www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Αυτά υποσχέθηκε ο Λιόλιος και πιάνει δουλειά!
22:59 | Κυρ 12 Σεπτ, 2021
Εκτύπωση θέματος 481 αναγνώσεις

Αυτά υποσχέθηκε ο Λιόλιος και πιάνει δουλειά!

Ο νέος πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλης Λιόλιος θα κληθεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα του για όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ και πιάνει δουλειά, στη νέα εποχή της Ομοσπονδίας!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ μετά από πολλές δεκαετίες απέκτησε νέα διοίκηση με Βαγγέλη Λιόλιο να αντικαθιστά στον προεδρικό θώκο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Σε αυτή την μακρά προεκλογική περίοδο καταγράψαμε τις τοποθετήσεις του σχετικά με όσα θέλει να αλλάξει στο ελληνικό μπάσκετ. Ας δούμε τι κατά καιρούς έχει δηλώσει για όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ. Αναλυτικά, ανά κεφάλαιο:
Αναπτυξιακό- Ακαδημίες

*** "Όλοι κοιτάζουν την προβληματική Μπάσκετ λιγκ όπως την λένε και όντως έχει πολλά προβλήματα, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είναι η κορυφή του παγόβουνου, δεν βλέπουν τα 9/10 που κρύβονται από κάτω. Μιλάμε για το ερασιτεχνικό μπάσκετ που νοσεί βαθύτατα και αν δεν το φτιάξουμε ώστε να στηρίζει την κορυφή του παγόβουνου, τότε δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να διορθώσουμε το επαγγελματικό μπάσκετ. 

***Το μεγαλύτερο βάρος μας πέφτει στις ακαδημίες, που θέλουμε να έχουν όλα τα σωματεία και εθνικές κατηγορίες, τόσο σε μπάσκετ ανδρών όσο και γυναικών. Η έμφαση δίνεται στην υποδομή, γιατί μέσω αυτής θα φτιαχτεί η επόμενη ημέρα. 

*** Θέλουμε συνεργασία με τις Ακαδημίες Μπάσκετ ανά την Ελλάδα. Θέλουμε ενιαίο playbook, που θα αφορά το τι μπάσκετ παίζουμε στην Ελλάδα, τόσο τεχνικά όσα και αξιακά. Αυτή είναι η κατεύθυνση.

*** Θα πρέπει να έχουμε ομοσπονδιακούς προπονητές, που θα φύγουν από τα γραφεία τους για να πάνε στις ομάδες και να μιλήσουν με τους προπονητές, τις διοικήσεις και να δώσουν την κατεύθυνση. Και θα πρέπει να υποστηρίξουμε τις ομάδες ώστε να μην έχουν έξοδα όσον αφορά τα παιδιά, δεν γίνεται να έχουμε penalty κάθε φορά που ένα παιδί θέλει να αθληθεί, να πληρώνουμε στις ενώσεις το δελτίο, το αυτοκόλλητο, την μεταγραφή, την συμμετοχή στα παιδοεφηβικά. 

***Όλοι οι πόροι της ομοσπονδίας θα πάνε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Θα έχουμε ανακατάταξη των εξόδων, όλες οι σπατάλες που είναι πολλές, θα πάνε στα σωματεία που δεν μπορούν να ανασάνουν. Και παράλληλα θα υπάρχουν έξτρα πόροι, όχι μόνο από την πολιτεία, αλλά και από τα έσοδα μέσω μάρκετινγκ που θα υπάρξουν,  για να μπορούν να διευκολυνθούν οι ομάδες και να βγάλουν από πάνω τους και άλλα έξοδα που υπάρχουν. Να ενεργοποιηθεί η πολιτεία και οι δήμοι και να διευκολύνουν το θέμα των μετακινήσεων, αλλά κυρίως θα δούμε μια κατεύθυνση στην οποία οι ομάδες που έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, θα μπορέσουν να προχωρήσουν.

Αναδιάρθρωση στις κατηγορίες
***Θα υπάρχει μία πλήρης αναδιάρθρωση στις εθνικές κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή, όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται στην ουσία για τοπικά πρωταθλήματα. Και τοπικά έχουν διαλυθεί. Ο αριθμός των εθνικών πρωταθλημάτων είναι απίστευτα μεγάλος και δεν δικαιολογείται. Θα πρέπει να έχουμε μία δυνατή Α2, μία εξίσου σημαντική Β’ και μια Γ’ που θα μπορούν να παίζουν νέα παιδιά και τοπικές ενώσεις ισχυρές, που θα βοηθούν αγόρια και κορίτσια να προχωρήσουν.

***Εμένα με ενδιαφέρει τα νέα παιδιά να παίξουν μπάσκετ. Φυσικά και θα υπάρξουν ομάδες αναπτυξιακού χαρακτήρα. Φυσικά θα υπάρχουν προγράμματα στα οποία ένας αθλητής θα μπορεί να παίζει με συγκεκριμένες συνθήκες και σε μία άλλη ομάδα, αν έχει τα προσόντα να παίξει ακόμα και στην Μπάσκετ Λιγκ. Εγώ θέλω να παίρνει παιχνίδια αυτό το παιδί. Δεν πρέπει να κόψουμε το μέλλον στα νέα παιδιά.

*** Όλα αυτά όμως θα γίνουν μέσα από γενικές συνελεύσεις και με την σύμφωνη γνώμη των ομάδων. Οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν πως αυτή είναι η στρατηγική μας, αυτό είναι το μέλλον, γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες παίκτες και παίζουν οι άνω των 35, γιατί δεν βγάζουμε νέα παιδιά. Δεν υπάρχει καμία αναπτυξιακή διαδικασία,  δεν υπάρχουν πια πρωταθλήματα μεταξύ των ενώσεων, δεν υπάρχει έμφαση στα αναπτυξιακά. Έχουν αποδομηθεί όλα αυτά τα τελευταία 10 χρόνια και το βιώνουμε όλοι μας. Αυτό θα σταματήσει”.

***"Τον ρόλο των ομάδων τον έχουμε εκχωρήσει στους μάνατζερ. Αυτό έχει συμβεί. Οι μάνατζερ πηγαίνουν από 12 ετών και παίρνουν τα παιδιά. Αυτό είναι ευθύνη των ομάδων, αλλά κυρίως είναι ευθύνη της ομοσπονδίας, που αφήνει όλο αυτό να γίνεται και δεν τους ελέγχει, χωρίς να βάζει τα όρια. 

Ο μάνατζερ είναι κάτι δύσκολο και απαραίτητο στο μπάσκετ. Όμως, υπάρχει θεσμικό πλαίσιο. Και θα το τηρήσουμε.
”Δεν υπάρχει ανεξάρτητος ΕΣΑΚΕ, όποιος το λέει αυτό, δεν έχει ζήσει ούτε τον ΕΣΑΚΕ ούτε την ΕΟΚ. Η ΕΟΚ κάνει κουμάντο στον ΕΣΑΚΕ. Σε ό,τι πάει να πάρει απόφαση ο ΕΣΑΚΕ, πρέπει να εγκρίνει η ΕΟΚ. 
Στο παραμικρό, ακόμα και για μία διαφήμιση σε μπλούζα. Εγώ τι λέω; Πλήρης ανεξαρτησία του ΕΣΑΚΕ. Ισότιμη σχέση. Είναι άλλο πράγμα οι ΚΑΕ, άλλο το επαγγελματικό μπάσκετ, άλλο το ερασιτεχνικό, το οποίο ετοιμάζει παίκτες για να παίξουν επαγγελματικά. 

Αρχιδιαιτητής και σώμα παρατηρητών
"Όσον αφορά την διαιτησία, υπάρχουν πολλά όμορφα μοντέλα, που είναι επιτυχημένα και τα έχουμε ζήσει όλοι. Το Champions League λειτουργεί έτσι, η Ευρωλίγκα λειτουργεί έτσι, η VTB λειτουργεί έτσι. Υπάρχει ένας αρχιδιαιτητής, που έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν, ο οποίος ορίζει την ΚΕΔ που θα υπάρξει και στην οποία ούτως ή άλλως κι τώρα ένας στους πέντε είναι βάσει νόμου ο πρόεδρος.
Εγώ λέω ότι θα είναι αρχιδιαιτητής -έτσι τον ονομάζω- και θα υπάρχει και το σώμα των παρατηρητών και φυσικά οι διαιτητές όλοι θα αξιολογούνται. Και με βάση αυτά, θα υπάρχουν τα θετικά-αρνητικά σχόλια και οι ποινές. Και γι᾽αυτά θα ενημερώνονται και οι ομάδες. Και αυτό δεν θα είναι μόνο στην Α1, αλλά και πιο κάτω και φυσικά στις τοπικές ενώσεις. 
Τα προβλήματα που βλέπει και βιώνει κανείς στον χώρο του δεν είναι μόνο στην Μπάσκετ λιγκ, αλλά και στις ενώσεις. Και αυτό που δεν θα επιτρέψω ποτέ θα είναι να αδικήσουν παιδιά. Και το έχουμε βιώσει όλοι μας αυτό. Λάθη θα επιτρέψω, γιατί όλοι κάνουμε. Αδικίες δεν θα επιτρέψω. Και αυτό θα είναι βασικό μέλημα του αρχιδιαιτητή. Πρέπει να είμαστε πιο ευαίσθητοι με τα παιδιά παρά με τους ενήλικες”.

Κεφάλαιο Εθνική ομάδα: 
"Η Εθνική ομάδα πρέπει να είναι παγκόσμια. Η ομάδα δεν πρέπει να είναι απλά η καλύτερη, αλλά να έχει τους καλύτερους. Τους καλύτερους παίκτες, τους καλύτερους προπονητές, το καλύτερο σταφ, τις καλύτερες μετακινήσεις, τις καλύτερες διαμονές, τους καλύτερους φιλάθλους που είναι οι Πελαργοί. Και πρέπει να δούμε και το θέμα των Πελαργών, γιατί κάποτε όλοι ήμασταν Πελαργοί. Πρέπει να υπάρχουν οι καλύτεροι και αξιότεροι. Όχι οι γνωστοί και φίλοι μου. Για να πετύχεις το καλύτερο αποτελέσματα θες τους καλύτερους και αυτούς που εμπράκτως το έχουν δείξει.
Φυσικά και θα υπάρχει σχέδιο εμπορικής εκμετάλλευσης και με τα χρήματα που θα βγάζει η ομοσπονδία, θα πρέπει να χρηματοδοτεί όλο το οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ. Έχουμε καταλάβει πόσο τυχεροί είμαστε που στις τάξεις μας έχουμε έναν άνθρωπο που εμπορικά όλοι θα τον ήθελαν; Εγώ έχω μία εταιρεία. Ξέρετε πόσα χρήματα ξοδεύω στο μάρκετινγκ για το προϊόν μου; Ξέρετε πόσους ανθρώπους γνωρίζω που θα ξόδευαν απίστευτα ποσά για να βελτιώσουν την εικόνα του προϊόντος τους μέσω τους αθλητισμού και των αθλητών, που είναι παγκόσμιοι;
Ξέρετε πόσα έσοδα έχουμε από τις δραστηριότητές μας; Σαν ομοσπονδία; Μηδέν. Τι έχουμε, για πείτε μου. Υπάρχει εμπορικό τμήμα; Υπάρχει μάρκετινγκ για να το κάνει αυτό; Θα μου κάποιος εμπορευματοποίηση του αθλητισμού. Κάνουμε πλάκα; Από τα χρήματα που μπορούν να φέρουν οι εθνικές ομάδες θα μπορούν να ζουν όχι μόνο οι εθνικές ομάδες, αλλά και τα ερασιτεχνικά σωματεία, ώστε να βγάλουν τον επόμενο Αντετοκούνμπο κάποια στιγμή.
Είναι κάτι που φυσικά και θα υπάρξει, δεν το συζητάμε καν. Και έχω δείξει στην ζωή μου πως εμπράκτως το κάνω αυτό. Προσπαθώ λειτουργώντας επαγγελματικά, να προβάλλω τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Το έχω δείξει και με την ομάδα μου αυτό. Βλέπουν όλοι τις ακαδημίες, αλλά αυτή είναι η έμφασή μου και τα αποτελέσματα τα βλέπετε τώρα".
 

Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Ξανά μπαμπάς ο Παρβαντώνης!

Ξανά μπαμπάς ο Παρβαντώνης!

Πριν από 15 ώρες 17:14 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε σήμερα το πρωί ο αθλητής της Α.Ε. Δικαίου Λευτέρης Παρβαντώνης! Η σύζυγός του Κατερίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Λευτέρης ξανά θα….σουτάρει...

 861 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Νέα παράταση στις μεταγραφές!

Νέα παράταση στις μεταγραφές!

Πριν από 18 ώρες 14:05 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ της 20/9 αποφασίστηκε η παράταση του δικαιώματος πραγματοποίησης μετεγγραφών για τις ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ΕΟΚ μέχρι και την Τρίτη 5/10....

 445 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Αναχωρεί για Θεσσαλονίκη ο Κολοσσός!

Αναχωρεί για Θεσσαλονίκη ο Κολοσσός!

Πριν από 22 ώρες 10:10 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Σήμερα αναχωρει για τη Θεσσαλονίκη ο Κολοσσός, προκειμένου να αντιμετωπίσει αρχικά τον Άρη (Τετάρτη 17:00) και στη συνέχεια τον Π.Α.Ο.Κ. (Παρασκευή 17:00). Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Μετά το πρώτο...

 660 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το πρώτο τους φιλικό τεστ!

Το πρώτο τους φιλικό τεστ!

Πριν από 23 ώρες 09:39 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι θα δώσουν σήμερα το βράδυ (20:00) το Ροδίων Άθλησις και η Γαλάζια Ακαδημία, που θα αγωνιστούν στον όμιλο Ρόδου του ανδρικού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες...

 283 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Παραμένει πρόεδρος ο Μιμερίνης!

Παραμένει πρόεδρος ο Μιμερίνης!

Πριν από 1 ημέρα 08:23 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Ο Νίκος Μιμερινής θα παραμείνει, όπως αναμενόταν, στον προεδρικό θώκο του Φοίβου Κω, μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. Ο Μιμερίνης μαζί με τους συνεργάτες του έχουν αναμορφώσει...

 327 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Κατεπόδης στην Κάρπαθος Basket!

Ο Κατεπόδης στην Κάρπαθος Basket!

Πριν από 2 ημέρες 20:12 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Κάρπαθος Basketball επέστρεψε ο Μπάμπης Κατεπόδης (με το Νο 24), o οποίος τα τελευταία χρόνια έπαιζε στο εργασιακό τουρνουά μπάσκετ. Στα 40 του χρόνια ο...

 805 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Στα μαλακά θα ''πέσει'' ο Κολοσσός!

Στα μαλακά θα ''πέσει'' ο Κολοσσός!

Πριν από 2 ημέρες 15:49 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας Stoiximan Basket League, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποκάλυψε ότι θα μειωθούν οι ποινές για την αναστολή του πιστοποιητικού ή τη μη χορήγησή του....

 455 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Την Τετάρτη η συνέχεια!

Την Τετάρτη η συνέχεια!

Πριν από 2 ημέρες 13:52 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Την προσεχή Τετάρτη ορίστηκαν από την Ε.Ο.Κ. οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής στη β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο Ιωνικός Νικαίας θα φιλοξενήσει τη Λάρισα και ο Ηρακλής τον...

 323 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Η προκήρυξη της Α' Κατηγορίας!

Η προκήρυξη της Α' Κατηγορίας!

Πριν από 2 ημέρες 09:06 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει τη νέα προκήρυξη της Α' Κατηγορίας (2021-22). Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας στους δύο ομίλους, θα γίνει νέο πρωτάθλημα με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες...

 595 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Λίρα εκατό'' ο Γουίλιαμς!

''Λίρα εκατό'' ο Γουίλιαμς!

Πριν από 2 ημέρες 08:53 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Κολοσσού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν και ο Αμερικανός Κένι Γουίλιαμς (25-1.93), ο οποίος έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ σημαντικά τους «θαλασσί» στη...

 312 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο αγιασμός της Ακαδημίας Καλύμνου (pics)

Ο αγιασμός της Ακαδημίας Καλύμνου (pics)

Πριν από 2 ημέρες 08:33 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Το περασμένο Σάββατο έγινε στο ανοιχτό γήπεδο της Καλύμνου, παρουσία όλων των μελών της διοίκησης και φυσικά με την παρουσία αθλητών και γονέων, ο αγιασμός της τοπικής Ακαδημίας για τη...

 160 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το νέο Δ.Σ. του Φοίβου Κω!

Το νέο Δ.Σ. του Φοίβου Κω!

Πριν από 2 ημέρες 22:00 | Κυρ 19 Σεπτ, 2021

Τέσσερα νέα πρόσωπα βρίσκονται στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κω, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα αύριο στις 21:30 στα γραφεία του συλλόγου. Σήμερα στον κινηματογράφο «Ορφέα» έγιναν οι...

 962 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Ο Σ.Δ.Κ.Δ. ευχαριστεί Ντεβρή!

Ο Σ.Δ.Κ.Δ. ευχαριστεί Ντεβρή!

Πριν από 3 ημέρες 12:32 | Κυρ 19 Σεπτ, 2021

Με ανακοίνωση του ο Σ.Δ.Κ.Δ. ευχαριστεί τον Σελήμ Ντεβρή και την εταιρεία Athlos. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Την περασμένη Τετάρτη ο Σύνδεσμός μας παρουσίασε την νέα εμφάνιση διαιτησίας για την αγωνιστική...

 717 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Την Παρασκευή το πρώτο τεστ για Διαγόρα!

Την Παρασκευή το πρώτο τεστ για Διαγόρα!

Πριν από 3 ημέρες 09:12 | Κυρ 19 Σεπτ, 2021

Την προσεχή Παρασκευή θα δώσει ο Γ.Σ. Διαγόρας το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στο Ροδίων Άθλησις. Το γήπεδο και η έδρα του αγώνα θα ανακοινωθούν προσεχώς από τις...

 438 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Και το όνομα της...Αναστασία!

  Και το όνομα της...Αναστασία!
Πριν από 16 ώρες
16:23 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Την κόρη του βάφτισε ο προπονητής των τμημάτων υποδομής της Α.Ε. Δικαίου Σταύρος Βλάχος και η σύζυγός του Χρυσούλα. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Πυλί και...

 110 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Οι διαιτητές του κυπέλλου

  Οι διαιτητές του κυπέλλου
Πριν από 16 ώρες
16:11 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Αύριο συνεχίζεται το κύπελλο Ελλάδας, με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στη β’ φάση του θεσμού. Στο Ιβανώφειο ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και στη Νίκαια ο τοπικός Ιωνικός τη...

 67 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Εβίνα Μάλτση στη Ρόδο!

  Η Εβίνα Μάλτση στη Ρόδο!
Πριν από 21 ώρες
11:15 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Στη Ρόδο θα βρεθεί την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο η Εβίνα Μάλτση! Προσκεκλημένη του Γ.Σ. Διαγόρας, η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια όλων των εποχών στο μπάσκετ θα βρεθεί στο κλειστό του...

 490 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Γυναικών

Media Day από τον Ιπποκράτη!

  Media Day από τον Ιπποκράτη!
Πριν από 22 ώρες
10:17 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Ο Ιπποκράτης ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στην Α2 Κατηγορία Γυναικών και την Παρασκευή στις 17:00 διοργανώνει Media Day στο κλειστό γυμναστήριο της Κω όπου τα ΜΜΕ θα έχουν την...

 254 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι μείον βαθμοί, η αγωνία και οι εκκρεμότητες στη Basket League

  Οι μείον βαθμοί, η αγωνία και οι εκκρεμότητες στη Basket League
Πριν από 22 ώρες
10:05 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Η χθεσινή δημόσια δέσμευση του Λευτέρη Αυγενάκη, στη διάρκεια της παρουσίασης του πρωταθλήματος από τον ΕΣΑΚΕ, αφ’ ενός αποτέλεσε μια δικαίωση του λογικού αιτήματος του συνδέσμου, αφ’ ετέρου έδειξε να...

 182 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η προκήρυξη των εφήβων

  Η προκήρυξη των εφήβων
Πριν από 24 ώρες
08:33 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Στις 30 και 31 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το νέο εφηβικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου, ενώ η κλήρωση πρόκειται να γίνει την προσεχή Τρίτη (12:00) στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. στο ''Βενετόκλειο''....

 232 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ούτε προπόνηση στην Καρδάμαινα!

  Ούτε προπόνηση στην Καρδάμαινα!
Πριν από 2 ημέρες
20:04 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται το ανοιχτό γήπεδο της Καρδάμαινας, αφού οι λάμπες είναι καμμένες και πλέον τα παιδιά δυσκολεύονται να κάνουν ακόμη και προπόνηση. Και μπορεί οι υποσχέσεις για το...

 478 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Νωρίτερα τα εκτός του Διαγόρα!

  Νωρίτερα τα εκτός του Διαγόρα!
Πριν από 2 ημέρες
19:01 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Νωρίτερα θα παίξει σχεδόν όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του ο Γ.Σ. Διαγόρας στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Συγκεκριμένα, ο ''γηραιός'' θα παίξει στις 14:00 εκτός έδρας με τον...

 285 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Πρώτα ο Άρης, μετά ο Π.Α.Ο.Κ.!

  Πρώτα ο Άρης, μετά ο Π.Α.Ο.Κ.!
Πριν από 2 ημέρες
16:40 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Από την Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Κολοσσός, αφού οι «θαλασσί» συμφώνησαν να παίξουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη. Συγκεκριμένα μεθαύριο, οι Ροδίτες θα...

 590 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ευχάριστα τα νέα από τον Αυγενάκη!

  Ευχάριστα τα νέα από τον Αυγενάκη!
Πριν από 2 ημέρες
16:30 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Όπως γράψαμε και νωρίτερα ο Κολοσσός αναμένεται να τιμωρηθεί με -1 βαθμό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μετά τις τροποποιήσεις που πρόκειται να γίνουν στις ποινές αφαίρεσης βαθμών, για τις ομάδες...

 303 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Να σας ζήσει ο μπέμπης!

  Να σας ζήσει ο μπέμπης!
Πριν από 2 ημέρες
15:15 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Ανακοίνωση με την οποία ευχήθηκε τα καλύτερα στον αθλητή της ομάδας Νώντα Γκοράτσα και στην σύντροφο του Ευτυχία που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι εξέδωσε η ομάδα του Φοίβου...

 126 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Κλείνει τον Γιακάι ο Διαγόρας!

  Κλείνει τον Γιακάι ο Διαγόρας!
Πριν από 2 ημέρες
12:29 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Στον Διαγόρα θα παίξει ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Γαλάζια Ακαδημία ο Μάρκος Γιακάι. Ο 18χρονος ταλαντούχος αθλητής που αρχικά συμφώνησε με τη Γαλάζια Ακαδημία, θα αγωνιστεί στον...

 411 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Έτσι... ''συστήθηκε'' ο Σον Μίλερ!

  Έτσι... ''συστήθηκε'' ο Σον Μίλερ!
Πριν από 2 ημέρες
12:01 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Ο κορυφαίος παίκτης του Κολοσσού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν ο Αμερικανός Σον Μίλερ, ο οποίος μάλιστα ήταν και αλάνθαστος. Ο 25χρονος σέντερ παρά το χαμηλό μπόι του για...

 219 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Με δύο κάτω των 21 ετών η Γ' Εθνική!

  Με δύο κάτω των 21 ετών η Γ' Εθνική!
Πριν από 2 ημέρες
11:20 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (όπως και στη Β’ Εθνική) την προσεχή σεζόν θα πρέπει υποχρεωτικά στη 12άδα να βρίσκονται δύο αθλητές κάτω των 21 ετών, δηλαδή γεννηθέντες το...

 235 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Σήμερα η παρουσίαση της B.L.!

  Σήμερα η παρουσίαση της B.L.!
Πριν από 2 ημέρες
09:19 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Σήμερα στις 15:00 θα γίνει σε λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Hilton Athens η παρουσίαση της Stoiximan Basket League της σεζόν 2021-22, λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ του 30ού επαγγελματικού πρωταθλήματος...

 181 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Πρόκριση για Ηρακλή- Ιωνικό!

  Πρόκριση για Ηρακλή- Ιωνικό!
Πριν από 2 ημέρες
22:09 | Κυρ 19 Σεπτ, 2021

Ο Ηρακλής και ο Ιωνικός Νικαίας πήραν τα εισιτήρια για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης στο κύπελλο Ελλάδας… Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν με 76-65 στον Άγιο Θωμά το Μαρούσι, ενώ...

 319 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Η επίσκεψη Ζήκα σε τέσσερα νησιά!

  Η επίσκεψη Ζήκα σε τέσσερα νησιά!
11:07 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας συνοδευόμενος από το μέλος της Ένωσης και πρώην μέλος του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Μιχάλη...

 335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας

  Τα αποτελέσματα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας
10:55 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Την Κυριακή στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας, έπεσε η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας, με την συμμετοχή συλλόγων της...

 62 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Ραντεβού το 2022 με το Festival of Speed''

  ''Ραντεβού το 2022 με το Festival of Speed''
10:52 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε το «Festival of Speed Rhodes 2021» στον Φάρο του Αγίου Νικολάου στο Μανδράκι, το οποίο διοργάνωσε...

 26 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σεμινάριο με Στέργου στην Historica!

  Σεμινάριο με Στέργου στην Historica!
09:59 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Η ασφάλεια για την ποδηλασία στο δρόμο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και απαιτεί σωστές γνώσεις και συμπεριφορά σε όλα...

 137 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Η Ρόδος στο επίκεντρο του τένις''!

  ''Η Ρόδος στο επίκεντρο του τένις''!
09:52 | Τρι 21 Σεπτ, 2021

Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια του Ρ.Ο.Α. για τα διεθνή τουρνουά, που προβάλλουν το νησί μας σε όλο τον...

 153 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Συγχαίρει τους Μαχητές Κω!

  Συγχαίρει τους Μαχητές Κω!
13:59 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω Παναγιώτης Χατζηχριστοφής συνεχάρη τους ''Μαχητές'' Κω. Αναλυτικά: ''Συγχαίρω του αθλητές και τους προπονητές του Συλλόγου...

 97 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το Κ.Π.Ε. Πεταλούδων δίπλα στην Historica!

  Το Κ.Π.Ε. Πεταλούδων δίπλα στην Historica!
10:32 | Δευ 20 Σεπτ, 2021

Η Historica 2021 δεν θα είναι μία απλή ποδηλατική εκδήλωση ή ένας απλός αγώνας… Από 7 έως 10 Οκτωβρίου, θα...

 603 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)