www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
''Ο γητευτής των αλόγων''
10:36 | Σαβ 17 Ιουν, 2017
Εκτύπωση θέματος 94 αναγνώσεις

''Ο γητευτής των αλόγων''

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στην ιππική αντοχή για το 2017 Παντελής Σαλονικιός ήταν προσκεκλημένος «Στο Κόκκινο Ρόδου» (103.7) και συγκεκριμένα του Μάκη Δούβαλη στην εκπομπή «Χάσαμε τη μπάλα». Ο ίδιος μίλησε για τη ζωή του με τα άλογα αλλά και το χόμπι που έκανε… επάγγελμα. Αναλυτικά όσα είπε:
Για την πρώτη του επαφή με την ιππασία: «Είχα μία επιχείρηση με ενοικιαζόμενα μηχανάκια στο κέντρο της πόλης και συνεργείο. Σ’ ένα διάστημα της ζωής μου είδα ένα άλογο δεμένο κάπου στην Ιαλυσό. Πολύ γρήγορα ενδιαφέρθηκα και το αγόρασα, αλλά δεν είχα ιδέα. Το άλογο ήταν λίγο άγριο και χωρίς εκπαίδευση. Σταμάτησα και το… χάζευα, ενδιαφέρθηκα και το αγόρασα. Μετά έκανα κάποια μαθήματα για να στρώσει το άλογο. Το ονόμασα Απόλλων. Έτσι, σταμάτησα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό γιατί με κέρδισε το άλογο. Όλη μέρα ασχολούμαι και ζω με τα άλογα. Είναι τρόπος ζωής για μένα τα άλογα. Και στην επόμενη ζωή μου το ίδιο θα έκανα. Είναι φανταστικό ζώο, παίρνεις συνέχεια πράγματα. Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει. Πρέπει να ζήσεις για να καταλάβεις τη σχέση ενός αναβάτη με το άλογο. Είμαι ευτυχισμένος που έχω κάνω το χόμπι μου επάγγελμα. Το άλογο είναι εύκολο να το συντηρήσεις, αλλά θέλει λίγο χρόνο».
Για τη σχολή ιππασίας που έχει: «Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και ασχολούμαστε συνεχώς με τα άλογα. Τη νέα σχολή την δημιούργησα πέρσι και παλαιότερα ήμουν στην Ιαλυσό. Η σχολή μου είναι στις Καλυθιές, έχει πολλά ιπποδρόμια, ο κόσμος έρχεται συνέχεια και προχωράμε σωστά. Έχουμε 40 ενεργούς μαθητές από 4 έως 60 ετών. Αν δεν είσαι κατάλληλος εκπαιδευτής, είναι επικίνδυνο το σπορ. Πρέπει να δείξεις στο άλογο τι ζητάς και τι θα κάνεις. Θα στα δώσει το άλογο. Ακούνε τη φωνή μας και τα παραγγέλματα από τα πόδια μας. Είναι υπάκουα ζώα και χρειάζεται μεγάλη εκπαίδευση. Συνέχεια δουλεύουμε με τα άλογα. Είναι ασφαλές το άθλημα αυτό».
Για τα άλογα: «Πρέπει να έχεις γνώσεις για τον χαρακτήρα του αλόγου, γνώσεις με τα παραγγέλματα και να του αφιερώσεις χρόνο. Τα άλογα διαφέρουν μεταξύ τους. Είναι σαν τα αυτοκίνητα. Η βάση είναι η αγάπη προς τα άλογα. Παίρνεις το άλογο, ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις. Αυτό που βγήκα πρώτος στο πρωτάθλημα είναι αραβικό. Τέτοιου είδους άλογα έχουν μεγαλύτερες αντοχές».
Για την πρωτιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα: «Ήμουν πρώτος στη βαθμολογία. Αρχικά ο πρώτος αγώνα έγινε στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων στην Αθήνα και στο δεύτερο αγώνα στην Κατερίνη βγήκα πρώτος. Στον τρίτο αγώνα το άλογο μου έπαθε διάστρεμμα και σταμάτησε. Υπάρχει η κτηνιατρική υπηρεσία για την προστασία του αλόγου που σου λέει... στοπ. Το δέχεσαι και φεύγεις. Στον τέταρτο αγώνα, για μένα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πήγα στο Κιλκίς, έβαλα ψυχή και σώμα και πήρα την πρώτη θέση. Ήταν ο στόχος μου η πρώτη θέση. Και το 2010 είχα επιτυχίες στην αμαξοδήγηση. Είσαι πάνω σ’ ένα αμαξίδιο και το οδηγάς με τα χέρια και με το μυαλό. Δεν έχεις επαφή με το άλογο, απλά πρέπει να το οδηγήσεις στις κινήσεις. Επίσης, βγήκα δεύτερος βαλκανιονίκης στη Βουλγαρία».
Για την Εθνική ομάδα και τους χορηγούς: «Στην Εθνική συμμετέχω για πέμπτη χρονιά. Η Ομοσπονδία βοηθάει τους αθλητές μόνο σε διεθνείς αγώνες και με τον τρόπο τους συνδράμουν για τις μετακινήσεις μας. Οι χορηγοί προέρχονται καθαρά από προσωπικές γνωριμίες».
Για τους αγώνες στη Ρόδο και τις υποδομές: «Είχε γίνει πέρσι το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Ρόδο. Θα γίνει ξανά τον Οκτώβριο για τις προκρίσεις των νέων αθλητών. Εγώ θα έχω και ένα ταξίδι στη Ρουμανία για πανευρωπαϊκούς αγώνες. Η Ρόδος έχει τις κατάλληλες υποδομές. Για την ιππική αντοχή έχει αυτό που χρειάζεται ένα άλογο. Βουνά, δάσος, ανηφόρα και κατηφόρα. Έχουμε ωραία δάση και πολύ καλές διαδρομές. Σ’ ένα βουνό οι μύες του αλόγου γυμνάζονται συνεχώς. Ένα άλογο που είναι σε ευθείες δεν μπορεί να γυμναστεί κατάλληλα».
Για τις ιδιαιτερότητες και την διατροφή των αλόγων: «Δεν έχω βιώσει προσωπικά την απώλεια ενός αλόγου. Σχεδόν πάντα όμως φταίνε οι άνθρωποι. Όλα πεθαίνουν από απροσεξία ανθρώπων. Δηλαδή λάθος διατροφή, λάθος μεταχείριση, δεν σταυλίζονται τα άλογα, κρυώνουν, παθαίνουν πνευμονίες και κολικούς. Βασική διατροφή είναι το χορτάρι και η βρώμη. Τα άλογα παίρνουν βοηθήματα και συμπληρώματα για να νιώθουν καλύτερα μετά τους αγώνες. Εγώ δίνω βιταμίνες για τους μύες και τις αρθρώσεις. Απαγορεύεται να δίνεις σε άλογο ουσίες που θεωρούνται ακατάλληλες, όπως για παράδειγμα η κορτιζόνη. Απαγορεύονται αυστηρά. Σε κάθε αγώνα έχει έλεγχο ντόπινγκ. Πάμε πάντα με βιολογικά προϊόντα. Αν πιάσουν με αναβολικά το άλογο, χάνεις το αποτέλεσμα, κινδυνεύεις με φυλάκιση πέντε ετών. Πριν από κάθε αγώνα ο αναβάτης ή ιδιοκτήτης υπογράφει για το άλογο. Απαγορεύεται ακόμη και το… βιξ γιατί έχει καμφορά. Ακόμη και τα παυσίπονα.».
Πόσο στοιχίζει όμως ένα άλογο; «Οι τιμές των αλόγων διαφέρουν. Από… δωρεάν μέχρι και 1 εκατομμύριο ευρώ. Οι επιχειρηματίες μπορούν να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό για να διακριθούν. Με τα δωρεάν άλογα μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου. Τα ακριβά άλογα μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα και υπάρχει φοβερή εκπαίδευση. Είναι εμπόριο τα ακριβά άλογα και δεν ασχολούμαστε μ’ αυτή την κατηγορία. Παίζει ρόλο το γενεαλογικό δέντρο του αλόγου,  ακόμη και ο αριθμός πρωταθλητών αναβατών που είχε».
Γιατί λέμε ναι στην ιππασία; «Με την ιππασία έχεις επαφή με τη φύση. Κάνεις αθλητισμό μέσα στη φύση. Το άλογο σου προσφέρει ψυχαγωγία και σου φτιάχνει τη ψυχολογία σου. Σταματάς να σκέφτεσαι όταν ανεβαίνεις στο άλογο. Πας βόλτα στο δάσος και βλέπεις μόνο τα δέντρα. Κάθε μέρα το κάνω αυτό. Μία φορά σαν προπόνηση και μία φορά για να ξεφύγω. Η περιοχή εκεί στις Καλυθιές είναι φανταστική και έχει πολλά ελάφια. Έχει πυκνή βλάστηση και είναι πολύ ωραίο το τοπίο».
Για τους στόχους και τα όνειρα του: «Ο στόχος μου είναι στη Ρουμανία να διεκδικήσω μία πολύ καλή θέση. Θέλω να φτάσω στα όρια μου για να πάω πολύ καλά. Μετά θέλω να πάω στον παγκόσμιο αγώνα στο Ντουμπάι. Για να πας εκεί πρέπει να έχεις διακρίσεις στις κατηγορίες από 120 έως 160 χιλιόμετρα. Είμαι πολύ κοντά στο όνειρο. Πιστεύω ότι θα καταφέρω. Η κάθε μεταφορά σε αγώνες κοστίζει με το καράβι 1.000 ευρώ. Η ιππασία είναι ακριβό σπορ όταν πας για πρωταθλητισμό. Το πρώτο μου όνειρο είναι να πάω σ’ έναν μεγάλο αγώνα και το δεύτερο να καμαρώνω τους μαθητές μου, ακολουθώντας μία σπουδαία πορεία. Υπάρχουν ταλέντα στη σχολή κι αυτό είναι πολύ θετικό».
Για τους χορηγούς του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου. Ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου κάλυψε τα έξοδα όλης της χρονιάς μου για τις μεταφορές, ο Τζούλης και η Νίκη Μαχραμά μας στηρίζουν συνέχεια. Επίσης, η Blue Star που με στηρίζει και όλοι οι υπόλοιποι χορηγοί μου».

 

Άλλα σπορ |
  Επιτυχία στο Νυχτερινό Γύρο Κω

Επιτυχία στο Νυχτερινό Γύρο Κω

Πριν από 18 ώρες 07:52 | Δευ 26 Ιουν, 2017

Ο 1ος Νυχτερινός Γύρος Κω ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Συνολικά οι συμμετοχές ήταν 16 απ' όλο το νησί και ποδηλατήσαμε με ασφάλεια και διατηρώντας την συνοχή του γκρουπ. Το εγχείρημα των 200 χλμ στη...

 235 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το 6ο Summer Camp του Ιππότη

Το 6ο Summer Camp του Ιππότη

Πριν από 2 ημέρες 09:49 | Κυρ 25 Ιουν, 2017

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Ρόδου Ιππότης εξέδωσε ανακοίνωση για το summer camp. Αναλυτικά: ''Ο Σκακιστικός Σύλλογος Ρόδου ''Ιππότης'' σας προσκαλεί στο 6ο κατά σειρά σκακιστικό summer camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από...

 287 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
buonasera pizza
Άλλα σπορ |
  Στη Ρόδο τα οχήματα εποχής

Στη Ρόδο τα οχήματα εποχής

Πριν από 2 ημέρες 14:20 | Σαβ 24 Ιουν, 2017

Αφίχθηκαν σήμερα τα ιστορικά αυτοκίνητα μου θα λάβουν μέρος στον 2ο Κλασικό Ράλι Ρόδου.
Σήμερα 24 και 25 Ιουνίου ο Σύλλογος Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α), μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας...

 647 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Κέρδισε εμπειρίες ο Υ.Σ. Ρόδου

Κέρδισε εμπειρίες ο Υ.Σ. Ρόδου

Πριν από 3 ημέρες 09:29 | Σαβ 24 Ιουν, 2017

Οι περισσότερες επιδόσεις βελτιώθηκαν και οι θέσεις που κατέλαβαν οι ''μικροί'' στα εννέα αγωνίσματα που συμμετείχαν στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 11-12 ετών από Παρασκευή έως και την Κυριακή που μας πέρασε...

 444 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στα Τρίκαλα οι Δωδεκανήσιοι

Στα Τρίκαλα οι Δωδεκανήσιοι

Πριν από 3 ημέρες 08:38 | Σαβ 24 Ιουν, 2017

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου στα Τρίκαλα το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων. Περισσότεροι από 1.200 αθλητές (576) και αθλήτριες (655) από...

 269 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν

Ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν

Πριν από 3 ημέρες 15:46 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Όλα είναι έτοιμα για το 2ο κλασικό ράλι Ρόδου με οχήματα εποχής, που θα διεξαχθεί στο νησί μας το προσεχές σαββατοκύριακο. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Ρόδου...

 775 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο Μιχαηλίδης στο Gottland

Ο Μιχαηλίδης στο Gottland

Πριν από 4 ημέρες 09:23 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Ο υπεύθυνος των Island Games στη Ρόδο Τάκης Μιχαηλίδης θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νησιού μας στο Gottland, αφού όπως είναι γνωστό δεν θα έχουμε εκπροσώπηση από αθλητές. Την...

 234 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στα Γιαννιτσά ο Ίκαρος

Στα Γιαννιτσά ο Ίκαρος

Πριν από 4 ημέρες 19:24 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Tελευταίος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου στα Γιαννιτσά, με τους αθλητές του Ικάρου να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν θέσεις στο βάθρο των νικητών και να οριστικοποιήσουν την...

 184 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Εξαιρετική η Κόκκοτα

Εξαιρετική η Κόκκοτα

Πριν από 5 ημέρες 08:56 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Με αξιόλογες επιδόσεις, υψηλό συναγωνισμό, κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών), που διεξήχθησαν στο Περιστέρι το τριήμερο 16-18 Ιουνίου, με τη...

 203 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η Εθνική Ανοιχτής Θάλασσας στην Πάτμο

Η Εθνική Ανοιχτής Θάλασσας στην Πάτμο

Πριν από 5 ημέρες 08:47 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Όλα είναι έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού “Patmos Revelation”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ιερό νησί μεταξύ 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου...

 81 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Νυχτερινός ποδηλατικός γύρος Κω

Νυχτερινός ποδηλατικός γύρος Κω

Πριν από 5 ημέρες 08:36 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω διοργανώνει νυχτερινό ποδηλατικό γύρο Κω απόστασης 200 χλμ στις 23/6 ώρα 21:00 με αφετηρία και τερματισμό το καφέ Cafetino στην οδό Ιπποκράτους 17. Ο ποδηλατικός γύρος...

 55 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Νικητής ο Rosner

Νικητής ο Rosner

Πριν από 6 ημέρες 16:14 | Τρι 20 Ιουν, 2017

Με τον Γερμανό πρωταθλητή Simon Rosner να κλέβει για μια ακόμα φορά την παράσταση, ολοκληρώθηκε το Διεθνές τουρνουά squash που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο Sheraton ο Ροδιακός Όμιλος...

 680 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Δίπλα στους Χαλκίτες ο Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.

  Δίπλα στους Χαλκίτες ο Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.
Πριν από 16 ώρες
10:00 | Δευ 26 Ιουν, 2017

Κοντά στους μαθητές της Χάλκης βρέθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου με την ευκαιρία του περάσματος από το ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα Channel Regatta...

 64 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σούπερ εμφάνιση από τον Ο.Α.Κ.

  Σούπερ εμφάνιση από τον Ο.Α.Κ.
Πριν από 17 ώρες
08:44 | Δευ 26 Ιουν, 2017

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου στο 1ο περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Αιγαίου που διεξήγαγε με επιτυχία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κω το τριήμερο από 23  έως 25 Ιουνίου 2017. Οι...

 86 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Με το Squash δεν ξεκολλάς''

  ''Με το Squash δεν ξεκολλάς''
Πριν από 17 ώρες
08:20 | Δευ 26 Ιουν, 2017

Το squash (τοιχοσφαίριση) είχε την τιμητική του, τις προηγούμενες μέρες στη Ρόδο... Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης Κυριάκος Μητρόπουλος και ο αθλητής Αντώνης Ηλιόπουλος μίλησαν στον...

 83 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι συμμετοχές στο beach tennis

  Οι συμμετοχές στο beach tennis
Πριν από 3 ημέρες
08:34 | Σαβ 24 Ιουν, 2017

Το Beach Tennis Tour της ITF θα διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην παραλία Τσαμπίκας το τριήμερο 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου. Μάλιστα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και τις συμμετοχές του τουρνουά. Κατά...

 113 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρωταθλήτρια η Τσαβαρή

  Πρωταθλήτρια η Τσαβαρή
Πριν από 3 ημέρες
07:31 | Σαβ 24 Ιουν, 2017

Διαψεύοντας για μια ακόμα φορά όσους έλεγαν ότι δεν έχει φέτος την δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην ατομική χρονομέτρηση, η Ελένη Τσαβαρή, έστειλε το μήνυμα από την μακρινή Ξάνθη,...

 181 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Μας θυμίζουν το παρελθόν μας''

  ''Μας θυμίζουν το παρελθόν μας''
Πριν από 4 ημέρες
13:55 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Όλα είναι έτοιμα για το 2ο κλασικό ράλι Ρόδου οχημάτων εποχής, που θα γίνει στη Ρόδο το προσεχές σαββατοκύριακο με υπεύθυνος τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστο Διακογεωργίου (υπεύθυνος...

 104 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο Λιλ Ρεμπούλη και Γάτου

  Στο Λιλ Ρεμπούλη και Γάτου
Πριν από 5 ημέρες
08:59 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που θα γίνει στη Λιλ (23-25/6) ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία, η οποία συνεκτιμώντας το αγωνιστικό πλαίσιο που συγκροτήθηκε για τη Λιλ κατέληξε σε...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το 2ο κλασικό ράλι Ρόδου!

  Το 2ο κλασικό ράλι Ρόδου!
Πριν από 5 ημέρες
14:10 | Τετ 21 Ιουν, 2017

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (με υπεύθυνους τους εντεταλμένους σε θέματα πολιτισμού- αθλητισμού, Κάλλιστο Διακογεωργίου και Νίκο Νικολή) και το τμήμα αθλητισμού- πολιτισμού, σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και τον...

 150 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στις επάλξεις ο Εύδαμος

  Στις επάλξεις ο Εύδαμος
Πριν από 6 ημέρες
11:01 | Τετ 21 Ιουν, 2017

Mε τη συμμετοχή της Καλλιόπης Κουλλιά στο πανελλήνιο πρωτάθλλημα Γυναικών στην Πάτρα, άνοιξε η αυλαία της φετινής συναρπαστικής κατά πως φαίνεται χρονιάς για τον σύλλογο μας στα Πανελλήνια πρωταθλήματαΣτίβου. H αθλήτρια μας...

 71 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στις Σέρρες ο Αρνάς

  Στις Σέρρες ο Αρνάς
Πριν από 6 ημέρες
08:52 | Τετ 21 Ιουν, 2017

Στις Σέρρες βρέθηκε ο πρόεδρος του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης Τάσος Αρνάς, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του είναι ιδιαίτερα δραστήριοι για το καλό του συλλόγου και πλέον ετοιμάζονται για...

 914 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στη Ξάνθη ο Ροδήλιος

  Στη Ξάνθη ο Ροδήλιος
Πριν από 6 ημέρες
20:30 | Τρι 20 Ιουν, 2017

Με προορισμό την Ξάνθη αναχώρησε σήμερα με το πλοίο SUPERFAST FERRIES ο Κυριάκος Παπασταματάκης του Ροδήλιου, και αεροπορικώς το Σάββατο ο Αντώνης Κολιάδης όπου θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας...

 103 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ραντεβού στο Μαρκόπουλο

  Ραντεβού στο Μαρκόπουλο
Πριν από 7 ημέρες
08:46 | Τρι 20 Ιουν, 2017

Την προσεχή Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 15.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των αθλητών και προπονητών της Εθνικής Ομάδας Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας στα γραφεία της ΕΟΙ στο Μαρκόπουλο. Η παρουσία όλων...

 56 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με 170 παιδιά το τουρνουά τζούνιορ

  Με 170 παιδιά το τουρνουά τζούνιορ
Πριν από 7 ημέρες
14:33 | Δευ 19 Ιουν, 2017

Ολοκληρώθηκαν χθες στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Π στην παραλία Κρεμαστής, οι αγώνες του 3ου τοπικού τουρνουά Tennis Junior. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά περίπου 170 παιδία από όλους τους ομίλους και τις ακαδημίες...

 83 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Γεμάτο καλοκαίρι στην Πάτμο

  Γεμάτο καλοκαίρι στην Πάτμο
Πριν από 8 ημέρες
11:59 | Δευ 19 Ιουν, 2017

Ο Δήμος Πάτμου διοργανώνει καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων για παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί από το 2003 έως το 2010 .Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων και θα πραγματοποιηθεί από...

 99 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα νέα του μπριτζ

  Τα νέα του μπριτζ
Πριν από 10 ημέρες
19:21 | Παρ 16 Ιουν, 2017

Με νέο τουρνουά ζευγών κατηγορίας όπεν (1-16) ξεκίνησε η αγωνιστική εβδομάδα στον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου. Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, διεξήχθη η πρώτη ημερίδα με τη συμμετοχή 15 ζευγών και...

 90 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Swim Marathon 2017

  Swim Marathon 2017
Πριν από 11 ημέρες
08:30 | Παρ 16 Ιουν, 2017

Ένα σπουδαίο αγώνα- προπόνηση διοργανώνει ο σύλλογος τριάθλου Απόλλων Ρόδου στις 24 Ιουνίου στην Παναγίσα Τσαμπίκα. Ο λόγος για το Swim Marathon  Ταυτόχρονη εκκίνηση και για τις δυο ομάδες για αθλητές...

 55 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Γιόρτασαν το φινάλε!

  Γιόρτασαν το φινάλε!
Πριν από 11 ημέρες
23:12 | Πεμ 15 Ιουν, 2017

Με μια  αποχαιρετιστήρια γιορτή, γεμάτη χορό, αποχαιρέτησαν οι αθλήτριες και οι αθλητές των χορευτικών προγραμμάτων του Ροδίων Άθλησις και του Ροδίων Παιδεία την αθλητική περίοδο 2016-2017. Μικροί και μεγάλοι φίλοι της...

 76 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το μήνυμα του Λουκαρά

  Το μήνυμα του Λουκαρά
Πριν από 11 ημέρες
17:33 | Πεμ 15 Ιουν, 2017

Το δικό του μήνυμα με αφορμή τη σημερινή έναρξη του Διεθνούς τουρνουά squash με την επωνυμία SHERATON RHODES SQUASH OPEN 2017, στέλνει ο πρόεδρος του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης, Χάρης Λουκαράς....

 84 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρεμιέρα στο τουρνουά

  Πρεμιέρα στο τουρνουά
Πριν από 12 ημέρες
19:06 | Τετ 14 Ιουν, 2017

Με τη συμμετοχή 110 αθλητών και αθλητριών από 13 διαφορετικές χώρες, αρχίζει αύριο στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sheraton το μεγαλύτερο τουρνουά squash της χώρας μας με την επωνυμία SHERATON...

 89 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Υ.Σ. Ρόδου στο Περιστέρι

  Ο Υ.Σ. Ρόδου στο Περιστέρι
Πριν από 12 ημέρες
13:54 | Τετ 14 Ιουν, 2017

Με ένα κολυμβητή και δύο κολυμβήτριες συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 11-12 ετών ο Υγρός Στίβος Ρόδου από Παρασκευή έως και την Κυριακή που μας έρχεται στο Κολυμβητήριο Περιστερίου και αισιοδοξεί...

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Σταμουλης

Πικρα πολυ πικρα ο φιλος δεν πειραζει παλι θα με βρεις στο τοπικο

Ζαρακης Κώστας

Αυτό ειναι ωραίο θέμα για συζήτηση, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν ανεβαίνουν οι ροδίτικες ομάδες ενώ είμασταν κυρίαρχοι;; ποιοι ειναι...

ΑΣΧΕΤΟΣ

ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ!!(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ...

μεταγραφη

Πες του πρόεδρα Μάκη να παρει μεταγραφή την Καραμπατζάκη αν θέλει άνοδο η Κρεμαστοκαλλιθέα. Κάθε χρόνο ανεβάζει ομάδα η Μάγδα...

Καποιος

Μακη εχεις γραψει το προγραμμα του εργσιακου οπως να ναι μετα την αποχωρηση των crows.εχεις βαλει ομαδες που εχουν ηδη...

ΠΑΙΧΤΗΣ

Μηπως ξερουμε τους διατητες μας την Τριτη στο εργασιακο?

Μαθητής

Θα διοργανωθεί 3 on 3 φέτος;

anterarmor

τι γινεται εκει στον Κολοσσο με τον Λυκογιαννη;;;;;;

Γιώργος Γεννάτος

Αν και ανώνυμος έχεις απόλυτο δίκαιο, αν και πρέπει άλλοι να μας απαντήσουν για την ανεπάρκεια του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ,...

ποσες;

μετα την ενωση ελπιδας καλλιθεας προτεινω να στελνουμε στα μπαραζ τον πρωταθλητη του εργασιακου,αλλωστε ποσες ομαδες εμειναν για το πρωταθλημα...