www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
O Ν.Ο.Ρ. έκοψε την πίτα του
12:45 | Τετ 11 Ιαν, 2017
Εκτύπωση θέματος 126 αναγνώσεις

O Ν.Ο.Ρ. έκοψε την πίτα του

Με την ευχή να φωτιστούν οι καρδιές και να επέλθει η πνευματική αναγέννηση όλων των πιστών μέσω του λυτρωτικού μηνύματος της βάπτισης του χριστού, ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου τίμησε και φέτος με τη … δέουσα θρησκευτική κατάνυξη τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων στην πολυμορφική εγκατάστασή του. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΝΟΡ με ανοιχτή πρόσκληση μέσω του τύπου κάλεσε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση για τη κοπή της βασιλόπιτας. 
Οι  καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα της εκδήλωσης, δεν επέτρεψαν να γίνει η κοπή στον προαύλιο  χώρο και χρησιμοποιήθηκε η αίθουσα του εντευκτηρίου.
Την κοπή έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κκ. Κύριλλος με την παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ. Νεκτάριου  Σαντορινιού, των βουλευτών του Νομού μας κυρίων Γάκη Δημήτρη και Κόνσολα Μάνου, του Δημάρχου κ. Χατζηδιάκου Φώτη, του εκπροσώπου της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντεταλμένου περιφερειακού  συμβούλου κ. Κουνάκη  Παναγιώτη, του διοικητή της 8ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. κ. Αργυρίου Ιωάννη, ο υπολιμενάρχης  του κεντρικου Λιμεναρχείου  της Ρόδου Υποπλοίαρχος  κ. Πρέντζας   Γεώργιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ευάγγελος Μανδρακός, η αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας κυρία Άννα Ζωάννου και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, Οργανισμών, αθλητικών Σωματείων , των προπονητών, των αθλητών και των μελών του ΝΟΡ, και πλήθους   συμπολιτών μας. Μετά την κοπή ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε για καλή  υγεία, δύναμη και επιτυχίες στο Δ.Σ του ΝΟΡ, στους αθλητές, στους προπονητές και στα μέλη του.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο πρόεδρος του Ομίλου λέγοντας ότι,  Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1947 αμέσως μετά την ενσωμάτωση της  Δωδεκανήσου  στην Ελλάδα.  Ο απόηχος της οικονομικής κρίσης  που πλήττει την Ελληνική κοινωνία έχει επιφέρει  δραστικές περικοπές στο κοινωνικό κράτος, αλλά και άλλα, πιο ανησυχητικά, όπως η εντεινόμενη βία  και ο καταιγισμός των προκλήσεων στη νεολαία που μας αναγκάζει να δράσουμε και να αντιδράσουμε  και να μην εγκαταλείψουμε  τις ευγενικές αθλητικές μας φιλοδοξίες. Σε αυτή τη ¨Σχέση ευθύνης¨ με την κοινωνία ο ΝΟΡ επεκτείνει και ενισχύει τον κοινωνικό του ρόλο μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη διατήρηση και προστασία του κοινωνικού ιστού.
Γνωρίζετε καλά ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου, τον οποίο υπηρετούμε όλοι μας με πίστη και αφοσίωση, είναι κάτι παραπάνω από ένα καταξιωμένο αθλητικό σωματείο, είναι νοοτροπία , είναι η ενεργή παρουσία, είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας. Ουσιαστικά εδώ κτυπάει η καρδιά της Ναυταθλητικής συνείδησης ολόκληρου του Νησιού μας. Ενός Νησιού που από την αρχαιότητα έως σήμερα πιστεύει στον αθλητισμό, ελπίζει στον αθλητισμό, βρίσκει στον αθλητισμό τον ακριβή συνδυασμό πνεύματος και συγκίνησης.
Με την ευγένεια και την εργατικότητα που μας χαρακτηρίζει κερδίσαμε την αγάπη σας και με τη σοβαρότητά μας κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη των μελών και της κοινωνίας. Η Διοίκηση του Ν.Ο. Ρόδου δουλεύει γρήγορα και αποφασιστικά για την εκπλήρωση των προσδοκιών  που έχει θέσει  ώστε να πάψει ο Ν.Ο.Ρ. να βρίσκεται στην κατάσταση που είχε περιέλθει. Εισπράξαμε τη προτροπή των μελών μας να προχωρήσουμε με αισιοδοξία, υψηλές προσδοκίες και αποφασιστική δράση στα άμεσα προβλήματα που έχουν προκύψει ώστε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Μολονότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου στερείται των εκ της μισθώσεως προσδοκώμενων εσόδων   του έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση. 
Παρ’ όλα αυτά, καταβάλλουμε καθημερινά με εθελοντική εργασία και πιστή εφαρμογή των αρχών μας, κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου, να διατηρήσουμε ζωντανό οργανισμό, τον ιστορικό μας όμιλο, που για δεκαετίες προάγει τον αθλητισμό στο νησί μας και παρέχει στους συνδημότες μας, τη νεολαία και τα μικρά παιδιά, με ιδιαίτερη μάλιστα ευαισθησία στις ευπαθείς, αλλά και σε ειδικές κατηγορίες της κοινωνίας ομάδες, τη δυνατότητα να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά ακόμη και να αντιμετωπίσουν προβλήματα της υγείας τους. Και δεν πρόκειται να καμφθούμε από εξόφθαλμες κατευθυνόμενες  και προδήλως προσχηματικές ενέργειες οι οποίες προσβάλουν παράφορα την τιμή και την υπόληψή μας. 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υφυπουργός κ. Σαντορινιός Νεκτάριος και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό ώστε ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου να μπορεί να στέλνει τους αθλητές του σε υποχρεωτικούς  αγώνες και μάλιστα λυπήθηκε πάρα πολύ που άκουσε ότι το 2016 αθλητές του ΝΟΡ, που είχαν προκριθεί για τους Αγώνες  πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα, δεν μπόρεσαν να μεταβούν για να αγωνισθούν ώστε να τους δοθεί  η ευκαιρία  να δείξουν τις δυνατότητές τους , διεκδικώντας θέσεις στις εθνικές ομάδες αλλά και άλλες διακρίσεις γενικότερα,  που είχαν βάλει στόχο και για τον οποίο τόσο  πολύ είχαν  δουλέψει όλο το χειμώνα, με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες  στη θάλασσα, που είναι η ζωή τους  και αγαπάνε πάρα πολύ. Επίσης μας ενημέρωσε ότι ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός θα επισκεφθεί σύντομα τη     Ρόδο για να ελέγξει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού και φυσικά και την εγκατάσταση του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου. Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ.  Χατζηδιάκος  Φώτης που συνεχάρη το Δ.Σ. για την προσπάθεια που καταβάλουν για την λειτουργία του Ομίλου ώστε να μπορούν στα θερινά τμήματα εκμάθησης ναυταθλημάτων  να προσέρχονται περίπου επτακόσια παιδιά από ηλικία δυόμιση χρονών και πάνω, να προσφέρεται δωρεάν άθληση στα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου , αλλά και σε ειδικές κατηγορίες της κοινωνίας ομάδες, με ιδιαίτερη μάλιστα ευαισθησία στις ευπαθείς, δίνοντας  τη δυνατότητα να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά ακόμη και να αντιμετωπίσουν προβλήματα της υγείας τους..
Τον λόγο πήραν ακόμα οι βουλευτές μας Δημήτρης Γάκης και Μάνος Κόνσολας,  ο  αντιπεριφερειάρχης κ. Κόκκινος Χαράλαμπος και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας  εντεταλμένος  περιφερειακός   σύμβουλος  κ. Κουνάκης   Παναγιώτης που συνεχάρηκαν  το Ναυτικό Όμιλο Ρόδου για την αθλητική δραστηριότητά του αλλά και για το κοινωνικό του έργο. Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Κουνάκης Παναγιώτης μας βεβαίωσε ότι  η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει μέχρι τώρα, δηλαδή να είναι πάντα δίπλα μας. 
Τελειώνοντας ο πρόεδρος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά με  υγεία, ευτυχία και προκοπή το νέο έτος 2017. Επίσης ανακοίνωσε ότι οι δυο  βασιλόπιτες  και τα γλυκίσματα ήταν προσφορά του PANE DI CAPO,  η πρώτη τυχερή  Καραμπή Μαρία, κέρδισε μια διανυκτέρευση για δυο άτομα στο ξενοδοχείο   Elafos, ένα ξενοδοχείο αλπικού στιλ μέσα στο καταπράσινο δάσος του Προφήτη Ηλία, προσφορά της επιχείρησης που το διαχειρίζεται και  η δεύτερη τυχερή,  Παρίση Μαρία, ένα Μήνα δωρεάν μαθήματα στα τμήματα του ΝΟΡ.

 

 

Άλλα σπορ |
  Τριήμερο ποδηλασίας από Ροδήλιο

Τριήμερο ποδηλασίας από Ροδήλιο

Πριν από 20 ώρες 11:11 | Δευ 23 Ιαν, 2017

Την 1η Τριημερίδα ποδηλατικής ανάπτυξης θα διοργανώσει ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος» στο νησί μας, στις 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου. Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου: «Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ροδήλιος,...

 311 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η κοπή πίτας του Π.Σ.Ρ. Μεσόγειος

Η κοπή πίτας του Π.Σ.Ρ. Μεσόγειος

Πριν από 2 ημέρες 10:49 | Κυρ 22 Ιαν, 2017

Σε μια ζεστή και φιλική εκδήλωση με τηνπαρουσία 150 ατόμων, ο Π.Σ.Ρ. Μεσόγειος έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίττα του, για το 2017. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά, να απολάυσουν ένα πλούσιο μπουφέ, προσφορά από...

 612 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
buonasera pizza
Άλλα σπορ |
  Στη Ρόδο το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στη Ρόδο το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πριν από 3 ημέρες 07:05 | Σαβ 21 Ιαν, 2017

Το 13ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα scrabble πρόκειται να διεξαχθεί στη Ρόδο έπειτα από απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης scrabble. Οι αγώνες θα γίνουν στο ξενοδοχείο ORION ΣΤΟ Φαληράκι στις 21, 22 και 23...

 351 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ραντεβού την Τετάρτη

Ραντεβού την Τετάρτη

Πριν από 3 ημέρες 07:02 | Σαβ 21 Ιαν, 2017

Ο Απόλλων Ρόδου σας προσκαλεί την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου σε εκδήλωση προβολής του έργου του συλλόγου μας από την ίδρυση του έως σήμερα...

 67 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πένθος για Χαλκιόπουλο

Πένθος για Χαλκιόπουλο

Πριν από 3 ημέρες 21:52 | Παρ 20 Ιαν, 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας μετά την αναγγελία θανάτου του Μιχάλη Χαλκιόπουλου, πατέρα του Προέδρου της Επιτροπής κ. Ανδρέα Χαλκιόπουλου, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
1)Στην κηδεία...

 203 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στο Ντίσελντορφ η Γάτου

Στο Ντίσελντορφ η Γάτου

Πριν από 4 ημέρες 10:05 | Παρ 20 Ιαν, 2017

Εκτός συνόρων θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν η Μαρία Γάτου του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, που έχει ήδη κλείσει θέση στο γνωστό μίτινγκ του Ντίσελντορφ (1/2). Η έμπειρη...

 173 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι μεταγραφές στην ποδηλασία

Οι μεταγραφές στην ποδηλασία

Πριν από 4 ημέρες 09:59 | Παρ 20 Ιαν, 2017

Σε πολλές και σημαντικές προσθήκες προχώρησαν τα ποδηλατικά σωματεία της Δωδεκανήσου ενόψει της αγωνιστικής σεζόν του 2017. Αναλυτικά οι μεταγραφές όλων των συλλόγων της Δωδεκανήσου, όπως ανακοινώθηκαν και επίσημα από...

 73 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο Γ.Σ. Ίρις είναι εδώ!

Ο Γ.Σ. Ίρις είναι εδώ!

Πριν από 4 ημέρες 21:10 | Πεμ 19 Ιαν, 2017

Ένας νεοσύστατος Γυμναστικός Σύλλογος, με πολύ όρεξη και διάθεση για σκληρή δουλειά σε όλα τα αγωνιστικά και ηλικιακά επίπεδα, συστάθηκε και θα δραστηριοποιείται στο Αθλητικό Πολύκεντρο Κω τα Σαββατοκύριακα. Ο...

 195 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Διευκρινίσεις για το Tafros Run

Διευκρινίσεις για το Tafros Run

Πριν από 4 ημέρες 20:58 | Πεμ 19 Ιαν, 2017

Ο Απόλλων Ρόδου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το Tafros Run. ''Μετά απο διάφορα ερωτήματα ανακοινώνουμε τα εξής: Δεν γίνονται ομαδικές εγγραφές, Φόρμες συμμετοχής υπάρχουν στα μαγαζιά των χορηγών, το...

 113 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Φουλ δράση από τον ''Ιππότη''

Φουλ δράση από τον ''Ιππότη''

Πριν από 6 ημέρες 11:05 | Τετ 18 Ιαν, 2017

Ξεκίνησε το  περασμένο Σάββατο το πρώτο σκακιστικό δρώμενο του 2017, με το  4ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού, που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» στο πλαίσιο του 5ου Grand Prix Ρόδου....

 271 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  To Badminton στην Κω

To Badminton στην Κω

Πριν από 6 ημέρες 10:49 | Τετ 18 Ιαν, 2017

Το Ολυμπιακό άθλημα του Badminton πλέον διδάσκεται και στην Κω από τον Γ.Σ. Ίρις… Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι προπονήσεις περιλαμβάνουν τμήματα ανηλίκων (6-12+ ετών) και τμήμα ενηλίκων. Για...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Ο ανώμαλος δρόμος Ρόδου

Ο ανώμαλος δρόμος Ρόδου

Πριν από 7 ημέρες 10:20 | Τρι 17 Ιαν, 2017

Με αρκετές συμμετοχές από τους συλλόγους της Ρόδου, αλλά και μία από την Πάτμο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο αγώνας ανωμάλου δρόμου στο Ε.Α.Κ. που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ....

 239 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Α.Ο. Σταματίου κόβει την πίτα του

  Ο Α.Ο. Σταματίου κόβει την πίτα του
Πριν από 20 ώρες
11:16 | Δευ 23 Ιαν, 2017

Την προσεχή Παρασκευή θα κόψει την πίτα του ο Α.Ο. Σταματίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του σωματείου: «Ο Αθλητικός Όμιλος Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας...

 55 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Βραβεύεται ο... Ίκαρος!

  Βραβεύεται ο... Ίκαρος!
Πριν από 20 ώρες
11:08 | Δευ 23 Ιαν, 2017

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας θα διοργανώσει την τελετή απονομών επάθλων στους διακριθέντες της αγωνιστικής περιόδου 2016, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της Ταχύτητας, Enduro, Motocross, Trial και Mini Gp cup, καθώς...

 33 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η αθλητική άδεια του Ρ.Σ.Α.

  Η αθλητική άδεια του Ρ.Σ.Α.
Πριν από 3 ημέρες
07:04 | Σαβ 21 Ιαν, 2017

Ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης (Ρ.Σ.Α.) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Παράκληση προς όλα τα μέλη του Συλλόγου για την ανανέωση της αθλητικής τους άδειας πρέπει να προβούν άμεσα ολοι οι ενδιαφερόμενοι...

 412 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η κοπή πίτας του Ροδίων Άθλησις

  Η κοπή πίτας του Ροδίων Άθλησις
Πριν από 3 ημέρες
22:21 | Παρ 20 Ιαν, 2017

Χθες, έγινε η εκδήλωση της βασιλόπιτας για τα αγωνιστικά τμήματα του αθλητικού και πολιτιστικού κέντρου Ροδίων Άθλησις. Καθώς το αγωνιστικό δυναμικό του Σωματείου μας συνεχώς αυξάνεται, οι πίτες ήταν δύο, όπως και...

 164 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Όλοι μαζί για το Μαραθώνιο!

  Όλοι μαζί για το Μαραθώνιο!
Πριν από 3 ημέρες
22:02 | Παρ 20 Ιαν, 2017

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου της Ρόδου εκφράζει τη μεγάλη της ικανοποίηση για το γεγονός ότι όλοι οι Εθελοντές και οι Φορείς Εθελοντισμού θα στηρίξουν και το φετινό αγώνα, συνεχίζοντας...

 50 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Προκριματικά στο μπριτζ

  Προκριματικά στο μπριτζ
Πριν από 4 ημέρες
10:02 | Παρ 20 Ιαν, 2017

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει προκριματικό αγώνα, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ζευγών 2017 στις ενότητες 1-6, 1-9, 1-11 & όπεν. Τόπος και χρόνος διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις του ομίλου (Ξενοδοχείο Σεμίραμις),...

 36 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με 9 κορυφαίους Ροδίτες

  Με 9 κορυφαίους Ροδίτες
Πριν από 4 ημέρες
09:56 | Παρ 20 Ιαν, 2017

Η τιμητική εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών- αθλητριών και σωματείων για το 2016 στην ποδηλασία, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, (οδός : Λ. Δημ. Βικέλα 52- Χαλάνδρι)...

 39 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Ίκαρος κόβει την πίτα του

  Ο Ίκαρος κόβει την πίτα του
Πριν από 6 ημέρες
11:00 | Τετ 18 Ιαν, 2017

Το Σαββάτο 21 Ιανουαρίου (στις 20:00) η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος» θα κόψει την πίτα της στο Ξενοδοχείο Antonios στο Φαληράκι. Στην κοπή της πίτας είναι ευπρόσδεκτοι όλοι αθλητές και τα μέλη του...

 40 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Δύο μεταγραφές ο ΠΣΡ Μεσόγειος

  Δύο μεταγραφές ο ΠΣΡ Μεσόγειος
Πριν από 7 ημέρες
21:39 | Δευ 16 Ιαν, 2017

Η ποδηλατική οικογένεια του Π.Σ. Ρόδου Μεσόγειος και μετά την επίσημη αναγγελία της Ε.Ο.Π για την μετακινήσεις αθλητών για το 2017, καλωσορίζει τους παρακάτω αθλητές στην αγωνιστική του ομάδα, ανακοινώνοντας δύο...

 170 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στις επάλξεις το Ζίου Ζίτσου

  Στις επάλξεις το Ζίου Ζίτσου
Πριν από 8 ημέρες
17:36 | Δευ 16 Ιαν, 2017

Το επόμενο και το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ζίου Ζίτσου στα Άνω Λιόσια και η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με σημαντικές ενημερώσεις ενόψει της διοργάνωσης: «Μετά το τέλος...

 79 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Βράβευσε τους καλύτερους

  Βράβευσε τους καλύτερους
Πριν από 9 ημέρες
11:47 | Κυρ 15 Ιαν, 2017

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, ο Υγρός Στίβος Ρόδου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους καλύτερους του 2016. Μετά από μια κούρσα επίδειξης από όλους τους πρωταθλητές...

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Γιορτή'' με το test event!

  ''Γιορτή'' με το test event!
Πριν από 10 ημέρες
09:12 | Σαβ 14 Ιαν, 2017

Η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit προσκαλεί, όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τους πολίτες της Ρόδου, να ζήσουν από κοντά, αυτό το σαββατοκύριακο τη μοναδική εμπειρία, που θα...

 249 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το DNA Fit Test του Απόλλωνα

  Το DNA Fit Test του Απόλλωνα
Πριν από 11 ημέρες
11:40 | Παρ 13 Ιαν, 2017

Ο σύλλογος τριάθλου Απόλλων Ρόδου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Προσκαλούμε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας καθώς και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για το DNA Fit Test να είναι στο...

 49 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Κόβει την πίτα του ο Ρ.Ο.Α.

  Κόβει την πίτα του ο Ρ.Ο.Α.
Πριν από 11 ημέρες
11:31 | Παρ 13 Ιαν, 2017

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει αύριο στις 17:00 ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του σωματείου: «Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης σας προσκαλούν...

 43 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Grand prix και κοπή πίτας!

  Grand prix και κοπή πίτας!
Πριν από 12 ημέρες
12:49 | Πεμ 12 Ιαν, 2017

O σκακιστικός όμιλος Ρόδου ''Ιππότης'' ενημερώνει ότι το προσεχές Σάββατο 14 Ιανουαρίου κσι το επόμενο, θα πραγματοποιηθεί το 4ο τουρνουά του 5ου grand prix της σχολικής χρονιάς 2016-2017. Ο χρόνος σκέψης...

 64 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η προκήρυξη του αγώνα ανωμάλου δρόμου

  Η προκήρυξη του αγώνα ανωμάλου δρόμου
Πριν από 14 ημέρες
10:46 | Τρι 10 Ιαν, 2017

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα» η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου διοργανώνει αγώνα ανωμάλου δρόμου. Αναλυτικά η προκήρυξη: «Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, προκηρύσσει αγώνα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος ,...

 77 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η ''αφρόκρεμα'' στη Ρόδο!

  Η ''αφρόκρεμα'' στη Ρόδο!
Πριν από 16 ημέρες
11:49 | Κυρ 8 Ιαν, 2017

Η ομολογουμένως επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας Ερασιτεχνών, που πραγματοποιήθηκε στο νησί των Ιπποτών τον Απρίλιο του 2016 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, αποτέλεσε...

 118 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Test event για το Circuit

  Test event για το Circuit
Πριν από 19 ημέρες
15:07 | Πεμ 5 Ιαν, 2017

Η Οργανωτική  Επιτροπή του Rhodes Circuit δεν σταματά να μας βομβαρδίζει με ευχάριστες εκπλήξεις. Η θέρμη με την οποία έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία την αναβίωση του Rhodes Circuit,  με...

 88 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Υποψήφιες για κορυφαίες

  Υποψήφιες για κορυφαίες
Πριν από 20 ημέρες
11:48 | Τετ 4 Ιαν, 2017

Το 2016 έφυγε, όμως, οι αναμνήσεις του παραμένουν δυνατές. Και αυτό χάρη στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που πέτυχαν στη διάρκεια του περασμένου έτους σπουδαίες διακρίσεις σε όλα τα μεγάλα...

 113 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το camp του Ν.Ο.Ρ. (pics)

  Το camp του Ν.Ο.Ρ. (pics)
Πριν από 20 ημέρες
10:38 | Τετ 4 Ιαν, 2017

Ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου διοργάνωσε, για 8η συνεχή χρονιά προπονητικό Camp ιστιοπλοΐας για σκάφη optimist, Laser 4,7 και Laser RDL. Με τον σημαντικό αυτόν αγώνα, που διεξήχθη από 27 έως 30 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε...

 81 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

φίλαθλος 60

Το ταμείο όμως κύριε Δούβαλη ο Διαγόρας έχει να το δει εδώ και κάτι χρόνια και με καλύτερο Ροστερ. Συμφωνείτε?...

Θύρα 6

Ρε Μάκη πλάκα μας κάνεις; αυτό ήταν Διαγόρας; Ο προπονητής μας τι κανει; πάλη τα ίδια με 6...

ΑΣΧΕΤΟΣ

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ...

Φίλαθλος 60

Συγχαρητήρια στον Ιστορικό! Επίσης συγχαρητήρια στο Δ. Σ για την επιλογή των παικτών και την αμοιβή τους. Συγχαρητήρια στον Κόουτς...

κατσε σπιτι

που πας να μπλέξεις αγόρι μου,κάτσε σπίτι σου είναι τρελοί εκεί.ζουρλομανδύα θέλουν.

ρεκόρ

μη ενεργεια και να παιζει ειναι παγκοσμιο ρεκόρ.ας γίνει η πρώτη ένσταση και θα δεις.

πουλάκι

Εμένα ένα πουλάκι μου είπε πως ο ξανθός δεν θα παίξει στο ντέρμπυ επειδή έκανε δήλωση μη ενεργείας κ όχι...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ

Καλησπέρα,μήπως ξέρετε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα για την σχολή διαιτησίας στην καλαθοσφαίριση φέτος?

φιλές

όποιος υποστηρίξει το αντίθετο θα διαψευσθεί από τα πολλά άρθρα του 12sports για το βόλεϊ. Εγώ όμως πάντα θα ζητάω...

φιλές

Τζέϋ, αν δεν υπήρχε κι αυτός που γράφει λάθος το όνομά σου (και πιθανότατα και πολλά άλλα) δε θα μάθαινε...