www.12sports.gr

www.12sports.gr: Ποδόσφαιρο
Από τον Δωριέα στον... Πανιώνιο!
08:25 | Σαβ 9 Ιουν, 2018
Εκτύπωση θέματος 1265 αναγνώσεις

Από τον Δωριέα στον... Πανιώνιο!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Φιόρι Ντουρμισάι στο gazzeta.gr από τα χρόνια στον Δωριέα, η ζωή του στην Αλβανία και στη Ρόδο και το ''πέταγμα'' του στον Πανιώνιο!

Οι τρύπες από τις σφαίρες, ο ρατσισμός, τα βρεγμένα δρομολόγια με το μηχανάκι, ο πόνος στο στομάχι από την πείνα. Και μαζί τους η ατσάλινη επιθυμία για το ποδόσφαιρο και ο Πανιώνιος. Ο Φιόρι Ντουρμισάι ανοίγει την καρδιά του στο gazzetta.gr. Πέρασε τα σύνορα σε ηλικία πέντε ετών, αλλά το θυμάται σαν να ήταν χθές. Ο Φιόρι Ντουρμισάι κατάλαβε από πολύ μικρός ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Για το παιδάκι από την Αλβανία που δεν μιλούσε ελληνικά, ήταν τρόπος κοινωνικοποίησης και εκμάθησης της γλώσσας στη νέα πατρίδα του. 
Για τον έφηβο, ήταν η απάντηση στον ρατσισμό και ένα δρομολόγιο για έναν προορισμό χωρίς φτώχεια και κακουχίες. Και για τον 22χρονο πλέον σέντερ φορ του Πανιωνίου, ο οποίος άφησε ξανά όλο το φίλαθλο κοινό με ανοιχτό το στόμα, στο γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ, μια δικαίωση. Δικαίωση για την επιμονή, την προσπάθεια, τα παγωμένα βράδια σε 25 τετραγωνικά, τα μεσημέρια με σκέτα μακαρόνια. 
Ο Ντουρμισάι έμαθε από μικρός να παλεύει και να μην το βάζει κάτω. Φέτος, παρότι στάθηκε άτυχος λόγω τραυματισμών, έδειξε σε όλους ότι όχι απλά αξίζει να παίζει για το επίπεδο της Super League, αλλά και ότι αν είναι υγιής μπορεί να ανοίξει τα «φτερά» του και για εξωτερικό. Το όνομά του, άλλωστε, ενεπλάκη σε σχετικά μεταγραφικά σενάρια.
Έχοντας... φορτίσει τις μπαταρίες του μετά από μια εξαντλητική σεζόν, ο επιθετικός του Πανιωνίου μιλάει στο gazzetta.gr για θέματα που... καίνε. Ξετυλίγει το κουβάρι της προσωπικής του ιστορίας, ξεθάβει αναμνήσεις φτώχειας και ρατσισμού και αποδομεί την πεποίθηση ότι οι ποδοσφαιριστές ζουν στη χλίδα και ξεκομμένοι από την κοινωνία.
Ποιο είναι το μυστικό του Πανιωνίου και βγάζει τόσους πολλούς παίκτες από τα σπλάχνα του;
«Δεν ξέρω, πραγματικά πώς γίνεται αυτό με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Αλλά βρίσκει παιδιά που έχουν κίνητρο και θέληση. Παιδιά που έχουν ταλαιπωρηθεί, έχουν περάσει προβλήματα και το βγάζουν στο ποδόσφαιρο. Ξεσπούν. Αυτό νιώθω, ότι βρίσκουν παιδιά που το γουστάρουν, το αγαπάνε. Στις άλλες ομάδες δεν το βλέπω τόσο πολύ σε αυτές τις ηλικίες. Μπορεί ο Πανιώνιος να υπολείπεται σε εγκαταστάσεις και υποδομές, αλλά όλοι έχουν δίψα. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα εγώ στις μικρές ομάδες». 
Πώς καταφέρνει ο Πανιώνιος παρόλα τα προβλήματα και τις απουσίες να διατηρείται σε τόσο υψηλό επίπεδο;
«Ξέρουν πώς να δουλεύουν τα παιδιά και πώς να τους δίνουν και ευκαιρίες. Σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο και τα αποδυτήρια, είναι ο βασικός λόγος που κρατιέται αυτή η ομάδα. Είμαστε τόσα χρόνια, υπάρχουν παίκτες που αποτελούν τον κορμό και βοηθούν αυτούς που έρχονται. Μπαίνουν κατευθείαν τα νέα παιδιά στο κλίμα, προσπαθούμε πολύ γι αυτό. Υπάρχει μια σημαντική αφομοίωση των νέων παικτών που καταλαβαίνουν ότι πρέπει να βοηθήσουν κι αυτοί για τον Πανιώνιο. Επίσης, βρίσκει παίκτες με κίνητρο και σε πιο μεγάλες ηλικίες. Παίκτες που έχουν να αποδείξουν κάτι, παίκτες που ίσως έχουν αδικηθεί ή έχουν φύγει από μια ομάδα χωρίς να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν και διψούν. Αν δεν υπήρχε το καλό κλίμα βέβαια, θα ήταν δύσκολο και γι αυτούς. Με τραβάει πάντως ο Πανιώνιος σαν σύλλογος. Βλέπω ότι ο κόσμος είναι τόσο απλός, υπάρχουν άτομα τόσο ευχάριστα που γνωρίζεις. Και γενικά αυτά που έχουν ζήσει σαν Πανιώνιος, που είναι μια προσφυγική ομάδα, είναι κάτι που με εκφράζει, καθώς ήρθα κι εγώ ως οικονομικός μετανάστης. Μου αρέσει η ιδεολογία του Πανιωνίου, έχω μάθει την ιστορία του και αποπνέει σεβασμό».
Ας περάσουμε στα δικά σου. Πόσο χρονών ήρθες στην Ελλάδα και πώς; Έχεις μνήμες;
«Ήρθα 5 χρονών, με την οικογένειά μου με λεωφορείο. Θυμάμαι πως καθόμουν με τον πατέρα μου στο λεωφορείο. Δίπλα μου αυτός κι εγώ ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που φεύγαμε από την Αλβανία. Γιατί ήμασταν πάρα πολύ άσχημα. Μέναμε σε ένα χωριό που το σπίτι είχε, να φανταστείτε, τρύπες από σφαίρες. Από τον εμφύλιο πόλεμο και ήταν μισογκρεμισμένο. Τέλος πάντων, καθώς ερχόμασταν θυμάμαι ότι ήμουν τόσο χαρούμενος που πάμε στην Ελλάδα. Δεν είχα ξαναμπεί σε λεωφορείο και καθόμουν στην άκρη, δίπλα στο παράθυρο και κοιτούσα τα πάντα. Από τη στιγμή που περάσαμε τα σύνορα, 12 ώρες ταξίδι, καθόμουν κολλημένος και κοιτούσα από το παράθυρο. Αυτό θυμάμαι, ο πατέρας μου έλεγε "δεν κοιμάσαι;", αλλά δεν ήθελα».
Αντιμετώπισες ρατσισμό στα παιδικά σου χρόνια; Ποια περιστατικά σε έχουν σημαδέψει περισσότερο;
«Θυμάμαι ότι όταν πρωτοήλθαμε στη Ρόδο, τότε ήταν πολύ εντονότερος ο ρατσισμός με τους Αλβανούς. Τώρα στρέφεται περισσότερο προς ανθρώπους από άλλες χώρες. Θυμάμαι όταν προσπαθούσαμε να νοικιάσουμε ένα σπίτι, ο πατέρας μου έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε ότι ενδιαφέρεται. Από το σπαστά ελληνικά καταλάβαιναν ότι είμαστε Αλβανοί και ρωτούσαν από που είναι, έλεγε από Αλβανία και απαντούσαν ότι δεν το νοικιάζουν το σπίτι. Όταν πρωτοήλθαμε μέναμε στη θεία μου, σε ένα σπίτι 60 τετραγωνικών 9 άτομα μέχρι να βρούμε δικό μας σπίτι. Περνούσε ο καιρός και ο πατέρας μου δεν έβρισκε. Πήρε σε κάποια στιγμή έναν τηλέφωνο, για σπίτι 27 τετραγωνικών με την τουαλέτα έξω. Επειδή δεν είχαμε χρήματα, αναγκάστηκε να πει ότι ήμασταν τέσσερα άτομα για να μην ζητήσουν περισσότερα από το ενοίκιο. Και κάθε φορά που ερχόταν o ιδιοκτήτης να εισπράξει το ενοίκιο, ο αδερφός μου κρυβόταν. Για να μην καταλάβει ότι είμαστε πέντε άτομα και πάρει παραπάνω λεφτά. Εγώ δεν το έβλεπα βέβαια μικρός ως ρατσισμό όλο αυτό».
Πόσο σε βοήθησε το ποδόσφαιρο να προσαρμοστείς ως μετανάστης σε μια ξένη χώρα
«Στο σχολείο δεν με έκαναν παρέα στην αρχή. Ξέρεις πώς με έκαναν παρέα; Όταν πήγαινα και έπαιζα μπάλα. Το ποδόσφαιρο ενώνει, όπως άλλωστε όλα τα αθλήματα. Επειδή έπαιζα με καλούσαν, δεν καταλάβαινα στην αρχή τι μου έλεγαν, διάβαζα τη γλώσσα του σώματος και πήγαινα να παίξω. Έτσι σιγά-σιγά, μέσω του ποδοσφαίρου μπήκα στο κλίμα. Στην αρχή, επειδή είχα ξεκινήσει παιδικό σταθμό στην Αλβανία και όταν έφυγα δεν μπορούσα να πάω σχολείο, πήγαινα σε ένα πάρκο και ήταν κάποια παιδιά. Και έτσι, παίζοντας μπάλα έμαθα τα πρώτα μου ελληνικά. Έτσι έκανα και τους πρώτους μου φίλους».
Ήταν πολύ διαφορετική η καθημερινότητα στην Ελλάδα σε σχέση με την Αλβανία;
«Καμία σχέση. Θυμάμαι ότι εκεί που έμενα, δεν υπήρχαν καν δρόμοι. Χαλίκια, πέτρες, βράχοι παντού. Το σπίτι εκτός από τις τρύπες, ήταν στα τούβλα, δεν είχε τελειώσει καν η κατασκευή του».
Τον καιρό που βρίσκεσαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχεις αντιμετωπίσει ρατσιστικά κρούσματα; Σε αποσυντονίζουν;
«Έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλές φορές. Κλασικά πράγματα, σχετικά με την καταγωγή μου. Στην αρχή με πείραζαν πολύ, έλεγα "γιατί, γιατί;". Μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να με νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν να μην ακούω τίποτα. Δεν στεναχωριέμαι, γιατί ξέρω ότι αυτοί που τα λένε δεν έχουν επίπεδο. Συγχωρώ αυτούς που με βρίζουν, αλλά εγώ δεν μπορώ να συγχωρέσω αυτό που κάνουν στον εαυτό τους. Πρέπει να το κάνουν μόνοι τους, να καταλάβουν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους».
Ποιες ήταν οι δυσκολότερες στιγμές της καριέρας σου;
«Θα σας τα πω από την αρχή κι αν θέλετε κόψτε πράγματα».
Δεν θα κόψουμε.
Εντάξει. Όταν είχα πρωτοέλθει στην Αθήνα, δοκιμάστηκα και μου είπε ο κύριος Παυλόπουλος ότι με θέλει στην Κ-17. Έπρεπε να βγάλω δελτίο, αλλά δεν πρόλαβα σε πρώτη φάση και είχα πίεση από τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, επειδή δεν ήξεραν τι γίνεται. Μου έλεγαν “δεν σε θέλουν, γύρνα πίσω, δεν θα παίξεις””. Τους έλεγα να μείνω τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, μέχρι να βγάλω δελτίο. Τους έπεισα και όντως μου βγήκε εκείνη την περίοδο δελτίο. Παίζω μερικά παιχνίδια και ήταν πιο αισιόδοξη η οικογένειά μου. 
Μετά, στους Κ-20 ήταν να μην έρθω καν στην Αθήνα. Δεν είχαμε καθόλου λεφτά, δεν είχα που να μείνω. Προσπάθησε να μου το πει με τρόπο ο πατέρας μου, σε ένα οικογενειακό γεύμα. Μου είπε μπροστά σε όλους ότι δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά δεν έχουμε άλλα λεφτά για να πας στην Αθήνα. Με πιάνουν τα κλάματα, αρχίζω να τσακώνομαι. Του λέω “δεν ξέρω τι θα κάνεις, κλείσε μου εισιτήρια και θα μείνω και στο δρόμο. Δεν με νοιάζει”. Είχα ελπίδες, να παίξω τουλάχιστον Κ-20. Τέλος πάντων, βρίσκει ο πατέρας μου έναν θείο μου από τα παλιά, από Αλβανία. Και κανόνισε να μείνω εκεί όσο χρειάζεται μέχρι να βρω σπίτι. Τότε είχαμε προπονητή τον Τερεζόπουλο, ο οποίος ήταν πολύ αυστηρός, αλλά με την καλή έννοια. Μας ήθελε επαγγελματίες, μας έλεγε να φέρνουμε μπανάνες στην προπόνηση και δύο λίτρα νερό. Εγώ δεν είχα χρήματα να πάρω και μπανάνες και νερά και εισιτήρια για τα λεωφορεία.  Αλλά δεν μπορούσα να το πω του προπονητή. Μας είπε ότι αν μας πιάσει, στις τρεις φορές, θα ήμασταν υπότροποι. Εμένα με είχε πιάσει ήδη δύο φορές, χωρίς να του έχω πει ποτέ ότι έχω οικονομικό πρόβλημα, πίστευα ότι θα του το έχει πει κάποιος από την ομάδα. “Την τρίτη φορά φεύγεις”, μου λέει. Τα είχα πει στους γονείς μου, έλεγαν γύρνα πίσω. Πολλή πίεση. 
Τέλος πάντων ,ξεκίνησε το πρωτάθλημα, μπήκα αλλαγή με τον ΠΑΟΚ και μετά παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και δεν είχαμε δεύτερο τερματοφύλακα. Οπότε, δήλωσε εμένα. Εγώ εγωιστής και οξύθυμος τότε, έβγαλα αντίδραση. Νευρίασα. Με φωτογράφισε στην ομιλία του μετά ο Τερεζόπουλος και ένιωθα ότι δεν με γούσταρε εκείνη τη στιγμή. Πίστευα ότι επειδή δεν έφερνα και μπανάνες, νόμιζε ότι δεν τον άκουγα. Μετά με έβγαλε εκτός 6-7 αγωνιστικές, ούτε καν αποστολή. Και μου λέει τότε ο πατέρας μου “δεν μπορούμε άλλο” και μου κλείνει εισιτήρια. Τέλος πάντων, παίζαμε με τα Γιάννενα και λίγες μέρες μετά είχα κλείσει εισιτήρια να φύγω με καράβι. Και με παίρνει σε αυτή την αγωνιστική! Μπαίνω αλλαγή 25 λεπτά και την άλλη μέρα πάμε στα αποδυτήρια και λέει μπροστά σε όλους “θέλω τέτοιους παίκτες, σαν τον Ντουρμισάι που να προσπαθούν, να βγάζουν ψυχή και πάθος”. Και το είπα στον πατέρα μου και μου λέει: “Κάτσε εκεί!” 
Μετά παίζω βασικός με Ατρόμητο, κερδίζουμε 4-3, βάζω δύο γκολ και δίνω 1 ασίστ. Έπειτα στην Τρίπολη, όπου δεν είχε κερδίσει ποτέ ο κόουτς, κερδίζουμε 3-2, παίζω βασικός και κάνω χατ-τρικ. Τέλος πάντων μετά πήγε έτσι όλη η σεζόν και ήταν ο Τερεζόπουλος εκείνος που με έκανε επαγγελματία! Έμενα με ένα παιδί και θυμάμαι σηκωνόμουν το πρωί 6.40, έπαιρνα τραμ, μετρό, πήγαινα σχολείο Αργυρούπολη, κατέβαινα με τα πόδια Σούρμενα, τελείωνα προπόνηση, έτρωγα κάτι, πήγαινα γυμναστήριο στην Αργυρούπολη και γύριζα σπίτι γύρω στις 11. Έπλενα ρούχα, άπλωνα, έτρωγα κάτι και κοιμόμουν. Κάθε μέρα αυτό, κάθε μέρα γυμναστήριο.
Όταν ήρθε ο κύριος Ουζουνίδης πήγα δανεικός στην Καλλιθέα και εκεί ήταν όλα πολύ άσχημα από πλευράς οργάνωσης, άσχετα που έπαιξα και τα πήγα καλά. Πήγαινα προπόνηση με ένα μηχανάκι που μου είχε δώσει ο αδερφός μου, γιατί από Αργυρούπολη να πας ΟΑΚΑ με μέσα μεταφοράς θέλεις δύο ώρες. Μέσα στη βροχή, πήγαινα προπόνηση και έσταζαν τα ρούχα μου. Με έβλεπαν και γελούσαν. Δεν ήξεραν όμως ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να έχω αμάξι, ας πούμε. To πιο δύσκολο προσωπικά ήταν ότι έβλεπα τους γονείς μου να ταλαιπωρούνται για μένα και αισθανόμουν άσχημα. Να δανείζονται χρήματα από άλλους για να τα καταφέρω εγώ. Υπήρχαν μέρες που πήγαινα προπόνηση και πονούσε το στομάχι μου επειδή δεν έτρωγα, ή έτρωγα μακαρόνια σκέτα. Αλλά με ρωτούσαν οι γονείς μου και τους έλεγα ότι έχω να περάσω. Από τις δυσκολίες και τα λάθη όμως γίνεσαι καλύτερος».
Έχεις σκεφτεί ποτέ να παρατήσεις τη μπάλα και να ασχοληθείς με κάτι άλλο;
«Ναι, πάνω από 5 φορές. Να σταματήσω και να γυρίσω πίσω στη Ρόδο. Επειδή η οικογένειά μου είναι φτωχή, ακόμα και τώρα. Είχα πει στον αδερφό μου όταν ήμουν στην Κ-20 να μου βρει δουλειά. Έβλεπα τους γονείς μου και δεν μου αρέσει να ζητώ λεφτά, είχα πάει  και μόνος μου να βρω δουλειά. Επειδή όμως ο αδερφός μου είναι σαν πατέρας μου, είχε πει πως “ό,τι και να γίνει, δεν θα φύγεις από το ποδόσφαιρο. Θα βρούμε την άκρη, θέλω να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό". Και ήταν συνέχεια από πίσω μου, ποτέ δεν με άφησε να πάω να κάνω κάτι άλλο. Δεν μου άρεσε όμως να παίρνω λεφτά από τους γονείς μου».
Ποια είναι η άποψή σου για την κίνηση των αλληλέγγυων αθλητών; Θεωρείς ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει όχημα για την αλληλεγγύη; 
«Αδιαμφισβήτητα είναι μια κίνηση πρωτόγνωρη και πάρα πολύ ωραία. Είναι μια απάντηση προς όλο τον κόσμο ότι δεν είμαστε μόνο αθλητές, αλλά και άνθρωποι που καταλαβαίνουν τον συνάνθρωπό τους. Ευτυχώς ή δυστυχώς οι αθλητές είναι είδωλα για πολλούς ανθρώπους και ειδικότερα για τις μικρές ηλικίες. Οπότε, αν τα είδωλα των νεαρών δραστηριοποιούνται για την αλληλεγγύη, τότε τα παιδιά θα γίνονται αποδέκτες της. Οπότε ναι, πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι όχημα για την αλληλεγγύη. Αν σώσεις το παιδί, υπάρχει ελπίδα».
Αν θα μπορούσες να αλλάξεις μόνο ένα πράγμα στην κοινωνία που ζεις, ποιο θα ήταν αυτό; 
«Κοιτάξτε, αυτά που θα ήθελα να αλλάξω, όπως π.χ το να μην πεινάει κανένας άνθρωπος, ή να μην σκοτώνονται παιδιά, μάλλον είναι ουτοπία. Με αυτό το πολιτικό και οικονομικό σύστημα που έχουμε τώρα, δεν γίνεται να μην πεινάσει κανένας άνθρωπος. Και αυτό το σύστημα θα μας κυριεύει για πάντα. Ακόμα και έτσι όμως θα ήθελα αλληλεγγύη, αγάπη, γιατί αν υπάρχει αγάπη, υπάρχει και σεβασμός. Αυτές τις αξίες ο καθένας θα πρέπει να τις καλλιεργήσει για τον εαυτό του και έτσι ίσως δούμε διαφορά»
Πολύς κόσμος έχει το μυαλό του την εικόνα του ποδοσφαιριστή που ζει άνετα και ξοδεύει αβέρτα τα λεφτά του, όμως η ελληνική πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Έχεις περάσει δύσκολες στιγμές, γνωρίζεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν;
«Ο κόσμος φαντάζεται χλιδάτη ζωή, εξόδους, ακριβά αμάξια, ακριβά ρούχα. Εννοείται ότι στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Στην Καλλιθέα τη δεύτερη χρονιά, που πέρασα τα πιο δύσκολα, είχαμε παίκτες που δεν είχαν ούτε για βενζίνη για να έρθουν προπόνηση. Έμπαιναν 5-6 άτομα στο αμάξι. Όπως κι εγώ, που είχε χαλάσει το μηχανάκι μου γιατί δεν μπορούσα να του κάνω σέρβις και έρχονταν και με έπαιρναν. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο στο ποδόσφαιρο και δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν. Ίσως σε μερικές ομάδες, αλλά γενικά δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από το να μην έχεις λεφτά να φας ή να έρθεις προπόνηση. Κι αυτά τα παιδιά έμεναν με τους γονείς τους. Φαντάσου τα παιδιά που έμεναν μόνα τους. Εγώ είχα νοικιάσει ένα σπίτι 25 τετραγωνικά. Μια χαρά ήμουν, απλά σας το λέω επειδή φαντάζονται όλοι λεφτά, σπίτια κτλπ, 25 τετραγωνικά σημαίνει ότι δεν έχεις για παραπάνω. Και πάλι δεν έβγαινα. Χάνεις και λεφτά από το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζεις μόνο».
Τι σε χαλάει περισσότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Με χαλάει πολύ η βία, οι χούλιγκαν που κάνουν επεισόδια. Θα ήθελα να δω αυτό που ακούω ότι γινόταν παλιότερα, να βλέπουν οπαδοί αντίπαλων ομάδων μαζί τον αγώνα. Αυτό ας πούμε που έγινε στον αγώνα που παίξαμε με τον Απόλλωνα και σήκωσαν μαζί το πανό, ήταν πολύ όμορφο. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Θα ήθελα να δω κάτι αντίστοιχο και από ομάδες που έχουν έχθρα μεταξύ τους. Το ότι αγαπούν διαφορετικές ομάδες δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκοτώνονται. Δεν μπορώ να βλέπω να σκοτώνονται για ομάδες, το θεωρώ πολύ ηλίθιο, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες δυσκολίες τριγύρω μας. Θα ήθελα επίσης μια διαφορετική προσέγγιση στο πώς βλέπουν οι παράγοντες γενικότερα την εμπλοκή τους με τις ομάδες. Γενικά, δεν υπάρχει επίπεδο και παιδεία, όπως και σε άλλους τομείς της ζωής».
Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; Μουσική, βιβλία;
«Και τα δύο. Ακούω όλη μέρα μουσική, περισσότερο έντεχνα. Και από βιβλία τώρα δεν είμαι σε τόσο καλό επίπεδο, αλλά μου άρεσε πολύ το 99 μαθήματα καθημερινής φιλοσοφίας του Νίτσε, από τον Άλαν Πέρσι. Και άλλο ένα ήταν το δύναμη για το καλό του Ντάνιελ Γκόουλμαν, που γράφει για το όραμα του Δαλάι Λάμα. Γενικά προσπαθώ τώρα σιγά-σιγά να διαβάσω κάτι άλλα».
Σε ποιον άνθρωπο θα ήθελες να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε βοήθησε στην καριέρα σου;
«Αυτούς που θα ήθελα να ευχαριστήσω περισσότερο είναι οι άνθρωποι από τη Ρόδο που με βοήθησαν. Ήμουν σε μια ομάδα που δεν έδινες λεφτά, τη μία και μοναδική. Όλοι Αλβανοί, ή Ρομά ή κανένας-δυο Έλληνες που ήταν από φτωχές οικογένειες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τάσο Βογιατζόγλου και τον προπονητή Γιάννη Κουμέντο. Τον Τερεζόπουλο που με έκανε επαγγελματία και φυσικά το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” στην οικογένειά μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα βρισκόμουν εδώ... Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που ήταν εκεί, γιατί είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο με βοήθησαν»
Ποιο γκολ σου θυμάσαι περισσότερο και γιατί;
«Δεν μπορώ να ξεχάσω το γκολ που είχα βάλει στην ΑΕΚ, το πρώτο μου επαγγελματικό γκολ, με την Καλλιθέα στη β' εθνική. Επίσης το ψαλιδάκι με τον Ηρακλή Ψαχνών. Πέρυσι με τη Λαμία το γκολ μέσα στον ΟΦΗ που κάναμε ανατροπή. Με τον Παναθηναϊκό όμως ήταν το πιο αξέχαστο, πέταγα στα σύννεφα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ωραία, ήταν απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που τη σέβομαι πολύ».
Οι μελλοντικοί σου στόχοι;
«Θα ήθελα πάνω από όλα να έχω την υγεία μου και να είμαι σε μια επαγγελματική ομάδα που να είναι αυτονόητα όλα τα απαραίτητα. Το προπονητικό, το γυμναστήριο, η διατροφή. Όλα όσα έχουν να κάνουν με τον επαγγελματία, που στο εξωτερικό θεωρούνται αυτονόητα».

ΠΗΓΗ: GAZEETA.GR

Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)
  Μοναδικός στόχος το 4 στα 4!

Μοναδικός στόχος το 4 στα 4!

Πριν από 5 ώρες 09:40 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Με μοναδικό στόχο να κάνει το 4 στα 4, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος υποδέχεται στις 16:00 την αδύναμη Νίκη Τραγανού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο της Γ’...

 446 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Την Τετάρτη Αστέρας Μ.- Α.Σ. Τήλος

Την Τετάρτη Αστέρας Μ.- Α.Σ. Τήλος

Πριν από 5 ώρες 09:30 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Την προσεχή Τετάρτη (13:00) θα ανοίξει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Κι αυτό γιατί θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Μασάρων και τον...

 253 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Με το δεξί Διαγόρας και Ευκλής!

Με το δεξί Διαγόρας και Ευκλής!

Πριν από 5 ώρες 09:21 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Με νίκες ξεκίνησαν χθες στο πρωτάθλημα U16, ο Γ.Σ. Διαγόρας και ο Ευκλής Σορωνής… Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν με 2-0 στην Παστίδα τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ενώ ο Ευκλής συνέτριψε με 6-1...

 205 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Μεγάλες ''μάχες'' στην πρεμιέρα!

Μεγάλες ''μάχες'' στην πρεμιέρα!

Πριν από 5 ώρες 09:10 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Εννέα αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας… Στον α’ όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι Δαμάγητος Θεολόγου- Α.Ε. Κύπρος, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Δόξας Ψίνθου...

 87 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Εξάστερη πρεμιέρα για Αστέρα!

Εξάστερη πρεμιέρα για Αστέρα!

Πριν από 18 ώρες 19:47 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Σ' έναν χοραστικό αγώνα με εννέα γκολ, ο Αστέρας Μασάρων κέρδισε με 6-3 (!!!) τον Α.Σ. Χάλκης και ξεκίνησε με το δεξί στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Η ομάδα του...

 1400 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)
  Πάλεψε αλλά ηττήθηκε!

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε!

Πριν από 19 ώρες 19:16 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Το πάλεψε όσο μπορούσε ο Φοίβος Κρεμαστής στην Παλλήνη, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-1 από τον τοπικό Παλληνιακό, στο ματς με το οποίο «άνοιξε» η αυλαία...

 335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ήττα για Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. στην πρεμιέρα

Ήττα για Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. στην πρεμιέρα

Πριν από 23 ώρες 15:34 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Β' Κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., ο οποίος έχασε με 2-0 από τους Νέους Δραπετσώνας. Η ροδίτικη ομάδα δεν ήταν χειρότερη από...

 582 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Χάλκη vs Αστέρας Μασάρων

Χάλκη vs Αστέρας Μασάρων

Πριν από 1 ημέρα 08:27 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Ένα παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας… Για τον α’ όμιλο ο Α.Σ. Χάλκης θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του, τον Αστέρα Μασάρων. Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να...

 875 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  To πρόγραμμα και οι διαιτητές στο U14

To πρόγραμμα και οι διαιτητές στο U14

Πριν από 1 ημέρα 08:25 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Ξεκινάει σήμερα και το πρωτάθλημα U14 (πρώην παιδικό πρωτάθλημα), το οποίο στη Ρόδο θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Συνολικά ορίστηκαν οκτώ αναμετρήσεις, ενώ η Αθλέτικο Αφάντου θα πάρει στα χαρτιά...

 183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ντέρμπι U16 στην Παστίδα

Ντέρμπι U16 στην Παστίδα

Πριν από 1 ημέρα 08:16 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος U16… Στον Άγιο Σουλά (11:30), ο Ευκλής Σορωνής υποδέχεται τον Κλεάνθη Παραδεισίου, ενώ στις 16:00 στην Παστίδα, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα...

 202 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Πήρε Χεκιμάι και Δραμουντανή

Πήρε Χεκιμάι και Δραμουντανή

Πριν από 2 ημέρες 21:47 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Τον 17χρονο Κέβιν Χεκιμάι απέκτησε ο Ευαγόρας από το Διγενή Κοσκινού, με τη μορφή δανεισμού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ροδίτικης ομάδας για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. ''Ο Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου ανακοινώνει την...

 968 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Επέστρεψε ο Τσοπάνογλου!

Επέστρεψε ο Τσοπάνογλου!

Πριν από 2 ημέρες 21:15 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Στη Δόξα Ψίνθου επέστρεψε ο 29χρονος Γιάννης Τσοπάνογλου. Ο έμπειρος παίκτης είχε παίξει για την περσινή μισή σεζόν με τη φανέλα του Ενικού Αρχίπολης στη Γ' Κατηγορία και τώρα επέστρεψε...

 228 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γενικά

Ο Σιδηρόπουλος στο Ρόμα- ΤΣΣΚΑ

  Ο Σιδηρόπουλος στο Ρόμα- ΤΣΣΚΑ
Πριν από 8 λεπτά
14:04 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Για δεύτερη φορά φέτος ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα ''σφυρίξει'' παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Champions League.  Μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και...

 29 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)

Διαγόρα κέρδισε τον... Διαγόρα!

  Διαγόρα κέρδισε τον... Διαγόρα!
Πριν από 5 ώρες
09:36 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα ο Γ.Σ. Διαγόρας στην Πάτρα! Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν στα Βραχνέικα τον τοπικό Διαγόρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο της Γ’...

 102 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

''Ματς-φωτιά'' στην Α' Κατηγορία!

  ''Ματς-φωτιά'' στην Α' Κατηγορία!
Πριν από 5 ώρες
09:16 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Με τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια θα «πέσει» σήμερα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Η αρχή θα γίνει (13:15) στη Λίνδο, με τον τοπικό Κλεόβουλο να...

 165 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Νίκες για Φοίβο και Α.Ε.Ρ.Α.

  Νίκες για Φοίβο και Α.Ε.Ρ.Α.
Πριν από 5 ώρες
09:15 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Με νίκες ξεκίνησαν χθες στο πρωτάθλημα U14, η Α.Ε.Ρ.Α. (4-3 το Αρένα) και ο Φοίβος Κρεμαστής (3-1 τον Ορφέα), ενώ ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα στον Ευκλή Σορωνής και τη...

 75 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

''Διπλά'' με μαγκιά και ψυχή!

  ''Διπλά'' με μαγκιά και ψυχή!
Πριν από 19 ώρες
19:34 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Είναι αυτό που λένε… αγενείς φιλοξενούμενοι! Και οι τέσσερις ομάδες που έπαιξαν εκτός έδρας κέρδισαν στα σημερινά παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία. Ο Ηρακλής Μαριτσών πέτυχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη...

 374 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)

Το κοινωνικό πρόσωπο του Γ.Α.Σ.

  Το κοινωνικό πρόσωπο του Γ.Α.Σ.
Πριν από 1 ημέρα
11:07 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος συμμετείχε στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου σε συνεργασία με τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης. Το ποσό των 15,000€ το οποίο συγκεντρώθηκε...

 407 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Football League 2 - (Γ΄ Εθνική)

Δοκιμασία στην Παλλήνη για Φοίβο!

  Δοκιμασία στην Παλλήνη για Φοίβο!
Πριν από 1 ημέρα
09:25 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Δύσκολο έργο θα έχει σήμερα (15:30) ο Φοίβος Κρεμαστής κόντρα στον Παλληνιακό, στο ματς με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής....

 114 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Συνεργασία Αναγέννησης με Ατρόμητο

  Συνεργασία Αναγέννησης με Ατρόμητο
Πριν από 1 ημέρα
08:38 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Η Αναγέννηση Ασφενδιού εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεργασία της με το δίκτυο ακαδημιών του Ατρόμητου. Αναλυτικά: ''Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ σας ανακοινώνουμε με μεγάλη...

 169 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Όλα έχουν ενδιαφέρον!

  Όλα έχουν ενδιαφέρον!
Πριν από 1 ημέρα
08:31 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας… Στο πιο ενδιαφέρον ματς, η Ρόδος θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Μαριτσών και ο Κλεάνθης Παραδεισίου...

 167 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Πρεμιέρα για Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. στη Δραπετσώνα!

  Πρεμιέρα για Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. στη Δραπετσώνα!
Πριν από 1 ημέρα
08:23 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Στη Δραπετσώνα δοκιμάζεται σήμερα (12:30) ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., στην πρεμιέρα της Β’ Κατηγορίας για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Η ροδίτικη ομάδα, που αναχώρησε χθες το απόγευμα με το Blue Star για την...

 78 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

''Βόμβα'' με Πασιαλή στη Λάρδο!

  ''Βόμβα'' με Πασιαλή στη Λάρδο!
Πριν από 2 ημέρες
21:31 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Σημαντική ενίσχυση για τον Ηρακλή Λάρδου, ο οποίος απέκτησε τον 26χρονο Αλέξανδρο Πασιαλή, που έχει θητεία και στις εθνικές κατηγορίες, ενώ θα είναι και προπονητής των ακαδημιών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση...

 239 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Το νέο Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Κ. Κω

  Το νέο Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Κ. Κω
Πριν από 2 ημέρες
21:08 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Ο Δημήτρης Πικιώνης αναδείχθηκε πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. Κω μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στις τάξεις του συλλόγου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του σωματείου: ''Μετά τις εκλογές του συλλόγου μας στις 14/10/2018 και...

 115 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Το ''ευχαριστώ'' του Πλούμπη

  Το ''ευχαριστώ'' του Πλούμπη
Πριν από 2 ημέρες
16:55 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Ο Μάριος Πλούμπης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Εκ μέρους του Jan Børge Poulsen,(κάτοχος του UEFA Pro-Licence και εισηγητής-εκπαιδευτής προπονητών της FIFA), θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό...

 322 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Οι διαιτητές στο U16

  Οι διαιτητές στο U16
Πριν από 2 ημέρες
14:37 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Ξεκινάει το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα U16 ή αλλιώς εφηβικό πρωτάθλημα. Η Ε.Π.Σ.Δ. όρισε έξι αναμετρήσεις με το παιχνίδι Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Γ.Σ. Διαγόρας να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, ενώ η...

 183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Οι διαιτητές της Β' Κατηγορίας

  Οι διαιτητές της Β' Κατηγορίας
Πριν από 2 ημέρες
14:26 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Φουλ δράση για τους δύο ομίλους Ρόδου της Β’ Κατηγορίας, αφού θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας. Σήμερα ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές… Ο Κάζας θα «σφυρίξει» στο Θεολόγο, ο...

 146 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Αναχωρεί ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. για την Αθήνα

  Αναχωρεί ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. για την Αθήνα
Πριν από 2 ημέρες
14:09 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Σήμερα το απόγευμα με το Blue Star Ferries αναχωρεί η αποστολή του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. για την Αθήνα εν όψει του αυριανού αγώνα (12:30) με τους Νέους Δραπετσώνας για την πρεμιέρα της...

 804 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο |

Το πρόγραμμα στους προπαίδες

  Το πρόγραμμα στους προπαίδες
Πριν από 2 ημέρες
10:48 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Ορίστηκαν από την ΕΠΣΔ οι αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής του τουρνουά Κ-12 που θα διεξαχθούν την Κυριακή στα γήπεδα Μασάρων και Παραδεισίου. Τα πρώτα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 9:15 το...

 159 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γενικά

Με Κυριόπουλο η Εθνική Παίδων

  Με Κυριόπουλο η Εθνική Παίδων
Πριν από 2 ημέρες
10:13 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θεόδωρος Ελευθεριάδης κάλεσε για προπονήσεις (από 22 έως 24 Οκτωβρίου) και φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό Κ16 στις 24/10 (Εγκαταστάσεις Ρέντη, 16:00), τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές, μεταξύ των...

 75 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Σήμερα η ημερίδα της Ε.Π.Σ.Δ.

  Σήμερα η ημερίδα της Ε.Π.Σ.Δ.
Πριν από 2 ημέρες
09:53 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Η Ε.Π.Σ.Δ. διοργανώνει ημερίδα σήμερα από 19:00 έως 21:30 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των εκπαιδευτηρίων ''Ροδίων Παιδεία'' με θέμα: «Οργάνωση και λειτουργία Αθλητικών Ερασιτεχνικών Σωματείων. Φορολογικό- Λογιστικό πλαίσιο και λοιπές υποχρεώσεις». Ομιλητές...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γενικά

Ο Καρεμπέ στη σχολή του Ολυμπιακού!

  Ο Καρεμπέ στη σχολή του Ολυμπιακού!
Πριν από 2 ημέρες
08:27 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Την Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο επισκέφτηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής και σημερινός Sport Director της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κρίστιαν Καρεμπε. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδια και τους γονείς...

 117 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Σήμερα το Ocean Lava

  Σήμερα το Ocean Lava
09:38 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

H μεγάλη ώρα έφτασε! Η καρδιά της Ρόδου χτυπά στο ρυθμό του μεγάλου διεθνούς αγώνα Τριάθλου OCEAN LAVA RHODES 113 και 226. Οι 250 τριαθλητές...

 58 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με Χριστοδούλου ο ΓΑΟ Κολοσσος

  Με Χριστοδούλου ο ΓΑΟ Κολοσσος
12:36 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Με τον αθλητή Μανώλη Χριστοδούλου στα -41kg cadet, θα λάβει μέρος ο Γ.Α.Ο. ΤΑΕ ΚWON DO ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ στο Διεθνές πρωτάθλημα ΤKD ( Greece Open...

 40 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Ανάβαση Πάρνηθας ο Τριομμάτης

  Στην Ανάβαση Πάρνηθας ο Τριομμάτης
09:39 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Με πτήση της Aegean Airlines αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, ο Μιχάλης Τριομμάτης, προκειμένου να λάβει μέρος στην 40η Ανάβαση Πάρνηθας την Κυριακη  21/10. Πρόκειται για...

 245 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τουρνουά στο Ρ.Ο.Α. για ιερό σκοπό

  Τουρνουά στο Ρ.Ο.Α. για ιερό σκοπό
09:29 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Ένα τουρνουά για φιλανρωπικούς σκοπούς διεξάγεται σήμερα (18:30) στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης. Ιδού τα όσα γράφει ο Ρ.Ο.Α.: ''Σας περιμένουμε για να δώσουμε χαρα σε...

 398 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Μεγάλη επιτυχία στο Forum

  Μεγάλη επιτυχία στο Forum
09:15 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, το Peace and Sport Regional Forum, στο εμβληματικό νησί της Ρόδου, από το διεθνή οργανισμό «Peace and...

 77 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το διεθνές κύπελλο καράτε στο Παλέ!

  Το διεθνές κύπελλο καράτε στο Παλέ!
09:06 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνει το Διεθνές Κύπελλο Καράτε «Ιnternational Οpen Rhodos Cup & ΕΛΟΚ Open Series» σήμερα και αύριο στην Ρόδο και συγκεκριμένα στο...

 30 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Drag Wars 8 στα Μαριτσά!

  Drag Wars 8 στα Μαριτσά!
07:59 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί το Drag Wars 8 στο αεροδρόμιο Μαριτσών, με τη συμμετοχή αγωνιστικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης για τους αγώνες...

 33 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα