www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
O Ν.Ο.Ρ. έκοψε την πίτα του
12:45 | Τετ 11 Ιαν, 2017
Εκτύπωση θέματος 145 αναγνώσεις

O Ν.Ο.Ρ. έκοψε την πίτα του

Με την ευχή να φωτιστούν οι καρδιές και να επέλθει η πνευματική αναγέννηση όλων των πιστών μέσω του λυτρωτικού μηνύματος της βάπτισης του χριστού, ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου τίμησε και φέτος με τη … δέουσα θρησκευτική κατάνυξη τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων στην πολυμορφική εγκατάστασή του. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΝΟΡ με ανοιχτή πρόσκληση μέσω του τύπου κάλεσε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση για τη κοπή της βασιλόπιτας. 
Οι  καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα της εκδήλωσης, δεν επέτρεψαν να γίνει η κοπή στον προαύλιο  χώρο και χρησιμοποιήθηκε η αίθουσα του εντευκτηρίου.
Την κοπή έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κκ. Κύριλλος με την παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ. Νεκτάριου  Σαντορινιού, των βουλευτών του Νομού μας κυρίων Γάκη Δημήτρη και Κόνσολα Μάνου, του Δημάρχου κ. Χατζηδιάκου Φώτη, του εκπροσώπου της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντεταλμένου περιφερειακού  συμβούλου κ. Κουνάκη  Παναγιώτη, του διοικητή της 8ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. κ. Αργυρίου Ιωάννη, ο υπολιμενάρχης  του κεντρικου Λιμεναρχείου  της Ρόδου Υποπλοίαρχος  κ. Πρέντζας   Γεώργιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ευάγγελος Μανδρακός, η αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας κυρία Άννα Ζωάννου και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, Οργανισμών, αθλητικών Σωματείων , των προπονητών, των αθλητών και των μελών του ΝΟΡ, και πλήθους   συμπολιτών μας. Μετά την κοπή ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε για καλή  υγεία, δύναμη και επιτυχίες στο Δ.Σ του ΝΟΡ, στους αθλητές, στους προπονητές και στα μέλη του.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο πρόεδρος του Ομίλου λέγοντας ότι,  Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1947 αμέσως μετά την ενσωμάτωση της  Δωδεκανήσου  στην Ελλάδα.  Ο απόηχος της οικονομικής κρίσης  που πλήττει την Ελληνική κοινωνία έχει επιφέρει  δραστικές περικοπές στο κοινωνικό κράτος, αλλά και άλλα, πιο ανησυχητικά, όπως η εντεινόμενη βία  και ο καταιγισμός των προκλήσεων στη νεολαία που μας αναγκάζει να δράσουμε και να αντιδράσουμε  και να μην εγκαταλείψουμε  τις ευγενικές αθλητικές μας φιλοδοξίες. Σε αυτή τη ¨Σχέση ευθύνης¨ με την κοινωνία ο ΝΟΡ επεκτείνει και ενισχύει τον κοινωνικό του ρόλο μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη διατήρηση και προστασία του κοινωνικού ιστού.
Γνωρίζετε καλά ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου, τον οποίο υπηρετούμε όλοι μας με πίστη και αφοσίωση, είναι κάτι παραπάνω από ένα καταξιωμένο αθλητικό σωματείο, είναι νοοτροπία , είναι η ενεργή παρουσία, είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας. Ουσιαστικά εδώ κτυπάει η καρδιά της Ναυταθλητικής συνείδησης ολόκληρου του Νησιού μας. Ενός Νησιού που από την αρχαιότητα έως σήμερα πιστεύει στον αθλητισμό, ελπίζει στον αθλητισμό, βρίσκει στον αθλητισμό τον ακριβή συνδυασμό πνεύματος και συγκίνησης.
Με την ευγένεια και την εργατικότητα που μας χαρακτηρίζει κερδίσαμε την αγάπη σας και με τη σοβαρότητά μας κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη των μελών και της κοινωνίας. Η Διοίκηση του Ν.Ο. Ρόδου δουλεύει γρήγορα και αποφασιστικά για την εκπλήρωση των προσδοκιών  που έχει θέσει  ώστε να πάψει ο Ν.Ο.Ρ. να βρίσκεται στην κατάσταση που είχε περιέλθει. Εισπράξαμε τη προτροπή των μελών μας να προχωρήσουμε με αισιοδοξία, υψηλές προσδοκίες και αποφασιστική δράση στα άμεσα προβλήματα που έχουν προκύψει ώστε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Μολονότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου στερείται των εκ της μισθώσεως προσδοκώμενων εσόδων   του έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση. 
Παρ’ όλα αυτά, καταβάλλουμε καθημερινά με εθελοντική εργασία και πιστή εφαρμογή των αρχών μας, κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου, να διατηρήσουμε ζωντανό οργανισμό, τον ιστορικό μας όμιλο, που για δεκαετίες προάγει τον αθλητισμό στο νησί μας και παρέχει στους συνδημότες μας, τη νεολαία και τα μικρά παιδιά, με ιδιαίτερη μάλιστα ευαισθησία στις ευπαθείς, αλλά και σε ειδικές κατηγορίες της κοινωνίας ομάδες, τη δυνατότητα να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά ακόμη και να αντιμετωπίσουν προβλήματα της υγείας τους. Και δεν πρόκειται να καμφθούμε από εξόφθαλμες κατευθυνόμενες  και προδήλως προσχηματικές ενέργειες οι οποίες προσβάλουν παράφορα την τιμή και την υπόληψή μας. 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υφυπουργός κ. Σαντορινιός Νεκτάριος και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό ώστε ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου να μπορεί να στέλνει τους αθλητές του σε υποχρεωτικούς  αγώνες και μάλιστα λυπήθηκε πάρα πολύ που άκουσε ότι το 2016 αθλητές του ΝΟΡ, που είχαν προκριθεί για τους Αγώνες  πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα, δεν μπόρεσαν να μεταβούν για να αγωνισθούν ώστε να τους δοθεί  η ευκαιρία  να δείξουν τις δυνατότητές τους , διεκδικώντας θέσεις στις εθνικές ομάδες αλλά και άλλες διακρίσεις γενικότερα,  που είχαν βάλει στόχο και για τον οποίο τόσο  πολύ είχαν  δουλέψει όλο το χειμώνα, με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες  στη θάλασσα, που είναι η ζωή τους  και αγαπάνε πάρα πολύ. Επίσης μας ενημέρωσε ότι ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός θα επισκεφθεί σύντομα τη     Ρόδο για να ελέγξει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού και φυσικά και την εγκατάσταση του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου. Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ.  Χατζηδιάκος  Φώτης που συνεχάρη το Δ.Σ. για την προσπάθεια που καταβάλουν για την λειτουργία του Ομίλου ώστε να μπορούν στα θερινά τμήματα εκμάθησης ναυταθλημάτων  να προσέρχονται περίπου επτακόσια παιδιά από ηλικία δυόμιση χρονών και πάνω, να προσφέρεται δωρεάν άθληση στα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου , αλλά και σε ειδικές κατηγορίες της κοινωνίας ομάδες, με ιδιαίτερη μάλιστα ευαισθησία στις ευπαθείς, δίνοντας  τη δυνατότητα να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά ακόμη και να αντιμετωπίσουν προβλήματα της υγείας τους..
Τον λόγο πήραν ακόμα οι βουλευτές μας Δημήτρης Γάκης και Μάνος Κόνσολας,  ο  αντιπεριφερειάρχης κ. Κόκκινος Χαράλαμπος και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας  εντεταλμένος  περιφερειακός   σύμβουλος  κ. Κουνάκης   Παναγιώτης που συνεχάρηκαν  το Ναυτικό Όμιλο Ρόδου για την αθλητική δραστηριότητά του αλλά και για το κοινωνικό του έργο. Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Κουνάκης Παναγιώτης μας βεβαίωσε ότι  η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει μέχρι τώρα, δηλαδή να είναι πάντα δίπλα μας. 
Τελειώνοντας ο πρόεδρος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά με  υγεία, ευτυχία και προκοπή το νέο έτος 2017. Επίσης ανακοίνωσε ότι οι δυο  βασιλόπιτες  και τα γλυκίσματα ήταν προσφορά του PANE DI CAPO,  η πρώτη τυχερή  Καραμπή Μαρία, κέρδισε μια διανυκτέρευση για δυο άτομα στο ξενοδοχείο   Elafos, ένα ξενοδοχείο αλπικού στιλ μέσα στο καταπράσινο δάσος του Προφήτη Ηλία, προσφορά της επιχείρησης που το διαχειρίζεται και  η δεύτερη τυχερή,  Παρίση Μαρία, ένα Μήνα δωρεάν μαθήματα στα τμήματα του ΝΟΡ.

 

 

Άλλα σπορ |
  Με μικρή αποστολή στο Gotland

Με μικρή αποστολή στο Gotland

Πριν από 9 ώρες 16:58 | Πεμ 23 Φεβ, 2017

Με την συμμετοχή μόνο ατομικών αθλημάτων συγκροτείται η αποστολή της Ρόδου για τους αγώνες του αδελφού νησιού Γκότλαντ το ερχόμενο Ιούνιο (24-30). Δεδομένων των συνθηκών μόνο σε ατομικά αθλήματα πρόκειται να...

 206 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Η... ατζέντα στο τοπικό τένις!

Η... ατζέντα στο τοπικό τένις!

Πριν από 16 ώρες 10:03 | Πεμ 23 Φεβ, 2017

Κατόπιν συνάντησης εκπροσώπων όλων των ομίλων του νησιού, καθορίστηκαν οι ημερομηνίες για το 5ο τοπικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης νήσου Ρόδου. Οι ημερομηνίες που φαίνονται παρακάτω είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να υπάρξουν...

 174 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
buonasera pizza
Άλλα σπορ |
  Προκριματικά στο μπριτζ

Προκριματικά στο μπριτζ

Πριν από 16 ώρες 09:56 | Πεμ 23 Φεβ, 2017

O Όμιλος Aγωνιστικού Mπριτζ Ρόδου διοργανώνει προκριματικό αγώνα, για το 51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων ''Γεώργιος Ράλλης'' 2017 στις ενότητες 1-6, 1-9, 1-11, Όπεν. Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων είναι ο εξής:

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στηρίζει το Μαραθώνιο

Στηρίζει το Μαραθώνιο

Πριν από 1 ημέρα 22:30 | Τετ 22 Φεβ, 2017

Αναγνωρίζοντας την πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνεται, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου- H HOTELS στηρίζει και φέτος το Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο της Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου 2017, για τέταρτη...

 150 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι Ροδίτες στην Εθνική Ζίου Ζίτσου

Οι Ροδίτες στην Εθνική Ζίου Ζίτσου

Πριν από 2 ημέρες 11:37 | Τετ 22 Φεβ, 2017

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Aspirants and Juniors 2017 (-18 και -21 ετών) θα διεξαχθεί στις  17-18-19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου, με την ομοσπονδία να καλεί τους συλλόγους...

 545 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το σχολικό πρωτάθλημα στο σκάκι

Το σχολικό πρωτάθλημα στο σκάκι

Πριν από 2 ημέρες 10:33 | Τετ 22 Φεβ, 2017

Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Ρόδου, που συνδιοργάνωσαν η σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου ''Iππότης'', υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας...

 177 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στο Βελιγράδι η Σπανουδάκη

Στο Βελιγράδι η Σπανουδάκη

Πριν από 2 ημέρες 10:21 | Τετ 22 Φεβ, 2017

Στο Βελιγράδι πρόκειται να βρεθεί το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία θα πάρει μέρος στους βαλκανικούς αγώνες κλειστού στίβου. Οι αθλήτριες που θα πάρουν μέρος είναι οι...

 222 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Τιμήθηκε ο Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.

Τιμήθηκε ο Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.

Πριν από 3 ημέρες 10:25 | Τρι 21 Φεβ, 2017

Η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης (ΕΑΘ) της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ), διοργάνωσε το Σάββατο 4 Φεβρουάριου 2017, την Απονομή της Ετήσιας Γενικής Κατάταξης (Ranking List) ΕΑΘ 2016 όλων των περιοχών της...

 423 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πολύ καλή επίδοση ο Κεφαλάκης

Πολύ καλή επίδοση ο Κεφαλάκης

Πριν από 6 ημέρες 12:29 | Σαβ 18 Φεβ, 2017

Έχοντας κερδίσει μια σημαντική εμπειρία αλλά και σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, επέστρεψε από το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού  Αθλητικού Κέντρου «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ), ο αθλητής του Ροδίων Άθλησις Μιχάλης Κεφαλάκης. Ο Μιχάλης,...

 580 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Το νέο Δ.Σ. του Ν.Ο.Ρ.

Το νέο Δ.Σ. του Ν.Ο.Ρ.

Πριν από 6 ημέρες 19:04 | Παρ 17 Φεβ, 2017

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2017, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου που εξελέγησαν στις εκλογές τις 05.02.2017 ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Δημήτρη...

 229 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Πήρε...204 μετάλλια ο Α.Σ. Φιλέρημος

Πήρε...204 μετάλλια ο Α.Σ. Φιλέρημος

Πριν από 8 ημέρες 12:24 | Πεμ 16 Φεβ, 2017

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Α.Σ. Καράτε Φιλέρημος Ιαλυσού, στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις του 2016, στις οποίες κατέκτησε συνολικά 204 μετάλλια και συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους συλλόγους ζίου ζίτσου της...

 269 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Άρχισαν οι εγγραφές στο Olympic Triathlon

Άρχισαν οι εγγραφές στο Olympic Triathlon

Πριν από 8 ημέρες 08:17 | Πεμ 16 Φεβ, 2017

Οι διοργανωτές του Ocean Lava εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: ''Οι εγγραφές για το Ocean Lava Rhodes "Olympic Triahtlon" 30 Απριλίου 2017 ξεκίνησαν. Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία του αγώνα μας...

 78 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ραντεβού για το Drag Wars 6

  Ραντεβού για το Drag Wars 6
Πριν από 4 ώρες
21:32 | Πεμ 23 Φεβ, 2017

Με μεγάλη προσέλευση απο αγωνιζόμενους έγινε η συναντηση πριν από τον αγωνα επιταχυνσης DRAG WARS 6 οπου θα λαβει χώρα στο αεροδρομιο Μαριτσών στις 4 και 5 Μαρτίου. Οι συμμετοχές ληγουν την Παρασκευή...

 99 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ατομικά ρεκόρ από Παυλίδη

  Ατομικά ρεκόρ από Παυλίδη
Πριν από 9 ώρες
16:50 | Πεμ 23 Φεβ, 2017

Στις 17,18 και 19 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού  Αθλητικού Κέντρου «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ),  το χειμερινό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος, κατηγορίας παίδων- κορασίδων- εφήβων-νεανίδων. Ο αθλητής του Ροδίων Άθλησις...

 54 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Χρυσό η Καραντάντη

  Χρυσό η Καραντάντη
Πριν από 16 ώρες
10:05 | Πεμ 23 Φεβ, 2017

Χρυσό μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων Taekwon-Do κατέκτησε η τοπική ομάδα της Λέρου, με την νεαρή αθλήτρια Καραντάνη Δήμητρα, στην κατηγορία Νεανίδων Tul 4-1 Gup. Για την σημαντική αυτή διάκριση...

 42 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Για καλό σκοπό στον Προφήτη Ηλία

  Για καλό σκοπό στον Προφήτη Ηλία
Πριν από 2 ημέρες
11:28 | Τετ 22 Φεβ, 2017

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τα σωματεία στίβου της Ρόδου, το Δήμο Ρόδου και τον ΔΟΠΑΡ, καθώς και με την Δημοτική Κοινότητα Απολλώνων, προκηρύσσει τον 1ο Αγώνα Ορεινού...

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Ταϊλάνδη ο Προφιλίδης

  Στην Ταϊλάνδη ο Προφιλίδης
Πριν από 4 ημέρες
09:56 | Δευ 20 Φεβ, 2017

Ο ποδηλάτης του Σπάρτακου Ραφαήλ Προφιλίδης μετά την επιτυχημένη παρουσία του στα BREVET Χαλκίδας και Κω το 2016 αλλά και στο BREVET Νεμέας το 2017 συμμετείχε στο BREVET της Chiamg...

 42 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τρίτη η Σπανουδάκη

  Τρίτη η Σπανουδάκη
Πριν από 5 ημέρες
10:15 | Κυρ 19 Φεβ, 2017

Στον αγώνα 60 μέτρων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχε η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση. Νικήτρια τελικά ήταν η Μαρία Μπελιμπασάκη με 7.30, όσο και το όριο για...

 106 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σε φουλ ρυθμούς ο Υ.Σ. Ρόδου

  Σε φουλ ρυθμούς ο Υ.Σ. Ρόδου
Πριν από 7 ημέρες
11:55 | Παρ 17 Φεβ, 2017

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να πλησιάζουν, καθώς τα Grand Prix και τα πρωταθλήματα αρχίζουν σε λίγες μόλις βδομάδες, η αντιπροσωπευτική ομάδα των κολυμβητών του Υγρού Στίβου Ρόδου έχει ανεβάσει κι άλλο τους...

 48 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με πυρετώδεις ρυθμούς

  Με πυρετώδεις ρυθμούς
Πριν από 7 ημέρες
11:30 | Παρ 17 Φεβ, 2017

Ένας μήνας πέρασε από την απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση του πρώτου Test Event στη Ρόδο και η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit δεν έχει σταματήσει λεπτό να εργάζεται.  Η αναβίωση του...

 86 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πρωτάθλημα και γενική συνέλευση

  Πρωτάθλημα και γενική συνέλευση
Πριν από 8 ημέρες
12:29 | Πεμ 16 Φεβ, 2017

Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν του κλειστού στίβου θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, η οποία ορίστηκε για τις 17 Μαρτίου. H συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου...

 27 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Κάλεσμα του Ιππότη στα παιδιά

  Κάλεσμα του Ιππότη στα παιδιά
Πριν από 8 ημέρες
20:14 | Τετ 15 Φεβ, 2017

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» προσκαλεί όλα τα παιδιά να λάβουν μέρος στους ετησίους ατομικούς σχολικούς σκακιστικούς αγώνες, chess οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Φεβρουαρίου....

 65 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Εθελοντική αιμοδοσία της επιτροπής

  Εθελοντική αιμοδοσία της επιτροπής
Πριν από 9 ημέρες
10:53 | Τετ 15 Φεβ, 2017

H Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου συμμετείχε στην πρώτη μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε για το 2017 ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ». Μέλη της, όπως και...

 82 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Σάρωσε'' ο Σαλονικιός

  ''Σάρωσε'' ο Σαλονικιός
Πριν από 9 ημέρες
10:31 | Τετ 15 Φεβ, 2017

Την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, κατέκτησε ο Παντελής Σαλονικιός στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του 2017 που αφορούσε στην ελεύθερη ταχύτητα 80 χιλιομέτρων και διεξήχθη...

 42 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η Κορακάκη στο Μαραθώνιο!

  Η Κορακάκη στο Μαραθώνιο!
Πριν από 10 ημέρες
14:08 | Δευ 13 Φεβ, 2017

Η καταπληκτική Αννα Κορακάκη θα ταξιδέψει στη Ρόδο στις 9 Απριλίου 2017 για να λαμπρύνει με την παρουσία της τον 4ο Μαραθώνιο της Ρόδου που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου...

 151 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ορεινή ποδηλασία για πάντα!

  Ορεινή ποδηλασία για πάντα!
Πριν από 12 ημέρες
10:19 | Κυρ 12 Φεβ, 2017

Η Ελληνική Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με αναφορά στην Κω, τη Λέρο και την Πάτμο: ''Όταν ξεκινήσαμε τον σύλλογο το όνειρο όλων ήταν να συσπειρώσουμε τους ορεινούς...

 77 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με Καραγιάννη στην ''Πόλη''

  Με Καραγιάννη στην ''Πόλη''
Πριν από 13 ημέρες
08:48 | Σαβ 11 Φεβ, 2017

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών θα γίνει την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη. Η ελληνική ομάδα θα αναχωρήσει για τη γειτονική χώρα αύριο με την πτήση Α3 992 στις 13.40,...

 63 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

To τριήμερο του Ροδήλιου

  To τριήμερο του Ροδήλιου
Πριν από 14 ημέρες
12:12 | Παρ 10 Φεβ, 2017

Το τριήμερο 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου ο Π.Ο. Ροδήλιος σε συνεργασία με το εργομετρικό κέντρο «my athlete» και τον προπονητή ποδηλασίας Κωνσταντίνο Πανταζή πραγματοποίησαν την 1η Τριημερίδα Ποδηλατικής Ανάπτυξης.

 68 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η πρωτιά της Ραφαέλας

  Η πρωτιά της Ραφαέλας
Πριν από 15 ημέρες
18:55 | Τετ 8 Φεβ, 2017

Η Τατιάνα Γκούσιν πέρασε πρώτη πάνω από το όριο που ορίστηκε για το ευρωπαϊκό, αλλά η Ραφαέλα Σπανουδάκη ήταν η πρώτη από όλους που έκλεισε θέση στην ελληνική αποστολή για...

 256 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η Γ.Σ. του Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.

  Η Γ.Σ. του Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.
Πριν από 16 ημέρες
11:31 | Τετ 8 Φεβ, 2017

Την τακτική του γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου την προσεχή Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου...

 61 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Άρχισαν οι εργασίες για το Circuit

  Άρχισαν οι εργασίες για το Circuit
Πριν από 20 ημέρες
12:24 | Σαβ 4 Φεβ, 2017

Η οργανωτική επιτροπή του Circuit Ρόδου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Μετά το απόλυτα πετυχημένο Test Event, που διοργανώθηκε στα μέσα Ιανουαρίου, η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit δεν έμεινε με...

 133 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τριήμερο δράσης από Ροδήλιο

  Τριήμερο δράσης από Ροδήλιο
Πριν από 21 ημέρες
13:10 | Παρ 3 Φεβ, 2017

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος» και το myathlete, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μεγάλο εγχείρημα: τη μεταφορά του πιο σύγχρονου εργομετρικού κέντρου της χώρας στην παραμεθόριο για τρεις μέρες!...

 59 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Παρακαλούμε να είστε πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις σας και αν ακούτε ψιθυρους να κλείσετε ένα ραντεβού σε ωρλ. Η αναφορά...

Διαμαντοπουλος

Δες απλά το φύλλο αγώνα ή ρώτα τους διαιτητές

Διαμαντοπουλος

Στο παιχνίδι Ιαλυσος -Ιβισκος αποβλήθηκε ο προπονητής του Ιβισκου γιατί έβρισε τον διαιτητή, τιμωρήθηκε; γιατί ακούστηκε ότι μέλος της ΚΕΔ...

ΑΣΧΕΤΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΕ...

Κολοσσός

Πραγματικά στενοχωρήθηκα για την εικόνα της ομάδας,από άνα σημείο και μετά τα παιδιά δεν είχαν ηρεμία.Δεν πειράζει όμως ,ένας αγώνας...

γιαννης

Για γ τοπικο μιλαω παντα λαθος μου

ΤΡΙΑΝΤΑ -ΚΡΕΜΑΣΤΗ

ΠΩ ΠΩ ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ !! ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΕΣ

ΕΚΤΟΡ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΙΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ...

γιαννης

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι οι διατητες της Γ εθνική η ντροπη του ποδοσφαιρου τιποτα παραπανω ...ντροπη...

Καλλιθέα -Διαγόρας

Να μην τα ξαναλέμε!Ένας "φίλος"στη σελίδα σας τα πρόβλεψε. Πέντε λεπτά έπαιξε ομαδικά ο Διαγόρας και είδαμε μπάσκετ!Μέχρι εκεί. Δίκαιη...