www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
Ο ''1ος Γύρος Ασκληπιειού'' από τον Έλαφο!
09:25 | Παρ 13 Μαϊ, 2022
Εκτύπωση θέματος 154 αναγνώσεις

Ο ''1ος Γύρος Ασκληπιειού'' από τον Έλαφο!

Νέοι διασυλλογικοί αγώνες θα διεξαχθούν από τον Έλαφο, ο οποίος έκανε γνωστή την προκήρυξη για τον 1ο Γύρο ''Ασκληπιείου''. Αναλυτικά: ''Ο Α.Σ.Ρ. Έλαφος με τον Πολιτιστικό σύλλογο Ασκληπιείου συνδιοργανώνουν τον 1ο Γύρο Ασκληπιείου, δύο ξεχωριστούς διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας: Ατομική χρονομέτρηση Ανάβασης το Σάββατο 21.05.2022 και Criterium, την Κυριακή 22.05.2022 αντίστοιχα, ως εξής:
Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : Παίδες, Κορασίδες, Παμπαίδες, Παγκορασίδες, Μίνι Μεγάλα Αγόρια – Κορίτσια και Μίνι Μικρά Αγόρια – Κορίτσια.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Απριλίου 2022:
16:00 Ατομική Χρονομέτρηση με κατηγορία Μίνι Μικρά Κορίτσια και στην συνέχεια Μικρά Αγόρια, Μίνι Μεγάλα Κορίτσια, Μίνι Μεγάλα Αγόρια, Παγκορασίδες, Παμπαίδες, Κορασίδες και Παίδες.
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Απριλίου 2022:
09:00 ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ Α – Κ (5km – 1 στροφή)
09:30 ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ Α – Κ (10km – 2 στροφές)
10:20 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (25km – 5 στροφές)
11:40 ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (30km – 6 στροφές)
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ :
ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ : Κιοτάρι (εκκίνηση) προς Ασκληπιείο (Τερματισμός). Απόσταση 4km για όλες τις κατηγορίες.
CRITERIUM : Περιφερειακός του χωριού Ασκληπιείο Ρόδου με αριστερή φορά, απόσταση γύρου 5km.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Στις παραπάνω κατηγορίες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας εν ισχύ για το 2022 και προσκομίσουν την ατομική τους Κάρτα Υγείας. Κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να
συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών/αθλητριών. Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Δευτέρα 16.05.2022 και
ώρα 21:00 στο Fax 2241038341 ή στο email elafoscyclingteam[email protected] Περάν της προθεσμίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή.
Παροχές: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασκληπιείου έχει φροντίσει ειδική τιμή φιλοξενίας -διαμονής για όλους τους Αθλητές, Αρχηγούς Ομάδων, Συνοδούς και Γονείς αθλητών με κόστος 15,-€ με πρωινό σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ο κάθε σύλλογος θα πρέπει να ενημερώσει μαζί με
την δήλωση συμμετοχής ποσά επιπλέον άτομα θα συμμετέχουν στην διαμονή των αγώνων. Επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασκληπιείου θα φροντίσει και ένα δείπνο του Σαββάτου για όλους μετά το πέρας των Απονομών.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ :
Η Γραμματεία θα ανοίγει 90 λεπτά πριν την πρώτη εκκίνηση κάθε ημέρας για την παράδοση δελτίων και την παραλαβή αριθμών από τον αρχηγό – εκπρόσωπο του σωματείου, συγκεντρωτικά για όλους τους αθλητές του.Οι αθλητές θα προσέρχονται για υπογραφή στο φύλλο αγώνα ανά ομάδα, και ανά κατηγορία, με την αγωνιστική τους ενδυμασία και τα νούμερα αγώνα εμφανώς τοποθετημένα. Υποχρεούνται να φέρουν μαζί την κάρτας υγείας τους, και να την επιδεικνύουν στη Γραμματεία του αγώνα, κατά την υπογραφή τους, προκειμένου να αγωνιστούν.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Το Τεχνικό Συνέδριο/Ενημέρωση θα γίνει πλησίον της Γραμματείας στις 60’ λεπτά πριν την πρώτη εκκίνηση κάθε ημέρας. Η παρουσία των αρχηγών – εκπροσώπων των ομάδων (ένας ανά ομάδα είναι υποχρεωτική).
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ : Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.
Θα ισχύσουν οι εγκύκλιοι Νο.12 – 2022 (Αναβάσεις) και Νο.3 – 2022 (Εξοπλισμός Μικρών κατηγοριών).
Εξοπλισμός : Εντός της αγωνιστικής διαδρομής, η χρήση αριθμού ποδηλάτου και κράνους είναι υποχρεωτική για όλους τους αγωνιζόμενους πριν, μετά και κατά την διάρκεια των αγώνων και προπονήσεων.
Ειδικοί κανονισμοί αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης: Οι εκκινήσεις θα δίνονται ανά λεπτό. Εάν υπάρχει ανάγκη μπορεί να εφαρμοστούν και μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα ανάμεσα στις κατηγορίες. Λόγω της μικρής απόστασης του αγώνα, δεν επιτρέπεται συνοδεία αθλητών σε καμία κατηγορία.
Ειδικοί κανονισμοί αγώνα Criterium:
Ποδηλάτης ή γκρουπ ποδηλατών των είκοσι (20) ή λιγότερων αθλητών, που έμειναν πίσω και πιάστηκαν ή πρόκειται να πιαστούν από τους ποδηλάτες που προηγούνται θα βγαίνουν εκτός αγώνα με υπόδειξη της Αγωνοδίκου επιτροπής. Εάν πρόκειται για γκρουπ περισσοτέρων των 20 ποδηλατών, ο Αλυτάρχης και η Αγωνόδικος επιτροπή θα αποφασίσουν εάν αυτοί οι ποδηλάτες μπορούν να συνεχίζουν ή να αποκλείονται (κανονισμοί ΕΟΠ 2.7.021)
Για όλες τις κατηγορίες θα υπάρχει σταθερό σημείο για όλα τα σέρβις των ομάδων και σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ουδετεροποίηση μιας (1) στροφής, πλην την τελευταία κάθε εκκίνησης. Οι ποδηλάτες που επανέρχονται στον αγώνα, μετά από αναγνωρισμένο ατύχημα, θα
τοποθετούνται με εντολή της Αγωνοδίκου Επιτροπής στην θέση, που κατά προσέγγιση βρίσκονταν πριν το ατύχημα.
Ιατρική κάλυψη : Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ /Γενικό Νοσοκομείο ΡΟΔΟΥ .
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ :
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Εφόσον οι συνθήκες κατά της πανδημίας Covid-19, οι απονομές θα γίνουν μετά το πέρας των αγώνων κάθε ημέρας, και 20’ λεπτά μετά τον τερματισμό της τελευταίας κατηγορίας.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΟΚΑΝ.
ΠΟΙΝΕΣ: Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.
ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Θα ανακοινωθεί από την Ε.Ο.Π.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Κελεπέρα Άννικα.ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
I. Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.
II. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.
III. Ο όμιλος «Α.Σ.Ρ ΕΛΑΦΟΣ» δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικου, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.
IV. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων,
σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ COVID-19:.
Προληπτικά μέτρα κατά την διασπορά του Covid-19, βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής στους αγώνες: Αθλητές έως και 17 ετών : self-test παρουσία του υπεύθυνου COVID της ομάδας ή του προπονητή την ημέρα του αγώνα. Οι προπονητές, συνοδοί ομάδας, προσωπικό διοργανωτή: PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Eξαιρούνται από το testing οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ. Στους αγώνες εφαρμόζεται το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Π. Κατά της πανδημίας.
Υπευθυνος Covid διοργάνωσης: Θα ανακοινωθεί
ΧΑΡΤΗΣ – ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ:
Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης Αγώνας Criterium:

Άλλα σπορ |
  Στην Κόρινθο ο Σ.Σ. Ρόδου!

Στην Κόρινθο ο Σ.Σ. Ρόδου!

Πριν από 18 ώρες 14:32 | Τετ 25 Μαϊ, 2022

Από 20 έως 22 Μαΐου διεξήχθη στην Κόρινθο ο διεθνής αγώνας σκοποβολής «Canal Chalenge», στον οποίο συμμετείχαν ο Θεολόγος Ζούνης και ο Γιάννης Καραγιάννης του Σκοπευτικού Συλλόγου Ρόδου. Οι δύο...

 146 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στην 5η θέση ο Κριαράς!

Στην 5η θέση ο Κριαράς!

Πριν από 3 ημέρες 17:26 | Δευ 23 Μαϊ, 2022

Την 5η θέση κατέκτησε στην παγκόσμια γυμνασιάδα ο Παύλος Κριαράς του Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος και η ομάδα του ανέφερε: ''Επέστρεψε χθες το βράδυ από την πόλη Καν της Γαλλίας, όπου διεξήχθη...

 423 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Καλή εμφάνιση από τον Κ.Ο.Π. στη Ρόδο!

Καλή εμφάνιση από τον Κ.Ο.Π. στη Ρόδο!

Πριν από 3 ημέρες 08:58 | Δευ 23 Μαϊ, 2022

Ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας συμμετείχε στον διήμερο αγώνα του Έλαφου και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Άλλη μια καλή εμφάνιση παρουσίασαν οι αθλητές του Κωακού ομίλου ποδηλασίας στη Ρόδο και συγκεκριμένα...

 170 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Αμαζόνα 2022 η Μαρία Παπουρδάνου!

Αμαζόνα 2022 η Μαρία Παπουρδάνου!

Πριν από 3 ημέρες 08:49 | Δευ 23 Μαϊ, 2022

Νέα μεγάλη επιτυχία για τη Ροδίτισσα αμαζόνα Μαρία Παπουρδάνου, η οποία συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο χώρο της ιππασίας. Η Παπουρδάνου πήρε την πρώτη θέση και αναδείχθηκε πανελληνιονίκης και...

 233 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Απόλυτη επιτυχία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Αιγαίου!

Απόλυτη επιτυχία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Αιγαίου!

Πριν από 3 ημέρες 22:00 | Κυρ 22 Μαϊ, 2022

Το τριήμερο από 20 έως 22 Μαΐου διεξήχθη το 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αιγαίου Ε3 στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στη Ρόδο. Οι junior αθλητές από τα νησιά (Ίωνες Λερου, Α.Σ. Απόλλων...

 183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Σήμερα το σεμινάριο των ''Πιγκουίνων''!

Σήμερα το σεμινάριο των ''Πιγκουίνων''!

Πριν από 4 ημέρες 09:43 | Κυρ 22 Μαϊ, 2022

Σήμερα στο Κολλέγιο Ρόδου θα πραγματοποιηθεί το 2ο σεμινάριο αθλητικής διατροφής που διοργανώνουν οι Πιγκουίνοι Ρόδου. Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρονται τα ακόλουθα: ''Την Κυριακή 22 Μαΐου στο αμφιθέατρο...

 182 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πρώτος ο Α.Ο. Σταματίου!

Πρώτος ο Α.Ο. Σταματίου!

Πριν από 6 ημέρες 15:44 | Παρ 20 Μαϊ, 2022

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών- γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» από την ΕΑΣ Δωδεκανήσου το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου 2022, ο ΑΟ Σταματίου κατέκτησε την πρώτη θέση σε...

 352 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στο πρόγραμμα και η... Χάλκη!

Στο πρόγραμμα και η... Χάλκη!

Πριν από 7 ημέρες 16:15 | Πεμ 19 Μαϊ, 2022

Συνάντηση με τον δήμαρχο Χάλκης Ευάγγελο Φραγκάκη είχε το Δ.Σ. του ΑΣΙΑΘΡ, όπου μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε να συμπεριληφθεί το νησί ως προορισμός σε μελλοντικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Στη σχετική ανακοίνωση που...

 246 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι εκπρόσωποι της Δωδεκανήσου στην Γ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.

Οι εκπρόσωποι της Δωδεκανήσου στην Γ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.

Πριν από 7 ημέρες 16:04 | Πεμ 19 Μαϊ, 2022

Όπως ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.Α. η έκτακτη καταστατική γενική συνέλευση θα γίνει την προσεχή Κυριακή. Η ΕΦΟΑ γνωστοποίησε τον κατάλογο των εκπροσώπων των Σωματείων- Μελών της που θα συμμετάσχουν στις εργασίες της...

 80 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Με επιτυχία η παρουσία της Ακαδημίας

Με επιτυχία η παρουσία της Ακαδημίας

Πριν από 8 ημέρες 09:45 | Τετ 18 Μαϊ, 2022

Η Ακαδημία Κω εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην Κω. Αναλυτικά: ''Το Σάββατο 14 Μαΐου ολοκληρώθηκε το τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου στο αγώνισμα XCC ορεινής ποδηλασίας για...

 780 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το ''ευχαριστώ'' της Τ.Ε. Ποδηλασίας

Το ''ευχαριστώ'' της Τ.Ε. Ποδηλασίας

Πριν από 9 ημέρες 16:23 | Τρι 17 Μαϊ, 2022

Η Τ.Ε. Ποδηλασίας εξέδωσε ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του περιφερειακού πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας. Αναλυτικά: ''Ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του CROSS COUNTRY σε σιρκουί (XCC) στην Κω,...

 254 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Θετική παρουσία ο Κ.Ο.Π.!

Θετική παρουσία ο Κ.Ο.Π.!

Πριν από 9 ημέρες 08:51 | Τρι 17 Μαϊ, 2022

Ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία του συλλόγου στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου. Αναλυτικά: ''Στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου όλων των κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Τσουκαλαριάς, αγωνίστηκαν...

 116 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στο Baia το πάρτι για τον Μαραθώνιο!

Στο Baia το πάρτι για τον Μαραθώνιο!

Πριν από 10 ημέρες 10:17 | Δευ 16 Μαϊ, 2022

Σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα που πρόσφερε το “Baia Seaside”, με πολύ κέφι και καλή διάθεση, η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου διοργάνωσε την Παρασκευή το πάρτυ των χορηγών, υποστηρικτών...

 268 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στο Ναύπλιο από χθες οι ''Πιγκουίνοι''!

Στο Ναύπλιο από χθες οι ''Πιγκουίνοι''!

Πριν από 12 ημέρες 13:30 | Σαβ 14 Μαϊ, 2022

Στο Ναύπλιο βρίσκεται από χθες η ομάδα υδατοσφαίρισης των Πιγκουίνων Ρόδου, συμμετέχοντας σε αναπτυξιακό φιλικό τουρνουά που διοργανώνει ο Ν.Ο. Ναυπλίου. Εκτός από τους διοργανωτές και τους Πιγκουίνους, συμμετέχουν οι ομάδες...

 431 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην τοξοβολία του Φοίβου!

  Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην τοξοβολία του Φοίβου!
Πριν από 16 ώρες
16:20 | Τετ 25 Μαϊ, 2022

Ο αντιπρόεδρος του Φοίβου Κω Γιάννης Τρικοίλης και υπεύθυνος του τμήματος τοξοβολίας του συλλόγου, αναφέρεται στην έναρξη των προπονήσεων εδώ και δύο εβδομάδες σε εξωτερικό χώρο του σταδίου ''Ανταγόρας''. Ο...

 62 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Όρτσα-πρίμα 2022''!

  ''Όρτσα-πρίμα 2022''!
Πριν από 18 ώρες
14:22 | Τετ 25 Μαϊ, 2022

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του δεύτερου ιστιοπλοϊκού αγώνα, σύμφωνα με το καλεντάρι του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου. Μετά από τον αγώνα «Τάμα», σειρά παίρνει ο...

 42 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Και ο μήνας έχει εννιά''

  ''Και ο μήνας έχει εννιά''
Πριν από 23 ώρες
09:14 | Τετ 25 Μαϊ, 2022

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκεια του προς την δημοτική αρχή εξέδωσε ο πρόεδρος του Ανταγόρα, Μάριος Πλούμπης.  Αναλυτικά: Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αδιαφορία, η οποία φθάνει πλέον και...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο Βύρωνα ο Κένταυρος Ρόδου!

  Στο Βύρωνα ο Κένταυρος Ρόδου!
Πριν από 2 ημέρες
08:54 | Τρι 24 Μαϊ, 2022

Ο Κένταυρος Ρόδου συμμετείχε στους αγώνες, που διεξήχθησαν με επιτυχία στο Βύρωνα από τον Α.Ο. Καρέας και ανακοίνωσε τα εξής: ''Σ' ένα πλούσιο αγωνιστικά διήμερο που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο...

 109 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το σεμινάριο διατροφής των ''Πιγκουίνων''

  Το σεμινάριο διατροφής των ''Πιγκουίνων''
Πριν από 2 ημέρες
08:38 | Τρι 24 Μαϊ, 2022

Το πρωί της Κυριακής στο Κολλέγιο Ρόδου διεξήχθη το 2ο σεμινάριο αθλητικής διατροφής που διοργάνωσαν οι Πιγκουίνοι Ρόδου για τους αθλητές τους. Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα ακόλουθα: ''Διατροφή...

 44 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρωτιά για την Ντελίου!

  Πρωτιά για την Ντελίου!
Πριν από 3 ημέρες
17:33 | Δευ 23 Μαϊ, 2022

Μεγάλη συμμετοχή είχαν οι αγώνες που διοργάνωσε ο Αμεινίας Μεσογείων, το Σάββατο (22/5) στο στάδιο της Παλλήνης, στους οποίες συμμετείχε η Χαβά Ντελίου και ο Νίκος Κόκκος από τh Ρόδο...

 89 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Συγχαίρει τους τοξοβόλους του Ιππικού Ομίλου Κω!

  Συγχαίρει τους τοξοβόλους του Ιππικού Ομίλου Κω!
Πριν από 3 ημέρες
08:52 | Δευ 23 Μαϊ, 2022

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω Παναγιώτης Χατζηχριστοφής συνεχάρη το τμήμα τοξοβολίας του Ιππικού Ομίλου Κω. Αναλυτικά: ''Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ, εκφράζω δημόσια την ικανοποίησή μου, για...

 48 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρωταθλητές Σπύρου και Τρακόσσας!

  Πρωταθλητές Σπύρου και Τρακόσσας!
Πριν από 5 ημέρες
10:22 | Σαβ 21 Μαϊ, 2022

Καλύτερα δεν γινόταν... Η πρώτη ημέρα του πανελληνιου πρωταθλήματος εφηβων παίδων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με 2 πρώτες θέσεις στις 2 πρώτες κατηγορίες του πρωταθλήματος για τον Ανταγόρα. Πρωταθλητής...

 114 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο διεθνής ποδηλατικός γύρος Λέρου!

  Ο διεθνής ποδηλατικός γύρος Λέρου!
Πριν από 7 ημέρες
16:10 | Πεμ 19 Μαϊ, 2022

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Λέρου ενημέρωσε ότι στις 5 Ιουνίου θα διοργανώσει τον Ποδηλατικό Γύρο 2022, με το σύνθημα «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο». Στη σχετική ανακοίνωση...

 55 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ξεχώρισαν Ροΐδης- Θεοδωρίδης!

  Ξεχώρισαν Ροΐδης- Θεοδωρίδης!
Πριν από 7 ημέρες
16:00 | Πεμ 19 Μαϊ, 2022

Δύο νεαροί ταλαντούχοι αθλητές του Ροδήλιου ξεχώρισαν με την παρουσία τους στους αγώνες που συμμετείχαν.... Πρόκειται για τον Δημήτρη Ροΐδη που κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις στην κατηγορία Μίνι Μικρά στον...

 46 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο Mega Four o Σταμόγλου

  Στο Mega Four o Σταμόγλου
Πριν από 8 ημέρες
09:40 | Τετ 18 Μαϊ, 2022

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας MEGA FOUR για τετρακίνητα οχήματα που έγινε στα Καλάβρυτα Εκπροσώπησε τα Δωδεκάνησα το μέλος της Λέσχης 4χ4 Κω και πρώην πρόεδρος Γιώργος Σταμόγλου. Με ένα πρωτότυπο όχημα...

 59 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι ''Πιγκουίνοι'' και το Summer Camp 2022!

  Οι ''Πιγκουίνοι'' και το Summer Camp 2022!
Πριν από 9 ημέρες
09:49 | Τρι 17 Μαϊ, 2022

Οι ''Πιγκουίνοι'' εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση και φυσικά θα είναι παρόντες στο Summer Camp 2022 του Κολλεγίου Ρόδου. Η ανακοίνωση: ''Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για αλλη μια φορά το σωματείο...

 75 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στο διασυλλογικό

  Τα αποτελέσματα στο διασυλλογικό
Πριν από 10 ημέρες
16:29 | Δευ 16 Μαϊ, 2022

Το περασμένο διήμερο στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα διεξήχθη ο Διασυλλογικός Αγώνας Στίβου Ανδρών- Γυναικών που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους...

 140 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Προσπάθησε ο Βεϊσάκης!

  Προσπάθησε ο Βεϊσάκης!
Πριν από 10 ημέρες
15:49 | Δευ 16 Μαϊ, 2022

Στην Αθήνα βρέθηκε ο νεαρός Στέλιος Βεϊσάκης του Υγρού Στίβου Ρόδου, ο οποίος συμμετείχε στο διεθνές meeting κολύμβησης. Ο 16χρονος κολυμβητής αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να διακριθεί έχοντας να...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών ο Ανταγόρας!

  Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών ο Ανταγόρας!
Πριν από 10 ημέρες
11:58 | Δευ 16 Μαϊ, 2022

Την Πέμπτη 19 Μαΐου αναχωρεί η ομάδα του Ανταγόρα για να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων (U17) – Εφήβων (U20) που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι στις 20 και 21...

 71 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σημαντικές διακρίσεις η Ηπιόνη!

  Σημαντικές διακρίσεις η Ηπιόνη!
Πριν από 10 ημέρες
11:21 | Δευ 16 Μαϊ, 2022

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχε ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ηπιόνη» στο 3ο διεθνές Meeting Ρυθμικής Γυμναστικής «IRINI CUP» στην Χαλκίδα, όπου συμμετείχαν σπουδαίες αθλήτριες από τέσσερις χώρες και 66 σωματεία από όλη την...

 54 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Μπασκετικός.

Ναι συγγνώμη κύριε Μάκη. Έχετε δίκιο. Δερμιτζάκης νομίζω έφυγε , Καλαϊτζίδης φεύγει , αυτά ακούγονται στα καφενεία..

Σφουγγαρας

Φούμαρα μας πουλάει η Καλλιθέα με τον αμφίβολο Βογιατζη τα ξέρουμε αυτα τα κόλπα...απορώ με την κλάση του και την...

Μπασκετικός

Νέα για διαγορα ; Ποιοι θα πάνε πάνω από παίκτες ; Του χρόνου ποιους θα κρατήσει ; Η ομάδα της...

Φίλαθλος

Ενας αποκλεισμός πολύ σκληρός για τον Κολοσσο.. Δεν θα κριθεί η χρονιά από δύο αγώνες όμως χθες ειδικά έπρεπε να...

Παρατηρητής

Και από τα μεγάλα βήματα των παγκόσμιων και πανευρωπαϊκών μείναμε στο μετέωρο βήμα του περλαργού. Για 18 χρόνια δεν...

Κολοσσός

Πάντως Μάκη αν αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς αύριο θα ψάχναμε για ξένους…Ουίλλιαμς μιλερ μομιροφ δεν πήγαν στην...

Κολοσσός !!!

Έτσι είναι ο αθλητισμός ένας χάνει ένας κερδίζει. Άλλοτε κερδίζει ο καλύτερος και άλλοτε ο πιο τυχερός. Μπράβο σε όλους!...

Κολοσσός

Ο κολοσσός μπορεί να πάει Ευρώπη μετα τον αποκλεισμό; ποσες ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη;

Κολοσσός

Α ρε Κολοσσε αδικησες τον εαυτό σου αυτό το 3ημερο...Α ρε Φλόιντ...

Φοιβος

Τον Γρηγοριαδη γιατί δεν το έβαζε από την αρχή της σεζόν;ήταν τραυματίας;