www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
''Βόμβα''... Παραιτήθηκε ο Χατζηκαλημέρης!
14:51 | Τρι 13 Ιουν, 2017
Εκτύπωση θέματος 4845 αναγνώσεις

''Βόμβα''... Παραιτήθηκε ο Χατζηκαλημέρης!

Η ζωντανή ιστορία του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης, μετά από 35 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο σωματείο, υπέβαλε την παραίτηση του, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό!

Απίστευτη κι όμως αληθινή! Μία είδηση που μοιάζει με... πρωταπριλιάτικο ψέμα και αφορά την παραίτηση του Γιώργου Χατζηκαλημέρη από την ομάδα της καρδιάς του, τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Η ζωντανή ιστορία του συλλόγου με 35 χρόνια προσφοράς στο χώρο και στο αγαπημένο του σωματείο (από το 1982 έως και σήμερα) παραιτήθηκε από την ομάδα και στην επιστολή του αναφέρει τα εξής, αφήνοντας προφανώς και ορισμένες αιχμές: ''Με την παρούσα επιστολή σάς γνωστοποιώ την παραίτηση μου από το τμήμα Μπάσκετ του Ιστορικού Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, μετά από 35 χρόνια ανιδιοτελούς & αφιλοκερδούς προσφοράς μου στο χώρο αυτό. Αποτελώ έναν από τους πολλούς που συμμετείχαν στο χτίσιμο της ιστορίας Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ την οποία διατηρήσαμε όλοι όσοι υπηρετήσαμε εθελοντικά  μέσα από πολλές ιδιότητες, όπως: την ιδιότητα του προέδρου, μέλους των Δ/Σ, υποστηρικτών φιλάθλων, φίλων, απλών ανθρώπων και των χορηγών που συνέδραμαν με υποστηρικτικό έργο καταλυτικά. 
Ανιδιοτελή προσφορά  την οποία δεν  αμφισβήτησε ποτέ  κανένας. Η ιστορική διαδρομή μου στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας είναι γνωστή σε τοπικό, Νομαρχιακό, Περιφερειακό, Εθνικό επίπεδο και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού  όλων, ακόμα και έξω από τα σύνορα της χώρας μας.  Μια αθλητική και πολιτιστική και ιδιαίτερα, -ας μου επιτραπεί ο όρος  «Μπασκετική» ιστορική διαδρομή, με προσφορά μου 35 ολόκληρα χρόνια που σαφώς, κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να αμφισβητήσει και να τη διαστρεβλώσει να την οικειοποιηθεί, πράγμα εξάλλου, που είναι αδύνατον και δεν θα το επέτρεπα ούτε εγώ ο ίδιος να συμβεί. Άλλα ούτε και ο μπασκετικός κόσμος.
Η προσωπικότητά μου και ο δημοκρατικός μου χαρακτήρας,  με καταστούν ικανό στο να ακούω, να αφουγκράζομαι, να σέβομαι απόψεις και σκέψεις άλλων ανθρώπων, για να γίνομαι καλύτερος. Όμως, σε συγκεκριμένες στιγμές, καταστάσεις και γεγονότα, η γνώμη και η εμπειρία ατόμων πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, προέχουν και είναι αυτά που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη προ της λήψης βαρυσήμαντων αποφάσεων ή και ενεργειών. 
Επίσης, οι ανθρώπινες σχέσεις, η παιδεία, ο σεβασμός διάπλαση υγειών χαρακτήρων και η αξιοπρέπεια αποτέλεσαν για μένα θεμέλια στη ζωή μου. Ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και ειδικότερα το μπάσκετ με σμίλεψαν όλα αυτά τα χρόνια, διεύρυναν το μυαλό μου και την προσωπικότητα μου και μου δίδαξαν πάρα πολλά. 
Από τα αρνητικά έμαθα και τα ξεχνάω όσο μπορώ κρατώντας τα θετικά να συνεχίσω όπως πραγματικά μου αξίζει σαν προπονητή και ιδιαίτερα σαν άνθρωπο. Και αυτό το έπραξα γιατί ο εγωισμός  πολλές φορές τυφλώνει τους ανθρώπους και τους κάνει να μην μπορούν να δουν ξεκάθαρα τις περιστάσεις, να μη μπορούν να αξιολογούν αντικειμενικά ανθρώπους και προσφορές τους, να μην μπορούν να αξιολογήσουν τις τρέχουσες κα μελλοντικές  καταστάσεις συλλογικά όπως και τις προοπτικές. Επομένως, δεν μιλάμε για διορατικότητα, αλλά για εγωισμό και υποκειμενισμό. 
Δεν τοποθέτησα ποτέ τον εαυτό μου πάνω από το καλό του συλλόγου για προσωπικές μου φιλοδοξίες. Επιδίωκα πάντα την συνεργασία και την ενότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και από ψυχής:
Τους γονείς και τα παιδιά που όλο αυτό το διάστημα συνεργαστήκαν  και στήριξαν την προσπάθειά μου για το σύλλογο, τους αγώνες και την πορεία των ομάδων.
Τους φίλους συνεργάτες μου  της επιτροπής τμήματος καλαθοσφαίρισης για τη συνεργασία και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε μαζί ,καθώς και  τους αξιόλογους εξωτερικούς συνεργάτες – εθελοντές - χορηγούς για τη στήριξη του μεγάλου οικοδομήματος«Γ.Α.Σ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΑΛΥΣΟΥ »
Ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στους θαυμάσιους προπονητές και συνεργάτες μου που όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν στο σύλλογο μας.
Να ευχαριστήσω τους αθλητές και αθλήτριες για την τεράστια προσπάθειά τους, και την άψογη πορεία που είχαμε μέσα  και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Μια πορεία μέσα από την οποία αναδείχθηκαν σημαντικοί αθλητές και προπονητές αλλά κυρίως δημιουργηθήκαν αξιέπαινοι  χαρακτήρες με αξιοπρέπεια και ήθος.
Ευχαριστώ τους γηγενείς προπονητές του συλλόγου μας Παναγιώτη Παπακώστα Χρήστο Αβεκλούριο, Ελένη Κυπραίου, Μαρία Λαού για την πάρα πολύ καλή προσπάθεια, δουλειά τους και αφοσίωση στο άθλημα που είτε σαν αθλητές-τριες είτε σαν προπονητές-τριες συνεργαζόμενοι, βγήκαμε αλώβητοι. 
Τους σέβομαι και τους αγαπώ είναι μέρος της καρδιάς μου και θα τους στηρίζω πάντα όπως με στήριξαν και αυτοί όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας μας. 
Να τους ευχηθώ, καλή συνέχεια, καλή επιτυχία, υγεία και ευτυχία  .
Κλείνοντας να ευχαριστώ για τη στήριξη και συνεργασία, τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το Δήμο Ρόδου, το Δ.Ο.Π.Α.Ρ, τη Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού, τον πρώην Δήμο Ιαλυσού το Δ.Ο.Α.Ν. την Ε.Ο.Κ , την  Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ,το Σ.Δ.Κ.Δ. το Σ.Κ.Κ.Δ., όλους τους παράγοντες προπονητές προπονήτριες και αθλητές – αθλήτριες όλων των συλλόγων του Νομού μας και όχι μόνο καθώς και τα ΜΜΕ για τη στήριξη και προβολή των επιτυχιών μας και γενικά της πορείας μας.
Τέλος ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ για τη στήριξη και για τη ευκαιρία που μας έδωσε να δημιουργήσουμε το αξιοζήλευτο οικοδόμημα του τμήματος μπάσκετ του  ιστορικού συλλόγου μας.
Είναι πάρα πολλοί γνωστοί και άγνωστοι που στήριξαν κατά καιρούς την προσπάθεια μας  σε όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για οποιαδήποτε βοήθεια και στήριξη των προσπαθειών σας, θα είμαι παρών και αρωγός με γνώμονα πάντα το σεβασμό, το διάλογο, την πίστη στο άθλημα και την ορθή λειτουργία από όποια θέση και να βρίσκομαι.

Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Ανακοίνωσε Σαλούστρο ο Προμηθέας

Ανακοίνωσε Σαλούστρο ο Προμηθέας

Πριν από 3 ώρες 13:55 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Την απόκτηση του Χρήστου Σαλούστρου ανακοίνωσε και επίσημα ο Προμηθέας Πάτρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Σαλούστρου και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου....

 644 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Φουλ για το 3 στα 3!

Φουλ για το 3 στα 3!

Πριν από 9 ώρες 08:14 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Δύο «τελικοί» και άνοδος… Η Καλλιθέα αντιμετωπίζει σήμερα (18:00) τον Παπάδο Γέρας (χθες στο πρώτο του παιχνίδι ηττήθηκε με 75-74 από τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου) και θέλει να κάνει το 3...

 953 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
buonasera pizza
Μπάσκετ | Γενικά
  Εντυπωσιασμένος ο Γκιστ

Εντυπωσιασμένος ο Γκιστ

Πριν από 9 ώρες 08:04 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Ο Τζέιμς Γκιστ το τριήμερο του φάιναλ φορ της ΟΣΕΚΑ, βρέθηκε στην Κω προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας και συμμετείχε στη γιορτή μας. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού εντυπωσιάστηκε από το θέαμα που...

 145 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Τέλος από Αίολο ο Κουταλιανός!

Τέλος από Αίολο ο Κουταλιανός!

Πριν από 9 ώρες 07:51 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Παρελθόν αποτελεί από το τιμόνι του Αιόλου Αστακού, μετά από δύο χρόνια παρουσίας, ο Μιχάλης Κουταλιανός. Ο Ροδίτης προπονητής δεν τα βρήκε με τη διοίκηση, κι έτσι χωρίζουν οι δρόμοι...

 357 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Κόντρα στους Δαναούς ο Ανταγόρας!

Κόντρα στους Δαναούς ο Ανταγόρας!

Πριν από 10 ώρες 07:13 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο τους στην Α2 Κατηγορία (όμιλος νότου) θέλουν να κάνουν σήμερα τα κορίτσια του Ανταγόρα Κω. Μετά το χθεσινό ρεπό, η ομάδα του Γιάννη...

 271 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Τελικός'' με Πάτρα για Ανταγόρα!

''Τελικός'' με Πάτρα για Ανταγόρα!

Πριν από 21 ώρες 19:54 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Η υπόθεση- άνοδος για τον Ανταγόρα Κω θα κριθεί κατά τα φαινόμενα στο παιχνίδι με τον Έσπερο Πάτρας, ο οποίος κέρδισε άνετα (72-35 την αδύναμη Α.Ε. Καρλοβάσου) και έκανε το...

 1458 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Μεγάλη νίκη για Hermes/ Electroinvest

Μεγάλη νίκη για Hermes/ Electroinvest

Πριν από 1 ημέρα 15:56 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Συνεχίστηκε το 6ο ανοικτό τουρνουά καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. με νίκες από το Hermes/ Electroinvest (κέρδισε στο ντέρμπι την Πυροσβεστική), τα  Modela και τους Δικηγόρους. Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. εξέδωσε το παρακάτω...

 1035 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Ανάσα για όλες τις Κ.Α.Ε.

Ανάσα για όλες τις Κ.Α.Ε.

Πριν από 1 ημέρα 13:43 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Σημαντική «ανάσα» θα πάρουν οι ΚΑΕ που συμμετέχουν στην Stoiximan.gr Basket League και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες μετά την μείωση της εγγυητικής για το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα!
Μέχρι στιγμής το...

 658 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική
  Το νέο Δ.Σ. του Ιπποκράτη

Το νέο Δ.Σ. του Ιπποκράτη

Πριν από 1 ημέρα 11:01 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Την Τετάρτη 21-6-2017 η νέα διοίκηση (όπως προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 18-6-2017) συνεδρίασε για να αναδείξει το νέο διοικητικό σχήμα το οποίο ομόφωνα εγκρίθηκε από μέλη...

 732 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά
  Με Παπαδάκη στη Γερμανία

Με Παπαδάκη στη Γερμανία

Πριν από 1 ημέρα 08:00 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Η Εθνική Νέων Ανδρών αναχωρεί σήμερα το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τελικό προορισμό το Κίενμπαουμ, όπου θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την Γερμανία. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν...

 248 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική
  Ξανά πρόεδρος ο Χαρτοφύλης

Ξανά πρόεδρος ο Χαρτοφύλης

Πριν από 1 ημέρα 07:55 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Στον προεδρικό θώκο του Ιπποκράτη Κω θα παραμείνει ο Στέφανος Χαρτοφύλης (δεξιά στη φωτό), μετά τις πρόσφατες εκλογές που έγιναν στις τάξεις του συλλόγου. Την περασμένη Κυριακή στις αρχαιρεσίες του...

 198 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Δεν φοβήθηκα, έκανα το καθήκον μου''

''Δεν φοβήθηκα, έκανα το καθήκον μου''

Πριν από 1 ημέρα 07:48 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Πριν από λίγο καιρό θα διαβάσατε την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φοίβου Κω προς την αθλήτρια του Ανταγόρα Κω Σταματία Στάκκου, η οποία είναι αστυνομικός στο επάγγελμα. Η νεαρή αθλήτρια αν...

 425 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Φραζή στην Εθνική Παγκορασίδων!

  Η Φραζή στην Εθνική Παγκορασίδων!
Πριν από 54 λεπτά
15:56 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Τεράστια επιτυχία για την 15χρονη Φιλοθέη Φραζή της Α.Ε. Δικαίου (στη φωτό με το Νο 13), η οποία κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας των Παγκορασίδων. Η ταλαντούχα Κώα αθλήτρια...

 93 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Σαν σε προπόνηση ο Ανταγόρας!

  Σαν σε προπόνηση ο Ανταγόρας!
Πριν από 2 ώρες
14:47 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Πιο εύκολα δεν γινόταν… Ένας εντυπωσιακός Ανταγόρας Κω δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους Δαναούς Άργους, τους οποίους συνέτριψε με 62-23 και έκανε το 2 στα 2 στους αγώνες...

 320 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Φέρνει Μανωλόπουλο η Ακαδημία!

  Φέρνει Μανωλόπουλο η Ακαδημία!
Πριν από 7 ώρες
09:50 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Τα πάντα είναι σχεδόν έτοιμα! Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! To πρώτο Training Basketball Camp της Ακαδημίας Καλύμνου ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017! Πρώτος επίσημος προσκεκλημένος την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα...

 296 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Χαλάει του Αθανασούλα

  Χαλάει του Αθανασούλα
Πριν από 8 ώρες
09:06 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Κατά πάσα πιθανότητα χαλάει η μεταγραφή του Γιάννη Αθανασούλα στον Κολοσσό... Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, προέκυψε οικονομική διαφορά με τον 30χρονο φόργουορντ του Λαυρίου, που θα αποτελέσει πιθανότατα...

 238 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Βγάζει μάτια'' στην Ουρουγουάη

  ''Βγάζει μάτια'' στην Ουρουγουάη
Πριν από 9 ώρες
08:13 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Σε ηγέτη της Capitol Modevideo έχει εξελιχθεί ο Ερλ Ουότσον. Ο Αμερικανός σέντερ, που φέτος έπαιξε για λογαριασμό του Κολοσσού είναι ο φυσικός ηγέτης της νέας του ομάδας στην Ουρουγουάη....

 124 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Όταν μιλάει η Άρτεμις...

  Όταν μιλάει η Άρτεμις...
Πριν από 9 ώρες
08:04 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Στην τεράστια πορεία της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ, αναφέρθηκε η Άρτεμις Σπανού  δίνοντας σύνθημα για νίκη. Η 24χρονη φόργουορντ με καταγωγή από τη Λέρο τόνισε η γαλανόλευκη έχει...

 142 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο Μέξας στα Τρίκαλα!

  Ο Μέξας στα Τρίκαλα!
Πριν από 9 ώρες
07:27 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Το όνομα του «έπαιζε» έντονα για τον Κολοσσό, αφού ήταν ο πρώτος επιλαχών σε περίπτωση «διαζυγίου» με τον Άρη Λυκογιάννη. Τελικά ο Κώστας Μέξας έκλεισε στα Τρίκαλα, ως διάδοχος του...

 29 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Άναψαν... πράσινα Φανάρια ανόδου!

  Άναψαν... πράσινα Φανάρια ανόδου!
Πριν από 21 ώρες
19:48 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Άναψαν… «πράσινα»… Φανάρια ανόδου για την Καλλιθέα! Η ομάδα του Χρήστου Μπίλια συνέτριψε με 93-48(!!!) τα Φανάρια Νάξου, που είναι ο πιο αδύναμος αντίπαλος στα μπαράζ ανόδου, έκανε το 2...

 1206 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Οι διαιτητές του τουρνουά (23/06)

  Οι διαιτητές του τουρνουά (23/06)
Πριν από 1 ημέρα
13:37 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αυριανών αγώνων στο 6ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στο «Βενετόκλειο». Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές στις τρεις αυριανές αναμετρήσεις του τουρνουά, που...

 333 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ρεπό έχει ο Ανταγόρας

  Ρεπό έχει ο Ανταγόρας
Πριν από 1 ημέρα
08:10 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν σήμερα τα κορίτσια του Ανταγόρα Κω, μετά την τεράστια νίκη που πέτυχαν επί του Ο.Α. Χανίων με 50-42. Οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου θα έχουν σήμερα...

 144 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ.

  Ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ.
Πριν από 1 ημέρα
07:48 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Η Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. υπενθυμίζει στους διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών της αρμοδιότητάς της, ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αναλαμβάνουν την διαιτησία οποιουδήποτε αγώνα καλαθοσφαίρισης, αν δεν έχουν οριστεί από την αρμόδια ΚΕΔ (της ΕΟΚ ή...

 187 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Περιμένει τον Βασιλόπουλο!

  Περιμένει τον Βασιλόπουλο!
Πριν από 1 ημέρα
07:41 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Την απάντηση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου περιμένει ο Κολοσσός για να μπορέσει ο Άρης Λυκογιάννης να προχωρήσει στο σχεδιασμό της νέας ομάδας, που θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα. Μετά την αποχώρηση...

 226 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΣ... Ανταγόρα στην Α2!

  ΠΑΣ... Ανταγόρα στην Α2!
Πριν από 2 ημέρες
20:01 | Τετ 21 Ιουν, 2017

Ο Ανταγόρας είναι μία ανάσα από την Α2 Κατηγορία! Το λέμε και το πιστεύουμε… Οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου έπαιξαν ψυχωμένα και παθιασμένα και λύγισαν την αντίσταση του Ο.Α. Χανίων με 50-42,...

 1289 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Φουλ για τη Γ' Εθνική η Καλλιθέα!

  Φουλ για τη Γ' Εθνική η Καλλιθέα!
Πριν από 2 ημέρες
17:31 | Τετ 21 Ιουν, 2017

Μία ομάδα μέσα στο παρκέ… Η Καλλιθέα έκανε «σκόνη και θρύψαλα» τον Ίκαρο Ικαρίας, τον οποίο συνέτριψε με 81-53 και έδειξε τις άγριες διαθέσεις της για μία θέση στον 2ο...

 1730 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Οι ρέφερι στο τουρνουά (22/06)

  Οι ρέφερι στο τουρνουά (22/06)
Πριν από 2 ημέρες
13:18 | Τετ 21 Ιουν, 2017

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αυριανών αγώνων στο 6ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει στο «Βενετόκλειο» ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αναλυτικά, το αυριανό πρόγραμμα και οι ρέφερι των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί από...

 374 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...ΚΑΛΛΙΘΕΑ!

  ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...ΚΑΛΛΙΘΕΑ!
Πριν από 2 ημέρες
08:10 | Τετ 21 Ιουν, 2017

Η μεγάλη ώρα έφτασε… Η Καλλιθέα από σήμερα ρίχνεται στη μάχη της ανόδου για μία θέση στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής και αντιμετωπίσει στις 16:00 τον σκληροτράχηλο και...

 634 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Με τον πρόεδρο στο πλευρό της

  Με τον πρόεδρο στο πλευρό της
Πριν από 2 ημέρες
08:00 | Τετ 21 Ιουν, 2017

Ζει την κάθε στιγμή με το δικό του τρόπο... Ο λόγος για τον πρόεδρο της Καλλιθέας Θανάση Σταμούλη, ο οποίος φυσικά και θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών του και...

 347 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Κλείνει Αθανασούλα ο Κολοσσός!

  Κλείνει Αθανασούλα ο Κολοσσός!
Πριν από 3 ημέρες
14:46 | Τρι 20 Ιουν, 2017

Μία ανάσα από τη συμφωνία με τον Γιάννη Αθανασούλα βρίσκεται ο Κολοσσός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 12sports. Πρόκειται για τον 30χρονο φόργουορντ, ο οποίος προορίζεται για αντί- Σαλούστρος. Ο...

 553 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Ο Κάλλιστος στον... Ιπποκράτη

  Ο Κάλλιστος στον... Ιπποκράτη
Πριν από 3 ημέρες
09:01 | Τρι 20 Ιουν, 2017

Την περασμένη Κυριακή έγιναν οι εκλογές στις τάξεις του Ιπποκράτη Κω και μάλιστα από τα γραφεία του συλλόγου πέρασε και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου...

 284 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Το ''ευχαριστώ'' του Χατζηδιαμαντή

  Το ''ευχαριστώ'' του Χατζηδιαμαντή
Πριν από 3 ημέρες
08:10 | Τρι 20 Ιουν, 2017

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιπποκράτη Κω Νίκος Χατζηδιαμαντής ευχαρίστησε όλους αυτούς που στήριξαν και βοήθησαν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Σαν συμβουλος της...

 128 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν

  Ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν
15:46 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Όλα είναι έτοιμα για το 2ο κλασικό ράλι Ρόδου με οχήματα εποχής, που θα διεξαχθεί στο νησί μας το προσεχές σαββατοκύριακο. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου...

 49 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Μιχαηλίδης στο Gottland

  Ο Μιχαηλίδης στο Gottland
09:23 | Παρ 23 Ιουν, 2017

Ο υπεύθυνος των Island Games στη Ρόδο Τάκης Μιχαηλίδης θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νησιού μας στο Gottland, αφού όπως είναι γνωστό δεν θα...

 127 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στα Γιαννιτσά ο Ίκαρος

  Στα Γιαννιτσά ο Ίκαρος
19:24 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Tελευταίος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου στα Γιαννιτσά, με τους αθλητές του Ικάρου να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν θέσεις στο βάθρο των...

 173 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Μας θυμίζουν το παρελθόν μας''

  ''Μας θυμίζουν το παρελθόν μας''
13:55 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Όλα είναι έτοιμα για το 2ο κλασικό ράλι Ρόδου οχημάτων εποχής, που θα γίνει στη Ρόδο το προσεχές σαββατοκύριακο με υπεύθυνος τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους...

 91 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο Λιλ Ρεμπούλη και Γάτου

  Στο Λιλ Ρεμπούλη και Γάτου
08:59 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που θα γίνει στη Λιλ (23-25/6) ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία, η οποία συνεκτιμώντας το αγωνιστικό πλαίσιο που συγκροτήθηκε...

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Εξαιρετική η Κόκκοτα

  Εξαιρετική η Κόκκοτα
08:56 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Με αξιόλογες επιδόσεις, υψηλό συναγωνισμό, κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών), που διεξήχθησαν στο Περιστέρι το...

 192 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η Εθνική Ανοιχτής Θάλασσας στην Πάτμο

  Η Εθνική Ανοιχτής Θάλασσας στην Πάτμο
08:47 | Πεμ 22 Ιουν, 2017

Όλα είναι έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού “Patmos Revelation”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ιερό νησί μεταξύ...

 73 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα