www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
O Ν.Ο.Ρ. έκοψε την πίτα του
12:45 | Τετ 11 Ιαν, 2017
Εκτύπωση θέματος 183 αναγνώσεις

O Ν.Ο.Ρ. έκοψε την πίτα του

Με την ευχή να φωτιστούν οι καρδιές και να επέλθει η πνευματική αναγέννηση όλων των πιστών μέσω του λυτρωτικού μηνύματος της βάπτισης του χριστού, ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου τίμησε και φέτος με τη … δέουσα θρησκευτική κατάνυξη τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων στην πολυμορφική εγκατάστασή του. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΝΟΡ με ανοιχτή πρόσκληση μέσω του τύπου κάλεσε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση για τη κοπή της βασιλόπιτας. 
Οι  καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα της εκδήλωσης, δεν επέτρεψαν να γίνει η κοπή στον προαύλιο  χώρο και χρησιμοποιήθηκε η αίθουσα του εντευκτηρίου.
Την κοπή έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κκ. Κύριλλος με την παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ. Νεκτάριου  Σαντορινιού, των βουλευτών του Νομού μας κυρίων Γάκη Δημήτρη και Κόνσολα Μάνου, του Δημάρχου κ. Χατζηδιάκου Φώτη, του εκπροσώπου της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντεταλμένου περιφερειακού  συμβούλου κ. Κουνάκη  Παναγιώτη, του διοικητή της 8ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. κ. Αργυρίου Ιωάννη, ο υπολιμενάρχης  του κεντρικου Λιμεναρχείου  της Ρόδου Υποπλοίαρχος  κ. Πρέντζας   Γεώργιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ευάγγελος Μανδρακός, η αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας κυρία Άννα Ζωάννου και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, Οργανισμών, αθλητικών Σωματείων , των προπονητών, των αθλητών και των μελών του ΝΟΡ, και πλήθους   συμπολιτών μας. Μετά την κοπή ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε για καλή  υγεία, δύναμη και επιτυχίες στο Δ.Σ του ΝΟΡ, στους αθλητές, στους προπονητές και στα μέλη του.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο πρόεδρος του Ομίλου λέγοντας ότι,  Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1947 αμέσως μετά την ενσωμάτωση της  Δωδεκανήσου  στην Ελλάδα.  Ο απόηχος της οικονομικής κρίσης  που πλήττει την Ελληνική κοινωνία έχει επιφέρει  δραστικές περικοπές στο κοινωνικό κράτος, αλλά και άλλα, πιο ανησυχητικά, όπως η εντεινόμενη βία  και ο καταιγισμός των προκλήσεων στη νεολαία που μας αναγκάζει να δράσουμε και να αντιδράσουμε  και να μην εγκαταλείψουμε  τις ευγενικές αθλητικές μας φιλοδοξίες. Σε αυτή τη ¨Σχέση ευθύνης¨ με την κοινωνία ο ΝΟΡ επεκτείνει και ενισχύει τον κοινωνικό του ρόλο μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη διατήρηση και προστασία του κοινωνικού ιστού.
Γνωρίζετε καλά ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου, τον οποίο υπηρετούμε όλοι μας με πίστη και αφοσίωση, είναι κάτι παραπάνω από ένα καταξιωμένο αθλητικό σωματείο, είναι νοοτροπία , είναι η ενεργή παρουσία, είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας. Ουσιαστικά εδώ κτυπάει η καρδιά της Ναυταθλητικής συνείδησης ολόκληρου του Νησιού μας. Ενός Νησιού που από την αρχαιότητα έως σήμερα πιστεύει στον αθλητισμό, ελπίζει στον αθλητισμό, βρίσκει στον αθλητισμό τον ακριβή συνδυασμό πνεύματος και συγκίνησης.
Με την ευγένεια και την εργατικότητα που μας χαρακτηρίζει κερδίσαμε την αγάπη σας και με τη σοβαρότητά μας κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη των μελών και της κοινωνίας. Η Διοίκηση του Ν.Ο. Ρόδου δουλεύει γρήγορα και αποφασιστικά για την εκπλήρωση των προσδοκιών  που έχει θέσει  ώστε να πάψει ο Ν.Ο.Ρ. να βρίσκεται στην κατάσταση που είχε περιέλθει. Εισπράξαμε τη προτροπή των μελών μας να προχωρήσουμε με αισιοδοξία, υψηλές προσδοκίες και αποφασιστική δράση στα άμεσα προβλήματα που έχουν προκύψει ώστε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Μολονότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου στερείται των εκ της μισθώσεως προσδοκώμενων εσόδων   του έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση. 
Παρ’ όλα αυτά, καταβάλλουμε καθημερινά με εθελοντική εργασία και πιστή εφαρμογή των αρχών μας, κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου, να διατηρήσουμε ζωντανό οργανισμό, τον ιστορικό μας όμιλο, που για δεκαετίες προάγει τον αθλητισμό στο νησί μας και παρέχει στους συνδημότες μας, τη νεολαία και τα μικρά παιδιά, με ιδιαίτερη μάλιστα ευαισθησία στις ευπαθείς, αλλά και σε ειδικές κατηγορίες της κοινωνίας ομάδες, τη δυνατότητα να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά ακόμη και να αντιμετωπίσουν προβλήματα της υγείας τους. Και δεν πρόκειται να καμφθούμε από εξόφθαλμες κατευθυνόμενες  και προδήλως προσχηματικές ενέργειες οι οποίες προσβάλουν παράφορα την τιμή και την υπόληψή μας. 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υφυπουργός κ. Σαντορινιός Νεκτάριος και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό ώστε ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου να μπορεί να στέλνει τους αθλητές του σε υποχρεωτικούς  αγώνες και μάλιστα λυπήθηκε πάρα πολύ που άκουσε ότι το 2016 αθλητές του ΝΟΡ, που είχαν προκριθεί για τους Αγώνες  πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα, δεν μπόρεσαν να μεταβούν για να αγωνισθούν ώστε να τους δοθεί  η ευκαιρία  να δείξουν τις δυνατότητές τους , διεκδικώντας θέσεις στις εθνικές ομάδες αλλά και άλλες διακρίσεις γενικότερα,  που είχαν βάλει στόχο και για τον οποίο τόσο  πολύ είχαν  δουλέψει όλο το χειμώνα, με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες  στη θάλασσα, που είναι η ζωή τους  και αγαπάνε πάρα πολύ. Επίσης μας ενημέρωσε ότι ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός θα επισκεφθεί σύντομα τη     Ρόδο για να ελέγξει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού και φυσικά και την εγκατάσταση του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου. Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ.  Χατζηδιάκος  Φώτης που συνεχάρη το Δ.Σ. για την προσπάθεια που καταβάλουν για την λειτουργία του Ομίλου ώστε να μπορούν στα θερινά τμήματα εκμάθησης ναυταθλημάτων  να προσέρχονται περίπου επτακόσια παιδιά από ηλικία δυόμιση χρονών και πάνω, να προσφέρεται δωρεάν άθληση στα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου , αλλά και σε ειδικές κατηγορίες της κοινωνίας ομάδες, με ιδιαίτερη μάλιστα ευαισθησία στις ευπαθείς, δίνοντας  τη δυνατότητα να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά ακόμη και να αντιμετωπίσουν προβλήματα της υγείας τους..
Τον λόγο πήραν ακόμα οι βουλευτές μας Δημήτρης Γάκης και Μάνος Κόνσολας,  ο  αντιπεριφερειάρχης κ. Κόκκινος Χαράλαμπος και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας  εντεταλμένος  περιφερειακός   σύμβουλος  κ. Κουνάκης   Παναγιώτης που συνεχάρηκαν  το Ναυτικό Όμιλο Ρόδου για την αθλητική δραστηριότητά του αλλά και για το κοινωνικό του έργο. Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Κουνάκης Παναγιώτης μας βεβαίωσε ότι  η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει μέχρι τώρα, δηλαδή να είναι πάντα δίπλα μας. 
Τελειώνοντας ο πρόεδρος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά με  υγεία, ευτυχία και προκοπή το νέο έτος 2017. Επίσης ανακοίνωσε ότι οι δυο  βασιλόπιτες  και τα γλυκίσματα ήταν προσφορά του PANE DI CAPO,  η πρώτη τυχερή  Καραμπή Μαρία, κέρδισε μια διανυκτέρευση για δυο άτομα στο ξενοδοχείο   Elafos, ένα ξενοδοχείο αλπικού στιλ μέσα στο καταπράσινο δάσος του Προφήτη Ηλία, προσφορά της επιχείρησης που το διαχειρίζεται και  η δεύτερη τυχερή,  Παρίση Μαρία, ένα Μήνα δωρεάν μαθήματα στα τμήματα του ΝΟΡ.

 

 

Άλλα σπορ |
  Μετράει... αντίστροφα ο Μαραθώνιος!

Μετράει... αντίστροφα ο Μαραθώνιος!

Πριν από 19 ώρες 13:50 | Τετ 22 Μαρ, 2017

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες των δηλώσεων συμμετοχής του 4ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου 2017. Σύμφωνα με την προκήρυξη για το Μαραθώνιο Δρόμο,...

 181 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ετοιμασίες για το Run Greece

Ετοιμασίες για το Run Greece

Πριν από 22 ώρες 10:00 | Τετ 22 Μαρ, 2017

O αντιδήμαρχος κ. Στέργος Παρδαλός, θα εκπροσωπήσει το Δήμο Ρόδου στη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των αγώνων Run Greece,...

 97 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
buonasera pizza
Άλλα σπορ |
  ''Δύσκολο άθλημα η ποδηλασία''

''Δύσκολο άθλημα η ποδηλασία''

Πριν από 2 ημέρες 08:53 | Τρι 21 Μαρ, 2017

Ο πρόεδρος του Ροδήλιου Γιάννης Παπασταματάκης μας μίλησε και μας είπε πολλά πράγματα και για το διεθνή ποδηλατικό γύρο που έγινε στο νησί αλλά και για το άθλημα σε τοπικό και...

 248 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ξανά άρση βαρών στον Ανταγόρα

Ξανά άρση βαρών στον Ανταγόρα

Πριν από 3 ημέρες 16:46 | Δευ 20 Μαρ, 2017

Μετά από πρόσκληση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω Μάριου Πλούμπη, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 06-03-2017 (πρακτικό Νο 33), με θέμα την επαναλειτουργία του Τμήματος Άρσης...

 225 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Συνέντευξη για το Μαραθώνιο

Συνέντευξη για το Μαραθώνιο

Πριν από 3 ημέρες 10:51 | Δευ 20 Μαρ, 2017

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου, της κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης τα τελευταία χρόνια στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο, Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017. Θα πραγματοποιηθεί στην...

 143 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Κέρδισε ξανά η Τσαβαρή

Κέρδισε ξανά η Τσαβαρή

Πριν από 4 ημέρες 19:57 | Κυρ 19 Μαρ, 2017

Νικήτρια και στο δεύτερο αγώνα που συμμετείχε μέσα στο Σαββατοκύριακο αναδείχθηκε η αθλήτρια του Π.Σ.Ρ. Μεσόγειος Ελένη Τσαβαρή, αυτή τη φορά στο σιρκουί ''Γ. Τρανόπουλος'' που διοργάνωσε η Α.Ε.Κ. στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 453 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πρόσκληση στα σχολεία

Πρόσκληση στα σχολεία

Πριν από 5 ημέρες 14:14 | Σαβ 18 Μαρ, 2017

Πρόσκληση σε όλα τα Σχολεία της Ρόδου, μέσω των Διευθυντών Α΄Βάθμιας κα Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης, απέστειλε η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου, που  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9...

 380 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  '΄Να διατηρήσω τον τίτλο μου''

'΄Να διατηρήσω τον τίτλο μου''

Πριν από 6 ημέρες 10:41 | Παρ 17 Μαρ, 2017

Η γιορτή της πρωτεύουσας πλησιάζει και την Κυριακή 19 Μαρτίου για έκτη συνεχή χρονιά το κέντρο της Αθήνας θα πλημμυρίσει με δρομείς που θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο και παράλληλα...

 318 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Χρυσός χορηγός η Adidas

Χρυσός χορηγός η Adidas

Πριν από 7 ημέρες 22:36 | Τετ 15 Μαρ, 2017

«Χρυσός χορηγός» του Mαραθωνίου Ρόδου, που διοργανώνεται στις 9 Απριλίου 2017 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.,...

 501 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο Παυλούς μιλάει για το Μαραθώνιο

Ο Παυλούς μιλάει για το Μαραθώνιο

Πριν από 9 ημέρες 13:58 | Τρι 14 Μαρ, 2017

Για την αθλητική γιορτή της 9ης Απριλίου 2017 που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, με αφορμή  τον 4ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο και των παράλληλων αγώνων, το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής  και...

 344 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το 5ο τουρνουά Grand Prix στο σκάκι

Το 5ο τουρνουά Grand Prix στο σκάκι

Πριν από 9 ημέρες 08:42 | Τρι 14 Μαρ, 2017

Ξεκίνησε το περασμένπ Σάββατο 11 Μαρτίου το 5ο τουρνουά στο πλαίσιο του 5ου κατά ετήσια σειρά σκακιστικού Grand Prix. Παρά το κρύο και την βροχή, 30 μικροί αθλητές ήρθαν αποφασισμένοι να διαγωνιστούν...

 108 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η Πολύζου στο Μαραθώνιο

Η Πολύζου στο Μαραθώνιο

Πριν από 10 ημέρες 17:19 | Δευ 13 Μαρ, 2017

Η σπουδαία Μαραθωνοδρόμος και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ Μαρία Πολύζου θα τρέξει και φέτος, όπως και πέρσι, στο Μαραθώνιο Ρόδου που θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου για ιερό σκοπό....

 241 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Προφήτης Ηλίας 2017''

  ''Προφήτης Ηλίας 2017''
Πριν από 22 ώρες
10:08 | Τετ 22 Μαρ, 2017

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετοχών, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την ονομασία «Προφήτης Ηλίας 2017» που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Τα αποτελέσματα ήταν...

 38 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Μιχαηλίδης μιλάει για όλα

  Ο Μιχαηλίδης μιλάει για όλα
Πριν από 22 ώρες
10:02 | Τετ 22 Μαρ, 2017

Ο υπεύθυνος για τα island games στη Ρόδο Τάκης Μιχαηλίδης προετοιμάζεται για τους καλοκαιρινούς αγώνες στο Gotland και μίλησε για όλους και για όλα στο «Κόκκινο Ρόδου» (103.7). Μίλησε για...

 51 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η επίσημη παρουσίαση του μαραθωνίου

  Η επίσημη παρουσίαση του μαραθωνίου
Πριν από 2 ημέρες
17:17 | Τρι 21 Μαρ, 2017

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο παρουσιάστηκε σήμερα (21-03-2017) ο 4ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου του 2017. Η Οργανωτική Επιτροπή,...

 94 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Νικήτρια και στον ημιμαραθώνιο

  Νικήτρια και στον ημιμαραθώνιο
Πριν από 2 ημέρες
10:11 | Τρι 21 Μαρ, 2017

Με σύμμαχο τον καλό καιρό περισσότεροι από 21.000 δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας με αφορμή τη διοργάνωση του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με...

 56 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στις 30/4 το Ocean Lava Rhodes

  Στις 30/4 το Ocean Lava Rhodes
Πριν από 2 ημέρες
08:48 | Τρι 21 Μαρ, 2017

Ο 2ος διεθνής αγώνας τριάθλου στη Ρόδο, με την ονομασια (brand name διεθνους οργανισμου ) Ocean Lava Rhodes θα διεξαχθει την Κυριακή 30 Απριλίου 2017. Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για τον επιτυχημένο...

 54 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το τουρνουά του Ρ.Ο.Α.

  Το τουρνουά του Ρ.Ο.Α.
Πριν από 3 ημέρες
09:48 | Δευ 20 Μαρ, 2017

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Τα γήπεδα όπως πρέπει να είναι πάντα ... Γεμάτα απο παιδιά. Μέσα στις δύσκολες μέρες τις κρίσης βιώνουμε πολύ συχνά ευχάριστες εκπλήξεις...

 47 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Εξαιρετικός ο Ροδήλιος

  Εξαιρετικός ο Ροδήλιος
Πριν από 3 ημέρες
08:52 | Δευ 20 Μαρ, 2017

Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του Ροδήλιου, στο 5ο ''Κριτέριουμ'', που διοργάνωσε η Α.Ε.Κ. στο "Γ.  Τρανόπουλος''. Αγωνιζόμενοι πρώτη χρονιά στην κατηγορία Παίδων και οι τρεις αθλητές πλασαρίστηκαν στην εξάδα. Πιο συγκεκριμένα στην...

 68 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρώτη η Τσαβαρή

  Πρώτη η Τσαβαρή
Πριν από 4 ημέρες
09:15 | Κυρ 19 Μαρ, 2017

Με το δεξί. ξεκίνησε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2017 ο Π.Σ.Ρ. Μεσόγειος, καθώς στο 1ο ΖΕΥΣ Time Trial , η Ελένη Τσαβαρή, αναδείχθηκε νικήτρια στα 20 χιλιόμετρα ατομικής...

 60 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι γυμναστές στηρίζουν το μαραθώνιο

  Οι γυμναστές στηρίζουν το μαραθώνιο
Πριν από 6 ημέρες
13:41 | Παρ 17 Μαρ, 2017

Ανάμεσα στις πολλές Εθελοντικές ομάδες που στηρίζουν  το Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου στις 9 Απριλίου 2017 και τους άλλους αγώνες που τον πλαισιώνουν (Ημιμαραθώνιος, 10.000μ., 5.000μ. και 1.000μ. για Δημοτικά...

 103 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Παίξε, κέρδισε και τρέξε''

  ''Παίξε, κέρδισε και τρέξε''
Πριν από 7 ημέρες
14:10 | Πεμ 16 Μαρ, 2017

Με σύνθημα «παίξε, κέρδισε και τρέξε», ξεκίνησε ο μεγάλος διαγωνισμός για τον 4ο Μαραθώνιο Ρόδου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Απριλίου. Δηλώνοντας συμμετοχή στοwww.facebook.com/ MidEastTravel/app/ 128953167177144 ο κάθε ενδιαφερόμενος...

 63 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Κατερίνη ο Σαλονικιός

  Στην Κατερίνη ο Σαλονικιός
Πριν από 7 ημέρες
10:10 | Πεμ 16 Μαρ, 2017

Πανέτοιμος για τον δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιππασίας που θα διεξαχθεί στην Κατερίνη είναι ο Παντελής Σαλονικιός. Ο Ροδίτης πρωταθλητής Ελλάδας, μετεγγράφηκε φέτος στον Ιππικό Όμιλο Πιερίας, κάτι που...

 64 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Αθήνα Τσαβαρή και Πατηνιώτης

  Στην Αθήνα Τσαβαρή και Πατηνιώτης
Πριν από 7 ημέρες
22:29 | Τετ 15 Μαρ, 2017

Ο Π.Σ.Ρ. ''Μεσόγειος'' εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Μετά την αναβολή του αγώνα μας λόγω προσωπικού πένθους ενός εκ των χορηγών του αγώνα, η ομάδα μας με αστραπιαίες ενέργειες, εξασφάλισε την αγωνιστική...

 64 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο βαλκανικό ο Χρυσοχός!

  Στο βαλκανικό ο Χρυσοχός!
Πριν από 7 ημέρες
22:17 | Τετ 15 Μαρ, 2017

Ο Βασίλης Χρυσοχός μετά την επιτυχημένη παρουσία του στον δεύτερο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος Moto Cross με την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία ΜΧ2, λαμβάνει μέρος και στον 1ο...

 74 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το Ζίου Ζίτσου στα σχολεία

  Το Ζίου Ζίτσου στα σχολεία
Πριν από 8 ημέρες
10:58 | Τετ 15 Μαρ, 2017

Σε απάντηση του υπ’ αρ. 11/02-02-2017 εγγράφου της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου, το οποίο εισήχθη με το υπ’αρ. 29263/Δ5/22-02-2017 έγγραφο της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ., που αφορά την...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Παράλληλες δράσεις στο Gotland

  Παράλληλες δράσεις στο Gotland
Πριν από 10 ημέρες
17:28 | Δευ 13 Μαρ, 2017

Αξιοποίηση του δικτύου των νησιών Island Games σε από κοινού δράσεις για την ανάπτυξη σε διάφορους τομείς. Πρόθεση των διοργανωτών είναι να πραγματοποιηθεί συνάντηση-η μερίδα των επαγγελματικών και επιχειρηματικών φορέων...

 106 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Αύριο η συνέντευξη

  Αύριο η συνέντευξη
Πριν από 10 ημέρες
23:04 | Κυρ 12 Μαρ, 2017

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 13.00 στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επί της Βύρωνος, στο βοηθητικό στάδιο «Διαγόρας», θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα ορεινού δρόμου...

 31 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το promo video του μαραθωνίου

  Το promo video του μαραθωνίου
Πριν από 12 ημέρες
13:57 | Σαβ 11 Μαρ, 2017

H Oργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, παρουσίασε το promo video για τον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. Με βασικό σύνθημα: «Ο 4ος Μαραθώνιος της Ρόδου...

 105 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρόσκληση σε Zinojinovic και Tsvetkov

  Πρόσκληση σε Zinojinovic και Tsvetkov
Πριν από 12 ημέρες
08:54 | Σαβ 11 Μαρ, 2017

Θετικότατοι να επισκεφθούν τη Ρόδο κατά τη διάρκεια του ITF senior, είναι ο «θρύλος» της Σερβίας και μέλος του ΔΣ του Davis Cup, Slobodan Zinojinovic και ο πρόεδρος της βουλγαρικής...

 90 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Καλή παρουσία στο Ηράκλειο

  Καλή παρουσία στο Ηράκλειο
Πριν από 13 ημέρες
12:14 | Παρ 10 Μαρ, 2017

Το περασμένο σαββατοκύριακο τα ''μικρά'' του Υγρού Στίβου Ρόδου, Σιμέλα Κακούλη, Πολυτίμη Συμιξή και Στέλιος Βεϊσάκης κολύμπησαν στους Χειμερινούς Αγώνες της Περιφέρειας Κρήτης Ρόδου των 9-12 ετών στο Κολυμβητήριο Λίντο...

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε...

  Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε...
Πριν από 14 ημέρες
13:21 | Πεμ 9 Μαρ, 2017

Σ' ένα μήνα από σήμερα (9 Απριλίου 2017) θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου! Με αφορμή την...

 66 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Τσακ Μιροσαβιτσ

Φίλε μου Αντώνη, η ομάδα Panthers έγινε με πρωτοβουλία του Ηλία Φτακλάκη και με κόουτς τον Μόσχο με μοναδικό σκοπό...

Τελώνης

Με μεγάλη μας χαρά να παίξουμε με αυτούς που μας επέλεξαν για αντιπάλους στα playoff σαν πιο εύκολους. Μόνο να...

φιλαθλος εργασιακού

Πολύ ωραίο το σχόλιο σου Αντώνη και μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι...απλά σκεπτόμενος λίγο πιο σύνθετα να σε ενημερώσω οτι...

αντωνης τσιαλτας

Μακη καλημερα. Θα ηθελα μεσα αποτη στηλη σου να ευχαριστησω θερμα τα παιδια της ομαδας panthers και το προπονητη τους...

Φίλαθλος

Σίγουρα δεν είπα αυτό.Μπορεί να τους ξέγυχαν κάποιες φάσεις αλλά δεν νομίζω οτι φτάιει αυτό.Αυτό που δεν συμφωνώ είναι να...

Φίλαθλος

Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες για του διαιτητές , και εγώ στο γήπεδο ήμουν και δεν...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΡΙΑ.ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΑΘΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ...

Γιώργος Χατζηκαλημέρης

Εννοεί ότι ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης πέρασε δύσκολες στιγμές και πήγε στο νοσοκομείο με πίεση και έντονη δυσφορία. Δεν είναι λίγο...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΙΣ?

Σταμουλης

Μακη μου το ποσο σε εκτιμω το γνωριζεις καλα αλλα γνωριζω απο πρωτο χερι οτι δυο αθλητες επαιρναν λεφτα και...