
ΕΦΗΒΟΙ: Κολοσσός 2- Διαγόρας 81-71
4 στα 4 με ανατροπή για τους παίδες του Κολοσσού στο εφηβικό πρωτάθλημα κόντρα στον Διαγόρα. Το δεύτερο τμήμα των «θαλασσί» κέρδισε με 81-71 τον Διαγόρα και έκανε το 4 στα 4, στον όμιλο Ρόδου, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία. Στο «Βενετόκλειο», η ομάδα του Γιάννη Τσακίρη έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο β’ ημίχρονο, αφού βρέθηκε να χάνει με νταμπλ-σκορ στο α’ δεκάλεπτο (12-24) από τους «κυανέρυθρους». Βήμα- βήμα και σταδιακά οι παίδες του Κολοσσού άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά (36-42 στο ημίχρονο) και στην τρίτη περίοδο έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα (22-13 το επιμέρους) σκορ, γύρισαν το παιχνίδι και στο τελευταίο δεκάλεπτο, πάτησαν γκάζι, πετυχαίνοντας μία ακόμη νίκη. «Μορφές» του αγώνα για τους νικητές ήταν οι Μήκας και Λέκα, ενώ βοήθησαν σημαντικά οι Μιχαηλίδης και Μιχελής. Από τον Διαγόρα ξεχώρισαν οι Καρατζόγλου, Νένος και Τσιγάρος.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 12-24, 36-42(ημ.), 58-55, 81-71
Διαιτητές: Τσατταλιού- Θεοδοσίου
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ 2 (Τσακίρης): Μιχελής 14(1), Μιχαηλίδης 15, Κουγιός, Κεφαλάς 4, Τσόκα, Μήκας 23, Τριανταφύλλου 4, Μουντουφάρης, Ξεπαπαδάκης, Μακέστας, Λέκα 21(2), Τσίγκος.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Λιβιεράτος): Καψής 7(1), Καλλιγάς, Τσαγκάρης, Τσιγάρος 17(2), Καρατζόγλου 23, Νένος 18(1), Βογιατζής 6, Μπίτζιος,