www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Τουρνουά κοριτσιών από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.
18:13 | Πεμ 8 Δεκ, 2022
Εκτύπωση θέματος 998 αναγνώσεις

Τουρνουά κοριτσιών από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος διοργανώνει τουρνουά κοριτσιών U13 και συγκεκριμένα για αθλήτριες γεννηθείσες τα έτη 2009, 2010, 2011 και 2012. Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστή και την προκήρυξη των αγώνων. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών θα λήξει τη μεθεπόμενη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά, η προκήρυξη του τουρνουά της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Άρθρο 1ο. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 
1.1.Τα σωματεία υποχρεούται να καταθέσουν ενυπόγραφη δήλωση συμμετοχής στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου για το πρωτάθλημα κοριτσιών U13 με κατάσταση όλων των αθλητριών που θα λάβουν μέρος, έως την Παρασκευή 16/12/2022 

Άρθρο 2ο. ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ 
2.1. Γήπεδα αγώνων ορίζονται όλα τα κλειστά και ανοιχτά  γήπεδα , σε ημέρες διεξαγωγής αγώνων που θα ορίσει η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου. 

Άρθρο 3ο. ΗΛΙΚΙΕΣ 
3.1. στο πρωτάθλημα μπορούν να λάβουν μέρος αθλήτριες γεννημένες τα έτη 2009-2010-2011 και 2012. 

Άρθρο 4ο. ΜΠΑΛΑ ΑΓΩΝΩΝ 
4.1. στο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιηθεί μπάλα Molten size 6. 

Άρθρο 5ο. αθλήτριες δικαιούμενες συμμετοχής 
5.1.Στο Πρωτάθλημα και στο Τουρνουά δικαιούνται να λάβουν μέρος αθλήτριες που έχουν κάνει εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και έχουν εκτυπώσει το δελτίο τους καθώς και την κάρτα υγείας αθλητού, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν.4479/2017 και την ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Αθλητισμού. 

Άρθρο 6ο. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ 
6.1. οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν με κατ’ ελάχιστο αριθμό 7 αθλητριών και μέγιστο 15. 
6.2. σε περίπτωση συμμετοχής ομάδας με κάτω από 7 αθλήτριες, ο αγώνας διεξάγεται κανονικά με την μορφή φιλικού χαρακτήρα και η ομάδα θα μηδενίζεται με 20-00. Δεν αποβάλλεται καμία ομάδα από το πρωτάθλημα, μόνο με δική της βούληση μπορεί να αποχωρήσει. 
6.3. τονίζεται στους παράγοντες, προπονητές και γονείς των αθλητριών, ότι ο σκοπός του πρωταθλήματος είναι κυρίως η χαρά του παιχνιδιού και ότι η νίκη ή η ήττα έχουν μικρή σημασία. 

Άρθρο 7ο. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ 
7.1 Ο αγώνας των Κοριτσιών U-13  θα διαρκεί συνολικά 32 λεπτά , δηλαδή τέσσερα (4) οκτάλεπτα (8’) καθαρού χρόνου. Μετά το 2ο οκτάλεπτο θα υπάρχουν δέκα (10’) λεπτά για ημίχρονο και μετά θα γίνεται αλλαγή των καλαθιών . 
7.2 Οι ομάδες του πρωταθλήματος Κοριτσιών U-13 είναι υποχρεωμένες να χρησιμοποιούν κάθε αθλήτριά τους για τουλάχιστον 1 οκτάλεπτο (8΄) σε κάθε αγώνα. Στο τελευταίο οκτάλεπτο (8’) επιτρέπονται ελεύθερες αλλαγές για κάθε ομάδα. 
7.3 Γενικά η διάρκεια της επίθεσης θα είναι 24’’ και ο χρόνος για να περάσει η επιτιθέμενη ομάδα το κέντρο είναι 8’’. Ο χρόνος ανανέωσης στην επίθεση είναι 14΄΄. 

Άρθρο 8ο. ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 
8.1 Ο αγώνας στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U-13  θα έχει σκορ που θα αναγράφεται σε πίνακα, ηλεκτρονικό ή μη, και θα παγώνει εάν η διαφορά ξεπεράσει τους 20 πόντους. Οι πόντοι θα συνεχίζονται να γράφονται στο φύλλο αγώνα .Εξυπακούεται ότι όταν η διαφορά ξαναπέσει κάτω από 20 πόντους το τρέχον σκορ θα επανέρχεται (ξεπάγωμα) στον ηλεκτρονικό, ή μη, πίνακα. 
8.2 Επιτρέπεται μόνο η προσωπική άμυνα (MTM ) η οποία μπορεί να εφαρμόζεται στο ½ ή στα ¾ (προέκταση προσωπικής γραμμής ελευθέρων βολών ) ή και σε όλο το γήπεδο . 
8.3 Επιτρέπεται η βοήθεια από οποιαδήποτε πλευρά (δυνατή ή αδύνατη πλευρά) με την βασική προυπόθεση ότι: 
δεν θα υπάρχουν ποτέ δύο (2) αμυντικές παίκτριες στην μπάλα, και 
όταν έλθει η αμυντική βοήθεια ( αμυντική παίκτρια πάνω στη μπάλα) οι υπόλοιπες αμυντικές(-ή) πρέπει να είναι σε κίνηση και με την πάσα δεν πρέπει οι αμυντικές της δυνατής πλευράς να έχουν απόσταση πάνω από 1 και ½ μέτρου από την επιθετική που μαρκάρουν 
8.4 Ιδιαίτερα στη set επίθεση με την μπάλα στο πλάγιο χώρο όταν: 
η μπάλα είναι πάνω από το ύψος της γραμμής των τριών (3) πόντων οι αμυντικές της αδύνατης πλευράς πρέπει να έχουν και τα δύο πόδια έξω από την ρακέτα 
η μπάλα είναι κάτω από το ύψος της γραμμής των τριών (3) πόντων οι αμυντικές της αδύνατης πλευράς πρέπει να έχουν το εξωτερικό πόδι έξω από την ρακέτα (1πόδι μέσα – 1 έξω). 
 8.5 Δεν επιτρέπεται η αμυντική που μαρκάρει την μπάλα ή μαρκάρει επιθετική στην δυνατή πλευρά να έχει απόσταση μεγαλύτερη του 1 και ½ μέτρου από αυτήν 
8.6 Δεν επιτρέπονται οι παγίδες σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου. 
8.7 Δεν επιτρέπεται κανένα είδος screen (πάνω στη μπάλα “ball screen” και μακριά από αυτήν “off-ball screen”) όπως και η συνεργασία με πάσα χέρι - χέρι (hand- off) . 
8.8 Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση οποιασδήποτε άμυνας ζώνης σε όλο ή το μισό γήπεδο (zone- zone press) όπως επίσης και η χρησιμοποίηση μεταβλητής ή συνδυαστικής άμυνας (match up zone, box-1 triangle-2). 
8.9 Δεν επιτρέπεται η παραμονή αμυντικής παραπάνω από 3’’ στην ρακέτα εκτός αν έχει σωματική επαφή με κάποια επιθετική παίκτρια. 
8.10 Να τονίσουμε εδώ ότι η βοήθεια των Προπονητών και των Διαιτητών στην εφαρμογή των 8.2 έως και 8.9 παραπάνω είναι πολύ σημαντική και πρέπει οι διαιτητές να εξηγούν αρχικά (3 φορές ανά ομάδα) στις αθλήτριες ποιό είναι το σωστό και μετέπειτα να τις τιμωρούν με τεχνική ποινή (1 ελεύθερη βολή και η μπάλα ξανά στην επίθεση). 

Άρθρο 9ο. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
9.1 Στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U-13 θα υπάρχει νικήτρια αγώνα και βαθμολογία . 

Άρθρο 10ο. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 
10.1. Ο σκοπός των αγώνων είναι καθαρά παιδαγωγικός και ακριβώς με την ίδια λογική πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς οπότε πρέπει να αποφεύγονται σχετικές ενστάσεις και προσφυγές 

Άρθρο 11ο. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 
11.1 Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή είναι υποχρεωμένα να διαφυλάξουν το κύρος και τον κώδικα συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια των αγώνων. 
11.2. Τα γηπεδούχα σωματεία ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να έχουν ιατρό ή άτομο εκπαιδευμένο σε πρώτες βοήθειες κατά την διάρκεια των αγώνων στην έδρα τους, εκτός αν η οικεία προκήρυξη του τουρνουά ορίζει την ύπαρξη ιατρού υποχρεωτικά. Σε περίπτωση καθυστέρησης άφιξης του ιατρού ή του εκπαιδευμένου ατόμου σε πρώτες βοήθειες πέραν των 30’ λεπτών από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και το γηπεδούχο σωματείο θα μηδενίζεται . 
11.3. Μετά το τέλος των παιχνιδιών του πρωταθλήματος οι προπονητές(τριες) των δύο ομάδων υποχρεούνται να δώσουν στον κριτή του αγώνα τις δύο (2) καλύτερες αθλήτριες της αντίπαλης ομάδας. Ο κριτής θα αναγράφει στην πίσω σελίδα του Φ.Α τα ονόματα των αθλητριών και δίπλα θα υπογράφουν οι προπονητές(τριες). Τα εν λόγω ονόματα των MVP δεν θα ανακοινώνονται για κανέναν λόγο σε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Άρθρο 12ο : ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ – ΚΡΙΤΩΝ 
12.1. Στους αγώνες ορίζονται ένας (1) διαιτητής και δύο (2) κριτές. Το κόστος τους είναι δώδεκα (12) ευρώ ανά διαιτητή και οκτώ (8) ευρώ ανά κριτή, και θα καλύπτεται από το γηπεδούχο σωματείο. 
Σε περίπτωση ματαίωσης ή διακοπής αγώνα μέχρι την λήξη του Α ́ ημιχρόνου για οποιονδήποτε λόγο, τα οδοιπορικά των διαιτητών και κριτών που έχουν προσέλθει, καταβάλλονται από το γηπεδούχο σωματείο αλλά περιορίζονται στο ήμισυ, ενώ κατά την επανάληψη του αγώνα τα οδοιπορικά των διαιτητών και κριτών καταβάλλονται και πάλι και από το γηπεδούχο σωματείο.
Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα μετά την έναρξη του Β ́ ημιχρόνου για οποιονδήποτε λόγο, τα οδοιπορικά των διαιτητών και κριτών που έχουν προσέλθει, καταβάλλονται και από το γηπεδούχο σωματείο στο ακέραιο.
Στην επανάληψη του αγώνα καταβάλλεται από το γηπεδούχο σωματείο το ήμισυ του ποσού των οδοιπορικών.

Άρθρο 13ο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
12.1. Η γηπεδούχος ομάδα υποχρεούται πριν την έναρξη του αγώνα να καταβάλλει τα έξοδα του αγώνα (οδοιπορικά  διαιτητών - κριτών), των οποίων τα ποσά έχουν γνωστοποιηθεί από την Ε.Ο.Κ. Σε περίπτωση μη καταβολής τους, το υπαίτιο σωματείο θα μηδενίζεται.
Σε περίπτωση αναβολής αγώνα λόγω μη προσέλευσης Διαιτητή ή Κριτή, τότε το γηπεδούχο σωματείο υποχρεούται να καταβάλει στους παρόντες παράγοντες διεξαγωγής του αγώνα (διαιτητές, κριτές κλπ ) τα έξοδα κατά το ήμισυ. 
Το γηπεδούχο σωματείο είναι υποχρεωμένο να καταβάλει τα έξοδα του επαναληπτικού αγώνα.
Οι αμοιβές των Διαιτητών και των Κριτών επιστρέφονται μέσω της Ένωσης από την ΕΟΚ
 

Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Γ.Α.Σ. τη νίκη, η Ελπίδα τις εντυπώσεις!

Ο Γ.Α.Σ. τη νίκη, η Ελπίδα τις εντυπώσεις!

Πριν από 10 ώρες 23:05 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισε στο ντέρμπι την Ελπίδα Πεταλούδων, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις… Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν πολύ δύσκολα με 71-68, αλλά για να διεκδικήσουν τον τίτλο, θα πρέπει να...

 1106 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Ελπίδα- Ροδίων Άθλησις 59-27

ΠΑΙΔΕΣ: Ελπίδα- Ροδίων Άθλησις 59-27

Πριν από 12 ώρες 20:58 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Εύκολη νίκη με σκορ 59-27 πέτυχε η Ελπίδα Πεταλούδων κόντρα στο Ροδίων Άθλησις, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα της...

 594 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Αναβλήθηκε το Κολοσσός- Παναθηναϊκός!

Αναβλήθηκε το Κολοσσός- Παναθηναϊκός!

Πριν από 13 ώρες 19:25 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Δεν θα διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι Κολοσσός- Παναθηναϊκός, γιατί οι ''πράσινοι'' δεν μπορούν να μεταβούν στο αεροδρόμιο ''Έλ Βενιζέλος'', αν και οι πτήσεις γίνονται κανονικά προς Ρόδο. Αυτός είναι και ο...

 502 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ακαδημία- Ε.Α.ΚΑ. 39-66

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ακαδημία- Ε.Α.ΚΑ. 39-66

Πριν από 14 ώρες 18:31 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Μία ακόμη νίκη πέτυχαν οι νεανίδες της Ε.Α.ΚΑ., κερδίζοντας με 66-39 τη συντοπίτισσα Ακαδημία, σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του ομίλου νήσων. Το παιχνίδι ορίστηκε σήμερα, λόγω του αποκλεισμού...

 444 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Νέα αναβολή στη Λίνδο!

Νέα αναβολή στη Λίνδο!

Πριν από 17 ώρες 15:29 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Αναβλήθηκε εκ νέου το παιχνίδι των παγκορασίδων ανάμεσα στον Κλεόβουλο Λίνδου και τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, για τον όμιλο Ρόδου. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Ρόδο καθιστούν αδύνατη τη...

 402 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Πένθος πάλι στο μπάσκετ! ''Έφυγε'' ο Βαλεντίνος Ζώγας!

Πένθος πάλι στο μπάσκετ! ''Έφυγε'' ο Βαλεντίνος Ζώγας!

Πριν από 19 ώρες 13:54 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Βαρύ πένθος και πάλι στο μπάσκετ της Δωδεκανήσου… Σε ηλικία 36 ετών (για αδιευκρίνιστους λόγους…) «έφυγε» από τη ζωή ο 36χρονος, πρώην αθλητής της Α.Ε. Δικαίου Βαλεντίνος Ζώγας. Το  κωακό...

 1002 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Πάμε να το πάρουμε, όχι στην παράταση''!

''Πάμε να το πάρουμε, όχι στην παράταση''!

Πριν από 21 ώρες 11:34 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

«Ο Μανώλης (σ.σ. Χατζηκαντής) θα κάνει την επαναφορά, ο Ομέρ (σ.σ. Γκιουρκάν) θα βγει ψηλά να πάρει τη μπάλα και θα τη δώσει στον Μανώλη ή στον Ατνάν για να...

 597 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Συνωστισμός στην... κορυφή!

Συνωστισμός στην... κορυφή!

Πριν από 22 ώρες 10:47 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Η τεράστια νίκη του Γ.Σ. Δωδεκάνησος επί του Παναθηναϊκού, με το buzzer beater του Μανώλη Χατζηκαντή, δημιούργησε νέα δεδομένα και συνωστισμό στην κορυφή της Α1 Κατηγορίας μπάσκετ με αμαξίδιο, όπου...

 314 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Φοίβος Κω έκοψε την πίτα του!

Ο Φοίβος Κω έκοψε την πίτα του!

Πριν από 22 ώρες 10:22 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Σ’ ένα ζεστό περιβάλλον που είχαν ετοιμάσει κατάλληλα οι άνθρωποι του Φοίβου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στην Λέσχη αξιωματικών Κω. Ο πρόεδρος,...

 136 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Δ.Κ.Γ. Κω ''Δημήτρης Παππούλης''!

Δ.Κ.Γ. Κω ''Δημήτρης Παππούλης''!

Πριν από 23 ώρες 09:58 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Τα παλικάρια χάνονται μόνο όταν τα ξεχνάς και στην Κω κανείς δεν ξεχνάει τον αρχηγό του Φοίβου Δημήτρη Παππούλη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ο δήμαρχος...

 323 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ορισμός δύο αγώνων στην Κάλυμνο!

Ορισμός δύο αγώνων στην Κάλυμνο!

Πριν από 23 ώρες 09:36 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Ξαφνικός ορισμός δύο αγώνων σήμερα και αύριο στην Κάλυμνο… Από τη στιγμή που ο διαιτητής Άρης Φάκαρος αποκλείστηκε στο νησί των «σφουγγαραδων», αποφασίστηκε να διεξαχθεί σήμερα η αναμέτρηση της 10ης...

 259 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Και μαθηματικά στη β' φάση η Α.Ε. Δικαίου!

Και μαθηματικά στη β' φάση η Α.Ε. Δικαίου!

Πριν από 1 ημέρα 22:28 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η Α.Ε. Δικαίου, η οποία κέρδισε τον Ιπποκράτη Κω, αν και ζορίστηκε αρκετά για τρία δεκάλεπτα. Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα επικράτησε με 76-57 και...

 1208 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Διαγόρας 75-39

ΠΑΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Διαγόρας 75-39

Πριν από 1 ημέρα 21:44 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Με άνεση και σχεδόν νταμπλ-σκορ (75-39) οι παίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισαν τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον όμιλο Ρόδου. Μετά το α’ δεκάλεπτο, η ομάδα του...

 639 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Κολοσσός 48-23

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Κολοσσός 48-23

Πριν από 2 ημέρες 18:59 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Αήττητες ολοκλήρωσαν την πορεία τους στον όμιλο Ρόδου οι κορασίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, οι οποίες κέρδισαν με 48-23 τον Κολοσσό, έκαναν το 4 στα 4 και τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο...

 723 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ηρακλής 2000 50-51

  ΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ηρακλής 2000 50-51
Πριν από 10 ώρες
22:36 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Νίκη γοήτρου δια χειρός Λέπουρι για τους παίδες του Ηρακλή 2000, οι οποίοι κέρδισαν με 51-50 τον Φοίβο Κω, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον όμιλο νήσων. Η ομάδα...

 563 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 11 ώρες
22:00 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου από 3 έως 8 Φεβρουαρίου. Μ’ ένα απλό refresh, μπορείτε να ενημερωθείτε έγκαιρα...

 2410 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Έπαιξε για τρία δεκάλεπτα και κέρδισε...

  Έπαιξε για τρία δεκάλεπτα και κέρδισε...
Πριν από 12 ώρες
20:17 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Στις νίκες επέστρεψε ο Φοίβος Κω, ο οποίος κέρδισε εύκολα και με σκορ 86-73 τον Αίολο Κεφάλου, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στον όμιλο...

 398 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Το ''πανόραμα'' της Β' Εθνικής (2ος όμιλος)

  Το ''πανόραμα'' της Β' Εθνικής (2ος όμιλος)
Πριν από 13 ώρες
19:16 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Τεράστια νίκη παραμονής πέτυχε ο Ο.Φ.Η. κόντρα στο Παλαιό Φάληρο (72-71) με ½ βολές του Λάππα 0.2’’ πριν από το τέλος του αγώνα. Οι Κρητικοί πλέον ελπίζουν βάσιμα να αποφύγουν...

 91 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

''Πυρά'' Μπουρδάνου κατά διαιτησίας και Ε.Ο.Κ.!

  ''Πυρά'' Μπουρδάνου κατά διαιτησίας και Ε.Ο.Κ.!
Πριν από 15 ώρες
17:33 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε η Ε.Α.ΚΑ. στη Χίο, με τον Σωτήρη Μπουρδάνο στις δηλώσεις να μιλάει για κακούς ρέφερι στην Ελλάδα, ενώ βάλλει και κατά της Ομοσπονδίας. Ο...

 548 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι αριθμοί στο Κολοσσός- Παναθηναϊκός!

  Οι αριθμοί στο Κολοσσός- Παναθηναϊκός!
Πριν από 17 ώρες
16:05 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Με τον αγώνα του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί αύριο (6/2, 19:15, ΕΡΤ3) η 15η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα της Ρόδου έπειτα από πέντε συνεχόμενες νίκες, ηττήθηκε...

 415 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Οι κρίσιμες φάσεις στη Χίο (video)

  Οι κρίσιμες φάσεις στη Χίο (video)
Πριν από 17 ώρες
15:18 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Η Ε.Α.ΚΑ. γνώρισε την ήττα από τον Φ.Ο. Βροντάδου Χίου με 77-71, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε...

 383 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Νέα ήττα της Ε.Α.ΚΑ. στη Χίο!

  Νέα ήττα της Ε.Α.ΚΑ. στη Χίο!
Πριν από 18 ώρες
14:53 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Ούτε στη Χίο κατάφερε να κερδίσει η Ε.Α.ΚΑ., η οποία ηττήθηκε με 77-71 από τον Φ.Ο.  Βροντάδου και παραμένει πολύ χαμηλά στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι Καλύμνιοι γνώρισαν...

 928 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Δεν πέφτει... καρφίτσα στη Χίο!

  Δεν πέφτει... καρφίτσα στη Χίο!
Πριν από 19 ώρες
13:16 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Κατάμεστο είναι το κλειστό γυμναστήριο της Χίου για το παιχνίδι Φ.Ο. Βροντάδου- Ε.Α. Καλύμνου, που διεξάγεται αυτή την ώρα για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Οι Χιώτες έχουν δημιουργήσει...

 551 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Μίλησαν'' οι έδρες στη Basket League!

  ''Μίλησαν'' οι έδρες στη Basket League!
Πριν από 22 ώρες
10:36 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Οι έδρες «μίλησαν» χθες στη Basket League… Στο μεγάλο ντέρμπι ο Άρης κέρδισε την Α.Ε.Κ. με 74-64, ενώ με νίκες προχώρησαν ο Προμηθέας Πάτρας (76-66 την Καρδίτσα) και το Περιστέρι...

 146 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Όλα για όλα η Ε.Α.ΚΑ. στη Χίο!

  Όλα για όλα η Ε.Α.ΚΑ. στη Χίο!
Πριν από 22 ώρες
10:11 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Μονόδρομο αποτελεί για την Ε.Α. Καλύμνου, σήμερα το μεσημέρι (12:30) στη Χίο κόντρα στον Φ.Ο. Βροντάδου. Μετά την ήττα στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, οι ''σφουγγαράδες'' βρίσκονται...

 277 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Χειμωνιάτικες ''μάχες'' σε τρία νησιά!

  Χειμωνιάτικες ''μάχες'' σε τρία νησιά!
Πριν από 23 ώρες
09:52 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Έξι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα, εκ των οποίων η μία καιρού επιτρέποντος για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ… Τα τρία παιχνίδια στην Κάλυμνο αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας και ορίστηκε η αναμέτρηση Ακαδημία-...

 196 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Κι όμως... έχασε ο Πανιώνιος!

  Κι όμως... έχασε ο Πανιώνιος!
Πριν από 1 ημέρα
22:04 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Κι όμως ο Πανιώνιος… χάνει! Ο Πρωτέας Βούλας «λύγισε» τους Νεοσμυρνιώτες με 81-79 και τους υποχρέωσε στην πρώτη τους ήττα τη φετινή σεζόν. Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής,...

 458 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Τρεις αναβολές αύριο στην Κάλυμνο

  Τρεις αναβολές αύριο στην Κάλυμνο
Πριν από 1 ημέρα
21:51 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Τρεις αναβολές λόγω καιρού σε αυριανά παιχνίδια που είχε ορίσει η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα, δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις τα παιχνίδια στην Κάλυμνο, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι...

 244 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ! Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος λύγισε τον Παναθηναϊκό!

  ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ! Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος λύγισε τον Παναθηναϊκό!
Πριν από 1 ημέρα
20:55 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ! Στο καλύτερο παιχνίδι της… δεκαετίας, ο Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ «γονάτισε» τον Παναθηναϊκό με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BUZZER BEATER ΤΡΙΠΟΝΤΟ του ΤΙΤΑΝΑ Μανώλη Χατζηκαντή! Η ροδίτικη ομάδα κέρδισε με 61-60 τον Παναθηναϊκό και...

 888 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ:Κολοσσός 2-Κολοσσός 1 23-73

  ΠΑΙΔΕΣ:Κολοσσός 2-Κολοσσός 1 23-73
Πριν από 2 ημέρες
18:42 | Σαβ 4 Φεβ, 2023

Όπως αναμενόταν, ο Κολοσσός 1 κέρδισε τη δεύτερη του ομάδα με 73-23, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος. Στο «Βενετόκλειο» η ομάδα του Πάνου Παναγιωταράκου κέρδισε τους...

 400 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Ο Γ.Σ. Ίρις έκοψε την πίτα του!

  Ο Γ.Σ. Ίρις έκοψε την πίτα του!
12:43 | Κυρ 5 Φεβ, 2023

Ο Γ.Σ. Ίρις Κω στο μπάντμιντον έκοψε τη βασιλόπιτα του με την παρουσία αρκετού κόσμου και ανακοίνωσε τα εξής: ''Σε...

 236 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι συμμετοχές για τον Περιφερειακό αγώνα!

  Οι συμμετοχές για τον Περιφερειακό αγώνα!
16:36 | Παρ 3 Φεβ, 2023

Αύριο (καιρού επιτρέποντος) στο πάρκο της οδού Βύρωνος θα διεξαχθεί ο Περιφερειακός Αγώνας σε ανώμαλο έδαφος που διοργανώνει η ΕΑΣ...

 136 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Για την διάκριση στην Αθήνα ο Ν.Ο.Ρ.

  Για την διάκριση στην Αθήνα ο Ν.Ο.Ρ.
16:50 | Πεμ 2 Φεβ, 2023

Αναχώρησε σήμερα η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Ρόδου, για να συμμετάσχει στον Πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα "Ειρήνης & Φιλίας", που διοργανώνει...

 579 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με 19 αθλητές στην Αθήνα οι Penguins!

  Με 19 αθλητές στην Αθήνα οι Penguins!
13:50 | Πεμ 2 Φεβ, 2023

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου αναχωρεί η πρώτη απο τις δυο αποστολές της αγωνιστικής ομάδας των Πιγκουίνων για την Αθήνα όπου θα...

 135 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Ιππότης διοργανώνει τα σχολικά πρωταθλήματα στο σκάκι!

  Ο Ιππότης διοργανώνει τα σχολικά πρωταθλήματα στο σκάκι!
12:00 | Πεμ 2 Φεβ, 2023

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου διοργανώνει και φέτος τα Σχολικά πρωταθλήματα Δωδεκανήσου. Οι αγώνες θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο της Κρεμαστής...

 92 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Διακρίσεις για Κριαρά και Τοπάλ!

  Διακρίσεις για Κριαρά και Τοπάλ!
11:32 | Πεμ 2 Φεβ, 2023

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο κλειστό «Τασούλα Κελεσίδου» στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη ημερίδα κλειστού στίβου, με την συμμετοχή ενός αθλητή και...

 143 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το υπόμνημα του Παπασταματάκη!

  Το υπόμνημα του Παπασταματάκη!
11:16 | Πεμ 2 Φεβ, 2023

Ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠ Δωδεκανήσου Ιωάννης Παπασταματάκης συμμετείχε στην ειδική θεματική συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της...

 80 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)