει στην Αθήνα, δοκιμάστηκα και μου είπε ο κύριος Παυλόπουλος ότι με θέλει στην Κ-17. Έπρεπε να βγάλω δελτίο, αλλά δεν πρόλαβα σε πρώτη φάση και είχα πίεση από τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, επειδή δεν ήξεραν τι γίνεται. Μου έλεγαν “δεν σε θέλουν, γύρνα πίσω, δεν θα παίξεις””. Τους έλεγα να μείνω τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, μέχρι να βγάλω δελτίο. Τους έπεισα και όντως μου βγήκε εκείνη την περίοδο δελτίο. Παίζω μερικά παιχνίδια και ήταν πιο αισιόδοξη η οικογένειά μου. 
Μετά, στους Κ-20 ήταν να μην έρθω καν στην Αθήνα. Δεν είχαμε καθόλου λεφτά, δεν είχα που να μείνω. Προσπάθησε να μου το πει με τρόπο ο πατέρας μου, σε ένα οικογενειακό γεύμα. Μου είπε μπροστά σε όλους ότι δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά δεν έχουμε άλλα λεφτά για να πας στην Αθήνα. Με πιάνουν τα κλάματα, αρχίζω να τσακώνομαι. Του λέω “δεν ξέρω τι θα κάνεις, κλείσε μου εισιτήρια και θα μείνω και στο δρόμο. Δεν με νοιάζει”. Είχα ελπίδες, να παίξω τουλάχιστον Κ-20. Τέλος πάντων, βρίσκει ο πατέρας μου έναν θείο μου από τα παλιά, από Αλβανία. Και κανόνισε να μείνω εκεί όσο χρειάζεται μέχρι να βρω σπίτι. Τότε είχαμε προπονητή τον Τερεζόπουλο, ο οποίος ήταν πολύ αυστηρός, αλλά με την καλή έννοια. Μας ήθελε επαγγελματίες, μας έλεγε να φέρνουμε μπανάνες στην προπόνηση και δύο λίτρα νερό. Εγώ δεν είχα χρήματα να πάρω και μπανάνες και νερά και εισιτήρια για τα λεωφορεία.  Αλλά δεν μπορούσα να το πω του προπονητή. Μας είπε ότι αν μας πιάσει, στις τρεις φορές, θα ήμασταν υπότροποι. Εμένα με είχε πιάσει ήδη δύο φορές, χωρίς να του έχω πει ποτέ ότι έχω οικονομικό πρόβλημα, πίστευα ότι θα του το έχει πει κάποιος από την ομάδα. “Την τρίτη φορά φεύγεις”, μου λέει. Τα είχα πει στους γονείς μου, έλεγαν γύρνα πίσω. Πολλή πίεση. 
Τέλος πάντων ,ξεκίνησε το πρωτάθλημα, μπήκα αλλαγή με τον ΠΑΟΚ και μετά παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και δεν είχαμε δεύτερο τερματοφύλακα. Οπότε, δήλωσε εμένα. Εγώ εγωιστής και οξύθυμος τότε, έβγαλα αντίδραση. Νευρίασα. Με φωτογράφισε στην ομιλία του μετά ο Τερεζόπουλος και ένιωθα ότι δεν με γούσταρε εκείνη τη στιγμή. Πίστευα ότι επειδή δεν έφερνα και μπανάνες, νόμιζε ότι δεν τον άκουγα. Μετά με έβγαλε εκτός 6-7 αγωνιστικές, ούτε καν αποστολή. Και μου λέει τότε ο πατέρας μου “δεν μπορούμε άλλο” και μου κλείνει εισιτήρια. Τέλος πάντων, παίζαμε με τα Γιάννενα και λίγες μέρες μετά είχα κλείσει εισιτήρια να φύγω με καράβι. Και με παίρνει σε αυτή την αγωνιστική! Μπαίνω αλλαγή 25 λεπτά και την άλλη μέρα πάμε στα αποδυτήρια και λέει μπροστά σε όλους “θέλω τέτοιους παίκτες, σαν τον Ντουρμισάι που να προσπαθούν, να βγάζουν ψυχή και πάθος”. Και το είπα στον πατέρα μου και μου λέει: “Κάτσε εκεί!” 
Μετά παίζω βασικός με Ατρόμητο, κερδίζουμε 4-3, βάζω δύο γκολ και δίνω 1 ασίστ. Έπειτα στην Τρίπολη, όπου δεν είχε κερδίσει ποτέ ο κόουτς, κερδίζουμε 3-2, παίζω βασικός και κάνω χατ-τρικ. Τέλος πάντων μετά πήγε έτσι όλη η σεζόν και ήταν ο Τερεζόπουλος εκείνος που με έκανε επαγγελματία! Έμενα με ένα παιδί και θυμάμαι σηκωνόμουν το πρωί 6.40, έπαιρνα τραμ, μετρό, πήγαινα σχολείο Αργυρούπολη, κατέβαινα με τα πόδια Σούρμενα, τελείωνα προπόνηση, έτρωγα κάτι, πήγαινα γυμναστήριο στην Αργυρούπολη και γύριζα σπίτι γύρω στις 11. Έπλενα ρούχα, άπλωνα, έτρωγα κάτι και κοιμόμουν. Κάθε μέρα αυτό, κάθε μέρα γυμναστήριο.
Όταν ήρθε ο κύριος Ουζουνίδης πήγα δανεικός στην Καλλιθέα και εκεί ήταν όλα πολύ άσχημα από πλευράς οργάνωσης, άσχετα που έπαιξα και τα πήγα καλά. Πήγαινα προπόνηση με ένα μηχανάκι που μου είχε δώσει ο αδερφός μου, γιατί από Αργυρούπολη να πας ΟΑΚΑ με μέσα μεταφοράς θέλεις δύο ώρες. Μέσα στη βροχή, πήγαινα προπόνηση και έσταζαν τα ρούχα μου. Με έβλεπαν και γελούσαν. Δεν ήξεραν όμως ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να έχω αμάξι, ας πούμε. To πιο δύσκολο προσωπικά ήταν ότι έβλεπα τους γονείς μου να ταλαιπωρούνται για μένα και αισθανόμουν άσχημα. Να δανείζονται χρήματα από άλλους για να τα καταφέρω εγώ. Υπήρχαν μέρες που πήγαινα προπόνηση και πονούσε το στομάχι μου επειδή δεν έτρωγα, ή έτρωγα μακαρόνια σκέτα. Αλλά με ρωτούσαν οι γονείς μου και τους έλεγα ότι έχω να περάσω. Από τις δυσκολίες και τα λάθη όμως γίνεσαι καλύτερος».
Έχεις σκεφτεί ποτέ να παρατήσεις τη μπάλα και να ασχοληθείς με κάτι άλλο;
«Ναι, πάνω από 5 φορές. Να σταματήσω και να γυρίσω πίσω στη Ρόδο. Επειδή η οικογένειά μου είναι φτωχή, ακόμα και τώρα. Είχα πει στον αδερφό μου όταν ήμουν στην Κ-20 να μου βρει δουλειά. Έβλεπα τους γονείς μου και δεν μου αρέσει να ζητώ λεφτά, είχα πάει  και μόνος μου να βρω δουλειά. Επειδή όμως ο αδερφός μου είναι σαν πατέρας μου, είχε πει πως “ό,τι και να γίνει, δεν θα φύγεις από το ποδόσφαιρο. Θα βρούμε την άκρη, θέλω να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό". Και ήταν συνέχεια από πίσω μου, ποτέ δεν με άφησε να πάω να κάνω κάτι άλλο. Δεν μου άρεσε όμως να παίρνω λεφτά από τους γονείς μου».
Ποια είναι η άποψή σου για την κίνηση των αλληλέγγυων αθλητών; Θεωρείς ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει όχημα για την αλληλεγγύη; 
«Αδιαμφισβήτητα είναι μια κίνηση πρωτόγνωρη και πάρα πολύ ωραία. Είναι μια απάντηση προς όλο τον κόσμο ότι δεν είμαστε μόνο αθλητές, αλλά και άνθρωποι που καταλαβαίνουν τον συνάνθρωπό τους. Ευτυχώς ή δυστυχώς οι αθλητές είναι είδωλα για πολλούς ανθρώπους και ειδικότερα για τις μικρές ηλικίες. Οπότε, αν τα είδωλα των νεαρών δραστηριοποιούνται για την αλληλεγγύη, τότε τα παιδιά θα γίνονται αποδέκτες της. Οπότε ναι, πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι όχημα για την αλληλεγγύη. Αν σώσεις το παιδί, υπάρχει ελπίδα».
Αν θα μπορούσες να αλλάξεις μόνο ένα πράγμα στην κοινωνία που ζεις, ποιο θα ήταν αυτό; 
«Κοιτάξτε, αυτά που θα ήθελα να αλλάξω, όπως π.χ το να μην πεινάει κανένας άνθρωπος, ή να μην σκοτώνονται παιδιά, μάλλον είναι ουτοπία. Με αυτό το πολιτικό και οικονομικό σύστημα που έχουμε τώρα, δεν γίνεται να μην πεινάσει κανένας άνθρωπος. Και αυτό το σύστημα θα μας κυριεύει για πάντα. Ακόμα και έτσι όμως θα ήθελα αλληλεγγύη, αγάπη, γιατί αν υπάρχει αγάπη, υπάρχει και σεβασμός. Αυτές τις αξίες ο καθένας θα πρέπει να τις καλλιεργήσει για τον εαυτό του και έτσι ίσως δούμε διαφορά»
Πολύς κόσμος έχει το μυαλό του την εικόνα του ποδοσφαιριστή που ζει άνετα και ξοδεύει αβέρτα τα λεφτά του, όμως η ελληνική πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Έχεις περάσει δύσκολες στιγμές, γνωρίζεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν;
«Ο κόσμος φαντάζεται χλιδάτη ζωή, εξόδους, ακριβά αμάξια, ακριβά ρούχα. Εννοείται ότι στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Στην Καλλιθέα τη δεύτερη χρονιά, που πέρασα τα πιο δύσκολα, είχαμε παίκτες που δεν είχαν ούτε για βενζίνη για να έρθουν προπόνηση. Έμπαιναν 5-6 άτομα στο αμάξι. Όπως κι εγώ, που είχε χαλάσει το μηχανάκι μου γιατί δεν μπορούσα να του κάνω σέρβις και έρχονταν και με έπαιρναν. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο στο ποδόσφαιρο και δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν. Ίσως σε μερικές ομάδες, αλλά γενικά δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από το να μην έχεις λεφτά να φας ή να έρθεις προπόνηση. Κι αυτά τα παιδιά έμεναν με τους γονείς τους. Φαντάσου τα παιδιά που έμεναν μόνα τους. Εγώ είχα νοικιάσει ένα σπίτι 25 τετραγωνικά. Μια χαρά ήμουν, απλά σας το λέω επειδή φαντάζονται όλοι λεφτά, σπίτια κτλπ, 25 τετραγωνικά σημαίνει ότι δεν έχεις για παραπάνω. Και πάλι δεν έβγαινα. Χάνεις και λεφτά από το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζεις μόνο».
Τι σε χαλάει περισσότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Με χαλάει πολύ η βία, οι χούλιγκαν που κάνουν επεισόδια. Θα ήθελα να δω αυτό που ακούω ότι γινόταν παλιότερα, να βλέπουν οπαδοί αντίπαλων ομάδων μαζί τον αγώνα. Αυτό ας πούμε που έγινε στον αγώνα που παίξαμε με τον Απόλλωνα και σήκωσαν μαζί το πανό, ήταν πολύ όμορφο. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Θα ήθελα να δω κάτι αντίστοιχο και από ομάδες που έχουν έχθρα μεταξύ τους. Το ότι αγαπούν διαφορετικές ομάδες δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκοτώνονται. Δεν μπορώ να βλέπω να σκοτώνονται για ομάδες, το θεωρώ πολύ ηλίθιο, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες δυσκολίες τριγύρω μας. Θα ήθελα επίσης μια διαφορετική προσέγγιση στο πώς βλέπουν οι παράγοντες γενικότερα την εμπλοκή τους με τις ομάδες. Γενικά, δεν υπάρχει επίπεδο και παιδεία, όπως και σε άλλους τομείς της ζωής».
Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; Μουσική, βιβλία;
«Και τα δύο. Ακούω όλη μέρα μουσική, περισσότερο έντεχνα. Και από βιβλία τώρα δεν είμαι σε τόσο καλό επίπεδο, αλλά μου άρεσε πολύ το 99 μαθήματα καθημερινής φιλοσοφίας του Νίτσε, από τον Άλαν Πέρσι. Και άλλο ένα ήταν το δύναμη για το καλό του Ντάνιελ Γκόουλμαν, που γράφει για το όραμα του Δαλάι Λάμα. Γενικά προσπαθώ τώρα σιγά-σιγά να διαβάσω κάτι άλλα».
Σε ποιον άνθρωπο θα ήθελες να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε βοήθησε στην καριέρα σου;
«Αυτούς που θα ήθελα να ευχαριστήσω περισσότερο είναι οι άνθρωποι από τη Ρόδο που με βοήθησαν. Ήμουν σε μια ομάδα που δεν έδινες λεφτά, τη μία και μοναδική. Όλοι Αλβανοί, ή Ρομά ή κανένας-δυο Έλληνες που ήταν από φτωχές οικογένειες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τάσο Βογιατζόγλου και τον προπονητή Γιάννη Κουμέντο. Τον Τερεζόπουλο που με έκανε επαγγελματία και φυσικά το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” στην οικογένειά μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα βρισκόμουν εδώ... Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που ήταν εκεί, γιατί είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο με βοήθησαν»
Ποιο γκολ σου θυμάσαι περισσότερο και γιατί;
«Δεν μπορώ να ξεχάσω το γκολ που είχα βάλει στην ΑΕΚ, το πρώτο μου επαγγελματικό γκολ, με την Καλλιθέα στη β' εθνική. Επίσης το ψαλιδάκι με τον Ηρακλή Ψαχνών. Πέρυσι με τη Λαμία το γκολ μέσα στον ΟΦΗ που κάναμε ανατροπή. Με τον Παναθηναϊκό όμως ήταν το πιο αξέχαστο, πέταγα στα σύννεφα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ωραία, ήταν απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που τη σέβομαι πολύ».
Οι μελλοντικοί σου στόχοι;
«Θα ήθελα πάνω από όλα να έχω την υγεία μου και να είμαι σε μια επαγγελματική ομάδα που να είναι αυτονόητα όλα τα απαραίτητα. Το προπονητικό, το γυμναστήριο, η διατροφή. Όλα όσα έχουν να κάνουν με τον επαγγελματία, που στο εξωτερικό θεωρούνται αυτονόητα».

ΠΗΓΗ: GAZEETA.GR

Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Το ''ευχαριστώ'' της Κατταβιάς

Το ''ευχαριστώ'' της Κατταβιάς

Πριν από 12 ώρες 19:50 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Δείπνο στο ''Μιμάκο'' απόλαυσαν οι παίκτες της Α.Ε. Κατταβιάς, τον οποίο ευχαρίστησαν με ανακοίνωση τους: ''Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Κατταβιάς ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο ΜΙΜΑΚΟΣ και το προσωπικό του...

 572 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Κύπελλο
  Πρόκριση για Α.Ε.Ρ.Α. και Διγενή!

Πρόκριση για Α.Ε.Ρ.Α. και Διγενή!

Πριν από 15 ώρες 16:48 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του ομίλου Ρόδου πήραν η Α.Ε.Ρ.Α. και ο Διγενής Κοσκινού. Οι Αφαντενοί ήταν επιβλητικοί στο ματς με την Α.Ε. Κατταβιάς, την οποία συνέτριψαν 6-2,...

 294 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)
  Ο Βουρνέλης ''σφυρίζει'' στο ντέρμπι!

Ο Βουρνέλης ''σφυρίζει'' στο ντέρμπι!

Πριν από 16 ώρες 15:42 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο Ματθαίος Βουρνέλης από το σύνδεσμο Μακεδονίας θα «σφυρίξει» το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής (15:00) ανάμεσα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Βοηθοί του θα...

 232 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ντέρμπι τίτλου στο U16

Ντέρμπι τίτλου στο U16

Πριν από 17 ώρες 14:58 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής για το εφηβικό πρωτάθλημα (U16), όρισε η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου. Μάλιστα, ο Αστέρας Μασάρων γίνεται η πρώτη ομάδα, που θα ταξιδέψει φέτος στην Κάρπαθο για να...

 155 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Το πρόγραμμα της Α' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της Α' Κατηγορίας

Πριν από 19 ώρες 12:53 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Το προσεχές Σάββατο 26 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία, εκτός από την αναμέτρηση Α.Ε. Κατταβιάς- Α.Ε. Κως, που ορίστηκε για την Κυριακή στις...

 214 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Για το ''τρίποντο'' στο Ε.Α.Κ.!

Για το ''τρίποντο'' στο Ε.Α.Κ.!

Πριν από 23 ώρες 08:42 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Σήμερα, στις 19:00 στο Ε.Α.Κ. Ρόδου, θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι της Γ’ Κατηγορίας ανάμεσα στην Ασπίδα Απολακκιάς και τη Θύελλα Πυλώνας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Οι δύο...

 285 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ο Ξεπαπαδάκης στην Εθνική U16

Ο Ξεπαπαδάκης στην Εθνική U16

Πριν από 23 ώρες 08:00 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Στην Εθνική ομάδα U16, κλήθηκε ο Ροδίτης Αποστόλης Ξεπαπαδάκης και μάλιστα δέχθηκε τα συγχαρηγτήρια του Ευκλή Σορωνής. Αναλυτικά: ''Με μεγάλη χαρά ,τιμή και περηφάνεια η δίοικηση του ΑΕΣ Ευκλή  Σορωνής,...

 232 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Την Πέμπτη το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ.

Την Πέμπτη το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ.

Πριν από 23 ώρες 08:00 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Παναγιώτης Διακοφώτης, έχοντας υπόψη το άρθρο 33 του Καταστατικού της Ένωσης και τις παραγράφους 1 και 3, του άρθρου 36 της παραγράφου 1 του εδαφίου β’,...

 35 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)
  Ο Διαγόρας ανακοίνωσε Πινιώτη!

Ο Διαγόρας ανακοίνωσε Πινιώτη!

Πριν από 2 ημέρες 18:23 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Σπουδαία μεταγραφή για τον Διαγόρα, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον 22χρονο Μιχαήλ Άγγελο Πινιώτη, που αγωνιζόταν στη Super League με τη φανέλα της Λαμίας. Οι ''κυανέρυθροι'' συνεχίζουν τη...

 729 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Αύριο Ασπίδα- Θύελλα Πυλώνας

Αύριο Ασπίδα- Θύελλα Πυλώνας

Πριν από 2 ημέρες 14:44 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Αύριο στις 19:00 στο Ε.Α.Κ. Ρόδου, θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι της Γ’ Κατηγορίας ανάμεσα στην Ασπίδα Απολακκιάς και τη Θύελλα Πυλώνας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Οι δύο...

 674 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Κύπελλο
  Οι διαιτητές του κυπέλλου

Οι διαιτητές του κυπέλλου

Πριν από 2 ημέρες 14:37 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Ο Μανώλης Κυρίτσης θα «σφυρίξει» το αυριανό παιχνίδι του κυπέλλου (γ’ φάση) ανάμεσα στην Α.Ε.Ρ.Α. και την Α.Ε. Κατταβιάς, ενώ ο Δημήτρης Ατσικνούδας την αναμέτρηση Διαγόρας Βατίου- Διγενής Κοσκινού. Τα...

 96 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. κόβει την πίτα της

Η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. κόβει την πίτα της

Πριν από 2 ημέρες 09:29 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Την προσεχή Παρασκευή στις 18:30 θα κόψει τη βασιλόπιτα της η Α.Ε ΔΙ.ΑΣ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Το διοικητικό δυμβούλιο και το αγωνιστικό τμήμα της Α.Ε ΔΙ.ΑΣ Κω σας εύχονται ευτυχισμένο...

 425 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)

Τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι

  Τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι
Πριν από 11 ώρες
19:59 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της Κυριακής. Αναλυτικά: ''Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοινώνει ότι στη σημερινή σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης...

 450 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Το πρόγραμμα στο U14

  Το πρόγραμμα στο U14
Πριν από 16 ώρες
15:06 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Εννέα αναμετρήσεις θα διεξαχθούν για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα U14 και συγκεκριμένα για τους δύο ομίλους Ρόδου. Ο Αστέρας Μασάρων θα ταξιδέψει στην Κάρπαθο για το ματς με τον...

 265 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Το πρόγραμμα της Γ' Κατηγορίας

  Το πρόγραμμα της Γ' Κατηγορίας
Πριν από 17 ώρες
14:00 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Απολλώνων και τον πρωτοπόρο Ροδιακό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στη Γ’ Κατηγορία. Όλα τα ματς θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή, με τον Ατρόμητο...

 56 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Σπουδαία ματς στη Β' Κατηγορίας!

  Σπουδαία ματς στη Β' Κατηγορίας!
Πριν από 18 ώρες
13:19 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Πολύ σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους Ρόδου. Στον α’ όμιλο ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής Α.Ε. Κύπρος- Δαμάγητος Θεολόγου, ενώ στο β’ όμιλο η...

 82 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Συνάντηση Κυριαζή με Πολύστρατο

  Συνάντηση Κυριαζή με Πολύστρατο
Πριν από 20 ώρες
11:57 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων της Ρόδου με αθλητικό υλικό, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), δια του προέδρου του κ. Στέφανου...

 82 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γενικά

Στη Νέφτσι Μπακού ο Πλατέλλας!

  Στη Νέφτσι Μπακού ο Πλατέλλας!
Πριν από 23 ώρες
08:52 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Παίκτης της Νέφτσι Μπακού είναι και επίσημα ο Κώος Βαγγέλης Πλατέλλας. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν, η οποία προετοιμάζεται αυτές τις μέρες στην Αττάλεια της Τουρκίας, ανακοίνωσε μέσω των...

 90 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Κύπελλο

Ώρα κυπέλλου σε τρία γήπεδα!

  Ώρα κυπέλλου σε τρία γήπεδα!
Πριν από 23 ώρες
08:35 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το κύπελλο Δωδεκανήσου… Για τη γ’ φάση του ομίλου Ρόδου, η Α.Ε.Ρ.Α. θα υποδεχθεί την Α.Ε. Κατταβιάς και στο Ε.Α.Κ. Ρόδου, ο Διαγόρας Βατίου θα...

 79 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Επέστρεψε ο Ζωάννου στο Βάτι

  Επέστρεψε ο Ζωάννου στο Βάτι
Πριν από 2 ημέρες
19:00 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Στον Διαγόρα Βατίου επέστρεψε ο Λάμπρος Ζωάννου. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, επέστρεψε στους ''κυανέρυθρους'' και τέθηκε ήδη στη διάθεσή του Γιάννη Καμπούρη για τον ''τελικό'' του...

 477 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Πήρε Οικονόμου η Απολακκιά

  Πήρε Οικονόμου η Απολακκιά
Πριν από 2 ημέρες
14:41 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Τον Γιάννη Οικονόμου απέκτησε η Ασπίδα Απολακκιάς εν όψει του β’ γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Πρόκειται για 26χρονο επιθετικό, που αγωνιζόταν πέρσι στο ίδιο πρωτάθλημα με τη φανέλα...

 105 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Επιβλητικός ο Α.Σ. Τήλος!

  Επιβλητικός ο Α.Σ. Τήλος!
Πριν από 2 ημέρες
14:26 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Επιβλητικός ο Α.Σ. Τήλος επικράτησε με 5-2 της Δόξας Ψίνθου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Β' Κατηγορίας. Οι Τηλιακοί ήταν εξαιρετική και πήραν το ''τρίποντο'',...

 304 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Πήρε Παπαθανασίου και Ζέκο

  Πήρε Παπαθανασίου και Ζέκο
Πριν από 2 ημέρες
09:35 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας. Συγκεκριμένα απέκτησε τον ακραίο αμυντικό Μανώλη Παπαθανασίου από την Α.Ε. Χρυσού Σερρών, καθώς και τον αμυντικό...

 148 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Διήμερη αξιολόγηση στον Ατρόμητο

  Διήμερη αξιολόγηση στον Ατρόμητο
Πριν από 2 ημέρες
09:26 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Την ευκαιρία να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου και να συναντήσουν τόσο ποδοσφαιριστές του συλλόγου όσο και τον προπονητή της πρώτης ομάδας, είχαν τα παιδιά απ’ το βόρειο συγκρότημα...

 99 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Την Παρασκευή Σύμη- Τήλος

  Την Παρασκευή Σύμη- Τήλος
Πριν από 2 ημέρες
08:59 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Την προσεχή Παρασκευή (στις 12:00) θα ανοίξει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Στο Ε.Α.Κ. Ρόδου, ο τυπικά γηπεδούχος Α.Ο. Σύμης θα υποδεχθεί τον Α.Σ....

 172 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Το δείπνο του θριάμβου (pics)

  Το δείπνο του θριάμβου (pics)
Πριν από 2 ημέρες
20:50 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Ο Ροδιακός πέτυχε νίκη τίτλου χθες στη Διμυλιά κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο, στο ντέρμπι κορυφής της Γ' Κατηγορίας και αποτελεί το φαβορί για την πρώτη θέση. Η διοίκηση της ομάδας...

 632 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Ο Σ.Π.Π.Δ. κόβει την πίτα του

  Ο Σ.Π.Π.Δ. κόβει την πίτα του
Πριν από 3 ημέρες
16:45 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, θα κόψει την πίτα της νέας χρονιάς την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου (18:30) στην καφετέρια Daily και καλεί τα μέλη του, τους παράγοντες των ομάδων, τους ποδοσφαιριστές,...

 66 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ευχαριστεί

  Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ευχαριστεί
Πριν από 3 ημέρες
14:29 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ευχαριστούν θερμά τον επιχειρηματία κ. Διάκου Κώστα για το υπέροχο γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα μας. Για ακόμα μία φορά ο κ....

 390 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Το 12sports καλωσορίζει την ERREA

  Το 12sports καλωσορίζει την ERREA
Πριν από 3 ημέρες
10:27 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Μία νέα μεγάλη συνεργασία ξεκινάει... Το 12sports είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικών ειδών Errea, η οποία δραστηριοποιείται έντονα στα Δωδεκάνησα με...

 284 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. ευχαριστεί τον Ορφέα

  Η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. ευχαριστεί τον Ορφέα
Πριν από 3 ημέρες
08:59 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Ανακοινωση με την οποία ευχαριστεί την ομάδα του Ορφέα για την φιλοξενία εξέδωσε η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. Αναλυτικά:  ''Η Α.Ε ΔΙ.ΑΣ ευχαριστεί την ομάδα του Ορφέα για τη φιλοξενία και της...

 319 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Την Κυριακή στην Κρήτη ο Φιλίνος!

  Την Κυριακή στην Κρήτη ο Φιλίνος!
Πριν από 3 ημέρες
08:39 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Την προσεχή Κυριακή στις 15:00 θα παίξει στο Ηράκλειο ο Φιλίνος Κω κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητη Ο.Φ.Η., στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας...

 237 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Τα αποτελέσματα στο U12

  Τα αποτελέσματα στο U12
Πριν από 3 ημέρες
08:39 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα των προπαίδων στους τρεις ομίλους του βορείου συγκροτήματος. Για μία ακόμη αγωνιστική, την τιμητική τους είχαν τα μεγάλα σκορ, αφού σημειώθηκαν 55 γκολ (!!!) σε έξι αναμετρήσεις....

 47 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Το Σάββατο η κοπή πίτας του Ιππότη

  Το Σάββατο η κοπή πίτας του Ιππότη
12:57 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου ''Ιππότης'' σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του ομίλου στην οδό Πίνδου 1 (τέμενος Ali Hilmi...

 45 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ. κόβει την πίτα του

  Ο Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ. κόβει την πίτα του
08:45 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘ Ρόδου), θα κόψει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου τη βασιλόπιτά του, στις 11:00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις εγκαταστάσεις...

 31 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Προκρίθηκε ο Μαυράκης

  Προκρίθηκε ο Μαυράκης
14:21 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Την περασμένη Κυριακή στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά ''Π. Καπαγέρωφ'', ο Κυριάκος Μαυράκης κολύμπησε 5.000 μ. στην Ημερίδα Μεγάλων Αποστάσεων και κάλυψε την απόσταση σε 1.03.96 ...

 410 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Σάρωσε'' ο Α.Σ. Φιλέρημος!

  ''Σάρωσε'' ο Α.Σ. Φιλέρημος!
09:07 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Σαρωσε και φετος ο Α.Σ. Ιαλυσού ''Φιλέρημος'' στο  18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ που διεξήχθη στις 12-13 και 19-20 Ιανουαρίου 2019, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Στο πρωταθλημα...

 211 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Ρ.Ο.Α. κόβει την πίτα του

  Ο Ρ.Ο.Α. κόβει την πίτα του
08:55 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Την προσεχή Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 11:30 θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.  Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί στο Tennis Club, στις...

 247 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στον Πειραιά ο Μαυράκης

  Στον Πειραιά ο Μαυράκης
10:05 | Σαβ 19 Ιαν, 2019

Με τον Κυριάκο Μαυράκη να συμμετέχει στα 5000 μ. στην Ημερίδα Πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ανοιχτής Θαλάσσης συμμετέχει  ο Υγρός Στίβου την Κυριακή στο Κολυμβητήριο...

 49 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πράξη δεύτερη στο Ζίου Ζίτσου!

  Πράξη δεύτερη στο Ζίου Ζίτσου!
09:14 | Σαβ 19 Ιαν, 2019

Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου των «μικρών» που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με τους Ροδίτες αθλητές να κατακτούν 16...

 563 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα