www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
Η συνέντευξη Τύπου του Μαραθώνιου!
11:02 | Σαβ 1 Απρ, 2023
Εκτύπωση θέματος 176 αναγνώσεις

Η συνέντευξη Τύπου του Μαραθώνιου!

Ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 με τη συμμετοχή γνωστών Ελλήνων δρομέων και αθλητών από 60 (μέχρι στιγμής) χώρες του κόσμου. Τον αγώνα θα «φωτίσει» η Φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου που θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στη Ρόδο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το παράλληλο πρόγραμμα του Μαραθωνίου.  Λεπτομέρειες για τη φετινή διοργάνωση αποκάλυψε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ρόδου, Μαριέτα Παπαβασιλείου σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της Ο.Ε. και προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλη Ζήκα, του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Χρήστου Μπάρδου, του πρόεδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου − Δ.Ο.Π.Α.Ρ (πρόεδρο της ΔΕΡΜ.Α.Ε. και του ΠΡΟΤΟΥΡ), Αλέξανδρου Κολιάδη και του τεχνικού διευθυντή του αγώνα, Νίκου Πολιά, παρουσία χορηγών, υποστηρικτών και φίλων της διοργάνωσης.

Η κ. Παπαβασιλείου αποκάλυψε ότι μία μέρα πριν τον αγώνα, το Σάββατο 29 Απριλίου θα φθάσει στη Ρόδο με αντιπροσωπεία εκπροσώπων του Δήμου Μαραθώνα και του κεντρικού ΣΕΓΑΣ η  Μαραθώνια Φλόγα και ότι για την υποδοχή, την άφιξή της στο κέντρο της πόλης και το άναμμα του βωμού, θα πραγματοποιηθεί μία ιδιαίτερη εκδήλωση για την οποία, οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Επίσης, φέτος εντάχθηκε και πάλι στο πρόγραμμα του Μαραθωνίου ο παιδικός αγώνας 1000 μέτρων, ενώ για μία ακόμη χρονιά, η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία διοργανώνει με αφορμή τον Μαραθώνιο Ρόδου, πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου που φοιτούν σε σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού με θέμα: «ΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΣ».

Στη συνέχεια, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,  Μ. Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στους αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, οι οποίοι είναι οι: Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, Χαράλαμπος Πιτσώλης, Κατερίνα Ασημακοπούλου, Ευάγγελος Μαλιόγλου, Ράνια Ρεμπούλη, Μιχάλης Χατζηϊωάννου, Κωνσταντίνος Χουβαρδάς και οι «βετεράνοι» Γιώργος Μάλλιαρης και Βλάσης Καραβασίλης.
Εξέφρασε τέλος τις ευχαριστίες της προς τους συνδιοργανωτές, χορηγούς, υποστηρικτές, εθελοντές και προς όλους τους συντελεστές του Μαραθωνίου Ρόδου. Αναφέρθηκε και στην απευθείας μετάδοση του φετινού και του επόμενου αγώνα από την ΕΡΤ3, σημειώνοντας ότι η συμφωνία αποτελεί μία ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία για το Μαραθώνιο της Ρόδου, καθώς δίνει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερο κόσμο να γνωρίσει τη διοργάνωση. Επιπλέον, η απευθείας μετάδοση, θα αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή του νησιού.

«Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου είναι ένας αγώνας που έχει κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων μας. Ξεκίνησε την πορεία του τον Οκτώβριο του 2014 και έχει διανύσει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή, κατέχοντας πλέον μία θέση μεταξύ των σημαντικών δρομικών αγώνων ανά τον κόσμο. Πράγματι, ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Πραγματοποιείται σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, που μας έδωσε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μία μοναδική παραθαλάσσια διαδρομή και κατατάσσεται στις σημαντικές αγωνιστικές δράσεις της χώρα μας λόγω της οργανωτικής και λειτουργικής του αρτιότητας. Η επίσημη έγκριση της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ, καθώς επίσης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων-AIMS &της Διεθνούς Ένωσης Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού-IAAF, πιστοποιούν την εγκυρότητα και διασφαλίζουν την διεθνή αναγνώρισή του. Σας περιμένουμε όλους στις 30 Απριλίου», δήλωσε μεταξύ άλλων η κα Παπαβασιλείου.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:
Βασίλης Ζήκας

«Ο Μαραθώνιος Ρόδου είναι μία ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση που αποτελεί ιδανικό μοντέλο σύνθεσης αθλητισμού, πολιτισμού, τουριστικής προβολής και τοπικής αναπτυξιακής δραστηριότητας. Περιλαμβάνει δρόμους που καλύπτουν ολόκληρο το ηλικιακό φάσμα δίνοντας την ευκαιρία για Αθλητική συμμετοχή – κινητοποίηση στους πολίτες της Ρόδου και τους επισκέπτες. Αναδεικνύει αξίες όπως ο εθελοντισμός, η κοινωνική προσφορά, η αλληλεγγύη, η συμμετοχή, η ευγενής άμιλλα και ο συναγωνισμός, όπως έχουν αναδειχθεί και διδαχθεί από την αρχαία Ελλάδα και φτάνουν μέχρι τις μέρες μας. Δίνει την ευκαιρία σε αθλητές και αθλούμενους όλων των ηλικιών, στα μέλη του δρομικού κινήματος, στους μαθητές Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων να αισθανθούν τη χαρά της συμμετοχής και της κίνησης, στοχεύει πέρα από τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας των πολιτών, στην προαγωγή των αληθινών ανθρώπινων σχέσεων και στην προάσπιση όλων εκείνων των αξιών και των ιδανικών που καθιστούν μια κοινωνία ενεργή και ικανή να ανταπεξέλθει με αξιώσεις στη σημερινή συγκυρία. Υποδέχεται συμμετοχές από το εξωτερικό και από την υπόλοιπη Ελλάδα λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Δίνει την ευκαιρία για συνεργασία μεταξύ των συνδιοργανωτών φορέων και συμμετοχή όλων των φορέων του νησιού, κινητοποιεί σωματεία, συλλόγους και εθελοντικές ομάδες. 
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου είναι ο μοναδικός αγώνας στην Ελλάδα και όχι μόνο που πραγματοποιείται με την συμμετοχή όλων σχεδόν των τοπικών Φορέων, των φορέων όλων των βαθμίδων της αυτοδιοίκησης. Δίνει την ευκαιρία σε τοπικές επιχειρήσεις να υποστηρίξουν τον τόπο τους συμμετέχοντας οικονομικά στην διοργάνωση και στις ανάγκες που προκύπτουν ως χορηγοί για την εξασφάλιση υπηρεσιών και αγαθών απαραίτητων για την οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα».

Χρήστος Μπάρδος
«Θα ήθελα ν’ αναφέρω τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την Περιφερειακή αρχή μας: η πρώτη είναι η καινοτομία, η δεύτερη είναι η εξωστρέφεια και η τρίτη είναι η καταξίωση. Όσον αφορά την καινοτομία, είμαστε η μοναδική Περιφέρεια που έχει δημιουργήσει ένα τέτοιο πρότζεκτ σε διεθνές επίπεδο, ενώ με την εξωστρέφεια προβάλλεται όχι μόνο η Ρόδος, αλλά όλο το Νότιο Αιγαίο και τα νησιά μας σ’ όλο τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο, τον πιο ποιοτικό και υγιή, όπως είναι ο αθλητισμός. Όσον αφορά την καταξίωση, υπάρχουν οι άνθρωποι που γνωρίζουν το αντικείμενο, μπορούν ν’… απογειώσουν τον Μαραθώνιο Ρόδου και να τον πάρουν ένα επίπεδο ψηλότερα από τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε πολύ περήφανοι που στεκόμαστε δίπλα σας κι ελπίζουμε ότι αυτή η διοργάνωση θα συνεχίσει να είναι θεσμός και τα επόμενα χρόνια.

Αλέξανδρος Κολιάδης
«Ο Αντώνης Καμπουράκης και γενικώς η δημοτική αρχή έχουμε δείξει τα τελευταία τρία χρόνια ότι αυτές τις διοργανώσεις δεν πρέπει μόνο να τις στηρίζουμε οικονομικώς, αλλά δείχνουμε εμπράκτως στους διοργανωτές και τους εθελοντές ότι είναι υποχρέωση μας αυτό. Μια απ’ αυτές τις σπουδαίες εκδηλώσεις στο νησί μας είναι ο Μαραθώνιος και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι ν’ αξιοποιεί ο καθένας μας τον πολύτιμο χρόνο του με την οικογένεια ή τις επιχειρήσεις του για να προσφέρει στην καλύτερη δυνατή διοργάνωση. Γνωρίζω επίσης πόσο υπεύθυνοι άνθρωποι είναι όλοι στην οργανωτική επιτροπή και πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν το γεγονός, γιατί δεν είναι εύκολο να στηθεί όλο αυτό. Το να φιλοξενήσεις, για παράδειγμα τη φλόγα θέλει πάρα πολλή δουλειά και κόπο κι έχω διαπιστώσει μέσα από τη συνεργασία ότι γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και είμαστε υποχρεωμένοι, όχι μόνο να παρέχουμε τη βοήθειά μας, αλλά να είμαστε στο πλευρό τους όποτε θέλουν να διοργανώσουν κάτι παρόμοιο. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε πολύ καλά, τα φώτα θα στραφούν στο νησί μας, η ΕΡΤ-3 είναι δίπλα μας και για πρώτη φορά ένας μαραθώνιος της περιφέρειας θα έχει τέτοια τηλεοπτική κάλυψη. Χαίρομαι πολύ που ο Μαραθώνιος Ρόδου δεν είναι μόνο για τους αθλητές, αλλά έχει να κάνει με τους Ροδίτες και με μικρά παιδιά».

Νίκος Πολιάς
«Χαίρομαι πολύ που συνεχίζουμε αυτή την εξαιρετική συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή, τους φορείς και τις εθελοντικές ομάδες του Μαραθωνίου Ρόδου και υπάρχει ανταπόκριση από την κοινωνία του νησιού. Μετά από τα δύο χρόνια του κορονοϊού υπήρχε μια αβεβαιότητα, όχι μόνο στον Μαραθώνιο Ρόδου, αλλά γενικότερα στους αγώνες δρόμου ανά την Ελλάδα για το ποια είναι η συνέχεια. Πέρσι, το στοίχημα το κερδίσαμε, κι ο Μαραθώνιος Ρόδου έδωσε το «παρών» δυναμικά κι επιτυχημένα. Είναι ο μοναδικός αγώνας και ίσως ξεπερνάει κι αυτόν της Αθήνας με τόσο μεγάλο ποσοστό συμμετοχών από το εξωτερικό. Έχουμε δρομείς που προέρχονται από περισσότερες από 60 χώρες. Από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι την Αμερική, από τη Σιγκαπούρη μέχρι τη Νότιο Αφρική και φυσικά από την Ευρώπη, είτε μεμονωμένα είτε οργανωμένα».

-Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr

-Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου. 

-Μέγας χορηγός του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Under Armour. Μεγάλος Χορηγός του αγώνα των 5 χλμ& Χορηγός Εθελοντισμού είναι ο όμιλος H HotelsCollection. Χορηγός αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines. Χορηγός Θαλάσσιων μεταφορών είναι η BlueStar. Χορηγός φιλοξενίας είναι ο όμιλος MitsisHotels. Επίσημοι χορηγοί είναι οι  SunriseHotel, ΚΑΥΚΑΣ, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣΑ.Ε.Β.Ε.Ε., CITROEN Παρασκευάς, RodosCycling, RoufasFurniture.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι, η ΕΡΤ3, το Ραδιόφωνο Λυχνάρι, η ThreeSixtyMarketing, η Innews, και ο Antenna Satellite.

Άλλα σπορ |
  Επιτυχημένο το 2ο τουρνουά Padel στο Ροδίων Άθλησις!

Επιτυχημένο το 2ο τουρνουά Padel στο Ροδίων Άθλησις!

Πριν από 5 ώρες 23:35 | Πεμ 8 Ιουν, 2023

Το 2ο τουρνουά padel που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Άθλησις ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ένα τουρνουά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο λόγω του αριθμού των ομάδων (12 ομάδες ανδρών...

 128 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στην 12η θέση ο Μπαραχάνος!

Στην 12η θέση ο Μπαραχάνος!

Πριν από 12 ώρες 16:23 | Πεμ 8 Ιουν, 2023

Θετική παρουσία για τον Κώο αθλητή, Γιώργο Μπαραχάνο ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Ολυμπιακής Απόστασης που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην Ηγουμενίτσα. Το Πανελλήνιο Τρίαθλο Ολυμπιακής Απόστασης περιελάμβανε...

 250 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Θετική παρουσία ο Εύδαμος στη Λέρο!

Θετική παρουσία ο Εύδαμος στη Λέρο!

Πριν από 1 ημέρα 19:51 | Τετ 7 Ιουν, 2023

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Λέρου το διασυλλογικό πρωτάθλημα Δρομικού Τριάθλου Κ14  και Διάθλου Κ12 του Β' Ομίλου Δωδεκανήσου. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες των...

 530 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Επιτυχημένο το Karpathos Run!

Επιτυχημένο το Karpathos Run!

Πριν από 2 ημέρες 16:28 | Τετ 7 Ιουν, 2023

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1o Karpathos Run, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2022 με Τρεις Αγώνες 1, 5 και 9 χιλιομέτρων σε μια υπέροχη διαδρομή, με άμεση πρόσβαση στη...

 243 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο απολογισμός του Κ.Ο.Π. για το Μ.Τ.Β.

Ο απολογισμός του Κ.Ο.Π. για το Μ.Τ.Β.

Πριν από 2 ημέρες 08:28 | Τετ 7 Ιουν, 2023

Ο Κωακός όμιλος ποδηλασίας εξέδωσε ανακοίνωση για το ποδηλατικό διήμεερο στο νησί. Αναλυτικά: ''Ένα ακόμα αγωνιστικό ποδηλατικό Σαββατοκύριακο είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε. Η Ακαδημία Κω, διοργάνωσε ένα διήμερο ΜΤΒ στην...

 268 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Άκρως θετική παρουσία του Έλαφου!

Άκρως θετική παρουσία του Έλαφου!

Πριν από 3 ημέρες 16:05 | Τρι 6 Ιουν, 2023

Κάτι παραπάνω από καλή ήταν η παρουσία του ΑΣΡ Έλαφος στους αγώνες MTB Cross Country που διεξήχθησαν μέσα στο σαββατοκύριακο στην Κω και συγκεκριμένα στην περιοχής της Παναγιάς Τσουκαλαριάς, με...

 468 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Με επιτυχία το 2ο δωδεκανησιακό τουρνουά bowling για ΑμεΑ στην Κάλυμνο

Με επιτυχία το 2ο δωδεκανησιακό τουρνουά bowling για ΑμεΑ στην Κάλυμνο

Πριν από 3 ημέρες 08:53 | Τρι 6 Ιουν, 2023

Με σύνθημα ''Κάνουμε Strike στη Διαφορετικότητα'', την Παρασκευή  2 Ιουνίου διεξήχθη με επιτυχία στην Κάλυμνο, το 2o δωδεκανησιακό Τουρνουά ΒΟWLING για άτομα με αναπηρία, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος Special Olympics Hellas, με δωρεά του...

 375 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στους ''Ολυμπιακούς ευρωπαϊκούς αγώνες'' Kick Boxing η Νυστάζου!

Στους ''Ολυμπιακούς ευρωπαϊκούς αγώνες'' Kick Boxing η Νυστάζου!

Πριν από 4 ημέρες 09:12 | Δευ 5 Ιουν, 2023

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing συμμετέχει στη σπουδαιότερη μέχρι τώρα διοργάνωση για το άθλημα, αυτή των «Ολυμπιακών Ευρωπαϊκών αγώνων», που διοργανώνονται στην Πολωνία από 21 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου. Στους...

 777 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ξανά πρώτος ο Χατζηεμμανουήλ!

Ξανά πρώτος ο Χατζηεμμανουήλ!

Πριν από 4 ημέρες 08:43 | Δευ 5 Ιουν, 2023

Ο ΣΕΒΑΣ Αθήνας υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου(ΟΕΒΑΣ) και σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο διοργάνωσε χθες αγώνες Στίβου βετεράνων αθλητών -αθλητών με δελτίο ΣΕΓΑΣ και ανεξάρτητων...

 217 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Σπύρου και Τρακόσσας στην Εθνική Παίδων!

Σπύρου και Τρακόσσας στην Εθνική Παίδων!

Πριν από 4 ημέρες 19:14 | Κυρ 4 Ιουν, 2023

Στην Εθνική ομάδα παίδων ο Παναγιώτης Σπύρου (U15) και ο Στέφανος Τρακόσσας (U17) του Π.Α.Σ. Ανταγόρα, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων(U15 & U17) που θα διεξαχθεί από 01 έως 10...

 467 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ για τους Εαρινούς αγώνες!

Ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ για τους Εαρινούς αγώνες!

Πριν από 6 ημέρες 08:52 | Σαβ 3 Ιουν, 2023

Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε τα σωματεία ότι στην περίπτωση που δεν συμμετάσχουν τελικά στους Εαρινούς Αγώνες στίβου αθλητές και αθλήτριες τους, τότε θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα...

 967 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το θερινό πρόγραμμα του Ν.Ο. Κω

Το θερινό πρόγραμμα του Ν.Ο. Κω

Πριν από 7 ημέρες 11:57 | Παρ 2 Ιουν, 2023

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ξεκινάει το θερινό του πρόγραμμα και ανακοίνωσε τα εξής: ''Ξεκινάμε! Αθλούμαστε, διασκεδάζουμε & μαθαίνουμε στα παιδιά μας να αγαπάνε την θάλασσα και αυτό το καλοκαίρι! Επικοινωνήστε...

 897 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Συνάντηση με αθλητές και γονείς στον Έλαφο!

Συνάντηση με αθλητές και γονείς στον Έλαφο!

Πριν από 7 ημέρες 11:14 | Παρ 2 Ιουν, 2023

Χθες έγινε η συνάντηση του Α.Σ.Ρ. Έλαφος με τους γονείς και τους αθλητές. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Έγινε χθες στον συνεδριακό χώρο του Kresten Palace Hotel, η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση...

 188 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Αύριο το 1ο Jumple Festival!

Αύριο το 1ο Jumple Festival!

Πριν από 7 ημέρες 09:06 | Παρ 2 Ιουν, 2023

Αύριο στο Ενυδρείο θα διεξαχθεί το 1ο Jumple Festival που διοργανώνει το Aerower Rhodes με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου (ΔΟΠΑΡ). Οι ετοιμασίες από τους διοργανωτές βρίσκονται πλέον στην τελική...

 278 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σε τρεις διοργανώσεις ο Ανταίος!

  Σε τρεις διοργανώσεις ο Ανταίος!
Πριν από 19 ώρες
09:02 | Πεμ 8 Ιουν, 2023

Αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο. Ανταίος συμμετείχαν σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που διεξήχθη μέσα στο σαββατοκύριακο, εκδίδοντας ανακοίνωση αναφέροντας τα ακόλουθα: ''Το σαββατοκύριακο οι αθλητές τους συλλόγου μας έλαβαν μέρος...

 89 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στα ''2α Δάφνεια''!

  Τα αποτελέσματα στα ''2α Δάφνεια''!
Πριν από 1 ημέρα
20:16 | Τετ 7 Ιουν, 2023

Το περασμένο Σάββατο 3 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα διεξήχθησαν με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία τα 2α Δωδεκανησιακά Δάφνεια από τον Δ.Ε.Α.Σ. Δάφνη, με τους αθλητές και τις αθλήτριες...

 270 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι νικητές στα ''Καλύδνια 2023''!

  Οι νικητές στα ''Καλύδνια 2023''!
Πριν από 3 ημέρες
21:08 | Δευ 5 Ιουν, 2023

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το τουρνουά Ενηλίκων "Καλύδνια 2023" με τη συμμετοχή αθλητριών και αθλητών από τους Ομίλους Kalymnos Tennis Club, Όμιλος Αντισφαίρισης Κω, Όμιλος αντισφαίρισης Αγίου Σουλά, Ροδιακός Όμιλος...

 529 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τον Νοέμβριο το 1ο αθλητικό φεστιβάλ πολεμικών τεχνών!

  Τον Νοέμβριο το 1ο αθλητικό φεστιβάλ πολεμικών τεχνών!
Πριν από 4 ημέρες
09:06 | Δευ 5 Ιουν, 2023

Τον προσεχή Νοέμβριο στη Ρόδο θα διεξαχθεί το 1ο Αθλητικό Φεστιβάλ δεξιοτήτων και ικανοτήτων πολεμικών τεχνών που διοργανώνει η K.M.A.E.S. – Education με συνεργασία με τον ΓΑΟ ταεκβοντο Ρόδου. Η...

 118 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το πρώτο μέρος του MTB στην Κω!

  Το πρώτο μέρος του MTB στην Κω!
Πριν από 5 ημέρες
09:00 | Κυρ 4 Ιουν, 2023

Το Σάββατο 3 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του διασυλλογικού αγώνα ορεινής ποδηλασίας, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω, στην περιοχή της Παναγιάς Τσουκαλαριάς. Μία ιδιαίτερη ημέρα για τον...

 256 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αύριο το όρτσα- πρίμα του ΑΣΙΑΘΡ

  Αύριο το όρτσα- πρίμα του ΑΣΙΑΘΡ
Πριν από 6 ημέρες
15:47 | Σαβ 3 Ιουν, 2023

Το δεύτερο σκέλος του αγώνα «Παράκτιες Διαδρομές» του πρωταθλήματος του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας για το 2023 θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή, 04 Ιουνίου. Στις 11 το πρωί θα γίνει...

 215 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αύριο το Run Karpathos!

  Αύριο το Run Karpathos!
Πριν από 6 ημέρες
15:36 | Σαβ 3 Ιουν, 2023

Το Επαρχείο Καρπάθου, η Η.Ν. Κάσου, ο Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ Μενετών και Έμπειροι εθελοντές αθλητές, συνδιοργανώνουν αύριο, Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023, αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Κάρπαθο. Επίσης, στηρίζεται από την...

 176 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ξεκίνησαν οι μεταγραφές στο τένις!

  Ξεκίνησαν οι μεταγραφές στο τένις!
Πριν από 6 ημέρες
08:50 | Σαβ 3 Ιουν, 2023

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ενημέρωσε ότι από την 1η Ιουνίου ξεκίνησε η μετεγγραφική περίοδος, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου. Ταυτόχρονα υπενθύμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ολοκληρωθεί...

 181 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι ''Παράκτιες Διαδρομές'' του ΑΣΙΑΘΡ!

  Οι ''Παράκτιες Διαδρομές'' του ΑΣΙΑΘΡ!
Πριν από 7 ημέρες
15:52 | Παρ 2 Ιουν, 2023

Το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας για το 2023. Μετά «Το Τάμα», σειρά έχει ο αγώνας «Παράκτιες Διαδρομές» στην θαλάσσια περιοχή...

 209 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Non stop δράση από τον Ο.Α.Μ.Ρ.!

  Non stop δράση από τον Ο.Α.Μ.Ρ.!
Πριν από 7 ημέρες
13:05 | Παρ 2 Ιουν, 2023

Συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα η αγωνιστική δραστηριότητα στο ΜΠΡΙΤΖ από τον Ο.Α.Μ.Ρ. με τις παρακάτω ημερίδες: Την περασμένη Δευτέρα 29/05/23 πραγματοποιήθηκε η 3η  Ημερίδα Ζευγών (5ης βαθμίδας) κατηγορίας Open με...

 221 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η παρουσία του Κ.Ο.Π. στη Ρόδο!

  Η παρουσία του Κ.Ο.Π. στη Ρόδο!
Πριν από 7 ημέρες
21:02 | Πεμ 1 Ιουν, 2023

Ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία του στο τοπικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά: ''Το διήμερο 27-28 Μαΐου διοργανώθηκε στη Ρόδο το τοπικό πρωτάθλημα δρόμου Δωδεκανήσου μικρών κατηγοριών.  Στα αγωνίσματα...

 278 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Αθήνα η Κορκή!

  Στην Αθήνα η Κορκή!
Πριν από 8 ημέρες
08:28 | Πεμ 1 Ιουν, 2023

Αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, η αθλήτρια του συλλόγου ΓΣ Ιπποκράτης ο Κώος, Άννα- Αγάπη Κορκή, για να λάβει μέρος στον προκριματικό αγώνα ρυθμικής γυμναστικής παγκορασίδων του πανελληνίου πρωταθλήματος που...

 115 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

3ο ITF Play Tennis Course Προπονητών

  3ο ITF Play Tennis Course Προπονητών
Πριν από 9 ημέρες
11:37 | Τετ 31 Μαϊ, 2023

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με την υποστήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Ολυμπιακής Αλληλεγγύης διοργανώνει Course προπονητών τένις Level Ι. Το ITF...

 223 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νυχτερινό τουρνουά στο Ρ.Ο.Α.

  Νυχτερινό τουρνουά στο Ρ.Ο.Α.
Πριν από 9 ημέρες
16:44 | Τρι 30 Μαϊ, 2023

Οι αγώνες συνεχίζονται στο Ρ.Ο.Α. με το νυχτερινό τουρνουά ανδρών και γυναικών. Η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Το νυχτερινό τουρνουά διπλών ανδρών και γυναικών του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης  επιστρέφει το Σάββατο...

 205 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Επιτυχημένος ο αγώνας Διαγόρας Pista

  Επιτυχημένος ο αγώνας Διαγόρας Pista
Πριν από 10 ημέρες
13:51 | Τρι 30 Μαϊ, 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο ο ποδηλατικός αγώνας πίστας που συνδιοργάνωσαν για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΔΟΠΑΡ με την ονομασία ΔΙΑΓΟΡΑΣ...

 354 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με επιτυχία το Shoji Hiroshi!

  Με επιτυχία το Shoji Hiroshi!
Πριν από 11 ημέρες
13:54 | Δευ 29 Μαϊ, 2023

Ολοκληρώθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής, το Τουρνουά ‘’SHOJI Hiroshi’’. Ένα τουρνουά με κατηγορίες μόνο στο κούμιτε, (αγώνας με αντίπαλο). Στην ανακοίνωση του, ο Νίκος Αφεντούλης αναφέρει: ''Αυτό το...

 179 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΠΟΡΙΑ

Το βενετοκλειο δεν χρησιμοποιείται από κάποια ομάδα;

Ξυπνα

Και ο ιπποκρατης χωρίς μεταγραφές επαιξε και έφαγε τα μούτρα του

Μακαρος

Μάκη τι γίνεται; μέσα Ιούνη και δεν έχουμε ανανεώσεις μεταγραφές παίχτες προπονητές; στασιμότητα

Μίμης

Ρε παιδιά τι σας έπιασε με το να γίνει κλειστό στο στάδιο; Προφανώς πρέπει να γίνουν στα μέρη που λέει...

άσχετος με το θρμα

τόσο σίγουροι είστε οτι θα ανέβετε; στους τελικούς κερδίσατε 3-2 στο τελευταίο παιχνίδι με ένα καλάθι μακάρι νσ ανεβει ο...

γήπεδο Κολοσσος

Ο Κολοσσός είναι στην Α1 και μπράβο του, και για αυτό έχει πάρει "αποκλειστικά" το κλειστό στην Καλλιθέα. Τώρα θέλει...

ΚΟΛΟΣΣΑΡΑΣ

Ειναι κριμα που εχουν αυτη την αποψη ενεργοι αθλητες . Ας υποθεσουμε οτι τους κανει προταση ο κολοσσος να αγωνιστουν...

αμπασχετος

και γιατι να του κανει το κρατος??σημερα ειναι αυριο δεν ειναι... επιχειρηση ειναι ο κολοσσος οπως πολλες ομαδες...μην μας πεις...

ΜΑΣΧΕΤΟΣ

1ο ο ερασιτέχνης Κολοσσός σωστά λέγεται Κολοσσός αλλά η ΚΑΕ ; 2ο μου είπες να μην μπερδεύω τον ερασιτέχνη κολοσσό...

ΜΑΣΧΕΤΟΣ

ΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΣΑΝ ΚΑΕ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!