www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Η προκήρυξη της Α' Κατηγορίας!
09:06 | Δευ 20 Σεπτ, 2021
Εκτύπωση θέματος 640 αναγνώσεις

Η προκήρυξη της Α' Κατηγορίας!

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε τη νέα προκήρυξη της Α' Κατηγορίας (2021-22)... Με νέο πρωτάθλημα 2+2 και όχι φάιναλ-φορ την προσεχή σεζόν η ανάδειξη του πρωταθλητή Δωδεκανήσου!

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει τη νέα προκήρυξη της Α' Κατηγορίας (2021-22). Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας στους δύο ομίλους, θα γίνει νέο πρωτάθλημα με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες (2+2) για την ανάδειξη του πρωταθλητή Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, η προκήρυξη της Α' Κατηγορίας. Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 23 και 24 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση θα γίνει τη μεθεπόμενη Τρίτη 28 του μήνα. Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος αθλητικού νόμου, του καταστατικού της Ε.Ο.Κ. και των κανονισμών της γενικής προκήρυξης  πρωταθλημάτων 2021-2022, όπως αυτή  μας  κοινοποιήθηκε με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 3364/ 15-6-2021 έγγραφο  της  Ε.Ο.Κ.
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ
Το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 με τους  παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1ο: ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Ανδρών περιόδου 2021-2022 δικαιούνται  συμμετοχής  τα παρακάτω σωματεία:
1.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΡΟΔΟΥ
2.ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
3.Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ
4.Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
5.Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ
6.Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ
7.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
8.Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ
9.Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000
10.ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
11.Α.Σ.Κ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
12.Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΠΕΡΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
13.Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΕΦΗΒΟΙ)
*Για την ανάπτυξη του αθλήματος η Τ.Ε.  προτρέπει τα σωματεία να καλλιεργούν τα τμήματα υποδομών (παίδων, παμπαίδων, μίνι και σούπερ μίνι).
*Η ομάδα του Α.Ο. Κολοσσός (έφηβοι) θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα άνευ συναγωνισμού. 

ΑΡΘΡΟ 2ο: ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 23 ή 24/10/2021. Η κλήρωση των  αγώνων θα γίνει στις 28/09/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου (κλειστό γυμναστήριο Ρόδου), με την παρουσία ενός εκπροσώπου από κάθε σωματείο. Τελευταία ημέρα παραλαβής των δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η 27/9/2021 ημέρα Δευτέρα και μέχρι ώρα 12:00. Με τη δήλωση συμμετοχής οι ομάδες θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Τ.Ε. το καταστατικό και το Δ.Σ. του σωματείου τους. Στη δήλωση συμμετοχής οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν δύο γήπεδα που θα χρησιμοποιούν σαν έδρα. Εάν δεν δηλωθεί δεύτερο γήπεδο η Τ.Ε. ΕΟΚ διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση προβλήματος του ενός γηπέδου, να ορίσει αγώνα του σωματείου σε άλλο γήπεδο με σκοπό την ομαλή και έγκαιρη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Επίσης δύο εμφανίσεις, μία ανοιχτού χρώματος που θα χρησιμοποιείται στους εντός έδρας αγώνες και μία σκούρου χρώματος που θα χρησιμοποιείται στους εκτός έδρας.

ΑΡΘΡΟ 3ο: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, ως εξής:
Α)Α’ ΦΑΣΗ
Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε δύο (2) ομίλους (έναν όμιλο Ρόδου και έναν όμιλο νήσων). Σε κάθε όμιλο οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο (2) γύρους και στο τέλος θα καταρτιστεί η βαθμολογία του κάθε ομίλου.
Β) Β’ ΦΑΣΗ
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις από κάθε όμιλο θα λάβουν μέρος σε νέο πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων. Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με σύστημα πουλ (όλοι με όλους) σε δύο γύρους και η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα στεφθεί πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, οπότε και θα λάβει μέρος στο ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 22 έως 26 Ιουνίου 2022.
*Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, όσον αφορά στα παιχνίδια του Α.Σ. Πρωτέας Απερίου, θα τροποποιείται ανάλογα με τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς την Κάρπαθο.

ΑΡΘΡΟ 4ο: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Για τη βαθμολογία των σωματείων ισχύουν όσα ορίζει το άρθρο 47 των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. (2 βαθμοί για νίκη, 1 βαθμός για την ήττα- συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα που χάθηκε από ομάδα που απέμεινε με λιγότερους των δύο (2) παικτών / άρθρο 21 κανονισμών παιδιάς- και 0 βαθμοί για αγώνα που χάθηκε από υπαιτιότητα). Για δε την κατάταξη ισχύει το άρθρο 48 παρ. 2  σε συνδυασμό  και με τις διατάξεις του άρθρου  46 παρ. 3γ και  παρ. 4.
Σε  περίπτωση  ισοβαθμίας:
α) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι δύο (2), τότε λαμβάνονται υπόψη οι βαθμοί από τους μεταξύ τους αγώνες (νίκες- ήττες- μηδενισμοί). Αν οι ομάδες έχουν το ίδιο σύνολο βαθμών, τότε λαμβάνεται υπόψη η διαφορά πόντων στους μεταξύ τους αγώνες.
β)Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average) σε όλους τους αγώνες τους στον όμιλο που συμμετείχαν.
γ) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι περισσότερες από  δύο (2)  τότε  καταρτίζεται
 βαθμολογικός πίνακας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι ομάδες που   ισοβαθμούν, στους  μεταξύ τους αγώνες και με  βάση τον  πίνακα αυτό  γίνεται  η μεταξύ τους κατάταξη. 
δ)Αν όμως από τον παραπάνω πίνακα προκύψει νέα (εσωτερική) ισοβαθμία, τότε για τις ομάδες που συνεχίζουν να ισοβαθμούν λαμβάνεται  υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average) στους μεταξύ τους  αγώνες.
ε)Αν παρά ταύτα συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε  λαμβάνεται  υπόψη  ο  συντελεστής πόντων (goal average) σε όλους  τους αγώνες  τους στον  όμιλο που συμμετείχαν.
στ)Σε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας και αφού μετά την εφαρμογή των παραπάνω κριτηρίων η ισοβαθμία περιοριστεί μόνο σε δύο ομάδες, τότε αυτόματα εφαρμόζεται η διαδικασία των παραγράφων α και β. Αν η ισοβαθμία αφορά σε περισσότερες των δύο ομάδων, τότε επαναλαμβάνεται η διαδικασία της παραγράφου γ.

ΑΡΘΡΟ 5ο :ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο πρωτάθλημα  μπορούν να πάρουν μέρος  αθλητές  που πληρούν τις προϋποθέσεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου και του άρθρου 36 των κανονισμών της ΕΟΚ. Κάθε σωματείο δικαιούται να παρατάσσει σε κάθε αγώνα μέχρι 12 αθλητές, εκ των οποίων οι 2 θα είναι κάτω των 20 ετών (γεννηθέντες το 2001 και νεότεροι). 

ΑΡΘΡΟ 6ο: ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξάγονται σε κλειστά γυμναστήρια. Για τα σωματεία  που δεν έχουν  δική τους  αγωνιστική έδρα, χρειάζεται  και  συγκατάθεση της  αρχής  στην  κυριότητα  της οποίας ανήκει  το γήπεδο. Τα σωματεία οφείλουν να μεριμνήσουν για την καταλληλότητα των γηπέδων τα οποία δηλώνουν ως έδρα. Εάν διαπιστωθεί από την Τ.Ε. η ακαταλληλότητα κάποιου γηπέδου, η επιτροπή έχει το δικαίωμα να ορίζει άλλο κατάλληλο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα και το γηπεδούχο σωματείο οφείλει να αγωνιστεί εκεί διατηρώντας την ιδιότητα του γηπεδούχου.
*Οι αγώνες της περιόδου 2021-22 θα διεξάγονται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Κ.

ΑΡΘΡΟ 7ο: ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ
Καμία αναβολή αγώνα δεν δικαιολογείται, παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακοκαιρία, συμμετοχή παίκτη στη μικτή Δωδεκανήσου και σε Εθνική ομάδα). Δεν θα αναβάλλονται αγώνες λόγω εκδρομών, υποχρεώσεων φοιτητών, τραυματισμών αθλητών, σχολικών υποχρεώσεων, οικονομικής αδυναμίας σωματείου  κ.λ.π.  κατά  τη διάρκεια  του  πρωταθλήματος. Αγώνες  που  θα αναβληθούν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα ορίζονται εκ νέου από την επιτροπή  πρωταθλήματος  της  Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, είτε  ενδιάμεσα  είτε  μετά  τη  λήξη  του  εκάστοτε  γύρου, χωρίς να αλλάζουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των υπόλοιπων αγωνιστικών. 
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου διευκρινίζει στα σωματεία ότι αναβολή σε αγώνα θα δίνεται μόνο σε περίπτωση απαγόρευσης απόπλου των πλοίων και θα βεβαιώνεται από τα λιμεναρχεία. Οι ομάδες υποχρεούνται, εφόσον υπάρχει πλοίο για τη μετακίνηση τους, να επιβιβαστούν σ’ αυτό, ανεξαρτήτως πιθανών προβλέψεων για επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα μηδενιστούν. Την ημέρα του ταξιδιού και εφόσον προκύπτει πρόβλημα με τον απόπλου των πλοίων, οι ομάδες οφείλουν να επικοινωνούν με το μέλος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου κ. Φιλήμονα Χατζηαντωνίου (6932609225) ή την πρόεδρο της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου κ. Ανδριάνα Μπαφίτη (6942201200). Τυχόν αιτήματα σωματείων για αναβολές αγώνων, για σοβαρούς λόγους που δεν προβλέπονται στο άρθρο, θα γίνονται δεκτά το αργότερο κάθε Τετάρτη και θα εξετάζονται από την επιτροπή πρωταθλήματος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δεν θα εξετάζονται αιτήματα σωματείων εφόσον περάσει η προθεσμία…

ΑΡΘΡΟ 8ο: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ- ΕΦΕΣΕΙΣ
α) Οι  ενστάσεις  που αναφέρονται  σε περιπτώσεις κακής εφαρμογής κανονισμών Παιδιάς, εκδικάζονται  σε Α’ και Β’ βαθμό από τα προβλεπόμενα στον ισχύοντα Κανονισμό Διαιτησίας όργανα.
β) Οι  υπόλοιπες ενστάσεις εκδικάζονται από την επιτροπή πρωταθλήματος  της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.
γ) Οι παραπάνω αποφάσεις προσβάλλονται με προσφυγή , κατά μεν  της Επιτροπής Εκδικάσεως Ενστάσεων, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Διαιτητών (Ε.Ε.Δ.), κατά  δε της Επιτροπής Πρωταθλήματος, ενώπιον του Α.Σ.Ε.Α.Δ. 
δ) Οι  ενστάσεις  θα συζητούνται μόνο εφόσον  υποστηρίζονται  και  συνοδεύονται με το ανάλογο χρηματικό ποσό (παράβολο). Το παράβολο των ενστάσεων  ενώπιον της  Τ.Ε. ΕΟΚ  ορίζεται σε  50 €, για  δε  τις  προσφυγές  στην  Ε.Ε.Δ. και Α.Σ.Ε.Α.Δ. όσα ορίζουν. Οι ενστάσεις που υποβάλλονται δεν αναστέλλουν  τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

ΑΡΘΡΟ 9ο :ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των αγωνιζομένων σωματείων, καθορίζονται με τις διατάξεις των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. που αναφέρονται παραπάνω. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι η συμμετοχή των σωματείων που δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος  στα διάφορα πρωταθλήματα είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με το άρθρο 27 των κανονισμών της  Ε.Ο.Κ.
Εάν ένα σωματείο δεν προσέλθει να αγωνιστεί, μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα, τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ, του αφαιρείται ένας βαθμός από το τρέχον πρωτάθλημα και ένας από το επόμενο. Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί το χρηματικό πρόστιμο μέχρι την έναρξη της επόμενης αναμέτρησης, δεν θα διεξάγεται το παιχνίδι, το υπαίτιο σωματείο θα μηδενιστεί ξανά και θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Στην περίπτωση που ένα σωματείο δεν προσέλθει να αγωνιστεί σε δύο (2) αγώνες, τότε αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος, μετά από εξέταση του θέματος από την Τ.Ε., σύμφωνα και με το άρθρο 7.  

ΑΡΘΡΟ 10ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ  ΟΡΟΙ
Τα έξοδα μετακίνησης διαμονής και διατροφής των ομάδων, τα έξοδα διαιτησίας και κριτών που είναι για κάθε διαιτητή 20 ευρώ και για κάθε κριτή 10 ευρώ καθώς και τα έξοδα μετακίνησης των διαιτητών και κριτών, καλύπτονται από τα σωματεία. 

ΑΡΘΡΟ 11ο:ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ
Τα γηπεδούχα σωματεία υποχρεούνται να εξασφαλίζουν σε κάθε αγώνα την παρουσία ιατρού, που θα παρουσιάζεται στη γραμματεία και θα υπογράφει στο Φ.Α. Σε διαφορετική περίπτωση οι διαιτητές δεν θα ξεκινούν τον αγώνα, και μετά από 15 λεπτά από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα θα κλείνουν το Φ.Α. και τα γηπεδούχα σωματεία θα μηδενίζονται.  

ΑΡΘΡΟ 12ο: ΓΕΝΙΚΑ
α)Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ., καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνιση ή συμπλήρωση και θα προκύψει  κατά  τη  διάρκεια  του  πρωταθλήματος, αποφασίζει η Τ.Ε. Δωδεκανήσου.
β)Τα γηπεδούχα σωματεία υποχρεούνται να έχουν στη γραμματεία πριν την έναρξη του αγώνα τα παρακάτω:
1)‘Ένα  χρονόμετρο
2)‘Ένα  χρονόμετρο  24'΄
3) Ταμπέλες  με  αριθμούς  από  1-5  και  δύο (2) σημαίες  κόκκινες με  βάσεις
4) Μπλοκ φύλλου αγώνος  και βέλος κατοχής μπάλας
γ) Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται με μπάλες  MOLTEN

Μπάσκετ | Τοπικό
  Με 16 ομάδες το εργασιακό τουρνουά!

Με 16 ομάδες το εργασιακό τουρνουά!

Πριν από 11 ώρες 22:57 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Στο Κολλέγιο Ρόδου με τη συμμετοχή 16 ομάδων, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 8, θα διεξαχθεί το φετινό χειμερινό εργασιακό τουρνουά μπάσκετ 2021-2022. Την Παρασκευή 15/10 έληξαν...

 880 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών
  Τρεις νικητές και ένας...χαμένος!

Τρεις νικητές και ένας...χαμένος!

Πριν από 13 ώρες 20:35 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Οι τρεις από τους τέσσερις Δωδεκανήσιους παίκτες που έπαιξαν στην πρεμιέρα της Α2 Κατηγορίας, γεύθηκαν τη νίκη, ενώ την ήττα γνώρισε ο Βένος Μαστόρος του Κόροιβου Αμαλιάδας. Ο Νίκος Παπανικολάου...

 295 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Τα highlights στο Άρης-Κολοσσός!

Τα highlights στο Άρης-Κολοσσός!

Πριν από 13 ώρες 20:02 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Ο Κολοσσός πέτυχε τεράστια νίκη στο ''Αλεξάνδρειο'' κόντρα στον Άρη με 85-81, στυο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη Basket League. Οι ''θαλασσί'' συνέχισαν την απίστευτη παράδοση που έχουν στη...

 191 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Με...αγάπη από τη Θεσσαλονίκη!

Με...αγάπη από τη Θεσσαλονίκη!

Πριν από 14 ώρες 19:36 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Η αλήθεια είναι ότι οι εικόνες αυτή από το «Αλεξάνδρειο» δεν είναι πρωτόγνωρες για τον Κολοσσό… Άλλωστε η φετινή νίκη ήταν η πέμπτη συνεχόμενη και όγδοη συνολικά στη Θεσσαλονίκη. Κάθε...

 256 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Έφυγε'' ο Κώστας Μαστοράκης!

''Έφυγε'' ο Κώστας Μαστοράκης!

Πριν από 20 ώρες 13:04 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Πιο «φτωχό» είναι πλέον το μπάσκετ στα Δωδεκάνησα… Κι αυτό γιατί «έφυγε» τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο, ο Κώστας Μαστοράκης. Ο εκλιπών υπήρξε παράγοντας στα καλύτερα χρόνια του...

 1061 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Η στιγμή που περνά και...δεν χάνεται!

Η στιγμή που περνά και...δεν χάνεται!

Πριν από 1 ημέρα 09:13 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Η ιστορία πάντα θα γράφεται απ’ αυτούς που την ορίζουν… Μία από τις πιο όμορφες και μοναδικές στιγμές που κρύβει ο αθλητισμός και φυσικά και το μπάσκετ διαδραματίστηκαν χθες στο...

 846 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Ο Κολοσσός στο ''φιλόξενο Αλεξάνδρειο''!

Ο Κολοσσός στο ''φιλόξενο Αλεξάνδρειο''!

Πριν από 1 ημέρα 08:45 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις συνεχόμενες νίκες και επτά συνολικά μετράει στο ''φιλόξενο''... Αλεξάνδρειο ο Κολοσσός, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία απίστευτη παράδοση, την οποία θέλει να συνεχίσει σημερα....

 178 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Η επίσημη φωτογράφιση της Κ.Α.Ε. Κολοσσός!

Η επίσημη φωτογράφιση της Κ.Α.Ε. Κολοσσός!

Πριν από 2 ημέρες 19:51 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Πριν από λίγες μέρες έγινε η επίσημη φωτογράφιση της Κ.Α.Ε. Κολοσσός δια χειρός του Χάρη Ζαμπετούλα. Οι ''θαλασσί'' φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., ως είθισται πριν από το ξεκίνημα κάθε...

 1124 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Πνευματικά έτοιμοι στο Αλεξάνδρειο''!

''Πνευματικά έτοιμοι στο Αλεξάνδρειο''!

Πριν από 2 ημέρες 16:23 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Ο Νίκος Καμπούρης, που έμεινε εκτός 12άδας και σ’ αυτό το παιχνίδι, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη, γράφοντας τα εξής στο blog του στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε.: «Είμαι πολύ χαρούμενος που...

 573 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Παραιτήθηκε και ο Αντωνόπουλος!

Παραιτήθηκε και ο Αντωνόπουλος!

Πριν από 2 ημέρες 11:19 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Την παραίτηση του από μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου υπέβαλε και ο πρόεδρος της Α.Ε. Δικαίου Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: ''Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την...

 775 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Παραιτήθηκε και ο Ποδιώτης!

Παραιτήθηκε και ο Ποδιώτης!

Πριν από 2 ημέρες 10:48 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Την παραίτηση του από τη θέση του ταμία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου υπέβαλε και ο Τσαμπίκος Ποδιώτης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Κ. Πρόεδρε, προκειμένου κι εγώ με τη σειρά μου να...

 362 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Ο ''Παν Παν'' θα τιμηθεί σήμερα από τους Αμπελόκηπους!

Ο ''Παν Παν'' θα τιμηθεί σήμερα από τους Αμπελόκηπους!

Πριν από 2 ημέρες 10:36 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της τεράστιας μπασκετικής του διαδρομής θα βιώσει σήμερα το βράδυ ο Πάνος Παναγιωταράκος. Ο «Παν Παν» βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα και το βράδυ θα...

 314 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Αναβολή σε όλα τα παιχνίδια!

Αναβολή σε όλα τα παιχνίδια!

Πριν από 2 ημέρες 10:02 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Δεν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του προσεχούς διημέρου στους παμπαίδες και παγκορασίδες, αφού οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν στα χέρια τους, δελτία αθλητών και αθλητριών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Τ.Ε....

 634 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Πανέτοιμη και χωρίς Καλή η Α.Ε. Δικαίου!

Πανέτοιμη και χωρίς Καλή η Α.Ε. Δικαίου!

Πριν από 2 ημέρες 09:13 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (11:00) με την Ελευθερία Μοσχάτου ολοκληρώνει σήμερα η Α.Ε. Δικαίου. Οι Κώοι ετοιμάζονται για την πρεμιέρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής...

 313 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Γυναικών

Κάθε αρχή και δύσκολη για Ιπποκράτη!

  Κάθε αρχή και δύσκολη για Ιπποκράτη!
Πριν από 6 λεπτά
09:23 | Κυρ 17 Οκτ, 2021

Κάθε αρχή και δύσκολη… Ο Ιπποκράτης Κω υποδέχεται σήμερα (13:00) τον Αμύντα, στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Α2 Κατηγορίας και θα έχει δύσκολο έργο στην πρεμιέρα της νέας σεζόν....

 10 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

M.V.P. ο Στέφαν Μομίροφ!

  M.V.P. ο Στέφαν Μομίροφ!
Πριν από 12 ώρες
21:32 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Την καλύτερη φετινή εμφάνιση με τη φανέλα του Κολοσσού έκανε ο Στέφαν Μομίροφ, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο». Ο Σέρβος αθλητής έπαιξε...

 438 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''M.V.P. όλη η ομάδα μας''!

  ''M.V.P. όλη η ομάδα μας''!
Πριν από 13 ώρες
20:10 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Ο Κολοσσός ήταν εξαιρετικός στο ''Αλεξάνδρειο'' και ο Ηλίας Καντζούρης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Για την παράδοση που έχει χτίσει η ομάδα του απέναντι στον Άρη...

 225 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Βλέπει Άρη και...γουστάρει στο ''εξοχικό''!

  Βλέπει Άρη και...γουστάρει στο ''εξοχικό''!
Πριν από 14 ώρες
19:10 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η…ΚΟΛΟΝΙΑ! Ο Κολοσσός έχει μετατρέψει πλέον σε «εξοχικό» το «Αλεξάνδρειο» και όποτε βλέπει τον Άρη απλά… γουστάρει. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά οι «θαλασσί» κέρδισαν τους Θεσσαλονικείς στο...

 313 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Παραιτήθηκε ο Φιλήμονας, ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε!

  Παραιτήθηκε ο Φιλήμονας, ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε!
Πριν από 21 ώρες
12:16 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Μετά από 28 χρόνια παρουσίας και τεραστιας προσφοράς στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, τα περισσότερα ως έμμισθος γραμματέας και τα τελευταία χρόνια ως μέλος του Δ.Σ., ο Φιλήμων Χατζηαντωνίου κλείνει έναν...

 477 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Μία πεντάδα μας στην Α2!

  Μία πεντάδα μας στην Α2!
Πριν από 1 ημέρα
08:40 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Σήμερα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας και τα Δωδεκάνησα θα έχουν τέσσερις εκπροσώπους… Ο λόγος για την παλιά «καραβάνα» τον Κώο Νίκο Παπανικολάου (36-2.07), ο οποίος θα παίξει ξανά...

 209 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Για τη νίκη στη...Θεσσαλονίκη!

  Για τη νίκη στη...Θεσσαλονίκη!
Πριν από 1 ημέρα
08:25 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Εκεί όπου έχει κερδίσει επτά φορές και μάλιστα τις τέσσερις συνεχόμενες, παίζει σήμερα (17:00- ΕΡΤ Sports), ο Κολοσσός. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη δοκιμάζεται σήμερα στο «φιλόξενο Αλεξάνδρειο» με αντίπαλο...

 293 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στη γραμματεία του ΑΣΚ η Καλημέρη!

  Στη γραμματεία του ΑΣΚ η Καλημέρη!
Πριν από 1 ημέρα
08:25 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Από 15 Οκτωβρίου στην γραμματειακή υποστήριξη του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος βρίσκεται η Μαρία Καλημέρη. Μάλιστα, η ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε για την εθελοντική βοήθεια τη Μαρία Καλημέρη. Από χθες...

 154 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στην Κάλυμνο κάνουν...πατινάζ!

  Στην Κάλυμνο κάνουν...πατινάζ!
Πριν από 2 ημέρες
19:23 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Για το κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου έχουν αναφερθεί πάρα πολλές φορές, ότι είναι άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Πλέον στο γήπεδο αντί για μπάσκετ κάνουν... πατινάζ, όπως...

 458 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Παραιτήθηκε και ο Μπάρδος!

  Παραιτήθηκε και ο Μπάρδος!
Πριν από 2 ημέρες
14:35 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου υπέβαλε πριν από λίγο και ο Μιχάλης Μπάρδος. Το μέλος του Δ.Σ. αποφάσισε να παραιτηθεί από τη σύνθεση του,...

 464 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Χαζομπαμπάς'' ο Στέλιος Ελ Κολί!

  ''Χαζομπαμπάς'' ο Στέλιος Ελ Κολί!
Πριν από 2 ημέρες
11:00 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Γεννητούρια και χαρά στην Ε.Α. Καλύμνου... Η σύζυγος του Στέλιου Ελ Κολί, Καλλιόπη έφερε στον κόσμο μία υγιέστατη και πανέμορφη μπέμπα, που έχει κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένο το ζευγάρι. Μάλιστα,...

 253 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη!

  Αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη!
Πριν από 2 ημέρες
09:20 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Για τη Θεσσαλονίκη αναχωρεί σήμερα (15:45) ο Κολοσσός, ο οποίος αύριο θα αντιμετωπίσει στο «Αλεξάνδρειο» τον Άρη. Οι «θαλασσί» θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους στην Καλλιθέα και στη συνέχεια...

 300 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Γυναικών

Αυτός είναι ο νέος Ιπποκράτης!

  Αυτός είναι ο νέος Ιπποκράτης!
Πριν από 2 ημέρες
08:55 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Ο Ιπποκράτης Κω ξεκινάει την Κυριακή (13:00) τις υποχρεώσεις του στην Α2 Κατηγορία (2ος όμιλος), έχοντας δύσκολο έργο. Η κωακή ομάδα δεν πήρε κάποια παίκτρια που θα κάνει τη μεγάλη...

 443 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Αίτημα του Εσπέρου για τους έφηβους!

  Αίτημα του Εσπέρου για τους έφηβους!
Πριν από 3 ημέρες
17:53 | Πεμ 14 Οκτ, 2021

Μετά τη σημερινή απόφαση της Ομοσπονδίας, ότι στο εφηβικό πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν και μόνο παίδες, ο Έσπερος Κω έκανε αίτημα να αγωνιστεί κανονικά την προσεχή αγωνιστική περίοδο στον όμιλο...

 663 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Με όπλο την παράδοση ο Κολοσσός!

  Με όπλο την παράδοση ο Κολοσσός!
Πριν από 3 ημέρες
16:08 | Πεμ 14 Οκτ, 2021

Το σαββατιάτικο παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερο για τον Διαμαντή Σλαφτσάκη. Ο 27χρονος φόργουορντ μετακόμισε στη Ρόδο έπειτα από μία τριετία στον Άρη. Παίζοντας από τα κιτρινόμαυρα από το 2018...

 422 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Με συγκέντρωση για τη νίκη''!

  ''Με συγκέντρωση για τη νίκη''!
Πριν από 3 ημέρες
14:13 | Πεμ 14 Οκτ, 2021

Για την αναμέτρηση του Κολοσσού απέναντι στον Άρη (Σάββατο 17:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League, μίλησε ο Στέφαν Μομίροφ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφαν Μομίροφ...  Μετά τη νίκη κόντρα στον...

 193 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Την Τρίτη για το Run Greece!

  Την Τρίτη για το Run Greece!
19:31 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Την Τρίτη 19/10 στις 12:00 στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Βύρωνος 1, βοηθητικό στάδιο του Διαγόρα ) θα δοθεί...

 46 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο αγώνας δεξιοτεχνίας του Ρ.Σ.Α.!

  Ο αγώνας δεξιοτεχνίας του Ρ.Σ.Α.!
16:32 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

To διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης με χαρα ανακοινωνει τη νεα διοργανωση (αγώνας δεξιοτεχνίας στις 7...

 91 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ευχάριστα νέα από την ιστιοπλοϊα!

  Ευχάριστα νέα από την ιστιοπλοϊα!
11:48 | Σαβ 16 Οκτ, 2021

Μετά από συνάντηση της προέδρου της ΕΙΟ Νίκης Αναστασίου για το φλέγον θέμα των εξόδων μετακίνησης των νησιωτικών ομίλων ιστιοπλοΐας,...

 228 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το 27ο Classic Trophy στη Ρόδο!

  Το 27ο Classic Trophy στη Ρόδο!
11:50 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων κλασικής Μοτοσυκλέτας διοργανώνει στη Ρόδο από 28 έως 31 Οκτωβρίου την αναβίωση της ανάβασης Φιλερήμου. Πρόκειται...

 499 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αθλητικά προγράμματα του ΔΟΠΑΡ!

  Τα αθλητικά προγράμματα του ΔΟΠΑΡ!
08:37 | Παρ 15 Οκτ, 2021

Ο αθλητισμός δεν είναι προνόμιο των λίγων, που επιδιώκουν ψηλές αθλητικές επιδόσεις και διακρίσεις, αλλά προνόμιο και δικαίωμα όλων. Αυτό...

 89 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρωτιά για Ροδήλιο!

  Πρωτιά για Ροδήλιο!
17:19 | Πεμ 14 Οκτ, 2021

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Τοπικό Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου Δρόμου στις μικρές κατηγορίες, με τον Ροδήλιο να αναδεικνύεται πρώτος στην γενική...

 200 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η LEADERSP δίπλα στο Rodos Motor Show!

  Η LEADERSP δίπλα στο Rodos Motor Show!
17:07 | Πεμ 14 Οκτ, 2021

Μία ακόμη συνεργασία για τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης, ο οποίος μαζί με την Alfisti Sud διοργανώνουν το Rodos Motor Show....

 391 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)