www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
''Θα μας βρουν μπροστά τους, αν δεν πάρουμε την άδεια''!
21:42 | Πεμ 6 Οκτ, 2022
Εκτύπωση θέματος 1098 αναγνώσεις

''Θα μας βρουν μπροστά τους, αν δεν πάρουμε την άδεια''!

Σήμερα το απόγευμα έγινε η συνέντευξη Τύπου του Γ.Σ. Διαγόρας με αφορμή την πρεμιέρα της Β' Εθνικής... Πυρ και μανία είναι οι ''κυανέρυθροι'' παράγοντες με το γηπεδικό πρόβλημα που έχει προκύψει!

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στη λέσχη του Διαγόρα η συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, ο μεγάλος προβληματισμός των διοικούντων έχει να κάνει με το γηπεδικό θέμα. Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο Θανάσης Σταμούλης, ο Στάμος Καράβας και ο Γιάννης Ευθυμίου εκ μέρους της διοίκησης, ο προπονητής Στάθης Βλαχοδήμος και οι αρχηγοί Γιώργος Μαρουλλάκης και Κώστας Μητσού.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ)
«Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας στη λέσχη του Διαγόρα. Πριν από λίγες μέρες μας ανακοινώθηκε ότι θα παίξουμε στη Β’ Εθνική. Η προετοιμασία της ομάδας μας έγινε για τη Γ’ Εθνική, αλλά έχουμε τις δυνατότητες να ανταπεξέλθουμε στην κατηγορία και έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή πορεία στη Β’ Εθνική. Φέτος όλα άρχισαν καλά με τις προπονήσεις στο «Βενετόκλειο» ωστόσο την τελευταία στιγμή μας πέταξαν εκτός γηπέδου, με τη δικαιολογία ότι το γήπεδο δεν πληροί τις προδιαγραφές και η κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των φιλάθλων που θα είναι μέσα. Ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά για να διώξει τον Διαγόρα από το «Βενετόκλειο»; Κάποιος κρύβεται, να τα λέμε όλα στα ίσα. Δηλώνουμε ως δεύτερη έδρα την «τέντα» και πάλι έχουμε προβλήματα, λες και δεν έχουν γίνει αγώνες εθνικών κατηγοριών στο γήπεδο μας. Μας ζητούν πολλά πράγματα για να παίξουμε στο γήπεδο μας, για τη λειτουργικότητα του, την άδεια του γηπέδου, την άδεια πολεοδομίας και την πυρασφάλεια. 

Ο Κολοσσός τρία χρόνια πολεμούσε για να πάρει άδεια πυρασφάλειας στην Καλλιθέα και εμάς, μας ζητάνε να το κάνουμε αυτό σε μία εβδομάδα για να μπορέσουμε να παίξουμε στην τέντα. Πραγματικά, δεν πάμε καθόλου καλά. Επικοινωνήσαμε με αντιδήμαρχο και αρχικά μας είπε ότι θα βάλει υπογραφή για να παίξουμε και στη συνέχεια μας ζήτησε… 32 αιτήματα. Να μας δώσουν ένα γήπεδο να παίξουμε, αλλιώς αν δεν θέλουμε θα πάμε στη Σύμη και στη Λέρο. Οι γνωστοί- άγνωστοι πάνε να μπλέξουν το Θανάση Σταμούλη ότι φταίει για όλα αυτά. Όταν βρεθήκαμε στην κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων, τους είπα ότι υπάρχουν γήπεδα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Ξέρω ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλη την ιστορία. Γιατί τελευταία δεν τον θέλει ούτε ο Κολοσσός και γιατί τελευταία έχει αγαπήσει μία ομάδα του τοπικού. Πρόεδρος προσπαθεί να βάλει φραγμό στον Διαγόρα. Ο Διαγόρας είναι μεγάλος, είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας και κάποιοι προσπαθούν να τον διαλύσουν. Διαγόρας να είσαι και να μην φοβάσαι. Σ’ αυτούς τους γνωστούς- αγνώστους, ζητούμε να μας αφήσουν να παίξουμε στην τέντα. Αν τη Δευτέρα δεν γίνει αυτό, εγώ και οι φίλαθλοι μας, θα πάμε να τους βρούμε στα γραφεία τους. Μέχρι τη Δευτέρα τους προειδοποιώ να μας παραχωρήσουν άδεια να παίξουμε στο γήπεδο μας. Δεν είναι απειλή, είναι προειδοποίηση. Πρέπει να σας πω ότι στο «Βενετόκλειο» κάνουν προπονήσεις ομάδες; Αυτές δεν κινδυνεύουν; Τους έδωσε άδεια η ίδια υπηρεσία, μόνο ο Διαγόρας κινδυνεύει μάλλον».

ΣΤΑΜΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ)
«Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ, είναι μία σημαντική στιγμή για τον Διαγόρα, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια ανεβαίνει ξανά στη Β’ Εθνική και θέλουμε να είναι μόνιμα πλέον στις εθνικές κατηγορίες. Είμαι αισιόδοξος, η ομάδα έχει οργανωθεί καλύτερα. Στην αρχική ομάδα των παραγόντων έχει προστεθεί ο Θανάσης Σταμούλης, που έχει ηγετικό ρόλο, όπως και ο Άρης Γυφτάκης. Από το 2016 που ξεκίνησε η προσπάθεια του Διαγόρα, έχουν γίνει σημαντικά βήμα για να φτάσουμε στη Β’ Εθνική. Δεν ξεχνώ τον Χάραλντ Σέγκρεν, που έχτισε την ομάδα με νεαρούς αθλητές, την προσφορά του Κυριάκου Μαγου που προσέφερε σημαντικά, ενώ μεγάλη συμβολή είχε και ο Χρήστος Καλαϊτζίδης, που κράτησε ενωμένη την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Οι παίκτες έδωσαν και τη ψυχή τους. Στα μπαράζ αυτό που συνέβη ήταν σπάνιο για τα μπασκετικά χρονικά. Ήμασταν σχεδόν αποδεκατισμένοι με παιδιά χωρίς προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτή η ομάδα ανέβηκε στην Αθήνα, κέρδισε τη Δάφνη και αυτός είναι ο λόγος που ανεβήκαμε στη Β’ Εθνική. Θα κάνω εδικη μνεία στους 16χρονους Γκίνο αι Εμίρογλου και στον Άγγελο Μιρόσαβιτς που ήταν καθοριστικοί στο παιχνίδι με τη Δάφνη, που κερδίσαμε.
Θα πρέπει να πω ότι είναι προβληματισμένος με αυτό που συμβαίνει και συγκεκριμένα με το γηπεδικό πρόβλημα. Το κομμάτι της ασφάλειας δεν το αφήνουμε στην άκρη, αλλά επί της ουσίας, έχουμε ψάξει τα πάντα για να κάνουμε μελέτη και να εγκριθεί. Οι αρχές θέλουν οικοδομική άδεια και πυρασφάλεια. Πρέπει να βρούμε άμεσα μία λύση.

Πως είναι δυνατόν να υπάρχει θέμα ασφάλειας στα παιχνίδια των εθνικών κατηγοριών και όχι στο τοπικό. Στα ντέρμπι του τοπικού ο κόσμος μπορεί να υπερδιπλάσιος. Κάπου πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Η κρατική διοίκηση καταλαβαίνει το πρόβλημα, αλλά εμείς κουραστήκαμε από τη διαδικασία. Ο Διαγόρας είναι ιστορικό σωματείο, έχει ιδρυθεί το 1905 και το ξέρουν όλοι αυτό. Ελπίζω η χρονιά να πάει πολύ καλά. Είχα μία ελπίδα ότι θα ανεβαίναμε, έστω και την τελευταία στιγμή. Ο Διαγόρας φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική, γιατί είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει στην κατηγορία με πλέι-άουτ από την 5η έως τη 12η θέση. Πλέον παίζουμε στη Β’ Εθνική, καλά- καλά δεν γνωρίζουμε τις ομάδες, όμως ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος και δίπλα στην ομάδα. Συναγωνιζόμαστε ομάδες, που θα έχουν λιγότερα έξοδα. Θα έχουμε 11 αποστολές συν τα πλέι-οφ ή πλέι-άουτ. Θέλω επίσης να πω ότι για την ομάδα τρέχει συνεχώς και ο Γιάννης Ευθυμίου, που κάνει πολύ καλή δουλειά. Εύχομαι υγεία σε όλους και ευελπιστώ να έχουμε μία καλή χρονιά».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ)
«Αυτή η άνοδος είναι ένας μεγάλος άθλος για τους διοικούντες και για τους αθλητές μας. Περάσαμε μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Φέτος ήρθε το Άγιο Φως και όλα πάνε όπως πρέπει. Είμαστε πολύ οργανωμένη και γίνεται πολύ καλή προσπάθεια απ’ όλους. Από τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόεδρο Τασία Καρπαθάκη που ήταν δίπλα μας στις πιο δύσκολες στιγμές, στον Χρήστο Καλαϊτζίδη που ήταν πάντα εκεί και στον Στάθη Βλαχοδήμο, που ανέλαβε λίγο καιρό πριν και παρά τα προβλήματα ώθησε την ομάδα στη νίκη επί της Δάφνης στους αγώνες κατάταξης. Είμαι πολύ αισιόδοξος, δεν φοβόμαστε κανέναν. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα, ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη στον κόουτς μας, στον Άρη Γυφτάκη και τους παίκτες μας».

ΣΤΑΘΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)
«Δεν είμαστε εδώ για να πούμε πολλά λόγια, μιλάμε στο γήπεδο και δουλεύουμε σκληρά. Έφτασε το ξεκίνημα της χρονιάς. Η ομάδα χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική αλλά είχαμε την ελπίδα της ανόδου στη Β’ Εθνική. Ο Διαγόρας στελεχώθηκε από έμπειρους αθλητές τους οποίους ήθελα στην ομάδα, έχει πολλούς Ροδίτες, ενώ υπάρχουν και πολλά νέα παιδιά, τα οποία εμπιστευόμαστε. Πολλά παιδιά δεν έχουν παίξει στη Β’ Εθνική, η οποία είναι δύσκολη και σαφώς διαφορετική από τη Γ’ Εθνική. Το αξίζαμε όμως και συγχαίρω όλους μέσα στην ομάδα. Όπως είπε και ο κ. Καράβας τον Ιούνιο που ανέλαβα υπήρχαν πολλά προβλήματα με τις απουσίες για επαγγελματικούς λόγους. Τα παιδιά δεν σταμάτησαν όμως να προσπαθούν και ήρθαν κι άλλοι αθλητές που έκαναν μαζί μας προπονήσεις και τους ευχαριστώ θερμά. Πήγαμε στην Αθήνα και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ειδική μνεία πρέπει σε όλα τα παιδιά, όπως και στον Άγγελο Μιρόσαβιτς που έπαιξαν πολύ καλά. Η νίκη επί της Δάφνης μας έφερε στη Β’ Εθνική. Αυτό που μας συμβαίνει θέλουμε να το χαρούμε, να είμαστε απελευθερωμένοι. Θα τα δώσουμε όλα, θα παλέψουμε, θα ιδρώσουμε. Η Β’ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία, έχει παραδοσιακές δυνάμεις και δυνατές έδρες. Εμείς πέσαμε στα χρόνια των αλλαγών στις εθνικές κατηγορίες. Θέλουμε να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας, είναι πού σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Έτσι θα νιώσουν καλύτερα και τα παιδιά».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΛΛΑΚΗΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑ)
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στη Β’ Εθνική και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, συμπαίκτες και προπονητές μας. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όμως είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Μπορούμε να κάνουμε πολλές νίκες και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο για να τα καταφέρουμε. Ζητάμε τη στήριξη απ’ όλο τον κόσμο, να μας δώσει ώθηση στα εντός έδρας παιχνίδια και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε μακριά από τη Ρόδο. Το γηπεδικό θέμα σαφώς και μας απασχολεί. Κάθε χρόνο ψάχνουμε που θα παίξουμε και που θα κάνουμε τις προπονήσεις μας».

ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΥ (ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑ)
«Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για μας, όμως ο Διαγόρας είναι μεγάλη ομάδα και ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω. Υπάρχουν άνθρωποι που μας στήριξαν και πρέπει να γίνουν αγάλματα στην «τεντα». Αξίζαμε να ανέβουμε. Είμαστε σε διαφορετική κατηγορία φέτος, ζητάμε τη στήριξη του κόσμου και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα. Και φέτος είμαστε πολύ ωραία παρέα, ο ένας ξέρει τον άλλο και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Νοσοκομείο'' θυμίζει ο Κολοσσός!

''Νοσοκομείο'' θυμίζει ο Κολοσσός!

Πριν από 4 ώρες 12:12 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

«Νοσοκομείο» θυμίζει ο Κολοσσός εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (16:00) με το Περιστέρι. Σαν να μην έφτανε το πρόβλημα με τον Τι Τζέι Σταρκς, έχουν προκύψει άλλα δύο σοβαρά...

 428 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  ''Μόνο ενωμένοι θα προχωρήσουμε''!

''Μόνο ενωμένοι θα προχωρήσουμε''!

Πριν από 5 ώρες 11:10 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

Η Ε.Ο.Κ. εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο μπάσκετ. Αναλυτικά: ''Σε συνέχεια ανακοινώσεων ορισμένων Συνδέσμων βοηθών διαιτητών (σημειωτών και χρονομέτρων) περί αποχώρησης τους από τα...

 269 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Ημέρα αποφάσεων για τους κριτές!

Ημέρα αποφάσεων για τους κριτές!

Πριν από 6 ώρες 10:08 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

Σημαντική ημέρα είναι η σημερινή σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο του μπάσκετ και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τους κριτές. Αρχικά οι κριτές αποφάσισαν να μην συμμετέχουν...

 214 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Αλλαγές στο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Πριν από 7 ώρες 09:14 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

Σε ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το αρχικό της πρόγραμμα προχώρησε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου στα παιχνίδια της από 8 έως 12 Δεκεμβρίου. Η ώρα του αγώνα Κάρπαθος Basketball- Κολοσσός...

 323 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Οι αποφάσεις της Τ.Ε. για παμπαίδες- παγκορασίδες!

Οι αποφάσεις της Τ.Ε. για παμπαίδες- παγκορασίδες!

Πριν από 19 ώρες 20:59 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Όπως είχαμε γράψει, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου είχε σκοπό να πάρει μία σειρά από αποφάσεις σχετικά με τα πρωταθλήματα παμπαίδων και παγκορασίδων. Έτσι αποφάσισε να μην υπάρχει πλέον επίσημο σκορ,...

 1361 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Esperos Christmas Day!

Esperos Christmas Day!

Πριν από 1 ημέρα 13:57 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Ο Έσπερος Κω ετοιμάζει γιορτή για τα παιδιά το προσεχές Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Η ανακοίνωση: ''Εν όψει των Χριστουγέννων, το Σάββατο 10 Δεκεμβριου στις 11:00, στην πλατεία Ανταγορα, ο Σύλλογός...

 998 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική
  Ο Διαγόρας ευχαριστεί το Special!

Ο Διαγόρας ευχαριστεί το Special!

Πριν από 1 ημέρα 09:18 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη το ψητοπωλείο Special, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Το ψητοπωλείο Special βρίσκεται στην...

 537 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Τοπικό παιδικό ντέρμπι στην Κάλυμνο!

Τοπικό παιδικό ντέρμπι στην Κάλυμνο!

Πριν από 1 ημέρα 08:44 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Ακαδημία Καλύμνου και την Ε.Α.ΚΑ. θα «πέσει» σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον όμιλο νήσων του παιδικού πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις...

 280 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: Ελπίδα- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος 36-64

ΠΑΙΔΕΣ: Ελπίδα- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος 36-64

Πριν από 2 ημέρες 23:35 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Με το δεξί μπήκε και στο β’ γύρο του παιδικού πρωταθλήματος ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος κέρδισε εύκολα στο β’ ημίχρονο την Ελπίδα Πεταλούδων με 64-36. Οι «ερυθροκίτρινοι» έκαναν το...

 899 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Πρόεδρος η Μαραβέλια στον Ξάνθο!

Πρόεδρος η Μαραβέλια στον Ξάνθο!

Πριν από 2 ημέρες 22:30 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Η Μαρία Μαραβέλια είναι από σήμερα η νέα πρέοδρος του Ξάνθου Πάτμου, μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. Η ''ψυχή'' του μπασκετικού τμήματος από σήμερα είναι επικεφαλής του...

 487 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Οι ''σφυρίχτρες'' της Basket League!

Οι ''σφυρίχτρες'' της Basket League!

Πριν από 2 ημέρες 18:17 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Ο διεθνής Θεσσαλονικιός Στέλιος Συμεωνίδης και οι Αθηναίοι Νίκος Μηλαπίδης και Παναγιώτης Σκαλτσής θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι του Σαββάτου (16:00) ανάμεσα στον Κολοσσό και το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 9ης...

 691 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Πλούσιο μενού'' σε Ρόδο και Κω!

''Πλούσιο μενού'' σε Ρόδο και Κω!

Πριν από 2 ημέρες 08:49 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Ιδιαίτερα «πλούσιο» είναι το σημερινό πρόγραμμα για τα τοπικά πρωταθλήματα… Η Κως γιορτάζει τον πολιούχο της και στο νησί του Ιπποκράτη έχουν οριστεί τρεις αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα παίδων και...

 664 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Στην κορυφή Δωριέας και Sin Dream!

Στην κορυφή Δωριέας και Sin Dream!

Πριν από 3 ημέρες 19:51 | Δευ 5 Δεκ, 2022

Με επιτυχία συνεχίζεται το 2ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που διεξάγεται στο Κολλέγιο Ρόδου από την Αθλητική Ακαδημία και τον σύλλογο Jumo Shoot. Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα των αγώνων του περασμένου...

 643 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Στο Promitheas Park ο Ηρακλής 2000!

Στο Promitheas Park ο Ηρακλής 2000!

Πριν από 3 ημέρες 18:47 | Δευ 5 Δεκ, 2022

Μετά τον Κολοσσό και ο Ηρακλής 2000 θα πάρει μέρος στο Promithes Park Tournament, που θα γίνει στην Πάτρα από 27 έως 30 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Είμαστε στην ευχάριστη...

 390 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Κρητικοί διαιτητές στο Π. Φάληρο- Διαγόρας!

  Κρητικοί διαιτητές στο Π. Φάληρο- Διαγόρας!
Πριν από 2 ώρες
14:03 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

Οι Κρητικοί Χρήστος Κατσαπρακάκης, Βασίλης Κουκουλεκίδης και Δημήτρης Ξυλάς θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι του Σαββάτου (16:00) ανάμεσα στο Παλαιό Φάληρο και τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον...

 174 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

''Δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι''!

  ''Δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι''!
Πριν από 5 ώρες
10:43 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

Για το παιχνίδι του Σαββάτου (16:00) με το Παλαιό Φάληρο προετοιμάζεται ο Γ.Σ. Διαγόρας… Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος,...

 124 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στην Ιαλυσό προπονήσεις για το κλιμάκιο!

  Στην Ιαλυσό προπονήσεις για το κλιμάκιο!
Πριν από 6 ώρες
10:19 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

Σε συνέχεια του αναπτυξιακού προγράμματος κοριτσιών της Ε.Ο.Κ. σε συνεργασία με την Τ.Ε. Δωδεκανήσου, ανακοινώνεται ο προγραμματισμός των επόμενων προπονήσεων για αθλήτριες γεννημένες τα έτη 2007, 2008, 2009 και 2010....

 94 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τέσσερα ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για το Κολοσσός- Περιστέρι!

  Τέσσερα ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για το Κολοσσός- Περιστέρι!
Πριν από 6 ώρες
10:05 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

Το 12sports σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε. Κολοσσός σας προσφέρει ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για το παιχνίδι του Σαββάτου (16:00) κόντρα στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Το μόνο που έχετε να...

 404 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Με... θεά τη δεύτερη θέση!

  Με... θεά τη δεύτερη θέση!
Πριν από 6 ώρες
10:03 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

Με θέα τη… δεύτερη θέση στον όμιλο Ρόδου της Α’ Κατηγορίας, το Ροδίων Άθλησις θα υποδεχθεί την Ελπίδα Πεταλούδων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία. Με δεδομένο...

 142 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Βρείτε λύση μέσω διαλόγου''!

  ''Βρείτε λύση μέσω διαλόγου''!
Πριν από 20 ώρες
19:30 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Με αφορμή την απόφαση των Συνδέσμων βοηθών Διαιτητών (Κριτών) περί «αποχώρησης» τους από τους αγώνες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος καλούν τις εμπλεκόμενες...

 316 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πήρε το ντέρμπι η Ε.Α.ΚΑ.!

  Πήρε το ντέρμπι η Ε.Α.ΚΑ.!
Πριν από 21 ώρες
18:28 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Η Ε.Α.ΚΑ. ήταν νικήτρια στο παιδικό ντέρμπι της Καλύμνου, κερδίζοντας με 58-50 την συντοπίτισσα Ακαδημία, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον όμιλο νήσων. Με...

 533 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 22 ώρες
18:15 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων (από 3 έως 7 Δεκεμβρίου), που θα δώσουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου. Μ’ ένα απλό refresh, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα...

 2357 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

  Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.
Πριν από 1 ημέρα
10:26 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Γεμάτο και «πλούσιο» πρόγραμμα από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, από 8 έως 12 Δεκεμβρίου, για τα τοπικά πρωταθλήματα στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα, ορίστηκαν 19 παιχνίδια για όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα (εκτός...

 798 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τα εισιτήρια στο Κολοσσός- Περιστέρι!

  Τα εισιτήρια στο Κολοσσός- Περιστέρι!
Πριν από 1 ημέρα
10:09 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Κολοσσός- Περιστέρι. Αναλυτικά, η ανακοίνωση για το παιχνίδι του Σαββάτου. ''Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει ότι από αύριο Τετάρτη 7/12 ξεκινάει...

 428 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Στο μυαλό μόνο το Περιστέρι!

  Στο μυαλό μόνο το Περιστέρι!
Πριν από 1 ημέρα
09:06 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει το προσεχές Σάββατο (16:00) το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τη Basket League....

 195 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Πρώτος σκόρερ ο Άλκης Ιωάννου στη Β' Εθνική!

  Πρώτος σκόρερ ο Άλκης Ιωάννου στη Β' Εθνική!
Πριν από 1 ημέρα
08:37 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Ο Άλκης Ιωάννου της Α.Ε.Ν. Κηφισιάς μέσα σε μια εβδομάδα, και με δυο παιχνίδια έκανε άλμα από την 10η στην 1η θέση, έχοντας 166 πόντους, και αφήνοντας με 14 πόντους...

 136 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: Ροδίων Άθλησις- Κολοσσός 28-88

  ΠΑΙΔΕΣ: Ροδίων Άθλησις- Κολοσσός 28-88
Πριν από 2 ημέρες
23:19 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Με χαρακτηριστική άνεση οι παίδες του Κολοσσού κέρδισαν 88-28 το Ροδίων Άθλησις και συνέχισαν το δρόμο τους προς το φάιναλ-φορ. Η ομάδα του Πάνου Παναγιωταράκου έκανε επίδειξη δύναμης στο «Ροδίων...

 325 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Την Κυριακή (15:00) ΕΑΚΑ-Μανδραϊκός!

  Την Κυριακή (15:00) ΕΑΚΑ-Μανδραϊκός!
Πριν από 2 ημέρες
17:59 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Στις 15:00 και όχι στις 17:00 θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή το παιχνίδι Ε.Α. Καλύμνου- Μανδραϊκός για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.: ''Για συγκοινωνιακούς λόγους...

 287 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Α.Ε. Δικαίου- Ε.Α.ΚΑ. 26-85

  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Α.Ε. Δικαίου- Ε.Α.ΚΑ. 26-85
Πριν από 2 ημέρες
16:27 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Επιβλητικό πέρασμα των παγκορασίδων της Ε.Α. Καλύμνου από το Πυλί και εύκολη νίκη με 85-26 επί της Α.Ε. Δικαίου. Η ομάδα του Γιώργου Μαύρου κέρδισε πολύ εύκολα τις Κώες και...

 414 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Α.Ε. Δικαίου 39-75

  ΠΑΙΔΕΣ: Φοίβος- Α.Ε. Δικαίου 39-75
Πριν από 2 ημέρες
15:37 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Όπως τελείωσε τον α’ γύρο, έτσι ξεκίνησε και τον δεύτερο, το παιδικό τμήμα της Α.Ε. Δικαίου. Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα επικράτησε άνετα στο κλειστό γυμναστήριο της Κω του Φοίβου...

 285 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Φιλανθρωπικό σκοπευτικό διήμερο!

  Φιλανθρωπικό σκοπευτικό διήμερο!
11:43 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

Το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου Woodland ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου, διοργανώνει φιλανθρωπικό σκοπευτικό διήμερο. Τα παράβολα συμμετοχής...

 32 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Δωρεάν μαθήματα ποδηλασίας στο Φιλίνο!

  Δωρεάν μαθήματα ποδηλασίας στο Φιλίνο!
10:56 | Πεμ 8 Δεκ, 2022

Ο K.A.O. Φιλίνος σε συνεργασία με τον Π.Α.Σ. Σπάρτακος και τον Π.Α.Σ. Ασκληπιός Κω και με τη στήριξη της Περιφέρειας...

 29 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το 2ο τουρνουά Rapid του Ιππότη!

  Το 2ο τουρνουά Rapid του Ιππότη!
10:58 | Τετ 7 Δεκ, 2022

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου ''Ιππότης'' ανακοινώνει την διοργάνωση του 2ου φετινού τουρνουά rapid με χρόνο 10’ + 5¨ για παιδιά που...

 443 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Δύο μετάλλια οι ''Πιγκουίνοι''!

  Δύο μετάλλια οι ''Πιγκουίνοι''!
21:36 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Με δυο μετάλλια ένα αργυρό και ένα χάλκινο επέστρεψαν οι Πιγκουίνοι από το διεθνές μίτινγκ του Παναθηναϊκού που διεξήχθη στο...

 85 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι νικήτριες στο τουρνουά του Κάδμου!

  Οι νικήτριες στο τουρνουά του Κάδμου!
16:45 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ρόδου «Ο Κάδμος» το τουρνουά ιππασίας στον άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων. Ο Όμιλος του...

 217 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η ανεπίσημη βαθμολογία των σωματείων του στίβου!

  Η ανεπίσημη βαθμολογία των σωματείων του στίβου!
16:42 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την ανεπίσημη βαθμολογία των σωματείων του στίβου για τον 2022. Στην 49η θέση στην Ελλάδα και 1η...

 40 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στον αγώνα δεξιοτεχνίας!

  Τα αποτελέσματα στον αγώνα δεξιοτεχνίας!
16:31 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο λιμάνι της Ακαντιάς ο αγώνας δεξιοτεχνίας που διοργάνωσε ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης. Ο...

 62 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)