www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
09:18 | Τρι 29 Νοεμ, 2022
Εκτύπωση θέματος 102 αναγνώσεις

"Μεγάλη πρόκληση το Ευρωμπάσκετ''!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Πρέκας και η Άρτεμις Σπανού μίλησαν για την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας γυναικών και την πρόκληση του Ευρωμπάσκετ!

Η Εθνική Γυναικών κέρδισε με 72-65 τη Μεγάλη Βρετανία και βρέθηκε ακόμη πιο κοντά στην πρόκρισή της στο Ευρωμπάσκετ του 2023. Ο προπονητής και η φόργουορντ/σέντερ της ελληνικής ομάδας, Πέτρος Πρέκας και Άρτεμις Σπανού αντίστοιχα, «φιλοξενήθηκαν» στην εκπομπή «Woman to woman» με την Μαριάννα Αξιοπούλου και την Εβίνα Μάλτση. Ο Πέτρος Πρέκας είπε:

Για την «ταυτότητα» και τον χαρακτήρα της Εθνικής Γυναικών: «Αυτό πιστεύω που μάς χαρακτηρίζει τώρα πια και έχει γίνει «ταυτότητά» μας είναι ότι έχουμε καταφέρει να παίζουμε μαζί. Υπάρχει πολύ μεγάλη ενέργεια και διάθεση και παίζουμε μαζί και σε άμυνα και σε επίθεση. Αυτό είναι και το μότο μας μέσα στην ομάδα, το ότι παίζουμε μαζί».

Για το πόσο βοήθησε την ομάδα η καλοκαιρινή προετοιμασία: «Τον περασμένο Μάιο κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ γιατί μέσα σε τρεις μέρες έπρεπε να περάσουμε νέα φιλοσοφία και να γνωριστούμε. Αυτό ήταν «εύθραυστο», έπρεπε να το διατηρήσουμε και να το βάλουμε σαν βάση στην ομάδα. Το καλοκαίρι το καταφέραμε αυτό, να γνωριστούμε με τα παιδιά, να περάσουμε τη λογική και τη φιλοσοφία που θέλαμε. Ήταν πάρα πολύ ουσιαστικό αυτό που έγινε το καλοκαίρι. Όλη αυτή η διαδικασία του καλοκαιριού βγήκε τώρα το Νοέμβρη».

Για την Άρτεμις Σπανού και τη Μαριέλλα Φασούλα: «Και η Άρτεμις και η Μαριέλλα είναι δύο απ’ τ’ αρχικά στελέχη της Εθνικής ομάδας αυτήν τη στιγμή. Είναι δύο άτομα που μάς βοηθούν πάρα πολύ στη ρακέτα, αλλά δεν είναι μόνο αυτές. Πάντα σε μια ομάδα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Τα προηγούμενα χρόνια η Εθνική είχε την πολυτέλεια να ‘χει πολύ ποιοτικές παίκτριες, αλλά ήταν ημίψηλες και δεν είχε στη θέση «5» κάποια που θα μπορούσε ν’ ανταποκριθεί σ’ όλα τα επίπεδα. Τώρα έχουμε στις θέσεις «4» και «5» παίκτριες που έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες, αλλά είμαστε «κοντοί» στην περιφέρεια. Πάντα θα υπάρχουν αδυναμίες και προτερήματα. Αυτήν  τη στιγμή έχουμε

δύναμη μέσα στο καλάθι και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».
Για το αν είδε πιο βελτιωμένες τις παίκτριες που παίζουν σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Τα παιδιά παίζουν Γιούροκαπ και Ευρωλίγκα, άρα έχουν εμπειρία και καταλαβαίνουν το παιχνίδι καλύτερα. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε στην Εθνική ομάδα είναι να τρέξουμε και να παίξουμε στο transition και τα πρώτα 8 δευτερόλεπτα. Αυτά τα παιδιά έχουν αφομοιώσει όλη αυτή τη λογική, γιατί έτσι πρέπει αναγκαστικά να παίζουν στην Ευρώπη. Νιώθω τυχερός και αξίζουν συγχαρητήρια και στους προπονητές και στις ομάδες που παίζουν αυτά τα παιδιά, γιατί έχουν πετύχει πάρα πολύ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πραγματικά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά».

Για τις δηλώσεις του προπονητή της Μεγάλης Βρετανίας: «Όταν ακούς κάτι θετικό σίγουρα είναι τιμή. Αυτό που ίσως δε γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες, έχει παιδιά που παίζουν σε ευρωπαϊκές ομάδες, παιδιά που παίζουν σε ελληνικές ομάδες και παίζουν στην Ευρώπη. Πρέπει να το γνωρίζει αυτό ο κόσμος, η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα στο μέλλον».

Για τους φακέλους που έχει φτιάξει το προπονητικό team: «Μετά το καλοκαιρινό camp που κάναμε, το προπονητικό team μιλούσαμε πάρα πολύ. Έχουμε φτιάξει ήδη κάποιους φακέλους, οι οποίοι είναι πλήρως ενημερωμένοι όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των παικτριών, τα πραγματικά και τα φυσικά τους στοιχεία. Αυτούς τους φάκελους τούς έχουμε μοιράσει στις παίκτριες, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να βελτιώσουν και πού, άρα είναι πλήρως ενημερωμένες. Μάλιστα, έχουμε τη διάθεση όλα αυτά τα στοιχεία, όποιος προπονητής θέλει μπορεί να έχει πρόσβαση και να ρωτήσει, ώστε να τού δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις».

Για το γυναικείο μπάσκετ: «Σίγουρα πρέπει να γίνουν πολλά βήματα για να μπορέσουμε να πούμε ότι υπάρχει το ενδιαφέρον που χρειάζεται. Γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες απ’ την Ομοσπονδία σ’ αυτόν τον τομέα, αλλά σίγουρα το πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο με το μπάσκετ. Στην Ευρώπη ενδιαφέρονται γενικά για τον γυναικείο αθλητισμό, όχι μόνο για το μπάσκετ, είναι διαφορετική η προσέγγιση τους για τον γυναικείο αθλητισμό».

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε:
Για τα συναισθήματά της μετά το 2/2 στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου: «Σίγουρα νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη και κουρασμένη. Ήταν δύο νίκες που τις θέλαμε πάρα πολύ, στην έδρα μας κιόλας, με τον κόσμο μας, ο οποίος μάς βοήθησε πάρα πολύ, ειδικά σε φάσεις που πέφταμε λίγο σαν ομάδα και μάς ανέβασαν. Το παιχνίδι με την Εσθονία το κάναμε λίγο πιο εύκολο, να βρούμε λίγο ρυθμό και να πάρουμε το παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία στο τέλος. Είμαστε σχεδόν στην πρόκριση, σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια για να περάσουμε ως πρώτες, οπότε το στόχο που θέλαμε γι’ αυτό το “παράθυρο” τον πετύχαμε».

Για το αν περίμεναν να κριθεί το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία στα τελευταία δευτερόλεπτα: «Και εμείς το θέλαμε και η Μεγάλη Βρετανία. Τέτοια παιχνίδια είναι παιχνίδια με άγχος, με στρες, οπότε ξέρεις ότι όλο το παιχνίδι θα πηγαίνει με τις ομάδες κοντά στο σκορ. Από εμπειρία μπορείς να το περιμένεις αυτό το κομμάτι και ο κόουτς μάς έλεγε ότι αυτό το παιχνίδι θα κριθεί στο 39’-40’, όπως και έγινε στο τέλος. Το περιμέναμε να πάει κάπως έτσι».

Για την εμφάνισή της στο παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία: «Σίγουρα ξεκίνησα με πολύ ενέργεια, πήρα drive, πήρα σουτ, πήρα αρκετά τη μπάλα. Ξόδεψα αρκετή ενέργεια και όταν παίζεις με μια ομάδα όπου έχει δύο ψηλές οι οποίες είναι τα επιθετικά της «όπλα» και πρέπει να τις κλείσεις, δίνεις ενέργεια και στην άμυνα. Οπότε στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου και του 4ου έκανα περισσότερο focus στην άμυνα για να μη σκοράρει η παίκτρια που μάρκαρα και να βγάλουμε μερικές άμυνες. Στην επίθεση, επειδή ήξερα ότι θα πάρω κάποιο attention όταν έχω τη μπάλα, είχα στο μυαλό μου να βγάλω κάποιες συμπαίκτριές μου μόνες τους για σουτ ή να δώσω τη μπάλα αλλού ή εκεί που δεν το περιμένει η αντίπαλη ομάδα και σ’ αυτό συγκεντρώθηκα παραπάνω. Είχα χάσει και αρκετή ενέργεια απ’ την αρχή, οπότε προσπάθησα να το παίξω λίγο πιο έξυπνα και να βοηθήσω την ομάδα μου αλλιώς. Το να σκοράρει μια παίκτρια σημαίνει ότι σκοράρουμε όλες μαζί και το προπονητικό staff. Αν το δούμε έτσι, θα σκεφτόμαστε όλες το ίδιο και οτιδήποτε μπορούμε να δώσουμε θα ‘ναι καλό για την ομάδα».

Για το Ευρωμπάσκετ 2023: «Θα ‘ναι μια πρόκληση, δε θα ‘ναι εύκολο. Σ’ ένα πανευρωπαϊκό είναι οι 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και δεδομένο. Αυτές τις 10 μέρες που θα ‘μαστε εκεί, αν είμαστε, θα είμαστε συγκεντρωμένες, με το κατάλληλο mentality και θα δείξουμε η καθεμία πόσο πολύ το θέλουμε. Θα ‘ναι ‘ένα challenge για ‘μας, αφού είμαστε και νεανική ομάδα, τι θέλουμε και πόσο το θέλουμε».

Για την πιο έντονη στιγμή και το highlight σ’ αυτό το «παράθυρο»: «Η πιο έντονη στιγμή ήταν ο πανηγυρισμός μετά το τρίποντο της Εβίνας (σ.σ. Σταμάτη). Το highlight ήταν η εικόνα που δείξαμε σαν ομάδα, η οποία ήταν πολύ θετική απ’ τις προπονήσεις μας την πρώτη μέρα μέχρι και το τελευταίο λεπτό με τη Μεγάλη Βρετανία και σίγουρα ο κόσμος. Το να παίζεις στη χώρα σου, με τόσο κόσμο, με την Ομοσπονδία δίπλα σου είναι κάτι σημαντικό, κάτι που δεν υπήρχε πάντα και δε μπορούμε να το θεωρήσουμε δεδομένο. Όλα αυτά είναι για ‘μένα πολύ καλά συναισθήματα».

Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Αίολος- Ξάνθος Π. 56-62

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Αίολος- Ξάνθος Π. 56-62

Πριν από 42 λεπτά 16:34 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ο Ξάνθος Πάτμου κέρδισε στο κλειστό γυμναστήριο της Κω και συγκεκριμένα στην παράταση τον Αίολο Κεφάλου με 62-56 (κ.α. 51-51). Η ομάδα του...

 236 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Κοίταξε στα μάτια τη Δάφνη, αλλά...

Κοίταξε στα μάτια τη Δάφνη, αλλά...

Πριν από 2 ώρες 14:57 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Κατάθεση ψυχής έκανε η Ε.Α. Καλύμνου κόντρα στη Δάφνη, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα από την πρωτοπόρο και ισχυρή Δάφνη, από την οποία έχασε με 69-73. Οι Καλύμνιοι (δεν έπαιξαν...

 566 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΝΕΑΝΙΔΕΣ:Ηρακλής 2000-Ξάνθος 75-15

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:Ηρακλής 2000-Ξάνθος 75-15

Πριν από 4 ώρες 13:03 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Έχουν πάρει φόρα οι νεανίδες του Ηρακλή 2000 και δεν σταματούν πουθενά… Η ομάδα της Καρδάμαινας κέρδισε στο ρελαντί με 75-15 τον Ξάνθο Πάτμου και έκανε το 9 στα 9,...

 465 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Αναβολή στη Λίνδο!

Αναβολή στη Λίνδο!

Πριν από 7 ώρες 10:37 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Δεν θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των παγκορασίδων (όμιλος Ρόδου) ανάμεσα στον Κλεόβουλο Λίνδου και τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος... Κι αυτό γιατί βρέχει από το πρωί και είναι...

 387 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική
  Όλα για όλα ο Διαγόρας!

Όλα για όλα ο Διαγόρας!

Πριν από 7 ώρες 09:52 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Τον ισχυρό Πανελευσινιακό υποδέχεται σήμερα (14:00- Live Streaming) στο «Βενετόκλειο» (κεκλεισμένων των θυρών) ο Γ.Σ. Διαγόρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι»...

 679 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Δύσκολη δοκιμασία για την Ε.Α.ΚΑ.!

Δύσκολη δοκιμασία για την Ε.Α.ΚΑ.!

Πριν από 8 ώρες 09:41 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Δύσκολο έργο θα έχει σήμερα η Ε.Α. Καλύμνου στο εντός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο και ισχυρή Δάφνη. Οι «σφουγγαράδες» θα υποδεχθούν στις 13:00 (Live Streaming) τη Δάφνη, στο πλαίσιο της...

 144 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΜΑΓΚΕΣ! Τεράστια νίκη του Γ.Σ. Δωδεκάνησος...

ΜΑΓΚΕΣ! Τεράστια νίκη του Γ.Σ. Δωδεκάνησος...

Πριν από 18 ώρες 23:26 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ! Μάγκικη και παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος κέρδισε στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Κόντος» την φιλόδοξη και ενισχυμένη Α.Ε.Κ. με 70-63 και...

 1202 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Κολοσσός 1- ΓΑΣ Ιάλυσος  75-46

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Κολοσσός 1- ΓΑΣ Ιάλυσος 75-46

Πριν από 19 ώρες 22:10 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Η απόλυτη κυριαρχία του Κολοσσού 1 στους παμπαίδες συνεχίστηκε, αφού οι «θαλασσί» κέρδισαν εύκολα στο β’ ημίχρονο τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με 75-46 και συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία στον όμιλο...

 776 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Να μάθουμε από την εμφάνιση μας''!

''Να μάθουμε από την εμφάνιση μας''!

Πριν από 20 ώρες 20:47 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Όπως ήταν εύλογο, ο προπονητής του Κολοσσού Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του μόνο στο β’ ημίχρονο. Αναλυτικά, όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος...

 354 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Τα highlights στο Προμηθέας-Κολοσσός

Τα highlights στο Προμηθέας-Κολοσσός

Πριν από 21 ώρες 20:19 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Ο Κολοσσός πάλεψε σαν... θηρίο στο β' ημίχρονο του σημερινού αγώνα στην Πάτρα, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 80-76 από τον Προμηθέα. Οι...

 139 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:Ελπίδα-Κολοσσός 2 68-38

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:Ελπίδα-Κολοσσός 2 68-38

Πριν από 21 ώρες 20:10 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Χωρίς να δυσκολευτούν οι παμπαίδες της Ελπίδας Πεταλούδων κέρδισαν με 68-38 τη δεύτερη ομάδα του Κολοσσού. Η ομάδα του Χρήστου Μπίλια έπαιξε εξαιρετικά και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη...

 404 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΕΦΗΒΟΙ: Α.Ε. Δικαίου- Έσπερος 44-59

ΕΦΗΒΟΙ: Α.Ε. Δικαίου- Έσπερος 44-59

Πριν από 22 ώρες 19:37 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Η εντυπωσιακή πορεία των εφήβων του Εσπέρου Κω συνεχίστηκε… Η ομάδα του Δημήτρη Χατζηστέργου κέρδισε με 59-44 την Α.Ε. Δικαίου και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο νήσων....

 602 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Εύκολη νίκη και 9 στα 9 για τους παμπαίδες της Ακαδημίας Καλύμνου!

Εύκολη νίκη και 9 στα 9 για τους παμπαίδες της Ακαδημίας Καλύμνου!

Πριν από 1 ημέρα 14:42 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της προς το φάιναλ-φορ των παμπαίδων η Ακαδημία Καλύμνου, η οποία μετέτρεψε το τοπικό παιχνίδι με την Ε.Α.ΚΑ. σε παράσταση για ένα ρόλο. Η ομάδα του...

 1137 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Τραγική η κατάσταση στα ανοιχτά της Κω!

Τραγική η κατάσταση στα ανοιχτά της Κω!

Πριν από 1 ημέρα 12:21 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Η Α.Ε. Δικαίου, ο Ηρακλής 2000 και ο Αίολος Κεφάλου απέστειλαν ανοιχτό επιστολή στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο για την κατάσταση που βρίσκονται τα ανοιχτά γήπεδα σε Ζηπάρι, Καρδάμαινα...

 496 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

ΒΟΜΒΑ: Μυριούνης αντί Μαύρου στην Ε.Α.ΚΑ.!

  ΒΟΜΒΑ: Μυριούνης αντί Μαύρου στην Ε.Α.ΚΑ.!
Πριν από 32 λεπτά
16:44 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Συνέντευξη τύπου έδωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κάλυμνο, ο πρόεδρος της Ε.Α.ΚΑ., Μανώλης Κοπανέζος, ο Γιώργος Μαύρος και ο νέος πια προπονητής, του συλλόγου, Χρήστος Μυριούνης. Ο Γιώργος Μαύρος...

 314 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Προσπάθησε, αλλά έχασε ο Διαγόρας!

  Προσπάθησε, αλλά έχασε ο Διαγόρας!
Πριν από 1 ώρα
16:12 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Προσπάθησε, κοίταξε στα μάτια τον Πανελευσινιακό, αλλά δεν τα κατάφερε… Ο Γ.Σ. Διαγόρας ηττήθηκε με 70-63 στο «Βενετόκλειο» και παραμένει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά στην παραμονή του...

 298 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 1 ώρα
15:50 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Tο 12sports σας παρουσιάζει όλα τα αποτελέσματα των αγώνων που θα δώσουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου από 26 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου. Μ’ ένα απλό refresh μπορείτε να ενημερωθείτε έγκαιρα...

 2288 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

5 στα 5 οι ''μικρές'' της Ε.Α.ΚΑ.!

  5 στα 5 οι ''μικρές'' της Ε.Α.ΚΑ.!
Πριν από 6 ώρες
11:41 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Το 5 στα 5 έκανε η Ε.Α. Καλύμνου στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων... Η Ε.Α.ΚΑ. επικράτησε εύκολα σήμερα το πρωί της συντοπίτισσας Ακαδημίας και διατήρησε το αήττητο της στον όμιλο νήσων....

 272 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Εύκολη νίκη του Εσπέρου!

  Εύκολη νίκη του Εσπέρου!
Πριν από 6 ώρες
11:08 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο Έσπερος Κω κέρδισε τη δεύτερη ομάδα του Φοίβου και έκανε ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση του στο φάιναλ- φορ των παμπαίδων. Από την αρχή...

 353 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Στην Καρδίτσα το μεγάλο ενδιαφέρον!

  Στην Καρδίτσα το μεγάλο ενδιαφέρον!
Πριν από 7 ώρες
09:48 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Στην Καρδίτσα «πέφτουν» σήμερα οι προβολείς στη Basket League, αφού η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στο ντέρμπι παραμονής και σ’ ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο...

 129 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στην Ιαλυσό ''πέφτουν'' οι προβολείς!

  Στην Ιαλυσό ''πέφτουν'' οι προβολείς!
Πριν από 8 ώρες
09:38 | Κυρ 29 Ιαν, 2023

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η δράση στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ. Οι αγώνες έχουν οριστεί σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο για τα πρωταθλήματα εφήβων, νεανίδων, παμπαίδων και παγκορασίδων. Στο πρόγραμμα...

 176 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Έσπερος- Α.Ε. Δικαίου 43-26

  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Έσπερος- Α.Ε. Δικαίου 43-26
Πριν από 20 ώρες
21:19 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Την αήττητη πορεία του προς το φάιναλ-φορ των παγκορασίδων συνέχισε ο Έσπερος Κω,  οποίος κέρδισε με 43-26 την Α.Ε. Δικαίου και έκανε το 5 στα 5, στον όμιλο νήσων. Η...

 335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

''Βολικά'' τα αποτελέσματα για τον Διαγόρα!

  ''Βολικά'' τα αποτελέσματα για τον Διαγόρα!
Πριν από 21 ώρες
19:48 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Βολικά ήταν όλα τα σημερινά αποτελέσματα για τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Για να αποκτήσουν όμως αξία για τον «γηραιό» θα...

 352 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Έμεινε με το...αχ της επικής ανατροπής!

  Έμεινε με το...αχ της επικής ανατροπής!
Πριν από 22 ώρες
19:30 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Μία… επική ανατροπή πήγε να κάνει ο Κολοσσός στην Πάτρα, αλλά έμεινε μισή και ηττήθηκε με 80-76 από τον τοπικό Προμηθέα, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα μετά από πέντε συνεχόμενες...

 189 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ηρακλής 2000 41-46

  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Ηρακλής 2000 41-46
Πριν από 1 ημέρα
17:14 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα παμπαίδων πέτυχε ο Ηρακλής 2000, ο οποίος κέρδισε με 46-41 τον Φοίβο, σε παιχνίδι για τον όμιλο νήσων. Τα παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη...

 621 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Πανιώνιος Λ.- ΕΑΚΑ 20-81

  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Πανιώνιος Λ.- ΕΑΚΑ 20-81
Πριν από 1 ημέρα
14:10 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση του στο φάιναλ-φορ των νεανίδων έκανε η Ε.Α. Καλύμνου, η οποία κέρδισε με 81-20 τον Πανιώνιο στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς στη Λέρο. Σε...

 394 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Α.Ο. Σταματίου- Διαγόρας 27-56

  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Α.Ο. Σταματίου- Διαγόρας 27-56
Πριν από 1 ημέρα
11:36 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Παίζοντας με «σβηστές» μηχανές για δύο δεκάλεπτα ο Γ.Σ. Διαγόρας κέρδισε με 56-27 τον Α.Ο. Σταματίου και πέτυχε την έκτη του νίκη στον όμιλο Ρόδου για το πρωτάθλημα των παμπαίδων....

 332 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Να επιστρέψει στις νίκες ο Γ.Σ.Δ.!

  Να επιστρέψει στις νίκες ο Γ.Σ.Δ.!
Πριν από 1 ημέρα
08:05 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος παίζει σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Κόντος» κόντρα στην Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την...

 93 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ξεκόλλησε η πρόσοψη της οροφής στην Κρεμαστή!

  Ξεκόλλησε η πρόσοψη της οροφής στην Κρεμαστή!
Πριν από 2 ημέρες
10:46 | Παρ 27 Ιαν, 2023

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής... Λίγο καιρό μετά την αλλαγή της οροφής και λόγω της κακοκαιρίας ένα μεγάλο κομμάτι από την πρόσοψη του γηπέδου ξεκόλλησε, όπως μπορείτε...

 671 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ο Πλατέλλας δίπλα στον Καζάκο!

  Ο Πλατέλλας δίπλα στον Καζάκο!
Πριν από 2 ημέρες
10:10 | Παρ 27 Ιαν, 2023

Ο Μιχάλης Πλατέλλας (δεξιά στη φωτό) επιστρέφει στη... δράση και αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης τoυ Γιώργου Καζάκου στο ανδρικό τμήμα του Φοίβου, ενώ παράλληλα θα είναι και τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα....

 452 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Με ψυχή και ανατροπή οι Rhodes Knights!

  Με ψυχή και ανατροπή οι Rhodes Knights!
18:41 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Νέα πολύ μεγάλη νίκη για τους Rhodes Knights στη Rugby League, αφού κέρδισαν με 20-18 τους Attica Rhinos και έκαναν...

 636 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ζημιές και κλοπή στο Ρ.Ο.Α.!

  Ζημιές και κλοπή στο Ρ.Ο.Α.!
10:39 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Μαζεμένα τα προβλήματα στον Ρ.Ο.Α., αφού λίγω των θυελλωδών ανέμων έγιναν αρκετές ζημιές στον Όμιλο, ενώ σαν να μην έφτανε...

 335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Όλοι στο Ε.Α.Κ. Ρόδου, δίπλα στους Rhodes Knights!

  Όλοι στο Ε.Α.Κ. Ρόδου, δίπλα στους Rhodes Knights!
08:59 | Σαβ 28 Ιαν, 2023

Τη δική τους σπουδαία προσπάθεια κάνουν οι Rhodes Knights στο ράγκμπι… Η ροδίτικη ομάδα υποδέχεται σήμερα στις 15:00, στο Ε.Α.Κ....

 466 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Κάδμος κόβει την πίτα του!

  Ο Κάδμος κόβει την πίτα του!
18:22 | Παρ 27 Ιαν, 2023

Ο Ιππικός Όμιλος Ρόδου «ο Κάδμος» την Κυριακή στις 13:30 θα κόψει τη βασιλόπιτα του, ενώ θα προηγηθούν (10:30) επιδείξεις...

 360 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αύριο ο ''Χειμώνας 2023''!

  Αύριο ο ''Χειμώνας 2023''!
18:18 | Παρ 27 Ιαν, 2023

Αύριο στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα θα διεξαχθεί η ημερίδα κλειστού στίβου «Χειμώνας 2023» που διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου,...

 140 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Ποσειδών επιστρέφει στη θάλασσα!

  Ο Ποσειδών επιστρέφει στη θάλασσα!
10:24 | Παρ 27 Ιαν, 2023

Ο Ποσειδών Καρπάθου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Καρπάθου επισκευάζουν και καταστούν αξιόπλοα τα σκάφη τύπου Laser. Η ανακοίνωση...

 113 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το σεμινάριο κριτών στην ποδηλασία!

  Το σεμινάριο κριτών στην ποδηλασία!
10:55 | Πεμ 26 Ιαν, 2023

Το περασμένο Σάββατο έγινε το επιμορφωτικό σεμινάριο Κριτών ποδηλασίας που διοργάνωσε η ΕΟΠ, με συμμετοχές και από τα Δωδεκάνησα. Το...

 99 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)