www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Τουρνουά μίνι από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.!
09:25 | Παρ 9 Δεκ, 2022
Εκτύπωση θέματος 299 αναγνώσεις

Τουρνουά μίνι από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.!

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου έκανε γνωστή την προκήρυξη του τουρνουά μίνι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο... Μέχρι 16 Δεκεμβρίου η προθεσμία συμμετοχών!

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου διοργανώνει τουρνουά μίνι με την προϋπόθεση ότι σ' αυτό δικαιούνται να πάρουν μέρος μόνο όσα σωματεία έχουν ενταχθεί στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως αναφέρει η προκήρυξη. Αναλυτικά: ''Σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυόντων Αθλητικών Νόμων, των Καταστατικών της Ε.Ο.Κ. , των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. καθώς και της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ.2022–2023 ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ το Τουρνουά MiniΒasket U11 της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1ο : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο Τουρνουά MiniBasket U11 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, δικαιούνται συμμετοχής όλα τα σωματεία της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου, με μία ή δύο ή παραπάνω αντιπροσωπευτικές ομάδες ανά σωματείο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ τα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α. και έχουν αριθμό ειδικής αθλητικής αναγνώρισης.

ΑΡΘΡΟ 2ο : ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην ΤΕ ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ., το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2022 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  Επιβάλλεται οι συμμετέχουσες ομάδες να γνωστοποιούν στην ΤΕ ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. εάν το γήπεδο τους, διαθέτει ρυθμιζόμενες μπασκέτες χαμηλού ύψους

ΑΡΘΡΟ 3ο : ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Στο Τουρνουά συμμετέχουν ομάδες σε μικτά τμήματα ή σε τμήματα αγοριών ή σε τμήματα κοριτσιών και δικαιούνται συμμετοχής αθλητές/αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το έτος 2012 και νεότεροι, έχουν κάνει την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ε.Ο.Κ. είτε με εκτυπωμένο δελτίο ή απλά να έχουν δηλωθεί ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα και έχουν υποχρεωτικά κάρτα υγείας εν ισχύ, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν.4479/2017 και την ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Αθλητισμού.
Κάθε σωματείο μπορεί να δηλώνει σε κάθε αγώνα από οκτώ (8) έως δεκαπέντε (15) αθλητές. Συγκεκριμένα, τον αγώνα θα ξεκινήσουν πέντε (5) αθλητές και θα υπάρχουν υποχρεωτικά αλλαγές ανά 4 λεπτά.
Σε περίπτωση που μια ομάδα εμφανιστεί με λιγότερους από οκτώ (8) αθλητές, θα μηδενίζεται, ο αγώνας ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ και εφόσον επαναληφθεί εμφάνιση με λιγότερους από οκτώ (8) αθλητές από την ίδια ομάδα τότε εκείνη θα αποκλείεται από τη συνέχεια του Τουρνουά. 

ΑΡΘΡΟ 4ο : ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Οι αγώνες του Τουρνουά θα διεξάγονται κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ, ή άλλη ημέρα εφόσον η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου ., ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, θεωρήσει αυτό απαραίτητο.

ΑΡΘΡΟ 5ο: ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ.
Το σωματείο που αναγράφεται πρώτο στο πρόγραμμα των αγώνων θεωρείται γηπεδούχο και θα έχει τις ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή. Η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου διατηρεί το δικαίωμα να προσθέσει στα πιο πάνω γήπεδα και άλλα που πληρούν τους όρους διεξαγωγής του Πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που αποκλεισθεί γήπεδο ή δεν είναι δυνατόν για οποιονδήποτε λόγο να τελεσθεί ο προγραμματισμένος αγώνας σε αυτό και αφού έχει γνωστοποιηθεί έγκαιρα στην ΤΕ ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ . από το γηπεδούχο σωματείο, ο αγώνας αυτός ορίζεται την ίδια ή άλλη ημερομηνία στο ίδιο ή άλλο γήπεδο, τηρώντας τις διατάξεις του άρθρου 3 της παρούσας προκήρυξης. Αν οι ώρες των κλειστών ή ανοιχτών γηπέδων είναι περιορισμένες,  εφόσον υπάρχει η δυνατότητα μεταφερόμενων μπασκετών, μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός των γηπέδων και τα παιδιά να παίζουν 4 VS 4 σε παράλληλα γήπεδα, ειδικά όταν υπάρχουν πολλά παιδιά, όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διαχωρίζουμε και τα διαφορετικά επίπεδα παικτών που έχουμε για αποτελεσματικότερη διαχείριση του υλικού μας. Εάν υπάρχει η δυνατότητα μεταφερόμενης χαμηλής μπασκέτας, το ύψος του στεφανιού θα πρέπει να έχει ύψος το πολύ 2,60μ από το έδαφος. Για τη γραμμή βάσης τοποθετείται χαρτοταινία για γραμμή βάσης ακριβώς εκεί που ξεκινάει το χαμόγελο και μεταφέρονται τα καλάθια (βλ. σχήμα) για να μειωθεί η απόσταση από τις βολές και το τρίποντο. Για την ελεύθερη βολή είναι σημαντικό να προσαρμόσουμε τη γραμμή της ελεύθερης βολής στις δυνατότητες των μικρών αθλητών αυτής της ηλικίας. Η απόσταση θα πρέπει να είναι από 4.00μ έως 5.80μ από τη βασική γραμμή (Baseline).

ΑΡΘΡΟ 6ο : ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα διεξάγονται με δερμάτινη  ή συνθετική δερμάτινη μπάλα  Νο 5.

ΑΡΘΡΟ 7ο : ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
Οι αθλητές θα φορούν εμφανίσεις με αριθμούς από το 0 έως το 99. Οι γηπεδούχοι φορούν ανοιχτό χρώμα και οι φιλοξενούμενοι σκουρόχρωμο .

ΑΡΘΡΟ 8o: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι κάθε μικρός αθλητής να παίζει τουλάχιστον το μισό χρόνο από το συνολικό χρόνο ολόκληρου του παιχνιδιού. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι συνολικά έξι περίοδοι των οκτώ (8’) λεπτών μεικτού χρόνου. Στα τελευταία 15’’ της κάθε περιόδου ο χρόνος θα είναι καθαρός. Ο χρόνος σταματάει στις ελεύθερες βολές καθώς και στο τέλος του αγώνα, εφόσον ο διαιτητής το αποφασίσει για άλλους λόγους (π.χ τραυματισμός παίκτη κ.ο.κ). Η εναλλαγή των γηπέδων θα πραγματοποιείται μετά το πέρας της 3ης περιόδου. Με το πέρας των τεσσάρων λεπτών (4’), του μεικτού χρόνου, στις τέσσερις πρώτες περιόδους, θα σταματά ο χρόνος και θα γίνονται αλλαγές αθλητών/τριών. Για οικονομία χρόνου, οι αγώνες μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε τέσσερις (4) περιόδους των οκτώ (8’) λεπτών, μεικτού χρόνου, με τα τελευταία 15’’ της κάθε περιόδου να είναι καθαρά. Στην περίπτωση αυτή, η εναλλαγή των γηπέδων θα πραγματοποιείται μετά το πέρας της 2ης περιόδου. Ένας αθλητής του σωματείου δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται μετά από διακοπή για αλλαγές ή στο τέλος της περιόδου, εφόσον το σωματείο διαθέτει στη σύνθεσή του από δέκα αθλητές/τριες και πάνω. Σε περίπτωση που σωματείο διαθέτει λιγότερους από δέκα αθλητές/τριες, απαγορεύεται ρητά η συμμετοχή αθλητή για περισσότερα από οκτώ (8’) λεπτά συνεχόμενα. Όλοι οι αθλητές που είναι δηλωμένοι στο Ε.Φ.Α. εκ μέρους των Σωματείων, υποχρεούνται να συμμετέχουν για χρονική διάρκεια κατ’ ελάχιστον 12 λεπτά. Δεν επιτρέπεται ο χρόνος συμμετοχής του αθλητή να ξεπερνάει τα 32 λεπτά συνολικά, έστω και αν η συμμετοχή του μικρού αθλητή δεν είναι συνεχόμενη. Το σκορ δεν καταγράφεται πουθενά (ειδικό φύλλο αγώνος, αγωνιστικό πίνακα κτλ).  Δεν συμπληρώνονται προσωπικά φάουλ στο ειδικό φύλλο αγώνος παρά μόνο τα ομαδικά. Δεν υπάρχει νικητής και βαθμολογία. 

ΑΡΘΡΟ 9o: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ
Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται οι κανονισμοί του MiniBasket, οι οποίοι και θα εξηγούνται στα παιδιά, με σκοπό αυτά να ξεκινήσουν να αντιλαμβάνονται τους βασικούς κανονισμούς του αθλήματος, καθώς αυτό αποτελεί και έναν από τους πρωταρχικούς στόχους του MiniΒasket. 
9.1. Σε κάθε οκτάλεπτο γίνεται τζάμπολ (jump ball) στο κέντρο του γηπέδου για την κατοχή της μπάλας. 
9.2. Στο τουρνουά, ισχύουν οι κανόνες για χρόνο επίθεσης 24’’ δευτερολέπτων, αντίθετα δεν υπάρχει περιορισμός δευτερολέπτων για διέλευση της μπάλας από το κέντρο του γηπέδου.  
Η άμυνα περιμένει την αντίπαλη ομάδα πίσω από το κέντρο του γηπέδου. 
9.3. Απαγορεύεται ρητά η εφαρμογή από τους προπονητές, οποιασδήποτε μορφής άμυνας ζώνης (απλής, σύνθετης κλπ), και η οποιαδήποτε μορφή zone press. 
Σε περίπτωση εφαρμογής αυτών των ειδών άμυνας, οι διαιτητές κάνουν παρατήρηση εξηγώντας στους μικρούς αθλητές τι δεν πρέπει να κάνουν και κάνουν σαφή προειδοποίηση στον προπονητή. 
9.4. Δεν επιτρέπεται καμία μορφή πίεσης σε οποιοδήποτε μέρος του γηπέδου. 
9.5. Δεν επιτρέπεται η βοήθεια από την αδύνατη πλευρά (weak side) αλλά ούτε και η βοήθεια από την δυνατή πλευρά (strong side). Οι παίκτες υποχρεωτικά μαρκάρουν τον παίκτη τους σε απόσταση από ένα χέρι έως ένα μέτρο. 
9.6. Δεν επιτρέπεται κάθε είδους screen στην μπάλα (Pick n Roll, hand off) ή μακριά από την μπάλα (screen away) όπως επίσης και οι παγίδες σε οποιοδήποτε μέρος του γηπέδου. 
9.7. Δεν επιτρέπεται η παραμονή των αμυντικών παραπάνω από 3’’ στην ρακέτα, εκτός αν έχει σωματική επαφή με επιθετικό παίκτη. 
9.8.Οποιαδήποτε παράβαση από τις παραπάνω τιμωρείται με ανανέωση 14’’ της επιτιθέμενης ομάδας. 
Τα άουτ θα γίνονται: 
χωρίς ο διαιτητής να δώσει την μπάλα στον παίκτη από την πλάγια γραμμή (Sideline), είτε για την επιτιθέμενη είτε για την αμυνόμενη ομάδα. 
χωρίς ο διαιτητής να δώσει την μπάλα από τη γραμμή βάσης (Baseline), όταν πρόκειται για την αμυνόμενη ομάδα. 
εφόσον ο διαιτητής δώσει την μπάλα από τη γραμμή βάσης (Baseline), όταν πρόκειται για την επιτιθέμενη ομάδα. 

ΑΡΘΡΟ 8ο : ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Στο Τουρνουά συμμετέχουν ομάδες σε μικτά τμήματα ή σε τμήματα αγοριών ή σε τμήματα κοριτσιών και δικαιούνται συμμετοχής αθλητές/αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το έτος 2012 και νεότεροι, έχουν κάνει την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ε.Ο.Κ. (με εκτυπωμένο δελτίο) και έχουν κάρτα υγείας εν ισχύ, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν.4479/2017 και την ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Αθλητισμού. Κάθε σωματείο μπορεί να δηλώνει σε κάθε αγώνα από οκτώ (8) έως δεκαπέντε (15) αθλητές. Συγκεκριμένα, τον αγώνα θα ξεκινήσουν πέντε (5) αθλητές και θα υπάρχουν υποχρεωτικά αλλαγές ανά 4 λεπτά. Σε περίπτωση που μια ομάδα εμφανιστεί με λιγότερους από οκτώ (8) αθλητές, θα μηδενίζεται, ο αγώνας ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ και εφόσον επαναληφθεί εμφάνιση με λιγότερους από οκτώ (8) αθλητές από την ίδια ομάδα τότε εκείνη θα αποκλείεται από τη συνέχεια του Τουρνουά. 

ΑΡΘΡΟ 9ο : ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ
Ο ακόλουθος τεχνικός εξοπλισμός πρέπει να είναι διαθέσιμος: 
Ένα χρονόμετρο χειρός, ένα φύλλο αγώνος, ένα σύστημα με τοξάκια κατοχής και μια σφυρίχτρα.

ΑΡΘΡΟ 10ο : ΑΝΑΒΟΛΗ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ
Για την αναβολή των αγώνων ισχύουν όσα ορίζονται από το άρθρο 50 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. Για την διακοπή των αγώνων ισχύουν όσα ορίζονται από τις οδηγίες της Ε.Ο.Κ./1371/29-03-96, σχετικές με την εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 46, του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

ΑΡΘΡΟ 11ο : ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΦΕΣΕΙΣ
Ο σκοπός των αγώνων είναι καθαρά παιδαγωγικός και ακριβώς με την ίδια λογική πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς οπότε πρέπει να αποφεύγονται σχετικές ενστάσεις και προσφυγές . 

ΑΡΘΡΟ 12ο : ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ – ΚΡΙΤΩΝ 
Στους αγώνες ορίζονται ένας (1) διαιτητής και ένας (1) κριτής. Το κόστος τους είναι δώδεκα (12) ευρώ ανά διαιτητή και οκτώ (8) ευρώ ανά κριτή, και θα καλύπτεται από το γηπεδούχο σωματείο. Εφόσον η ΚΕΔ αδυνατεί  να ορίσει Διαιτητή και Κριτή λόγω αυξημένων υποχρεώσεων είναι εφικτό ο αγώνας να διεξαχθεί με τη βοήθεια των Προπονητών. Σε περίπτωση ματαίωσης ή διακοπής αγώνα μέχρι την λήξη του Α ́ ημιχρόνου για οποιονδήποτε λόγο, τα οδοιπορικά των διαιτητών και κριτών που έχουν προσέλθει, καταβάλλονται από το γηπεδούχο σωματείο αλλά περιορίζονται στο ήμισυ, ενώ κατά την επανάληψη του αγώνα τα οδοιπορικά των διαιτητών και κριτών καταβάλλονται και πάλι και από το γηπεδούχο σωματείο. Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα μετά την έναρξη του Β ́ ημιχρόνου για οποιονδήποτε λόγο, τα οδοιπορικά των διαιτητών και κριτών που έχουν προσέλθει, καταβάλλονται και από το γηπεδούχο σωματείο στο ακέραιο. Στην επανάληψη του αγώνα καταβάλλεται από το γηπεδούχο σωματείο το ήμισυ του ποσού των οδοιπορικών. Προτείνεται κάθε γηπεδούχος ομάδα να διαθέτει έναν αθλητή μεγαλύτερης ηλικίας ως βοηθό διαιτητή και έναν ακόμα ως βοηθό κριτή. Μέσα από αυτήν την καινοτομία προσπαθούμε να μάθουμε στους αθλητές μας ότι οι διαιτητές και οι κριτές δεν είναι αντίπαλοι αλλά αναπόσπαστα κομμάτια του παιχνιδιού που αγαπάμε.

ΑΡΘΡΟ 13o : ΙΑΤΡΟΣ-ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΑΓΩΝΑ
Σχετικά με την ιατρική κάλυψη του αγώνα προβλέπονται πιστοποιημένοι ιατροί ή πιστοποιημένοι διασώστες από το ΕΚΑΒ ή τον Ερυθρό Σταυρό καθώς και από άλλους πιστοποιημένους φορείς του Υπουργείου Υγείας. Όσα Σωματεία τοποθετούν διασώστες εκτός ΕΚΑΒ και Ερυθρού Σταυρού θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council) γνωστό ως ERC. Η ανωτέρω υποχρέωση αφορά τα γηπεδούχα σωματεία. Σε περίπτωση καθυστέρησης άφιξης του προσώπου του προηγούμενου εδαφίου η καθυστέρηση έναρξης του αγώνα δεν μπορεί να παραταθεί πέραν των 30’ λεπτών. Ο αγώνας θα αναβάλλεται και και θα ορίζεται εκ νέου σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, στην έδρα του φιλοξενούμενου σωματείου, με το αρχικά γηπεδούχο να είναι εκ νέου υποχρεωμένο για την παρουσία ιατρού, διατηρώντας επίσης και όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητά του γηπεδούχου.

ΑΡΘΡΟ 14ο : ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
Εφόσον η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας, ορίσει την εφαρμογή περιορισμών για την πρόληψη έναντι του κορονοϊού Covid-19, οι αγώνες θα διεξάγονται σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Αγώνων Καλαθοσφαίρισης, όπως αυτό θα ισχύει.

ΑΡΘΡΟ 15ο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η γηπεδούχος ομάδα υποχρεούται πριν την έναρξη του αγώνα να καταβάλλει τα έξοδα του αγώνα (οδοιπορικά  διαιτητών - κριτών), των οποίων τα ποσά έχουν γνωστοποιηθεί από την Ε.Ο.Κ. Σε περίπτωση μη καταβολής τους, το υπαίτιο σωματείο θα μηδενίζεται.
Σε περίπτωση αναβολής αγώνα λόγω μη προσέλευσης Διαιτητή ή Κριτή, τότε το γηπεδούχο σωματείο υποχρεούται να καταβάλει στους παρόντες παράγοντες διεξαγωγής του αγώνα (διαιτητές, κριτές κλπ ) τα έξοδα κατά το ήμισυ. Το γηπεδούχο σωματείο είναι υποχρεωμένο να καταβάλει τα έξοδα του επαναληπτικού αγώνα. Οι αμοιβές των Διαιτητών και των Κριτών επιστρέφονται μέσω της Ένωσης από την ΕΟΚ.

ΑΡΘΡΟ 16ο: ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά και που δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνιση ή συμπλήρωση, αποφασίζει η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου  κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας. Η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου  διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα της παραχώρησης της άδειας τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του τουρνουά μέσω του οποιουδήποτε δημόσιου ή ιδιωτικού τηλεοπτικού μέσου (τηλεόραση, διαδικτυακούς τόπους, internet, κλπ) με αυστηρή τήρηση του GDPR. Για κάθε απορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο  τηλ. 6945261867 κ. Βαλεντίνα Παπαδούλη Γραμματεία  ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου .
 

Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Γ.Α.Σ. τη νίκη, η Ελπίδα τις εντυπώσεις!

Ο Γ.Α.Σ. τη νίκη, η Ελπίδα τις εντυπώσεις!

Πριν από 4 ώρες 23:05 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισε στο ντέρμπι την Ελπίδα Πεταλούδων, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις… Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν πολύ δύσκολα με 71-68, αλλά για να διεκδικήσουν τον τίτλο, θα πρέπει να...

 740 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Ελπίδα- Ροδίων Άθλησις 59-27

ΠΑΙΔΕΣ: Ελπίδα- Ροδίων Άθλησις 59-27

Πριν από 6 ώρες 20:58 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Εύκολη νίκη με σκορ 59-27 πέτυχε η Ελπίδα Πεταλούδων κόντρα στο Ροδίων Άθλησις, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα της...

 566 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Αναβλήθηκε το Κολοσσός- Παναθηναϊκός!

Αναβλήθηκε το Κολοσσός- Παναθηναϊκός!

Πριν από 7 ώρες 19:25 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Δεν θα διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι Κολοσσός- Παναθηναϊκός, γιατί οι ''πράσινοι'' δεν μπορούν να μεταβούν στο αεροδρόμιο ''Έλ Βενιζέλος'', αν και οι πτήσεις γίνονται κανονικά προς Ρόδο. Αυτός είναι και ο...

 428 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ακαδημία- Ε.Α.ΚΑ. 39-66

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ακαδημία- Ε.Α.ΚΑ. 39-66

Πριν από 8 ώρες 18:31 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Μία ακόμη νίκη πέτυχαν οι νεανίδες της Ε.Α.ΚΑ., κερδίζοντας με 66-39 τη συντοπίτισσα Ακαδημία, σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του ομίλου νήσων. Το παιχνίδι ορίστηκε σήμερα, λόγω του αποκλεισμού...

 424 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Νέα αναβολή στη Λίνδο!

Νέα αναβολή στη Λίνδο!

Πριν από 11 ώρες 15:29 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Αναβλήθηκε εκ νέου το παιχνίδι των παγκορασίδων ανάμεσα στον Κλεόβουλο Λίνδου και τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, για τον όμιλο Ρόδου. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Ρόδο καθιστούν αδύνατη τη...

 387 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Πένθος πάλι στο μπάσκετ! ''Έφυγε'' ο Βαλεντίνος Ζώγας!

Πένθος πάλι στο μπάσκετ! ''Έφυγε'' ο Βαλεντίνος Ζώγας!

Πριν από 13 ώρες 13:54 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Βαρύ πένθος και πάλι στο μπάσκετ της Δωδεκανήσου… Σε ηλικία 36 ετών (για αδιευκρίνιστους λόγους…) «έφυγε» από τη ζωή ο 36χρονος, πρώην αθλητής της Α.Ε. Δικαίου Βαλεντίνος Ζώγας. Το  κωακό...

 981 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Πάμε να το πάρουμε, όχι στην παράταση''!

''Πάμε να το πάρουμε, όχι στην παράταση''!

Πριν από 15 ώρες 11:34 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

«Ο Μανώλης (σ.σ. Χατζηκαντής) θα κάνει την επαναφορά, ο Ομέρ (σ.σ. Γκιουρκάν) θα βγει ψηλά να πάρει τη μπάλα και θα τη δώσει στον Μανώλη ή στον Ατνάν για να...

 582 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Συνωστισμός στην... κορυφή!

Συνωστισμός στην... κορυφή!

Πριν από 16 ώρες 10:47 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Η τεράστια νίκη του Γ.Σ. Δωδεκάνησος επί του Παναθηναϊκού, με το buzzer beater του Μανώλη Χατζηκαντή, δημιούργησε νέα δεδομένα και συνωστισμό στην κορυφή της Α1 Κατηγορίας μπάσκετ με αμαξίδιο, όπου...

 314 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Φοίβος Κω έκοψε την πίτα του!

Ο Φοίβος Κω έκοψε την πίτα του!

Πριν από 16 ώρες 10:22 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Σ’ ένα ζεστό περιβάλλον που είχαν ετοιμάσει κατάλληλα οι άνθρωποι του Φοίβου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στην Λέσχη αξιωματικών Κω. Ο πρόεδρος,...

 136 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Δ.Κ.Γ. Κω ''Δημήτρης Παππούλης''!

Δ.Κ.Γ. Κω ''Δημήτρης Παππούλης''!

Πριν από 17 ώρες 09:58 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Τα παλικάρια χάνονται μόνο όταν τα ξεχνάς και στην Κω κανείς δεν ξεχνάει τον αρχηγό του Φοίβου Δημήτρη Παππούλη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ο δήμαρχος...

 322 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ορισμός δύο αγώνων στην Κάλυμνο!

Ορισμός δύο αγώνων στην Κάλυμνο!

Πριν από 17 ώρες 09:36 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Ξαφνικός ορισμός δύο αγώνων σήμερα και αύριο στην Κάλυμνο… Από τη στιγμή που ο διαιτητής Άρης Φάκαρος αποκλείστηκε στο νησί των «σφουγγαραδων», αποφασίστηκε να διεξαχθεί σήμερα η αναμέτρηση της 10ης...

 259 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Και μαθηματικά στη β' φάση η Α.Ε. Δικαίου!

Και μαθηματικά στη β' φάση η Α.Ε. Δικαίου!

Πριν από 1 ημέρα 22:28 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η Α.Ε. Δικαίου, η οποία κέρδισε τον Ιπποκράτη Κω, αν και ζορίστηκε αρκετά για τρία δεκάλεπτα. Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα επικράτησε με 76-57 και...

 1202 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Διαγόρας 75-39

ΠΑΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Διαγόρας 75-39

Πριν από 1 ημέρα 21:44 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Με άνεση και σχεδόν νταμπλ-σκορ (75-39) οι παίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισαν τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον όμιλο Ρόδου. Μετά το α’ δεκάλεπτο, η ομάδα του...

 635 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Κολοσσός 48-23

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Κολοσσός 48-23

Πριν από 1 ημέρα 18:59 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Αήττητες ολοκλήρωσαν την πορεία τους στον όμιλο Ρόδου οι κορασίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, οι οποίες κέρδισαν με 48-23 τον Κολοσσό, έκαναν το 4 στα 4 και τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο...

 696 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ηρακλής 2000 50-51

  ΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ηρακλής 2000 50-51
Πριν από 4 ώρες
22:36 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Νίκη γοήτρου δια χειρός Λέπουρι για τους παίδες του Ηρακλή 2000, οι οποίοι κέρδισαν με 51-50 τον Φοίβο Κω, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον όμιλο νήσων. Η ομάδα...

 477 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 5 ώρες
22:00 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου από 3 έως 8 Φεβρουαρίου. Μ’ ένα απλό refresh, μπορείτε να ενημερωθείτε έγκαιρα...

 2354 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Έπαιξε για τρία δεκάλεπτα και κέρδισε...

  Έπαιξε για τρία δεκάλεπτα και κέρδισε...
Πριν από 6 ώρες
20:17 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Στις νίκες επέστρεψε ο Φοίβος Κω, ο οποίος κέρδισε εύκολα και με σκορ 86-73 τον Αίολο Κεφάλου, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στον όμιλο...

 370 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Το ''πανόραμα'' της Β' Εθνικής (2ος όμιλος)

  Το ''πανόραμα'' της Β' Εθνικής (2ος όμιλος)
Πριν από 8 ώρες
19:16 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Τεράστια νίκη παραμονής πέτυχε ο Ο.Φ.Η. κόντρα στο Παλαιό Φάληρο (72-71) με ½ βολές του Λάππα 0.2’’ πριν από το τέλος του αγώνα. Οι Κρητικοί πλέον ελπίζουν βάσιμα να αποφύγουν...

 84 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

''Πυρά'' Μπουρδάνου κατά διαιτησίας και Ε.Ο.Κ.!

  ''Πυρά'' Μπουρδάνου κατά διαιτησίας και Ε.Ο.Κ.!
Πριν από 9 ώρες
17:33 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε η Ε.Α.ΚΑ. στη Χίο, με τον Σωτήρη Μπουρδάνο στις δηλώσεις να μιλάει για κακούς ρέφερι στην Ελλάδα, ενώ βάλλει και κατά της Ομοσπονδίας. Ο...

 526 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι αριθμοί στο Κολοσσός- Παναθηναϊκός!

  Οι αριθμοί στο Κολοσσός- Παναθηναϊκός!
Πριν από 11 ώρες
16:05 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Με τον αγώνα του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί αύριο (6/2, 19:15, ΕΡΤ3) η 15η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα της Ρόδου έπειτα από πέντε συνεχόμενες νίκες, ηττήθηκε...

 408 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Οι κρίσιμες φάσεις στη Χίο (video)

  Οι κρίσιμες φάσεις στη Χίο (video)
Πριν από 11 ώρες
15:18 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Η Ε.Α.ΚΑ. γνώρισε την ήττα από τον Φ.Ο. Βροντάδου Χίου με 77-71, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε...

 369 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Νέα ήττα της Ε.Α.ΚΑ. στη Χίο!

  Νέα ήττα της Ε.Α.ΚΑ. στη Χίο!
Πριν από 12 ώρες
14:53 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Ούτε στη Χίο κατάφερε να κερδίσει η Ε.Α.ΚΑ., η οποία ηττήθηκε με 77-71 από τον Φ.Ο.  Βροντάδου και παραμένει πολύ χαμηλά στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι Καλύμνιοι γνώρισαν...

 911 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Δεν πέφτει... καρφίτσα στη Χίο!

  Δεν πέφτει... καρφίτσα στη Χίο!
Πριν από 14 ώρες
13:16 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Κατάμεστο είναι το κλειστό γυμναστήριο της Χίου για το παιχνίδι Φ.Ο. Βροντάδου- Ε.Α. Καλύμνου, που διεξάγεται αυτή την ώρα για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Οι Χιώτες έχουν δημιουργήσει...

 550 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Μίλησαν'' οι έδρες στη Basket League!

  ''Μίλησαν'' οι έδρες στη Basket League!
Πριν από 16 ώρες
10:36 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Οι έδρες «μίλησαν» χθες στη Basket League… Στο μεγάλο ντέρμπι ο Άρης κέρδισε την Α.Ε.Κ. με 74-64, ενώ με νίκες προχώρησαν ο Προμηθέας Πάτρας (76-66 την Καρδίτσα) και το Περιστέρι...

 145 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Όλα για όλα η Ε.Α.ΚΑ. στη Χίο!

  Όλα για όλα η Ε.Α.ΚΑ. στη Χίο!
Πριν από 17 ώρες
10:11 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Μονόδρομο αποτελεί για την Ε.Α. Καλύμνου, σήμερα το μεσημέρι (12:30) στη Χίο κόντρα στον Φ.Ο. Βροντάδου. Μετά την ήττα στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, οι ''σφουγγαράδες'' βρίσκονται...

 276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Χειμωνιάτικες ''μάχες'' σε τρία νησιά!

  Χειμωνιάτικες ''μάχες'' σε τρία νησιά!
Πριν από 17 ώρες
09:52 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Έξι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα, εκ των οποίων η μία καιρού επιτρέποντος για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ… Τα τρία παιχνίδια στην Κάλυμνο αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας και ορίστηκε η αναμέτρηση Ακαδημία-...

 195 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Κι όμως... έχασε ο Πανιώνιος!

  Κι όμως... έχασε ο Πανιώνιος!
Πριν από 1 ημέρα
22:04 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Κι όμως ο Πανιώνιος… χάνει! Ο Πρωτέας Βούλας «λύγισε» τους Νεοσμυρνιώτες με 81-79 και τους υποχρέωσε στην πρώτη τους ήττα τη φετινή σεζόν. Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής,...

 455 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Τρεις αναβολές αύριο στην Κάλυμνο

  Τρεις αναβολές αύριο στην Κάλυμνο
Πριν από 1 ημέρα
21:51 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Τρεις αναβολές λόγω καιρού σε αυριανά παιχνίδια που είχε ορίσει η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα, δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις τα παιχνίδια στην Κάλυμνο, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι...

 244 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ! Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος λύγισε τον Παναθηναϊκό!

  ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ! Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος λύγισε τον Παναθηναϊκό!
Πριν από 1 ημέρα
20:55 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ! Στο καλύτερο παιχνίδι της… δεκαετίας, ο Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ «γονάτισε» τον Παναθηναϊκό με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BUZZER BEATER ΤΡΙΠΟΝΤΟ του ΤΙΤΑΝΑ Μανώλη Χατζηκαντή! Η ροδίτικη ομάδα κέρδισε με 61-60 τον Παναθηναϊκό και...

 879 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ:Κολοσσός 2-Κολοσσός 1 23-73

  ΠΑΙΔΕΣ:Κολοσσός 2-Κολοσσός 1 23-73
Πριν από 1 ημέρα
18:42 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Όπως αναμενόταν, ο Κολοσσός 1 κέρδισε τη δεύτερη του ομάδα με 73-23, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος. Στο «Βενετόκλειο» η ομάδα του Πάνου Παναγιωταράκου κέρδισε τους...

 396 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Ο Γ.Σ. Ίρις έκοψε την πίτα του!

  Ο Γ.Σ. Ίρις έκοψε την πίτα του!
12:43 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Ο Γ.Σ. Ίρις Κω στο μπάντμιντον έκοψε τη βασιλόπιτα του με την παρουσία αρκετού κόσμου και ανακοίνωσε τα εξής: ''Σε...

 177 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι συμμετοχές για τον Περιφερειακό αγώνα!

  Οι συμμετοχές για τον Περιφερειακό αγώνα!
16:36 | Παρ 3 Φεβ, 2023

Αύριο (καιρού επιτρέποντος) στο πάρκο της οδού Βύρωνος θα διεξαχθεί ο Περιφερειακός Αγώνας σε ανώμαλο έδαφος που διοργανώνει η ΕΑΣ...

 130 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Για την διάκριση στην Αθήνα ο Ν.Ο.Ρ.

  Για την διάκριση στην Αθήνα ο Ν.Ο.Ρ.
16:50 | Πεμ 2 Φεβ, 2023

Αναχώρησε σήμερα η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Ρόδου, για να συμμετάσχει στον Πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα "Ειρήνης & Φιλίας", που διοργανώνει...

 574 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με 19 αθλητές στην Αθήνα οι Penguins!

  Με 19 αθλητές στην Αθήνα οι Penguins!
13:50 | Πεμ 2 Φεβ, 2023

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου αναχωρεί η πρώτη απο τις δυο αποστολές της αγωνιστικής ομάδας των Πιγκουίνων για την Αθήνα όπου θα...

 134 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Ιππότης διοργανώνει τα σχολικά πρωταθλήματα στο σκάκι!

  Ο Ιππότης διοργανώνει τα σχολικά πρωταθλήματα στο σκάκι!
12:00 | Πεμ 2 Φεβ, 2023

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου διοργανώνει και φέτος τα Σχολικά πρωταθλήματα Δωδεκανήσου. Οι αγώνες θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο της Κρεμαστής...

 91 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Διακρίσεις για Κριαρά και Τοπάλ!

  Διακρίσεις για Κριαρά και Τοπάλ!
11:32 | Πεμ 2 Φεβ, 2023

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο κλειστό «Τασούλα Κελεσίδου» στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη ημερίδα κλειστού στίβου, με την συμμετοχή ενός αθλητή και...

 141 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το υπόμνημα του Παπασταματάκη!

  Το υπόμνημα του Παπασταματάκη!
11:16 | Πεμ 2 Φεβ, 2023

Ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠ Δωδεκανήσου Ιωάννης Παπασταματάκης συμμετείχε στην ειδική θεματική συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της...

 80 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)