
Στην 3η θέση η Φλόγα!
Την τρίτη θέση στο φάιναλ-φορ κατέκτησε ο Φλόγα, η οποία κέρδισε με 3-0 σετ τον Ανταγόρα στον μικρό τελικό, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά ήταν καλύτερη στο νησί του Ιπποκράτη και κέρδισε στον «τελικό της παρηγοριάς», κατακτώντας την τρίτη θέση, την οποία κατείχε και στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Στα δύο πρώτα σετ, ο Ανταγόρας προσπάθησε περισσότερο, αλλά η Φλόγα ήταν εμφανώς καλύτερη και παίρνοντας εύκολα το 3ο σετ, πήρε τη νίκη, τερματίζοντας στην τρίτη θέση φέτος στα Δωδεκάνησα.
Τα σετ: 25-19 (20’), 25-19 (27’), 25-12 (22’)
Διαιτητές: Χατζησταυρίδης- Δημόπουλος/ Φιντιρικάκη
Α.Π.Σ. ΦΛΟΓΑ (Νίκος Τσιντομηνάς): Παντέχης, Πιέτρι, Σππυρίδης, Σωτηρίου, Ορμενάι, Παρδαλάς, Ρέγκλης, Ρουσέττος, Χριστοφορίδης, Δημητριάδης, Καλιόζης, Κρητικός, Γεράκης, Λυράς.
ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ (Στράτος Μπίλλης): Πρέζας, Κανάκης, Μποτονάκης, Χατζηζαχαρίας, Μπίλλης, Κατσανάκης, Πετρίδης, Πετρακάκης, Κεφαλιανός, Μουλάς, Κουλιέρης, Κουτσουράης.
Το βενετοκλειο δεν χρησιμοποιείται από κάποια ομάδα;